33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#21761 ezt jól megmondtad bratyó :DDD -
#21760 Végülis... jogos -
#21759 Nem fogtam a pályára, annyit mondtam, hogy a visszavágón nem libalegelő lesz. -
pett3rson #21758 Mert szar játékosokra nem foghatjuk :D nálunk csak jók és nagyon jók vannak :) a taktika meg kiváló, szóval marad a pálya, a bírók na meg a szerencse. -
#21757 A pálya talaja kritikán aluli volt. És az is már jó pár éve, 2 topcsapat használja, heti kettős terheléssel mindkettő, tehát 1 évben minden héten 2 meccset játszanak rajta, plusz a városi rendezvények, ezzel kezdeni kell valamit mert tényleg nem jó.
De hogy emiatt nem tudott a Barca legalább 1 gólt bekotorni 90 perc alatt... érdekes, mikor a csoportkör meccsén 3-2-re nyertetek, egy kurva szót nem szólt senki a pálya talajára... most, hogy nem tudtatok gólt lőni, nem (nagyon) volt 11-es gyanús eset, nem volt kiállítás gyanús eset, most előjött a pálya. Miért kell MINDIG fogni valamire? -
#21756 ja, csak az egyik csapat mindennap libalegelőn játszik, a másik meg hozzászokott a minőségi pályához :P -
#21755 "hogy a Milan-védők hányszor csúsztak meg döntő szituációban, és tudta a Barcás továbbvinni a labdát... mert szerintem kb. ugyanannyira csúszkált mind2 csapat, hiszem UGYANAZON a pályán játszottak."
És akkor ettől most nem lesz libalegelő a pálya? Szerintem meg pont azt bizonyítja. -
#21754 Akik itt a "libalegelőt" emlegetik, azt gondolom nem számolták, hogy a Milan-védők hányszor csúsztak meg döntő szituációban, és tudta a Barcás továbbvinni a labdát... mert szerintem kb. ugyanannyira csúszkált mind2 csapat, hiszem UGYANAZON a pályán játszottak.
A meccsről annyit, hogy az eredmény nekünk hízelgő, a visszavágó így nyitott maradt, mi az idegenben lőtt gólban bízhatunk, ti pedig a hazai pályában. -
pett3rson #21753 Azért Messi sem osztja túl sokat manapság a labdákat. Nagyon ragad hozzá, de sokszor feleslegesen cipeli, le is szerelik előbb-utóbb... -
Hobehto #21752 Messi oda is mondta neki az esetet, nemis, inkább kiabálta ahogy láttam...ami viszont a kontrákat illeti, veszélyesek voltak, bezzeg mikor Ibra nálunk játszott, nem sok vizet zavart, hogy rohadjon meg! -
#21751 Fiatal még, az önzőségén lehet csiszolni. De még így is sokkal jobb teljesítményt nyújtott, mint Pedro, akivel nem tudom mi a szar van. Lehet, hogy Tello kiszámítható, de mindig otthagyja a védőjét. :D -
#21750 En meg leuvoltenem a fejet a Tello gyereknek. Multkor is mondtam, kiszamithato es onzo. Ma bemutatta, ha bepasszolja Messinek akkor most 0:1-el mehettunk volna haza -
#21749 Tellot én is többet játszatnám.
A Messis eset szerintem nem volt tizenegyes, viszont az első félidőben az Abbiati - Sanchez eset igen.
De teljesen mindegy, a visszavágót be kell húzni hazai pályán, ami szélesebb és nem ilyen libalegelő. -
Hobehto #21748 Tudom, adjunk helyet a többieknek is :)
-
pett3rson #21747 az nagyon fájt már nekem is...ennél jobban már nem is tudta volna kiemelni.
Tellot szerintem is jó játékos, gyors és technikás a korához képest. látszik a Barca nevelés. -
#21746 Koze nem volt annak a tizenegyeshez. -
#21745 lesz 30-40 ezer vendégszurkoló :D
csak reméljük nem fog esni az eső aznap. -
bodajoci #21744 Azért én Tellot többet játszatnám, nagyon gyors, és szinte mindig becsapja a védőjét. Bénák voltunk, bár nyerhettünk volna kicsit nagyobb mákkal. -
#21743 60-70 ezer? 98 ezer férőhelyes a stadion -
Hobehto #21742 Hát ennyi. Valószínű, hogy otthon 60-70ezer hazai szurkoló előtt sokkal bátrabban játszunk, és nyújtani tudjuk az igazi formánkat!! Ez a Tello gyerek hihetetlen gyors, csak kiszámítható. Messi sem hozta a megszokott formát, főleg a 2. félidőben. Mindegy, az eredmény nem rossz nekünk... -
#21741 "nem hívnám BL meccsre az Uefa helyében"
-
#21740 Hát, azért mi is kaphattunk volna 2 talán 3 sárgát, igaz, én a Messi elleni szabálytalanságot is 11esnek láttam. Simán tovább ment volna, de ketten közrefogták. A labda is ott pattogott, szóval bőven 11es volt.
Ambrosinis eset miatt meg a bírót többet nem hívnám meccsre. Xavi mondja meg a bírónak, hogy a visszahúzás sárga lap? Ugye Ambrosini végig cibálta, csak azt a visszajátszáson már nem lehetett látni. -
#21739 Milan nem akart mást, annyira mi sem, így várható volt a 0-0.
Majd a visszavágón nyerünk 2vel. 1-1nem most jobban örültem volna, úgy tuti továbbmegyünk, így azért még maradtak kérdések. -
#21738 Remélem a tizi nem fog hiányozni végelszámolásnál és hogy a Milan úgy játszik idegenben, ahogy Londonban. -
#21737 Ritka szar meccs volt ezen a libalegelőn. -
IXEMGabeo #21736 0-0 lett, nem nagyon volt jó meccs kevésbé néztem bele... -
leipsig #21735 maszcseránó -
#21734 meg két oldalról szendvicsbefogás is az -
pett3rson #21733 a mezhúzás mostantól szabályos szerelési módszer... -
#21732 Jaja, elég fontos lenne. -
#21731 Pedig jó lenne legalább 1 idegenben lőtt gól. -
#21730 Ezen a libalegelőn ma nem fogunk gólt lőni, remélem nem is kapunk. -
#21729 Na ez jó csere volt, Ininek ma nagyon nem ment. Kisgyerek meg mindig talál egy gólt :D -
Hobehto #21728 Nem a bírót kell felhozni, 1xüen el kell vállalni a lövéseket 16oson kívülről is.....akkor majd kimennek a Milan védők a zóna védelemből és lesz lehetőség bejátszani lukra -
#21727 Nameg ha a bíró-val jönnek majd esetleg, 1 meg nem adott 11essel már vezetünk -
#21726 Még szerencse, hogy lesz egy meccs otthon is, amikor focizni is lehet. Borzalmasan szar ez a "gyep" bohóckodásra való. Azért elég gyenge most több játékos is, Xavi otthon hagyta a góllövő cipőjét, elpattannak a játékosoktól a labdák (?!) fölösleges felpörgetik maguknak (???) rálépnek a labdára (eh) szóval halovány eddig a teljesítmény. -
pett3rson #21725 nekem kezd túl sok lenni ez a tili-toli a 16-os előtt, sőt azon belül. néha rá lehetne lőni messziről is - ahogy azt Xavi is csinálta első félidő vége felé - , csak hogy kilépjenek a védőfalból, így lazulna az is idővel, mindjárt másként nézne ki a tábla. -
#21724 Volt pár megingás, de azért az érzékelhető, hogy jobb a csapat. Remélem a 2. félidőben nem leszünk ilyen pechesek, ha már a pálya talaja javulni nem tud... (Alves hogy elcsúszott már a végén) -
#21723 Arsenalosok is panaszkodtak rá és az óta csak rosszabb lett. Milanosoknak tökéletes. -
clio1616v #21722 itt a tavasz, itt a nyúl, milan barca 3-0