33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#20687 Szerintem mindkettő volt olyan szép mint a Ti góljaitok. Özil passza volt olyan mesteri és pontos mint egy-egy Xavi labda. Az esernyőzés pedig amelyet később gólra váltasz a világbajnok spanyol válogatott középső védője ellen az sem lefitymálandó. De ez csak egy objektív vélemény. -
IXEMGabeo #20686 csá Ramos:D:D -
IXEMGabeo #20685 2. gólt nagyon benézte a Barca ajándéklabda volt Benzemának aki esenyőzött és gólt lőtt. CR 1. gólja pedig szimpla egy csel elhúzom a kapus mellett típusú volt -
#20684 Nabazz, elmegyek telózni szünetbe, most érek vissza erre 2-2. Mi a rák történt -
#20683 Nah, Coentrao kapott sárgát viszont neki meg volt egy amit nem adott meg az első félidőben ami abszolút sárgás volt... Nonszensz -
#20682 Pepe lesértette Sanchezt fantasztikus.
AMÚGY A MADRID 9 EMBERREL IS ÍGY JÁTSZANA? Nagyon nevetséges hogy nem kapta meg Ramos és Diarra a 2. sárgát... -
#20681 Rúghatnánk mégegyet, hogy eldöntsük... -
IXEMGabeo #20680 gyorsan lőtt a Madrid 2 gólt, Pique könnyelmű volt, Benzema szép esernyőjét láthattuk...engem csak az bosszant, hogy a zselézett hajú gólt lőtt. Ki nem állhatom -
#20679 takarodj már miez???? -
#20678 Mi a faszt csinálunk? Még a végén kiesünk..
Megint, 2-0 és elalszunk... -
IXEMGabeo #20677 nagyon buta játékos ez a Pepe ááá, de utálom -
IXEMGabeo #20676 mi történt C Ronival, hogy gólt tud lőni a Barca ellen?
elfelejtettem h neki csak ilyen kupa meccsen megy:D -
#20675 Ronaldo kapott sárgát, gondolom szövegért. -
#20674 vagy miért volt a kezében a lap? -
#20673 nah, végre kiállítja -
#20672 Elmaradt Ramos sárga, nevetséges... -
#20671 A merkozesrol:
egyertelmuen nem akartunk teljes erobedobassal kuzdeni, az elejen.
Aztan ugy tunik felduhitett minket azz, hogy a margit jatekosok, megint agyatlan modon rugdaloznak es a biro asszisztal hozza, mert nem fogja kemeny kezzel a merkozest.
Ennek lett az eredmenye, hogy Iniesta leserult, de mar elotter egy csomo sargat lehetett volna kiosztani. Peldaul Ramosnak,Alonsonak,Diarranak es meg krisztina hercegnonek is akkor, amikor a műringyó ugralt a nagy semmire ellenben Ronaldo egy meter magasra rugta fel Alvest.
Messi sarga teljesen jogos volt, de erthetetlen, hogy egy perccel kesobb egy ugyanolyanert nem ad sargat a biro, ebbol latszik, hogy nem kovetkezetes.
Hala istennek jott erte a buntetes.
Az elso felido legnagyobb jelenete az Alves gol, de egy 5 percccel elotte korulbelul volt egy 20 masodperces olyan tiki-taka volt az ellenfel terfelen jobboldalon, hogy csak neztem ki a fejembol, kar hogy csak szoglet lett belole nem gol.
A masik nagy jelenet, pedig az elso golunk utan a siras Ronaldotol, siman elkezdtem rohogni a gyerekes megmozdulasan. -
#20670 Mert 2. lett volna és piros. Madrid ellen idén azt meg nem lehet, láthattad már 4 meccsen (Özil ugye nem számít, mert az már a 95. perc volt) -
#20669 Ez mi volt mar ? :D Holnap felveheti a takaritono fizeteset is Alves, mert ott mar nem kell pokhalotlanitani. :DDDDD -
#20668 Alves nem akart lemaradni Maicontól :D -
#20667 Özilnekés Alves megölte 2 pókot, de micsoda különbség -
#20666 AZTAKURVA ALVES :D:D:D:D -
#20665 meg is érdemlik, 2-0... sima 2. sárgás piros volt diarraé -
#20664 Úúú mekkora gól!!! :) -
#20663 Jól láttam hogy Ronaldo sírt?
Nem érdemeltük meg, ennél jobbnak kell lenni a 2. félidőben. Casillassal mivan megbolondult? van?
Aúgy meg nevetséges hogy a 2. sárgáját megúszta Diarra, ez sima sárgás... -
#20662 És ez mi a faszért nem sárga? -
#20661 Pepe megérdemelte. :D
Viszont most Casillas sárgája elég jogtalan... -
#20660 Persze ezért Messi kap sárgát :D:D:D júj de fáj a Pepének, szegényke -
#20659 Köszi Pedróóóóó! :D -
#20658 Tessék :D
Messi, Pedro -
#20657 Góóóaaaaalllllööööö :D -
#20656 Egy gólt rúgnánk megtörné őket. -
#20655 http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/guardiola-felti-pepet-aki-jatszhat-a-camp-nouban-2114317
Guardiola se normális...azért Figo esetét ne hasonlítsuk már össz ezzel a neandervölgyi vandál ámokfutóval...könyörgöm. -
#20654 Ramosnál is Sanchez ellen a labda 1 méterre volt mikor megrúgta... -
#20653 Pinto tényleg jelent egy gólt, iszonyat... Amúgy eddig Coentrao és Arbeloa nem kapott sárgát (Iniesta persze hogy megsérült) pedig kijárt volna háturól taktikai szabálytalanság miatt. Özil meg egy állat, ilyen megmozdulásokért nézem a Clasicó-kat -
#20652 Nagyon gyengén játszunk eddig, sok a gólhelyzet a túloldalon, nagyon ráfázhatunk. :( -
#20651 Na ez majdnem megint faszán kezdődött. -
#20650 jah, én a #20641-t néztem,a zért csodálkoztam honnan tudod :D -
#20649 Pepe már a kézfogásnál rá akart lépni messire, láttam rajta :D -
#20648 nem, de előzetesen ugye meg kell adni a csapatot 15-20 perccel minimum