33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#20647 ??
már elkezdődött? -
#20646 játszik Pepe, szép lesz -
#20645 A legutóbbi bajnokit pl. egy hd portugál streamen néztem. Egy kukkot sem értettem belőle, de azért meg lehetett nézni. :D
Kezdem megszokni. A legszarabb, hogy itt van az összes magyar adó a szobában, csak szar és nincs időm a szerelőkkel foglalkozni, úgyhogy ki sem hívtam őket. Talán február elején... -
#20644 Altalaban azok nagyon gyatra minoseguek.
A roman stream pedig, amit nezni szoktam Spcasttal, az tokeletes szokott lenni. Sosem szaggat es 1000 feletti bitrate miatt a minoseg is kituno.
Csak az a franya gagyi nyelv ne lenne. Lehalkitani pedig azert meg sem olyan jo, mert a hatterzajok, szurkolas hangja nelkul nem annyira hangulatos nezni barmilyen merkozest. -
#20643 22.00 Barcelona-Real Madrid
tv: Digisport hu
streamek: -
vajo #20642 stream-et majd linkeltek? -
#20641 FC Barcelona – Real Madrid:
Király Kupa negyeddöntő, visszavágó
Barcelona, Camp Nou
22:00
Vezeti: Teixeira Vitienes
Barcelona: Pinto - Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Busquets, Xavi, Iniesta - Alexis Sánchez, Fábregas és Messi.
Real Madrid: Casillas - Arbeloa, S. Ramos, Varane, Marcelo - L. Diarra, X. Alonso - Higuaín, Özil, C. Ronaldo - Benzema.
ha ma nyerünk,akkor jobbak leszünk a Realnal a Classicokat figyelembe véve,jelenleg 86-86 győzelme van egymás ellen a két csapatnak. Hajrá fiúk! -
#20640 Én angolul nézem általában. :) Sky sportsnak szinte mindig van streamje. -
#20639 Latom megint romanul leszek kenytelen nezni a merkozest, mert Digin lesz.
A streamje meg szar volt multkor is szaggatott 15 masodpercenkent az egesz. -
#20638 -
#20637 MA 32 ÉVES XAVI! ISTEN ÉLTESSE MÉG NAGYON NAGYON SOKÁIG!!
-
#20636 "Ha nem fogunk jól játszani, kiesünk; ha az előny megtartására koncentrálunk, kiesünk" - emeltük ki talán a legfontosabb elemet Pep Guardiola vezetőedző mondandójából a szerda esti, Real Madrid elleni kupavisszavágó kapcsán. A találkozót felvezető sajtótájékoztatóján Guardiola egy konkrét újságírói kérdésre továbbá azt mondta José Mourinhóról, hogy a jövőben, amikor már egyikőjük sem lesz edző, megtiszteltetés lenne a számára a portugállal vacsorázni.
"Ha valami olyasmit csinálunk majd, mint ami Figóval történt azon az ominózus mérkőzésen, az azt jelentené, hogy nem tanultunk semmit sem abból a leckéből. Az FC Barcelona intézménye rendkívül sajnálja azt, ahogy viselkedtünk Figóval. A labdarúgás egy játék, ezt nem szabad elfelejtenünk."
"Arra szeretném kérni a szurkolókat, hogy jöjjenek ki szerda este a Camp Nouba, mert nem egy edző, nem egy játékos, hanem a Real Madrid fog pályára lépni ellenünk."
Nincs lefutva még a párharc
"Nagyon óvatosnak kell lennünk. Egyáltalán nem hiszem azt, hogy a katalánok könnyű győzelemben és továbbjutásban gondolkodnak a Real Madrid ellen. Azt viszont biztosan tudom, hogy a játékosaim nem ezen a véleményen vannak, ezt már számtalanszor megmutatták Nektek."
"A Real Madrid egy igazi rivális, egy olyan, aki ellen soha, semmilyen körülmények között nem bízhatjuk el magunkat, nem szabad senkivel sem elhitetni, hogy már továbbjutottunk. A Real Madrid ugyanis a legkellemetlenebb ellenfél, akivel összekerülhetünk bármelyik sorozatban, s ahhoz, hogy két vállra fektessük, jól kell védekeznünk és jól kell támadnunk."
"Nem szabad figyelnünk az eredményjelzőre, különben nem mi fogunk továbbjutni. Ha nem fogunk jól játszani, kiesünk; ha az előny megtartására koncentrálunk, kiesünk. A Madrid a játék néhány aspektusában jobb, mint mi, hatékonyabb a kontrajátéka, mélyen védekeznek és villámgyorsan mennek át támadásba. Én úgy vélem, szereznek majd legalább egy gólt, úgyhogy meggyőződésem, hogy ha tovább akarunk jutni, akkor nekünk is gólt, gólokat kell lőnünk."
"A Real Madrid nevét hallani mint ellenfél már önmagában sem a legjobb érzés, hiszen amint már mondtam, nagyon jó együttes. A párharc akkor sem lenne lefutva, ha még nagyobb különbségű győzelmet értünk volna el Madridban. Igen, kieshetünk még."
Megtiszteltetés lenne Mourinhóval vacsorázni
"Egy nap, amikor már egyikőnk sem fog edzősködni, egészen biztosan leülünk majd egymással vacsorázni. Megtiszteltetés lenne a számomra, ha ez megvalósulna."
-----------------------------------------------------------------
Az utolsó mondata nagyon szép,egy igazi úriember! Hiába ekkora a rivalizálás a két csapat között,mégis ilyet tud nyilatkozni,és biztos vagyok benne,hogy ez nem a médiának szól! Az odavágón például ő ment oda sok sikert kivánni Mourinhonak,és általában minden Clasicon ő nyújta először a kezét a portugálnak. -
#20635 címer mellett jobbról: "Pepe,a fiamnak nem kell a mezed"
-
#20634 abszolút nem szép,a Barca meze igenis legyen csíkos,akár ritkább,akár sűrűbb,de csíkozott legyen. nekem nagyon nem tetszik,a színe se,olyan másabb mint az idei. -
#20633 Annál szebb, mint ami be volt linkelve, de hátast nem dobtam :/ -
Redmer #20632 Akkor nyerni kell holnap,nincs mese. HAJRÁ!!! -
Redmer #20631 Utáljuk Pepe-t.
-
#20630 Bizony, es hol lennenk, ha nincs Franco. -
Redmer #20629 Ezt nem is tudtam. -
#20628 Pepét nem tiltják el, bár ez várható volt. Nagyjából 15 éve követem a Spanyol bajnokságot, de olyan, hogy valaki úgy kapott eltiltást, hogy a meccsen nem kapott pirosat, még nem fordult elő.
Jó kérdés, hogy akkor mire való a bizottság?
(Gondolom hogy kapják a fizetést) -
#20627 -Ugyan nem a stadion egészére, de a fedett lelátóval szemközti oldalra élőképet készít az FC Barcelona a szerda esti, Real Madrid elleni Király Kupa mérkőzésre. Összesen 22.000 kis lapocskát osztanak majd szét az érintett területen, melyekkel a klub színeit, a katalán zászlót, illetőleg a „Som-hi Barça”, azaz Hajrá Barça feliratot fogják kirajzolni. A Barcelona 2-1-es előnyről folytatja a párharcot.
Iniesta a holnapi meccsről:
"A továbbjutáshoz egy tökéletes meccsre lesz szükségünk a részünkről. Nem engedhetünk meg semmiféle lazaságot. Azt akarom, azt akarjuk, hogy az együttes jól teljesítsen. Tudjuk, hogy a szurkolóink mögöttünk lesznek, azt is tudjuk, hogy előnnyel lépünk pályára, ám ez a 2-1 nem jelent semmit sem - ez a labdarúgás, itt minden megtörténhet, pláne két ilyen óriási csapat csatáján."
"Igazodni a Real Madrid taktikájához? Nem, nekünk csakis azzal szabad foglalkoznunk, hogy a saját játékunkkal operáljunk, illetve természetesen annyiban résen kell lennünk, hogy az erősségeiket kontroll alatt kell tartanunk. Azért lépünk majd ki a Camp Nou gyepére, hogy nyerjünk, s nem azért, hogy döntetlenre játsszunk, mert ha így tennénk, a Madrid nagyon sok problémát okozna nekünk, hiszen számos olyan labdarúgója van, akik képesek egy-egy ilyen meccset eldönteni."
és a bajnokságról:
"Ha meg akarod nyerni a bajnokságot, evidens, hogy több mint jó idegenbeli mérleggel kell rendelkezned. Úgy érzem, Málagán domináltunk, kézben tartottuk a találkozót, és összességében nem csak jól futballoztunk, de hatékonyak is voltunk. Nagyon remélem, hogy a szezon előrehaladtával fejlődni tudunk az idegenbeli teljesítményünk tekintetében, mivel maximálisan hiszek abban, hogy megvédhetjük a bajnoki címünket."
"Tudatában vagyunk annak, hogy a Madrid már nem fog sokat botlani, s hogy le kell dolgoznunk a hátrányunkat. Attól függetlenül, hogy ők milyen eredményt érnek el a bajnokikon, nekünk nem szabad több pontot veszítenünk, innentől kezdve csakis három pontban gondolkozhatunk minden meccset illetően, mert le kell dolgoznunk az ötpontos hátrányunkat. Jelentős a differencia, de komolyan hiszünk benne, hogy még van esélyünk a bajnoki címre." -
#20626 Az ilyenert utaltam meg en anno Figot.
A korrekt embereknek fontosabb az onbecsulesuk, mint a penz. -
#20625 egy madridi,a bernabeuhoz közeli mezárusnál minden igényt kielégítenek,csak jöjjön a pénz
-
#20624 atyaég de aranyosak -
#20623 El classico
Még itt is nálunk van a labda :DDDD -
#20622 Cé-t én egyáltalán nem tartom sokra. Egy játékos ne csak a hulladék kis csapatok ellen nyújtson jót, hanem a nagycsapatok ellen is, Ronaldo ilyen szempontból szó szerint sehol sincs. -
#20621 hidd el,én is drukkolok neki nagyon már évek óta,a szobám falán 3 Messi poszter van,amint épp az "aktuális" lasztijával pózol,szeretnék mellé kirakni egy Xavisat,amíg még vissza nem vonul -
Gaba94 #20620 Az Aranylabdát a legjobb játékos kapja. Az már évek óta Messi. -
#20619 Remélem idén megnyerik a spanyolok az EB-t megint és akkor végre Xavi is kap egy aranylabdát. :) -
#20618 Persze nem arra gondolok, hogy nagy pista megye 2ből megye 1be juttatta a csapatát... -
#20617 Egyértelmű, hogy bármi lesz, mindig lesz aki belekössön. Amit leírtál az mind szép és jó, teljesen igaz, de a lényegen nem változtat. Lássuk be, van sansz rá, hogy a barca még pár évig a világ tetejét fogja jelenteni a fociban, ha Messi sem sérül le, ő is a világ egyik legjobbjának fog számítani. De akkor ezek szerint akár az elkövetkezendő 2-3 évben ismét ő kaphatja meg az aranylabdát? 1x 2x kapjon, de mondhatjuk hogy igazi fejlődést már nem tud produkálni sem ő sem a barca, mert innen nem hiszem, hogy van még hova előrelépni. Pont ezért nem adnám neki, és nem adtam volna most sem neki. Tett már annyit Xavi meg Iniesta is a csapatért mint ő, és még vbt+ebt is nyertek. Sokkal jobb lenne ha minden évben valaki más kapná, aki épp óriásit robbant, vagy fejlődött, felhívta magára a figyelmet, és nem csak a gólokat nézni, meg a megnyert címeket, hanem hogy mennyire volt meghatározó egyénisége a csapatának. -
#20616 létrelehetne hozni egy olyan díjat,amolyan életmű díjat,aminél az számítana,hogy egy X időszakban(legyen 3 év) ki milyen sikereket ért el. 3 évente itélnék oda,nézve nagyon sok dolgot,klubszinten elért sikereket,válogatott szinten elért sikereket,és ez alapján állna össze a dobogó. De ennél is lenne vitatható döntés,mert például ha megnézzük az elmúlt 3 évet,akkor erre a díjra is odaérhetne Messi,Xavi,Iniesta,Ronaldo,esetleg Sneijder,Rooney stb...tehát megint nem lehetne olyan szempontot találni,ami alapján BIZTOSAN kilehetne jelenteni,hogy NA IGEN,Ő MEGÉRDEMELTE! -
#20615 igen,kaphatott volna Gerrard,Lampard,Raúl,Drogba,Torres,és még lehetne sorolni,ezek a játékosok amikor a toppon voltak,akkor a világ legjobbjai közt voltak,mégse kaptak lasztit,ez van. az aranylabdánál 2008 óta,amikor Ronaldo kapta meg,azóta két dolog számít: gól/meccs mutató,és az adott évben elért csapatsikerek. 2008-ban Ronaldo BL-t,plusz bajnokságot nyert a MU-val,és ontotta a gólokat(igaz,nagyrészüket szabadból,meg büntetőből),nem lehet vitatni. 2009-ben Messi is ontotta a gólokat,mindent megnyert csapatával. 2010-ben szintén,bár a vb-n leszerepelt,és a Xavi-Iniesta duó világbajnok is lett,így az adott évben nyert trófeákat nézve ők érdemelték volna meg(plusz Ini góljával lett világbajnok Spanyolország),de viszont a gólokat nem ők lőtték,azaz maradt megint Messi. 2011-ben megkérdőjelezhetetlen a kis argentín lasztija,megint csak BL+bajnokság,és megint csak ontotta a gólokat. Meglehet nézni a régebbi aranylasztikat kik nyerték,Zidane,Figo,Kaká nem szórták úgy a gólokat,mint a mai világban ez a két zseni(Leo,CR),de elég volt a lasztihoz az a tény,hogy csapatuk legjobbjai voltak,és világszinten is a toppon voltak. Ez a tendencia megfordult,mostmár az kapja az aranylabdát,aki nagyon sok gólt lő,nagyon magas szinten. Mostmár ilyen Zidane,Figo félék már "csak" a dobogóra férnének fel,ahogy ez látszik is,Xavi,Iniesta személyében. Amíg Messi,és Ronaldo ennyire gólerősek,addig ez a tendencia nem fog megváltozni,bár még vannak itt olyan nagy tehetségek,mint Götze,Özil,Hazard,ők esetleg megtörhetik ezt a rendszert,de nem valószínű. Remélem aki az aranylabda hanyatlásáról beszél elolvassa ezt az írásomat,és elgondolkodik. -
#20614 Ezért nem tudom értékelni. Szerintem nem lehet 1 év teljesítmény alapján kiemelni 1 játékost, mondván, hogy ő a legjobb. Vagy indokolhatom azzal is, ha Owen kapott, akkor Raul miért nem? -
#20613 10 év alatt 20-30 játékos kaphatna aranylabdát. Nem kaphat mindenki -
#20612 Én azért nem csak kettőt kérdőjeleznék meg, de neveket nem mondok, nem akarom megkérdőjelezni ezen játékosok tudását. Mert nagyszerű játékosok mind. Azon lehet fennakadni, hogy kik NEM kaptak. Szerintem itt sem kell neveket mondani, mindenki tud ilyeneket. -
#20611 Ez a sokat vesztett értékéből akkora baromság hogy az nem igaz. Ha nem az kapja akit szeretnének sokan, akkor már nem is jó ugye?
2000 Luís Figo Portugália portugál Real Madrid
2001 Michael Owen Anglia angol Liverpool F. C.
2002 Ronaldo Brazília brazil Real Madrid
2003 Pavel Nedved Csehország cseh Juventus
2004 Andrij Sevcsenko Ukrajna ukrán AC Milan
2005 Ronaldinho Brazília brazil FC Barcelona
2006 Fabio Cannavaro Olaszország olasz Real Madrid
2007 Kaká Brazília brazil AC Milan
2008 Cristiano Ronaldo Portugália portugál Manchester United
2009 Lionel Messi Argentína argentin FC Barcelona
2010 Lionel Messi Argentína argentin FC Barcelona
2011[1] Lionel Messi Argentína argentin FC Barcelona
2006os és a 2010es év megkérdőjelezhető, de a többi cseppet sem -
#20610 Értelek. Az aranylabda meg kit érdekel, kit nem. Az elmúlt 10 évben sokat vesztett az értékéből. Másrészt, első a csapat. :) -
#20609 11es rúgásért nem adnak aranylabdát még ha 50 gól fölé is megy az illető. Ez csak erre ment ki -
#20608 Ne csak annyit láss, hogy Diarra mit csinált (bár tök felesleges, és idióta dolog volt), hanem azt is, hogy előtte hátulról csúsztak rá, és semmit sem fújt ez a félkegyelmű. A 11esek pedig bármennyire fáj, jogosak voltak. És nem biztos hogy Messi, vagy bárki más ilyen jó arányban be is rúgná őket.