33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    Már akkor jelzett a partjelző, mikor még szállt a labda, Hajdu B is megjegyezte hogy lehetett volna előnyszabály. (Amúgy előtte Messi nem is volt lesen hogy a következő utáni passznál lefújja hogy beleér)
  • tobias88
    Azt azért fújta le, mert ott volt egy Barca támadó
  • bodajoci
    Spanyol bajnokin is így tolnánk idegenben, ilyen mentalitással, nem lenne semmilyen hátrányunk kb...
  • Jakuza001
    "Te meg keress 1 azaz 1 olyan helyzetet ahol ezt le is fújták."

Remelem Tobias lattad a hosszabitasban Messinel mit fujtak le. :D
  • Redmer
    És megtört az átok.
  • Sippie
    na ez szép volt :)
  • Redmer
    Nem Te és nem most, úgy általánosságba írtam, csak Neked címeztem a választ véletlenül. Bocsi.
  • [HUN]FaTaL
    Én nem szidtam :)
  • Redmer
    Szidjátok még hogy nem tud gólt rúgni.
  • [HUN]FaTaL
    Na ott a válasz :)
  • Redmer
    Na tessék még bátorítani az ellenfelet.
  • [HUN]FaTaL
    Már megint mit össze szerencsétlenkedünk hátul...
  • tobias88
    Nem, mert a szabálykönyvben nincs leírva hogy a következő passzra vonatkozna bármi.

Hát igen, tényleg gyáva nyúl a Leverkusen, meccs előtt azt nyilatkozták, hogy el kell szívni a levegőt a Barca elől. Amúgy ha a jobb szél simán kaphatott volna több labdát, mert Alvesnak volt pár felfutása hogy 20 méterre volt tőle ember
  • Jakuza001
    Nem o nem hinnem, hogy megvaltoztatta a velemenyet, de olyan mint passziv les benne van a szabalykonyben, amirol te beszelsz, hogy nem letezik.
  • pett3rson
    még a végén kiderül, hogy szerintetek is tétlen les volt amit a bíró nem ítélt meg...érdekes változás.
  • Jakuza001
    En meg ilyen gyavan focizo nemet csapatot az eletben nem lattam.
    Pont az volt mindig rajuk jellemzo, hogy foggal-korommel kuzdottek rakkoltak s sose volt szamukra elveszett merkozes.

Ezek meg kijottek a sajat palyajukra ugy, hogy csatar nelkul es mintha nem is akarnanak tamadni.

Busquets ismet egy nulla, na de Adriano mar megint mit keres a palyan. Kb 3szor ert labdaba az egesz merkozes alatt es balszelso letere a balszelen Abidal tobbszor jelenik meg mint o.
    Csereljek mar le, mert mar nagyon idegesit. Nem lehet allandoan emberfort ajandekozni az ellenfelnek, mert ezt barmelyik fiatal nagyobb lelkesedessel lehozza, mit amit o nyujt merkozesek ota.
  • tobias88
    ilyen sz*r meccset már rég nem láttam, valami borzalom
  • Sippie
    Amúgy miért van a fekete karszalag?
  • Sippie
    na azé :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom, én is röhögtem. :D
  • tobias88
    Amúgy mi az isten ment Hajdu B mellett a meccs alatt a pro4en a 7. percben? Valami híradó vagy mi a fene?
  • tobias88
    Tényleg rosszul tudja, ha már a kapura lőtt labda előtt átfut és nem ér bele, már az is les, mert megzavarta a kapust
  • tobias88
    Élő tv2-es streamen ilyen kommentek vannak:
    "Gergő Csikós
    tv2 a k*rv* anyátokat!!!!!!!!!!!!!"

Úgy látom, hogy más is elégedett azzal, ami a tv2-nél van
  • [HUN]FaTaL
    Na igen. De azért nyertünk már meccset esőben is :)
  • Jakuza001
    Most mar van ott is, ugy tunik tul koran neztem a linkre, akkor meg nem volt semmi. Viszont ha jol latom, akkor rendesen esik, ami megint a mi precizios jatekunknak nem igazan fog kedvezni.
  • [HUN]FaTaL
    Tavaly streamelték csak nézni nem lehetett mert akadt.

A bl.tv2.hu megy, meg az onlinetvkeresre is.
  • Jakuza001
    Sot a Spanyol - Paraguay VB merkozesen is, ha jol emlekszem. De mindegy, mondjuk Beckenbauerek nem veletlenul akarjak megvaltoztatni, hiszen ha nem lenne, nem lenne mit megvaltoztatni.

Amugy a Banok fele linkekre kiterve, sajat maga fogja streamelni a Pro4 a merkozesrt ? Mert az elso link az oldalukra mutat en viszont ott nem talaltam csak videokat.
  • Rockynhooo
    Barcelona: Valdés – Dani Alves, Puyol, Abidal, Adriano – Mascherano, Busquets, Iniesta – A. Sánchez, Messi, Fabregas
  • [HUN]FaTaL
    Ha jól emlékszem valamelyik bajnokin vagy kupameccsen be is fújtak egyet ellenünk.
  • Jakuza001
    Hulyesegeket beszel, mert van passziv offside.
  • Jakuza001
    Koszonjuk ismet.
  • [HUN]FaTaL
    thx :)
  • banok

20.45 Bayer Leverkusen-Barcelona
    tv: Pro4
    streamek:
  • Gaba94
  • pett3rson
    megkérdeztem kollégámat, Ő is nagy focidrukker, szerinte sincs már ilyen tétlen les. Ha nem neki passzolták a labdát, akkor lehet akárhol, nem számít lesnek. Ez van :)
  • [HUN]FaTaL
    Lesz stream? Van már TV-m, de PRO4 az nincsen, mert másik csomagban van 10 másik faszomat sem érdeklő csatornával, és nem fogok 2000-et fizetni érte.
  • Jakuza001
    Csak rajta, aztan majd Puhl vagy Kassai helyett is te fogod vezetni a VB-t.
  • tobias88
    Nézd meg a kezezéseket hogy szokták fújni. Nagyjából minden 10. lenne szabálytalan, de minden 3.at befújják. Ha a bírók 99% nem alkalmazza a szabályt (ami mellesleg nem is egyértelmű hogy tényleg az ebből az angol szövegből), akkor hidd már el, hogy valamilyen megegyezés van a bírói szövetségben.
  • pett3rson
    Én megírtam a levelet, reméljük válaszolnak is majd :)
  • Jakuza001
    Pontosan ezt irtam en le kb isten tudja hany hozzaszolassal ezelott. Tehat nem zavarhatja meg a jatekot, vagy az ellenfelet es nem szerezhet elonyt a helyezkedesevel. Meg a harmadik reszt ki is emeltem, ami idevonatkozik pontosan.
    A poziciojaval a leshelyzetben elonyt szerzett es a hivatalos szabalykonyvben az van irva, hogy ilyenkor amikor utana jatekba avatkozik, a passziv leshelyzete aktivva valik. Pont ez a lenyeg es ugyanezt magyarazta el Puhl az Atletico merkozesen.