Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beszéljen milyen trauma váltotta ki magából ezt az érzést?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A döntõ elé
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
-
Itt a válasz
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Meccs beharangozó kép:

fõleg a legutolsó sorral 😄
fotográfik kolomp edisön :D
Direkt provokatívra írtam, hogy ti is reagáljatok rá.
Végül így küldtem el:
Manhester United - FC Barcelona
Manhester United: Van Der Saar – Fabio/Rafael/ O’Shea, Vidic, Ferdinand, Evra – Valencia, Carrick, Fletcher, Park – Rooney – Hernandez
FC Barcelona: Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Xavi, Busquets, Iniesta – Messi - Pedro, Villa
Azt a kezdõt vettem figyelembe, ahogy szerintem fölállhatnak a csapatok.
Ahogy látod a jobbhátvéd helye bizonytalan a Manchester Unitednél.
Megpróbálom 4-4-2-nek venni (bár egyik csapat se azt játszik), hogy össze lehessen hasonlítani.
Összehasonlítás:
Kapus: Van Der Saar – Valdés: Edwin a világ egyik legjobb kapusa, míg Valdes csak símán jó kapus. 1-0
Jobbhátvéd: Fabio/Rafael/ O’Shea – Alves: Itt bárki is játszik majd a Manchester Unitednél annál jobb Alves. 1-1
Jobboldali Középhátvéd: Vidic – Piqué: Piqué volt a Manchester United játékosa, de nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket és bár azóta soka fejlõdött, de Szerbminátor jobb nála. 2-1
Baloldali Középhátvéd: Ferdinand – Puyol: Mindketten posztjuk legjobbjai, de Puyol könnyebben átjátszható levegõben, mint Ferdinand. 3-1
Balhátvéd: Evra – Abidal: Evra klasszis, míg Abidal csak jó játékos. 4-1
Jobboldali Középpályás: Valencia - Xavi: Valenciaának jót tett az a sérülés, amibõl nem sokan épülnek föl, hisz azóta még jobb lett, de Xavi a világ egyik legjobbja. 4-2
Jobközéppályás: Fletcher – Busquets: Fletcher formába lendült a sérülése után és jobb játékos, mint Busquets még a Barcások szerint is. 5-2
Balközéppályás: Carrick - Messi: Messi a világ legjobbjai között van a posztján. 5-3
Baloldali Középpályás: Park – Iniesta: Iniesta a világ egyik legjobbja. 5-4
Jobboldali Támadó: Rooney – Pedro: Rooney a szezon végére megtalálta önmagát, míg Pedronak még sokat kell tanulnia errõl a játékról. 6-4
Baloldali Csatár: Hernandez – Villa: Hernandeznek nagyon jó szezonja van, de Villa Rutinos sokoldalú támadó, aki jelenleg még jobb Hernandeznél. 6-5
A Barcelonának nincsenek igazi szélsõi, hanem a szélsõhátvédek szoktak felfutni.
Mondjuk a játékstílusukhoz nem is kellenek szélsõk.
A Barcelona fogja többet birtokolni a labdát (erre épül a játékuk), de azért lesz a pályán a Carrick, Fletcher páros, hogy nehezebben játsszák át a középpályát. A védelmünk és a kapusunk a világ legjobbjai között van, de a középpályájuk egyértelmûen jobb, míg a két támadósor kb. egyforma erejû.
Nagy meccs lesz két nagyon jó csapat között.
A végeredmény megjósolhatatlan, de mivel a football lelke a középpálya így a Barcelona egy kicsit esélyesebb sajnos.
Az dönthet, hogy ki rúgja az elsõ gólt.
cesc fábregas
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Fabio/Rafael/ O’Shea < Alves
Vidic = Piqué
Ferdinand = Puyol
Evra > Abidal (Abidal ebben az évben szenzációs, talán egy minimális különbséggel jobb Evra)
Valencia < Xavi
Fletcher < Busquets
Park < Iniesta
Carrick < Messi
Rooney > Pedro
Hernández < Villa
5-8 nekünk. sztem.
cesc fábregas
BESÍRTAM ASD:ASFAS csak a rutinja miatt 😄DDD
Jobboldali Középpályás: Valencia - Xavi: Valenciaának jót tett az a sérülés, amibõl nem sokan épülnek föl, hisz azóta még jobb lett, de Xavi is nagyon jó. Így legyen döntetlen. 5-2
na a másik gyöngyszem 😄DDDDD Valencia jelenleg még olyan szinten van,meg annyit tett le az asztalra,hogy Xavi a cipõjét nem adná oda neki pucolásra.
Baloldali Középpályás: Park – Iniesta: Park igazi örökmozgó energiabomba, aki kiszámíthatatlanul cselez. 7-2
Hiába idõsebb Park,õ eddig is bolhafasz volt Andreshez képest,ha meg még öregszik 2 évet még nagyobb különbség játéktudásban.
Jobboldali Támadó: Rooney – Pedro: Rooney a szezon végére megtalálta önmagát, míg Pedronak még sokat kell tanulnia errõl a játékról. 8-2
itt végleg beszartam 😄D Persze Rooney jobb játékos,de azért ne kezeljük már õt úgy,mintha csak egy tehetség lenne. Sok mindent nem értünk volna el,ha õ nincs.
Remélem jó meccs lesz
Valencia - Xavi: döntetlen? :o Xavi jelenleg a világ legjobb irányítója, már évek óta világklasszis szinten mozgatja a Barcát és a spanyol válogatottat. Nélküle egyik csapat sem tartana ott, ahol. Bekötött szemmel jobb bárkinél a posztján, ezt ki merem jelenteni!
"Messi a világ legjobbjai között van a posztján." - Itt csak annyi, hogy nem a legjobbak között van, hanem õ a legjobb és nem csak a posztján. 😊 Ezt szerintem nem kell megindokolnom
Park - Iniesta: Park? :o Tény, hogy nem láttam idén sok Manchester meccset, de bátran állítom, hogy Park meg sem közelíti Iniesta szintjét. Ezt sem akarom részletezni, legyen elég annyi, hogy Ini is a Barca illetve a spanyol válogatott egyik legjobbja, egy klasszis focista, akinek a helye megkérdõjelezhetetlen. Ini néha már-már "Messis" magasságokba emelkedik 1-1 mozdulatnál, megoldásnál.
Ennyi😄 Én több kivetnivalót is találtam benne, de ezek azok, amik leginkább szemet szúrtak számomra.
cesc fábregas
Egy dologban értek egyet veled, hogy nagy meccs lesz. Illetve megtippelhetetlen, hogy ki is nyeri meg a BL-t
Puyol szvsz szintén jobb Ferdinandnál, Fletcher és Carrick is egy hulladék csodálom h Ferguson megtûri õket, de h még Parkot is jobbnak véled Iniestánál abszurd.
Ez a Manchester a Barcához képest statiszta csapat úgy ahogy van. 2009-es csapathoz hasonló maradt a Barcelona a United pedig azóta nem sokat erõsödött hiába lettek idén ismét bajnokok...de ez szubjektív és bezony bennem van rendesen elfogultság is
Manhester United: Van Der Saar – Fabio/Rafael/ O’Shea, Vidic, Ferdinand, Evra – Valencia, Carrick, Fletcher, Park – Rooney – Hernandez
FC Barcelona: Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Xavi, Busquets, Iniesta – Messi - Pedro, Villa
Azt a kezdõt vettem figyelembe, ahogy szerintem fölállhatnak a csapatok.
Ahogy látod a jobbhátvéd helye bizonytalan a Manchester Unitednél.
Megpróbálom 4-4-2-nek venni (bár egyik csapat se azt játszik), hogy össze lehessen hasonlítani.
Összehasonlítás:
Kapus: Van Der Saar – Valdés: Edwin a világ egyik legjobb kapusa, míg Valdes csak símán jó kapus. 1-0
Jobbhátvéd: Fabio/Rafael/ O’Shea – Alves: Itt bárki is játszik majd a Manchester Unitednél annál jobb Alves. (A Fabio/Rafael párosnál csak a rutinja miatt. 1-1
Jobboldali Középhátvéd: Vidic – Piqué: Piqué volt a Manchester United játékosa, de nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket és bár azóta soka fejlõdött, de Szerbminátor jobb nála. 2-1
Baloldali Középhátvéd: Ferdinand – Puyol: Mindketten posztjuk legjobbjai, de Puyol könnyebben átjátszható levegõben, mint Ferdinand. 3-1
Balhátvéd: Evra – Abidal: Evra klasszis, míg Abidal csak jó játékos. 4-1
Jobboldali Középpályás: Valencia - Xavi: Valenciaának jót tett az a sérülés, amibõl nem sokan épülnek föl, hisz azóta még jobb lett, de Xavi is nagyon jó. Így legyen döntetlen. 5-2
Jobközéppályás: Fletcher – Busquets: Fletcher formába lendült a sérülése után és jobb játékos, mint Busquets még a Barcások szerint is. 6-1
Balközéppályás: Carrick - Messi: Messi a világ legjobbjai között van a posztján. 6-3
Baloldali Középpályás: Park – Iniesta: Park igazi örökmozgó energiabomba, aki kiszámíthatatlanul cselez. 7-2
Jobboldali Támadó: Rooney – Pedro: Rooney a szezon végére megtalálta önmagát, míg Pedronak még sokat kell tanulnia errõl a játékról. 8-2
Baloldali Csatár: Hernandez – Villa: Hernandeznek nagyon jó szezonja van, de Villa Rutinos sokoldalú támadó, aki jelenleg még jobb Hernandeznél. 8-4
A Barcelonának nincsenek igazi szélsõi, hanem a szélsõhátvédek szoktak felfutni.
Mondjuk a játékstílusukhoz nem is kellenek szélsõk.
A Barcelona fogja többet birtokolni a labdát (erre épül a játékuk), de azért lesz a pályán a Carrick, Fletcher páros, hogy nehezebben játsszák át a középpályát. A védelmünk és a kapusunk viszont a világ legjobbjai között van.
Nagy meccs lesz két nagyon jó csapat között.
Amit érzésem szerint a kapusok közti különbség dönthet el a Manchester United javára.
Várom az észrevételeket!
Köszönhetõen az elmúlt évek irreális transzferösszegeinek (titeket is ideértve, volt nemegy "drága" vételetek), ez már-már alapösszeg egy focistáért. SAJNOS.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Messi nem, õ neki olyan nem is tudom Mick Jaggeres feje van😄
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!