33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    hali,üdv itt! :) irigyellek hogy már akkor ilyen legendákat láthattál,én akkor voltam 3 éves,így nekem kimaradtak ezek a zsenik :( és természetesen Hajrá Barca!!
  • [HUN]FaTaL
  • kaposi1
  • XLVII
    Sziasztok!
    1994 óta vagyok Barca drukker. Akkor jártam középiskolába és az osztályomban rengeteg Milan szurkoló volt,de nekem a Barcelona szimpatikusabb csapatnak tűnt, főleg mert több játékost ismertem közülük,(Zubizarreta,Guardiola,Koeman,Sztojcskov,Romário)így én inkább nekik szurkoltam akkor a BL (BEK) döntőben, és azóta is.
    Akkor nagyot égett a csapat 4-0 lett a vége. Kaptam is másnap hideget-meleget a Milanosoktól. Nosztalgiázás vége.
    Ennyit bemutatkozásnak Rólam. Köszönöm ha elolvastad.
    Ami a lényeg hogy ma nyerni kell, meg kell mutatni a világnak hogy helyünk van az idei döntőben sőt tudunk talán történelmet is írni ha meg tudjuk nyerni az idei BL döntőt is. Remélem így lesz!!!
    Estére mindenkinek jó szurkolást!!
    HAJRÁ BARCA!!!!
  • Jakuza001
    Nekem mondod, ezert utalom pl a digit, a sport kulbot es a hasonlo szaros csatornakat. Komoly orszagokban nem szokott ennyi sportcsatorna lenni mert felesleges 7db, egy ilyen kis orszagba pedig meginkabb.
    Raadasul nem lehet mnden szolgaltatonal kivalasztani az osszeset.
    De elobb vagy utobb ezek a csatornak ugyis racsesznek, mert egyre nagyobb savszelessegu netek vannak, igy a peer-to-peer alapu netes oldalak kifogjak oket szoritani, foleg azokat, amelyek elvannak szeparalva, mint pl a digisport.
  • [HUN]FaTaL
    Lehet, hogy attól függ a priorizálás, hogy mikor csatlakozol nem tudom, de állandóan pufferelt a múltkor is. Na majd meglátjuk, igazából angol streamen is néztem már meccset az sem zavart.

Mondjuk röhej, hogy van n db sportcsatornám és mégis streamet kell túrni 2012-ben egy rohadt BL meccsért. Nálunk egy külön csomagban van a pro4 egy csomó más szar csatornával együtt, nem fogok fizetni évi 10 meccsért havi 2000 forintot.
  • Jakuza001
    En multkor akadas nelkul tudtam megnezni, pedig akko is azt irtad, hogy akad.
  • [HUN]FaTaL
    Szokott lenni, csak mindig akad. Múltkor onlinetvkeresre.eu-n is volt stream, az jó volt. Remélem valamelyik működni fog :)
  • Jakuza001
    http://bl.tv2.hu/ Ha minden igaz itt lesz online kozvetites.
  • bakkerman
    nekem mindegy ki a góllövő,meg a gólszerző,nyerjünk VV duplájával 2-0-ra,és csőőő :DDD
  • Sippie
    vagy ha annyi gólpasszt kioszt akkor se leszünk elégedetlenek :D
  • [HUN]FaTaL
    Majd ma megtriplázza ezt a számot :D
  • bakkerman
    érdekes statisztika: Messi 7x játszott olasz csapat ellen,és csak 1 gólt lőtt.
  • tobias88
    Az jut tovább aki az első gólt rúgja. A Milan jól védekezett nagyon az első meccsen és itt se fog mást tenni. (Igaz, itt a labda gyorsabban jár kel)
  • [HUN]FaTaL
    Na, Xavi és Fábregas is a kezdőben. Helyes :) Remélem nem sérül meg a meccs végére egyikük sem.

És remélem lesz valami jó stream, rohadjon meg a tv2.
  • bakkerman
    FC Barcelona – AC Milan:
    Bajnokok Ligája negyeddöntő, visszavágó
    Barcelona, Camp Nou
    20:45
    Vezeti: Björn Kuipers (holland)
    TV: Pro4 20:45

FCB: Valdés, Alves, Mascherano, Piqué, Puyol – Busquets, Xavi, Iniesta – Fábregas, Alexis és Messi.

Milan: Abbiati, Bonera, Mexès, Nesta, Antonini – Ambrosini, Nocerino, Seedorf, Boateng – Ibrahimovics és Robinho.

Puyol ha sárgát kap,nem játszhat(na) az elődöntőben. ANAR CATALUNYA!
  • bakkerman

ilyen képek láttán leszek mindig libabőrös,fantasztikusak
  • bakkerman
    én abban bízom,hogy lehozza a csapat kapott gól nélkül a meccset,de a véleményem az,hogy fogtok lőni egy gólt,de mi lövünk kettőt. 2-1 a tippem. Győzzön a jobb,aki innen továbbjut nagy eséllyel pályázik a döntőre is.
  • Nuno88
    Mit tippeltek estére?
    1:1-et szeretnék, de a szívem egy 3:1-es Barca győzelmet jósol.
    Aki továbbjut az megérdemelten teszi. Győzzön és jusson tovább a jobb. FORZA MILAN! :)
  • bakkerman
    ezt a gólt minden erejével Abinak küldi,körülbelül ezt jelenti.
  • pett3rson
    mit jelent ami rajta van?
  • bakkerman
    köszi a képet,azt tudtam hogy lőtt gólt a hétvégén a kicsi,de nem tudtam hogy ő ilyen felső volt rajta...nagy respect
  • Voyager5
  • bakkerman
  • bakkerman
    egy nagyon jó Bilbaot kaptunk el,és lett meg a 3 pont,gratula!! jól játszottunk szerintem,Tello-t különösen figyeltem,hogy mozog,jó lesz a srác! a büntetőnél meg esze ágában se volt elrúgni a labdát,de jól tette hogy beállt a védő elé,rutinos,okos megoldást választott,a bíró is közel volt,egyértelmű büntető! :)
  • tobias88
    Messi meg már a meccsen lepiheni a meccs fáradalmait
  • [HUN]FaTaL
    A kinti rendező is egy balfasz már meccsek óta. Különleges érzéke van ahhoz, hogy mindig akkor pakoljon ki eredményt (ami amúgy is a bal felső sarokban ott van), amikor ott a labda...
  • tobias88
    Meg hogy bemondja hogy les. Azt alul be van 1 méterrel ragadva a Bilbao játékos
  • tobias88
    "Messi végzi el a szögletet." (11es volt)

Komolyan mondom ez a kommentátor stroke-ot kaphatott valamikor, mert akkora baromságokat mond, hogy nem igaz...
  • [HUN]FaTaL
    Hallottátok Farkas Norbit? Messi szögletből rúgott gólt. :D
  • Sippie
    "Messi végzi el a szögletet, Gól!"
    Na messi szögletből is eredményes :D
  • Jakuza001
    Hat sracok ez az elso felido a labdarugas magasiskolaja volt.
    Persze voltak jocskan hibak, de ez az iram es hajtas nem semmi, raadasul olyan technikai trukkoket lathattunk, hogy minden hozzaerto csak csettinthet.

Messi halovany eddig nagyon, de meg igy is kiosztott egy zsenialis golpasszt. Tello nagyon gyenge, de a tobbiek jol jatszanak. Kulon kiemelnem Mascheranot, mert nagyon jol jatszik megint, de a palmat eddig Sanchez viszi el. Olyan magas szinten hajt, hogy le a kalappal. A golt is neki koszonhetjuk, mert szinte minden elveszitett labda utan megy, hajt, robotol. Iniesta se jatszott kiemelkedoen, de volt harom akkora megmozdulasa es hogy csak neztem k a fejelmbol. A gol is a zsenialitasanak volt koszonheto. Kivart az utolso pillanatig, kulonben nem lett volna gol, a becsuszo vedo lababa rugta volna, igy meg kicsit hagyta meg csorogni a labdat, es igy azon a 10 centin mulott hogy a kapus fule melle tudta rugni a zsugat.
  • tobias88
    Már 1 ziccert kihagytunk. Folytatjuk ott ahol a Milan ellen abbahagytuk.
  • tobias88
    Víctor Valdés
    Dani Alves, Mascherano, Piqué, Adriano
    Thiago, Busquets, Iniesta
    Sánchez, Messi, Tello

Tello és Adriano is meglepő
  • Jakuza001
    Na mar megint ez a gyoker kozvetitti a merkozesunket.
  • tobias88
    Nem merték nem eltörölni, mert olaj lett volna a tűzre
  • Sippie
    szinte hihetetlen.
  • [HUN]FaTaL
    Visszavonták Thiago második sárgáját

"A Barcelona Carles Puyol sárga lapja miatt is fellebbezett, ezt azonban helyben hagyta a bizottság."
  • tobias88
    Különbség van csoportmeccs és kieséses szakasz között. A Milan nem akart gólt kapni, ez volt a fő taktikája és bejött.
  • bakkerman
    Nem rossz ez a 0-0 egyébként,de ha már döntetlent érünk el,én jobban örültem volna az 1-1 nek,mert így ha otthon kapunk egy gólt(pl.: a semmiből szöglet után),akkor futnunk kell az eredmény után. De én bízom a csapatban,otthon szerintem 2-0 3-1 körüli eredményt fogunk elérni