33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#20567 mellék információkban is kutakodni kell, ott lehet hibát találni, szakmai kötelesség :p -
#20566 Sok igazság van abban amit mondasz, de nem teljesen értek egyet mindennel.
Szerintem jelenleg 2 módon verhető a Barca:
1 - Kontrákkal, de ehhez nagyon jól működő védelem, és sok szerencse kell.
2 - Amit Te is írsz: ha megpróbálod uralni a kp-t ellenük.
A második jelenleg kb lehetetlen. Egy-egy meccs egy-egy szakaszában előfordulhat, de az is inkább csak azért van mert a Barca nem akar igazán játszani, vagy nem kipihentek stb. Nem igazán lehet felvenni ezzel a kp-val a versenyt.
MU-s haverjaimnak is 10 perc után megmondtam, hogy min. 2-3 góllal kikapnak a Bl döntőn ha továbbra is ezt játsszák. Sőt talán itt is írtam vmelyik topikban. Úgy is lett. -
#20565 Latom ismet sikerult leszurnod a lenyeget. -
#20564 bírónak köszönhetitek az ember előnyt inkább :D
-
#20563 Ott a link a mez postja alatt az az elotti hozzaszolasban.
Amugy megneztem neked, pontosan $71.99 az ara.
Ha jol lattam akkor par focinadrag ara is le van ertekelve 40-rol, 20 dollarra es par sportszar is 16-rol, 6 dollarra.
-
#20562 Bator ? :DDDD
A szerdai merkozesre visszaterve, amint lattam, hogy milyen gyavan focizik a Real (nyilvan edzoi utasitasra) es nem is nagy igazan a pressing a tamadoteruleten, tudtam, hogy kontrabol nem fognak megverni minket.
Probaltak ugyanazt a taktikat eljatszani, mint az Inter masodik merkozesen 5 vedovel, 4kp-val es egy ekkel (CR), akinek ugyanazt a feladatot jelolte ki a műringyó, mint anno Eto'o-nak, hogy lepjen hatra Messi oldalan vedekezni.
Pedig akkor sem mukodott, nem is ertettem, hiszen akkor is 1:0-ra megvertuk a csapatat, raadasul csak a bironak koszonhettek, hogy tovabbjutottak, mert valljuk meg Yaya hasat nezte a kezenek.
Nem is ertettem. Sot kifejezetten szerintem egy Realtol hazai palyan ez a hozzaallas barmilyen edzo reszerol sem megfelelo.
Egy RM-nek hazai palyan vegig nyomas alatt kell tudnia tartani az ellengfelet, meg egy Barcelonat is, de legalabbis mindent megtenni a gyozelemert tamadojatekkal. Egy Barcelona ellen ongyilkossag kontrara jatszani szimplan, mert annyira uralja a jatekot a labdatartassal, hogy nagyon keves jo eselye van az ellenfelnek.
Raadasul ongyilkossag olyan tamadok mellett mint Messi,Iniesta es sorohatnam a neveket, akik barmilyen helyzetbol egy villanassal tudnak golt szerezni.
Szerintem szerdan a portugal leszerepelt, gyavan es otlettelenul kuldte a palyara a csapatat. Nem meltoan egy ilyen multtal rendekezo csapathoz, mint amilyen a Real Madrid. -
#20561 70 dollár? körülbelül ennyiért adják az új mezeket is,nem lenne drága egy ilyen régi klasszikus mezért -
#20560 Megveheted, igaz nem olcso valami 70xakarhany dollar :D -
#20559 már láttam,zseniális :DDDD -
rumkola #20558 Ja, ezt meg a Real totyikból:
-
rumkola #20557 A mundér becsülete:
klikk
Sajnálom Zidanet, és igazából az egész Realt. Mindig is szerettem őket (hiába a legnagyobb rivális), de amióta murinnyó ott patkánykodik, nagyon ellenszenves lett az egész brigád. Casillas egyedül nagyobb ember a szememben, mint a csapatuk többi tagja együttvéve. Szerintem ő szenved a legtöbbet és rendesen ő szégyenkezik a többiek miatt... -
#20556 Guardiola: "Érzem magamban az erőt, hogy folytassam"
Pep Guardiola szerdán ünnepelte a 41. születésnapját, amikor is csapata meglepte őt a Real Madrid újabb legyőzésével, így kisebb ünneplésre már akkor is volt mód, de a jó eredmény hatására a tréner csütörtökre is megszervezett egy összejövetelt. Erre csak az edzőkollégák voltak hivatalosak, a játékosok ezalatt az idő alatt szintén együtt ebédeltek, és a La Masía új ebédlőjét próbálhatták ki.
A hír persze nem ez, sokkal inkább az a fontos, hogy mi történt Guardiola ebédjén. A tréner a közvetlen társaságban ugyanis tartott egy kisebb beszédet, és ennek során egyértelműen arra utalt, hogy tervei szerint maradni fog a Barcelona vezetőedzője jövőre is.
Mint ismert, Guardiola egyelőre nem jelentette be a minden évben esedékes szerződéshosszabbítását, de nagyon úgy tűnik, hogy már nem váratja sokáig a közönséget.
„Kiváló, igazik profikból álló csapat vagytok, és a munkátok életbevágóan fontos annak érdekében, hogy a csapat továbbra is jól működjön. Közületek mindenkire szükségem van” - mondta a zártkörű találkozón a segítőinek Pep, aki továbbá azt is kifejtette, hogy minden bizonnyal jövőre is ő lesz a Barça trénere.
„Nektek köszönhetően érzem magamban az erőt ahhoz, hogy folytassam. Azt kérem tőletek, hogy ez az egység és barátság mindig maradjon meg, ha együtt leszünk, ha nem egy, kettő vagy három évig.”
Jó döntést fog hozni Pep,akár marad,akár nem,én tiszteletben fogom tartani a döntését,rengeteget tett ezért a klubért,saját kezében a sorsa! -
#20555 ez gyönyörű! -
#20554 Nekem is tetszik a fekete mez, de sokan szidják mert, hogy nagyon realos. A tavalyi mez viszont nekem nagyon tetszett, az idei annyira nem bejövős (hazai). -
#20553 -
#20552 Azoknal a mezeknel szvsz meg ez a 70-es mez is jobban nez ki.
Amugy az eredeti linken tobb mez es kiegeszito megtalalhato es megveheto.
http://soccer-gear.worldsoccershop.com/search?asug=&w=barcelona&x=0&y=0 -
#20551 Max a mostani fekete idegenbeli mezunk, mert szerintem az nagyon ott van a szeren.
De ez a ket mez hulladek ocsmany. -
#20550 Egy kép többet mond mint ezer szó:
-
#20549 Nekem az idegenbeli mezzel semmi bajom nincs, tetszik. De hol a gránátvörös kék a hazaiban? -
#20548 Szerintem ez tuti nem az lesz, mert mar mondtak, hogy visszaternek a regi fajta csikozashoz. Ezek a mezek meg abszolut nem olyanok mint az ezelotti csikozas volt. -
#20547 Legyen, nincs avval baj, csak ne ilyen hányadék mezt már.. Hát hogy néz ez ki? -
#20546 kell a mezbevétel, szóval kizárt hogy ne legyen új mez -
somi0209 #20545 remélem maradnak a mostani mezekben -
#20544 lol :D
#20543: Remélem kamu, ezek ritka rondák. -
#20543 (állítólag) a jövő évi mezeink,2012-2013-as szezonra
-
#20542 :DDDDDD nagyon jó! -
rumkola #20541 LOOOOL
:DDDDDDDDDDDD -
#20540 Az uj Real mez. Lol
-
#20539 Pepe megússza büntetés nélkül, mivel ha a Barca nem kéri a vizsgálatot a spanyol szövetség nem jár el... -
#20538 lol :D -
Redmer #20537 Beírtam új facebook-jelszavamnak hogy: realmadridvédelem Erre ezt írta ki: Túl gyenge! -
#20536 hát ez mekkora :D -
#20535 de ha az elnököt kérdeznéd meg már lehet nem azt mondaná :P neki a pénzügyi szempont sem elhanyagolható :P -
#20534 és a klubvb-n is be kell hoznunk a milánt :D van még tennivaló :P -
#20533 Szerintem is. Ráadásul, amióta BLnek hívják még egyetlen csapat sem nyerte meg kétszer egymás után. :) -
#20532 igen,ezek valóban elfogadott tények a BL-el kapcsolatban,de nyugodtan meg lehetne kérdezni Mourinhot,vagy akár Pepet is,hogy ha most választhatna,melyik trófeát kérné! Mourinho csont nélkül a bajnokságot választaná,a Real 4 éve nem volt bajnok,ez nekik már becsületbeli ügy,és Pepnek is. -
#20531 a szart, a BL sokkal többet ér mint a bajnokság. Több pénz, több presztízs, ráadásul mehetnek megint a szuperkupáért, és a klubvb-re. -
#20530 lényegében ezt írtam le én is,de remélem fognak még botlani,bár kevés az esély rá. -
#20529 Mi jobbak vagyunk, de csak 1szer játszunk a Madriddal és azért 3 pont jár. A többi spanyol csapatnak meg nincs esélye ellenük ha bírói segítség is velük marad. -
#20528 én is ezt mondanám,ha tudnám,hogy a Real jobb nálunk,ezért ők lettek/lesznek a bajnokok,de NEM! Még mindig sokkal jobbak vagyunk náluk,egész egyszerűen ők azzal lehetnek bajnokok,ha mi folyamatosan hullajtjuk a pontokat idegenben,nem ők nyerik meg,mi basszuk el saját magunknak!! Hiába lesz még egy Classico,ha idegenben továbbra is harmatos lesz a teljesítményünk,nyerhetünk otthon a Real ellen majd tavasszal 10-0-ra is,ők lazán behúzzák a kis csapatok elleni meccseket,mi meg szenvedünk,így ők a bajnokok! Én odaadnám a bajnokságért a kupát és a BL-t is,mert az a fő priorítás,Pepnél is(korábban már nyilatkozta),pláne idén!