Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
MUNDO DEPORTIVO: Zaragoza want to sign Jonathan Dos Santos from Barcelona.
SPORT: Barcelona want to sell Jeffren Suarez to Udinese.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jakuza001
Hagyjad hagy tepje a szajat kicsit, ugy sem tudja a nyalast megkulonboztetni a rinyalastol. 😄

bakkerman
asszem zárhatjuk is a témát,nem kell a flém

Bár Arséne Wenger nem kérte, Xavi Hernández válaszolt Cesc Fabregas helyett is a francia mester kijelentésére, aki hétfõn úgy nyilatkozott: elengedi Fabregast a Barcelonába, ha a játékos kijelenti, hogy nem érzi jól magát az Arsenalban. Xavi konkrétan ugyan ezt nem mondta a saját, gyerekeknek rendezett edzõtáborában, de úgy nyilatkozott: beszélt Fabregasszal nemrégiben, és válogatottbeli csapattársa bevallotta, hogy szeretne idén a Barcelonához kerülni.

„Beszéltem Cesc-el Ibizán, mondta, hogy rosszul érzi magát, mert szeretne jönni. Látni rajta, hogy aggódik, és hogy bizonytalan a helyzete. Úgy tûnt, hogy az Arsenal elengedi idén, de ez egyelõre nem konkretizálódott.”

„Õ nagyon szeretné, ha az Arsenal elengedné, és a Barçába igazolhatna. Erre vágyik a legjobban. Már mindent megtett annak érdekében, hogy jöhessen, és mi is szeretnénk ha jönne, de ezt a problémát a két klubnak kell megoldania”.

Xavi beszélt Alexis Sánchezrõl is, aki a napokban hivatalosan is a katalán klub játékosa lehet, és úgy vélekedett, hogy a Barçának éppen olyan játékosra volt szüksége, mint amilyen a chilei.

„A játékstílusunk miatt nagyon sokszor áll elõ olyan helyzet, hogy az ellenfél teljesen visszazár a saját tizenhatosa elõtt, õ pedig segíthet megbontani ezeket a védelmeket. Kiemelkedõen cselez, van benne gól, remekül egy-egyezik.”

„A csapat számára szükséges volt egy ilyen játékos, és ezt az igényt õ kielégítheti. Kétségtelenül nagy futballista, láttuk a világbajnokságon is, én speciel többször láttam az Udinesében is játszani, kivételes igazolás” – szögezte le Xavi, aki a távozó Bojan Krkics kapcsán csak annyit mondott: „Talán jól jön számára, hogy egy környezetváltozáson esik át. Remélem, hogy sikeres lesz.”

igaza van mindenben Xavinak,jól látja a dolgokat

rinyálás...nem nyalás...

már a múlt, egyébként sem ez volt a téma, nem biztos, hogyha Villa játszott volna, akkor is a beton Inter védelmet, ami megölte a Barca fociját azt sikerült volna feltörni, hisz emlékezzünk vissza még Messi se tudott sok mindent csinálni a 2 meccs alatt annyira lefogták és valszeg Villát ugyanúgy fogták volna, mint Ibrát...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tudod kit nyomorékozz le...nem volt ebben semmiféle nyalás

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jakuza001
Tudod miert nem irtam le ? Mert tudtam, hogy az ilyen nyomorekok mint te egybol jonnenek ide rinyalni, hogy az nem ugy volt. 😄DD Pedig de.

áá tavaly még azt szajkóztad, hogy a bíró a bíró, merthogy nem pattant Abidal kezére a labda így meg úgy és akkor 2-0 nem 1-0 a vége...igaz 1. meccsen felrúgták Daniel Alvest nem kapott a Barca egy 11-est máskülönben valszeg 3-2 lehetett volna, így pedig 1-0 al a Barca ment volna tovább...lehet ezt fokozni, dehát az Inter nyerte a BL-t visszakata a Barca a sorstól és a Unitedet lealázva meglett a BL😄 Inter amúgy is már 1965 óta nem nyert tavalyig

Jakuza001
2 dolgon mulott, hogy volt egy ratyi Ibrahimovicsunk, Villa helyett es hogy eladtuk Eto'o-t.

bakkerman
támadásban totál ötlettelenek voltunk,persze nehéz felállt védelem ellen,de ha egy mozgékonyabb ember lett volna ott,akkor lehet tudunk lõni még gólt,pláne otthon. na mind1

bocsi nem hiszem, hogy a 2010-es elõdöntõ az Interrel ezen múlt volna😊

bakkerman

Alexis Sánchez minden bizonnyal a katalán egyesületben folytatja a pályafutását, miután az Udinese és a Barcelona egyezségre jutottak a 22 éves támadó vételárát illetõen. A chilei játékos a pályája elején nem robbantott, igazán különlegesre csak az elmúlt idénye sikerült, ám abban minden szakmabeli egyetért és még a madridi AS is úgy ír róla, hogy a Barcelona egy fantasztikus igazolást hajtott végre Alexis megszerzésével. Technikás, gyors, egy az egyben szinte lehetetlen megállítani, s habár szeret trükközni, a csapatérdeket is szem elõtt tartja.

Egészen biztos, hogy lesznek olyanok, akik sokallni fogják az árát, mondván, hogy a Barça több mint 40 millió eurót fizet egy olyan játékosért, aki jelentõs címet még nem szerzett, az utánpótlás tornákon sem ért el nagy sikereket, ráadásul csak egy olyan idényt produkált - azt is csupán a hátunk mögött hagyott szezon során - , amire többen felkapták a fejüket. Ennek ellenére a kétkedõk megnyugodhatnak: az összes ugyan magas, ám Alexis Sánchez tehetsége ellensúlyoz mindent. Alexis árát illetõen azt azért mindenképpen le kell szögezni, hogy egész Európa sorban állt érte, valamint 22 éves, azaz nem csak a jelen, de a jövõ is az övé lehet, ennek tudatában pedig egyáltalán nem lehet megkövezni az Udinesét, hogy ennyit kért a chileiért.

Még egy apró észrevétel a vételárhoz: a világ jelenlegi egyik legjobb együttesét csakis a legjobbakkal lehet tovább erõsíteni, aminek ára van.

Fiatal, villámgyors, rendkívül technikás, egy az egyben szinte lehetetlen megállítani - információink szerint éppen ezért is ragaszkodott annyira Guardiola a dél-amerikai támadóhoz - , valamint rendkívül jól lát a pályán. Mivel remekül cselez, felmerülhet, hogy a kelletténél nagyobb mértékben önzõ, ám az elmúlt idényben adott 10 gólpassza jelzi, a góllövés mellett a csapatérdek legalább annyira fontos számára, ha nem fontosabb.

Nem robbantott, "csak" fejlõdött

Ahogy a madridi 'AS' fogalmaz: "Sánchez eddigi pályafutása nem volt figyelemre méltó, ha azt vesszük alapul, hogy a média felfigyelt-e a chilei támadó tehetségére". Azaz Sánchez egyáltalán nem robbantott nagyot, és sokkal inkább a folyamatos fejlõdés, mintsem a média figyelme jellemezte a pályafutásának az elejét. Alexis a Cobreola színeiben kezdte, és tehetségére azért hamar fény derült: második professzionális tétmérkõzésén pályára lépett a Copa Libertadoresben, s így a legfiatalabb játékossá lépett elõ, aki valaha is játszott a legrangosabb dél-amerikai sorozatban.

Sánchez játékjogát aztán 2006-ban az Udinese vásárolta meg, ám az olasz klub elõbb a Colo Colóhoz, majd a River Plate-hez adta kölcsön. A 2008-as év nyarán aztán végleg csatlakozott az olasz gárdához, ahol az elsõ két évben még csak bontogatta a szárnyait, hogy aztán az elmúlt esztendõben pazarul teljesítsen, avagy 12 gól mellett 10 gólpasszal és nagyfokú dinamizmusával felhívja magára egész Európa figyelmét.

A chilei válogatottban a 2006-os esztendõben debütált Új-Zéland ellenében, majd 2007-ben tagja volt annak a chilei U-20-as válogatottnak, mely történelmi harmadik helyezést ért el a korosztályos világbajnokságon. Válogatottbeli teljesítményei közül egyébként sokan pontosan a tavalyi, dél-afrikai világbajnokságon lejátszott, spanyolok elleni meccset emelik ki, ami többek közt Gerard Piqué memóriájában is megmaradt, hiszen Piqué úgy emlékezett Alexisre, mint egy olyan támadóra, akit nagyon nehéz volt megállítani.

Alexis Sánchez tehát a Barcelonáé. Végleges ítéletet egyáltalán nem hoznánk felette, hiszen még pályára sem lépett a katalán egyesület színeiben, mindenesetre egy biztos: hatalmas a benne levõ potenciál, ehhez bõven elég csak két labdaérintését megnéznünk, ergo minden olyan adottsággal rendelkezik, ami szükséges ahhoz, hogy világklasszis játékossá lépjen elõ a Barçában. Hogy mindezt sikerül-e megvalósítania, az már persze egy másik kérdés.

bakkerman
Hleb alapból nem Barca szint,Caceres nem volt rossz,csak kevesett játszott(azért nem hiába uruguay válogatott...),Henrique nem sült be,ugyanis nem láthattad Barca mezben játszani,leverkusenben és santanderben alapember volt,Keirrison tényleg melléfogás volt,fölösleges volt megvenni,Csiga nem volt rossz,de nem Barca szint,Ibra no komment,ha tavaly Villa játszott volna a helyén az Inter elleni két meccsen,lehet ma már 5x-ös BL gyõztesek vagyunk,Milito jó vétel volt,padra tökéletes,nem bakizott

Jakuza001
Milito erdekes lenne mikor 2007-ben igazoltuk Guardiola meg 2008-ban lett az elso csapat edzoje.

Cesc akkor nagyon olcsóra le van árazva! Mindenképp érdemes megvenni!

Oziris666
Hát lehetséges h besül!Föleg ha megnézzük Pep utobbi idök "nagy" mellé fogásait!
Pl.:Hleb,Cáceres,Henrique,Keirrison,Chygrynskyi,Ibrahimovic,Milito(talán)...

WuFraZselic
én az esetleges leigazolását sem értem, pláne ennyiért
ahogy olvastam a reakciókat, itt legtöbben cserének képzelik el, Pedrot részesítik elõnyben, padra meg kicsit drágának/feleslegesnek érzem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
úgy meg akkor végképp nem értem,hogy miért jó ez Rosellnek,hogy 10-15 misit 5 év alatt törleszt. félek,hogy ez azért lett így letárgyalva,hogy maradjon 35 misi Cesc-re

WuFraZselic
kizártnak tartom, hogy 15-20 milláért odaadta volna az Udine, és több mint a felét 5 év alatt törlesztitek - már ha igaz a hír

szerintem a 25-30 reálisabb, nem hülyék az olaszok, BL-re készülnek, már eladtak 2 kulcsjátékost (lehet most a 3. is elkelt), komoly összegeket kell befektetniük

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Sánchez 40 milla? <#falbav> ennyi pénzbõl egy tevezt is vehettünk volna...
úgy fog járni mint ibra már látom...

bakkerman
annyiban jobb,hogy akkor most csak 15-20-at fizet ki a klub,és utána a többit,azaz még maradhat készpénz. bár én ezt nem támogatom,évrõl évre sikeresen csökken az adósság,erre 5 évre megint adóssághalmaz lesz egy játékos miatt

Jakuza001
Teljesen mindegy hany reszletben kell kifizetni, mert attol meg ugyanugy ki kell fizetni a 40 milliot, attol nem lesz mas a realis erteke.

Ez is benne van a cikkben az NS oldalán: "A hírek szerint a gránátvörös-kékeknek nem egy összegben kell kifizetniük Sánchez vételárát – öt év alatt törlesztik majd az adósságukat, és a megállapodás értelmében több felkészülési meccsen is pályára kell lépniük."

bakkerman
ha azt nézzük,hogy a napoli 12 misiért vette meg az udinese egyik motorját,Inlert,aki nélkül nem jött volna össze annyi gól Alexisnek...ennyit számít az hogy kiért vannak bõven érdeklõdõk,meg kiért nem...ha inlerért kapásból bejelentkezik 2-3 angol,2-3 spanyol csapat,akkor már nem lehetett volna megkapni 30 misi alatt. a napolinak szerencséje volt. alexisért a fél világ sorban áll,ez felveri az árát.

Jakuza001
NS "Barcelona: lezárult Sánchez ügye, 40 millióért a katalánoké"

Na akkor Fabregas nem jon, ha valoban max 65 millio amit atigazolasra szantak.

Mondjuk viccnek tartom ezt a 40 millios osszeget, mert bar nem rossz focista a srac, de szvsz 25 millional tobbet semmikeppen nem er.

bakkerman
3 évig évi 8 millió,így fizetik ki...

[HUN]FaTaL
Remélem viszi azt a baromarcút a Milan innen.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jakuza001
A nagyorru majomzsirafot tudtommal meg nem adtuk el, lehet kovetkezo idenyt is kolcsonstatuszban jatsza.

[HUN]FaTaL
Ebben benne van az Ibraért kapott pénz? Mert ha nincs akkor az ha jól tudom +21 milla.

Mondjuk szvsz Fabregas nem kell ide. Ott van Thiago cserének + Keita meg Afellay is játszhat ott.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jakuza001
NS: Barcelona: Andoni Zubizarreta 65 millió eurót szán az erõsítésekre
Akkor viszont valaki nem jon, vagy Sanchez vagy Fabregas.

Jakuza001
Lathatod meg eleget jatszani. Foleg, hogy mar a nagy valogatottnal is lassan figyelembe veszik, Del Bosque nyilatkozata szerint.

bakkerman
nabasszameg,miatta néztem volna a vébét

Hat Barça-játékos a spanyol keretben az U20-as vb-n

Kihirdették az U20-as korosztályos világbajnokságra utazó spanyol keretet, amelyben hat Barcelona játékos kapott helyet. Kolumbiába utazik Martin Montoya, Marc Bartra, Marc Muniesa, Sergi Roberto, Oriol Romeu és Cristian Tello is. Thiago Alcántara már korábban jelezte, nem lesz ott a csapatban, azonban még egy barcelonai érdekeltségrõl be lehet számolni, hiszen Kiko Femenía is ott van az utazó keretben, aki az elkövetkezendõ napokban akár a katalán gárda játékosa is lehet.

cesc fábregas

bakkerman
nem? miért?????? linke

Thiago nem vesz részt az U20-as VB-n.

cesc fábregas

bakkerman
igen,az is igaz. mind1,nekem nem kell mindenáron cesc,hónap végén indul az U20-as VB,ott kiderül mennyire érett Thiago,kezébe lesz adva az irányítás,õ szabhat fazont a spanyoloknak,ez lesz az elsõ komolyabb feladata karrierje során,ha megoldja,én már idén rotálnám Xavival,hogy szokja a nyomást. én most jelenleg Thiago beépítését nagyobb fegyverténynek tartom mint Cesc visszahozatalát

tobias88
Azért ment oda, mert Angliában jóval elõbb lehet profi szerzõdést kötni mint Spanyolországban...
Bõven az õ döntése volt és nem hiszem hogy ne marasztalták volna, nézd csak meg a közepesen nagy tehetségeket Barcában.
bakkerman
õ amikor odament,akkor azért ment oda,mert itt nem marasztalták,és ingyen lecsapott rá Wenger. Ott játszott elõször felnõtt bajnokit,ott játszott elõször BL meccset,sokat köszönhet az Arsenalnak,de eljött az idejea váltásnak.

Mint mondtam attól függ mi van a szerzõdésben, ha a tartalékos szerep akkor oda is mehet, ezt aláírta, nem érheti szó a ház elejét. Az meg hogy ki milyen döntést hoz évekkel korábban vagy elõre Te magad is gondolhatod,hogy nem mindig áll összhangban azzal, ahogy késõbb alakul. Volt egy terve, egy része teljesült egy része nem..gondolom. Én is váltanék, fõleg ha tudom, hogy van egy hely ahol most több sikert érhetnék el - ami persze nem garantált, hiszen mindig minden változik. de az esély most nagy, ez vonzó lenne mindenkinek. Pénz nem motiváció ilyen szinten - többnyire - csak az elérhetõ sikerek.

The Matrix has you...

Oziris666
Hát az Arsenal simán megtehetné h lerakja a tarcsikhoz pár évre szenvedni!
Ugye a kezdöben sok haszna nincs ilyen hozzáállással!
Igazábol meg is érdemelné ,ha annyira visszavágyódott Barcelónába akkor minek írt alá ennyi évre elöre?!?

Arsenallal érzi h nemigen fog nyerni semmit,menekül a "süllyedö hajóról" és az érdeklödésetek ,meg a Barca nevelés dolog tök jó indok neki a lelépésre!
Aki egyszer lelépett innen ,nem is értem miért várják a Barcások ennyire vissza!

Kezd unalmassá válni ez a húzódzkodás. Mi a francnak írkálnak a sajtósok összevissza? van egy szerzõdés ami él, vannak bizonyos feltételei ami alapján fel lehet bontani, ezen felül a játékosnak kötelessége teljesíteni a rá esõ részt, ha ezt nem teszi meg, akkor számolnia kell a következményekkel amik valószínûleg ugyanazok, mint a játékos kezdeményezte szerzõdésbontás, tehát Cesc-nek fizetnie kell ha elõbb akar eljönni. vagy csak nekem ilyen egyszerû a képlet?

The Matrix has you...

tobias88
Ha már akarunk venni 30 millióért egy cserecsatárt, 35ért simán belefér egy csere középpályás...
Jakuza001
Marmint a bajnoki classicora, mert elotte lesz ket szuperkupa merkozes augusztus kozepen.

Megy majd pályaedzõnek😄

Visca el Barca! Visca Catalunya!

A SPORT szerint Fabregas közölte a csapattársaival, hogy nem játszik többet az Arsenalban.

cesc fábregas

bakkerman
jaja,most olvastam énis nson

December 11.-én klubvb-n lesztek. Változik majd az idõpont.

REAL MADRID

bakkerman
elkészült a La Liga 2011/2012-es sorsolása,íme az elsõ meccseink:

Malaga (i)
Villareal (o)
Sociedad (i)
Osasuna (o)
Valencia (i)
Atletico (o)

Az elsõ Clasicora december 11.-én kerül sor a Santiago Bernabeuban,a visszavágóra április 22.-én a Nou Camp-ban kerül sor. Kemény az elsõ 6 fordulónk,és én meg mondom õszintén,a legjobban a Malagától félek,a többi csapatot ismerjük,de a Malaga most épül,okozhatnak meglepetést!

Ez az egész csak a firkászok hülyesége, egy percig se hidd, h ezt mind õ nyilatkozza...:-)Kiforgatják ezek a gyökerek a szavát mindenkinek.

Visca El Barça!

bakkerman
kapja be a faszomat fabregas,2 hete azt nyilatkozta õ nem akar távozni,szeretne címeket az Arsenallal,azelõtt meg azt nyilatkozta megkérte Wengert hogy távozhasson...MOST AKKOR MI VAN??!! Nekem ez nagyon úgy tûnik,hogyha úgy állnak a dolgok,hogy van pénzük rá,akkor távozni szeretne,ha jön egy hír,miszerint nem tudjuk megadni a kellõ font mennyiséget az ágyúsoknak,akkor nyilatkozik egy olyat hogy maradni szeretne...most úgy tûnik elõbbi játszik.