33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    ezt jól megmondtad bratyó :DDD
  • szucsy89
    Végülis... jogos
  • [HUN]FaTaL
    Nem fogtam a pályára, annyit mondtam, hogy a visszavágón nem libalegelő lesz.
  • pett3rson
    Mert szar játékosokra nem foghatjuk :D nálunk csak jók és nagyon jók vannak :) a taktika meg kiváló, szóval marad a pálya, a bírók na meg a szerencse.
  • szucsy89
    A pálya talaja kritikán aluli volt. És az is már jó pár éve, 2 topcsapat használja, heti kettős terheléssel mindkettő, tehát 1 évben minden héten 2 meccset játszanak rajta, plusz a városi rendezvények, ezzel kezdeni kell valamit mert tényleg nem jó.

De hogy emiatt nem tudott a Barca legalább 1 gólt bekotorni 90 perc alatt... érdekes, mikor a csoportkör meccsén 3-2-re nyertetek, egy kurva szót nem szólt senki a pálya talajára... most, hogy nem tudtatok gólt lőni, nem (nagyon) volt 11-es gyanús eset, nem volt kiállítás gyanús eset, most előjött a pálya. Miért kell MINDIG fogni valamire?
  • Sippie
    ja, csak az egyik csapat mindennap libalegelőn játszik, a másik meg hozzászokott a minőségi pályához :P
  • [HUN]FaTaL
    "hogy a Milan-védők hányszor csúsztak meg döntő szituációban, és tudta a Barcás továbbvinni a labdát... mert szerintem kb. ugyanannyira csúszkált mind2 csapat, hiszem UGYANAZON a pályán játszottak."

És akkor ettől most nem lesz libalegelő a pálya? Szerintem meg pont azt bizonyítja.
  • szucsy89
    Akik itt a "libalegelőt" emlegetik, azt gondolom nem számolták, hogy a Milan-védők hányszor csúsztak meg döntő szituációban, és tudta a Barcás továbbvinni a labdát... mert szerintem kb. ugyanannyira csúszkált mind2 csapat, hiszem UGYANAZON a pályán játszottak.

A meccsről annyit, hogy az eredmény nekünk hízelgő, a visszavágó így nyitott maradt, mi az idegenben lőtt gólban bízhatunk, ti pedig a hazai pályában.
  • pett3rson
    Azért Messi sem osztja túl sokat manapság a labdákat. Nagyon ragad hozzá, de sokszor feleslegesen cipeli, le is szerelik előbb-utóbb...
  • Hobehto
    Messi oda is mondta neki az esetet, nemis, inkább kiabálta ahogy láttam...ami viszont a kontrákat illeti, veszélyesek voltak, bezzeg mikor Ibra nálunk játszott, nem sok vizet zavart, hogy rohadjon meg!
  • [HUN]FaTaL
    Fiatal még, az önzőségén lehet csiszolni. De még így is sokkal jobb teljesítményt nyújtott, mint Pedro, akivel nem tudom mi a szar van. Lehet, hogy Tello kiszámítható, de mindig otthagyja a védőjét. :D
  • Jakuza001
    En meg leuvoltenem a fejet a Tello gyereknek. Multkor is mondtam, kiszamithato es onzo. Ma bemutatta, ha bepasszolja Messinek akkor most 0:1-el mehettunk volna haza
  • [HUN]FaTaL
    Tellot én is többet játszatnám.

A Messis eset szerintem nem volt tizenegyes, viszont az első félidőben az Abbiati - Sanchez eset igen.

De teljesen mindegy, a visszavágót be kell húzni hazai pályán, ami szélesebb és nem ilyen libalegelő.
  • Hobehto
    Tudom, adjunk helyet a többieknek is :)
  • pett3rson
    az nagyon fájt már nekem is...ennél jobban már nem is tudta volna kiemelni.

Tellot szerintem is jó játékos, gyors és technikás a korához képest. látszik a Barca nevelés.
  • Jakuza001
    Koze nem volt annak a tizenegyeshez.
  • Sippie
    lesz 30-40 ezer vendégszurkoló :D
    csak reméljük nem fog esni az eső aznap.
  • bodajoci
    Azért én Tellot többet játszatnám, nagyon gyors, és szinte mindig becsapja a védőjét. Bénák voltunk, bár nyerhettünk volna kicsit nagyobb mákkal.
  • tobias88
    60-70 ezer? 98 ezer férőhelyes a stadion
  • Hobehto
    Hát ennyi. Valószínű, hogy otthon 60-70ezer hazai szurkoló előtt sokkal bátrabban játszunk, és nyújtani tudjuk az igazi formánkat!! Ez a Tello gyerek hihetetlen gyors, csak kiszámítható. Messi sem hozta a megszokott formát, főleg a 2. félidőben. Mindegy, az eredmény nem rossz nekünk...
  • tobias88
    "nem hívnám BL meccsre az Uefa helyében"
  • tobias88
    Hát, azért mi is kaphattunk volna 2 talán 3 sárgát, igaz, én a Messi elleni szabálytalanságot is 11esnek láttam. Simán tovább ment volna, de ketten közrefogták. A labda is ott pattogott, szóval bőven 11es volt.

Ambrosinis eset miatt meg a bírót többet nem hívnám meccsre. Xavi mondja meg a bírónak, hogy a visszahúzás sárga lap? Ugye Ambrosini végig cibálta, csak azt a visszajátszáson már nem lehetett látni.
  • tobias88
    Milan nem akart mást, annyira mi sem, így várható volt a 0-0.
    Majd a visszavágón nyerünk 2vel. 1-1nem most jobban örültem volna, úgy tuti továbbmegyünk, így azért még maradtak kérdések.
  • Christian88
    Remélem a tizi nem fog hiányozni végelszámolásnál és hogy a Milan úgy játszik idegenben, ahogy Londonban.
  • [HUN]FaTaL
    Ritka szar meccs volt ezen a libalegelőn.
  • IXEMGabeo
    0-0 lett, nem nagyon volt jó meccs kevésbé néztem bele...
  • leipsig
    maszcseránó
  • Sippie
    meg két oldalról szendvicsbefogás is az
  • pett3rson
    a mezhúzás mostantól szabályos szerelési módszer...
  • [HUN]FaTaL
    Jaja, elég fontos lenne.
  • Christian88
    Pedig jó lenne legalább 1 idegenben lőtt gól.
  • [HUN]FaTaL
    Ezen a libalegelőn ma nem fogunk gólt lőni, remélem nem is kapunk.
  • Sippie
    Na ez jó csere volt, Ininek ma nagyon nem ment. Kisgyerek meg mindig talál egy gólt :D
  • Hobehto
    Nem a bírót kell felhozni, 1xüen el kell vállalni a lövéseket 16oson kívülről is.....akkor majd kimennek a Milan védők a zóna védelemből és lesz lehetőség bejátszani lukra
  • tobias88
    Nameg ha a bíró-val jönnek majd esetleg, 1 meg nem adott 11essel már vezetünk
  • Sippie
    Még szerencse, hogy lesz egy meccs otthon is, amikor focizni is lehet. Borzalmasan szar ez a "gyep" bohóckodásra való. Azért elég gyenge most több játékos is, Xavi otthon hagyta a góllövő cipőjét, elpattannak a játékosoktól a labdák (?!) fölösleges felpörgetik maguknak (???) rálépnek a labdára (eh) szóval halovány eddig a teljesítmény.
  • pett3rson
    nekem kezd túl sok lenni ez a tili-toli a 16-os előtt, sőt azon belül. néha rá lehetne lőni messziről is - ahogy azt Xavi is csinálta első félidő vége felé - , csak hogy kilépjenek a védőfalból, így lazulna az is idővel, mindjárt másként nézne ki a tábla.
  • tobias88
    Volt pár megingás, de azért az érzékelhető, hogy jobb a csapat. Remélem a 2. félidőben nem leszünk ilyen pechesek, ha már a pálya talaja javulni nem tud... (Alves hogy elcsúszott már a végén)
  • tobias88
    Arsenalosok is panaszkodtak rá és az óta csak rosszabb lett. Milanosoknak tökéletes.
  • clio1616v
    itt a tavasz, itt a nyúl, milan barca 3-0