33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• pett3rson
    hmm, ennél azért többre számítottam. mindegy.
  • Jakuza001
    A Barcelona jateka mindig erosen fugg attol, hogy mennyit futnak a jatekosok, mivel a letamadas lenyeges eleme a jatekunknak.

Sajnos ugy tunik mar nincsenek az UEFA oldalon fent az elozo donto adatai, igy megkerestem neked az utolsot a Leverkusen elleni adatot.

Messi Distance covered (metres) 8772 azert ez eleg tavol van a csucs 800 metertol. :D
    mondjuk osszehasonlitani egy csatart egy kozeppalyassal, azert nem ugyanaz, mert az osszes sokkal kevesebbet fut.
    Amugy ezen a merkozesen Fabregas 12028 metert, mig Dani Alves 11658 metert futott.
  • pett3rson
    BL-ben mindig többet futnak a játékosok - érthető okokból -, mint egy "átlagos" bajnokin, de amíg úgy rúgja a gólokat és a gólpasszokat, mint ahogy eddig is tette, akkor tökmindegy mennyit fut, neki nem ez a fő dolga szerintem, arra ott vannak az említett játékosok.
    Most így viszont kíváncsi lennék, hogy Ő mennyit futott, nem hiszem, hogy túl sokkal lenne lemaradva. Ez a statisztika mindig érdekes "tudomány" volt :)
  • Jakuza001
    Akkor eleg keveset is mondtal. 9km ala mar nem nagyon adjak a legkevesebbet futok sem.

http://www.goaledor.com/la-liga-news/la-liga-barcas-player-running-more.html

Xavi:

"Without going any further, at the end of last Champions League against Manchester United, the Catalan midfielder was, by far, the most active player of the match with a total of 11,950 meters traveled. The next player with more miles was the veteran Welshman Ryan Giggs (11 160) was followed by Korean Ji Sung Park (11 056).

Andres Iniesta crossed in the final 10,638 meters and was next to Xavi who completed more passes to good throughout the match."
  • tobias88
    Átlag ma 8 kilóméter a blben egy meccsen a mozgás
  • Jakuza001
    "de szerintem egy magyar focista többet fut nála :D"

Volt egy magyar bajnoki a 90-es evekben ahol lemertek Bognar Gyorgy mennyit futott. 800 metert egesz merkozesen, szinte egesz vegig setalt. LOL
    De akkoriban az atlag sem volt 3km. Mondjuk szerintem ma sem. :DDD
  • bakkerman
    igen igen,Leora abszolút jellemző,hogy csak akkor fut,ha nála van a labda,amúgy nem :D persze ez így túlzás,de van benne igazság :)
  • Sippie
    "hogy rendkívüli versenyszellem munkálkodik benne, egyszerűen mindig játszani akar, ettől érzi jól magát."
    az kétségtelen, de szerintem egy magyar focista többet fut nála :D
  • bakkerman
    pep dilemma

a felsorolt nevek közül nekem Luis Enrique tetszik,és Bielsa. Enrique azért mégis csak 8 nagyon szép évet töltött nálunk,úgy ismeri a klubot mint a kisujját,és nem mellesleg a B csapattal zseniális teljesítményt nyújtott már edzőként. Bielsa pedig egy igazi mágus,chilei válogatottból a lehető legtöbbet hozta ki 4 év alatt,és amit idén a Bilbaoval csinál,azis nagyon figyelemre méltó! Nem egy sztár edző,de remek taktikus,jó szakember! De a legjobb természetesen az lenne,ha a MI Pep Mesterünk maradna jövőre is! Állítólag 3-4 héten belül nyílvánosságra hozza a döntését.
  • bakkerman
    Alexis interjú

Volt egy kezdeményezésünk, ahol arra kértük az olvasókat, hogy adjanak Önnek egy új becenevet. A legtöbb szavazatot a Tocopillator, az Alexis el bárbaro (Alexis a barbár), a Maravilla Sánchez (Csodálatos Sánchez), és a Correcaminos (Gyalogkakukk) kapták… Melyik tetszik a legjobban?

A Tocopillator.

Arnold Schwarzenegger miatt?

Szeretem a filmjeit, de elsősorban azért tetszik ez a név, mert kapcsolatban van a szülővárosommal, Tocopillával.

Valdés korábban azt nyilatkozta, hogy nehezére esik megérteni, amit mond. Még mindig csak Leo érti a mondandóját?

Már mindenki megért. Korábban nagyon gyorsan beszéltem, ez nekik nehezen volt érthető, de most már lassítottam.

Milyen Alexis Sánchez egy napja Barcelonában?

Szeretek nyugodtabb körülmények között élni, mint például otthon pihenni, filmeket nézni, zenét hallgatni. Mondhatni, a napjaim hasonlítanak egy átlagemberéhez.

Továbbra is egyedül él itt?

Nem, a családommal együtt, közel a tengerparthoz.

Az elmúlt hónapok alapján mi tetszik Önnek a leginkább Barcelonában?

A tenger. Imádok úgy pihenni, hogy csak nézem a tengert.

És az itteni konyha?

Mindent nagyon szeretek, különösen a Paellát. Az szuper!

Most hogy már jobban ismeri a Barçát. Mi lepte meg a leginkább?

Az az igazság, hogy azt nem vártam, hogy a Barça ennyire hatalmas klub. Természetesen egy nagy klubot képzeltem el magam előtt mindig is, de a valóságban még sokkal nagyobb.

Miért mondja?

Elsősorban azért, mert a Barçába igazolni olyan, mint újból elkezdeni focizni, de teljesen másként, mint egészen addig.

Nagyban változott az élete?

Kétségtelenül. Minden napot maximálisan ki kell élveznem itt. Ráadásul a csapattársaim, akiket megismertem, mind csodálatos emberek.

Mi fordul meg a fejében pont akkor, amikor kifut a Camp Nou gyepére?

Ez mindig nagyon szép pillanat, jó érzéssel tölt el. Amikor pályára lépek, tele vagyok kedvvel, hogy gólt szerezzek, és hogy soha ne érjen véget a meccs.

Kívülről nézve sokak számára meglepő lehet, hogy ilyen gyorsan be tudott illeszkedni, és szinte már annyi gólt szerzett, mint a tavalyi szezonjában. Ez önnek is meglepetés?

Nem, és még szükséges, hogy többet ki tudjak adni magamból. Tudom, hogy többet is fel tudok mutatni. Számomra a 11 szerzett gól egyelőre kevésnek tűnik, úgyhogy továbbra is gólokat kell szereznem.

Olyan játékosok mellett, mint Xavi, Iniesta vagy Messi könnyebb azért futballozni?

Nyilvánvalóan. Ők a világ legjobbjai, nagy megtiszteltetés, hogy velük játszhatok együtt, és nagyon sokat is lehet tanulni tőlük. Messiről megtudhattam például, hogy rendkívüli versenyszellem munkálkodik benne, egyszerűen mindig játszani akar, ettől érzi jól magát.

Önnek csalódást jelentene, ha Guardiola a következő nyáron távozna a klubtól, figyelembe véve, hogy ő választotta az Ön leigazolását tavaly?

Számomra is, de szerintem mindenki számára, mert nagyon sokat adott a klubnak. Abban bízok, hogy maradni fog.

Mi Alexis álma a Barçában?

Mindent megnyerni. Minden évben megnyerni a BL-t, a Kupát...

Úgy gondolja, hogy eljutnak Münchenbe?

Igen.

Úgy, hogy Ön szerzi a győztes gólt?

Nagyon szép lenne. BL-döntőt játszani, és ott győztes gólt szerezni is egy álmom, kétségtelenül.

És a Ligáról lehet még álmodozni?

Nagyon nehéz, de amíg az életben van remény, addig küzdeni kell, és harcolni is fogunk a végsőkig. Nem úgy tekintünk rá, hogy már elveszett.

emberileg nagyon ott van a srác,végtelenül szerény,pedig lenne mire felvágnia,nagyon tehetséges! első szezonja,én eddig elégedett vagyok vele :)
  • pett3rson
    Szerintem Barca-nak is fújtak olyat ami nem volt szabálytalanság, de ezekből legtöbbször a "HA" kezdetű mondatok következnek és olyanokkal nem lehet nyerni. A motiváltsággal már igen...
  • Jakuza001
    Tizenegyesekbol, meg az allando emberforbol nem nehez.
    Nezd csak meg peldaul a matracosok elleni rangadojukat. Kamu tizenegyes mar az elejen es egy kamu kiallitas. Igy nem nehez behuzni a merkozeseket, foleg ha utana kap meg egy ajandek tizenegyest valaki, hat meg ha megfejelik meg egy kiallitassal.

Konkretan ma neztem meg, a lejatszott bajnoki merkozesek tobb mint egy harmadaban!!! emberelonyben jatszhattak es tobbsegeben mar a merkozes elso felidejetol, egy azaz egy merkozes kivetelevel!!!

A tobbseguk raadasul mind rangado volt, mint Bilbao,Sevilla,Atletico Madrid, ahol a pontokat ellehetne bukni. Najo a Sevilla mondjuk nem szamit, mert az a merkozes volt, ahol a merkozes vegen volt a kiallitas.
    Na de mint irtam, igy nem nehez.

Nalunk mindossze egy kiallitas volt a bajnoksagban olyan ami merkozes elso felidejeben tortent a Granada ellen, a tobbit mind a 90. perc kornyeken sikerult befujni, amikor mar nem oszt nem szoroz semmi.
    Es akkor meg a tizenegyes zuhatagrol nem is beszelek. Mi kaptunk talan 4et 23 merkozes alatt.

• tobias88
    A bírók viselkedése a Primera divisionban nekem is feltűnt, kupában és bl-nen nem ilyenek. De nekem az is feltűnt, hogy a Madrid gálázik bárki ellen sajnos, lövik a gólokat ezerrel.
  • bakkerman
    igen,sajnos ezek tények,amit lehet több szögből vizsgálni,de ugyanaz az az eredmény jön ki. nem tudunk mit csinálni. nyerje meg a Real a bajnokságot 15 ponttal(kamu tizikkel,vagy anélkül,kamu pirosakkal,vagy anélkül),ha a következő Classicot megint megnyerjük,ÉN ELÉGEDETT leszek. Nekem többet ér az,ha pályán,normális játékvezetéssel leszünk jobbak a Real ellen,mintha nekünk fújkálnának,és azzal lennénk bajnokok.
  • Jakuza001
    Vicces, hogy en ezt mar a bajnoksag elejen leirtam, mert nekem mar akkor feltunt, hogy ellenunk a birok milyen nagyvonaluan neznek el mindent, mig nem a masik oldalt, ha nem tortenik semmi akkor is befujnak mindent lasd meg nem adott gol a felpalyan tulrol indulva.
    Illetve olyan esetekben mint Pepe, Hiquian kezezes, vagy eppen ezre se veszik, mintha mi sem tortenne. Olyan van, hogy egy biro el nez valamit egyszer ketszer esetleg haromszor. Na de 15szor mar nem veletlen ha elnezik a nyilvanvalo dolgokat.
  • bakkerman
    *ujjal,bocsi
  • bakkerman
    A Barcelona iránt elfogult katalán Sport című lap

a STATISZTIKÁHOZ és az VALÓS ADATOKHOZ nem kell elfogultság,mert ezek tények. ha ezt a cikket a hajdú online,vagy a bors hozza le,az se lenne sokkal elfogulatlanabb,mert ebben a cikkben nincsenek "ha"-k,hanem TÉNYEKRE alapul. a tény pedig az,hogy a Real idén zsinórban kapja a büntetőket,és/vagy a piros lapokat az ellenfél részéről. én nem ebben keresem a -10 pont okait,csak pusztán ezeket is meg kell említeni,amikor arról beszélnek a világon,hogy a Real idén szarrá alázza a Barcat a bajnokság(MERT OLVASTAM MÁR ILYET). legfőbb véleményem nekem továbbra is az,hogy a Real nem lett jobb csapat tavaly óta,hanem mi lettünk gyengébbek,motiválatlanabbak. és ettől a véleménytől nem tágítok. most leszögezném,hogyha a Real bajnok lesz májusban(vagy hamarabb),én leszek az első,aki a gratulációját fogja kifejezni a másik topikban,mert a sport erről szól,nem az újjal mutogatásról.
  • Sippie
    ja, így már nem is elfogult a lap :D
  • Odacsap77
    A Barcelona iránt elfogult katalán Sport című lap kiszámolta, hogy ha a Real Madrid nem kap négy meccsen is kényes helyzetben tizenegyest, a jobb egymás elleni eredménynek köszönhetően a most tízpontos hátrányban lévő Barca vezetné a Primera División tabelláját.
    A tizenegyesek miatt vezet a Real Madrid a spanyol bajnokságban!
    Legalábbis a katalán Sport című újság szerint, amely amely nem csupán azt nehezményezi, hogy a Real Madrid már tíz büntetőt kapott a 2011–2012-es Primera División-szezonban, hanem azt is, hogy a királyi gárda (pontosabban Cristiano Ronaldo) négy meccsen is sorsdöntő helyzetben helyezhette le a labdát a pontra. A Getafe és az Athletic Bilbao ellen döntetlen állásnál lőhetett a portugál (a baszkok ellen aztán még 2–1-nél is), az Atlético Madrid és a Levante ellen pedig 0–1-es állásnál. Ráadásul mind a négy mérkőzés hazai pályán volt, csak hogy tovább erősödjön az összeesküvés-elmélet, legalábbis a Sport szerint.
    Ronaldo persze egyszer sem hibázott (2009. december 5. óta nem rontott tizenegyest, azóta a bajnokságban 21-et, a Bajnokok Ligájában kettőt vágott be – a sorozatban értékesített 21 tizenegyes négyre van Ronald Koeman 1992 és 1995 között felállított Primera División-rekordjától), és a – természetesen elfogult – lap főleg neki tulajdonítja, hogy a Real a fent említett négy összecsapást megnyerte. Ha maradt volna a tizenegyesek előtti eredmény (amire persze semmi garancia sincs, látva a Real mostani támadóerejét), a madridiaknak tízzel lenne kevesebb pontjuk, azaz éppen eltűnne a két csapat közötti tízpontos különbség a tabellán, és az egymás elleni eredmények miatt máris a Barcelona vezetné a tabellát.
    A Sport persze azt is felveti, hogy a Reallal ellentétben a Barcelona miért lőhetett csak három tizenegyest, miközben legalább további négyet (a Racing Santander, a Valencia – ezen két esetet vitatnak – és a Sporting Gijón elleni meccseken) meg kellett volna ítélni a csapatnak. Ráadásul, mondja a lap, a tizenegyesgólok nélkül nem csupán a bajnokság, de a góllövőlista első helye is átkerülne Barcelonába, hiszen akkor Lionel Messi 25–18-ra vezetne Cristiano Ronaldóval szemben.

forrás : www.sport1tv.hu/Hirek/2012/02/21/lab_real_tizenegyesek8

Érdekes. Arról nem is írnak, hogy a tizenegyesek mellé piros lap is társul a real madrid ellen :)))
  • Sippie
    Azt nyilatkozta hogy fabregast bíztatta hogy több gólt kell lőnie, mert naggyá teszik kapusokat az idei szezonban
  • Jakuza001
    Nem derult ki azota, hogy Guardiola es Fabregas mit mondott egymasnak a cserenel ?
  • bakkerman
    Pique:

"Ezen az úton kell továbbhaladnunk. A csapat jól reagált a Valencia vezető találatára, Lionel Messi pedig ismét megmutatta, hogy Ő a világ legjobbja. Összességében egy remek mérkőzést tudhatunk magunk mögött."

"Amennyiben a hátralevő mérkőzéseinket megnyerjük, úgy jó esélyünk van a bajnoki cím megszerzésére. Türelmesnek kell lennünk, s tennünk kell a dolgunkat. A Valencia elleni győzelem önbizalmat ad a csapat összes tagjának."

"Örülni fogok annak, ha a döntőben játéklehetőséghez juthatok. Egyáltalán nem számít az, hogy hol lépünk majd pályára, azonban fontos, hogy a lehető legtöbb szurkolónk ott lehessen velünk a stadionban."

"Szakmai döntés miatt nem léptem pályára múlt héten Leverkusenben, természetesen tiszteletben tartom az edző döntését. Megadta nekem a lehetőséget arra, hogy az évek során rendszeres játéklehetőséghez jussak, így eszem ágában sincs megkérdőjelezni a cselekedetét."

"Ő egy rendkívül kommunikatív vezetőedző, mindenkivel megbeszéli az épp felmerülő problémákat, beleértve engem is. Nyugodtan kijelenthetem, hogy remek kapcsolatot ápolok vele, tehát nem volt köztünk nézeteltérés."

"Az Ő döntése, hogy marad-e vagy sem. Pontosan tudja, hogy mindannyian azt szeretnénk, ha hosszabbítana a klubbal. Elmondta nekünk, hogy boldogan érzi magát itt. Minden idejét a klubnak szenteli, így talán vannak egyéb tényezők, amelyek miatt jobban átgondolja a döntését."

Xavi:

"Arra törekszünk, hogy a szezon végéig lefaragjuk a Madrid előnyét a bajnokságban. A csapat nem dobja be a törölközőt, hiszen meg vagyunk győződve arról, hogy nagyszerű dolgokat érhetünk el. Roppant nehéz kihívás áll előttünk, ugyanis a Real Madrid rendkívül erős együttes, de a futballban semmi sincs kőbe vésve. A végsőkig fogunk küzdeni, tehát nem mondhatunk le a bajnoki címről."

"Kiváló érzés volt ismét pályára lépni. A csapat fantasztikusan játszott, ez volt az egyik legjobb teljesítményünk. Az idei szezonunk eddig remek, hiszen sikerült három trófeát szereznünk, valamint bejutottunk a Király Kupa döntőjébe."

"Rendkívül motivált, s továbbra is úgy készít fel bennünket a mérkőzésekre, mint ahogyan korábban is tette. Továbbra is egy győztes típus, akinek tekintélye van az öltözőben. Úgy gondolom, remekül végzi a dolgát, s hiszem, hogy hamarosan meghosszabbítja a szerződését. A mester az egyik legfontosabb eleme ennek a gépezetnek, így természetes, hogy mindannyian azt szeretnénk, ha hosszabbítana. Ő alapeleme ennek a Barcelonának, egyelőre azonban kénytelenek vagyunk várni a döntésére."

"Sokkal jobban érzem magam. Tulajdonképpen meggyógyultam, és remélem, hogy vasárnapra valóban tökéletes állapotban leszek."
  • tobias88
    Szerintem ez nem igaz. Pont hogy Pedro az aki elég sok csapatnál jó lenne. Fő ismérve az, hogy végig robotolja a meccseket, sok labdát szerez és nagyon gyors. Kiváló szélső lenne ő bárhol. Szerintem Villa a csapatba már nem tud visszakerülni, mert Pedro ezekből a szempontokból jobb Villánál, Sanchez meg már Villa szerepkörében jobb, szóval csere lesz ha felépül teljesen.
  • Jakuza001
    Majd megvarja a parkoloban, a biro meg hogy ne zaklassak tovabb, inkabb befuj egy kamu 11-est es egy kamu kiallitast. :DDDD
    Vegul is igy is lehet csinalni a befolyasolast.
  • bakkerman
    jó játékos Pedro,az nem vitás,de nagyon látszik rajta,hogy CSAK ebbe a játékrendszerbe jó! Remekül passzol hozzá a játékstílusunk,Pep taktikai repertoárjából bármelyikben tökéletesen helytáll,de arra is gondolni kell,hogy mivan ha nyáron jön egy másik edző,más felfogással,akkor hogy játszana.
  • tobias88
    Ki gondolta volna, hogy bírózni kezd Mou, mert nem nyertek:
    „Mindenképpen jobb játékvezetést várok a visszavágón, mert a bíró ezúttal túlságosan is kedvezett a moszkvaiaknak, engedte, hogy a CSZKA játékosai időnként átlépjék a sportszerűség határát, többször is felmutathatta volna nekik a sárga lapot”
  • Rockynhooo
    Kár lenne Pedroért nem? nem látok annyi barca meccset mint ti de amikor láttam játszani eléggé illett a rendszerbe és szinte mindig jó teljesítményt nyújtott.
  • bodajoci
    Nagyon ügyes ez a gyerek, bár Pedro is így kezdte...Remélem ilyen is marad.
  • bakkerman
    olvasgattam katalán,meg spanyol focis site-okat,fórumokat,és sokak szerint Pedro nyáron menni fog,és Tello fog a helyére lépni.

• Jakuza001
    Csak a tenyekrol beszelunk semmi egyebrol.
  • homeless
    Ja csak az eredeti cikkben nem arról van szó, amit az origo berakott, hanem volt Alexisnek egy gólja az első félidőben is, amikor egy védő kb 1 méterre belógott. Ja és az eredeti cikkben nem a Barca vezetné a tabellát, de csak 1 ponttal lenne lemaradva.

Amúgy meg szarjátok már le a bírókat. Madridista szokás állandóan a bírokkal jönni.
  • tobias88
    Amúgy azért a bírók nem egyenlő mércéjével kapcsolatban már a statisztikák alapján gyanút fog az ember (NSO-Kiajobb blog)

"Az élmezőny ellen lőtt gólok:
    Ronaldo: A Bilbaonak és az Atleticonak két-két tizenegyes, a Valenciának egy akciógól. (1+4, azaz 5 gól)"

"Érdekes észrevétel, hogy Ronaldo 28 góljából 10-et (góljai közel 40%-át) büntetőből szerezte..."
  • tobias88
    Most engem ez annyira nem zavar, mert a Madrid megérdemelten nyerné meg a bajnoki címet, de még van hátra jó sok forduló és ha 1 ponttal nyer a végén mert kifognak egy rossz szériát, akkor az tényleg idegtépő lesz.
  • tobias88
    A nagy része igaz, bár Alexis gólja az les volt.
  • Jakuza001
    Ettol meg igazuk van es akkor meg meg sem emlitettek benne olyan merkozeseket mint Valencia-Real (Hiquain kezezes),Getafe-Real (Pepe kezezes) es meg tudnak parat felsorolni.

Persze nekunk ilyenekert nem jart meg csak tizenegyes sem (ilyenekert ? nyujtott kezzel kivedik a golvonalon a lovest, meg azert sem, nem hogy azert mert elszallt valaki keze mellett a labda), ellenben az utolso merkozes kezezeset jol nezze meg mindenki, meg azt se nagyon lehet latni, hogy kez volt e egyaltalan, raadasul meg a teste melle is szoritotta.
    Nem is lett volna semmi, ment tovabb a jatek, csak hat a taccsbiro ugy erezte, hogy neki be kell vagodnia egy kamu itelettel.
  • Sippie
    ha a bajnokság a fontos, akkor már tavaly leléphetett volna :D
  • bodajoci
    Szükségünk van nekünk erre??? Ha egyszer így alakult, akkor így alakult. Mounak meg mindig az a fontos trófea, amiben jól állnak, most éppen a bajnokság...Ehheehe
  • Jakuza001
    Mar leirtam.
    A szezon legjobb jatekat produkaltuk, ellenben a helyztetkihasznalasunk meg mindig nagyon tavol van attol, amilyen szokott lenni.
    Ezt a merkozest mar az elso felidoben sok gollal el kellett volna donteni.
    Mondhatnank persze azt, hogy van ilyen, de sajnos ez volt eddig az egesz idenyben jellemzo rank es ezert vezet, meg a birok miatt a Real 10 ponttal. Ha csak egy kicsivel jobb lett volna a helyzetkihasznalasunk nem lenne szerintem meg harom pont sem a kulonbseg, de 5bol egy ziccert beloni ilyen szinten az keves.

Mint irtam Valdes is megcsinalta a maga hibajat, igaz utana ket kirugastol eltekintve, jol vegezte a dolgat, bar valljuk meg, nem volt sok neki.

Messi,Sanchez,Iniesta nagyon jol jatszott a vedelmunk is ugy ahogy rendben volt, bar tobb hibat is vetettek.
    De ami a legfontosabb, ismet mukodott a letamadasunk, ami a jatekunk legfobb alapeleme, minnel hamarabb visszaszerezni a labdat, hogy a vedelemre, ne nehezedjen akkora nyomas es kevesebb tamadast tudjanak az ellenfelek felepiteni.

En a tobbiekkel ellentetben nem mondanam, hogy rosszul jatszottunk az elso 15 percben sem, mert mielott kaptuk a golt, az fogalmazodott mar meg bennem akkor is, hogy ez az eddigi legosszeszedettebb jatek amit iden lattam a csapattol. Kevesbe kapkodoan jatszottunk meg akkor is, amikor a Valencia letamadott minket 6-7 emberrel a sajat terfelunkon.
    Vegig higgadtak voltunk, kisebb helyzeteket alakitottunk ki otletes jatekkal. Csak megint jott a hiba, mint iden mar annyiszor a semmibol lott gol az ellenfel helyzet nelkul.

Utana meginkabb fokozni tudtuk a tempot es vegre meglatszodott a kozeppalya, es vegre megvolt mind a kombinativ jatek es az emberelony is az elorejatekban, kevesbe voltunk defensivek.

Ez foleg amiatt volt, hogy 3-4-3 rol sokszor valtottunk, 2-5-3-ra.
    Igazabol a 3-4-3at is csak akkor jatszottuk, amikor nagyon probalt letamadni a Valencia.

Pedro nincs formaban az latszodik sajnos, de szerintem ideje volt jateklehetoseget adni neki, mert kell a regi golerzekenysege. Iden amugy is tul jobb oldalasok voltunk sulytalan baloldallal. Most elol mindket oldalon veszelyesek voltunk. Igaz hozza kell tenni, hogy sok hibaval jatszott Pedro, mert latszodott rajta a kihagyas.
    A masik oldalon Alexis most kifejezetten jol jatszott, eddig talan ha egyszer volt ennyire agilis, inkabb zavarta a jobb oldali jatek.
    Mondjuk a vegere elfaradt es sokat hibazott o is emiatt, de sokat nem von le a tejesitmenyebol.

Mindenesetre velemenyem szerint, ha egy kicsit javitunk a helyzetkihasznalasunkon es igy tudunk jatszani ,akkor meg lesz a BL.
  • tobias88
    Mint Ronaldinho és Messi régen
  • bakkerman
    mester,és tanítvány?