Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithie
Eric Abidal,a legszimpatikusabb játékos számomra,MU drukker létemre örömmel néztem amikor a magasba emelte a kupát,megérdemelte.Aki ilyen kitartó,az mást nem érdemel,csak gyõzelmet!Gratula neki és a csapatnak is.

ERIC<#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

bakkerman
hát igen! Nem sokszor voltam szomorú a futball miatt,de amikor 2006-2007-ben az utolsó fordulóban buktuk el a bajnoki címet,és amikor Dinho elment,esküszöm megkönnyeztem :S a 2006-os BL döntõ után csak azért nem sírtam örömömben,mert részeg voltam 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Meg fogom könnyezni, ha elmegy!

Nem tudom lesz-e még ilyen edzõnk valaha.

cesc fábregas

bakkerman
A Marca spanyol napilap internetes kiadása szerint 2013-tól a katari labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya lehet Josep Guardiola. Az újság úgy tudja, az FC Barcelona vezetõedzõje egy év alatt 36 millió eurót kereshet az arab országban.
A napilap szerint a katalán szakember kitölti még egy évig érvényes szerzõdését a „gránátvörös-kékeknél", majd pihen egy évet a fárasztó idények után, és 2013-ban átveszi a katari válogatott irányítását.

Katar nem ismeretlen Guardiola számára, mivel 2003 és 2005 között az al-Ahli játékosa volt, és kiváló kapcsolatot ápolt a katari sportvezetõkkel.

ha jövõre még megajándékoz minket egy bajnoki címmel,akkor felõlem mehet a fidzsi szigetekre is,amit adott ennek a klubnak,az legendás! <#worship><#worship>

bakkerman
Abidal jól nézett ki a fûnyíró gépen 😄

ERIC <#worship><#worship>

bakkerman
Tegnap zárult a szezon,július 18.-án találkozik a keret ismét,akkor indul az elõszezon. Tegnap volt a Nou Camp-ba a búcsúzás,a szezon zárása,a három begyûjtött trófeával pózolt a Pep Team.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Magic Boy
Ezzel a linkel búcsúzom innen de remélem a következõ BL döntõt is ez a két csapat vívja, de akkor már mi gyõzünk.

Tíz ok, amiért a Barca nyerte a BL-döntõt

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Smithie
<#nevetes2> Egyetértek!<#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

bakkerman

[HUN]FaTaL
Vigyék is azt a malacpofát innen.

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
nem olyan biztos az!

tobias88
vásárlási opció, de élni fognak vele
[HUN]FaTaL
Egyébként Ibra csak kölcsön van a Milannál? Vagy miért emlegeti mindenki, hogy majd a Milan visszaküldi a feladónak?

bakkerman
igen,Villa Mascherano nagy igazolások voltak,nem voltak olcsók,de ezzel a BL trófeával a többszörösét adták vissza a csapatnak 😊

Jakuza001
*gyermeteg

Jakuza001
Ezert most mar szerintem mindenki elott vilagos, hogy Mascherano miert is fizetett inkabb sajat zsebbol, hogy a Barcelonahoz kerulhessen. 😄

Raadasul a szezon vegere, osszekapta magat es hasznos tagjava valt a csapatnak. Jo igazolas volt, igazolta a regi megjegyzesemet vele kapcsolatban, amikor az itt ketkedoknek megjegyeztem, hogy hasznos lesz a csapatnak, ha a vedekezesben is kell segitenie.

Villanak pedig, mint Henrynek a csapat nyert egy BL trofeat, amit megerdemelt volna mar reg, hiszen annyira jo jatekos de sohasem volt szerencseje, hogy BL eselyes csapatban a siker megtalalja.
Kulon orom, hogy egy nagyszeru gollal jarult hozza a gyozelemhez, az o golja torte meg vegleg az angol ellenallast. (bar megkell jegyezni gyermetek egy ellenallas volt az angoloke)

[HUN]FaTaL
#18200 😊

Jó kis meccs volt az is.

bakkerman
A Kézicsapatunk is BL gyõztes, 27-24-re legyõzte a Ciudad Realt,így 8. alkalommal lettek európa urai.

bakkerman
Csoda történt szombat este,és örülök hogy 3.-ára is élõben élhettem át a BL sikerünket! 😊 vagyis kocsmában,de a lényeg hogy fantasztikusan játszott a csapat,az elsõ 10 perc parás volt,a MU neki esett a csapatnak,de utána jött a szokásos játék,és be lett darálva a MU. Villa fantasztikus gólt lõtt! Abidal pedig emblematikus figurává növi ki magát,le a kalappal elõtte! El sem hiszem,ilyen nehéz szezon után meg lett a BL...😊 A kupáért kár,de a szememben ígyis tripláztak a fiúk 😊

sz4bolcs
szerintem ez már nyomiság..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

[HUN]FaTaL
Liverpool és a Manu õsi riválisok. 😊 Real szurkolók is a Manchesternek szurkoltak valszeg.

sz4bolcs
Azon azért kiakadtam, mikor a kommentátor azt mondta, hogy az angolok közül sokan a Barcának szurkolnak....

Rockynhooo
nem leszólni akartalak. Csak szerintem semmiképp nem mondható egy pártatlan elemzésnek 😄 illetve csak azt akarom kifejezni hogy az ilyeneknek mennyire semmi haszna egy döntõ elõtt. Hiába írtad hogy Evra jobb mint a posztján játszó barcas ha ilyen csapni valóan szar napot fogott ki.
Attól hogy Barcas legyek meg Isten ments 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

WuFraZselic
õ Real drukker 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Magic Boy
Ebbe most ne menjünk bele, ha lehe.

Ti kb. egy hónapja erre a meccsre pihentek, míg nekünk még az utolsó tét nélküli bajnokin a legjobbakkal kellett kiállni a FA baromsága miatt, ami miatt fáradtak voltak a kulcsjátékosaink.

De akárhogy is volt tegnap este ti voltatok a jobbak.

Rockynhooo
pedig a kis elemzésed...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Magic Boy
Gratulálok!

Egyértelmûen jobbak voltatok.

nálunk nagyon hiányzott Fletcher, de akkor is jobbak lettetek volna, ha õ játszik.

[HUN]FaTaL
Kézi csapatunk is megnyerte a BL-t 😊

Voyager5
Én is gratulálok a Barcelonának, megérdemelten nyertétek meg az idei sorozatot. <#eljen>
dragon11
<#eljen>

szép volt BARCAA

WuFraZselic
grat, tegnap tökéletes meccset játszottatok, ezt a hihetetlenül összeszokott MU-t is lefociztátok

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

sz4bolcs
Hát nemtom, azokat a kezezéseket én sem fújtam volna be. Legalábbis arra emlékszem amikor a barca védõre rárúgta az MU játékos... nem volt teljesen leszorított kéz, de el sem tudta volna rántani a kezét, olyan erõvel jött a labda...

Sippie
a végsõ meccsre tartogatták ezt a húzásukat hogy ne számítson rá az ellenfél 😄

aki meg ezekután is a bíróra panaszkodik, az sajnos degenerált. Sokkal több valódi gólhelyzete volt a Barcának, jobban játszott a csapat ezvan. Kezezés a 16oson belül mindkét oldalon volt, nem tudom mit vártak, talán Kassai rúgjon nekik gólt vagymi?

fotográfik kolomp edisön :D

Visca El Barça!

Cabell
Mourinho ugathat, és ugathat még a sok okos, de egyszerûen az az egyetlen problémája a világnak, hogy a Barca egyszerûen baszott jó.

gratula

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Effe88
Gratula a tegnapiért nagyon nagyot fociztatok megint<#eljen>
Megérdemeltétek a BL trófeát is!!!!

Egyszerûen nem értem, h a MU topicban mért írogatnak megint szinészkedésrõl, meg h nekünk fújt a bíró. Még a góljuk elõtt is les volt, akk nekünk fújtak??? Szerencsére azért a többség reálisan látja a dolgokat, és elismerik, h jobb volt a Barca.

Visca El Barça!

sz4bolcs
És látjátok, hogy bejön, amit régebben mondtam? Kellenek ezek a távoli lövések Xaviéktól...

sz4bolcs
jézus ..ettõl a szövegtõl most majdnem visszaájultam az ágyba. 😄😄

le se lehet írni milyen érzés BARCELONA drukkernek lenni <#hamm><#worship>
més que un club

Mostanáig ünnepeltem!
Szép volt,jó volt,remek játék,remélem jövõre ugyanitt leszünk!
Murder3 húzz innen a pics@ba!!!

[HUN]FaTaL
"az ilyen nagyon kiemelkedõ "sztárosckák" mint a messi rombolják leginkább a focit.
Meg a Barcelona féle csapatok, semmibe se jó ha egy klubb,nemzet nagyon kiemelkedik mert megöli a játékot, ezt lehet látni jópár sportnál."

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Messi konkrétan egy felesleges játékos"
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

xDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

buldozer99
😄DDDDDDD

amúgy remekül játszottunk megint! 😊

Visca BARCA!

Forca Barca

[HUN]FaTaL
😄DDDDDDD

Szép volt fiúk!!!

acm689
gratu!

Köszi!
Messi lett a meccs embere. A fél Unitedet bebõrözte kb 😄 53 gólt lõtt ebben a szezonban, számtalan gólpasszt adott, ismét betalált a BL döntõn és zsinórban harmadszor lett a sorozat gólkirálya, eddig 2 kupát gyûjtött be, nyáron lesz egy Copa America, a Barcával pedig még játszik a spanyol illetve európai szuperkupáért is. Nagyon érik a 3. Aranylabda!

cesc fábregas