33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#21440 A Betisnel kb vagy 80szor probalta a madridi televizio csatorna visszaismetelni, hogy kez volt, mikozben hozza se ert kezzel, hanem rosszul vette at es atpattan a labda a keze alatt visszafele.
Na de a ket masik kezezes ? Hat miert kelene adni ha nem azokra tizenegyest ? Bezzeg a szogletzaszlonal kiallitanak erte egy Rayonal, de a tizenhatoson belul ennyire latvanyosan beleut valaki, mint Alonso vagy Ramos. Miert ha ezekert nem jar 11-es ?
-
#21439 Kezezésekről néztem videót, de az első Madridi és a Betises kezezés ha valaki szerint tényleg szabálytalan (szabály szerint bőven nem az), ő amputált kezű játékosokat szeretne focizni látni? -
#21438 Hátsó kép kicsit csalóka, néztem másik videót, azon meg combnak tűnik bár lehet AS-es -
#21437 Amit láttam összefoglalóba nem került be, és ugyancsak bírói tévedés miatt a Madrid 2 ponttal többel zárta a meccet már sokadjára, mert itt aztán nem lehet mondani hogy a kéz nem kereste a labdát. -
#21436 Lecserélték a bírót? -
#21435 Mi van a realnal mar birot cserelnek felidoben, ha nyerni akarnak megint veletlen biroi hibak miatt, mint a 2 "veletlenul" elnezett real kezezes a 16-oson belul ? :D Vicc. -
#21434 Racing Santander – FC Barcelona:
Santander, El Sardinero
18:00
Vezeti: Del Cerro Grande
TV: Sport 1,18:00
Racing: Fernández, Álvaro, Torrejón, Bernardo, Cisma – Diop, Colsa, Arana, Adrián, Jairo – Stuani.
FCB: Valdés, Alves, Mascherano, Puyol, Adriano – Busquets, Xavi, Iniesta – Pedro (Cuenca), Fábregas, és Messi. -
pett3rson #21433 csak tudnám, hogy hol számolják a gólokat 16-oson kívül és belül?? a kívülről jövő a kettőt ér?
nem mindegy honnan lövi? tőlem aztán minden gólja lehet olyan, hogy letérdel a gólvonal előtt és bebuksizza! más stílusú játékosok, máshonnan szeretnek kapura lőni, ennyi. kit érdekel rinya-Ronaldo hogy játszik? Amúgy kiemelkedő játékos Ő is, de most így összehasonlítani őket..ez már tényleg a vég... -
#21432 Megnéztem az összefoglalót. Volt valakinek a kérdése, hogy megnézné hogy Messi hány gólt lő a 16oson kívülről. Komolyan mondom 2-3 szor többet lő szerintem mint Ronaldo, mert a mai meccsen lőtt góljai is tipikusak Ronaldonak, mindig az ilyen kipattanókat vagy lekészítetteket lövi be. (vagy leginkább a 11eseket) -
#21431 hááát,utóbbira kevesebb az esély,énis afelé hajlok,hogy már a negyeddöntőben derüljön ki,melyikük az erősebb! -
#21430 Két meccsen mindig megverjük őket, szóval szerintem jobb lenne a negyeddöntőben vagy az elődöntőben összefutni. Vagy ejtse ki valaki őket :D -
#21429 szerintetek melyik lenne a legjobb,ha a negyeddöntőben kifognánk a Realt,és akkor dupla vagy semmi alapon,ha továbbjutunk,akkor fél kezünk a trófeán,de akár ki is pottyanhatunk,vagy majd a döntőben,ahol 1 meccs alatt bármi lehet (lásd spanyol kupadöntő)? -
IXEMGabeo #21428 brávó Messi:) -
#21427 Én barom meg pont akkor mentem Baszk földre kirándulni.. na ott nem nagy ünneplés volt -
#21426 Akár mennyire is örültem az elődöntőn, azért nem hasonlítható a vb döntőhöz. Mesélte haver, hogy Spanyoloknál ő Iniestás pólóban nézte a meccset és utána a 10-20 órás sziesztán kapott vagy 100-150 csókot arcra nőktől férfiaktól egyaránt
Kis ünneplés volt ott -
#21425 Nemtudom mi volt a célod ezzel a giffel. Én csak szimplán beírtam, hogy szerintem melyik meccsen volt a kép.
Semmi flame-t nem akartam/akarok elindítani ezügyben mert már milliószor millió helyen ki lett tárgyalva, és mivel ez már a múlt, engem nem is mozgat különösebben.
Amúgy a kép láttán még az futott át az agyamon, hogy Iniesta milyen furcsa egy player. Szépen "meghúzódik" a háttérben, nem egy nagy gólvágó, de pl az ő nevéhez fűződik 2 rohadt fontos meccs eldöntése is. Az egyik az említett Chelsea elleni, a másik pedig a VB döntő. -
#21424 Erre gondolsz ? :D
-
#21423 Igen erre gondoltam, 2008-2009 :) -
még mindig előttem van ez a gól -
#21421 2009,május,Andrés belőtt minket a döntőbe :) -
#21420 2008, Chelsea elleni elődöntő :D -
#21419 Chelsea ellen szerintem :) Övrebös meccsen. de csak tipp. -
na mikor készült ez a kép? :)) -
#21417 "2 csapatos bajnokság" "bohóc liga"
Én annyit fájtoltam már pl fanokkal ezen :D
-
#21416 - A City minden évben új embereket vesz, úgy nem lehet csapatot építeni, olyan csapatot ami mindenki ellen eredményes.
- A Mu folyamatosan gyengül, tavaly nem tudom hogy sikerült a döntőig jutniuk, de kész szerencse volt. A védelmük a béka segge alatt mozog, érdemes megnézni az 1. és (főleg) a 3. Bilbaoi gólt
- Chelsea-ben olyan ősöreg és tisztelt játékosok vannak, akik a szintet már nem hozzák, de sokat tettek le az asztalra. Kitenni őket a kezdőből nem nagyon tudta még Villas Boas sem, mert nem is vettek helyükre senki meghatározót.
- Arsenal-ban évente 2-3 meghatározó játékos megy el. Wenger inkább közgazdász, mint edző szóval így nem lehet nagy csapatot csinálni. Lehet benne van a szerződésében, hogy ha egy játékoson keresnek, ő megkapja a különbözet 10%át
- Liverpool-ról meg már szót sem érdemes ejteni. Az a csapat, aki egy Angol fiatal senkiért ennyi pénzt kiad, ahelyett hogy venne belőle 2 középpályást, mert az a csapatban normális nincs is (Gerrard már a múlté), az ne is vágyjon nemzetközi kupára. -
#21415 ennyi az annyi :) -
#21414 atletico,valencia,bilbao nyert,city,united szopott,arsenal kiesett a BL-ből,chelsea jövőhéten fog,MIVAN BAZMEG???? premier league...az -
#21413 A szar spanyol bajnokság ugye :))))))) -
#21412 Ahogy nézem ez a MU nem kell a bl-be, mert még a Bilbao is lemosta őket ma a pályáról -
#21411 Leo sörözik :DDDD azért van ekkora hasa :D -
#21410 szerintem Messi se ezt issza -
#21409 na ha a herbalife a táplálkozási szponzor, akkor nem veszek olyan cuccost :D:D:D -
#21408 ezen a képen csak nekem tűnik úgy,mintha nagy hasa lenne a bolhának? vagy csak a mez csíkozása miatt megtévesztő??? -
#21407 Talán nem véletlenül!!!((:
Amúgy ha jobban megnézed a mezt láthatod hogy nem csak a poháron. -
#21406 reklám befigyel a poháron, nem lehetett ocsó -
#21405 Igyál még egy pohárral és fogd rá a ..... -
#21404 Egész jól néz ki így a statisztika
-
#21403 A nemetek azt mondtak a merkozes vegen, amikor ellemeztek a merkozest, hogy ez volt Messi foszereplesevel a Die Hard 5.0 :DDDD -
#21402 BL- meccs volt, vagy PlayStation?
A Barcelona támadójának szerdai teljesítményétől játékostársai is el voltak ájulva. Rooney szerint a Leverkusen ellen ötöt szerző Messi egy vicc, ilyen nincs.
A korábban a Barcelonában is megfordult, kétszeres aranylabdás brazil Ronaldo egyszerűen, de nagyszerűen jellemezte az argentint a Twitteren: "Messi kibaszott jól játszik."
Rooney, a Manchester United csatára ugyancsak saját Twitterén volt elájulva: "Messi egy vicc...Nálam ő a valaha volt legjobb futballista."
"Ez BL-meccs volt, vagy Messit PlayStationözni láttuk? Tarthatatlan!" - mondta Falcao, az Atletico Madrid támadója.
"Nem csak ezt az öt gólját kell figyelembe venni, évek óta így játszik. Ugyanaz a szint, mint Pelé vagy Maradona. Ha hatástalanítani akarod, rá kell állnod a lábára" - nyilatkozta Rudi Völler, a Leverkusen sportigazgatója.
"Túl jó ahhoz, hogy igaz legyen" - írta Bendtner, a Sunderland dán csatára.
Messi -
#21401 Guardiola:
Nagy eredmény így továbbjutni
„Esetenként a számok jó szolgálatot tesznek és példázzák a valós teljesítményt. A dicséret a játékosokat illeti, akik elérték számunkra, hogy egy újabb egyenes kieséses párharcot élhessünk meg a nyolc között. Az elmúlt öt évben mindig ott voltunk a negyeddöntőben, ami a klub nagyságát bizonyítja.”
Messi a maga számára tűzheti ki a célokat
„Nem könnyű dolog öt gólt lőni, és ezt én mondom neked, aki nem is tudom, hogy hány év alatt szereztem 11 gólt. Egy nap, ha szeretne, hatot is lő majd. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy közöttünk tudhatjuk őt, és élvezhetjük a játékát, ahogyan a többiekét is. Andrés is ismét… A Sporting ellen ők tartották a csapatot Xavival. Néha úgy tűnt, hogy ők ketten voltak a pályán másik hét ellen.”
„Messi a legjobb, nincs másik. Szerencsés vagyok, mindig azt mondogathatnám, hogy mi mindent tanítottam neki az edzéseken, de az egyedüli érdemem, hogy pályára küldöm, és megpróbáljuk eljuttatni hozzá a labdát. Ezt követően nincs több feladatunk. Kivételes futballista, megtanít bennünket versenyezni. Neki nem fontos, hogy éppen süt a nap vagy hideg-e az idő, hogy az ellenfelek rugdossák-e vagy nem, hogy éppen a pálya melyik részén áll. Ő csak saját maga ellen küzd. Nem fogunk látni más valakit, aki hasonló lenne. Persze ugyanezt mondták egykor Di Stéfanóról, Maradonáról, Peléről, Cruyffról, de most Messi ez a valaki.”
Rekordok útján
„César óriási játékos volt, én ugyan nem láttam játszani, de azok alapján, amiket meséltek nekem róla, ezt kijelenthetem. Azonban amit Messi produkál csupán 24 évesen… Amikor majd túlszárnyalja a góljai számát, rendezni kell neki egy nagy bulit, és a Camp Nou ünnepelje meg alaposan.”
Gratuláció az APOEL-nek
„Az a tény, hogy egy ciprusi klub ott van a negyeddöntőben, rangot ad a futballnak, és a Bajnokok Ligájának is. Már a csoportjukat is megnyerték nagyon erős ellenfelekkel szemben, mint a Zenit, a Porto és a Sahtar.”
elképesztően szerény Pep,annál a résznél amikor azt mondja,hogy ő nem "tehet" arról,hogy Leo ennyire jó,mert ő csak pályára küldi,az nagyon szép mondat a részéről,lehet hogy ígyvan,lehet hogy nem,de tény,hogy nagyon ért a játékosok nyelvén