33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#21560 Nem lesz könnyű, de nagy valószínűséggel április 17-én lesz egy Real-Bayern és 25-én egy Bayern-Real. Ez még korai, legyünk túl a Milánon először, addigra meg már tényleg eldől a bajnokság. Bár presztízs miatt így is úgy is nyerni kellene otthon. -
#21559 április 18 (szerda) Benfica/Chelsea - Barca/Milan
április 22 (vasárnap) Barca - Real,
április 24 (kedd) Barca/Milan - Benfica/Chelsea
21-e jobb lenne, de nem sokkal -
#21558 Előbb a Milanon kellene túljutni, addig felesleges ezen évődni. Ráadásul a Benfica és a Chelsea is játszik azon a hétvégén -
#21557 ezt most nem mondják komolyan, hogy nem rakják át szombatra? -
#21556 helyesbítek Barca - Benfica/Chelsea -
#21555 hát nem tudom srácok, de két napon belül ez még a Barcának is sok
április 22 (vasárnap) Barca - Real,
április 24 (kedd) Barca - Milan -
#21554 10 forduló ráadásul, mert a Barca-Real nem számít -
#21553 Nah. Kíváncsi leszek Mourinho-ra az 1-1 után, biztosan lesz valami tőle. Két esetben reklamáltak 11est és az egyik megadható lett volna szerintem.
Malaga nem érdemelte meg a döntetlent, de eddig elég sokszor megérdemelte volna idén a Madrid ellenfele a döntetlent, csak mákolt mindig a Madrid.
kommentátor:
"És ennek hogy örülnek Barcelónában"
- Szép gól volt, kb ennyi
Ha nyerünk a Madrid ellen, akkor is 5 pontot kellene behozni 11 forduló alatt az ellen a Madrid ellen, aki 27 forduló alatt vesztett 9et... -
#21552 Így van! Ha már nem adatik majd meg neki a játék akkor reméljük kap egy kényelmes irodát. -
pett3rson #21551 legalább 30%-ban, de lehet többet. nem akarok ördögöt festeni vagy ilyesmi, de olyan rossz érzéseim vannak az utóbbi meccseket elnézve. kivéve a Leverkusen meccs :) bár taktikai hibák ott is voltak. -
bodajoci #21550 Ha náluk lesz a labda... :) -
pett3rson #21549 Ilyen védelemmel egy AC Milan keresztül fog rajtunk gyalogolni...egészen a döntőig masírozhatnak..valamit alkotni kellene. -
#21548 Keita első megmozdulása nem lett túl sikeres -
#21547 Lehet hogy kiveszi Iniestát, de Adriano nem képes felfutni azon a szélen így valakinek szét kell húznia a Sevilla védőket. Kimehetne Pedro balra, de Alvesnek se szabad ma annyit fellépnie. -
#21546 Jo lenne meg egy gol, mert az a kozel 10 perc a 33. es 43. kozott nagyon nem tetszett.
Megint vezethetnenk vagy 4-5 gollal, erre felhozzuk az ellenfelet.
Fabregas nagyon gyengen jatszik, Iniestat Pep megint kivette nagyreszt a jatekbol ezzel a balszeso poszttal.
Pedig ez a Sevilla vedelem olyan lyukas volt az elso felidoben mint egy ementali. -
#21545 Messi is önző -
#21544 de önző ez a Xavi, simán beadhatta volna -
#21543 20.00 Sevilla-Barcelona
tv: Sport2 hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream -
Gaba94 #21542 Valdés, Alves, Pique, Mascherano, Adriano; Cesc, Xavi, Sergio,Pedro, Messi e Iniesta -
#21541 Az élet fontosabb a futballnál. Szép gesztus, bár csak ne lett volna rá lehetőség. -
#21540 -
#21539 Mert kell egy "kozepcsatar". Nem veletlenul tettem idezojelbe, mert az a kep nem fedi a valosagot, sose jatszottunk igy es valojaban sanchez pozicioja inkabb csak egy betolt ek a pozicioba. Eto'o ota nem igazan volt igazi centerunk, a nagy orru svedet nem szamolom bele, tobb ek huzodott abba a pozicioba es aki a jatekszituacioban megfeleloen helyezkedett az vette fel azt a posztot.
Sanchez ha nem a jobb szelen jatszik, marpedig ha ezek a nevek szerepelnek majd a nevezesi lapokon, akkor ketlem, akkor inkabb behuzodik kozepre. Messi lesz jobboldalt kozepen es Iniesta lesz baloldalt elore tolva kozeppalyarol, amit Adrianonak kell majd kisegiteni a balszelen.
Regota igy jatszunk eleg kiismerhetoen, viszont szerencsenkre legeyn mondva olyan jok vagyunk kozeppalyan, hogy gyakorlatilag nem oszt vagy szoroz, hogy az ellenfelek latjak ezt. Egy esettol eltekintve meghozza az elso Valencia merkozesen, ahol tudatosan probaltak mogenk kerulni a baloldalt Alves hely4n aki gyakorlatilag balszelsot jatszott addig. Azota mi is sokkal ovatosabban jatszunk a ket szelso hatveddel. -
Gaba94 #21538 Ez a kezdő még közel sem hivatalos! -
#21537 Nem értem mi baja van Pedro-val. Sanchez épp hogy felépült és már kezd is. -
#21536 Remélem győzünk,Abidal miatt,és lehetőleg szép,igényes futballt mutassunk be! A francia megérdemelne egy szép 2-3 gólos győzelmet! :)) -
#21535 várható kezdőnk a Sevilla ellen
-
#21534 Pedro ugyan olyan volt mint Tello, belőle lehet faragni egy hasonló játékost, de Cuenca a Barcához képest lassú, szélre egy sokat futó és gyors játékos kell nálunk aki még passzolni is tud. -
pett3rson #21533 Jakuza, Te edzősködöl valahol? -
#21532 Az igazsag az, hogy Cuenca tobb taktikaban resztvehet, mig Tello.
Cuenca tud jatszani mindket oldalon, Tello viszont nem.
Ugyes jatekos nem mondom Tello, de van ket nagy hibaja az elonyei mellett.
Rosszul cselez csak kifele tolja a labdat es futogyorsasaggal probalja elverni az ellenfelet, ami konnyen kiismerheto es a masodik hibaja, ami inkabb problemas, hogy meg tul onzo a fiatalkoranak betudhatoan.
Cuence osszetettebb jatekos. Persze mindekettojukon meg lehet csiszolni, hiszen fiatalok. -
#21531 Nah, Tello megint a keretben. Remélem lesz lehetősége beállni. Cuenca meg ahogy nézem már az első kerethez tartozik. Tello szerintem jobb, remélem Pep is észreveszi (utóbbi időben úgy tűnik, hogy őt részesíti előnyben) -
#21530 Hat ezzel vitatkozni fogok, mert Adriano balhatvedkent sokkal gyengebb mint Montoya. Nagyon gyenge ott Adriano, inkabb kozeppalyas o mint vedo. -
#21529 Adriano sokkal jobb bal hátvédnek, még ha nem is az az igazi posztja, mint Montoya jobbhátvédnek... -
#21528 márpedig Adrianoval fogjuk letolni a szezon hátralévő részét. Bajnokikon jó megoldás,ahol az ellenfél keveset támad,ő pedig támadásban jobb mint a francia,(de védekezni még mindig nem tud a brazil),a BL lesz a necces,ott nagyon zavarba lehet majd hozni Adrianot...na majd meglátjuk mit eszel ki Pep. -
#21527 Szerintem Montoya ott van mar a szeren, nem kell mas jobbhatved.
A baloldal ami gond lesz es ne felejtsuk el mar hiaba is igazolnank oda, amugy sem jatszhatna, igy igazabol Adrianoval leszunk kenytelenek vegigjatszani azon a poszton a merkozeseket es ez bizony nem jo hir nekunk.
Eloszor is azert nem, mert kevesbe tudja megoldani azt a posztot es a fejjatekban a sajat kapu elott tovabb fogunk gyengulni. Ugyebar 186cm vs 172 cm. Gyakorlatilag lesz ket magasabb jatekos hatul es ennyi, ha a Puyol papa 178cm-jet nevezzuk magasnak. Igy tehat igazabol marad Pique es Puyol. -
#21526 meg egy jobbhátvéd Alves mögé padra,de én ezt már 2 éve mondogatom :DDD Laporta se hozott jobbhátvédet Dani mögé,és Rosell se (eddig),remélem nyáron mostmár tényleg igazolnak valakit oda,nem igaz hogy Pep nem látja,hogy nincsen normális cseréje a brazilnak...Montoya jobbhátvéd mondjuk,de neki még sok tanulnivalója van,hogy igazán minőségi pótlása legyen Alvesnek -
#21525 Kell egy bal bek ez mar nem kerdeses, mert nincs ertelmes hatvedunk azon az oldalon. -
rumkola #21524 bazzeg, milan, chelsea... :D -
#21523 pedig van rá esély hidd el:)
a real ellen mindig nagy meccseket szokott játszani a csapat...
-
#21522 jó párharc lesz az biztos,de benfica-chelsea-re is nagyon kiváncsi leszek,melyik arcát fogja mutatni a chelsea -
#21521 Én azért eléggé tartok tőlük. Allianz arénában nagyon jók és tuti hajtani fogja őket hogy otthon játszhatnák a döntőt. Szerintem veszélyesebb ellenfél mint a Milan vagy a Chelsea.