Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
meg amúgyis csak Xavi Iniesta csinálja neki a gólokat !!!!!!444four

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
ezt nem tudná megcsinálni más csapat ellen, más bajnokságban, más kontinensen, más bolygón, más csillagrendszerben... és stb stb stb
tobias88
Amúgy nem ez volt az első Messi varázslat a Bilbao ellen. Hajlamos már elfelejteni az ember az ilyen gólokat (mert annyi van mint a tenger tőle):

Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.06.06. 14:06:40
tobias88
Már csak 1.33 a szorzó (meccsen a 70. percben lecsökkenhetne 1.01re), remélem igazuk lesz.
bakkerman
kajak nem normális Alves 😄DD Neymarnak mögötte már fel se tűnik mit csinál előtte ez a hülye 😄
Alves a mozgólépcsőn 😄

bakkerman
Eljött a NAGY NAP gyerekek!! Én már nem bírok magammal nagyon várom a meccset remélem aki pályára lép csak is 110%-on fog pörögni,kemény ellenfél lesz a Juve hiányzók ide vagy oda. Fair meccset várok,jó focit,és persze győzelmet 😊

Mor3llo
atyavilág, borzalmasak 😄 a legdurvább a Piqué+Messi ölelkezés az I love u felirattal 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bekészültek a viberen is 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Neymar: „A cselem nem volt sem megalázó, sem különleges. Én így játszom, nem fogok megváltozni akkor sem, ha páran idegesek lesznek emiatt. Olyan csel volt, mint akármelyik másik. Az ilyen dolgok hozzá tartoznak a futballhoz." ott a pont <#eljen>

Visca El Barça!

tobias88
Remélem azért jövő héten Xavi csak akkor lép pályára, ha tényleg eldőlt a meccs. Tegnap is bejött, de látszik hogy védekezésben ő már semmit nem tud nyújtani és egy 1 gólos vezetésnél elég nagy hiba lenne behozni.
Effe88
nem semmi ez a Messi megint
hát nagyon meglepődnék ha jövőhéten a Juve tudna nyerni.......nagyon jó csapat megérdemelten vannak a döntőbe, de..........

Sippie
jaja, és itt most nem is a Barcának fogok szurkolni 😛 de sajna pont nem leszek itthon, hogy élőben nézzem :S 😞
bakkerman

Masch mekkora tanár már,megpihent 😄D

Visca El Barça!

bakkerman
És csak úgy megemlítem,hogy a kézilabda csapat ma 18:00-tól a BL-ben a VESZPRÉMMEL játszik döntőt! Aki teheti nézze,ha nincs digisportotok akkor lökök majd egy streamet. Természetesen Hajrá Veszprém,kemény meccs lesz

Messi hihetetlen, mit alkotott megint, a bírok meg balfaszok voltak...Neymart meg mért baszogatják már??? Ö ezt tudja 😄 Csak egy csel volt, és annyira nem is dobta el magát, löktek rajta rendesen.

Visca El Barça!

bakkerman
3/2 !!!! Gratula a csapatnak,a vilag jelenlegi legjobb csapatanak ! 😊 2009 utan nem gondoltam volna hogy 1 evtizeden belul meg egyszer meglehet a triplazas,annyira extra volt az a csapat,de Lucho es Unzue valami eszmeletlen munkat vegzett tavasszal,es 1 gyozelemre vagyunk egy ujabb triplazastol!

Sippie
Na akkor már csak 1 győzelem kell ebben a szezonban <#zavart1>
Sippie
mekkora f*sz ez a bíró 😄D
UUUU
MÉGIS mESSI

UUUU
Pedig nem és még

tobias88
Ez olyan Messi-s volt így 6 emberen át.
UUUU
Ketto sima

UUUU
Messi, ki más.

bakkerman
Athletic Bilbao - FCB Copa del Rey finálé
21:30 Digisport 1

tobias88
A mezreklámmal semmi bajom, sose értettem hogy miért nincs amikor évi 10 milliókat hoz. A vízszintes dolog zavar, nem is kicsit.
bakkerman
Mármint a mezreklámra gondolsz? Nekem amúgy maga a trikó az tetszik,szép letisztult,nyakrésznél a senyera-val kifejezetten stílusos szerintem.

tobias88
Remélem 1 év után visszatérnek ebből a hülye reklámfogásból
bakkerman

bakkerman
egy pár kép tegnapról 😊

bakkerman
2-2 lett a Depor ezzel az 1 ponttal benntmaradt

bakkerman
20. perc eddig 1-0 a Depor ellen Leo goljaval,Xavi kezdo 😊 Hihetetlen ezt leirni,de utolso bajnoki meccse a Barca mezeben...

Sippie
😊 azért egy assist statisztikát még igazán hozzátehettek volna 😊
Elszorul a torkom a videót nézve.<#sir>
Hihetelen szerencsések vagyunk hogy ezt a generációt hétről hétre csodálhatjuk.

Köszönjük Xavi!!!!!!!!<#worship><#worship>

Christian88
Ha minden jól megy, akkor a triplázás is a tét mindkét csapatnak 😊

http://www.twitch.tv/hegii

Úgy úgy. Csak is triplával búcsúzzon. Puyolt is nagyon sajnáltam, de az idő nem áll meg. A csúcson hagyja abba.

bakkerman
Xavi meg ma jelentette be,hogy távozik nyáron az Al Sadd-hoz. Puyi tavalyi visszavonulása után se tudtam érdemben véleményt írni,nehéz az ilyen ikonokról bármit is írni amit még nem mondtak el,nem hallhattunk...Nem volt már alapemberünk,de aki velem egykorú és a Barcát szereti,gyakorlatilag rajta nőtt fel,és hihetetlen hogy ennyi éven át ott volt,amit tett ezért a klubért az megfogalmazhatatlan,LEGENDA,így csupa nagybetűvel! Remélem egy triplával búcsúzik tőlünk...

Ez a videó meg...<#rinya>

Egyedül maradt Ini...

bakkerman
Ja igen tényleg nem rémlett hirtelen 😄 De jó dolog ez azért,remélem Berlinben fair meccs lesz,és jó foci

9csöves9
<#eljen>

A Juventus hasonló módon gratulált múlt héten a bajnoki címetekhez, arra volt ez a válasz.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bakkerman
A Barca a hivatalos twitter oldalán gratulált a Juvenak a tegnapi kupagyőzelme után (mindezt olaszul).

Lehet már Pogba miatt nyalunk nekik ennyire? 😄
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.05.21. 09:16:40

bakkerman
lehet rakni háttérnek 😊

bakkerman
Azert elegge szubjektiv hogy kinek mi a "nem durva" szabalytalansag.. Lehet csak megloknek vkit picit aztan raesik a csuklojara es eltorik...

tobias88
Az olyan volt, hogy 11esnek kicsit kevés volt az a rántás, így adott egy szabadot <#idiota> Amúgy ez szabály módosításnak is elmenne, ha nem durva a szabálytalanság, hanem csak nagyon kicsike a 16oson belül, akkor a legközelebbi 16os alapvonalról járna szabad
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.05.18. 09:00:07
mooo
Grat!
GRAT!!
Remélem 6.-án is lesz ünneplés!
bakkerman
CAMPEONES !! Csak Madridban lettunk bajnokok 😊 Maradt ket dontonk,ket meccs,es ez az idei csapat is beirhatja magat a tortenelemkonyvekbe !

UUUU
Godin kezezés, semmi, Godin lerántás a tizenhatoson belűl, szabadrúgás. Jó a bíró.

tobias88
Szerintem döntetlen lesz. Amúgy is jobb otthon ünnepelni 100 ezer néző előtt
bakkerman
Na bajnokok leszunk ma? Jolenne unnepelni,foleg Madridban,bar nem a Bernabeuban,de azert Madridban bajnoknak lenni szep fricska lenne a cimvedo ellen 😊

Sippie
ajánlom hogy nyerjünk... már most előre szidjuk itt a csapatot mint a múltkor, és pikpak rendbeszedik magukat a srácok 😄 😄
De egyébként ja, egy 3-0-val elégedett lennék... vagy 0-3, ki a pályaválasztó? 😄