33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#21129 Nem rohadtul mindegy melyiken van? -
#21128 Régen csak a sport1 adta a meccseket, aztán felezték hogy szombaton az egyik vasárnap a másik. Most meg már mindkét nap a sport2, elmennek ám a ... -
#21127 Valdés, Montoya, Pique, Puyol, Abidal, Sergio, Cesc, Iniesta, Alexis, Pedro & Messi
Montoya jobbhátvédként? Átjáróház leszünk ott. -
#21126 köszi! -
#21125 streamek -
#21124 a védelemre leszek kiváncsi,Puyol jobbszél,Pique-Abidal belső páros...alapból szarul védekezünk mostanában,és Puyi se tudja azt szélsőként már mint 2-3 éve. remélem azért a szokásos hazai forma meglesz,és megnyerjük a meccset -
#21123 Cuenca helyett simán kezdhetne Fabregas, Iniesta meg felmenne balszélre, úgy is jól játszik ő bárhol, jövő héten úgy is pihenés van. -
#21122 FC Barcelona – Valencia CF:
Barcelona, Camp Nou
21:30
Vezeti: Turiendo Álvarez
TV: Sport 1 21:30
Barcelona: Valdés, Puyol, Piqué, Abidal, Adriano – Busquets, Thiago, Iniesta – Cuenca, Alexis és Messi.
Valencia: Guaita, Miguel, Rami, Dealbert, Mathieu – Topal, Tino Costa, Feghouli, Jonas, Piatti és Soldado.
felszabadult,jó játékot várok.
-
#21121 most tisztogassak,vagy majd a valencia meccs után? -
pett3rson #21120 akkor a nép eltiltotta a további játéktól :) csúnya, de működik. -
#21119 "Mascherano és Alves eltiltottak, de nem aggódom a védelmet illetően. Montoya egy rendkívül gyors és nagy munkabírású játékos, Bartra fejjátéka erős, a földön pedig szintén nagyon gyors, míg Muniesa technikailag a legképzettebb játékosok egyike, ráadásul középen és bal szélen is tud játszani. A Barça örülhet, hogy ezt a három labdarúgót a soraiban tudhatja."
Ezt remélem nem gondolja komolyan. Adriano-Abidal-Pique-Puyol 4es sokkal jobb lenne, mint hogy egy fiatalt betegyen. -
#21118 mivel megfenyegette valami okos szurkoló, hogy megöli, így nem vezet -
pett3rson #21117 hmm, reméljük többet nem vezet BL-t. senkinek sem jó, ha ilyen hibák után osztanak kupákat. azt hiszem ez a túlzottan kiélezett verseny ami a mai focit diktálja, a bíróknak is elég nagy falat és nem mindenki tud felnőni a dologhoz. -
#21116 Amúgy sok helyen sokan már megint Övrebő-znek, hogy de hogy az mi volt és soha többet szó nem érheti Barca részről a bírókat.
1.: Akkor esik el Drogba, mikor már semmi sem történik vele rég
2.: Ide oda megy a cibálás és a végén labdát rúgja el a védő
3.: Anelka saját lábában esik el, jogtalan piros a Barcának
4.: elég rossz a kameraállás, ezt eldöntheti mindenki maga
5.: itt hibázott, ez kéz volt és eléggé szándékos
6.: háttal ált a játékos, ebben szándékosságot felfedezni azért nehéz, és ez a lényeg, nem a kezezés ténye
A videó után Övrebő ügy elég rendesen túlzónak tűnik -
pett3rson #21115 a futball már csak ilyen... -
#21114 "és akkor a Barcelona sem nyert volna 2009ben BL-t, hanem elbukik a Chelsea ellen az elődöntőben :)"
Volt egy első meccs is amit elég sokan elfelejtenek. Ott majdnem annyi hibát vétettek a Barca felé (elmaradt 11es, elmaradt piroslapok), mint a 2. meccsen a Chelsea felé (2, esetleg 3 11es). Valahogy a Barca siker sorozata szűrős szemüveget adott az ellendrukkereknek. -
#21113 Az egy dolog ha te agyilag kevésbé vagy értelmes vagy csak szimplán nem tudod kifejezni magad, de kérlek, igen csak sértő szavakat ne használj, mert:
1. arra ott az El Clasico topik
2. senki nem kiváncsi rá(d egyébként)
3. fórum szabályzatát is sérti -
#21112 és Akkor murinho is kiesik a portoval az MU-val szemben és nem megy a chelseahez és ..... -
hugopareiros #21111 és akkor a Barcelona sem nyert volna 2009ben BL-t, hanem elbukik a Chelsea ellen az elődöntőben :) -
pacclacc #21110 Majomok! Nevetséges! Legalább láttátok voln a meccseket! Ne a Facebook-ot olvasgasátok, hanem nézzétek végig a meccseket! Érdekesek vagytok basszameg! Pofáztok arrol h 11 es meg kiállitás! De arrol már merőben komolyan kussoltok, hogy ezeken a meccseken volt olyan, hogy nekünk se adtak meg szabályos gólt, és a BIROK tévedtek a másik csapat javára is!
Szánalom h ezzel foglalkoztok! Ezekből a meccsekbő egyetlen 1 sem lett volna máshogy!!! 10 pont lett volna mindenkép! Nyeljétek le ! Olyan nehéz??? Hány kupát nyertetek biroi segitségel?????????????????
Számoljátok össze és fogjátok be a pofátokat! Álljon már meg a ... -
pacclacc #21109 Ugy röhögted el magad, hogy nem is nézted a mecset :) -
#21108 Minden 2. meccsen rúgnak csak, ne túlozz (Az is rekord lesz a szezon végére szerintem)
És szerintem itt senki sem állítja azt, hogy az idén a Madrid nem jobb valamivel, csak azt mondjuk jogosan, hogy a 10 pont nevetségesen sok és a bíróknak köszönhető.
Három meccsre emlékszek így hirtelen, az egyiken a Barca bukott kettőt az Espanyol ellen, a másikon a Madrid a Valenciát verte mikor döntetlen lett volna és most a Levante ellen is másképp alakult volna a meccs ha 0-1nél nem állít ki egy embert és ad 11est jogtalanul. És igen, jogtalanul, mert a visszajátszáson is látszik hogy az ég világon semmi szándékosság sem volt benne. -
#21107 És foglalkozik vele a Barca? Nem. Pepét se jelentették... Attól, mert itt bíróról kommentelnek az nem a Barca, csak a szurkolótábora. -
Redmer #21106 Az is teljesen normális hogy a Madrid minden meccsen rúghat tizenegyest, az ellenféltől kiállított emberekről már nem is szólva, főleg ha hátrányban van a Real. Talán ezen is el kellene gondolkodni okostojás. -
neogabe #21105 Komoly gondok vannak a Barcánál, elvégre mindig azt hangoztatták már évek óta, hogy a bíróval nem foglalkoznak, csak a saját játékukkal... Mi ez? Mi történt? Csak a bíró csak a bíró... Persze addig nem számított míg mindent befújtak a Barca javára könnyen ment a bajnokság ezt xaviék is elismertek néhány nyilatkozatukban!
A vicc,ráadásul, hogy most sem változott semmi, csak már nem esznek meg mindent a bírók. Uraim!
apropo:Az Associated Press hírügynökség Dani Alves, a Bajnokok Ligája elődönőtjében megrendezett El Clásicón bemutatott műesését választotta az év szimulációjának.
Ezen tessék elgondolkodni, idő után már a bírók is megunják a bohóckodást!
Ennyi!
-
#21104 En elrohogtem magam, amikor kiallitotta a biro. Mondtam is magamban, hogy ez a biro is valami berenc lehet, mert ezert kb csak a real meccsein jar kiallitas. -
pacclacc #21103 Mi ebből a tanulság? Ki is a felelös? A bíro vagy a játékos? Egy kiállitáshoz két sárga kell nemde? Egyet kapott szándékos kezezésért, amit kézilabdában alkalmaznak a védök, ráadásul ugy akadályozta meg a támadásunk! Második véleményes, de ezért birot nem lehet okolni, kéz volt az is! Ez van! Ha nem kezez szándékosan előtte fent maradhatott volna a pályán! Egy majom van aki okolható az maga a játékos! Keresd meg ha nem láttad az első kezezését. Ne szapulj meg majmolj ilyen dolgokon! Elemezd a csapatod játékát!!! -
#21102 És mind a kétszer ki akarta ütni a világból a labdát? Nem.
A második kezezést láttam, de az szerintem nem volt szabálytalan attól függetlenül, hogy beleért. És beleért, de nem az a szabály hogy ha beleér az szabálytalan mint ahogy egyes okosok gondolják. Kb minden 5. kezezés szabálytalan -
neogabe #21101 Furcsa mód az ember 2-er kezezett kb. 15 percen belül. Ez van! -
#21100 Furcsa mód valakit megint sikerült kiállítani a Madrid ellenfelétől az első félidőben... -
#21099 Alexis tegnapi játéka nagyon tetszett,a vonal mellől befelé húzódva,ez az igazi játéka,olyan meccseken,ahol kitámad az ellenfél,és van helye futni,akkor nagyon nagyon hasznos a csapatnak,jópár megindulása életveszélyes volt tegnap,a tiki-taka nem neki való,nem tudja ott kihasználni a gyorsaságát,az agilitását,remélem ez a két gól döntó fontosságú lesz számára,és tavasszal szórni fogja a gólokat,a tudása világklasszis,én bízom benne -
#21098 amúgy érdekes,hogy Pep kihagyta Piquet még a keretből is,azt mondja edzői döntés,szerintem látja rajta,hogy mostanában nincs 100%-osan a pályán,lehet shakira miatt,nem tudom,de tény,utóbbi hetekben nem úgy játszik mint régebben -
#21097 -
#21096 lestémát belehetne már fejezni,köszönöm!! a tegnapi meccsről: első félidő szokásos mezőnyfölény,néhol egy-egy kreatív passz,de ennyi,uncsi első félidő volt. második féliőben Alexis gólja sokat jelentett,muszáj volt kinyílnia a Leverkusennek,tudtunk gyorsabb támadásokat vezetni,nekem tetszett az a játék,de a védelem az KABARÉ VOLT! 3 akkora helyzete volt a Leverkusennek,amilyeneket ha idegenben is el tudnak érni,akkor még ki is eshetünk! amelyik lövésnél a kapufára tolta a lasztit VV,ott egymás hegyén hátán botladoztak a védőink,mint az nb1-ben...szörnyű! a kapott gólunknál nem tudom figyeltétek-e,de ALEXIS maradt a fejelő Kadlecre...táamdásban most tetszett a focink,de ez legfőképp annak köszönhető,hogy a leverkusen 2. félidőben kimert jönni,így nagyobb területünk volt,jöhettek a finom indítások,kényszeritők. Messi is tetszett tegnap,de a sétálgatásról nem akar lemondani örülök,jó ez az 1-3,otthon is biztos lövünk nekik legalább egyet,remélem a védelmet helyrerakja Pep mester! -
Redmer #21095 Nyilatkozat a meccs után német részről.
-
Redmer #21094 Nem unjátok még??? -
#21093 Nem volt az les és teljesen más a szituáció. Ti azt mondtátok, hogy az is les, ha van az 1. passz és akkor lesen van egy játékos és az utána lévő következő passznál már nincs lesen ami hozzá megy. Szerintem nem az és még lefújva se láttam + szabálykönyvbe sincs leírva hogy több passzra vonatkozik a les -
bodajoci #21092 Én a mentalitásról beszéltem...Egyébként nem hiszem, h a Tico kevesebb hibával játszana. -
#21091 Aki setalt kifele, mint az Osasuna jatekos, igaz nem volt annyira kozel mint ebben a szituacioban, de ennek ellenere ugyanugy feleszallt a labda es ugyanugy nem avatkozott bele a jatekba.
Szoval mondtam en, ha visszaolvasol felteteles modban, hogy azt is lefujhatta volna a biro. -
#21090 Nem tudom, mitneztel, de a golok ellenere annyi hibaval jatszottunk egy gyavan focizo ellenfel ellen, hogy ez peldaul tuti nem lesz eleg idegenben egy Atletico Madrid ellen.
Mas. Adrianonak megszamoltam volt 5 labdaerintese a csereeig. 3 az elso felidoben 2 a masodikban, raadasul ebbol az 5 bol 3 rossz megmozdulas volt, ket rossz passz es egy rossz labdalevetel.
Szerintem a helyen jatszhatott volna akar meg Dzsudzsak is, de meg barkinek a nagyapja is, akkor se vettek volna eszre, hogy sokkal kevesebbet nyujtott, mint a brazil.