Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öcsém te akkora tajparaszt vagy 😄 már madrid topikbn is keménykedtél milyen barca fanokat vernél le élöben 😄 mennyi vagy 15? 😄 szánalmas 😄

tobias88
"Méltó meccse volt az El Classicónak! Grat nektek is!!"

Ez a mondat csak szarkasztikus lehetett, mert hogy ez méltó semmire nem volt, az biztos... Ez a meccs 120 perc szemét volt
SZÖVEGÉRTÉS!!!!!!! GRATULÁLNI JÖTT ÁT TE FOGYATÉKOS

Hát, mivel mindenki tudja hogy ez a leg ellenvetõbb dolog amit el lehet mondani errõl a meccsrõl, hisz most mondjátok eltörvelve, szétrugdosva mindenkit így tudtatok nyerni.
Akkor ez mihez is méltó?!

SLICK
én nem szóltam be. Normálisan átjöttem Gratulálni...

ezzel jött ide "Méltó meccse volt az El Classicónak! Grat nektek is!!"

erre ti lehurrogjátok. gratulálok... idióták

Sippie
akkor mit csodálkozol ha barca éjjenzés és real fikázás megy?
ha fordított felállást akarod menj a megfelelõ topikba és csattogtathatod.
Ne többes számban beszélj

3 Év alatt ki nyert 8 kupát?
Mekkora edzõ.. jóhogy nem már.. pff.

Valószínûleg azért jöttetek át beszólogatni, mert ti "emberségesek" maradtok.

Végülis, hanyadik vereség utáni "gyõzedelmetek"?

...peace...

Guardiola bemutathatja mekkora edzõ, találjon ki valamit a barcaölõ taktika ellen.

tobias88
10 ember ellen nehéz játszani, akik azért még egy szinten is vannak... A Madrid ma ölte a játékot, ahogy a tavalyi Inter a visszavágón, sõt még jobban...

De megértem Mourinho-t, mert másképp a Barca ellen egy ilyen kreativitást nélkülözõ Madriddal nem lehet nyerni. Rugdosással lökdöséssel tördeléssel sikerült neki.
a Barca topikban és kurvára leszarom mit ugattok, ti is jöttetek át pofázni az 5-0 után...

SLICK
ja kapufát fejelni ráugorva a másikra... ha támaszkodva ugrott volna fel Pepe megérteném. DE már 2 méterrõl hamarabb felugrott fejelni.
Mindegy fogadd el, hogy kikaptatok. Nyertetek eleget, vígasztaljon ez.
És továbbra is Grat nektek is. Én inkább emberséges maradok és nem óberkodom szét a topikotokat, és normális stílusban támasztottam alá a látottakat.
Peace!

Majd, ha egyszer megtanultok "szépen" focizni beszélhetünk valamirõl.
Végülis , ez csak egy spanyol kupa volt, a BL lesz érdekes.
Minden esetre még így sem tudok erre a bunker focira, rugdosódásra, lerántásokra gratulációt mondani a real madridnak.

te olyan hülye vagy mint a picsa tviktor szerinted hol barca fan 😄DDDD
te agyilag sérült marha DDDDDDDDDD

Sippie
melyik topikban vagy szerinted?
a 8. kerületbõl<#nyes>

sz4bolcs
Ez a Di María gyerek vmi. zseniális. Honnan szalasztották?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

szerintem hagyjuk õket, hagy fõjenek a saját hugyukban, majd jövõhéten a BL-ben meglátjuk mi lesz

Nem, egyáltalán nem üljünk össze és elemezzük a meccset, ha gondolod, én benne vagyok!

Bazdmeg, hozná ki kidobásból a labdát mit csináltok nem néz a bíró messit lelöki xavi alves ilyet hol csinált neked a barca basszameg áhh...

Hagyjuk, 6 ból, vagy 7 bõl egyszer nektek is bejöhet... a bunkerfoci.

tobias88
"elsõ félidõben mi fociztunk, 2-ban ti."

Én nem láttam futballt a mai napon, csak felvillanásokat és abból is keveset. Egy védekezõs Inter-Milan vagy Mu-Chelsea ezerszer érdekesebb és élvezetesebb mint ez a Mourinhos Classico, és ezzel vitatkozni nem lehet... Ez a 2 meccs egy trágya volt
teljesen egyetértek ezzel. nem is vártam el hogy engem ne vágjál ki mert madridista vagyok.... felvállalom a büntetést ha szabályt szegek. ennyi

SLICK
"le taktikai faltozni az ellenfelet mikor jönne az ellentámadás"
Istenem, olyan buta vagy hogy kizöldül a gyep. Minden csapat elkövet ilyen faultokat, a te nagy Barcád is. Olyanba kötsz bele, amibe abszolút felesleges.

Mindegy azt csináltok amit akartok, ha elkezdtek flémelni kivágok én ugyanúgy Madridistát és Barcást.

REAL MADRID

vegyél szemüveget... szerintem kézenfogva mehettek is barcamessel a szemészetre 😊

Jó, mi meg nem kapufát fejeltünk ráugorva a másikra, hanem gólt löttünk, ami 5 cm es les volt. huhú, ezt bezzeg egybõl visszakézbõl húzza már a zászlót 😄

Alves hogy játszotta végig a meccset? Iniesta a szép fûszálban elesésért miért nem kapott sárgát? Pepe miért kapott sárgát? A semmiért??? mindkét oldalra bõven volt tévedés...

szopd le ronáldót!!!!

Mér mit csináltatok bazdmeg mit lehetne erre mondani?! "Basszuk elõre csak lessz valami"

Elesik ronaldo hozzá se érnek szabad pique t lefejeli ramos fogja a lábát kifelé szabad ááhh vicc.

bunker focival és cigányképû rúgott góljával nyertek vicccccccc <#zavart2>
pirosat arbeola hogy játszhatta végig a meccset????

egész szezonban hallgattam tviktor91 trollkodását a madrid topikban, most én is kiélem magamat csak normális stílusban...

SLICK
elsõ félidõben mi fociztunk, 2-ban ti. Hosszabbításban meg mi nyomtuk meg jobban. Ennyi. Itt alig lehet szó bekkelésrõl. Hiába okoskodik Puhl is meg Nyilasi is a stúdióban. A 2 félidõben volt full védekezés madridi részrõl, ez tény. De attól, mert valaki összeszedetten védekezik nem egyenlõ azzal, hogy csak bekkel egész meccsen.
CR csak 2 ziccert baszott el az elsõ félidõben, simán ott eldõlhetett volna az egész. Akkor Pepe kapufája is...
Hidd el téged jobban idegesítene az, ha ezekbõl a helyzetekbõl valamelyik bement volna és úgy bekkeljük ki a 2. félidõt.

Oda vissza?! EMBER nézd már meg a meccset mit mûveltetek nevetséges ez volt a taktika, le taktikai faltozni az ellenfelet mikor jönne az ellentámadás, szégyen. Nem baj bejött, de ehez nem tudok gratulálni!

akkor se játszottatok túl kreatívan, addig passzolgattatok amíg nem találtatok 1 rést... nagy kreatív futball mondhatom... persze Messi gólja szép volt az vitathatatlan

Fejezd ezt be, ha nem tetszik valami normálisan is lehet válaszolni. Nem tudom mit kell kiakadni egy ilyen kommenten. Hagyd vergõdni.

REAL MADRID

Bocs a stílusért de unom már hogy amikor valaki a Barcát megfogja akkor egybõl azzal dobálóztok hogy jaaaaajj bunkerfoci meg jaaaaaaaj felrúgtak minket... mert a madridiakat nem szokták rugdosni? dehogynem... visszanyal a fagyi néha.

Unalmas szar játék XDDDD 5-0 nál nem volt az igaz?

tobias88
Kulturált vagy, nem vitás, de én engedelmeddel (és anyukáméval) normálisan válaszolok:

Engem nem az zavar, hogy nyert a Madrid, csöppet sem. De egy ilyen meccsen, amit õk tettek ilyen nézhetetlenné? Nem az ilyen futball miatt kezdtem el én focizni és nézni a focit, megszeretni...

HEz nem El Clasico volt, legalább is arra nem méltó!
Oziris666
Azért a Barca játékosok is odaléptek nem egyszer durván mindkét meccsen!
Odavissza ment az aprítás általában!

Taktikailag azért van némi külömbség a 2 edzö között!Pepp a h´tvégi meccs óta nem igazán húzott újat taktikailag. Bízott h löttök gólt úgyis ,dehát ez a Villa még Torresnál is bénább Ibra kettö....

ne anyázzak, de õk nagyképû faszoskodhatnak. jólvan... ok... bunkerfocizni lehet csak ellenetek! aki kitámad az kap vagy 5 gólt... novemberben mindannyian láthattuk...

[HUN]FaTaL
"Nem baj, BL ben közük nem lesz!!!!!"

Nem biztos az...

#17367: Unalmas szar játék, lol. Talán a ti bunkerfocitok nem az? Ne kezdjük már ezt..

Anyázni meg nem kéne...

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Nem volt szabályos, les volt.

tobias88
nem volt az szabályos sajnos
Hatból egyszer had örüljenek! Na! <#idiota>

Ja, bejött a bunkerfoci, szépen szétrugdostatok mindenkit undorító volt nézni a meccset, sõt, egy szabályos gólt nem adnak meg, hát igen játékvezetés.. az is madridban maradt 😊
Hát igen, itt már bejött hogy a barcának semmi nem jön össze mert mindig amikor mennének elõtte vagy fel-le össze vissza rángatják rugdalják kifelé intenek szabadrúgást stb. semmi nem jön be, aztán nekik a sebmmibõl csak basszuk fel hátha valami lesz kapunk egy gólt, hát ez a sorsunk 6 mecsbõl egyszer nekik is gyõzniük kell 😊

Nem baj, BL ben közük nem lesz!!!!!

[HUN]FaTaL
Tökmindegy, bûnszarok voltunk szinte végig, a rendes játékidõ utolsó 20 percét leszámítva. Villa kritikán aluli volt ismét, Alvesnek talán ha az egész meccsen 2 jó megmozdulása volt...

tobias88
"Méltó meccse volt az El Classicónak! Grat nektek is!!"

Te valamit nagyon beszedhettél, ha ez méltó! Emlékszek én szép 3-3ra 4 évvel ez elõtt, még a 4-1es Madridi gyõzelem is szebb volt utoljára, mert legalább fociztak.
fura, érdektelen
de ronaldó mûfogai valami vicc 😄

fotográfik kolomp edisön :D

tobias88
Én soha többet amíg mou lesz a madrid edzõje nem nézek El Clasico-t

Már a szombati meccs után is teljesen kivoltam, de ez a mai végleg betett! Ez nem futball amit csináltak a 40 közeli szabálytalansággal taposással-rugdosással, 10 emberrel védekezéssel.

És lehet jönni azzal, hogy micsoda taktika meg hogy nyertek, de én nem ezért szeretem a focit, amit ez a Madrid produkál a Barca ellen