Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Úgy bírom az nso-s tippeld meg a csapatot részleget... A Munál a legtöbben a Mu-nál fent van Nani-Anderson-Rooney-Chica... Ha így állna ki Fergie, ahogy persze nem fog, annak nagyon örülnék<#rolleyes>
minimize

No one can stop Death!

Magic Boy
Hajrá, Barcelona!

Belinkelném a Manchester United-es verziót is, de a végén még meglincselnétek érte.<#nevetes1>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

sb1
Biza, és azért ez nem kis megtiszteltetés ám!
link

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

[HUN]FaTaL
Kassai fogja vezetni a döntõt 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

menj el te is szakértõnek...ma ilyen ész érvek nélküli napom van, tudhatnád, hogy általában mindig a racio mozgat engem, ma inkább a nosztalgikus érzéseim vezéreltek ez van...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

már lezártuk egyébként gyûlölet nélkül, a tényeken alapulva sem érdemelte meg legalább az egyik címet, de mostmár befejeztem...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Cabell
egyébként pedig tényleg, az, hogy nem bírsz átlátni a gyûlölködõ szemüvegeden, és 12 év távlatából sem bírod a gyermeteg indulataidat lenyelni, elég értelmetlenné teszi a kommentjeidre a reakciót.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
annyira utálom az ilyen gyûlölködõ elfogult kommenteket. Igen, ott a Bayern megérdemelte volna, de hány olyan meccset fel tudnék sorolni, mikor a Bayern vagy épp a német válogatott óriási mázlival, még véletlenül sem megérdemelten ért el ilyen-olyan sikereket.

És nem tudom te kinek szurkolsz, de az a csapat is biztosan. A 2008-as BL döntõben pedig a sors igazságtalansága lett volna, ha nem a MU nyeri a BL-t...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Magic Boy

Magic Boy
Ez pontosan így van, már csak azért is, mert aki a döntõbe eljut az az eredménytõl függetlenül elismerést érdemel.

bakkerman
téma vége,amelyik csapat kapitánya felemeli a trófeát az a csapat MEGÉRDEMLI. Visszalehet mindenre következtetni,de fölösleges,én mindig azt mondom,és ez az igazság,akár fáj akár nem,10-20-30 év múlva csak annyit fognak látni az emberek,hogy ott akkor ki gyõzött. Minden más részletkérdés.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ezért nem írtam mostanában sose a nagy csapatos topikokba, mert mindenki rohadt nagy szakértõnek hiszi magát, ha ennyire jó az SG Team a futballban akkor miért nem mentetek edzõnek? miért nem végeztetek el egy kurzust?

kelteném a flamet, mit gondolsz miért írtam kevésszer a United topikba😊 nem akartam vitatkozni, hisz úgyis mindenki elfogult a saját topikjában...ezért jó semlegesnek maradni nagyjából, ami nem feltétlenül divat drukkerség.

most feljött ma egy cikk ilyen hangulatom volt, felidézõdtek bennem a nosztalgikus emlékek, hányok, ha rágondolok a 99-es döntõre..

Magic Boy
Nincs értelme errõl itt vitázni, egy olyan emberrel aki a gyûlölete miatt nem lát reálisan.

Már csak azért se, mert ez itt OFF.

Részemrõl a téma lezárva.

Fejezzétek már be!

REAL MADRID

jó akkor nézd meg újra a meccset...még a Bayernek volt 2 kapufája

nem nyitok errõl vitát, gusztustalan gyõzelem volt, nem hogy eldöntötték volna a 81. vagy a 83. percben esetleg nem két Beckham beívelésbõl, egy szót nem szólnék.

ja és ott van a 2008-as BL döntõ, amikor a Chelsea a hosszabbításban eldönthette volna a meccset, vagy éppen az esõben elcsúszó Terry véletlenül kihagyta a 11-est, az is min múlt már...

Magic Boy
Na igen az tényleg még viccnek is gyenge volt, amit Scholes-ról írt, arról az emberrõl, akit az egész világ kora egyik legjobb középpályásának tartott a szemmûtétje elõtt.

attól h beírkálok egy csomó helyre az nem azt jelenti, hogy szurkolok is az adott csapatnak...

Tyler1
divatdrukker.
amúgy az egész vitázás a BL-rõl olyan kijelentés alapján indult el, aminek aztán semmi objektív alapja nincsen. akinek fingja nincs az angol fociról, és csapatokról, az ne kezdjen már vitázni róluk, meg fõleg olyan blõdségeket írogatni, amiket itt tegnap óta olvasgatok, kezdve a "statiszta csapatos" beszólástól, Fergie rágózásán át, Scholes majdhogynem leszarozásáig.

ezek egyszerû utálatból gerjedõ, mindenféle futballszakértelmet mellõzõ, nevetséges, szubjektív negatív képalkotások. kb. az utálatgerjesztõ blogosok szintjét üti meg.

off vége, ez nem az a topik 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Magic Boy
Ennyire ne legyél már elfogult, ha lehet.

Utólag még a Bayern, edzõk, játékosok, drukkerek, stb... is elismerték, hogy ott és akkor a Manchester United volt a jobb.

nem mondjátok komolyan h 2 szögletgól a 92. perc után nem mázli? pont ott volt az a favágó Solskjaer, egész meccset a Bayern uralta 1-0 nál még lõttek 2 kapufát, és a végén így kikapni...futballvilág legnagyobb igazságtalansága volt, ez a véleményem

Szerintem rajta kívül senki sem tekint mákként a United eddigi BL gyõzelmeire.

cesc fábregas

WuFraZselic
az a jó, hogy pont tegnap néztem meg az összefoglalót, és csak Militot 3x állították meg egyedül törve Valdes ellen, ebbõl 2x "les" miatt (ebbõl az 1ik nagyon szigorúan nézve is egyvonal, maximum), 1x pedig (Keita, Touré, Abidal, nem tudom, szimplán elesett a labdába, és szabálytalanságnak fújták be Milito ellen). szóval nem csak a ti károtokra tévedtek, ezt is rendre elfelejtik...

tudtam, hogy erre ugrani fogtok, de azért elég meredek a Barcásoknak (vagyis nem tudom milyen drukker ixemgabeo, ha nem barcás akkor bocs) a MU BL-gyõzelmeit máknak beállítani

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

látod, most is mi az elsõ, ami a meccsel kapcsolatba eszedbe jut? persze, hogy a Motta-kiállítás.

nagyon sokan elfelejtik, hogy Milito gólja lesrõl született, nem kaptunk meg egy teljesen jogos büntetõt, és a 2. meccs utolsó perceiben egy szabályos gólt vettek el tõlünk, ami a továbbjutásunkat jelentette volna.

részemrõl ennyi. engem az bosszant fel, hogy mindig mi vagyunk a rosszak, mindig minket nyomnak a bírók, de azt senki sem említi mikor az ellenfél javára téved a játékvezetõ.

cesc fábregas

WuFraZselic
mert nem jutottatok az elsõ meccsen is kamu-emberelõnybe? szerintem az Intert nem tolták két kézzel a döntõbe, mint anno titeket. de mind1, a lényeg, hogy kár egy csapat BL gyõzelmét vitatni, a United óriási bravúrt vitt véghez 99ben, kiverték az Intert, a Juvét a döntõbe kerülésért, egyáltalán nem a szerencsének köszönhetik azt a BL-címet

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

tobias88
Szerintem vicces, bár nem tudom, hogy ezt hogy sikerült nekik összehozni... <#vigyor2>
Magic Boy
Remélem ennél durvább nem lesz a hecckampány a meccs elõtt, de ez még jópofa valahol. <#vigyor0>

tobias88
Szerintem mindig bele lehet kötni egy - egy meccsbe, hogy az alakulhatott volna másképp is, de felesleges...
akkor már megkérdem én is. miért?? mert jobban megérdemeltük a döntõbe jutást, mint a Chelsea?

cesc fábregas

Grove4
Miért?? Mert megverte a Barcelonat?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

bakkerman
tippmix94-nek ment,csak közben látom kibaszták,hehe

bakkerman
igen,ez így van. van még egyéb hozzáfûznivalód,vagy ha nincs akkor távozhatsz is.

ha lenne igazság futballban, akkor az Inter sem nyer BL-t 2010ben

de nincs.

cesc fábregas

- moderálva -

WuFraZselic
eszem ágában sincs tüzet szítani, de úgy látom szelektív a memóriád. ha lenne igazság futballban, akkor a Barca sem nyer BL-t 2009ben

de nincs.

Magic Boy
Nem akarlak meggyõzni semmirõl se csak annyira azért ne legyél elfogult, hogy ellentmondj a tényeknek.

bakkerman
hát nyáron nem lesznek már itt akkora balhék,mint a 4 clasico idején,még esetleg a BL döntõ után/alatt lehet flame,de szerintem kibírjuk 😊

Mintha már egyszer téma lett volna itt, hogy megszavaztok egy állandó házigazdát. Vagy, úgy gondoljátok nincs rá szükség?

REAL MADRID

1 évet kihagytam durván, valahogy ezek az új mûmájerek a futball világban nem nagyon tudnak lekötni. visszavonultak a régi kedvenceim és nehezen szokom meg az új közeget...rossz nézni azt is, hogy a média maximum 2 játékosra van kihegyezve a többiek le vannak tojva...2010-es VB-n is már nagyon szembetûnõ volt az, hogy nincs igazi futball csak darálás (1-2 meccstõl eltekintve, ami tényleg jó volt) ezenfelül pedig a bírók is kritikán aluliak, nem ártana a video bíró...

Manchestert mindig is zsigerbõl utáltam, hiába gyõzne meg bárki is, hogy jók nem tudna...

Az alapkezdõbe nem férne be, de a rengeteg meccsnek és Pep rotációs rendszerének köszönhetõen eleget játszana.

cesc fábregas

minden hozzászólásom ki kell törölni mindenhonnan?

Magic Boy
<#banplz>

Magic Boy
Lehet gyûlölni a Manchester United-et (ez úgy is divat), ahogy más csapatot is. (Bár én egy csapatot se gyûlölök)

Úgy viszont nem lehet megítélni egy csapatot viszont, hogy kb. fény évente egyszer látod meccsüket (az írásaidból az tûnik ki, hogy te így vagy a Manchester Uniteddel), hiszen fogalmad sincs, hogy hogyan változott a játékuk és a játékosok formája.
Erre példa az is, amit Carrickról és Rooney-rõl írtál, akik életük formájában vannak az utóbbi idõben.
Fletcher meg igazi szürke eminenciás, aki ha a páylán van nem csinál semmi látványosat, de ha nincs a pályán, akkor a csapat egybõl megérzi a hiányát.
Sokak szerint 2009-ben is azért nyert a Barcelona ilyen könnyen, mert Fletcher nem játszhatott.

Magic Boy
Egy kérdés.

Nagyon pletykálják, hogy vinni akarjátok Fabregas-t.

Ha viszitek akkor ki helyett tudjátok elképzelni a kezdõben?

igen, õ teljesen oké, meg a Ferguson munkássága is (bár utálom, ahogy pöchendi módon rágózik, ha kikap a csapat rögtön a bíróra keni) alapvetõen õ bennük nagy meló van, de azért a vörös Scholes, meg a Gary Neville istenítését sosem értettem😄 meg ezt a buta favágó ír O Shea-t és a fukar Fletcher sem egy nagy szám a Ferguson mégis erõlteti õket...Carrick pedig már régen kiégett az max a Tottenhamba játszott jól...Rooney pedig bitang buta még a himnuszát se tudja, az utcán hugyozik, tud focizni, de azért neki is vannak góltalansági szériái rendesen...

bakkerman
Giggs egy legenda,az hogy lassan 40 lesz,de még mindig képes fantasztikus megoldásokra a világ legkeményebb,legkiélezetebb bajnokságában az nagyon nagy dolog,és becsülendõ!

mondjuk a Giggs részével nem értek egyet, õt legendának tartom az az egy rész, ami nem tetszik, azért ott húsz év kemény munka van és Giggs mindig igazi sport ember volt, õ volt az egyetlen, akit bírtam...

fõleg a 99-es BL döntõ, meg az állandó nagyképûség, ami áradt a csapatból...

valaki a Barcát nem szereti, mert színészegylet, meg katalán cigányoknak is nevezik a klubot elfogadom, de vannak más csapatok, akik szintén örökké színészkednek, de, ami a lényeg a Barcások a futball motorjai és ezt nem veheti el tõlük senki se...

Arról nem is beszélve, hogy mindkét BL-gyõzelmük gusztustalan mákkal jött össze, ha lenne igazság a futballban, Manchester United-Bayern München 0-2 (Basler, Jancker) állna a '99-es döntõ jegyzõkönyvének legfontosabb soraiban, az MU meg körülbelül egy nagyságrenddel kevésbé népszerû klub lenne.

én ezzel rohadtul egyetértek kövezzetek meg! 2008-ast sem érdemelték meg, mert a Chelsea jobb volt alapvetõen, fõleg a hosszabbításban amikor 2 kapufát lõttek