33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    Messi
  • tobias88
    Elég gyengén kezdtünk, remélem nem tartós
  • IXEMGabeo
    úúú a spanyol temperamentum
  • tobias88
    Nso blog részében van olyan poszt, ami pont azt mutatja be hogy ez kamu
  • bakkerman
    hehe,nem semmi,picit kiakadt Pep :DDDD és azt nem tudjuk az öltözőben mi volt :DD lehet kapott 1-2 apai nyaklevest a kis chilei :D
  • REALista
    [URL=http://www.origo.hu/sport/focivilag/20120307-josep-guardiola-leorditotta-alexis-sanchez-fejet.html]"Használd a fejed, Alex!" - kiabált dühösen Guardiola a 23 éves focistára, akit ezután "anyabaszónak" nevezett.:DDDd[/URL]
  • IXEMGabeo
    alapból nem szeretem mivel Federer párti vagyok:):)
  • Redmer
    Bilbaoban nem nagyon tudják mi az a BL.
  • tobias88
    Amúgy Bilbao vezetői elég agyhalottak lehetnek. Május 20-ára akarták szervezni a kupadöntőt, miközben a Barca még bent van a BL-ben, aminek a döntője meg ugye 19-én van...
  • bakkerman
    jaja,nagyon anyáztam volna ha a Barcat "elveszi" tőlünk a digi!!!
  • Redmer
    Azért ne legyen minden a Digi Tv-n, ezt nekik Örülök neki hogy marad legalább 1 színvonalas bajnokság.
  • Redmer
    Eb az M1-en lesz, utána fogja a spanyol válogatott meccseit adni a sport tv. De csak az OTTHON JÁTSZOTT felkészülési és VB selejtező meccseket.
  • tobias88
    Ez jó hír. Európabajnokságot nem az m1 adja amúgy? (cikkben sport tv van)
  • bakkerman
    na ez egy jóhír,csoda hogy megtudta tartani a sport tv!
  • Jakuza001
    Helyes.
  • Redmer
    Maradnak a Sport Tv-n a spanyol bajnoki meccsek.
  • tobias88
    attól nem lesz köcsög valaki, hogy nem annak szurkol akinek te
  • bakkerman
    meg a csapat XY %-ban az övék,a faterjával együtt
  • IXEMGabeo
    pedig Nadal mallorcai születésű nekik kellene szorítania
  • IXEMGabeo
    Rafael köcsög Nadal is Madridos amúgy:S:S:S

nem értem ezeket mit szeretnek abban a durva csapatban
  • bakkerman
    más sportágbeli beli élsportolóknál nagyon kedvelt egyébként a Barca,többüktől hallottam már,hogy tévében amikor csak tehetik minket néznek
  • Disinfo
    Fernando Alonso: "Nagyon remélem, hogy a Real Madrid nyeri idén a bajnokságot."
    Madridos. Utálhatod tovább.....
  • Jakuza001
    Oviedoban szuletett, ami nincs messze Gijontol (26km).

Amugy o nyilatkozta, hogy imadja nezni a sportot es azon belul a Barcelonat, mert szemet gyonyorkodteto es szorakoztato a Barcelona jatekat megtekinteni.
  • Sippie
    Ja amúgy Alonso kint volt a meccsen, csak nem Barca drukker? Mindjárt megkedvelem :D
  • tobias88
    Nem csalják el, az túlzás.

Igazából az a vicces, hogy akivel ordibált Mou, az miért nem jelentette őt fel? Vagy a számtalan nyilatkozata a bírók felé ami volt, ott se történt semmi. Pique első eseténél meg feljelentés egyből. Érdekes mindenesetre...
  • Jakuza001
    Ez is a pofatlansag netovabbja: A játékvezetők feljelentik Piquét nyilatkozata miatt.

A birokat nem jelenti fel senki, hogy elcsaljak a merkozeseinket ?
  • Jakuza001
    Espanol mar evek ota nem kuzd idegenben a madrid ellen.Hazai palyan meg ugy ahogy szokott, de sosem ugy mennek a rinya margit ellen, mint ahogy mindig is kuzdtek a Barcelona ellen. Minket sokkal nagyobb rivalisnak tartanak es ellenunk mindig teljes bedobassal kuzdenek, egesz mashogy viszonyulnak hozzank.
  • tobias88
    Nézem a Madrid meccsét, de komolyan mondom, hogy az Espanyoli játékosok fél gőzzel játszanak. Nem tudom hogy ennyire bénák e alapból vagy csak nem hajtanak teljes gőzzel, de minden esetre érdekes. Emlékszem a Januári meccsre és össze sem lehet hasonlítani azt amit a Barca ellen nyújtottak...
  • pett3rson
    enyémet mi a szarért törölted??
  • Jakuza001
  • Zséé
    Mostmár az nagyon feltűnő a bíráskodás terén, hogy meccsek óta az van, hogy csak a mi kezezéseinket veszik észre a bírók, de még azt is ha csak súrolja a kezét valakinek és egyből sárga. Mint ugye legutóbbi fordulóban Messi vitte be 2-3 ember között a labdát, tök véletlenül felpattant és súrolta a kezét a labda alig láthatóan. Persze hogy ezt észreveszi a bíró. Sáncheznél is volt egy hasonló eset és persze egyből sárga. Bezzeg amikor az ellenfél játékosa a gólvonalon kézzel üti ki a gólba tartó labdát úgy, hogy annál látványosabban nem is lehetett volna, de azt egészen véletlenül egyik bíró sem vette észre (nem emlékszem ki volt az ellenfél jópár fordulóval ezelőtt). Tegnap is a büntetőterületen belül kézzel elkotorta a Gijon védője a labdát és természetesen ez se semmi. Persze ezek apróságok, de ez mostmár nagyon feltűnő számomra...
  • bakkerman
    mostmár komolyan elkéne gondolkoznia azon Pepnek,hogy a kulcsjátékosainkat bajnokin csak 20-30 percekre állítsa be,mert ha BL-t sérülések miatt buknánk,az nagyon cink lenne...
  • Jakuza001
    Eleg hosszu ebben az idenyben a serult lista. Csak abban remenykedem, hogy a fontos BL merkozeseken a kulcsjatekosaink egeszsegesek lesznek.

Nem lenne jo, ha ok meg pont akkor esnenek ki. Gondolok itt Puyolra,Dani Alvesre,Iniestara,Xavira,Messire. Talan masok potolhatok egy-ket merkozes erejeig minosegvesztes nelkul, de a megemlitettek semmikeppen sem.
  • tobias88
    Ismétlem, csak az összefoglalót láttam éjszaka, mikor hazaértem
  • bodajoci
    Alexisnek kb 2 hét pihi húzódás miatt :(
  • bakkerman
    gólok

FC Barcelona - Sporting Gijón: 3-1 ( 1-0 )
    Barcelona, Camp Nou
    72.442 néző
    Vezette: Velasco Carballo

FCB: Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Adriano - Keita, Xavi, Iniesta - Cuenca (Puyol, 81'), Cesc (Tello, 58'), Pedro (Alexis, 58').

Gijón: J. Pablo - Damián (Barral, 47'), Botía, Gálvez, Canella - A. Castro, N. Cases - Mendy, Orfila, Ayoze (Carmelo, 47') - De Las Cuevas (Eguren, 74').

Gólok: 1-0, Iniesta (42'); 1-1, Barral (47'); 2-1, Keita (79'); 3-1, Xavi (86').

Piros lap: Piqué (46').

• Jakuza001
    Miert a kezilabdaert a 16-oson belul nem jar a tizenegyes ?
    A harombol ketto akkora nyilvanvalo tizenegyes volt, hogy meg a grundon jatekvezeto nelkul is megadjak onkritikusan azok a jatekosok is, akik a szabalytalansagot elkovettek. De meg a Keita elleni lokes is az volt.
  • bodajoci
    Az ok, h Pique-t kiállította, kissé szigorúan, mert ott az ellen is nagyon el akart esni, a bibi csak az, h volt az első félidőben 2 ennél nagyobb lökés a tizenhatoson belül, és egyikért sem kaptunk 11-est!!! ismét... Mert ha ez szabálytalan volt, lökés címén, akkor az a 2, amit nekünk kellett volna befújni, az mi volt?
  • tobias88
    Nem láttam a meccset, de ha a Pique eset miatt írjátok a játékvezetést, akkor rossz lóra tesztek, mert az szerintem sima piros volt. Pique-nek vagy ki kéne dobnia Shakirát, vagy valami más hobbi után néznie, mint a futball...
  • Jakuza001
    Erre mar szinte nem is lehet mit mondani. Ez a jatekvezetes legalja volt.

Nem eleg hogy elcsaltak vegig ezt a bajnoksagot, de miutan sikeresen krealtak 10 pontos hatranyt nekunk, meg azokutan is igy akarnak mindent elnezni a karunkra a birok. Szegyen.