33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    na halihóó! étteremből néztem a meccset haverommal,hálistennek jobban csúszott a sör,és a pizza,mert jól játszott a csapat! Messi végre összekapta magát,és hintett is egy négyest :) A helyzetkihasználásunk javult,a védelemnek se voltak olyan megingásai,mint a Leverkusen,vagy az Osasuna ellen,így összességében elégedett voltam a meccsel! Xavi beállt,és lőtt is egy gólt,a Mester elegánsan,lazán tette fel az "I"-re a pontot :)) Jakuza te milyennek láttad a meccset? Pedrorol mi a véleményed?
  • Redmer
    A belga esetet láttam tegnap a neten, nem volt egyszerű. A Barca meccset viszont nem láttam tegnap csak az végeredményt tudtam. Itt van szerencsétlen fickó. LÁBTÖRÉS
  • pett3rson
    Ezt már tegnap mondta a közvetítő manus. Szerencsétlen baleset, sokat hallottunk már ilyet és még furcsábbakat is. Szerintem az év egyik legdurvább sérülése ami egy "spontán" törés volt az a legutóbbi belga fordulóban történt, senki nem ért a játékoshoz, futás közben egyszer csak elesett, neki is a sípcsontja tört el. Ha jól tudom a túlzott terheléstől történhet ilyen, erősebb az ínszalag és az izom tartása, így képes eltörni a csontot.
  • Redmer
    Érdekes.
  • tobias88
    Az egy dolog, hogy Puhl mit mond és az egy másik, hogy a meccsen mi történt sajnos.
  • Jakuza001
    Tessek. Puhl szerint nem volt kiallitas.
  • Sippie
    Guardiola elég csúnyán nézett, azért mondjuk Fabregas meg nem. Fura
  • Sippie
    na nebasz, Puhl szerint az öröm jött ki guardiolán a fabregas lecserélésnél? Érdekes... :D
  • tobias88
    Most visszajátszották, nem volt ez semmi Fabregassal
  • bodajoci
    Hihetetlen mit puskáznak el, de legalább ma a kisember méltón ünnepelte a jubileumot
  • pett3rson
    legközelebb is lehet ilyen rossz a helyzetkihasználás, ha hintünk vele 5 gólt..
    viccet félretéve, a végére nagyon elfáradt a Valencia, Messi kétszer körbefutotta őket az utolsó 10 percben, szédület ez a kisfickó.
  • tobias88
    És abból az 5 gól az már majdnem hogy a borzalmas szint
  • Jakuza001
    30 kapura loves lol 12 ziccer.
  • [HUN]FaTaL
    Xavi :D Beáll 10 percre és rúg egy gólt :D
  • pzoli00
  • Sippie
    ja, csak aztán nehogy előre is dolgozzon :D
  • pzoli00
    úgy tűnik Messi papa be akarja hozni teljesítményben az elmúlt egy hónapot :)
  • tobias88
    Messi helyzetkihasználása jelentette ma a győzelmet, a többieknek 0%, neki meg 50 felett
  • Sippie
    Hát erre kiváncsi lennék, hogy vajon mi volt. Nem tetszett neki hogy lecserélte, és akkor már anyázni kell?
    Ja, ha a Reál ellen is így fogjuk kihasználni a helyzeteinket akkor lehet hogy megszívjuk. Mindenesetre Messi kezd belelendülni
  • tobias88
    Fabregas valami nagyon durvát beszólhatott, valami nagyon nagyon durvát. Úgy lesz ez 3-1, hogy szinte semmi nem jön össze a kapuralövéseknél.
  • Sippie
    Hoppá, mi volt ez Guardiola és Fabregas között?
  • pett3rson
    az ívet elnézte az stimm, de ott még volt két védő. ez kb olyan mikor páros teniszben a két ember közé kell ütni a labdát, mert olyankor egymásra várva egyik sem fog jól reagálni. Valdes sok hibát vétett már korábban is, nem is kedvencem emiatt, de ez nem teljesen rajta múlt most, erről beszéltem.
  • Jakuza001
    Te megis mirol beszelsz ? Milyen tizenhatoson kivul ?
    Valami mast nezhetsz joember, jobboldalt futottak el es adtak be a labdat onnan, es a beadast nezte el es elszamitotta az ivet es jobbra mozdult ki rosszul, majd probalt visszavetodni.

Az meg egy vicc, hogy a masodik felidoben is mar volt 3-4 szaz szazalekos ziccerunk es egy golt nem tudunk loni.
    Ha dontetlen lesz a vege, mint ahogy szokott ilyenkor, akkor nagyon ideges leszek, mert iden mar 6 pontot veszitettunk igy el valamint igy lett dontetlen az elso Milan meccs is.
  • Sippie
    öcsém, aztána sok gólhelyzet után nehogy megint az utolsó pillanatban kapjunk egy gólt, ahogy szoktunk.
  • pett3rson
    mert várta a védőket, az még a 16-os körül volt, mit keresne Ő ott?
  • Jakuza001
    Akkor jol nezd meg megegyszer a szituaciot. Elnezte a beadast es nem elore lepett kettot , hanem rosszul lepett ki es elindult a jobb keze fele, azutan pedig probalt vissza vetodni arra ahonnan elindult. Az az o golja.
  • [HUN]FaTaL
    Kicsit túlzásnak tartom Valdes nyakába varrni a gólt, miután Pique sétálgatott vissza és Montoya is jócskán lemaradt.
  • Jakuza001
    Egyaltalan nem tulzas.
    Kapufa, 3 ziccer, tobb kisebb masik helyzet. Mar ha kicsinek mondhato az, ahol tobb jatekos egyben marad a kapussal, mint peldaul ketszer Iniesta is vagy Pedro helyzete.
  • pett3rson
    Amint korábban azt már írtad, ha letámadnak félpályánál vagy még hamarabb - ahogy ezt most a Valencia meg is csinálja - akkor sok gond van hátul, bár most elég gyorsan tudtunk alkalmazkodni a szituhoz, szerencsére.

A gólt nem tudom kinek adni. Eléggé céltalannak tűnt a labda, de valahogy megtalálta a rést a két védő között és még elég messze volt ahhoz a kaputól, hogy Valdes se érje el. Szerintem itt mindhárom ember hibázott és egy jó labdaátadás történt amit persze kíméletlenül használt ki a csatár.
  • tobias88
    6:1 az túlzás, akkor minden nagy helyzet gól. 3:1 jogos lenne bőven, így hízelgő. Amúgy szerintem a legjobb 30 percét, mert az első 15 gyalázat volt.

Pedro és Sanchez nagyon gyors, bár Pedro-n érződik a játékhiány.
  • Jakuza001
    Szerintem tisztogass, mert az ilyen retardalt hozzaszolasa nem kell a topicba.
  • pett3rson
    Ezért jók a stream-ek, most már egyre több van és egyre jobb minőségűek, legutoljára Super Bowl-t néztem TV-ben, azelőtt és azóta is mindent stream-en keresztül.
  • tobias88
    Na ez az hogy senkit se. Azt mondom hogy nálunk sport1 és sportM van, sport2 nincs
  • [HUN]FaTaL
    Tudom, hogy van sport m, de kézilabdát nem adnak, a magyar foci és a többi sport meg nem érdekel :D
  • Jakuza001
    Szezon eddigi legjobb felidejet produkaltuk eddig szerintem, de a golloves tovabbra sem megy.

Viszont Valdes ugy tunik atvette Pinto szerepet, mert ilyen idegesito hibat megint csinalni ez egy vicc, ajandekozott egy golt a Valencianak, aminek akkora makja van, mert siman vezethetnenk vagy 6:1-re a latottak alapjan.
  • tobias88
    Van sport M csatorna is...

Amúgy a csapat nehezen kezdett, de aztán olyan henger jött, hogy csak na. Messi amúgy még mindig nincs formában, majd ez az egy hét pihi talán.
  • Sippie
    jóóó lövéééés... bedobás. :D
  • [HUN]FaTaL
    Milyen idióta szolgáltató az?

Dehogy van a digisport alatt, T-nél, UPCnél is van sport1-sport2, ez a két legnagyobb szolgáltató.

#21131: Ahogy elnézem, könnyen lehet...
  • Sippie
    lolbázze... 13 pont lesz?
  • tobias88
    Miért lenne? Sport2 nálunk nincs, csak sport1 és nem csak a mi kábeltv-nknél van így. Sport2 lefedettsége a digisporté alatt van.