33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#21316 Játékvezetés ismét ötös -
#21315 Ah en kesz vagyok. Igy kell ezt. Ezek a kepek a jatekoskijaroban nagyon kiralyok voltak. Igy kellene ezt minden csapatnal csinalni, igy kell tisztelni az ellenfelet. -
#21314 20.00 Barcelona-Sporting Gijón
tv: Sport2 hu
streamek: -
#21313 Busquets se jatszhat allitolag serules miatt. Kivancsi vagyok hogy Keitat beteszi e helyette Pep. -
#21312 4 napos szabadságot kapott -
#21311 Messivel mi van egyébként? Megsérült a válogatott meccsen, vagy csak még nem utazott vissza Spanyolországba? -
#21310 PG
A bajnokságot továbbra sem a Barça nyeri
„Ilyen sok pontot ellenük behozni egyáltalán nem könnyű feladat. Ha nem vezetünk a Ligában, akkor az nem a bírók miatt van. Ennek a legfőbb oka az, hogy többször is hibáztunk. Örülök, hogy a játékosok nem úgy gondolkoznak, mint az edzőjük, de én továbbra is azt gondolom, mint eddig.”
„Úgy gondolom, az a realitás, hogy kevés esélyünk van a Liga megnyerésére. 16 lehetséges trófeából 13-at megnyertünk, és evidens, hogy továbbra is küzdeni fogunk. De a különbség túl nagy, és ennyi pontot, ez ellen a Madrid ellen behozni, borzasztóan nehéz dolog.”
Volt találkozója Rosellel
„Rendszeresen, bizonyos időközönként tartunk megbeszéléseket. Volt már jó pár, ez egy volt közülük. Számos témáról szót szoktunk ejteni, ezek természetesen köztünk maradnak. De nem érzek magamon semmiféle kötelezettséget, hogy igent mondjak a hosszabbításra. Ugyanazt a választ adnám nektek, mint eddig is. Tudni fogjátok, amint van megoldás.”
„Egy edzőnek nagyon rövidtávú gondolkodással kell tennie a dolgát, míg egy klubnak közép vagy hosszú távú gondolkodásmódra van szüksége. Én mindenről beszélek az elnökkel, Zubizarretával pedig minden nap beszélek.”
Most rövid a kispad
„Már nem áll a rendelkezésünkre igazán nagy keret, miután három játékosunk is nagyon hosszú időre kidőlt. Ezért a többieknek lényegesen kevesebb idő jut a pihenésre, nem tudnak igazán regenerálódni, vannak, akik fáradtak, és bizonyos sérülésekkel együtt futballoznak. Ezért meccsek után, figyelembe véve, hogy nem vagyunk olyan sokan, nehezebb feladat kipihenni magunkat.”
Clemente ellen nem könnyű
„Javier Clemente csapatait nagyon nehéz legyőzni, és nem védekező felfogásúak. Ezt láttam, amikor együtt dolgozhattam vele. A csapataiban mindig megvan az intenzitás, az agresszivitás, és mindig kapura törően játszanak.”
„Volt szerencsém az irányítása alatt futballozni, és tudom, milyen játékot szeret. Jobban szereti a gyorsabb átmenetet a védekezés és a támadás között. De nekünk olyan típusú játékosaink vannak, akikkel többet kell birtokolnunk a labdát ahhoz, hogy helyzeteket tudjunk teremteni.”
várható kezdőnk mára: Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Adriano – Keita, Xavi, Iniesta – Alexis, Fábregas és Pedro.
nem örülök,hogy egyszerre lesz a pályán a Xavi,Iniesta,Fabregas hármas,mert azért hétközben BL meccsünk lesz,és nem lenne jó ha valamelyiküket lerúgnák,de így viszont biztos a 3 pont ma :) -
#21309 ez nem rossz! -
#21308 Tello es Pedro biztos nem jatszik egyszerre es ennyi vedo se, mint amennyit betettel a csapatba. Szerintem kozepre tolja Sanchezt, baloldalon Pedrot jatszatja kezdoben es jobb oldalon Cuencat.
De az is lehet hogy csak ket csatarral kezd es Alvest feljebb tolja es mas vedekezik a helyen, de majd meglatjuk. Mondjuk en az elso variaciot kepzelem el. Abidal helyett nagy valoszinuseggel Adriano fog jatszani.
Szerintem valami hasonlo lesz VV-Alves-Puyol-Piquet(vagy Mascherano)-Adriano-Busquets-Xavi-Fabregas-Pedro-Sanchez-Cuenca -
#21307 nagyon jó cikk,olvassátok el!
-
#21306 holnap a Gijón ellen nem játszhat Abidal,és Thiago sem. Messi pedig a jövőheti BL meccsig szabadságot kapott Peptől. én egy ilyen felállást választanék: VV-Montoya-Puyi-Pique-Adriano Busi-Masch-Iniesta Tello-Pedro-Alexis ha nagyon gáz van,akkor a padról bejöhet Xavi,Alves,vagy Cesc. Nincs nyomás a csapaton,szerintem egy 3-4 gólos győzelmet aratunk! -
#21305 nem semmi! -
#21304 -
#21303 Spanyolok gáláztak a meccsen, Soldado megmutatta azt, hogy simán helye lenne a kezdőben Llorrente helyett, sokkal inkább Spanyolos a stílusa -
#21302 igen,fantasztikusak a statisztikái idén is,de maga a játéka jópárszor elég gyenge,nem küzd úgy mint előző években,de persze az a 46 gól,meg 20 gólpassz nem a semmiből jött a kicsinek :)) -
#21301 Messi mutatoja iden is valami iszonyat. 46gol 20golpassz. Es meg hol van az ideny vege ??
Raadasul szerintem iden volt talan a leghalovanyabb az elmult 4 idenybol. -
#21300 Seydou Keita az idei szezonban is fontos kiegészítő embere a Barcelonának, aki annak ellenére is rendszeresen jutott játékpercekhez, hogy Cesc Fábregas is a keret tagja lett. Ettől függetlenül könnyen előfordulhat, hogy a 32 éves mali futballista nyáron szedi a sátorfáját, és eligazol, hiába rendelkezik élő szerződéssel 2014-ig.
Keita 2008-ban szerződött a Barcelonába, ez már a negyedik éve a csapatnál, és ugyan még maradhatna papíron további két szezont, ezt korántsem lehet garantálni.
A mali játékos a brit SkySportsnak nyilatkozva reagált arra a hírre, miszerint a Liverpoolnál örömmel látnák, és ahogyan illik, megköszönte a Vörösök érdeklődését. „A Liverpool egyike a legnagyobb kluboknak, de mindenképpen várni kell a szezon végéig, hogy tisztázódjon a jövőm.”
„Imádom Barcelonát, és nehéz lenne jobb csapatot találni, mint ez, de ambiciózus vagyok, és szeretnék játszani. Számomra vonzó lehet egy új kihívás egy új helyen, és a Liverpool egy nagy csapat, jó játékosokkal” – mondta.
Más kérdés, hogy az alapkérdés nyilvánvalóan az lesz nyáron: hogyan tervezi jövő évi keretét a Barcelona, és az elképzelésekben milyen szerep jutna Keitának.
én nem adnám el,nagyon rutinos,fasza kiegészitő ember,még 1 jó szezonja lehet -
#21299 Svájc-Argentína 1-3
Spanyolország-Venezuela 5-0
-
neogabe #21294 Csak egy Barcás hírt kommentáltam... -
neogabe #21284 Hallom Guardiola feladta a bajnokságot, ez mindent elárul a csapatról.
Hajtani kéne máskülönben elkerülhetetlen a végzet.
-
#21280 Sport tv összefoglalója is egy vicc halljátok. Az benne volt, hogy a 2. félidőben Ramost Diego Costa húzza-üti vissza és megjegyzik, hogy köztük nagy csata dúlt, de az nincs benne ahogy Ramos kikönyökölte a gigáját a világból. Kicsit érdekes... -
#21278 #21240 akkor javaslom figyelmedbe ezt a blablat is . "...ritkán látni ennyi trollt egy helyen."
Monduk lehet a sajat jellemzeset irta le. :D
-
#21277 Pep a meccs után:
„A Ligát nem fogjuk megnyerni, mert a hátrányunkat nem fogjuk tudni ledolgozni, de legalább küzdeni fogunk, versenyezni fogunk, és ez is segíthet arra, hogy jól fölkészüljünk a Bajnokok Ligájára, és a kupa döntőjére.”
„Nagyon fontos sikert értünk el. Az Atlético keményen letámadott minket, és jóval nyíltabban játszott a gólja után. De jól teljesítettünk, nehéz meccs volt egy erős riválissal szemben.”
„Az Atlético roppant intenzív focit játszó csapat, mindig nagyon nehéz legyőzni. A szerencse most mellénk pártolt, és Víctor Valdés ismét bizonyította, hogy milyen jó kapus.”
na,akkor ő is kimondta,hogy nem lesz idén bajnoki cím. szerintem abszolút nem baj,hogy ezt így lenyilatkozta,a játékosoknak óriási teher fog leesni a vállukról,a bajnokikon felszabadultan fognak játszani,ami remek felkészülés lesz a majdani kupadöntőre,és BL meccsekre!
-
#21276 na jó reggelt,tisztogatok,aztán írok már valamit a meccsről :) -
pacclacc #21275 Én meg mondom, hogy itt mért megy állandoan a vita. Mert egyeseknek nehezen esik le!
Benéztem ide, és láttam, hogy azon megy a vita, hogy a csapatom bundával nyeri a meccseket, és elemzitek a dolgokat. Keresitek a Madridban a szálkát, magatokéban meg a gerendát se veszitek észre.
Mecsről meccsre. Van abban valami, hogy a birok tévednek, szinte ez spanyol hagyomány, de erre fogni a 10 pont hátrányt nevetséges! Az bosszant engem, hogy egyesek nem arról beszélnek, hogy miért kapott ki a Barcelona, hanem azon hogy mi miért merészeltünk nyerni!
Nem sürven jártam ide "ebbe a topikba" de nem tudom már szó nélkül birni egyesek süket hülyeségeit! Hülyeségre hülye válasz. Részemről is!
Unalmas
Be kellene fejezni! Gondolom egyetértetek. Mindenki foglalkozzon a saját csapatával! Ezt tenném, ha azt látnám másoktól is!
Igen és már huzok is visza a topikomba fönök ur mert még kirugnak az sgről -
#21271 Hat ez valami szenzacios meccs volt.
Le a kalappal a matracosok elott is, mert az elso felido utan csak annyi fogalmazodott meg bennem, hogy csak azet jottek ki a palyara hogy bemutassak a karate spanyol formajat, meg 0:1 utan is kontrara jatszottak, es csak vedekezni akartak.
Szerencsere egy masfajta masodik felidot lattunk.
Busquets hozza mar tobb hetes formajat, hibat-hibara halmoz es szerintem csak az a szerencseje, hogy nincs alternativ csereje.
Nehez merkozes volt viszont ehhez az is kellett, hogy Guardiola szerintem ma betlizett es nagyon rossz taktikai huzasokkal, majdnem sikerult pontokat elvesziteni miatta. Gondolok arra peldaul, hogy sajat maga vonta ki Iniestat a jatekbol. Iniestat kikuldte balszesonek ezzel ki is vette a jatekbol, meggyengitette a kozeppalyat, raadasul 60-70 percig gyakorlatilag nem is hoztak csak par alkalommal jatekba azon az oldalon. Ez ilyen jatekosnal oriasi luxus es nagyon nagy hiba.
Aztan a csere, behozta Cuencat Alves helyere, mikozben o volt aa tamadasok motorja. Persze itt fellehet vetni, hogy elotte kapott egy sargat es nem akarta, hogy veletlenul kiallitsak, bar szerintem ennyi kockazatot vallalni kell. De ha ezt kivesszuk, akkor is a csere egy hibas huzas volt Cuencat behozni Pedrot kellett volna eleve, hiszen nem a jobb, hanem a balszelunkon voltunk sulytalanok.
Meg szerencse, hogy utana behozta kesobb Pedrot, de azt a cseret kellett volna meghuzni eloszor es sokkal korabban.
Akit vagy amit ki kell emelni, hogy 15 percnyi jatek utan Alves jatekatol nagyon nem voltam elajulva, a kis kihagyas ranyomta a belyeget a merkozes elejei jatekara, na de onnantol fogva, 2 vedekezesi hibatol eltekintve, valami frenetikusan jatszott, megerdemelte a golt es emiatt lathattuk az eloadasat is a mamacitanak. :DDD
A hatvedsorunk nagyon bizonytalan volt, viszont Mascherano megint nagyon jol jatszott egyedul volt onnan kiemelendo. Valdez pedig tobbszor javitotta a mul heti hibajat. A merkozesrol mindent elmond, hogy a vegen Xavi lefekudt a foldre ugy kifutotta magat.
Nagyon elvezetes, vegig izgalmas merkozes volt es eleg magas szinvonalu, kar hogy volt tobb rugdosodas, ami egy kicsit az ertekelest lehuzza.
Ettol eltekintve minden percet elveztem. -
#21270 a saját topikodban ajánlgatja mindig a kollegád, hogy a barcelona fanok az el clasico topikot használják. Ez természetesen igaz az idejáró Reálosokra is, ott lehet nyomatni a hülyeséget, ami itt senkit nem érdekel. -
Redmer #21269 Én is benézek hébe-hóba a Real topic-ba mégsem írok oda hülyeségeket. -
#21268 Bocsánat, hébe-hóba betekintek ide, szinte mindig a Real a téma. Csak leírtam a véleményem, mivel egyes hozzászólások alapján lehet, hogy helytálló. -
Redmer #21267 Akkor ide meg az Anti Real drukkerek írnak?? -
#21266 Szerintem ez hülyeség... -
#21265 Ha megnézted volna hogy ez melyik topik, megspóroltál volna magadnak két hozzászólást is ;) -
#21264 Ha elolvastad volna az aláírásom, megspóroltál volna magadnak 5 szó beírását :) -
#21263 és te éppen ki volnál? -
#21262 Így van, bár itt sokan nem is Barca, hanem anti-Real drukkerek, de hát ez van... -
#21261 bármi előfordulhat, ha a Real nyer én fogok örülni, ha pedig a Barca akkor te, legyen bármilyen ellenségeskedés, én tisztelem az ellenfelet és elismerem a Barca teljesítményét is -
#21260 Az remélem csak a döntőben jön össze úgy, hogy a Madrid nem a beszari 9 védős játékával áll ki és Ramos és Pepe nem játszik. Az úgy jó lenne -
#21259 Kemény meccs volt azért, ezzel a "megvan a vezető gól, aludjunk egyet a félidőben" mentalitás eléggé kiakasztó, jó lenne valahogy leszokni róla. A 2. Barca gól azért zseniális volt, de a végére is maradt izgalom bőven. Idegenben jó meccs volt, de a letámadásra figyelni kell, eléggé megzavarodunk tőle. -
#21258 mert két meccses párharcból ellenünk mostanában nem nagyon jutottatok tovább, de hát kitudja, amilyen gyengék vagyunk mostanában, még az is megeshet -
#21257 olyan szinten lényegtelen, hogy így is bajnokok lesztek, még ha oda vissza verünk titeket akkor is, de úgy még sem lényegtelen, hogy mégiscsak presztízs,szóval ha bajnokok lesztek idén (90%), és mindkétszer elverünk titeket, akkor annyira nem fogom bánni, főleg úgy, hogy a kupából is mi ejtettünk ki titeket, meg majd lehet, hogy a bl-ből is