33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Kaplan
    Szerintem mindkettő volt olyan szép mint a Ti góljaitok. Özil passza volt olyan mesteri és pontos mint egy-egy Xavi labda. Az esernyőzés pedig amelyet később gólra váltasz a világbajnok spanyol válogatott középső védője ellen az sem lefitymálandó. De ez csak egy objektív vélemény.
  • IXEMGabeo
    csá Ramos:D:D
  • IXEMGabeo
    2. gólt nagyon benézte a Barca ajándéklabda volt Benzemának aki esenyőzött és gólt lőtt. CR 1. gólja pedig szimpla egy csel elhúzom a kapus mellett típusú volt
  • Sippie
    Nabazz, elmegyek telózni szünetbe, most érek vissza erre 2-2. Mi a rák történt
  • tobias88
    Nah, Coentrao kapott sárgát viszont neki meg volt egy amit nem adott meg az első félidőben ami abszolút sárgás volt... Nonszensz
  • tobias88
    Pepe lesértette Sanchezt fantasztikus.

AMÚGY A MADRID 9 EMBERREL IS ÍGY JÁTSZANA? Nagyon nevetséges hogy nem kapta meg Ramos és Diarra a 2. sárgát...
  • [HUN]FaTaL
    Rúghatnánk mégegyet, hogy eldöntsük...
  • IXEMGabeo
    gyorsan lőtt a Madrid 2 gólt, Pique könnyelmű volt, Benzema szép esernyőjét láthattuk...engem csak az bosszant, hogy a zselézett hajú gólt lőtt. Ki nem állhatom
  • shevy
    takarodj már miez????
  • [HUN]FaTaL
    Mi a faszt csinálunk? Még a végén kiesünk..

Megint, 2-0 és elalszunk...
  • IXEMGabeo
    nagyon buta játékos ez a Pepe ááá, de utálom
  • IXEMGabeo
    mi történt C Ronival, hogy gólt tud lőni a Barca ellen?

elfelejtettem h neki csak ilyen kupa meccsen megy:D
  • [HUN]FaTaL
    Ronaldo kapott sárgát, gondolom szövegért.
  • tobias88
    vagy miért volt a kezében a lap?
  • tobias88
    nah, végre kiállítja
  • tobias88
    Elmaradt Ramos sárga, nevetséges...
  • Jakuza001
    A merkozesrol:

egyertelmuen nem akartunk teljes erobedobassal kuzdeni, az elejen.
    Aztan ugy tunik felduhitett minket azz, hogy a margit jatekosok, megint agyatlan modon rugdaloznak es a biro asszisztal hozza, mert nem fogja kemeny kezzel a merkozest.

Ennek lett az eredmenye, hogy Iniesta leserult, de mar elotter egy csomo sargat lehetett volna kiosztani. Peldaul Ramosnak,Alonsonak,Diarranak es meg krisztina hercegnonek is akkor, amikor a műringyó ugralt a nagy semmire ellenben Ronaldo egy meter magasra rugta fel Alvest.

Messi sarga teljesen jogos volt, de erthetetlen, hogy egy perccel kesobb egy ugyanolyanert nem ad sargat a biro, ebbol latszik, hogy nem kovetkezetes.

Hala istennek jott erte a buntetes.
    Az elso felido legnagyobb jelenete az Alves gol, de egy 5 percccel elotte korulbelul volt egy 20 masodperces olyan tiki-taka volt az ellenfel terfelen jobboldalon, hogy csak neztem ki a fejembol, kar hogy csak szoglet lett belole nem gol.

A masik nagy jelenet, pedig az elso golunk utan a siras Ronaldotol, siman elkezdtem rohogni a gyerekes megmozdulasan.
  • tobias88
    Mert 2. lett volna és piros. Madrid ellen idén azt meg nem lehet, láthattad már 4 meccsen (Özil ugye nem számít, mert az már a 95. perc volt)
  • Jakuza001
    Ez mi volt mar ? :D Holnap felveheti a takaritono fizeteset is Alves, mert ott mar nem kell pokhalotlanitani. :DDDDD
  • szucsy89
    Alves nem akart lemaradni Maicontól :D
  • tobias88
    Özilnekés Alves megölte 2 pókot, de micsoda különbség
  • Sippie
    AZTAKURVA ALVES :D:D:D:D
  • tobias88
    meg is érdemlik, 2-0... sima 2. sárgás piros volt diarraé
  • [HUN]FaTaL
    Úúú mekkora gól!!! :)
  • tobias88
    Jól láttam hogy Ronaldo sírt?

Nem érdemeltük meg, ennél jobbnak kell lenni a 2. félidőben. Casillassal mivan megbolondult? van?

Aúgy meg nevetséges hogy a 2. sárgáját megúszta Diarra, ez sima sárgás...
  • Sippie
    És ez mi a faszért nem sárga?
  • [HUN]FaTaL
    Pepe megérdemelte. :D

Viszont most Casillas sárgája elég jogtalan...
  • Sippie
    Persze ezért Messi kap sárgát :D:D:D júj de fáj a Pepének, szegényke
  • Christian88
    Köszi Pedróóóóó! :D
  • [HUN]FaTaL
    Tessék :D

Messi, Pedro
  • Sippie
    Góóóaaaaalllllööööö :D
  • Christian88
    Egy gólt rúgnánk megtörné őket.
  • Cabell
    http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/guardiola-felti-pepet-aki-jatszhat-a-camp-nouban-2114317

Guardiola se normális...azért Figo esetét ne hasonlítsuk már össz ezzel a neandervölgyi vandál ámokfutóval...könyörgöm.
  • tobias88
    Ramosnál is Sanchez ellen a labda 1 méterre volt mikor megrúgta...
  • tobias88
    Pinto tényleg jelent egy gólt, iszonyat... Amúgy eddig Coentrao és Arbeloa nem kapott sárgát (Iniesta persze hogy megsérült) pedig kijárt volna háturól taktikai szabálytalanság miatt. Özil meg egy állat, ilyen megmozdulásokért nézem a Clasicó-kat
  • [HUN]FaTaL
    Nagyon gyengén játszunk eddig, sok a gólhelyzet a túloldalon, nagyon ráfázhatunk. :(
  • Sippie
    Na ez majdnem megint faszán kezdődött.
  • Sippie
    jah, én a #20641-t néztem,a zért csodálkoztam honnan tudod :D
  • Sippie
    Pepe már a kézfogásnál rá akart lépni messire, láttam rajta :D
  • tobias88
    nem, de előzetesen ugye meg kell adni a csapatot 15-20 perccel minimum