33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• homeless
    Boldog Karácsonyt!
  • bakkerman
    Boldog Karacsonyt sracok!
  • bodajoci
    pedig nem is játszottak olyan ultra jól ,de kit érdekel :)
  • bakkerman
    Én csak ennyit fűzök hozzá
  • tobias88
    15 perc után vezetett a Rayo 1-2re Madridban, utána 2 Rayo piros és egy 11es a Madridnak. No comment
  • UUUU
    Aztán kétszer megvillant, a büntetőterület orgyilkosa.
  • bakkerman
    Leo góljával vezetünk a River ellen a döntőben :)
  • bakkerman
    Teljesen megfeledkeztem a tegnapi meccsrol...jol is jatszottunk amugy?
  • Rdinho10
    Vigyazni kell az Arsenallal...mindenki minket tart eselyesnek,ilyenkor szokott borulni...remelem tenyleg simaliba lesz a tovabbjutas.
  • bodajoci
    Harapós mester3as :)
  • tobias88
    3szor találkoztunk eddig az Arsenal-al a BL-ben, abból kétszer meg is nyertük a sorozatot
  • bakkerman
    Kozben meg negkaptuj az Arsenalt a BL-ben...jobban orultem volna a Gent-nek :DD
  • bakkerman
    A Villareal most tett egy szivesseget,de kozben az Atletico szep lassan megint azt csinalja mint a 13/14-es szezonban...
  • bodajoci
    Maradjunk annyiban, h jó nagy hülyeség volt a Lucho részéről, h lecserélte Albát. Kb 3 támadójuk volt elöl folyamatosan, és mindig a baloldalon támadtak, ha volt rá lehetőségük. A csere után kaptunk is 2 gólt onnan...
  • tobias88
    Annyi pozitívum azért van a dologban, hogy kb a 180 percből a két meccsen úgy 30-40 volt ami rossz volt, a többi bőven elég lett volna hogy kitömjük mindkét ellenfelet, csak nem jött össze.
  • bakkerman
    Hat ezt elbasztuk,ket meccsen 4 elszort pont
  • tobias88
    Azért ahogy nézem a BL-ben idén se lesz nagyon meglepetés. Már BL-nyolcaddöntős és biztosan csoportelső csapatok:
    Barcelona, Bayern München, Real Madrid (, Zenit)

Többi nagyobb csapat megint bukdácsol. Idén a Barca - Bayern döntő azért már összejöhetne igazán
  • bakkerman
    A Valencia barmikor kepes megfingatni minket...
  • Sippie
    dicsákkk... tipikus :D
  • tobias88
    feldobta a mai napomat
    (bár a játékost nem értesítették elvileg az eltiltásról, pedig kellett volna, szóval még nincs minden veszve a Madridnak)
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.12.05. 13:25:13
  • bakkerman
    Vagy nem

A Spanyol Labdarúgó-szövetség versenybizottsága kizárta a Real Madridot a Király Kupa további küzdelmeiből, miután a királyi alakulat jogosulatlanul szerepeltette Gyenyisz Cserisevet a harmadosztályú Cádiz elleni párharc első, 3–1-re megnyert mérkőzésén.
  • bakkerman
    Amúgy tegnap Sandro MESTERHÁRMAST lőtt,Munir meg duplázott,és 6-1-re nyertünk. Ha ebből a két srácból csak az egyik eljut olyan szintre mint ameddig Pedro eljutott nálunk,akkor már hátradőlhetünk,ami a támadósorunkat illeti :)
  • bakkerman
    Nyugodjatok meg penzbirsag lesz a vege
  • UUUU
    Igy van. Ráadásul ki se lehet mosdatni őket, mert a sárgalapok eltörlésére akarnak hivatkozni.
    Csakhogy ezzel csak a hűlyéket lehet megetetni, mivel itt nem sárga eltörlésről van szó, hanem ez már egy eltiltás volt, hiszen már a mérkőzés elött összegyültek a sárgái, ráadásul nem is a 4. fordulóban beszálló csapatokról van szó, hanem az addig szereplő csapatokról
    De mint irtam ez oly mindegy lenne, mert Cserisev már addigra megkapta az eltiltást.
    Az is kivételezés lenne, ha 3:0-ra irnák jóvá az eredményt, hiszen a szabályzatban egyértelműen rögzittik azt, hogy ilyen esetben ki kell zárni a szabályt szegő csapatot, amire már többször volt példa, még idén is.
  • tobias88
  • tobias88
    Pique kiejtette a Madridot a kupából. Ez ám a profizmus, pályára se lépett
    (Csevisev ellene kapott sárgát tavaly, amit nem töltött le és játszott tegnap jogosulatlanul a Madridban)
  • UUUU
    Akkor avassuk fel, egy vendéggyőzelemmel.
  • bakkerman
    Hétvégén játszunk a Valencia-val,akinek most lett új vezetőedzője: GARY NEVILLE !
  • bakkerman
    én ma megittam a csapatra egy forraltbort
  • UUUU
    Amúgy pedig annyira Barca szrkerek vagytok, hogy ma még nem is kivántatok boldog szülinapot. :)
    Boldog 116. születésnapot!!!
  • UUUU
    Kiváncsi vagyok, holnap az aranylabda névsor szűkítésre.
    Nagyon meglepődnék, ha nem MEssi,Neymar,Suarez hármas lenne.
    Amúgy megkövetem magam Busquetsel kapcsolatban mostanában szinte mindig a mezöny legjobbja és gyakorlatilag, amit a szemére vetettem, hogy rengeteg hibával játszik, azt teljesen levetkőzte. Tanárian játszik mióta Xavi elment a csapattól.
  • bakkerman
    én úgy 2000-2001 óta követem a focit,meg a Barca-t (23 éves vagyok...:D),de tényleg ennyire jó támadófocit játszó csapatot nem láttam,ahol egyszerre 3 ekkora klasszis is legyen a támadósorban,akik egyenként is bármelyik csapat húzóemberei lennének...Pedig ott volt a galaktikus Real,a BL győzelmeket szerző Milan,a Unitednak is voltak eszméletlen jó keretei jó focival,meg ugye a mi részünkről a Rijkaard féle (Dinho,Eto'o,Deco...) Barca,a Pep féle mágikus triplázó csapat,de mintha a mostani csapatunk tényleg az etalon lenne.
  • homeless
    20 éve nézek focit, de ennyire brutális csapatot még nem láttam. Ezt mondtam a Pep féle Barcára is, de ez szerintem jobb. Amit meg az MSN művel.... elképesztő. A BL-ben egyedül a Bayern szorongathat meg minket, de annyira sokrétű lett a játékunk, hogy elég nehéz dolga lesz Pep-nek, ha összekerülünk :)
  • bodajoci
    Ez mi volt megint :) remélem így is marad
  • bakkerman
    a 4. gólunk mekkora játék volt,Neymar passz Suanak,vissza Neymarnak,a brazil centerezi Leonak,gól :D Ma is meglőtte a maga gólját a nagy triónk :)
  • bakkerman
    Nekik tavaszra beütött 1-2 komolyabb húzóember sérülése,ami miatt jött egy nagy zakó az Atletico ellen,onnantól meg már a csapatmorál is elszállt,eléggé összetett dolog volt. Ha nekünk nem jön tavasszal egy Messiéhez hasonló sérülés,LE se bassza el nagyon a dolgokat,és még a játékosaink se kezdenek el drogozni meg inni,akkor nem valószínű egy nagy leeresztés. Szerintem a bajnokság meglehet bőven,a BL meg lutri a kieséses szakaszban,adott pillanatnyi formán múlik minden
  • Nyiri
    Nagyon jó volt a Classico és a Roma elleni gála is. Félek hogy leeresztenek tavaszra. Tavaly a Real volt így hogy kurva jól ment ősszel aztán csak szenvedtek tavasszal. Azért bizakodok
  • UUUU
    Plusz gólszerzés helyett Pique-nek golpassz.Lőhetett volna 4-5 gólt simán, de csak a játékot élvezte.
  • Sippie
    én csak a sok mutogatást nem értem Suareznél... mondjuk nála a labda, és Messi mögé 3 méterrel passzol... aztán mutogat.
    Ez nem amerikai foci, hogy "ott kellett volna lenned"
  • bakkerman
    Leonak pedig maximális respekt jár már sokadszorra,tegnap intett Neyminek a büntetőnél,hogy lőheti,pedig meglett volna a mesterhármasa visszatérése után. Nem hiába tapsolt állva ezért a gesztusért az egész stadion :) Neymar persze elbaszta mert megint előjött a hülyegyerek énje..de legalább most tényleg nagyon jó a csapat,élvezettel fociznak,ez látszik a gólok számán is mostanában,Suarez meg Lewandowski mellett a világ legjobb támadója jelenleg,ez nem kérdés