Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Teljesen felesleges vitatkoznod egy ilyen retardalttal, mint ez a fajanko.
Csak rohogd ki az jar a tegnapi utan is neki, aztan majd elkotrodik konnyezve, hogy mar megint megtanitottak oboan jatszani, amit nehezen tud elviselni.

=D Élet hiányában, mondja ezt, egy ember aki lentebb ekkora baromságot ír, és ez szerepel az aláírásában : "A legjobb ingyenes, böngészõn keresztül játszható online focimenedzser játék! Próbáld ki!" =DD

Mekkora kép. <#nevetes1>

cesc fábregas

tobias88
Ez egy Barcás topik, menj máshova trollkodni. NSO fordítás, de máshol is láttam. Komoly gond olyan embernél lehet, aki élvez másokkal vitázni interneten élet hiányában... <#whatever>
Nem egészen tudom honnan szedted ezt a fordítást, de látom nálad is komoly gondok vannak. Szerinted a labdaszedõk alatt, azokat értette akik a pálya szélérõl hajigálják vissza a labdákat?? Komolyan nem lehetsz ennyire hülye.

tobias88
Mou nyilatkozata:

"De a második félidõ elsõ percétõl kezdve a labdaszedõk bujkáltak."
- labdaszedõk miatt kaptak ki...
"Pepének úgy adtak sárga lapot, hogy semmi különöset nem csinált. Marcelo pirosat kapott"
- bíró megint Barcás volt
"Ez egy kis trófea"
- nem számít hogy kikaptak, ez a trófea semmit se ér, bezzeg a kupa <#circling>

Szánalmas ez az ember mind szavakban, mind tettekben amikor majdnem kinyomja egy ember szemét egy meccs után. Nem normális...
Bár veled nem szívesen beszélgetek, mert már régebben is bizonyítottad szellemi visszamaradottságodat, de azért elmondom, hogy nézd vissza a meccset, aztán meglátod mire gondolok provokáció alatt. Ezek szerint Villa is ugyan olyan gyáva, hogy akkor üt oda Özilnek. Mind1, gondolom nagy szakértõ vagy, még jó, hogy van ignore gomb a továbbiakra.

Jakuza001
Aham provokal.
Ami itt egyedul provokalja a nezot az a buzzancs RM jatekosok undorito es alattomos jateka.
Carvalho aki ugyanolyan sunyin jatszik, mint a spanja a muringyo aki nem tud vesziteni, aki hatulrol huzza az ellenfel fulet, mert szembol mar gyava hozza.

Olyan "momo"-k mint Marcello, akik felugrasnal arra torekednek hogy az ellenfel jatekosaiba sunyin belerugjanak, majd hatulrol a masikat agyonrugja.

Vagy Ramos aki, szinten megteszi ugyanezt, majd megmutatja a favago enjet.

Koszonjetek meg az edzotoknek ezt a sunyisagot es elmebetegseget, mert jol lathato, ha kimegy mondjuk egy real jatekorol a labda, egybol veszekednek a biroval, integetnek, meg jatszak a sertodottet, mikozben meg igazuk sincsen.

<#eljen>

Az a baj, hogy itt is az megy ami a pályán, a Barca provokál ( ez sokszor nem látszik ), a gyengébb idegzetû Reálosoknál pedig elpattan a cérna.
Én egy nyugodt ember vagyok, de ha engem cukkoltak volna úgy mint Marcelo-t, lehet jégcsákánnyal estem volna neki Messinek.

cesc fábregas

sz4bolcs
Puhl Sándor megmondta, és én vele értek egyet: Abban, hogy pankrációvá fajult a meccs, a játékvezetõ vastagon bennevan...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Én is kérdeznék valamit. Nektek komolyan tetszik az, amikor Pepének minden meccsen van 3-4 olyan szabálytalansága, ami egybõl pirosat érne? Holott, már a futballpályán sem kellene lennie. Tetszik az, amikor egy mikrofonfejû hülye gyerek nem tudja elviselni a vereséget és teljesen ártalmatlan szituációban hátulról, brutálisan lerúgja az ellenfelet? És erre élvezkedtek, ha már a gyõzelemre nem tudtok.
1. félidõ csodálatos volt, focizott mindkét csapat! Miért kellett így elbaszni a végét?
Az meg egyenesen szánalmas, hogy mindig ezzel a színészkedéssel jöttök. Persze az nem számít, hogy ti szétrugdossátok a másikat..

Vasárnap meg mindennek elhordtátok Hegyi Ivánt, pfff. Megmondta az igazságot, fáj? Nektek kéne már levenni a szemellenzõt, mert nem látjátok, hogy ez a Real Madrid már nem az a Real Madrid. Jelenleg egy aljas, undorító, gusztustalan csapat! És amíg Mourinho ott van, ez nem is fog változni. Gratulálok!

cesc fábregas

Jakuza001
Bajnoki cimek szama mi ? Aminek a felet terrorral ertek el egy zsarnoknak koszonhetoen.

bakkerman
na de ha megnézed náluk ez a két szám a régmúltban növekedett,mostmár inkább stagnál ugye,2002 óta nem nyert BL-t a real,míg mi azóta 3-at is,nem beszélve a bajnokságról,2002 óta a Real nyert 4 bajnoki címet a 2002-essel együtt,míg mi ötöt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

két dolog a Realé...

BL trófeák száma és a bajnoki címek száma

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
igen igen,ez lemaradt,és mostmár azzal se lehet takarózniuk odaát,hogy õk régebben sokkal jobbak voltak mint mi,még Puskásék idejében,mert egyenlõ trófea szám van...

Barca megszerezte a 73. címét ezzel utolérték a Real-t...

bakkerman
-Xavi 16. trófeáját szerezte meg,ezzel második a Barca örökranglistáján,egyel elõzi meg Guillermo Amor
-Pep Guardiola mostmár egyértelmûen az FC Barcelona legnagyobb élõ legendája,11. trófeáját zsebelte be tegnap,ezzel megelõzte Johan Cruyff-ot,és mindezt 3 ÉV alatt sikerült elérnie! Grácies Pep!!!

DONGUBA
Hat murinnyon nem lepodtem meg...azon igen hogy carvalho tudta folytatni.....marcelo meg pillanatnyi elmezavar volt o nem ilyen.Madrid jo volt szerintem ha ugy nyomnak mint az elejen kikapunk

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bakkerman
Campeones!! <#worship> Messi zseniális volt,de az egész csapat jól játszott,küzdött,végre a foci dominált,a Realnak is nagy grat,2-2-nél megfordult a fejemben hogy övék lesz a kupa! Kár Marcelo belépõjéért,õ nem egy Pepe,neki nem szabadna ilyet csinálnia,és Özilnek sem. Mourinho-n nem lepõdtem meg,de az elõbb említett két játékos idegbajosságán meglepõdtem. Jó lesz a szezon!

limperatore
mourinho nagyon lejáratja magát a realnál, mind viselkedéssel, mint eredménnyel... és mikor vmit felkel mutatni akkor az Interrel példálózik.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fõszereplõ az elsõ számú cigó:

fotográfik kolomp edisön :D

Fabre az elsõ meccsén kupát kapott.
😊)))

a cigánybrigád pedig minõsíthetetlen....

fotográfik kolomp edisön :D

mike0013
Nyugi urak😊
Ha már a pályán összekaptak a srácok, legalább mi itt ne tegyük meg! Õsi rivális, ez jogos, de meg kell adni a tiszteletet (ahogy pl Neoncsoves kollega megtette), és hiába dobog más csapatért a szívünk, a focit ugyanúgy szeretjük😊
Egyébként meg nagyon jó meccs volt, hatalmas izgalmakkal, szerencsére ez jellemezte a párharcot, nem úgy, mint a tavaszi classicókon.

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

[HUN]FaTaL
És nálatok taktika, hogy szét kell rúgni az ellenfelet, vagy alapjáraton vagytok ekkora tahók?

Na menjetek pityeregni, hogy ma éjjel nincs mit összetörni.

http://goo.gl/gd6Zi5

kazai21
Na mindegy,nem túl sok infót tudtam meg a taktikás dologgal kapcsolatba.De majd legközelebb😊

Csáresz máresz😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

Taki 122
Ennyi +1 <#eljen>

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Taki 122
Nem általánosítanék! Ha Marcelo durva belépõjére és annak következményére gondolsz, akkor ott nem az játszott be, hanem az, hogy elõtte Messi meg egy másik pajtása már lökdösõdtek vele, neki meg elege lett ebbõl! Ennyi az egész...

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

kazai21
Hogy mi nem tudunk?😄 Hát a döntetlennél olyanokkal jöttetek hozzánk át,hogy bíró miatt lett csak 2:2 mert manapság egy bíró se mer fújni mert José Mourinho terrorizálja õket...
De legalább feldobta a kedvem aki írta,röhögtem egy jót😊

buldozer99
a baj hogy ti nem tudtok! 😄DD

Forca Barca

kazai21
Ááá mi nem szoktunk ilyeneket😊))

Taki 122
Ez csak nálatok megy így, tudni kell veszíteni is! Ez csak egy játék! 😉

buldozer99
nyomás a sarokba sírni az újabb vereség után! 😊

Forca Barca

kazai21
Figyeljetek már skacok!

Lenne egy fontos kérdésem nagyon szeretném tudni nem bírom ki,hogy nem tudjam meg végre: A színészkedés nálatok külön taktika vagy alapjáraton nyomatjátok?😄

<#action>

Jakuza001
As lehet hogy azota tudsz , de a mondatok ertelmezesenel ott meg is ragadhattal.
Szerintem menj smackelni vissza a madridi szobaba. Jah nem tudsz mert kizartak a sok siras miatt.
Innentol ignorallak, mert nem vagyok kivancsi a pityergesedre.

nem anyáztál, csak példát hoztam fel. amúgy kösz, tudok olvasni 5 éves korom óta 😊

de ez a dicsõséges szöveg nem volt túl szép nem gondolod? 😊

Jakuza001
Talan en anyaztam ? Esetleg megtanitsalak olvasni is ?

nem fröcsögni jöttem át én se, gratuláltam sportszerûen, nem anyáztam. de majd ha felnõsz te is megérted

Jakuza001
Ti mit kerestek itt ? 😄
Dicsoseget, ha mar a tietekben ezt nem talalhattok ? 😄

amúgy kedves barcames, Jakuza001, miért nem ide kommenteltek a saját topikotokba? miért jöttök át a mi térfelünkre? 😊

sz4bolcs
Fabregas milyen bemutatkozás <#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Messi kurva jó , ott folytatja ahol tavaly abba hagyta 😄
tobias88
Idegesítõ volt hogy színészkedtek páran a vége fele, de a pankráció még rosszabb volt amit alkottak a túloldalt...
tviktor91
EADS😄S:A:ADSADS: Ezen felnevettem..xDD meccs legjobb pillanata volt az a csípés😄D

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Jakuza001
Ez az RM milyen egy undorito csapat mar, az edzojukkel az elen. Mekkora paraszt ez a mûringyó, egyaltalan hogy meri a Vilanova fulet csavargatni ?