33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Sippie
    ?
    Elofordul h egy csapat megnyomja a meccs elejet, de elobb utobb ugyis elfaradnak. En 1 gol utan meg nem aggodtam, varhato volt h nem tart vegig ez a tempo az atletico reszerol. A favago stilus persze megmaradt. A biro mar az elejen oszthatott volna par sargat, hogy elejet vegye annak amiert piros jart.
  • [HUN]FaTaL
    Elnézve az első negyed órát szinte kizártnak tartom, hogy ma nyerjünk. Jó lenne legalább az x.
  • Nyiri
    Ahogy mondod :)
    Én szeretem az ilyen szenvedős meccseket is, mert legalább a fiúkat emlkezteti hogy küzdeni kell
    Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.01.25. 13:40:42
  • bakkerman
    Ezert rettentoen fontos ez a malaga elleni kiizzadt gyozelem! Ezert is 3 pont jar,nem csak a 10-0-ert...
  • tobias88
    Jah, hogy úgy, el is felejtettem hogy Barca - Atma lesz következő héten. Kötelező nyerni
  • tobias88
    Csak 3-ra. Viszont a Madridtól már 7re vagyunk, elég rendesen fagy náluk
  • [HUN]FaTaL
    X-elt az Atletico, így elléphetünk 6 pontra, ha jövőhéten nyerünk és hozzuk az elhalasztott fordulót is.
  • bakkerman
    Ez sose lesz "kinőve",Pep megmondta régebben,hogy a rövidpasszos,untatós játéknak az az egyik lényege,hogy addig pihennek a játékosok,a fél csapat sétálhat,míg az ellenfél kiköpi a tüdejét hogy lenyomozza a lasztit. Előnyben ezt simán lehet játszani,csak tényleg elég egy figyelemkiesés,és ott a gond
  • Rdinho10
    Lenyeg a 3pont most:) volt es lesz is ilyen meccs,de ezeket is be kell huzni! Visca Barcaa
  • bodajoci
    Majdnem ráfáztak megint a visszafele passzolgatós tökölős játékra, nem tudom, hány évet kell még várni arra, h ebből kinőjenek...A Bilbao elleni kupameccs is erről szólt, meg ez is...
  • bakkerman
    Este toljuk a Bilbao ellen otthon,remelem huzzuk. A BBC kozbe kitomi a Hihont...:D Leo meg ma kivonul a gyepre 90 ezer ember elott az 5. aranylabdajaval. Mas kavehaz :)
  • bakkerman
  • bakkerman
    Tiszta Balotelli a srac :D Csak neki meg van karrierje
  • 6unn3r
    Azt hiszem, hogy az öltönyversenyt idén Pogba überelte. A hajról nem is beszélve.
  • 6unn3r
    Szerintem csak bebeszélitek már magatoknak, hogy Ronaldo direkt húzza a száját. Nem hülye gyerek ő. Tudta nagyon jól, hogy esélye nincs. Volt olyan gála, ahol szerintem ő is meglepődött és nem tudta visszatartani a csalódottságát, de azt hiszem már az ő lelke is megbékélt azzal, hogy a Messi-érában képes volt még két Aranylabdát nyerni. Még ha az egyiket vitathatóan is. Szerintem baromira zavarban volt, mert mikor Kaka elkezdte kibontani a borítékot, CR bele is nézett az őt vevő kamerába és utána zavartan kezdte el kapirgálni a szemöldökét vagy a homlokát. Mindenki tudta, hogy Messi fog nyerni és mindenki kíváncsi volt CR reakciójára, amit ő tudott nagyon jól. Nem volt benne semmi extra. Közel nincs közöttük akkora rivalizálás, mint amekkorára a sajtó meg a drukkerek felfújják.
  • bakkerman
    Gratula a vilag legjobbajank az 5. bogyojahoz! :) Neymar pedig most is mutatta hogy igazi vidam brazil gyerek,amint kihuztak Leo nevet olyan szeles vigyot nyomott mintha o nyerte volna meg :D CR reakcioja varhato volt,de o ezt mar a BL donto utan tudta,hogy barmit csinal nem nyeri meg a kovetkezo labdat
  • tobias88
    Ronaldo már előre húzta a száját
  • tobias88
    Hála égnek nem, de Neymar azért kalappal érkezett :D
  • Rdinho10
    Ha minden igaz ebben lesz Messi:)

http://m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/aranylabda-2015-lionel-messi-kiralyi-lesz-foto-2460161
  • bakkerman
    Meg is feledkeztem az aranylaszti gáláról,ma lesz 18:15-től az M4 sporton. Leo meg Neymi öltönyére kiváncsi leszek,biztos valami überfossal fognak kiállni :D Ja,meg CR arcára leszek még kiváncsi amikor megtudja hogy két bogyóra elhúz tőle megint Leo :D
  • bakkerman
    a spanyol szövetség egyre hitványabb,csak nem tudom mire megy ki a játék,mert azt se lehet mondani,hogy a Realt segítik,mert őket meg kipakolták már a kupából...
  • bodajoci
    Jellemző a spanyolokra :/ most akkor hol van az, h utólag videóról visszanézve eltiltanak vkit? A fél világ látta, h pl a gyökér kapus mire ment, mégis Suarezt tiltják el...szánalmasak.De ha valaki a bíró után köpött volna, úgy, hogy mellette 2 méterrel esik le a nyál, akkor tuti, h videóról visszanézve elmeszelik 4 meccsre :/
  • [HUN]FaTaL
    Én láttam. Úgynézki még a végén Suarezt tiltják el, mert beszólt a játékoskijáróban az ellenfélnek.

Szánalmas, féreg csapat.
  • Sippie
    utólagos eltiltásért nyugodtan lehetne jelenteni a ligánál
  • bakkerman
    meg kell nezni az edzojuket,honnan jott...es minden megvan magyarazva. Ha nem rugdosodtak volna akkor ket meccsen kaptak volna 4 nap alatt 8 golt,most megusztak 4-el
  • homeless
    Valaki látta a tegnapi meccset? Igazi patkány csapat ez az espanyol:
    Pape Diop (Espanyol): "Nem mondhatják, hogy erőszakosak voltunk, mivel senkinek nem folyt a vére. Ha azok akartunk volna lenni, mindannyiukat hordágyon vitték volna le."

Szerencsére le lettek alázva.
  • bakkerman
    Tegye a hajára ezt az 1 pontot az espanyol mordor edzője. Nekünk meg nem most kell gálázni,hanem majd amikor jönnek a komoly meccsek. Bruttóba 2 pont a hátrányunk az Atma mögött,és ha behúzzuk az elmaradt meccsünket akkor megyünk nettó 1-el. Nincs gáz
  • bodajoci
    Bocsesz akkor ezt benéztem, de tényleg undorító, mikor egy csapat olyan felfogásban játszik, h tisztában vannak vele, h az ellenfél sokkal jobban tart a sérülésektől, mint ők. Ilyenkor az szokta nagyon felbaszni az agyam, mikor a 2. félidőre megelégelik a Barca játékosok a dolgot, azt jó l felbasznak vkit, azt egyből villan a sárga...a másik oldalon meg csak 3-4 szabálytalanság után :/
  • bakkerman
    Undorito meccs volt a tegnapi
  • [HUN]FaTaL
    Nem, ez a bíró a Sociedad elleni meccsüket fújta.
  • Rudee
    Pont nem, az Villanueva volt.
  • bodajoci
    amúgy ez a bíró osztott ki 2 pirosat múltkor a real meccsen, mikor 1:2-re égtek, azt nyertek 10:2-re...
  • bodajoci
    jah mostanság van a kapufás alig jön be valami forma, múltkor 5 kapufa, ma kettő, ha jól emléxem....rem hamar elmúlik
  • [HUN]FaTaL
    Itt ma nem nyerünk, még az üres kapu helyett is kapufát rúgunk.
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2016.01.02. 17:12:34
  • bodajoci
    Espanyol hozza a szokásos cigány formáját, és mindig van egy bíró, aki partner ebben. Normális bíró már 3 pirosat lezavart volna nekik...
  • bakkerman
  • bakkerman
    Szenzációs amit Neymar csinál már kijelenthetjük hogy hónapok óta. Igazi brazil,ha van kedve focizni,és márpedig mostanában van,akkor ez átragad a többiekre is,élvezik a focit. Ha rajtam múlna én most januárban odaadnám neki az aranybogyót,de ha nem is adják neki oda akkor is csak idő kérdése és vége a Messi-CR érának,és jön a Neymar korszak a futballban
  • bodajoci
    neymar :D
  • bodajoci
    ha így akarta ha nem, akkor is, amúgy volt még neki egy zseniális levétele, az sem a kispályás megoldások közé kell sorolni. A 11-es tényleg kamu volt, de a többi, így év végén oksi :)
  • bakkerman
    megint előhúzta a sajtó a szokásos Messi--->City féle bullshit kreálmányokat...bár így,hogy júliustól Pep barátunk fog ott ülni a padon,és Leonak világi nagy spanja Agüero (na meg a kisMessi keresztapja) lehet hogy bevállalná ezt a váltást a Király...