Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
a valencia biztos lõ gólt,a real is fog,tehát a kérdés melyik csapat lõ többet...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem fog 😄

Tippmixen megtéve a valencia .D Már csak ezért sem fog 😄D
Mondjuk, soldado biztos rúg 1 et minimum

tobias88
Az eredetit szokták átadni, de "túrázni" a másolattal szoktak menni!
Szerintem ti sem gondoljátok komolyan, hogy az eredetit bárki kezébe adják 😊

REAL MADRID

real nyerni fog :o

Na, ma osasunát csak megverjük 😄DD
Reál meg kikap a valenciától <#nyes>

tviktor91
jaja😄

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

sz4bolcs
Tegnap emlékeztek, hogy a kommentátor is mondta a kupára, hogy "direkt kettõt csináltak belõle, mert össze fog törni."? 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
xDDD

[HUN]FaTaL
lol 😄DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

tviktor91
Real fórumban meg most olvasom azt hogy .: ,,sergio ramos a kapus.." így hangzott el miközben bevágták a kupaejtõs videót.Na akkor ehhez még külön grat.

tviktor91
Fókusz.: ,, A csapat tegnap nyerte meg a spanyol bajnokságot" -.- édes istenem hogy lehet ennyire igénytelen mûsort csinálni?

Pff.
Most jól megmondtad mehetsz pacsizni a reálosokhoz!

Igen, gratulálok hogy 7. szerre már nem kaptatok ki! <#hehe>

Örüljetek csak, úgyis csak szökõ évente tudtok! <#hehe>

tviktor91
Barcas a sofõr.:

bakkerman
nem keresünk kifogásokat,csupán annyit mondok,neked hogy inkább a saját csapatod háza táján kapirgálj,van min elmélkedned:
az arsenal idén (se) nem nyert semmit,mi bajnokságot nyerünk,kupában 2.-ok lettünk,BL-ben legrosszabb esetben 4.-ek leszünk.

Sippie
azért az 5:0 meg az 1:0 között van ám különbség 😉
jovan te meg még mindig nem emésztetted meg csak ri a szád mert arsenal bucsut intett BL-nek mint mindig 😄😄😄 nulla kapuralövéssel 😄D akkor is jöttél a sok hülyeségeddel 😄😄:😄
már elsö sorod is nevetséges..nemláttam a meccset de..! de mi? akkor inkább csitt ha mégcsak nem is láttad LOL 😄

pep szerdai bl-re kegyetlenül rendbe teszi a srácokat fejben lemerem fogadni<#wink>
bajnokságot megnyertük, de a bl-t is meg kell!
més

tobias88
Hát, amilyen stílusban játszottak este, bõven megérdemelték, hogy összetörjék...
Mindennel egyetértek. Számomra is kiábrándító volt a meccs. Nevetséges hogy vannak akik ezt írták a meccsrõl : "Hát ez az utóbbi évek legjobb El Classicója"
Képzeld el milyen lehetett a többi el classico amit ez életében látott 😊
már elnézést kérek a sráctól, de nevetséges.

Bodajoci videójához : Ahhoz meg hogy a király kupa pottyant a buszról, még nagyobb röhej 😊))))

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Nem kell mindjárt a falrafestett ördöggel jönni. Az, h nem volt ziccerünk nem teljesen igaz, mert Casillas 2-szer is nyújtózkodott rendesen, a 2. félidõben csak keresték a labdát a madridnál, ha ezt a játékot erõltetjük akkor menni fog az.

Visca El Barça!

bakkerman
ennek a 4 meccsnek a futball ünnepérõl,a játék szépségérõl kéne szólnia,nem az agresszióról,a futball ölésérõl,a reklamációról,a lézerezésrõl stb...mégegyszer mondom,gratulálok a Real-nak,de tegnapi meccs után egy dolog van csak a fejemben,hogy ki fogunk esni a BL-bõl. Nem festem az ördögöt a falra,de 2 meccs alatt nem volt 1 darab ziccerünk se,az nagyon elszomorít. A Real lélektanilag óriási fölényben lesz,ha most túljutnak rajtunk a BL-ben,akkor onnantól se a Schalke,se a MU nem lesz ellenfelük.

bakkerman
meccsrõl nincs véleményem,s játékosokainknak gratulálok,megtettek mindent,amit tudtak,ennyi volt. az ellenfélnek gratulálok,hosszú idõ után nyertek megint Copa del Reyt,kijár nekik az elismerés. Sajnos ez a két meccs,a szombati meg a tegnapi is annyira kiábrándított az El Clasicoi hangulatból,és szellembõl,hogy én most megmondom,nem vagyok kiváncsi a két BL meccsre. Hajrá Barca!

Ne oltsátok itt egymást, semmi értelme. Adtunk a Realnak egy félidõt, ezért ment el a meccs. Legközelebb nem így lesz (remélem:-) )...

Visca El Barça!

nem láttam a meccset de a barca játékosai meg kurva sok esetben a színészkedés legfelsõbb fokát mutatják 😊
egy a lényeg! tudtatok gólt lõni az este vagy sem?
ki nyerte meg a kupát ?
a tegnap elõtti meccsen emberelõnyben megtudtátok tartani a 3 pont sorsát?
persze ilyenkor jöhet a kifogás,hogy minek a 3 pont mikor ugyis bajnokok vagytok 😄
tegnapra jöhet a kifogás ,hogy a real rosszul játszott , neki fujt a bíró xD
de a lényeg , hogy a gólt nem a bíró fújja hanem a játékosok lövik 😊 a gól utan a barcanak még volt 17perce arra ,hogy kiegyenlítsen de nem sikerült és ez a lényeg!

illetve emlékeztek mit mondatok az 5:0 utan? lehet az egymás elleni eredmény is 5:0 lesz xD hát ezt beszoptátok és nemtudom mit fogtok csinálni ha a bl-tõl is búcsút intetek 😊
azért azt elkell ismerni ,hogy egy új edzõvel kupát nyerni , bl-ben tuljutni a holtponton és elõre láthatólag megszorongatni egy kurva erõs barcát rohadt nagy teljesítmény 😊
"Ez a meccs illõ volt egy El Classico-hoz"

Ebben igazán tényleg kvára nincsen semmi hátsószándék, mikor mindenki tudja hogy csak bunkerfocit játszottatok , és most ne mondja el mindenki 10x ugyanazt hogy játszottatok.

Na én befejeztem

Majd megnézzük az acélidegeiket ha esetleg köv. szezonban õk is bekapnak egy 5-0t! De esküszöm én is elgondolkoztam a gratuláción csak közben írtál te is aztán inkább hagytam 😊

sz4bolcs
most lehet, hogy bannolva leszek, de nekem tetszett a meccs <#idiota><#idiota><#idiota>

SLICK
Érdekes bazdmeg, hogy mikor FaTal is átjött gratulálni a szombati meccs után, nem lett elküldve a faszba.
Gondolkozzál már kisgyerek! Érdekes én és még sokan mások elfogadták a Gratulációt, mert semmi hátsószándék nem volt benne, ahogy az enyémben sem. Ha te akkora faszláma vagy, hogy ezt nem látod át, akkor elnézést. Így jöjjek át mégegyszer egy jó szóval is...

Én meg csak a válaszaitokra reagáltam

Ha nem vetted volna észre, már befejeztem.

De ellenetek ha kitámadunk akkor az lesz mint novemberben... túl gyorsak a játékosaitok és a technikájuk is elég jó. sajnos gyors játékosok ellen gyakori a szabálytalanság mert néha beakad 1-1 láb.

Ja gratulálni.
Trollkodj a reál topikban itt már elég volt.

egyedül én jöttem ide trollkodni SZÁNDÉKOSAN. SLICK aki viszont idejött gratulálni a mutatott játék ellenére, ti elkezdtétek oltani...

tobias88
Csak valami játék legyen... Nem lenne számomra probléma, ha egyik évben egyik másikban másik nyeri meg a classicót, csak ne ilyen meccsen...

Ne ezen a meccsen próbáljanak így játszani, mert ezeket várom a legjobban, és erre ezt kapom...
Eddig normális hangnemben beszéltem de amikor már elgurul a gyógyszer a sok hülyeségre... (nem szidtam õket)

White QVAS
Ezért tart itt a Magyar nép ahol tart, csak gratulálni tudok a színvonalas eszmecseréhez. Gondolom ha egy kocsmában lenne egy pár ember, meg is ölnék egymást. Ilyen az igazi magyar szurkolószellem, ócsároljuk egyiket is, másikat is. Szavakat már nehéz találni.

Nem tévedsz, persze hogy örültünk volna és ezt meg is tehetitek most is, csak az éven csúnyán leégtetek párszor, és nyilván gondolhatjátok hogy egy csomó vereség után fõleg egy BARCELONA TOPIKBAN ilyen játék után (reál részrõl) nem fogjuk szó nélkül hagyni az eseméyeket

De minden Madrid meccset nézek... de egy ilyen szintû ellenfél ellen nem lehet ugyanazt játszani mint egy gyenge csapat ellen...

tobias88
Na jól van, ti meg aztán... Magyar emberek között a kultúra mindenhol dübörög... <#fejvakaras>
Amikor a Madrid volt sokkal jobb akkor ti is örültetek volna egy kupagyõzelemnek. Vagy tévedek?

[HUN]FaTaL
"KI A BAJNOK? NEM HALLOM BAZDMEG"

Még senki, legalábbis az idén.

http://goo.gl/gd6Zi5

Oziris666
mit müveltetek?Nem vagyok reál drukker sem isten ments😄
De most pár Barca drukker és játékos legalább leszáll a földre,mert ez a hype ami megy a Barca körül azmár mindenkinek sok volt függetlenül attól h milyen drukker!

tobias88
"Neked lehet szemét volt, mert én a szabálytalankodások ellenére is láttam szép focit mindkét oldalon... ha nem láttad akkor legközelebb nyisd ki a szemed."

Te meg nézz szép focit. Mert hogy Madrid meccset sem szoktál látni az is biztos. A kisebb csapatok ellen nagyon szép focit szokott produkálni a Madrid, de ez a 2 meccs maga volt a gyalázat. Még a Capello-s meccsek is ezerszer jobban tetszettek ennél, pedig aztán õ tudta hogy kell védekezni...
szököévente 1x röhöghetsz 😄DDDDDDDDDDDDDD ennyi örömöd legyen az életben D😄:AS😄AS😄 D

Igen, csak az a baj hogy szabálytalanságok 85% ban real részrõl jöttek 😞
Ami igazán csúnya volt. Az hogy 99% ban nektek fújt a bíró hát.. inkább nem is mondom.

Amúgy, most mire is vagytok "büszkék ennyire"?
7. meccsen már nem kaptatok ki?
Egy kupát sikerült megnyerni! HÚHÚÚÚ GECI!
KI A BAJNOK? NEM HALLOM BAZDMEG

Neked lehet szemét volt, mert én a szabálytalankodások ellenére is láttam szép focit mindkét oldalon... ha nem láttad akkor legközelebb nyisd ki a szemed.

#17411: 17 vagyok és az elvakult idióta fanokat lecsapnám ugyanúgy Barca mind Real oldalon mert irritáló... tudod amikor nem tud semmi észérvet felhozni és mutogatja a szaros ujjain hogy 5 5 5 5 5 5... most jól fog esni jövõhéten a képükbe röhögni.

NEM CSAK GRATULÁCIÓ VOLT BENNE!

NA CSÕ LEHET MENNI.
És én vagyok a fogyatékos. Nyilván.