33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    Leora meg nem lehet már jelzőt találni,hálát adok az égieknek,hogy abban a generációban vagyok,hogy végigkövethetem a pályafutását,a legelső becserélésétől a tegnapi 5 gólos BL meccséig.
  • bakkerman
    gyerekek,nem tudom mivolt a csapattal tegnap,de le a kalappal!!! 7 gólt lőni BL nyolcaddöntőn fantasztikus eredmény,és a játékunk is jó volt,néhol egészen szemet gyönyörködtető! Sajnálom a németeket,de VAN ekkora különbség a két csapat ereje között,mégha tegnap nagyon rossz napjuk volt,akkor is. Előre a BL trófeáért!!!
  • Jakuza001
    Szerintem meg legyen ugy, hogy az Apoelt kapja meg a Real es ciprusiak verjek ki oket, hogy egy jot rohogjunk. :P
  • IXEMGabeo
    Ajaxot meg sem említem, hogy évek óta sehol nincsenek:(
  • IXEMGabeo
    ebből a BL-ből hiányzik egy küzdő Liverpool, hiányzik egy acélos Juventus, egy erős Porto, hagyományokat tisztelő erős Celtic és még sorolhatnám...

Apoel meg CSZKA féle csapatok valahogy nem pálya, ők max az Európa ligában mutatnának jól, ami valljuk be lassan erősebb lesz a BL-nél:)
  • Effe88
    hát mondasz valamit
  • tobias88
    Amúgy komolyan mondom hogy inkább a Bayern meg a Madrid is jusson tovább, mert elég gáz lenne ilyen csapatokkal a bl negyeddöntő. Így is baj hogy kiesett a 2 Manchesteri
  • IXEMGabeo
    egyébként a logód is elavult a MALÉV már nem létezik ne haragudj
  • IXEMGabeo
    vélemény:

ez a BL sorozat idén eléggé gyérnek tűnik, alig néztem nos egy Apoel, (amit idáig tettek nagyon szép, DE), nem egy acélos csapat, a Bayern-Basel párosból, az Inter-Marseille párosból sem, a Milant sem érzem erősnek a Chelsea-ről ne is beszéljünk pláne h kieshet a Napoli ellen, akik tuti nem nyerik meg szintén ezt a sorozatot. És igazából senki csak a Real Madrid lehet a Barcának ellenfele, a többiek mind gyengék valahogy...

Még talán a Benfica, de ők is inkább max negyeddöntős csapat, ha 5 évente ki fognak egy jó évet
  • [HUN]FaTaL
    Arra a 8 éves képre gondolsz ami az sg-n fent van?:D
  • IXEMGabeo
    most is az vagy a szemüvegeddel együtt
  • [HUN]FaTaL
    Tudom, hogy 95-ben volt, ezért voltam biztos benne, hogy nem 92-93 óta van 32 csapat a BLben. És láttam is a meccseknek egy részét, bár még nagyon fiatal voltam. :)
  • tobias88
    Ha lehet még karácsonyra kívánni, az Apoelt kérném , a másik ágra amiről kaphatjuk az ellent, az meg legyen Benfica- Bayern/Basel, és akkor
  • shevy
    remélem mi és őket is hazaküldjük egy 10-essel :)
  • Golyo69
    tuti a barca :D
  • Jakuza001
    Kivancsi leszek, hogy kik fogjak megkapni a ciprusiakat. :P
  • bodajoci
    Egy élő legendát láttunk
  • IXEMGabeo
    az 95-ben volt, Ajax, Grasshoppers és a Real Madrid volt a csoporttársuk:)

akkora idők voltak, hogy még a Reallal is sikerült X-elni, és összességében 5 pontot gyűjtött a Fradi, ha a DVSC-t vesszük alapul az ő teljesítményük azért is szégyen, mert bundáztak

Magyar Foci OFF
  • Jakuza001
    Latom javitanom kell magamat mert nem 50 golja van a kicsinek, hanem mar 53. :PPPP
    Remelem ma talalta meg a gollovocipojet es iden mar le se veszi, mert ez a helyzetkihasznalas hianyzott.

Az durva volt, amikor kb az 58. percben kiirtak, hogy 477 passz es 85%-os pontossag az ellenfelnel meg 60% a harmadabol sem.

AZ nem kerdes, hogy a merkozes embere Messi volt. De most megkovethetik azok is Mascheranot, akik az igazolaskor, azt mondtak szar igazolas es felesleges, mert mar megint valami fantasztikusan focizott. A golrol nem tehet es szinte mindent megoldott hatul, meg Pique szerencsetlenkedeseit is javitotta nem egyszer. Foldon es levegoben is ur volt, ketszer tudtak mindosszesen atjatszani.
  • tobias88
    És ugyan az a vége, ott is lőttek egyet a Jugók
  • tobias88
    Igazából 5-re van arra írva csak elmaradt az 5ös, de arra se emlékszem nagyon

Ilyen alázást komoly tétmeccsen a Hollandia - Jugoszlávia meccsen volt amire emlékszem még a 2000es vb-n, az is szép emlék.
  • Sippie
    Már kezdem sajnálni az ellenfelet :) Nem őket kéne megszórni, hanem egy két arcosabb csapatot :P
  • [HUN]FaTaL
    Én se, megnéztem :D Arra emlékeztem csak, hogy a Fradi még a 16 csapatos BLben szerepelt és az is 92 után volt. :)
  • tobias88
    Jó, re már én sem emlékszem
  • [HUN]FaTaL
    És ötöt hányan lőttek?:D

12 gól, beállította a tavalyi eredményét :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem 92 óta, a 97-98-as szezon óta van 32 csapat a BLben, előtte 16 volt (országonként 1, selejtezőkkel persze).
  • IXEMGabeo
    Van Nistelrooy is betalált 4x még a Sparta Praha ellen Manchesteriként
  • IXEMGabeo
    atyavilág 6-0:) szerencsétlen németek
  • tobias88
    De Messin kívül volt még 6 aki szerzett. Az mondjuk igaz hogy 2szer senki sem lőtt 4et 2szer a BL-ben. Azért veszik amúgy külön mert 1992 óta sokkal több csapat van bent a sorozatban, nem csak országonként 1
  • [HUN]FaTaL
    A BEKet általában külön veszik, de fogalmam sincs miért.
  • tobias88
    Hát ez is nagy hülyeség ha ezt mondta. Puskás hintett egy 4est a döntőben, de ha a Bajnokok ligáját vesszük, akkor is volt egy pár.

(Valami fan már be is írta a mai meccset )
  • tobias88
    10 az szép kerek szám de szerintem nem leszünk szemetek
  • [HUN]FaTaL
    Nem ezt mondta. Azt mondta, hogy Messin kívül senki sem lőtt még 4 gólt 1 BL meccsen. És ez volt a harmadik mesterhármasa, evvel utólérte Inzaghit és a statisztikusok dörzsölhetik a markukat (vagy valami ilyesmi).

De tényleg hülye, mert most meg felsorolja kik lőttek még. :D
  • tobias88
    Digi sportos kommentátor sem néz nagyon bl-t amúgy. Szerinte a statisztikusok kikereshetik, hogy 1 játékos 1 meccsen 4 gólt szerzett a Bl-ben mikor volt. Kb pont Messi volt az Arsenal ellen nem is oly rég.

Tello meg 10 perc alatt 2 gól
  • Sippie
    Ez már lassan alázás :)
  • [HUN]FaTaL
    Tello :DDD gála.
  • tobias88
    Jó, most már ugrott is, de semmi
  • [HUN]FaTaL
    10 gól és még csak a nyolcaddöntő :D
  • Jakuza001
    Miert szerinted ez a kapus lefekudt ? :D
    Allva maradt de annyira zsenialisan csinalja ezeket, hogy mindegy, hogy a kapus elfekszik vagy allva marad.
    Amugy az idei 50. volt a masodik golja emellett 21 golpassz. Kemeny.
  • tobias88
    Komolyan mondom ha a Messi ellen játszó kapusok helyében lennék, állva maradnék mert tuti emel