33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    Szerintem jogos volt a kiállítás és a 11esek is, csak az az első félidei helyzetkihasználás a Bilbao-tól, az volt sajnálatos
  • Jakuza001
    Megint tul veszelyes volt a Madrid soros ellenfele, ezert jott a mar megszokott tizenegyes abbol is ketto, hogy eldoljon a merkozes es a kiallitas is.
    Ezt hivjak vicc kategorianak.
  • tobias88
    Madridiakban hétről hétre kevesebb agy van. Most is Diarra-t azonnali pirossal ki lehetett volna küldeni a rúgásért, de minden héten van egy ilyen piros amit "nem lát már meg" a bíró.
  • tobias88
    Amúgy meg idén a Madrid eddig 9et kapott, a Barca 3at
  • tobias88
    jah, Messinek meg 2 darab van
  • Gaba94
    23 bajnoki góljából 9 büntető.
  • tobias88
    egyértelmű hogy jobb mint Messi
  • tobias88
    nah, Ronaldo a tízmilliomodik 11esét is belőtte
  • Gaba94
    Ráadásul Messi a mai mesterhármasával megelőzte Ronaldot a góllövőlistán, ezért természetesen nem maradhatott el a menetrendszerű 11-es a Madrid meccsen :)
  • tobias88
    Nem hiszem el, hogy a Madrid megint meg fogja úgy nyerni a meccsét, hogy az ellenfele folyamatosan kihagyja a helyzeteket
  • bodajoci
    Lazább meccs volt szerencsére, mint amire számítottam. Messi meg megint hozta a szokásos formáját
  • bakkerman
    Rondón 1-4 szépített a Malaga
  • bakkerman
    Leoval ma sincs bírás,csak a szokásos,fél pályán labdát kap,és befut vele a kapuig :)) 0-4
  • Sippie
    érdekes, nekem is pont Pelé jutott eszembe a fejes gól után :)
  • bakkerman
    szerdán idegenben vertük a Realt,ma nagyon jól állunk eddig Malagán,lehet megtanulunk győzni idegenben??!!
  • bakkerman
    Alexis 0-2
    Leo 0-3

:))) jöhet a henger!
  • tobias88
    Gondoltam ha a 2. félidő első 5 percét lekésem nem baj, úgy se lehet annyira fontos, úgy se történik semmi. Erre föl...
  • bakkerman
    EZ IGEN!!!! ÍGY KELL KEZDENI EGY FÉLIDŐT SRÁCOK!!!
  • bakkerman
    így van,gólt kell lőni rögtön a félidő elején,65-70. perc környékén én behoznám Alexis helyett Pedrot
  • Jakuza001
    Eszembe jutott Pele nyilatkozata, hogy o azert volt jobb jatekos, mert Leo nem tud fejelni. :DDDD

A merkozesre terve. Remelem lovunk meg legalabb egy golt, mert nem szeretnem, ha megint kapnak egy makgolt kontrabol.
    A jatekunk ugy ahogy turheto, de szerintem Sanchez nem igazan erzi magat jol jobb oldalt es emiatt nem is megy neki a jatek. Tegyuk hozza, hogy Adriano se nyuujtott semmit a baloldalt rengeteg hibaval jatszik, mentsegere legyen mondva, hogy a golnal nagyszeruen adta be a labdat.
    Remelem nem alszunk be megint a masodik felidoben addig amig nagyobb elonyunk nem lesz.
  • bakkerman
    :DDDD énis felnevettem,csóri Matuz :D
  • tobias88
    "szögletre vágódik Puyolról" - még ha a pályán lenne, akkor elnézhető lenne a hiba
  • bakkerman
    0-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Leo!!
  • bakkerman
    Valdes megint megmentett minket 1 góltól már rögtön az első percekben...
  • bakkerman
    ha már német foci,akkor Dortmund! Megnéztem ma a hamburg elleni meccsüket,őszintén bevallom,annyi csodálatos megmozdulást,és olyan kreatív,GYORS,célratörő játékot láttam tőlük,amilyet saját magunktól utoljára a Dinho érában láttam! Götze,Barrios hiányzott,de ez a Grosskreutz,Kuba,Lewandovski hármas is olyan világklasszis szinten játszott,hogy az eszméletlen! Nem ez volt az első Dortmund meccs,amit néztem,igyekszem őket mindig megnézni,de azt kell hogy mondjam,Klopp egyre jobb csapatot épít Dortmundban! A védelmükben Hummels,Subotic félelmetes,hibátlanul hozták le a meccset,a hamburgiak csak vergődtek az ellenfél térfelén.
  • tobias88
    Gomez mostanság nagyon jó, de döntőig nem viszik szerintem.
  • Voyager5
    Mondjuk szerintem a Bayern idén jó. És lehet röhögni de én semennyire sem lepődnék meg azon ha BL döntőbe kerülnének.
  • Woodpecker
    A holland játékost arról is kérdezték, hogy egyetért-e azzal a véleménnyel, mely szerint hamarosan a Barcelona szintjén lesznek.
    - Néha az emberek azt mondják, hogy a Bayern képes elérni a Barcelonát vagy, hogy közelebb léptünk a katalánokhoz, de őszintén szólva, nem szeretek erről beszélni, mert senki sem tudja megmondani az igazságot. A Barcelona elérése nagy lépés lenne a csapatunknak, és egyelőre még nem vagyunk azon a szinte, mint a katalánok. mondta Arjen Robben

A B csapattal ami a Bate ellen játszott szoros meccs lehetne
  • tobias88
    Az odavágót mindig elfelejtik az Inter ellen is, de a Chelsea elleni elődöntőre is ugyan úgy igaz, ahol 9 emberrel kellet volna befejeznie a Chelseanek 11 helyett.
  • Sippie
    vicces hogy az odavágót hajlamos elfelejteni az összes inter drukker.
  • bakkerman
    áááhhh eszméletlen video,nincsenek szavak rá,tapad hozzá a labda
  • Gaba94
  • bakkerman
    Jonathan Soriano,a Barca B csapatának támadója eligazolt a Red Bull Salzburgba,a vételára 500k €. Nyáron lejárt volna a szerződése,hosszabbítani meg nem akart,így most távozik. Tavaly a spanyol másodosztályban gólkirály lett. Sok sikert neki.
  • bakkerman
    Málaga CF – FC Barcelona
    Málaga, La Rosaleda
    18:00
    Vezeti: Undiano Mallenco
    Tv: Sport 1 élőben
    Málaga: Caballero, J. Gámez, Demichelis, Mathijsen, Monreal – Maresca, Duda – Cazorla, Juanmi, Isco – Rondón

Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Busquets (Mascherano), Xavi, Iniesta – Cesc, Messi, Alexis Sánchez
  • bakkerman
  • Voyager5
    Lehet, hogy igazad van :)
  • bakkerman
    jah,a transfermarkt.de is írja,hogy papíron megint nálunk készülhetnek. ezzel a Keirrison gyerekkel jól befürödtünk,14 misiért jött,egy darab tétmeccsen nem játszott még,és a piaci ára ma már csak 1.5 millió euró...és természetesen kutyának nem kell
  • bakkerman
    egyébként visszatért hozzánk (elvileg) Hleb,és Keirrison,lejárt a kölcsön szerződésük
  • bakkerman
    1. kontrákkal,erre én jelenleg a világon 2 csapatot tartok képesnek,a Realt,és az Arsenalt
    2. középpályás labdajáratással lehet próbálkozni,de amit írtál,csak ideig-óráig tudnak ellenünk labdát birtokolni az ellenfelek
  • Jakuza001
    Aggressziv letamadassal lehet szerintem, csak megverni a Barcelonat. Persze kijohet 100bol egyszer a huzodjunk be bekkelni es kontrazzunk tipusu jatek mod, lasd Inter hazai palyan, de igazabol oriasi szerencse kell hozza.

Az arany pedig nem megfelelo. A kisebb csapatok ellen persze nem szivjak annyira fel magukat a jatekosaink, igy sokkal alacsonyabb szinvonal is eleg.
    Na de egy BL vagy Classico szintu merkozesen ez nem jellemzo rank.

A bajnoki merkozest sem azert veszitette el a Madrid, mert elfaradt a letamadasban. Loturot, buta modon visszahuzodtak a felpalya moge 15 perc elteltevel es hagytak jatszani a Barcat, aki elt is a lehetoseggel es felallast valtott, mert ugy mar eleg volt 3 ill. neha ket vedo is. (Teszem hozza akkor sokkal jobban jatszott a Real es sokkal batrabban is)

Velemenyem szerint agressziv letamadassal kell periodusonkent megzavarni a precizios jatekunkat. Nem mondom hogy egyszeru, mert hihetetlenul technikas jatekosaink vannak es meg tudjak sokszor oldani az 1 v 1 szituaciokat is. De egy Realnak akkor is szerintem az ilyen taktika mint a szerdai szegyen es mindenki radobbenhet ara, hogy az allitasaik arrol, hogy Guardiola csak makos stb es Mourinho a zseni nem fedi az igazsagot.
    Es mint irtam a szerdai felallas a portugalra is eleg szegyen.