Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Porto meccset sose láttam.
Chelsea? Drogba kapásból... az eljátszom hogy fáj a lábam nagyon, lépni se tudok, de amint arra kerül a labda úgy sprintel hogy csak na stílus képviselõje.
Inter? Pff szinte bármelyik... fõleg az volt vicces tavaly amikor Snejder belecsúszott valamelyik védõbe (talán Puyol) és utána õ maradt a földön hogy fáj a lába.

1 hete, 2 hete. Én is mondhatnám hogy Karvájót simán ki kellett volna állítani a kupameccsen amikor le akarta ütni Alves-t miután lerántotta, aztán csak megtaposás lett belõle.
[HUN]FaTaL
Érdekes videó egy román oldalon, mert itt látszik, hogy Pepe hozzáért Alveshez.

Úgylátszik a lesreállítós kép után (ahol eltûntettek egy játékost) a felvételeket is megvágták. Azért ez már mindennek a legalja.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Remélem Pinto fog védeni, nem lenne jó, ha Valdes esetleg megsérülne és Ruben Minonak kéne védenie a Madrid elleni visszavágón.

green6k
Ma sikerült megnéznem végre Pepe és Alves mizériát.Nem vagyok se Barcas se Real-os.A bíró a szándékot bûntette.Örülhetnek hogy így el tudta húzni a lábát Alves,mert komoly sérülés is lehetett volna belõle ha nem a levegõben van a lába hanem mondjuk a földön letapadva.
Egy sima bajnokin alap hogy egybõl piros.Így elõdöntõben,hááát,ha lenne narancssárga lap akkor olyan mert nem lett sérülés.De amúgy jogos a kiállítás,nem lehetne szava senkinek ellene.

bakkerman

Újoncként bekerült a Barcelona utazó keretébe a 17 éves Gerard Deulofeu, az Ifi A keret tagja, és az utánpótláscsapatok egyik legszebb reménysége. Nem utazik holnap San Sebastianba ugyanakkor Carles Puyol és Andrés Iniesta, illetve a tartósabb sérüléssel küzdõk sem. A csapat holnap este lép pályára a Real Sociedad ellen idegenben.

Andrés Iniesta sérülését továbbra is kezelni kell, így a középpályás nem lép pályára szombaton a Real Sociedad ellen, és az utazó keretbe sem kerül be. Hozzá hasonlóan pihenni fog Carles Puyol, akinek nincs újabb sérülése, de a futballista ma is inkább specifikus edzésmunkát végzett. Kettõjükön kívül nem utazik a csapattal a sérüléssel küzdõ Abidal, Maxwell, Adriano és Bojan. Pozitívum ugyanakkor, hogy a szerdai elõdöntõben Marcelo által szándékosan megtaposott, majd éppen ezért lecserélt Pedro Rodríguez jól van, és utazik a csapattal, csakúgy, mint a kisebb sérüléssel küzdõ Lionel Messi, aki szintén a kerettel tart.

A sok hiányzó miatt Pep Guardiola több fiatal játékost is jelölt az utazó keretbe, így Sergi Robertót, Montoyát, és Gerard Deulofeut is. Ez utóbbi még csak az Ifi A keret tagja, a Barcelona B-ben is csak néhányszor jutott szóhoz mérkõzésen, tehát még igen tapasztalatlan, ám a tehetségét senki sem kérdõjelezi meg. Kérdés, hogy Pep Guardiola lehetõséget ad-e majd Deulofeunak, vagy még csak a mérkõzések hangulatához szeretné közelebb hozni.

A San Sebastianba utazó keret a következõ: Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Xavi, Villa, Messi, Mascherano, Keita, Sergio, Pedro, Milito, Afellay, Jeffren, Fontàs, Thiago, Montoya, Sergi Roberto és Gerard Deulofeu.

Erre már vártam,mikor kap helyet a keretben a kis Deulofeu! Nagy tehetség a srác,remélem 1-2 gólos elõnynél berakja Pep,én mondjuk Alves helyett kezdetném Montoyát,ilyen meccseken lehet nagy rutint szerezni,és beszippantani a légkört 😊 Hajrá hajrá!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Jó lenne valaki, aki kiszûri a sok spamot és káromkodást és csak a normális véleményeket hagyná bent.
Így van, csak mikor kinyitottam a topicot késõ volt és már teljesen kiment a fejembõl.

REAL MADRID

bakkerman
Barca: ha hozzád érnek,kapj az arcodhoz

nahálistennek,lesz min csámcsogni 2009 tavasza után megint a médiának,és a keserû embereknek. Én csak egyben bízom,hogy 2009 tavaszán BL-t nyertünk,és ez megint így lesz. Mit számít a sok károgás,a sok hiszti,durcázás,ha május végén Carles Puyol emelheti az égbe a Bajnokok Ligája trófeáját? Mit ér a hõbörgés,ha megint mi leszünk európa trónján??

bakkerman
monotonhoz lenne egy kérdésem: Ne csináljunk egy szavazást a házigazda kérdésrõl? Tegnap írtad,hogy jó lenne,ha lenne itt egy HG,és én is ezt mondom.

tobias88
"A MARCA ugyanis a szerda esti találkozó után rögtön két témában is megszavaztatta az olvasóit. Egyfelõl az volt a kérdés, hogy a játékvezetõk tényleg a Barcelonának kedveznek-e, másfelõl pedig az, hogy Mourinho részérõl ideális taktika volt-e ilyen defenzív mentalitással pályára küldenie a csapatát hazai pályán.

A szavazók 71,8% úgy gondolja, a játékvezetõk nem részesítik elõnyben a Barçát, a másik témakörben pedig még nagyobb mértékû a kritika: a voksolók 92,4%-a szerint a Real Madrid taktikája nem a megfelelõ volt, és támadólag kellett volna fellépnie C. Ronaldóéknak."

De mennyire igaz ez! Én úgy vélem a Real kerete majdnem megvan ahhoz, hogy játszva is legyõzze a Barcát, egyedüli poszt, ahol nincsenek meg az az irányító középpályás. Lehet vissza kéne vásárolni Snejdert, bár õ most nincs jó formában.
Beszarás, és folytatjátok itt. <#bdead>

REAL MADRID

bakkermannal nincs is probléma csak a sok elvakult idiótával. ma megkérdeztem 2 "barcás" osztálytársamat akik jöttek nekem keménykedni hogy 2-0 2-0! mondom sorold már fel a kezdõcsapatot meg hogy egész szezonban ki szokott játszani! mindkettõ messivel kezdte és max iniestaig meg xaviig jutott...

bakkerman
legszívesebben én is arcon csapkodnám azokat a "nagy" Barcasokat,akik egy gyõzelem után mindig átmennek fröcsögni,és a két tábor egymást pocskondiázza. Én pont ezért nem mentem át,csak éppen benéztem 1-2 hsz-re,de nem látom értelmét oda postolni jelenleg...én itthon örülök a gyõzelemnek,amit lehet vitatni,lehet rajta fröcsögni,engem a tény izgat,hogy közel kerültünka BL döntõhöz.

bakkerman
Kúltúr verseny Real-Barca 0-1 Real topik zárva.

tobias88
"Költõi kérdés volt, mert én tudom, hogy nem találta el. Csak kíváncsi voltam, miért olyan képet tett be (az alsó) amirõl aztán semmi nem derül ki. És lehet jönni, hogy szerinted eltalálta, elfogadom, neked ez a véleményed. Vitatkozni nem fogok. 😊"

Szerintem a labdát találta el talpal és azért pördült ennyire meg Alves, mert a rugalmas felületrõl még jobban visszapattant a lába. Bár a mozdulat ettõl függetlenül narancssárgás <#kacsint>
bakkerman
Tudni kell felemelt fejjel veszíteni,de ez nem mindenkinek megy.

bakkerman
Az Isteni Jose Mourinho,óriási stratéga nyilatkozatai after the match:

Jose Mourinho, a Real Madrid edzõje a Barcelona elleni hazai Bajnokok Ligája-elõdöntõ (0-2) után. A mérkõzésen 0-0-nál Wolfgang Stark kiállította Pepét, majd Mourinhót is elküldte a kispadtól, ezután lõtte két gólját Lionel Messi.

"Igen, kiestünk. Néha hányingerem van ettõl a világtól, amiben élünk, de ez van."

Önkritika,ezt szeretem.

"Gratulálok a Barcelonának a gyõzelemhez, és ahhoz a hatalomhoz, amivel rendelkezik. Nehéz lehetett kiharcolni."

Köszönjük szépen,nehéz volt ide eljutni valóban.

"Nem mondtam a bírónak semmit, csak kinevettem. Ha most kimondanám, amit gondolok róla, az a karrierembe kerülne."

Emberileg egy szar vagy,ha most beanyázol a bírónak,az min változtatna?

"Nem tudom, hogy ez az egész Angel Villar UEFA-ban elfoglalt pozíciójának, vagy az UNICEF-nek köszönhetõ, de érthetetlen, az biztos."

Arra nem gondoltál kedves,hogy nem Villar volt tegnap a pályán,hanem a 11 csodalábú játékosod?

"Guardiola remek edzõ, már egyszer nyert ellenem szégyenletesen a Bajnokok Ligájában a Stamford Bridge-en. Akkor végsõ gyõztes is lett, ha most is így lesz, az a Bernabeu-botránynak lesz köszönhetõ."

Persze! Véletlenül se azért,mert a csapatod gyengébb volt 2009-ben,és most is az.

"Csak egy kérdésem van: miért? Miért Övrebo (Chelsea-Barcelona, 2009), miért Busacca (Barcelona-Arsenal 2010), miért Stark (Real-Barcelona 2011)? A Barcelona minden elõdöntõjében ugyanaz történik. Miért nem élte túl a Chelsea az elõdöntõt? Miért volt az Internek csodára szüksége ahhoz, hogy kiverje a Barcelonát?"

FC Barcelona, T'estimo tant!

De bazdmeg, meg most mit vár a real?
Beállnak otthon védekezni jóhogy nem rohannak nekik és még így is sima 2-0-a lett 😊

Ráadásul, egyáltalán nem lehet fogni a bíróra, Di Stefano is megmondta hogy ha jön egy normális bíró akkor pepe itt nem fog játszani és ez be is bizonyosodott, mi a faszt rugdosnak meg lökdösnek aljasan direkt mikor a bíró nem figyel?!
Mit várnak? Undorító -.- hányszor taposták meg a barca játékosokat?
Pl. arbeloa a multkori meccsen a pálya szélén direkt bele csúszik talpal adriano ba, most meg pedrora marcelo ráugrik majd megy tovább mint ha mi sem történt volna

bakkerman
megfogadtam a kuapdöntõ után,hogy én nem vagyok kiváncsi arra,hogy mourinho lerombolja az el clasico szellemét,és porba tiporja a futball lényegét is,nem is néztem meg a tegnapi meccset(fel van véve,este megnézem),olvasgattam a meccsrõl,persze pro és kontra mindkét oldal,de egy a lényeg,gyõzött a FUTBALL,és az igazság,grat a csapatnak,beérni látszik az egész év munkája. Ha megnéztem a meccset,írok arról is véleményt. Visca el Barca!

Grat a gyõzelemhez, jól tette a bíró, hogy kiállított egy madridistát, megérdemelték amiért egy olyan támadósort padoztatnak hazai pályán amivel rendelkeznek, a henteseket meg felküldi mou játszani, szánalom. Mou csak ehhez ért? az rendben van h néha eredményes de ultra gáz a világ legnagyobb költségvetésû csapatával ezt játszatni. Barca idegenben johogy hatul passzolgat mikor a real beáll védekezni. Gyõzött a jobb és szebb foci. Színészkedést meg hagyjuk, mind2 oldalon van egy két jászai mari dijas játékos.

WuFraZselic
mondj már minden egyes korábbi csapatából(Porto, Chelsea, Inter) 1-1 aljas, színészkedõ játékost

Pepe belépõje pedig pontosan ugyanolyan volt (a szándéka, legalábbis, mert lábat nem talált - akkor ki is a színész?!), mint 1 hete Pedroé, érdekes az nem ért pirosat 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Na, látni róla jó vidit, tényleg nem ért hozzá Alveshez.

fotográfik kolomp edisön :D

Sippie
nem fura az. Sejthetõ volt amint a Realhoz került Murinho. Az aljas játékot, színészi teljesítményt rendesen betanította nekik, akárcsak a korábbi csapatainál.
azért talán, mert ilyen képet találtam csak, a lényeg a két különbötõ szemszögön van

am pontosan mindenki azt lát bele amit akar
te meg valami mindent tudó lehetsz, ha így kijelented a dolgokat

mellesleg lendületbõl rúgó lábbal másik irányba pörögve ilyet esni... ezt minden bíró megeszi, szóval vagy irdatlan nagy sport és színészi teljesítmény vagy tényleg szabálytalan rátartás

egyébként abban a pillanatban én is meghökkentõen durvának láttam, de ami még ennél is egyértelmûbb piros, az adebayor árnyékboxa

az is fura, hogy minden classicon van piros lap

Költõi kérdés volt, mert én tudom, hogy nem találta el. Csak kíváncsi voltam, miért olyan képet tett be (az alsó) amirõl aztán semmi nem derül ki. És lehet jönni, hogy szerinted eltalálta, elfogadom, neked ez a véleményed. Vitatkozni nem fogok. 😊

REAL MADRID

tobias88
Azt, hogy eltalálta e, ami a képen nem látszik...
<#wink>

limperatore
de ott mourinhohoz kellett is egy olyan csapat aki szívvel lélekkel 1 célért küzd csapatként

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
arra gondol, hogy ilyen szögbõl nem mutat semmit, azt lát bele az ember, amit akar 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ez milyen kérdés? 😄
valószínûleg a képeket, de ha jól esik lehet a sg fejlécét is, vagy mittomén

tökmindegy...murinnyo ezért kapta amit kapott xdd

legközelebb 2x is meggondolja mit/hogyan mutogasson a camp nou gyepén xd

Mit kell nézni?

REAL MADRID

egyik:

másik:

bocsi õt kihagytam, de nálam ramos meg pepe mindent visz<#boxer>

tobias88
Tévedsz! Arbeloa a legnagyobb.
(viszont a Barca se szegénykedik parasztokban, bár kevesebb van)
ramos és pepe a legnagyobb paraszt a reában utána jön alonso...

ha jól tudom ramos sem lesz kedden 😊
nou campban remélem rúgunk minimum kettõt ennek a gyenge reálnak 😉

[HUN]FaTaL
0-2 (Real szempontból, a Bernabeu miatt írtam így)

tobias88
Úgy látom Mou szerint még sárgás sem volt a belépõ:

"De el kell mennünk Barcelonába, le kell játszanunk a visszavágót, már csak a büszkeségünk miatt is. Viszont Pepe nélkül, aki nem tett semmit, Sergio Ramos nélkül, aki szintén nem tett semmit, és az edzõ nélkül, aki nem tudott nyugodtan ülni a kispadon."
Xavi összes elsõ félidei passza emberhez ment úgy, hogy õ passzolta a legtöbbet a pályán. Az egész találkozón öt rossz átadása volt (62/62, illetve 112/107).
A Barca az e szezonbeli el clásicók közül elõször szabálytalankodott többet, mint a Real (22, ill. 18).

ezt a kettöt emeltem csak ki...

sz4bolcs
Mi lett az eredmény?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tobias88
A visszavágóra kíváncsi leszek! Mourinhonak muszáj támadó csapatot kiküldenie + nem tudja betenni "irányító" középpályásnak Pepét! Azon a meccsen fog kiderülni, hogy mennyire jó a Madrid.
Barcánál is volt kiállítás😛
tobias88
ne add alájuk a lovat légyszi, így is unalmas <#pardon1>
muszáj lesüllyednem itt egyesek szintjére 😊 sokkal normálisabban szoktam kommunikálni, csak itt egyesek szerintem nem érdemlik meg a normális hangnemet.

utólag így elnézést kérek a normális Barca drukkerektõl

szerintem téged még a RM topikban is kinevetnek a 9 éves szinteddel

az ellenetek használt taktika nem a legjobb, de lelkileg jól helyrerakta a csapatot már amennyire tudta. Következõ szezonban minden el fog dõlni.

akkor azt is várjad amikor mourinho elballag onnan..

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)