33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#20607 Szerintem jogos volt a kiállítás és a 11esek is, csak az az első félidei helyzetkihasználás a Bilbao-tól, az volt sajnálatos -
#20606 Megint tul veszelyes volt a Madrid soros ellenfele, ezert jott a mar megszokott tizenegyes abbol is ketto, hogy eldoljon a merkozes es a kiallitas is.
Ezt hivjak vicc kategorianak. -
#20605 Madridiakban hétről hétre kevesebb agy van. Most is Diarra-t azonnali pirossal ki lehetett volna küldeni a rúgásért, de minden héten van egy ilyen piros amit "nem lát már meg" a bíró. -
#20604 Amúgy meg idén a Madrid eddig 9et kapott, a Barca 3at -
#20603 jah, Messinek meg 2 darab van -
Gaba94 #20602 23 bajnoki góljából 9 büntető. -
#20601 egyértelmű hogy jobb mint Messi -
#20600 nah, Ronaldo a tízmilliomodik 11esét is belőtte -
Gaba94 #20599 Ráadásul Messi a mai mesterhármasával megelőzte Ronaldot a góllövőlistán, ezért természetesen nem maradhatott el a menetrendszerű 11-es a Madrid meccsen :) -
#20598 Nem hiszem el, hogy a Madrid megint meg fogja úgy nyerni a meccsét, hogy az ellenfele folyamatosan kihagyja a helyzeteket -
bodajoci #20597 Lazább meccs volt szerencsére, mint amire számítottam. Messi meg megint hozta a szokásos formáját -
#20596 Rondón 1-4 szépített a Malaga -
#20595 Leoval ma sincs bírás,csak a szokásos,fél pályán labdát kap,és befut vele a kapuig :)) 0-4 -
#20594 érdekes, nekem is pont Pelé jutott eszembe a fejes gól után :) -
#20593 szerdán idegenben vertük a Realt,ma nagyon jól állunk eddig Malagán,lehet megtanulunk győzni idegenben??!! -
#20592 Alexis 0-2
Leo 0-3
:))) jöhet a henger! -
#20591 Gondoltam ha a 2. félidő első 5 percét lekésem nem baj, úgy se lehet annyira fontos, úgy se történik semmi. Erre föl... -
#20590 EZ IGEN!!!! ÍGY KELL KEZDENI EGY FÉLIDŐT SRÁCOK!!! -
#20589 így van,gólt kell lőni rögtön a félidő elején,65-70. perc környékén én behoznám Alexis helyett Pedrot -
#20588 Eszembe jutott Pele nyilatkozata, hogy o azert volt jobb jatekos, mert Leo nem tud fejelni. :DDDD
A merkozesre terve. Remelem lovunk meg legalabb egy golt, mert nem szeretnem, ha megint kapnak egy makgolt kontrabol.
A jatekunk ugy ahogy turheto, de szerintem Sanchez nem igazan erzi magat jol jobb oldalt es emiatt nem is megy neki a jatek. Tegyuk hozza, hogy Adriano se nyuujtott semmit a baloldalt rengeteg hibaval jatszik, mentsegere legyen mondva, hogy a golnal nagyszeruen adta be a labdat.
Remelem nem alszunk be megint a masodik felidoben addig amig nagyobb elonyunk nem lesz. -
#20587 :DDDD énis felnevettem,csóri Matuz :D -
#20586 "szögletre vágódik Puyolról" - még ha a pályán lenne, akkor elnézhető lenne a hiba -
#20585 0-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Leo!! -
#20584 Valdes megint megmentett minket 1 góltól már rögtön az első percekben... -
#20583 ha már német foci,akkor Dortmund! Megnéztem ma a hamburg elleni meccsüket,őszintén bevallom,annyi csodálatos megmozdulást,és olyan kreatív,GYORS,célratörő játékot láttam tőlük,amilyet saját magunktól utoljára a Dinho érában láttam! Götze,Barrios hiányzott,de ez a Grosskreutz,Kuba,Lewandovski hármas is olyan világklasszis szinten játszott,hogy az eszméletlen! Nem ez volt az első Dortmund meccs,amit néztem,igyekszem őket mindig megnézni,de azt kell hogy mondjam,Klopp egyre jobb csapatot épít Dortmundban! A védelmükben Hummels,Subotic félelmetes,hibátlanul hozták le a meccset,a hamburgiak csak vergődtek az ellenfél térfelén. -
#20582 Gomez mostanság nagyon jó, de döntőig nem viszik szerintem. -
#20581 Mondjuk szerintem a Bayern idén jó. És lehet röhögni de én semennyire sem lepődnék meg azon ha BL döntőbe kerülnének. -
#20580 A holland játékost arról is kérdezték, hogy egyetért-e azzal a véleménnyel, mely szerint hamarosan a Barcelona szintjén lesznek.
- Néha az emberek azt mondják, hogy a Bayern képes elérni a Barcelonát vagy, hogy közelebb léptünk a katalánokhoz, de őszintén szólva, nem szeretek erről beszélni, mert senki sem tudja megmondani az igazságot. A Barcelona elérése nagy lépés lenne a csapatunknak, és egyelőre még nem vagyunk azon a szinte, mint a katalánok. mondta Arjen Robben
A B csapattal ami a Bate ellen játszott szoros meccs lehetne -
#20579 Az odavágót mindig elfelejtik az Inter ellen is, de a Chelsea elleni elődöntőre is ugyan úgy igaz, ahol 9 emberrel kellet volna befejeznie a Chelseanek 11 helyett. -
#20578 vicces hogy az odavágót hajlamos elfelejteni az összes inter drukker. -
#20577 áááhhh eszméletlen video,nincsenek szavak rá,tapad hozzá a labda -
Gaba94 #20576 -
#20575 Jonathan Soriano,a Barca B csapatának támadója eligazolt a Red Bull Salzburgba,a vételára 500k €. Nyáron lejárt volna a szerződése,hosszabbítani meg nem akart,így most távozik. Tavaly a spanyol másodosztályban gólkirály lett. Sok sikert neki. -
#20574 Málaga CF – FC Barcelona
Málaga, La Rosaleda
18:00
Vezeti: Undiano Mallenco
Tv: Sport 1 élőben
Málaga: Caballero, J. Gámez, Demichelis, Mathijsen, Monreal – Maresca, Duda – Cazorla, Juanmi, Isco – Rondón
Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Busquets (Mascherano), Xavi, Iniesta – Cesc, Messi, Alexis Sánchez
-
#20573 -
#20572 Lehet, hogy igazad van :) -
#20571 jah,a transfermarkt.de is írja,hogy papíron megint nálunk készülhetnek. ezzel a Keirrison gyerekkel jól befürödtünk,14 misiért jött,egy darab tétmeccsen nem játszott még,és a piaci ára ma már csak 1.5 millió euró...és természetesen kutyának nem kell -
#20570 egyébként visszatért hozzánk (elvileg) Hleb,és Keirrison,lejárt a kölcsön szerződésük -
#20569 1. kontrákkal,erre én jelenleg a világon 2 csapatot tartok képesnek,a Realt,és az Arsenalt
2. középpályás labdajáratással lehet próbálkozni,de amit írtál,csak ideig-óráig tudnak ellenünk labdát birtokolni az ellenfelek -
#20568 Aggressziv letamadassal lehet szerintem, csak megverni a Barcelonat. Persze kijohet 100bol egyszer a huzodjunk be bekkelni es kontrazzunk tipusu jatek mod, lasd Inter hazai palyan, de igazabol oriasi szerencse kell hozza.
Az arany pedig nem megfelelo. A kisebb csapatok ellen persze nem szivjak annyira fel magukat a jatekosaink, igy sokkal alacsonyabb szinvonal is eleg.
Na de egy BL vagy Classico szintu merkozesen ez nem jellemzo rank.
A bajnoki merkozest sem azert veszitette el a Madrid, mert elfaradt a letamadasban. Loturot, buta modon visszahuzodtak a felpalya moge 15 perc elteltevel es hagytak jatszani a Barcat, aki elt is a lehetoseggel es felallast valtott, mert ugy mar eleg volt 3 ill. neha ket vedo is. (Teszem hozza akkor sokkal jobban jatszott a Real es sokkal batrabban is)
Velemenyem szerint agressziv letamadassal kell periodusonkent megzavarni a precizios jatekunkat. Nem mondom hogy egyszeru, mert hihetetlenul technikas jatekosaink vannak es meg tudjak sokszor oldani az 1 v 1 szituaciokat is. De egy Realnak akkor is szerintem az ilyen taktika mint a szerdai szegyen es mindenki radobbenhet ara, hogy az allitasaik arrol, hogy Guardiola csak makos stb es Mourinho a zseni nem fedi az igazsagot.
Es mint irtam a szerdai felallas a portugalra is eleg szegyen.