33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Effe88
    összességébe...megérdemelt
    egyértelmű!
  • tobias88
    Ha megnézzük a 180 percet, azért ez a 4 gól elég kevés a helyzeteink számához képest. 6-7 gólt legalább kellett volna rúgni belőlük. Veszélyes lesz ez így.

180 perces statisztika amúgy:
    Barcelona - Milan: 3 - 1
    Labdabirtoklás: 60% - 40%
    Kapura lövés: 28 - 7
    Kaput eltaláló lövés: 12 - 5
    Ziccer: 9 - 3
    Szabálytalanság: 19 - 32

Teljesen megérdemelt a továbbjutás
  • Jakuza001
    Egyszer felvehetned a szemuvegedet. Vegig fogta a mezet, meg el sem vegeztek a szogletet, aztan lerantotta hatulrol vakeger.
  • LasCar16
    hát azért védekezés itt sem volt rossz, lélektanilag az a 2. büntető betett, plusz az a szerencsés Iniesta gól :) de én nem vitatom hogy jobbak voltatok, csak alakulhatott volna másképp is a meccs menete
  • Jakuza001
    Zsinorban az 5. elodonto, teljesen megerdemelten.
  • Odacsap77
    Ezt a sok birkát itt :)
    Egyértelműen megérdemeltem jutunk tovább.Kész.3 büntetőt kaphattunk volna, ha még hozzá adjuk a Milanban történteket akkor 4-et.Ennyi.
  • Sippie
    Azért mennyi ordító helyzetet hagyunk már ki :D
  • vajo
    3-1 :)))
  • Sippie
    Ennek a buckeccnek egy használható labdája nem volt még a mai nap...
  • tobias88
    Bíró össze vissza fúj. Ibra ellöki Alvest, mehet tovább, aztán ebből jön egy becsúszás ami meg talán lábat talált, ez is mehet tovább. Alveses eset meg semmi nem volt.
  • tobias88
    A másodikról a látott 2 másodperces visszajátszások alapján elmondható hogy nem volt 11es, de a Milan szó szerint nem csinál semmit. Vezethetnénk vagy 3 góllal kis szerencsével. Remélem a 2. félidőben szerencsések leszünk játékban és összejön még 3-4 gól. Mert különben hallgathatjuk az amúgy nem jogos bírózást...
  • Sippie
    Igen, a kontrajátékot hírből sem ismerjük. olyan lassan hozzuk fel a labdát, hogy simán visszazár 9 játékos, én nem is értem miért kell szarakodni, főleg egy Messivel aki végigvezethetné a labdát a kinyílt védelem mellett.
  • Jakuza001
    Mindketto 11-es teljesen jogos volt, sot a 40. perc kornyeken is volt egy tizenhatoson beluli kezezes, de azt mar nem merte megadni a biro. Amire oda kell figyelni, hogy a Milannak ne ajandekozzunk tobb golt, mert meg helyzetuk sem volt.

Ket komoly hiba elozte meg a goljukat, eloszor is a gyengen jatszo Fabregas ahelyett, hogy Dani Alvest inditotta volna a jobb oldalt, 4vs3 helyzetben, be akarta eroltetni Messinek kozepre 3 vedo koze a labdat, a masik hiba meg Mascheranoe volt azt hitte a kulso jatekos nincs lesen es visszalepett pedig lesre volt mar allitva.
  • Sippie
    dehogy. Van még 1 félidő, azalatt bőven bevághatunk még 2-őt és akkor nem lesz kétség. Vagy kaphatunk kettőt és akkor baszhatjuk. Nehezen hiszem hogy nem lenne több gól a mérkőzésen, addig meg amíg nincs vége kár stresszelni.
  • tobias88
    Tehát ha itt 3-3 lenne, akkor ez is egy külön meccs? Két döntetlen akkor jön a hosszabbítás? Na ugye...

Egy nem megadott teljesen jogos, 1 megadott teljesen jogtalan az egállal egyenlő (Puszta matek)
  • Sippie
    dedikálva többet ér, mint a többi csapat együttvéve
  • Ferrari23
    Amúgy hozott 4k-t a 2. barca gól, szóval köszi bíró !
  • tobias88
    Hogy lenne minden meccs külön meccs? Ez 180 perces negyeddöntő, hiszen az eredményt is úgy számítanak.

Azt meg hogy én idióta lennék, kikérem magamnak. Én nem állítok olyan hülyeségeket, hogy bárkit is lefizettek volna. Nem volt 11es, de ilyen abszurd dolgokat írni...
  • Sippie
    csak egy messi mezt kapott
  • tobias88
    Hát te hülye vagy. Első meccsen nem adtak meg egy jogos 11est, most megadtak egy jogtalant. Akár hogy számolom, ez egál.
  • Tibi7
    Ez egy kicsit erős kifejezés, de Nesta annyira volt szabálytalan, mint pl Puyol. Nem volt ezen mit befújni.
  • tobias88
    Nah. Kettőből egy 11est megkaptunk. Nem jó arány, de megfelel jelenleg
  • bakkerman
    LEO 1-0!
  • Sippie
    én 97-ben voltam spanyolban, már előtte is szimpatizáltam a csapattal, aztán egy barcelonai körkiránduláson elmentünk a Nou Campba is. Na azóta 100%-osan gránátvöröskék a vérem, ahogy a legjobb spanom mondaná :D Akkor szoktam röhögni a "divatdrukker"-ezőkön, főleg akik akkor még az ovit nyomták :)
  • [HUN]FaTaL
    Hajrá!
  • tobias88
    Kívánom mindenkinek, hogy mindnél kevesebbet izguljunk. Legyen már fél óra alatt 3-0, azt nem kapunk szívrohamot
  • [HUN]FaTaL
    Köszönöm :)
  • tobias88
    Egyértelmű. Nem tudom Pedro-val mi van, megutálta e Pep, de még legrosszabb formájában is jobb mint a 2 friss.
  • Sippie
    alexis sérült, vagymivan?
  • bakkerman
    jaja énis most olvasom facen,érdekes,énis Tellot raknám be,bár mindketten rutintalanok ilyen párharcok terén,de Tello mostanában jól játszik,jobban mint Izsák :D
  • tobias88
    Cuenca kezd... "Kicsit" érdekes döntés. Akkor már inkább Tello
  • bakkerman
    Keitat szeretem én is,nem egy cselgép az biztos,de hajtós,munkás játékos,jobb napjain kezdőként is bárkit leszed a pályáról,de csereként is tökéletes,remekül illik a rotációba a másik két VKP-hoz. még egy szezon benne van,ha nyáron nem találunk a B-ből egy titánt :)
  • tobias88
    Gondolom annyian nézik már a meccseket, hogy a minőség rovására menne. Mostanában néha akadt és meg-meg állt
  • tobias88
    Keita még akár valós céljuk is lehet, bár Pep nagyon kedveli (nem tudom miért)
  • banok
    csakhogy most nem lehet regisztrálni...
  • tobias88
    onlinetvkeresre.eu
    Regisztráció után elérhetőek az adók. Digi és sport2 szinte mindig van, legalábbis a Barca és Real meccsek idején és bl esetén mindig volt.
  • tobias88
    Felőlem lehet 5-4 is 5 Milános öngóllal, csak menjünk tovább
  • bakkerman
    a kopasz bepróbálkozott :DDD
  • XLVII
    Köszönöm!!!
    Ezt most találtam olvassátok el. Nem is tudom mit gondoltak.
    Sajnos linkelni nem tudom mert nem vagyok még 30 napja regisztrálva.

http://sport.hir24.hu/olasz-labdarugas/2012/04/03/milan-messit-szerzodtetni-keptelenseg/
  • banok
    streamek