Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adebayor meg a Madrid szégyene 😞 Remélem visszahúz oda ahonnan jött nem kell õ nekünk. Elsõ meccsen is csúnya dolgokat csinált.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
no nembaj. álomvilágban lehet élni! 😊
fotográfik kolomp edisön :D
fotográfik kolomp edisön :D
Te nem ismered. Ha elõnyszabály, akkor az addig élt volna, míg Ronaldo rá nem esik Mascherano lábára, onnantól vissza kell fújni az elõnyszabályt és Mardid szabad jön.
Ugyan az, mintha Higuain például lesen lett volna és Ronaldo nem esik rá Mascheranora. Ott is elõnyszabály csak addig érvényes, míg a Barcának nincs belõle kára, azaz Madrid szabad jönne ott is.
kaka csoda hogy befér a madrid keretébe
alonso egész meccsen keserû volt csak rugdosódott
ronaldo semmit nem csinált
lass meg ki kellett volna állítani
adabayor meg...........
wembley ^^
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Tájékozottság FTW.
A többiektõl sorry az offért, de ez reakcióért kiáltott.
Visca el Barca! Visca Catalunya!
mirõl beszélsz, hogy egy kupa?! úgy is mondhatnád még a 2010/11 szezonban 1 kupát nyerünk meg még!!!!
Visca El Barça!
Guardi- a vilag legjobb csapata elere alt, ezt barki megcsinalta volna!!!
Fergi- CSAK!, a vilag leggazdagabb klub edzoje volt! Akkor mirol beszelunk?
Anno szerettem mikor Romárióék játszottak,vagy a Realnál Zamorano,majd Ronaldo,sõt elõtte Hugo Sanchezék. Nekem a Ronaldinhos Barca is jobb volt,amikor nyertek BL-t.Szemre nekem szebben játszottak ,kevesebb színészkedés,és nem annyira tili-toli. Vagy apár évvel ezelõtti Arsenal amikor veretlenül nyerték a bajnokságot,Berkampék,az élmény volt. Milan a Gullit,Van Basren,Reykard 3assal. Szóval nem azt mondtam,hogy nem jó csapat ez aBarcelona,lehet papíron minden idõk legjobbja,de játékban mégis voltak akik nekem jobban tetszettek. Lassan 30 éve fiygelem alabdarúgást, 1982es VB óta kölyökként,láttam pár meccset azért,van viszonyítási alapom. Én azért voltam magyar bajnokin is ahol 50-60ezren voltak a Népstadionban,nem beszélve a válogatott 70ezres meccsein. Nem vagyok divatdrukker sem,magát a sportot szeretem,és ez így van ,mert majdnem mindegyiket szívesen nézem.
Go Jeff Go!!!!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Go Jeff Go!!!!
Ha összeáll a csapat simán hozzuk a Real szintet legalább, 1 meccsen meg bármi megtörténhet.
2008-ban is ki ütöttünk titeket, pedig akkor is jó volt már nagyon a Barca.
Glory MU😊
Go Jeff Go!!!!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Érdekes lesz a Mu-Barca a Wembleyben (simán elcserélném a Magyar-Angol meccsért amin voltam). A Mu-t érzem olyan erõs csapatnak, aki bõven megfoghatja a Barcát. Meg van a csapatban az a futómennyiség és önzetlenség, ami a Madridból hiányzik, gondolok itt Rooney-ra, Valenciára, de akár még a Scholes-Giggs párosra is.
egy jo "troll" ügyesen csinálja xdd ;DDD
Én még ennél is izgalmasabbakat, jobb Madriddal! Csak Mou ne szóljon majd közbe...