33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    nem sok esély van rá,esetleg egy első meccsen elszenvedett 0-1-es vereség megzavarná őket,és akkor lehet hogy kitudná védekezni a Bayern a 90 percet,de nagyon nehéz lenne.
  • [HUN]FaTaL
    Remélem a Bayern kiveri a Realt az elődöntőben :D Bár erre nem sok esélyt látok.
  • bakkerman
    ha összejön a Chelsea-Barca elődöntő,ott nagyon komoly indulatok lesznek a pályán,de jobbak vagyunk náluk sokkal,pláne 180 perc alatt
  • [HUN]FaTaL
    Már megint?:D
  • tobias88
    Én azt hittem a Bayern kapja az Apoelt. Madridnak viszont útja van a döntőbe, nekünk meg gyilkos lesz.
  • bakkerman
    miért nem lep meg a sorsolás?
  • tobias88
    Elődöntőben is ott kezdünk ha továbbmegyünk. Madrid persze kikapta az Apoelt és ha találkozunk velük az 1 meccsen lesz (180 perc alatt jobbak vagyunk ellenük)
  • Gaba94
    AC Milan - FC Barcelona

Legalább mi kezdünk idegenben...
  • bakkerman
    sajnos igazad van,de visszafog térni egy tétmeccsre,és egy hivatalos búcsúmeccsre is,én azt mondom!
    Istenem,de rossz hogy ilyenekről kell filóznunk,Abi nagyon sokat tett ezért a klubért :(
  • tobias88
    Egy májműtét és egy máj transzplantáció sajnos nem ugyan az felépülési időben. Ez utóbbi nagyon nagy műtét sok kockázattal, fél évig szerintem kizárt hogy elkezdje az edzéseket, 33 évesen meg nem tud visszajönni már a szintre
  • Gaba94
    Abidal kiválásával Muniesa felkerült a nagy csapathoz. - sport.es

Nagyon bírom a srácot, remélem megkapja a bizonyítási lehetőséget.
  • bodajoci
    Hát remélem én is, bár nem sok esélye van :( Aztán ki tudja, én már tavaly is azt hittem, h többet nem focizik és tess...
  • bakkerman
    tegnap amikor olvastam az Abidalos hírt,nagyon ledöbbentem :( Szörnyű basszameg De én akkoris bízom benne,hogy látjuk még Barca mezben!! Animo Abidal!
  • IXEMGabeo
    Barca hot girls:)
  • Rockynhooo
    Pont írni akartam hogy nem lesz könnyű dolgotok.

Egyébként milyen jó ezt látni hogy a "bohóc ligás" 5. helyezett Bilbao oktatja a világ legerősebb bajnokságának bajnokát
  • tobias88
    Ahogy nézem kemény lesz ez a kupa döntő, mert nagyon jól játszik mostanság a Bilbao. (Vagy a Mu ennyire gyenge)
  • Sippie
    Én 0.9-eset kínálnék :D
  • tobias88
    Ez lol:

* A William Hill oddsai, a Barcelona győzelmére jelenleg egyszeres szorzót kínál a fogadóiroda.

• Voyager5
    Szegény srác
  • tobias88
    Hát hát, úgy látom Abidal pályafutásának vége. Májátültetés után 32.5 évesen biztos hogy nem fog már többet a Barcában játszani, vagy legalábbis nem sokat

És ezzel a védelem huzatos is lett egyben. Idény elején is hiányzott 1 játékos, de most már 2 hiányzik.
  • tobias88
    Senki nem kötekedik...
    Régen volt itt vita a lesszabályról és pont most a Madrid meccsen adtak meg Bl-ben gólt, szóval biztosan nem les.
  • gabi89
    2:0 ... most tessék kötekedni
  • tobias88
    az azért durva lenne
  • Sippie
    tán spanyol a bíró? :D
  • tobias88
    Madrid első gólja után megint jöhet a vétlennemtudommilyenszabályalapjánles/nem les játék
  • tobias88
    Kíváncsi vagyok, hogy ma a Madridiak rá akarnak e duplázni a 2 darab 7et rúgó csapatra. Ha alkalmuk lesz rá, szerintem biztosan megpróbálják.
  • tobias88
    De jó is lenne. Szerintem Pep nem megy bele, csak plusz 1 évbe
  • bakkerman
    "Oké Josep, akkor újabb 4 év..." :)))))
  • bakkerman
    énis azt néztem az előbb :DDDDD jó képek azok is :D
  • [HUN]FaTaL
    Úgy legyen :)
  • tobias88
    Jah, például megtudhatjuk hogy Cesc nem tud nyakkendőt kötni és Abidal köti meg neki + Pinto és Puyol is tud (Puyol a gatyák áll rosszul )
  • bakkerman
    Ez az utolsó hét a szezonban, amikor nincs hétközi kötelezettsége az FC Barcelonának, magyarán talán ez az utolsó igazán megfelelő alkalom ahhoz, hogy Pep Guardiola bejelentse a döntését a jövőjéről. Azt követően, hogy szerdán délelőtt a Camp Nouban tárgyalt együtt Guardiola ügynöke, Josep Maria Orobitg, Pep Guardiola és Tito Vilanova, a spanyol és a katalán sajtó azonnal spekulálni kezdett egy esetleges bejelentésről, talán nem is alaptalanul.

Az időpont ugyanis optimális ahhoz, hogy végső döntést kommunikálhasson a katalán szakvezető a jövőjével kapcsolatban. Pep szerződése nyáron lejár, a kérdés az, vállal-e még egy évet. Azt követően, hogy szerdán délelőtt együtt látták a Camp Nouban a vezetőedzőt és a másodedzőt a menedzserrel, az nyilvánvalónak tűnik, hogy a téma nem is lehetett más, mint az edzőpáros jövője a Barcelonánál.

Arról természetesen nem szivárgott ki semmi, hogy miről beszélhettek a felek, de a sajtó az általános optimista hangulatot követve úgy spekulál, hogy Guardiola igent fog mondani a neki felkínált hosszabbítási ajánlatra.

Amennyiben bejelentésre kerülne sor, arról természetesen azonnal beszámolunk.

------------------------------------------------------------------

maradni fog,tuti biztos! :))
  • bakkerman
    amúgy aki Barcas,és van facebookja,azt "tetszikelje" a játékosok HIVATALOS adatlapját,meg a csapatét is,olyan képeket lehet találni,amik nem kerülnek ki a médiába,pl.: utazásokról,közös ebédek/vacsorák,Ini szokott felrakni otthoni képeket is,amikor a családjával van,Thiago is jó képeket szokott kirakni,közelebb hozzák ezek a képek a szurkolókat a csapathoz :)
  • bakkerman
    nem mostani kép,csak most rakta ki Cesc a facebookra
  • tobias88
    Április közepére mondják a vártnál jobban haladó gyógyulása miatt, szóval még a BL döntőben akár pályára is léphet
  • [HUN]FaTaL
    Ha nem is tud visszatérni ebben a szezonban, azért remélem az EB-n már ott lesz :)
  • tobias88
    Korai ez még.
    Szerintem csak bement köszönni a haveroknak.
  • bakkerman
    David, benvingut de tornada! : (

• tobias88
    Mivel nem igazán tudjuk, hogy Madridban hányszor járnak, így felesleges kommentálni
  • Redmer
    Micsoda véletlen. Ezt inkább nem kommentálom.