33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• UUUU
    Akarom mondani 3:0 ezek miket hagynak ki. 2db 100%-os ziccer meg elötte egy lövőhelyzet 12 méterről, ami helyett továbbvezeti és rabonázik a marhája.
  • UUUU
    Atyaég mit hagyott ki a Malaga játékos. Már simán lehetne már 2:0 is a Malagának.
  • UUUU
    Az Arsenal ellen tartalékoltak, rendben van ez igy, hogy meg volt a 3 pont.
  • bakkerman
    Levante ellen is ezt irtuk :D Ami nem vicces persze,de a lenyeg a 3 pont. Osszel lehet galazni,tavasszal mar a pontszam a lenyeg,meg a gyozelmek! LE ugyis lebassza oket ma,jovoheten meg lehet verni az Arsenalt :)
  • bodajoci
    nem ezt a meccset kell kitenni a kirakatba, ilyen sz@r unott játékot már régen láttam tőlük, még ha nem is lehet mindig pörögni akkor sem szabadna, h így játszanak...az egyetlen pozitívum, h nyertek...
  • bakkerman
    A jelenlegi Realban barmikor benne van a pontvesztes. Nem akarom oket leirni,de ez mar nem a BL gyoztes Real. Barmikor johet egy "Betis meccs",ahol ha az ellenfel elhiszi hogy lehet keresnivaloja,akkor lesznek gondok a fehereknel,idegenben. Zidane belecsoppent a tutiba,de sok lesz neki a BL-bajnoksag parhuzamos terheles,a kotelezo rotalas,mikor ki padozzon,CR folyamatos media (le)szerepleseinek a kezelese,es az o lelkenek a patyolgatasa...ez a bajnoksagban nagyon nehez ugy lesz neki,hogy egyaltalan tapadni tudjanak rank. Ebben a tekintetben Simeone oriasi elonyben van,neki CSAPATA van,es nem egy "CR-e,plusz valakik". Na meg a tapasztalat. Bajnoksagban siman kinez egy Atma 2. hely,de a BL-re furamod odaerhet a Real,mert ott a ketmecces parharcokra a keret minosege eleg lehet,persze ott van meg a Bayern-PSG duo,akik nagy eselyesei a BL-nek
  • [HUN]FaTaL
    Még ha rúgnak is négyet (kizártnak tartom én is már ezt is), az igazi szenzáció az lenne, ha nem rúgnánk mellé egyet se. Mert azt el tudom képzelni hogy kikapjunk 1-0-ra, de a 0-4-et jelen esetben nem igazán.
  • UUUU
    Amúgy pedig két olyan meccse jön a Madridnak (Malaga,Atl. Mardid), hogy bármelyiken pontot veszíthetnek.
  • UUUU
    Valószinűleg, mert kizártnak tartom hogy a nálunk majd lejátszandó El Classicon a Real 4-et rúgna.
  • tobias88
    Igaz, ezzel nem számoltam.
  • [HUN]FaTaL
    Most megyünk 7 ponttal, tekintve hogy egymás elleniben jobbak vagyunk az ATMA ellen (és valószínűleg a Real ellen is).
  • tobias88
    Egyértelmű számomra is, most jobb formában vannak mint az Atma. Viszont ha ott nyernek akkor már nem 6, hanem 7 ponttal megyünk
  • bakkerman
    Szerintem ott a Real befogja huzni
  • [HUN]FaTaL
    Remélem még a két madridi x-szel egymással egy jót majd a bajnokságban, az lenne a tökéletes :D
  • bakkerman
    Messi meglotte ma a 300. bajnoki goljat! :) Es ha mar ott volt lott meg egyet :) Sua buntetot baszott el,de aztan kesobb kipokhalozta a lec alatt a gijoni kaput :D Mostmar nyugodtan nezhetjuk a kisebbik madridi klub romai meccset :D
  • Sippie
    én is így voltam vele... na mondom baszki, ezt mindjárt lefújják :D
  • bakkerman
    Enyhén szólva nem értette meg egymást a két francia :DD Nem is emlékeztem erre a jelenetre,pedig akkoriban igencsak bámultam a PL-t
  • 6unn3r
    Pires meg Henry anno már "megcsinálta".....lol
  • [HUN]FaTaL
    Én először néztem, hogy Messi meg mi a faszt csinál, aztán utána jelent meg Suarez a képen :D
  • banok
  • bakkerman
    en egesz nap levagyok dobbenve,hogy mertek ezt meghuzni a sracok...ilyen szinten ezt a pimaszsagot :D zsenialisak :D LE amugy biztos lebaszta oket a meccs utan aztan meg lehiggadt es megdicserte oket :D hihetetlenek :D
  • homeless
    Óriási szerencsénk van, hogy hétről hétre láthatjuk ezt a csapatot játszani. Az sokat elárul, hogy az NSO-n már 1-2 madridista is azt mondja, hogy ez a valaha volt legjobb csapat :D
  • Sippie
    Az a 11es se volt semmi :D
  • bakkerman
    Beindult a gepezet a szunet utan :)
  • UUUU
    A második félidő valami zseniális volt.
  • Sippie
    Messi egy állat :D
  • tobias88
    Volt egy statisztika nemrég, hogy a délutáni meccseken nagyon rossz a csapat. Azóta szinte csak délután játszunk...
  • bakkerman
    ez a mai tempó kritikán aluli,persze rá lehet fogni a déli meccsidőpontra,meg hogy valaki másnapos még,de akkor is,körülbelül 20%-on pörög a team
  • 6unn3r
    Régen örültem Barca győzelemnek. Bár a Valencia szimpatikus csapat, viszont Neville-t úgy utálom, hogy el nem tudom mondani. Lehet, hogy fasza játékos volt, ezt nem is vitatom, de szakértőként volt mindig akkora kib#szott arca, úgy tudott mindenkit köpködni, pláne a számára ellenszenves csapatokat/játékosokat/edzőket...a meccs utolsó 20 percét láttam, de a végén annyit mondtam, miközben Neville-t mutatták közeli kamerából, hogy na végre már seggbe b#szták úgy istenigazából. Egyébként az egoját bizonyítja az is, hogy elvállalta annak a Valenciának a vezetését, amelyet európai kupaszereplést érő helyre várnak.
  • bakkerman
    Valencia...:DDDD Sua 4,Messi 3 :D
  • bakkerman
    Amig mi hozzuk a meccseinket nem szabad foglalkozni a tobbiekkel...en gondoltam hogy lefog fekudnu az espanyol,nem tudjak elfogadni hogy Barcelonaban csak 1 csapat van :D
  • Sippie
    ámen! :D
  • Rdinho10
    Jol haladnak a kieses fele:D
  • [HUN]FaTaL
    A szezon vége fele lesz a visszavágó ellenünk, remélem, ha kiesőhely környékén lesznek akkor mi küldjük őket a másodosztályba.
  • bodajoci
    a gyökér espanyol cigánybanda majd megint beszop egy minimum 5-öst a realtól,mindig csak ellenünk tudnak cigánykodni, nem hiszem el, h már nem bírnak kiesni a gecibe egy 20 évre legalább az első osztályból...
  • bakkerman
    Baromi fontos 3 pont volt,ha nem kerulunk godorbe akkor ezzel a mai meccsel meg is lett a bajnoksag
  • homeless
    Az első félidő parádés volt, de az Atletico elbaszta magának a meccset. Suarez meg egyszerűen zseniális. Néha annyira esetlennek tűnik, hogy 2-3 meccsből olyan videót lehetne összevágni, ami alapján még egy megye 3-as csapatnak se kéne, de pont ez teszi a legkiszámíthatatlanabb csatárrá :)
  • Sippie
    az tény, hogy megint nem sikerült bebiztosítani idő előtt a győzelmet, és ilyenkor mindig jön a szokásos forgatókönyv... az utolsó pontrúgásnál azért izgultam :D
  • [HUN]FaTaL
    Még így is majdnem sikerült "x-re" menteni a meccset. Aztán kettős emberelőnyben be kellett volna még rámolni párat :D Na de mindegy, örülök hogy nem lett igazam :)
  • tobias88
    Pont erre gondoltam én is. Ha kap Filipe Luis egy sárgát előtte, biztosan nem így megy utána egy ilyen helyzethez