Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezekben csak az a szép, hogy egyikõtök sem reagált arra amit modntam, és tiszta szívvel büszkék vagytok rá, h évek óta továbbfújják a barcát (chelsea-ovrebau; inter+madrid-De Bleeckere, arsenal-nemtudomki)
gabi89
Most erre én meg mondhatnám (igaz rég volt) 1988 elõtt 28 éven keresztül két spanyol bajnokságot tudtatok megnyerni. Mindig van fent és lent is. Madrid is lesz ott fent is még ... Barca sikerszéria se tart örökké. Ez a mostani csapat együtt van nagyon ezt el kell ismerni.

Adebayor meg a Madrid szégyene 😞 Remélem visszahúz oda ahonnan jött nem kell õ nekünk. Elsõ meccsen is csúnya dolgokat csinált.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bakkerman
tudod mi az álom,meg a valóság közt a különbség? hogy ti max álmotokban fogtok kifutni 28.-án a wembley-be,mi meg a valóságban leszünk ott. minden innen indul,utána már minden vád elszáll az idõvel,és csak a tény marad meg,hogy ti utoljára 2002-ben nyertetek BL-t,mi meg ha szerencsénk lesz,akkor a 3.-at nyerjük ez idõ alatt.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A lényeg hogy találkozunk a wembleyben...jah nem, mégsem <#wave>

bakkerman
de az a lényeg,hogy a favágó adebayor,meg a taposó gép lassana diarra ismeri a szabályokat...a togói beállt,ledarált 3 embert,és elfutkorászott utána...lassana diarra meg kb 10x szabálytalankodott lap gyanúsan.

igen. és mivel Mascherano-t full kontaktban telibeverte a ronaldo (teljesen szándékosan, miközben õt felszántották) ezért a gól sem ért. és persze annyira durva volt, hogy elõször az egyik lábát fogja, majd visszanéz a sporira, aztán megfogja a másik lábát, és elkezd sírni mint egy kutya, fetrengve...

no nembaj. álomvilágban lehet élni! 😊
"Az aranylabdás argentint tizenegyszer rúgták fel, három sárgát szedtek össze róla."

fotográfik kolomp edisön :D

de legalább szépen szerelnek 😄DD

fotográfik kolomp edisön :D

tobias88
Nos han robado - azaz elcsalták, mondja Mou meg Ronaldo, és az a vicc, hogy el is hiszik <#whatever>
tobias88
"ha mi jöhettünk volna szabaddal, akkor elõnyszabály és gól! csak mondom. bár úgy látszik sem a barcások, sem a bíró nem ismeri a szabályokat... "

Te nem ismered. Ha elõnyszabály, akkor az addig élt volna, míg Ronaldo rá nem esik Mascherano lábára, onnantól vissza kell fújni az elõnyszabályt és Mardid szabad jön.

Ugyan az, mintha Higuain például lesen lett volna és Ronaldo nem esik rá Mascheranora. Ott is elõnyszabály csak addig érvényes, míg a Barcának nincs belõle kára, azaz Madrid szabad jönne ott is.
tegnapi madrid elég halvány volt
kaka csoda hogy befér a madrid keretébe
alonso egész meccsen keserû volt csak rugdosódott
ronaldo semmit nem csinált
lass meg ki kellett volna állítani
adabayor meg...........

ha mi jöhettünk volna szabaddal, akkor elõnyszabály és gól! csak mondom. bár úgy látszik sem a barcások, sem a bíró nem ismeri a szabályokat...
tobias88
de annyira szánalmas, hogy nem látnak elõrébb az orruknál
kit izgat mivel jönnek 😄 már ök is "kis murinnyok" lettek 😄
wembley ^^

tobias88
Most meg Higuain góljáért nyavalyog az egész Madrid, nonszensz... Az nem volt érvényes, bár õk jöhettek volna 20 méterrõl szabaddal.
Smithie
<#eljen> Szívembõl szóltál!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Fabio Capello
Ferguson=0? Idióta. Végülis csak 86 óta a Manchester edzõje, azok után, hogy elõtte öt éven keresztül mélyponton volt a csapat az Atkinson-éra alatt, Fergie gyakorlatilag egy a kiesés közelében álló csapatot vett át (11-ek lettek abban a szezonban). Arról nem is beszélve, hogy a Glazer-féle társaság SEHOL nem volt, gyakorlatilag a szponzori szerzõdésekbõl húzták évrõl-évre. Ja és az a nagy nulla húsz év alatt 28 kupát szerzett. És persze a lovagi kitüntetést sem a nagy nulláért kapta.

Tájékozottság FTW.

A többiektõl sorry az offért, de ez reakcióért kiáltott.

Másolni nagyon jól tudsz egyik topikból a másikba. Grat hozzá😉

Visca el Barca! Visca Catalunya!

bakkerman
sokat ittál

megnyertük a spanyol szuperkupát meg a bajnokságot!!!!!
mirõl beszélsz, hogy egy kupa?! úgy is mondhatnád még a 2010/11 szezonban 1 kupát nyerünk meg még!!!!

bakkerman
Reszkess Wembley,JÖVÜNK!!!! <#eljen><#worship>

Bejutottunk a döntõbe és ez a lényeg. Fanyaloghat mindenki ahogy akar, tavaly mi is fanyaloghattunk volna...

Visca El Barça!

<#banplz>
Persze!Szerintem, mondjon ki mit akar, de Guardiola=Ferguson=0.....es miert?
Guardi- a vilag legjobb csapata elere alt, ezt barki megcsinalta volna!!!
Fergi- CSAK!, a vilag leggazdagabb klub edzoje volt! Akkor mirol beszelunk?
UUUUUUUgyis csak eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegggggyyyyyyy cimettek lesz az iden!!!
28-án felülünk Európa csúcsára!

MrSpock
Nyugodj meg nézek azért más sportágakat is ,és tényleg izgalmasabb. Én nem elvakult szurkolóként nézem hanem egyszerûen nem tud annyira lázba hozni a játékuk ennyi.
Anno szerettem mikor Romárióék játszottak,vagy a Realnál Zamorano,majd Ronaldo,sõt elõtte Hugo Sanchezék. Nekem a Ronaldinhos Barca is jobb volt,amikor nyertek BL-t.Szemre nekem szebben játszottak ,kevesebb színészkedés,és nem annyira tili-toli. Vagy apár évvel ezelõtti Arsenal amikor veretlenül nyerték a bajnokságot,Berkampék,az élmény volt. Milan a Gullit,Van Basren,Reykard 3assal. Szóval nem azt mondtam,hogy nem jó csapat ez aBarcelona,lehet papíron minden idõk legjobbja,de játékban mégis voltak akik nekem jobban tetszettek. Lassan 30 éve fiygelem alabdarúgást, 1982es VB óta kölyökként,láttam pár meccset azért,van viszonyítási alapom. Én azért voltam magyar bajnokin is ahol 50-60ezren voltak a Népstadionban,nem beszélve a válogatott 70ezres meccsein. Nem vagyok divatdrukker sem,magát a sportot szeretem,és ez így van ,mert majdnem mindegyiket szívesen nézem.

Go Jeff Go!!!!

HappyHunter
Az a 'csak 1-0' most is pont elég lenne.

Be happy. :) Running!

akkor volt a Barca hullámvölgyben, Reijkard utolsó éve és az a kiütés csak 1-0 volt két meccsen, Scholes seggbelõtt, libalegelõs gólja...nem volt az egyértelmû

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Én nem írnám le a MU-t...

http://goo.gl/gd6Zi5

Sippie
ha neked ez a játék unalmas hát... szerintem keress a foci helyett más sportágat.
MrSpock
Azért nem kellene leírni az Unitedet a döntõben,ha bejutnak,mivel õk nem fogják feladni egy pillanatig sem,és Rooneyék kegyetlenül kitudják használni a legkisebb hibákat is.

Go Jeff Go!!!!

Ne írjátok le a MU-t.
Ha összeáll a csapat simán hozzuk a Real szintet legalább, 1 meccsen meg bármi megtörténhet.
2008-ban is ki ütöttünk titeket, pedig akkor is jó volt már nagyon a Barca.
Glory MU😊
MrSpock
Pedig azért a realosoknak lehet szidni a bírót! Én effektíve semlegesen néztem,mert bár kedvelem mindkét csapatot,illetve-tem,amikor még tényleg a futball dominált. Nekem ez a Barcelona játék unalmas,nem tudom élvezni a meccseiket,hiába nyernek,valami hiányzik. Messi nagy klasszis,és tényleg jó csapat,a Madrid meg nincs összerakva igazából,fõleg a támadógépezet sérült. Jobban kellene szûrnie atámadásokat a középpályán is. Az tény a Barcát a bírok jobban védik,bár sok szabálytalanságot követnek ellenük,de elnézõbbek azért. A gólszitu,amit nem adtak sima vétlen volt,szerintem semmi szabálytalan nem volt,illetve CR-rel szemben igen. Adebayor meg hülye..kész ennyi😄

Go Jeff Go!!!!

SLICK
a mostani MU-nak esélye nincs.
Sok sikert a döntõben, és Grat a továbbjutáshoz.

nemhiszem Mu olyan veszélyes lesz...aki megállithatott volna minket az a madrid volt...ennyi...

Effe88
na összességében a jobb csapat jutott tovább
grat!!!

áá ugyanúgy el lesznek verve, mint 2 éve. És ide még a Chicharito is kevés lesz, túl fiatal kölök az még h vágjon gólokat a Barcának😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hiába ez Clásico

tobias88
Nem kell oda mindenféle hülyeséget beírni, itt meg nem kell folytatni, ennyi. <#vigyor2>

Érdekes lesz a Mu-Barca a Wembleyben (simán elcserélném a Magyar-Angol meccsért amin voltam). A Mu-t érzem olyan erõs csapatnak, aki bõven megfoghatja a Barcát. Meg van a csapatban az a futómennyiség és önzetlenség, ami a Madridból hiányzik, gondolok itt Rooney-ra, Valenciára, de akár még a Scholes-Giggs párosra is.
hu mennyien besárgultatok... :d

egy jo "troll" ügyesen csinálja xdd ;DDD

Ja, az irritált engem is a legjobban, meg hogy végig a bírót szidják az meg már egyszerûen nevetséges 😊)))

Azért tényleg gyõzött a football, és ezt nem csak én mondtam/mondom 😊

én is hibás voltam, felingereltem picit, de elõtte is miket mondott már Pedrora😮

jajj ne madrid forumot zárták mindjárt jön ide tekézõ takézõ mittomén hogy hivják xd

Mou nem hülye, szerintem rá fog jönni hogy jó támadójátékkal is meg lehetne fogni titeket, csak meg kéne tanulni lezárni a "passzjáratokat". Mert most ment a csiki-csuki, egy madridi rátokfutott, a helyére odapasszoltak... Meg ha hiányposztokra végre igazolunk embert, meg a középpályára valami minõségit, akkor talán több esélyünk lesz.

hát nemtudom ti hogyvagytok vele de azthittem ez a nagy el classico láz ...hát izgalmasabb dolgokat hoz....bizonyos értelemben elég gáz volt az egész :o bár nem akkora kérdés hogy ki..khm vagyis mi miatt..

tobias88
"Hasonló meccseket várok mint a mai!"

Én még ennél is izgalmasabbakat, jobb Madriddal! Csak Mou ne szóljon majd közbe...
[HUN]FaTaL
Úgy legyen 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Grat a döntõbe jutáshoz! A Madrid egyelõre még nem nõtt fel a feladathoz, de jövõre meglátjuk mit alkot Mourinho. Hasonló meccseket várok mint a mai!