Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
biztos az uncief fizeti
fotográfik kolomp edisön :D
erre én azt mondom a real nem elég jó CR-nak...
Ha a BLrõl beszélsz, azért ahhoz sok kell hogy 3at kapjunk a Camp Nouban.
http://goo.gl/gd6Zi5
a bajnokság már bukó, ezért JM pihenteti CR-t szerdára...
ha valaki képes fordítani, akkor az a Real
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Persze simán benne van, hogy még kiegyenlítetetek.
WHY?WHY?
pffff
mellesleg nézd már meg a góljainak számát 😊
murinnyó mostanában sokat kap ki otthon 😊😊😊😊
RM otthon egy Zaragoza ellen....
srácok, már én sírok
Ill. nem is csak õt, hanem a világ egyik legjobb csapatát.
Nem méltó sem ez sem õhozzá, sem a RM hírnevéhez.
Mellesleg semmi bajom a Madriddal, nekem kizárólag JM az ellenségem.
The Matrix has you...
Remélem Barca-MU döntõ lesz.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ronaldo elveszik a háromszögben:
cesc fábregas
undorito ez az ember....
ennyira antipatikus emberrel mint JM már nagyon régen találkoztam a fociban....
lehet talán soha
ez az egész cirkusz emiatt a barom mourinho miatt van,érdekes,eddig minden évben szépen lementek visszhang,és balhé nélkül a clasicok,de amint megérkezett ez a rohadék,felbolygatja a két csapat viszonyát...kapálózzon nyugodtan,idén marad neki a kupa.

A portugál háborút hirdetett, de nem volt felkészülve, hogy a Barcelona is tud olyan ellenszenves dolgokat mûvelni a pályán, mint amit õ játszat a csapatával. Undorító volt Busquets és Pedro színészkedése - én ezt nem tagadom -, de a kupadöntõn legalább ennyire undorítóak voltak Pepe vagy Arbeloa belépõi (Villa-ra taposása például), és bõven ki lehetett volna állítani Xabi Alonso-t is. Persze José szerint baromi jól vezette Mallenco azt a meccset, mert hagyta a rugdosódást, aztán meg Guardiola-t vádolta meg, hogy a bíróval így meg úgy foglalkozik; és még ha igaza is lett volna, erkölcsi alapja egyáltalán nem volt arra, hogy az ellenfelét ilyeténképpen skatulyázza, de hát a gyõzelem után egy picit megnõtt az arc, elszaladt a ló.
Nagyon nem volt szép, amit a Barcelona csinált tegnap, de Mourinho nagyon megérdemelte. A Marca (!!!) olvasóinak több mint 90 százaléka szerint õ szúrta el a meccset a rossz taktikájával, de ezt sose képes beismerni, és persze elõbb hibás még az Unicef is, mint õ.
Guti Twitter-üzenete önmagáért beszél: "Madridistább vagyok bárkinél, de ettõl még látom a valóságot. A Barcelona tudja, mit focizik, a Real Madrid meg nem. Mourinho csak azt próbálja utólag elmagyarázni, amire a pályán képtelen."