33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    azért jó,hogy az NSO-n a meccsről szóló cikk hozzászólásokban már temetnek minket,temetik Pepet,többen irogatják,hogy véget ért egy korszak nálunk ésatöbbi ésatöbbi...azért én várnék májusig.
  • bakkerman
    ma 25 éves Piquenbauer,Isten éltesse a mókamesterünket!

• bakkerman
    de CARLES PUYOL megédemelt egy ilyet---> megint szerzett egy gólt,le a kalappal Puyi!
  • [HUN]FaTaL
    Én sem láttam, de úgy nézem jobb is.
  • bakkerman

Valencia - FC Barcelona: 1-1 ( 1-1 )
    Király Kupa, elődöntő
    Valencia, Mestalla
    Vezette: González González

Valencia: Alves - Miguel, Rami, V. Ruiz, J. Alba - Banega, Albelba (Tino Costa, 65') - Piatti (Feghouli, 58'), Jonas (Aduriz, 74'), Mathieu - Soldado.

FCB: Pinto - Puyol, Piqué, Mascherano, Abidal - Busquets, Cesc, Thiago (J. dos Santos, 78') - Alexis (Dani Alves, 57'), Messi, Cuenca (Tello, 87').

Gólok: 1-0, Jonas (27'); 1-1, Puyol (35').

nem láttam a meccset,de ahogy olvasom Jakuza elemzését,jobb is.
  • sz4bolcs
  • Jakuza001
    Kerlek alassan en meg ilyen szarul jatszani egy merkozesen nem lattam. Lehet ha Torghelle "AIR" Sanyi jatszik helyette, meg akkor is golokkal nyerunk.
    Vicc hogy mar megint Mascherano volt a legjobbunk, mig a komplett kozeppalya es csatarsor, szanalmasan jatszott.

Nem is tudom milyen helyzetek kellenek nekunk hogy golt tudjunk loni. Gondoljunk csak bele Sanchez 2 ziccerere, Piquet fejelesere az 5osrol,Messi kihagyott helyzeteire es a tizenegyesere, valamint Dani Alves kapufajara. Mintha megatkoztak volna az egesz csapatot, olyan balszerencsesek vagyunk eddig iden.
  • bodajoci
    Szánalmas egy meccs volt ez a csatárok, Pep, meg a bírók szempontjából is... Egy valencia ellen idegenben mért így kell felállni a kezdőnek, meg mért így kell cserélni? Persze csak a helyzetek felét kellett volna berúgni :/ de ma megint egy ilyen antigól focit játszottak. Néha nemtom mit esznek ezek meccs előtt. Persze a lesgól az bement...
  • tobias88
    Messivel nem tudom mi van. A szögletes helyzetét 10ből 5ször kapásból belövi, másik 5nél meg leveszi és berúgja. Most meg annyira borzalmasan lőtte el, hogy az nem igaz. Jonathan Dos Santos is hogy mi a fenének kellett a pályára, azt nem tudom, pont egy ilyen nehéz meccsen...
  • pzoli00
    talán elfogyott a Herbalife?
  • pzoli00
    az utóbbi időben a védelem szállítja a gólokat, mi történt a támadó szekcióval?
  • Sippie
    dehogynem, pár éve is volt egy két megmozdulása amikor meglepett mindenkit :)
  • tobias88
    Puyol mostanában folyamatosan olyan cseleket mutat be, hogy az nem igaz, ez a 2 csel egymás után istenkirály volt. Tanulgat Iniestától vagy nem tudom, de régen ilyeneket nem tudott
  • tobias88
    Cuenca helyére igazán bejöhetne Xavi, sokkal magabiztosabb lenne a játékunk
  • tobias88
    Hát, innentől felbuzdulnak és bőven nyerhetnek sajnos
  • Jakuza001
    Sok pozitivumot ma se tudunk elmondani a jatekunkrol, csak egyet hogy sikerult idegenben golt szereznunk.
    A jatekunk viszont egy nagy nulla.

Alexis es Abidal nagyon gyengen jatszik. Emiatt a jatekunk az egesz baloldalunkon, nagyon gyenge. Ugyanez a helyzet a jobboldalon is.
    Cuencanak is volt kb 2-3 megmozdulasa az egesz felidoben, ami emlitesre melto.

Es sikerult elkovetnunk ujra azt a helyezkedesi hibat, amit mar megjegyeztem az ideny elejen, hogy a jobb szelen a vedelmunk mint a mergezett egerek rohangalnak neha fel, s ala.

Megint Piquet vette at rosszul az embert, amit nem is ertettem, mert Puyol nem volt addig lemaradva a szelsotol, amig nem futott be es Piquet teljesen rosszul vette az az embert, meg olyan hibat is elkovetve, hogy rosszul zarta le a szoget igy gyakorlatilag mind ket Valencia jatekos szabadon maradt.

Pintorol meg nem mondok semmit. Nem ertem meg mit keres a csapatnal. Olyan rosszul jott ki az elejen, hogy az mar fajt es csak a vakeger partjelzonek koszonhette, hogy nem allitottak ki, mert bizony az kiallitas volt. Kezezes a tizenhatoson kivul.

Amit meg megjegyeznek, szerintem ket oriasi hiba amit elkovetunk. Puyol jobb hatvedkent jatszatasa. Az hogy neha konyszeru helyzetben ott kellett jatszani benne van, de hogy mar egyre tobbszor probalkozik ezzel Guardiola szerintem egy hibas dontes. Puyol nem oda valo, ahhoz mar nem eleg gyors, hogy a gyors szelsokkel felvegye a versenyt.

A masodik hiba amit eszrevettem, hogy mar megint 5 vedovel jatszunk, ami miatt buktuk a pontokat a bajnoki merkozesen is.

Az alapjatekunk 4-3-3, de csak latszatra jatszuk azt, majd nezzetek meg a felallast Abidal-Mascherano-Pique-Puyol atszik klasszikus hatvedet, de a merkozes nagy reszeben Bussquets is belso vedot jatszik, pontosabban ma soprogetot jatszott a felido nagy reszeben.

Ennyire sose jatsziottunk visszavonva es emiatt nem erunk fel a tamadasokkal, egyszeruen sulytalan a kozeppalyank.
  • tobias88
    És megint Puyol, nem csoda hogy ő a kedvenc
  • tobias88
    ott is van a kapott gól, februári hullámvölgyet kicsit előbbre hozták a skacok kezdve a Madrid elleni 2. meccsel
  • tobias88
    Régen sem, egy balfasz volt akkor is. De most simán elintézhette volna a párharc sorsát, ha a partjelző nem vak...

Amúgy eddig a pálya közelében sem vagyunk.
  • Christian88
    Pintoba mi ütött, régen jobban képben volt, nem?
  • bodajoci
    Én úgynézem most, h a digi pluson lesz 20:55-kor, úgyh stream :/
  • bakkerman
    ha még több pénzed lesz,ha gondolod,megadhatom a címemet :DD
  • Odacsap77
    lol, ez k.rva jól néz ki.. ha lesz pénzem, rendelek egy ilyet
  • bakkerman
    Valencia – FC Barcelona
    Valencia, Mestalla
    21:00
    Vezeti: González González
    TV: Digisport

Valencia: Diego Alves, Miguel, Rami, Victor Ruíz, Jordi Alba – Banega, Albelda – Feghouli, Jonas, Piatti – Soldado

Barcelona: Pinto, Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Busquets, Xavi, Thiago – Fábregas, Messi, Alexis Sánchez

a padon ott lesz Tello,JDS,és Sergi Roberto is a sérülések miatt. szvsz ha ma tudunk nyerni Valenciaban,akkor bennt vagyunk a döntőben.
  • bakkerman
    nekem Rafa a kedvencem a vagánysága miatt,amúgy ő óriási Real drukker :D
  • IXEMGabeo
    de utálom mindkettőt, viszont nagyon jó meccs volt és poén volt, hogy már állni nem bírtak szerencsétlenek Healy beszéde közepette, nagy nehezen kaptak széket utána
  • bakkerman
    és kint az ÁTLAG,spanyol munkás osztálybeli apa talpig official termékekben,a fia szintén,és mennek a Camp Nouba,majd hétköznap mennek kosár euroliga meccsre a Palauba,vagy kézi meccsre...
  • bakkerman
    nagyon jól néz ki,de szürkében is nagyon fasza. mondjuk az ingekért tényleg brutál pénz a 60-70 euró,van rajtuk egy pipa,meg egy hímzett címer,azt nem venném meg ha lenne rá pénzem,inkább egy fasza dzsekit,vagy kapucnis felsőt vennék
  • tobias88
    Meg is van, de 100 euró kicsit sok
  • tobias88
    tényleg jó, hol lehet venni?
  • bakkerman
    amúgy Thiago nagyon jó barátságban van JDS-el(jonathan dos santos),facebookon rengeteg képen együtt vannak,róla az a hír járja,hogy nyáron elhagyja a csapatot,mármint a mexikói,idén nem játszatja Pep,kb 5-6 tétmeccsen játszhatott,mondjuk sokszor még a keretbe se férne be,de azért nem kéne úgy járnunk vele,hogy bagóért elmegy,aztán meg X év múlva leshetünk,hogy mekkora ász lett
  • bakkerman
    igen,sajnos,ezért is tetszett meg ez a kép nagyon,mert eszembejutott,hogy nem volt mindig ilyen ellenséges a két tábor,mint most,sőt Sergio Ramos se volt régebben ilyen patkány,még Mourinho előtt a mi spanyoljainkkal válogatott edzőtáborokban,vagy Classicok után csomót bratyiztak,és nagyon jó barátok/vagy barátok voltak Piquevel,vagy Puyival is. Az a baj,hogy Mourinho annyira hajszolja a trófeákat,hogy elveszett benne minden emberség,egy gép lett,egy robot,akinek a mindenkori saját csapata csak egy eszköz arra,hogy elérje a sikereit. Nálunk ez nem így van,és erre büszkék lehetünk,lehet,hogy idén nem nyerünk semmit(még ezis előfordulhat),de én nem tudnám elképzelni,hogy Peppel megromlana a viszonya a csapatnak. A siker összekovácsolja a csapatot,a KUDARC MÉG JOBBAN. ez örökigazság.
    --------------------------------------------------------

Thiago és Cuenca,Valenciában a hotelban pózoltak :D Nagyon kurvajó az a pulcsi rajtuk
  • Jakuza001
    Rengeteg ilyen jelenetet tudnek belinkelni.
    Azt gondolom, hogy a Real merkozeseken se lenne maskent, ha nem lenne egy gyoker edzojuk, aki direkt sportszerutlensegekre buzditja a jatekosait.
    A birovaras vagy a szembenyulas jol demonstralja az egeszet, mint ahogy peldaul Karanka hangvetelei is.
  • bakkerman
    nem tudom,szoktátok-e nézni a demotiválót,de ez a kép nagyon tetszik,annyira kifejező,eszembe jutott,amikor egy vesztes Classico után Puyol,és Raúl egymásba kapaszkodva mentek le a pályáról,mosolyogva,beszélgetve :)
  • tobias88
    Yaya nem volt ennyire védekező típusú és az lett a veszte.
  • bakkerman
    bizonyám,nagyon fontos eleme a csapatnak,(mostmár) tud belsővédőt is játszani,és szürőként is ottvan a világ elitjében,nem szabad eladni,hosszú évekre megvan vele oldva a szűrő poszt! persze Yaya-ra is ezt írtuk,aztán mi lett vele...
  • tobias88
    Az szuper, csak az a probléma, hogy alapember lett és 30ért se adnánk
  • bakkerman
    az angol sajtó szerint a Liverpool nyáron kész 15 millió fontos ajánlatot tenni Mascheranoért
  • bakkerman
    Leo: „még mindig sok van hátra és tartanunk kell magunkat. Minden sorozat fontos nekünk, és megpróbáljuk megnyerni azokat. A szezon második fele még csak most kezdődik, és rengeteg pontot lehet szerezni.”

Cesc: „a labda csak nem akart bemenni, annak ellenére, hogy a játék minden pillanatát irányítottuk. Egységesebbnek kell lennünk, mint valaha, és el kell hinnünk, hogy lehetséges behoznunk a lemaradásunkat. Továbbra is keményen kell dolgoznunk.”

Puyol: a csapat reagálni fog, és a jövőben sokkal többet kell tennünk a győzelmekért.” – mondta a csapatkapitány, majd hozzátette: „nincsenek kifogások, a Liga nem veszett még el, és nem fogjuk feladni.”

ha nyerjük a classicot,akkor 4 pont a hátrány,a Real talán beikszelhet kétszer is,bármikor jöhet egy formahanyatlás,de sajnos mi részünkről is bennvan még jócskán legalább 2 döntetlen. mostmár nincs mese,saját magunkra kell koncentrálni,véget kell vetni a kisérletezgetésnek,az ok nélküli rotálásnak,és kőkeményen hozni kell a bajnokikat. ha mindent megtesznek a srácok,akkor én elégedett leszek,ha 100%-ban odateszik magukat,és ez csak a 2. helyre elég,hát legyen,de lássam a küzdeni akarást,ez a lényeg!
  • IXEMGabeo
    Egy kis Xavi Hernandez