Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak rohogd ki az jar a tegnapi utan is neki, aztan majd elkotrodik konnyezve, hogy mar megint megtanitottak oboan jatszani, amit nehezen tud elviselni.
Mekkora kép. <#nevetes1>#nevetes1>
cesc fábregas
"De a második félidõ elsõ percétõl kezdve a labdaszedõk bujkáltak."
- labdaszedõk miatt kaptak ki...
"Pepének úgy adtak sárga lapot, hogy semmi különöset nem csinált. Marcelo pirosat kapott"
- bíró megint Barcás volt
"Ez egy kis trófea"
- nem számít hogy kikaptak, ez a trófea semmit se ér, bezzeg a kupa <#circling>#circling>
Szánalmas ez az ember mind szavakban, mind tettekben amikor majdnem kinyomja egy ember szemét egy meccs után. Nem normális...
Ami itt egyedul provokalja a nezot az a buzzancs RM jatekosok undorito es alattomos jateka.
Carvalho aki ugyanolyan sunyin jatszik, mint a spanja a muringyo aki nem tud vesziteni, aki hatulrol huzza az ellenfel fulet, mert szembol mar gyava hozza.
Olyan "momo"-k mint Marcello, akik felugrasnal arra torekednek hogy az ellenfel jatekosaiba sunyin belerugjanak, majd hatulrol a masikat agyonrugja.
Vagy Ramos aki, szinten megteszi ugyanezt, majd megmutatja a favago enjet.
Koszonjetek meg az edzotoknek ezt a sunyisagot es elmebetegseget, mert jol lathato, ha kimegy mondjuk egy real jatekorol a labda, egybol veszekednek a biroval, integetnek, meg jatszak a sertodottet, mikozben meg igazuk sincsen.
Én egy nyugodt ember vagyok, de ha engem cukkoltak volna úgy mint Marcelo-t, lehet jégcsákánnyal estem volna neki Messinek.

cesc fábregas
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
1. félidõ csodálatos volt, focizott mindkét csapat! Miért kellett így elbaszni a végét?
Az meg egyenesen szánalmas, hogy mindig ezzel a színészkedéssel jöttök. Persze az nem számít, hogy ti szétrugdossátok a másikat..
Vasárnap meg mindennek elhordtátok Hegyi Ivánt, pfff. Megmondta az igazságot, fáj? Nektek kéne már levenni a szemellenzõt, mert nem látjátok, hogy ez a Real Madrid már nem az a Real Madrid. Jelenleg egy aljas, undorító, gusztustalan csapat! És amíg Mourinho ott van, ez nem is fog változni. Gratulálok!
cesc fábregas
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
BL trófeák száma és a bajnoki címek száma
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
-Pep Guardiola mostmár egyértelmûen az FC Barcelona legnagyobb élõ legendája,11. trófeáját zsebelte be tegnap,ezzel megelõzte Johan Cruyff-ot,és mindezt 3 ÉV alatt sikerült elérnie! Grácies Pep!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

fotográfik kolomp edisön :D
😊)))
a cigánybrigád pedig minõsíthetetlen....
fotográfik kolomp edisön :D
Ha már a pályán összekaptak a srácok, legalább mi itt ne tegyük meg! Õsi rivális, ez jogos, de meg kell adni a tiszteletet (ahogy pl Neoncsoves kollega megtette), és hiába dobog más csapatért a szívünk, a focit ugyanúgy szeretjük😊
Egyébként meg nagyon jó meccs volt, hatalmas izgalmakkal, szerencsére ez jellemezte a párharcot, nem úgy, mint a tavaszi classicókon.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Na menjetek pityeregni, hogy ma éjjel nincs mit összetörni.
http://goo.gl/gd6Zi5
Csáresz máresz😄
Mi equipo favorito: Real Madrid
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
De legalább feldobta a kedvem aki írta,röhögtem egy jót😊
Lenne egy fontos kérdésem nagyon szeretném tudni nem bírom ki,hogy nem tudjam meg végre: A színészkedés nálatok külön taktika vagy alapjáraton nyomatjátok?😄

Szerintem menj smackelni vissza a madridi szobaba. Jah nem tudsz mert kizartak a sok siras miatt.
Innentol ignorallak, mert nem vagyok kivancsi a pityergesedre.
de ez a dicsõséges szöveg nem volt túl szép nem gondolod? 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Messi kurva jó , ott folytatja ahol tavaly abba hagyta 😄
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..