33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    nagyon sajnálom hogy nem nyertünk,de igazából nem is érdemeltünk 3 pontot. 100%-os ziccereket basztunk el megint,a csapat fele megint csak sétálgatott,Alves középcsatár poszton való játszatása nálam vicc kategória,ahogy Pep cseréi is. én mindig minden körülmények között a végsőkig hiszek a csapatban,hiszen voltunk már nagyon rossz helyzetben is évekkel ezelőtt,amikor a tabella közepéről lestük a nagyokat,de sajnos a realitás az,hogy ezzel az újabb bukott 2 ponttal elment a bajnokság. 18 fordulóra nem sok a 7 pont,pláne hogy még van egy Clasico is,de ez a Real Madrid nem hibázik,és nem is fog. Mi,saját magunkat verjük meg idén,saját magukat fosztják meg az újabb bajnoki címtől a játékosok. Rá kell állni a BL-re,és a kupára. Én a bajnokság szempontjából 2 végkifejletet tartok valószínűnek:
    a, innentől nagyon felszívja magát a csapat,és zsinórban hozzuk a bajnokikat,és a végén megint 1-2 pont fog dönteni
    b, a játékosoknak meg fog fordulni a fejükben az,hogy nagyon messzire kerültek a bajnoki címtől,és +10 ponttal fog nyerni a Real,amire egyébként én nem merek gondolni se,de valószinűsíthető. Fel a fejjel,ott a BL,a kupa,ezeket meg kell nyerni! VISCA EL BARCA!
  • Jakuza001
    En abban remenykedem, hogy innentol kezdve elfelejti Adrianot es a fiatal Tello sracot jatszatja helyette, mert szerintem ezerszer jobb jatekos mint Adriano, mar ilyen fiatalon is.
    Sot szerintem Cuencanal is sokkal jobb. Jobban cselez, gyorsabb es nem alibit jatszik, mint ahogy most Adriano es ahogy regen Maxell jatszott.

Tegnap mar eleve, ha nincs ez a csere akkor is megcsereltem volna Adriano es Abidal posztjat mar 25 perc utan, mert lathato volt, hogy meg a francia is sokkal veszelyesebb volt az elore jatekban, mint a brazil, akinek a teljesitmenye ismet kritikan aluli volt. Csak az a baj, hogy hatul meg sokkal stabilabb mint Adriano, igy rizikos az ilyen megoldas.
  • barcames
    18 meccs van a bajnokságból!!!! A reál is fog még ikszelni meg kikapni is!!!
  • bodajoci
    Nem kell itten vészharangokat kongatni. Ez van, ezek a srácok sem gépek. Amit eddig alkottak az is egyedülálló. Grat nekik, aki igazi szurkoló az megérti sztem. Igaza volt múltkor Pepnek. Kis dolgokon múlnak meccsek, tegnap sem volt másképp.
  • [HUN]FaTaL
    Ne ringasd álmokba magad szerintem. Idén gyalázatos az idegenbeli teljesítményünk és szerintem nem ez volt az utolsó pontvesztésünk.

Inkább a BLre kellene koncentrálni, SZERINTEM. De nem én vagyok az edző :)
  • Odacsap77
    Szerintem még így is bajnokok leszünk, és ezt most komolyan mondom.. Nem lettünk rosszabb csapat, mert le X-eltünk a Villareal otthonában, és a real sem lett jobb.Dolgozni kell tovább,és meg lesz az eredménye, egyszerűen van egy ilyen érzésem, hogy mi fogjuk nyerni a bajnokságot, a realnál is simán benne van hogy 2-3 komolyabb ( valencia,atletico madrid,sevilla ) megtréfálja.. és ha csak 2 db 2x, + a classico-t hozzuk már is ott vagyunk, nem elérhetetlen így se.
  • Jakuza001
    Meg valamit, meg mindig oriasi hibanak tartom Eto'o eladasat.
    Nincs egy verbeli csatarunk. Most oszinten, Messivel kell jatszatni kozepcsatart vagy Dani Alvessel ? Oke rendben megvettuk iden Sanchezt, de konyorgom o is egy szelso es nem kozepcsatar. Szerintem az elmult 50 ev legrosszabb igazolasa volt Ibrahimovics - Eto'o csereje.

Nem lehet hosszu idon keresztul jatszani kozepcsatar nelkul, mert elobb-utobb kitalalhato a jatek. Meg Messi zsenialitasa se tudja ezt hosszu idon keresztul ellensulyozni. Mar reg rajottek a csapatok, hogy belul kozel sem olyan erosek vagyunk es egy embert fellehet aldozni arra, hogy ketten fogjak. Ezert kenytelen rengeteget visszalepni a felpalyara, de ha nem nyilik terulet es egy csapat csak a vedekezesre koncentral, mint most is, vagy a Sevilla es sorolhatnam a merkozeseket, akkor sokkal kevesebb helyzete lesz. Raadasul eleg regota sokkal nagyobb hibaszazalekkal ertekesitti a helyzeteit. 2 eve peldaul nem lett volna kerdes, hogy az elso felidei atemelese gol lett volna, vagy sem.

Idenre raadasul fizikailag is kipukkantunk, lehet, hogy ennek a Spanyol valogatott is megfogja inni a levet. Mert a barcelonai jatekosok tobbsege 20%-al tobbet jatszanak legalabb az osszes jatekosnal. Valogatott merkozesek, bajnoki, kupa, vilagkupa, BL. Es mivel a bajnoki merkozeseket leszamitva, ezeknel a tornaknal a vegig szinte versenyben vannak,az elmult 4 evben folyamatosan, igy gyakorlatilag csucsra jaratva kell lenni az osszes jatekosnak. Ezt nem lehet birni nagyon sokaig. Jonnek is a serulesek, rossz formak mostmar egyre gyakrabban. Sok merkozest rutinbol hozunk le. A komoly merkozesekre meg feltudjuk szivni magunkat, ilyen lesz iden a BL is szerintem, de az ilyen spanyol merkozeseken, mar nem tudjak a maximumot nyujtani a mar leirtak miatt a jatekosaink.
    Persze ettol meg a vilag legjobb csapata vagyunk, csak a nehezsegek egyre inkabb tornyosulni fognak felettunk a faradsag,fasultsag formajaban.
  • bodajoci
    Bajnokság szijja... mindegy egyszer minden sorozat megszakad...
  • tobias88
    "Aztan leviszi Xavit es fent hagyja Fabregast ?"
    Ezen én is néztem egyet
  • Jakuza001
    Kar hogy nem ertek a labdarugashoz.
    Ereztem, hogy ez egy hasonlo merkozes lesz mint a Sevilla elleni.
    Mindent kihagytunk. Viszont egy valamiben tevedtem, nem 1 ballasztunk volt a merkozesen, hanem ketto. Adriano mellett volt egy Fabregas is.
    Ez a merkozes most Guardiolan ment el. Ilyen keson lecserelni Adrianot ?
    A fiatal srac 1 perc alatt tobbet csinalt, mint Adriano kozel 80 perc alatt.
    Aztan leviszi Xavit es fent hagyja Fabregast ? Mit nezett ma ez az ember ?
  • tobias88
    Az volt a legfőbb hiba, hogy Puyol-Pique-Alves-Abidal-Mascherano-Busquets 6os kezdett. A végén már jó volt a csapat, de az első 60 percet így buktuk is. Nem tudom mire gondolt Pep
  • neogabe
    :DDD
  • tobias88
    Mr Idióta...
  • neogabe
    Hát ezt nagyon megszívtátok Barcások.

• Jakuza001
    Amugy a merkozes a Sevilla ellenit idezi teljesen, ahol mindent kihagytunk es egy deka szerencsenk nem volt. Az a merkozes pedig 0:0 lett, remelem ez nem lesz annyi es gyozunk, mert nem lehet tobbet hibazni.
  • Jakuza001
    Mar megint magunknak tesszuk nehezze a merkozest.
    100%-os golhelyzetben melle, vagy nem tudjuk atvenni a labdat, Alvas szurken jatszik ket golhelyzetet hagyott, ki foleg a masodikat nem ertem, miert nem lo kapura 7 meterrol ?
    de a leggyengebb pontunk a baloldalt. Teljesen sulytalan Adriano egy nagy nulla, jo megmozdulasa nem volt meg. Remelem lecserelik a felidoben, mert egy embertfort nem lehet adni idegenben egy Villarealnak.
  • tobias88
    Ez eddig irtó gyenge. Thiago-t remélem behozza valaki helyére, mert ez a Puyol-Pique-Alves-Abidal-Mascherano-Busquets 6os valami irtózat hogy egyszerre a pályán van, nem is tudom mire gondol Pep
  • Jakuza001
    Hagyjad ra. A Real Madrid allandoan, felteteles modban jatszik a Barcelona ellen. :D
    Mindig ott a "ha" legalabb haromszor. HA-HA-HA
  • banok
    22.00 Villareal-Barcelona
    tv: Sport2 hu
    streamek:
  • tobias88
    3-4 gól után? Nullát lőttek
    3-4 gólhelyzet nem jelent 3-4 gólt, ezt megláthattad az 1-2es Barca sikernél is, mert ott volt 7-8 gólhelyzet és lett belőle 2 Barca gól.
  • SLICK
    ez egy fórum, az ember azt olvas amit akar. Olyan ez, hogy benézek a Chelsea, Man. Utd., City, Inter, Juve, Arsenal topikokba elolvasgatom a hozzászólásokat ill. reagálhatok is rá.

#20783: Ez igaz, bár annyival kiegészíteném, hogy legalább a 3-4 gól után álltak volna vissza. Amíg nem lett volna meg a biztos vezetés, tuti nem állnak le idő előtt. 4 gólos hátrányt pedig a Barca sem képes ledolgozni főleg egy Real ellen.
  • bakkerman
    na akkor ezek a valósak?? mind a három gyönyörű,nekem az idegenbeli különösen tetszik! szégyenszemre utolsó vásárolt eredeti Barca mezem egy 2006-os R10 mez,újítanom kéne valami újabbat mostmár,egy Puyol,vagy egy Xavi mez szépen mutatna a falamon
  • Sippie
    na ezek jól néznek ki :)
  • Christian88
    Remélem ez marad, mind a 3 nagyon bejön
  • tobias88
    Az igazából azért nem igaz, mert helyzetileg ugya volt 4 gólszerzésük is, mert láttuk hogy mi van ha a Madrid vezetést szerez, úgy visszaállnak, hogy azt NEM öröm nézni
  • [HUN]FaTaL
    Szépek :) Sokkal jobb, mint, azok a hányadék mezek, amiket korábban linkeltek.
  • Jakuza001
    Most akkor meg sem a gagyi kamu mez lesz a jovo evi, amit itt linkelt minden okos ?

Szerintem a hazai nem rossz. sot a sarga is, ellenben a fekete ezzel a sarga vallresszel nem tetszik. Ha az nem lenne az is jol mutatna.

Slickre meg nem is reagalok, beszel zoldsegeket, mint 0:4 az elso feloraban. Vicc.
  • tobias88
    Jövő évi mez. A hazai az 2003as feeling talán, az idegenbeli meg csodálatosan néz ki.
  • tobias88
    "Nem egy olyan barcás ismerősöm van, aki mellesleg értenek is a focihoz, (hisz az az életük), hogy bizony itt a mákon múlott hogy a Barca jutott tovább."
    -
    Máknak mák volt, de 180 percben jobb volt a Barca és megérdemelte a továbbjutást, mert az első 90ben valami gyalázat volt a Madridi teljesítmény, rossz volt nézni...
  • Sippie
    "zavaró már ilyeneket olvasni."
    De ez nem a reál topik, minek olvasod? :D
  • pett3rson
    hidd el, ugyanolyan frusztráló a nagyon is jól látható lerántást letagadni mikor minden kamerán látszik, hogy mi történt.
  • bakkerman
    Villarreal CF - FC Barcelona
    Villarreal, El Madrigal
    22:00
    Vezeti: Texeira Vitienes
    TV: Sport 2 22:00

Villarreal: D. López - Á. López, Gonzalo, Musacchio, J. Oriol - Cani, M. Senna, Bruno, B. Valero - Joselu, M. Rubén.

FCB: Valdés - Alves, Mascherano (Puyol), Piqué, Abidal - Busquets, Xavi, Thiago - Pedro, Messi, Cesc (Cuenca).

nincs mese,nyerni kell,ez a Vilarreal sokkal erősebb annál,amilyen helyen állnak a tabellán,és a Madrigalban mindig megizzadunk! Hajrá!!
  • SLICK
    Annyira elfogult vagy és butaságokat beszélsz, hogy namég.
    Az első fél órában 0-4 lehetett volna, onnan meg a Barca nem igen tudott volna felállni. Ha bejöttek volna a kiállítások is, vígan kivédekezték volna a madridiak a meccset.
    Nem vitázni akarok, de hozzád képest a többi barca drukker elismerte ezeket a tényeket.
    Nem egy olyan barcás ismerősöm van, aki mellesleg értenek is a focihoz, (hisz az az életük), hogy bizony itt a mákon múlott hogy a Barca jutott tovább.
    Az a bajod Te annyira elfogult vagy, hogy soha nem tudsz objektív képet adni a meccsekről.
    Amikor befújtak két tizenegyest nekünk a Bilbao ellen, akkor is "menetrendszerűnek" nevezted a dolgot. Megérteném, ha kamu lett volna, de mindegyik tiszta tizenegyes volt.

És mégegyszer nem vitázni jöttem, meg flémelni, csak egyszerűen zavaró már ilyeneket olvasni.
  • szucsy89
    Sajnos ez a siker velejárója, ha van egy csapat ami közel "tökéletes", értem ezalatt, hogy a mostani Barcelona szép támadó focit játszik, nincs ellenfele, az edzője szerény, a legjobb játékosa szintén szerény, szerethető, nagyrészt saját nevelésekkel dolgozik, és így is sikeresek (ergo nem lehet belekötni semmibe), a köznép előbb utóbb csak talál valami támadási alapot a csapattal szemben, nem mondom, mert néhány játékos rá is szolgált erre, de nem várhatod, hogy immáron több éve folyamatosan mindenki a Barcát dicsérje meg boruljon le előtte, az emberek megunták, hogy mindig nyertek, és a semleges szurkolók egyre többet támadják a csapatot. Ez a világ rendje, ha nyersz, mindenki téged fog éltetni, ha még1x nyersz, kivívod mindenki ellenszenvét, vagy hogy szól a mondás :)
  • bakkerman
    óriási kamu sérülés :D

a hozzászólásokat nézzétek,nekem már az összes faszom kivan azzal,hogy minket ócsárolnak egyfolytában,még a semleges drukkerek is.
  • pett3rson
    ezt mondaná egy realista? :D
  • tobias88
    Ez a 2011es meccs, a videó meg 2010es
  • tobias88
    Ez nem igaz, a meccs jegyzőkönyve meg lett hamisítva és a videó 100%ig valós, aljas rágalom. Busquets kapta mind a kettőt és még egy harmadikat is de azt nem mutatja a videó és ezért a két kézzel való lerántás teljesen szabályos megmozdulás...
  • UUUU
    Az a baj, hogy az egesz video egy nagy kamu. A biro nem vont vissza semmifele sargalapot, mivel megadta neki.
    Viszont a kezezesert nem adott neki sargat, mivel elotte mar lefujta az akciot es Dani Alvesnek adta a sargat, amit meg a magyar riporter is elnezett a kozvetites alatt.

Hogy mindenki tisztaban legyen ezzel a hazugsaggal ismet.

http://www.soccerway.com/matches/2011/04/02/spain/primera-division/villarreal-club-de-futbol/futbol-club-barcelona/980745/

Itt a merkozes jegyzokonyve, aki lat masik sargat a lecserelese elott annak fizetek egy rekesz sort.
  • Voyager5
    Nemtudom mi volt itt, meg annyira nem is érdekel, de én úgytudom, hogy a bíró egészen addig visszavonhatja bármely ítéletét amíg a labdát újra játékba nem hozzák.