Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Átmegyek Dr. Csernusba:
Beszéljen milyen trauma váltotta ki magából ezt az érzést?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Sorra jelennek meg a beharangozó cikkek.
A döntõ elé

(moderálva)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tobias88
"z egyetlen klub, amely valóban mércét jelent Albionban, kettõvel több BEK/BL-gyõzelemmel rendelkezik, annyival, amennyi ennek a Ferguson-gazdatestnek soha a büdös életben nem lesz."
-
Itt a válasz
bakkerman
nem tud ezt ki írhatta,remélem nem Barca-s,legszívesebben arconcsapnám egy téglával...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Magic Boy

Magic Boy
Egy Barcelona-s ember rakta be hozzánk, de mivel ide eddig nem, így berakom én.

Meccs beharangozó kép:

ezzel egyetértek
fõleg a legutolsó sorral 😄

fotográfik kolomp edisön :D

bakkerman
nem vagy semmi 😄

Fabio Capello
"Direkt provokatívra írtam, hogy ti is reagáljatok rá."

FLAMEKELTÉS!!! BANDELHTX 😄

Magic Boy
Köszönöm a reakcióitokat.
Direkt provokatívra írtam, hogy ti is reagáljatok rá.

Végül így küldtem el:

Manhester United - FC Barcelona

Manhester United: Van Der Saar – Fabio/Rafael/ O’Shea, Vidic, Ferdinand, Evra – Valencia, Carrick, Fletcher, Park – Rooney – Hernandez

FC Barcelona: Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Xavi, Busquets, Iniesta – Messi - Pedro, Villa

Azt a kezdõt vettem figyelembe, ahogy szerintem fölállhatnak a csapatok.
Ahogy látod a jobbhátvéd helye bizonytalan a Manchester Unitednél.

Megpróbálom 4-4-2-nek venni (bár egyik csapat se azt játszik), hogy össze lehessen hasonlítani.

Összehasonlítás:
Kapus: Van Der Saar – Valdés: Edwin a világ egyik legjobb kapusa, míg Valdes csak símán jó kapus. 1-0
Jobbhátvéd: Fabio/Rafael/ O’Shea – Alves: Itt bárki is játszik majd a Manchester Unitednél annál jobb Alves. 1-1
Jobboldali Középhátvéd: Vidic – Piqué: Piqué volt a Manchester United játékosa, de nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket és bár azóta soka fejlõdött, de Szerbminátor jobb nála. 2-1
Baloldali Középhátvéd: Ferdinand – Puyol: Mindketten posztjuk legjobbjai, de Puyol könnyebben átjátszható levegõben, mint Ferdinand. 3-1
Balhátvéd: Evra – Abidal: Evra klasszis, míg Abidal csak jó játékos. 4-1
Jobboldali Középpályás: Valencia - Xavi: Valenciaának jót tett az a sérülés, amibõl nem sokan épülnek föl, hisz azóta még jobb lett, de Xavi a világ egyik legjobbja. 4-2
Jobközéppályás: Fletcher – Busquets: Fletcher formába lendült a sérülése után és jobb játékos, mint Busquets még a Barcások szerint is. 5-2
Balközéppályás: Carrick - Messi: Messi a világ legjobbjai között van a posztján. 5-3
Baloldali Középpályás: Park – Iniesta: Iniesta a világ egyik legjobbja. 5-4
Jobboldali Támadó: Rooney – Pedro: Rooney a szezon végére megtalálta önmagát, míg Pedronak még sokat kell tanulnia errõl a játékról. 6-4
Baloldali Csatár: Hernandez – Villa: Hernandeznek nagyon jó szezonja van, de Villa Rutinos sokoldalú támadó, aki jelenleg még jobb Hernandeznél. 6-5

A Barcelonának nincsenek igazi szélsõi, hanem a szélsõhátvédek szoktak felfutni.
Mondjuk a játékstílusukhoz nem is kellenek szélsõk.
A Barcelona fogja többet birtokolni a labdát (erre épül a játékuk), de azért lesz a pályán a Carrick, Fletcher páros, hogy nehezebben játsszák át a középpályát. A védelmünk és a kapusunk a világ legjobbjai között van, de a középpályájuk egyértelmûen jobb, míg a két támadósor kb. egyforma erejû.
Nagy meccs lesz két nagyon jó csapat között.
A végeredmény megjósolhatatlan, de mivel a football lelke a középpálya így a Barcelona egy kicsit esélyesebb sajnos.
Az dönthet, hogy ki rúgja az elsõ gólt.

bakkerman
mentálisan van még hova fejlõdnie,játéktudásban,kreativitásban szerintem megközeliti a tavalyi,tavalyelõtti Yaya-t,én is jobbnak gondolom Fletchernél,bár õ is jókis játékos.

Magic Boy
Még egy ráhangoló videó:

Nem jobb. Busquets 22 évesen hozott le egy VB-t hiba nélkül, szerintem nem kérdés melyikük a jobb.

cesc fábregas

Magic Boy
Azét Fletcher jóbb, mint Busquets, tehát akkor max: 6-7

+1 és ezt elismeri mindenki elfogultság nélkül😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

És ebben semmi túlzás nincs. Szerintem aki picit is követi a BL-t és a nemzetközi foci világát az kb. így értékel.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Magic Boy
Ráhangolódásnak:

Vagy az elfogultságodat vagy a teljes hozzá nem értésedet közvetítetted <#nevetes1>

VdS > Valdés
Fabio/Rafael/ O’Shea < Alves
Vidic = Piqué
Ferdinand = Puyol
Evra > Abidal (Abidal ebben az évben szenzációs, talán egy minimális különbséggel jobb Evra)
Valencia < Xavi
Fletcher < Busquets
Park < Iniesta
Carrick < Messi
Rooney > Pedro
Hernández < Villa

5-8 nekünk. sztem.

cesc fábregas

Magic Boy
Pont azért raktam be ide, mert érdekelt a Barcelona szurkolók véleménye is mielõtt átküldöm a menyasszonyomnak.

tobias88
Ráhangolásnak ez sokkal jobb:

bakkerman
azért egy ENNYIRE szubjektív véleményt nem az ellenfél topikba kéne berakni,hanem a MU topikba,ott nem lenne senkinek egy szava se,de hogy képes volt ilyen butaságokkal beállítani ide,5 nappal a derby elõtt,eléggé vicces

bakkerman
Jobbhátvéd: Fabio/Rafael/ O’Shea – Alves: Itt bárki is játszik majd a Manchester Unitednél annál jobb Alves. (A Fabio/Rafael párosnál csak a rutinja miatt. 1-1

BESÍRTAM ASD:ASFAS csak a rutinja miatt 😄DDD

Jobboldali Középpályás: Valencia - Xavi: Valenciaának jót tett az a sérülés, amibõl nem sokan épülnek föl, hisz azóta még jobb lett, de Xavi is nagyon jó. Így legyen döntetlen. 5-2

na a másik gyöngyszem 😄DDDDD Valencia jelenleg még olyan szinten van,meg annyit tett le az asztalra,hogy Xavi a cipõjét nem adná oda neki pucolásra.

Baloldali Középpályás: Park – Iniesta: Park igazi örökmozgó energiabomba, aki kiszámíthatatlanul cselez. 7-2

Hiába idõsebb Park,õ eddig is bolhafasz volt Andreshez képest,ha meg még öregszik 2 évet még nagyobb különbség játéktudásban.

Jobboldali Támadó: Rooney – Pedro: Rooney a szezon végére megtalálta önmagát, míg Pedronak még sokat kell tanulnia errõl a játékról. 8-2

itt végleg beszartam 😄D Persze Rooney jobb játékos,de azért ne kezeljük már õt úgy,mintha csak egy tehetség lenne. Sok mindent nem értünk volna el,ha õ nincs.

Remélem jó meccs lesz

Összességében nem lenne rossz, de néhány helyen azért néztem egy nagyot 😄
Valencia - Xavi: döntetlen? :o Xavi jelenleg a világ legjobb irányítója, már évek óta világklasszis szinten mozgatja a Barcát és a spanyol válogatottat. Nélküle egyik csapat sem tartana ott, ahol. Bekötött szemmel jobb bárkinél a posztján, ezt ki merem jelenteni!

"Messi a világ legjobbjai között van a posztján." - Itt csak annyi, hogy nem a legjobbak között van, hanem õ a legjobb és nem csak a posztján. 😊 Ezt szerintem nem kell megindokolnom

Park - Iniesta: Park? :o Tény, hogy nem láttam idén sok Manchester meccset, de bátran állítom, hogy Park meg sem közelíti Iniesta szintjét. Ezt sem akarom részletezni, legyen elég annyi, hogy Ini is a Barca illetve a spanyol válogatott egyik legjobbja, egy klasszis focista, akinek a helye megkérdõjelezhetetlen. Ini néha már-már "Messis" magasságokba emelkedik 1-1 mozdulatnál, megoldásnál.

Ennyi😄 Én több kivetnivalót is találtam benne, de ezek azok, amik leginkább szemet szúrtak számomra.

cesc fábregas

Legdurvább felvetésed Park – Iniesta... LOL

Egy dologban értek egyet veled, hogy nagy meccs lesz. Illetve megtippelhetetlen, hogy ki is nyeri meg a BL-t

tobias88
szubjektív, ennyi...
Xavinál nem jobb Valencia😄😄 röhejes... Unitednek rengeteg mákos meccse volt a PL-ben a BL-ben a Chelsea-n kívül nem volt igazi ellenfelük...

Puyol szvsz szintén jobb Ferdinandnál, Fletcher és Carrick is egy hulladék csodálom h Ferguson megtûri õket, de h még Parkot is jobbnak véled Iniestánál abszurd.

Ez a Manchester a Barcához képest statiszta csapat úgy ahogy van. 2009-es csapathoz hasonló maradt a Barcelona a United pedig azóta nem sokat erõsödött hiába lettek idén ismét bajnokok...de ez szubjektív és bezony bennem van rendesen elfogultság is

Magic Boy
Készítettem egy összehasonlítást a BL döntõ két csapatának a játékosairól némi esélylatolgatással:

Manhester United: Van Der Saar – Fabio/Rafael/ O’Shea, Vidic, Ferdinand, Evra – Valencia, Carrick, Fletcher, Park – Rooney – Hernandez

FC Barcelona: Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Xavi, Busquets, Iniesta – Messi - Pedro, Villa

Azt a kezdõt vettem figyelembe, ahogy szerintem fölállhatnak a csapatok.

Ahogy látod a jobbhátvéd helye bizonytalan a Manchester Unitednél.

Megpróbálom 4-4-2-nek venni (bár egyik csapat se azt játszik), hogy össze lehessen hasonlítani.

Összehasonlítás:
Kapus: Van Der Saar – Valdés: Edwin a világ egyik legjobb kapusa, míg Valdes csak símán jó kapus. 1-0
Jobbhátvéd: Fabio/Rafael/ O’Shea – Alves: Itt bárki is játszik majd a Manchester Unitednél annál jobb Alves. (A Fabio/Rafael párosnál csak a rutinja miatt. 1-1
Jobboldali Középhátvéd: Vidic – Piqué: Piqué volt a Manchester United játékosa, de nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket és bár azóta soka fejlõdött, de Szerbminátor jobb nála. 2-1
Baloldali Középhátvéd: Ferdinand – Puyol: Mindketten posztjuk legjobbjai, de Puyol könnyebben átjátszható levegõben, mint Ferdinand. 3-1
Balhátvéd: Evra – Abidal: Evra klasszis, míg Abidal csak jó játékos. 4-1
Jobboldali Középpályás: Valencia - Xavi: Valenciaának jót tett az a sérülés, amibõl nem sokan épülnek föl, hisz azóta még jobb lett, de Xavi is nagyon jó. Így legyen döntetlen. 5-2
Jobközéppályás: Fletcher – Busquets: Fletcher formába lendült a sérülése után és jobb játékos, mint Busquets még a Barcások szerint is. 6-1
Balközéppályás: Carrick - Messi: Messi a világ legjobbjai között van a posztján. 6-3
Baloldali Középpályás: Park – Iniesta: Park igazi örökmozgó energiabomba, aki kiszámíthatatlanul cselez. 7-2
Jobboldali Támadó: Rooney – Pedro: Rooney a szezon végére megtalálta önmagát, míg Pedronak még sokat kell tanulnia errõl a játékról. 8-2
Baloldali Csatár: Hernandez – Villa: Hernandeznek nagyon jó szezonja van, de Villa Rutinos sokoldalú támadó, aki jelenleg még jobb Hernandeznél. 8-4

A Barcelonának nincsenek igazi szélsõi, hanem a szélsõhátvédek szoktak felfutni.
Mondjuk a játékstílusukhoz nem is kellenek szélsõk.
A Barcelona fogja többet birtokolni a labdát (erre épül a játékuk), de azért lesz a pályán a Carrick, Fletcher páros, hogy nehezebben játsszák át a középpályát. A védelmünk és a kapusunk viszont a világ legjobbjai között van.

Nagy meccs lesz két nagyon jó csapat között.

Amit érzésem szerint a kapusok közti különbség dönthet el a Manchester United javára.

Várom az észrevételeket!

dragon11
sztetek rendes játékidõbe már meglesz a BL vagy húzni kellesz az idõt..?😊

bakkerman
igen,tavaly Ibra nulla volt védekezésben,tavasszal már támadásban is,a bajnokság végefele amikor inkább Bojan kezdett már,attraktívabb lett a támadó focink.

tobias88
Villa helyezkedései nagyon fontosak ahhoz, hogy mindig gyorsan vissza legyen szerezve a labda... Ettõl is lett idén sokkal jobb a csapat, mint tavaly.
bakkerman
Ibra-val fürödtünk be nagyon az tény,Villaért se kis pénzt adtunk ki,de ha azt nézzük hogy spanyol gólkirály,kisújjában van a spanyol foci,megért minden egyes eurocentet! Jövõre is termelni fog ez biztos. Sajnos sok csapat név alapján ad ki több tízmilliót,egy 20-21 éves Gánszu-ért áll sorban fél európa 30-40-50 misikrõl szólnak a hírek,holott semmit nem mutatott még fel ezen a kontinensen,de már ennyit adnának érte...20-at én se sajnálnék érte,de ha azt nézzük hogy SZVSZ egy Sneijdert is meglehetne venni 40-50 misiért,sõt talán olcsóbban,egy Pastore-ról,Sánchezrõl nem is beszélve,akik már bizonyítottak itt az öreg kontinensen

Fabio Capello
Az Arsenal mindig is értett a játékoseladáshoz, jó bizniszeket csinálnak, ráadásul hidd el, egy Chelsea/Real/MC pislantás nélkül kipengetné a 80 misit, amit amúgy kérnének érte.

Köszönhetõen az elmúlt évek irreális transzferösszegeinek (titeket is ideértve, volt nemegy "drága" vételetek), ez már-már alapösszeg egy focistáért. SAJNOS.

bakkerman
Cesc-rõlv an szó természetesen

bakkerman
Krkic+Afellay+35 millió euró,május 29.-én,a döntõ másnapján ezt az ajánlatot kívánja megtenni Rosell az Arsenalnak...ha ezt Rosell komolyan is gondolja,akkor elmehet a picsába...KÉT JÁTÉKOS PLUSZ 35 MISI ?????? ennyi pénzbõl mindenhova hozunk egy minõségi cserét a padra,nem hogy még adjunk is nekik két embert...

Jaja 😄

bakkerman
mehetne a link mourinho facebook oldalára 😄

szucsy89
OMG 😄DDD
<#nyes><#nevetes1><#eplus2>

[HUN]FaTaL
lol 😄DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

KLIKK
hehehehe mekkora poén a birkás 😄DD

fotográfik kolomp edisön :D

most ez lesz a divat, ilyen retro-s mezek lesznek! nézzétek meg a milan mezét úgyanilyen retros sûrû csíkozású

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Úú de nem jól néznek ki azok a mezek amik jövõre lesznek nem tudom minek kell ilyen sûrû csíkosnak lennie 😄 Sokkal jobb a mostani mez szerintem...

szerintem õ kisgyerekként is lobonc volt😊

Messi nem, õ neki olyan nem is tudom Mick Jaggeres feje van😄

[HUN]FaTaL
Nyílván mivel Puyol már 17 éves azon a képen.

http://goo.gl/gd6Zi5

DONGUBA
messi is

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bazmeg a Puyol ugyanúgy nézett ki szinte😄😄:😄D

bakkerman

Szerintem ez jó lett.