Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos realos boxert hord meg a meccs alatt is.

UUUU
Mekkora Real bérenc ez a bíró.

Bravo, Sergi Roberto, Mascherano, Vermaelen, Alba, Sergio, Iniesta, Rakitic, Suárez, Messi i Neymar Jr

PS3 Slim 250 PC

tobias88
tobias88
Amúgy nem is értem, miért lepődött meg. Gólokban ugyan ott végeztek, csak Messi az assist táblázatot is vitte + megnyerte a sorozatot... De amúgy olyan jó volt nézni, nah <#eplus2>
Sippie
trolololo, Messi 😄 😄

Utoljára szerkesztette: Sippie, 2015.08.27. 19:24:45
bakkerman
Az UEFA év játékosa 2015-ben 😊

Ja igen,az lemaradt,hogy nem Ronaldo az 😄DD Ő csak megtapsolja a legnagyobb játékost a világon 😊
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.08.27. 19:20:25

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Leverkusen,Roma,BATE

kötelező a csoportelsőség,az olaszoknál kint megszenvedünk,szerintem 15 ponttal megnyerjük a csoportot

tobias88
Barcelona, Manchester City, AS Roma, Mönchengladbach a tippem mára <#nyes>
tobias88
Amúgy előző idényben 160 millióért igazoltunk, most 50ért. Remélem télen azért megerőltetik magukat, mert egy fiatal és tehetséges csatár elől elférne... (meg egy középhátvéd, de azt ugye felesleges írni, nem fog jönni)
tobias88
Ma 3 pozitív dolog volt a csapat játékában:
- Sergio Roberto játéka
- Nem kell keresni a hibákat, mert csak hiba volt
- A győzelemért kapott pontszám, ami 3 azaz pozitív

De ahogy nézem a Madrid is szárnyal Benitezzel
[HUN]FaTaL
Kövezzetek meg, de (szarul játszott mondjuk az egész csapat) SR jobban helytállt jhv-ben mint Alves az eddigi 3 meccsen 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Érdekes, h egy normális középpályával mindjárt nem tudott mit kezdeni a bilbao, pedig még Messi, Rafinha meg főleg sehol sem volt... Ennyit a múltkori kupameccsről. Nem volt jó most sem a Barca, de nem gázoltak át rajtunk...

Visca El Barça!

UUUU
Magyarázza már meg nekem valaki, hogy miért csinálják ezt a kreténséget? Úgy húzzák magukra az ellenfelet a hátul passzolgatással, hogy gyakorlatilag támadást nem vezetünk.
Ha még kontráznánk érthető lenne, de ez az önveszélyes idiótizmus, nagyon gáz.

bakkerman
na Lajos! 1-0 !

bakkerman
eddig egy tál szarral egyenlő amit csinál a csapat de hát na,első forduló

Hol van ez a Barca az előző szezonbelihez képest???

Kiábrándítóan játszanak, semmi elképzelés, csak előre ívelgetett labdák hada. A padunkról ne is beszéljünk, amikor S.Roberto váltja Alvest, ott nagy probléma van, valamint amikor nincs egy olyan csatárunk a padon akit Neymar hiányában játszatni mer LE. Helyette meg próbálkozik mindenféle Rafinhákkal akinek köze sincs a szélső támadó szerephez.

Mindenki alszik... pedig idén se fog minden cím az ölükbe hullani magától...
Ez a transfer ban idén minden címet elvehet tőlünk.
Pedig érdekes, mert a felkészülési időszakban nem lehetett ilyen mértékű tanácstalanságot látni. Le vagyok törve...

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Nem Cesc-re céloztam csak ezt a képet találtam neten 😊 A Cesc eladása nekem nem volt akkora gond mint most Pedroé,mert ahogy te is írtad,ha lesérül Neymar vagy Messi akkor bajok lehetnek január 1.-ig

[HUN]FaTaL
Tavasszal a Chelseaben is jóval gyengébb volt, mint ősszel.

tobias88
Szerintem Pedro-t megérte ennyiért eladni. Kispadon lett volna végig és az akarásán kívül a sebessége és a gólérzéke már nem a régi...
Fabregas más eset. Nálunk folyamatosan csak ősszel tudott értelmeset alkotni, tavasszal mindig rendkívül gyenge volt. Arról hogy a Chelsea-ben magára talált, már nem a vezetőség tehet.

Pedro esetén az egyetlek kérdés az, hogy hogy állunk majd fel, ha valaki lesérül előröl január 1ig. Iniesta újra balszélső lesz? Azt erősen kétlem...
bakkerman
1000%,tavaly is rátettem volna a nyakamat,hogy kisorsolnak minket Pep ellen,igazam is lett...BL-ben ha mindkét csapat a 8 között lesz akkor megcsinálják a Barca - Chelseat,vagy később a 4 között

ja bakker, az qrva élet, h összehoz velük vmi sorsolás bennünket 😮

Visca El Barça!

Egyébként olvasatom szerinte Jose nem is akarta csak Abramovics erőltette. Faszán ott is padozni fog.

bakkerman

gratulálok a vezetőségnek

[HUN]FaTaL
Ott van még Sandro is, szerintem jobb, mint Munir, de mindkettő gyengébb játékos mint Pedro.

bakkerman
Otamendi aláír a Cityhez,na őt is eltudtam volna képzelni nálunk...nem értem miért nem foglalkoznak a belső védő poszttal a vezetőségben,Mátyásban max 1-2 év van,Bartra sose lesz betonbiztos klasszis,lényegében Pique van csak,akire még lehet számítani évekig

bakkerman
És őszre maradna egy Munir a padra támadószélsőnek...nagyon remélem nem adják el Pedrot mostmár,januárban mehet,de most nagyon rossz húzás lenne

Chelsea úgy néz ki elvinné Pedrot. Semmi akadálya szerintem, Cuadrado-t kérjük érte... Csakhát ezek balfaszok....

PS3 Slim 250 PC

Akárhogy is, ha evvel a kezdővel állnak ki az első meccsen, akkor lett volna esélyük, meg főleg hitük a másodikon behúzni a kupát ugye hülye Lucho, mert most aztán kibaszottul kipihent volt mindenki, főleg azok, akik pénteket is végignyomták...

Visca El Barça!

Egyre több oylan játékost igazolunk aki inkább a feszültséget kelti sokszor, ahelyett hogy focizna. Lásd Suarez, Neymar, Arda Turan.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Én se vertem a fejem a falba az eredmény miatt,kellően profik a játékosok és azért LE is,hogy ebből tanuljanak,Sevilla ellen amikor kellett akkor jól fociztunk,ez a lényeg,még a Klub VB-t simán lehozhatjuk idén 😊

tobias88
Én a helyén kezelem ezt a 4-0át. Hatalmas verésnek tűnik, de ez a legkevésbé fontos kupa a hatból, ráadásul abszolút felkészülés közben mikor sok játékos nagyjából 2 hete edz csak 3 nap különbséggel Grúziából kell Spanyolországba hazatérni 120 perc után és meccsezni + még szakad az eső is... Sajnos a kezdő csapat nem lehetett a pályán és a 2. sor ritkán játszik, főleg együtt soha. Ez még egy barátságos meccses Barca volt egy olyan Bilbao ellen, akiknek ez volt a legfontosabb meccsük a szezonban
UUUU
Pont ezt nem értem én sem. Ezt a Sergi Roberto-t és a Bartrá-t, minek erőltetik ennyire mind a kettő egy nagy nulla. Sergi Robertot már három éve folyamatosan erőltetik valakinek a hatására, miközben az Eibarba is kevés lenne.
3 gólt ajándékoztunk tegnap a Bilbaónak, kettőt ebből ennek a két játékos közreműködésével,Ster Stegenről és Alvesről ne is beszéljek.Mint ahogy a tizenegyesről sem.
Nem értem minek cserélték le Bravót, sokkal rutinosabb és megbizhatóbb kapus. Eleve nem értettem, hogy minek fejelgetett ez az ökör. a Bilbaó játékosok lesen voltak, simán hagyhatta volna lepattani és megfoghatta volna kézzel a tizehatoson belül, erre hogy tovább tetézze a hülyeségét, fogja és középre befejeli a labdát.
Úgye uána láttuk Sergi Robertót hogyan passzolta le a labdát az ellenfélnek, amiből gól lett, majd Alves kreténségét egymás után kétszer is.
Nem is értettem miért nem adtuk el már.

Akármit is mond Lucho ilyen összeállításban nem szabadott volna kimenni a bilbao ellen, max a 2. meccsen. Mi az isten ...nak kell kispadoztatni a 3 legjobb középpályást, mikor a többiek is ugyanúgy elfáradtak kedden. Meg ez a Sergi Roberto gyerek ez kinek a valaga vége a barcában, mert annyira tolják a szekerét, miközben meg egy nagy nulla. Csak alibizik a pályán, ha kap egy labdát attól rögtön szabadul is, és ezt csinálja 2 éve kb. Érdekes őérte a kutya nem jelentkezik be, semmilyen csapatnak nem kell, mert senki sem vak. Csak azé van a pályán, h meglegyenek 11-en...Lehet itt szidni a játékosokat jogosan, mert tényleg fáradtak is, de ez vastagon Lucho sara volt. Nem is érdemelnek így 6 kupát, ha ilyen hülyeségeket csinál.

Visca El Barça!

Inkább most kapjanak egy zakót mint mondjuk 3 éve a bayern elleni 7-0

bakkerman
Ezekben a váratlan zakókban az a jó,hogy helyrebillenti a játékosokat agyilag,aki nyáron lógatta a lábát és a triplázás után elkényelmesedett azokra most jól "rá lett csapva az ajtó",és remélem ugyanolyan keményen kezdik meg a szezont mint a tavalyit

bakkerman
"Csapágyasra lettünk szopatva" így röviden hirtelen ez jutott eszembe a tegnapi meccsről

[HUN]FaTaL
Digi 1 adta.

Sippie
4-0? mi a f.sz történt?
és melyik adó adta?! 😄
[HUN]FaTaL
Az egész csapat szar, nem értem LE-t, hogy gondolta ezt a Rafinha/SR középpályát...

Nem hiába Bravo az első számú kapusunk, még ha ez furának is tűnt a tavalyi szezon elején. Ez a Ter Stegen eddig csak a hatalmas bakijairól és a kapusgólokról híresült el nálunk....

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Spanyol Szuperkupa odavágó
Ath. Bilbao - FCB
22:00 DigiSport1

Bilbao: Gorka, De Marcos, Gurpegi, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Beñat, Eraso, Susaeta, Mikel Rico és Aduriz.

FC Barcelona: Ter Stegen, Alves, Piqué, Vermaelen (Mascherano), Mathieu (Adriano) - Busquets, Rakitic, Iniesta (Sergi Roberto) - Messi, Suárez és Rafinha.

bakkerman
Elizgulta,tul konnyunek tunt a dolog,inkabb megbonyolitotta 😄

Nekem Suarez a durva. Egy az egyben védő nélkül megy a kapusra természetesen elrontja. Majd visszaszerzi a labdát és 4 ember mellett egy köténnyel ad egy gólpaszt... Felfoghatatlan. Miért nem tudja befejezni?

bakkerman
Igen igen 😊 BL meccsekig picit felkéne pörgetni a védelmet majd,elég bizarr ez a 4 kapott gól (mégha 1 büntetőből volt de akkor is)
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.08.12. 11:27:03

[HUN]FaTaL
Én is hasonlóképpen vagyok vele. Ennek ellenére jobban örülök, mintha egy dögunalmas meccs lett volna 😊

bakkerman
Kulso szemlelonek hatalmas meccs lehetett de nekem azert savanyu a szolo...4-1-rol nem szabad igy leereszteni

[HUN]FaTaL
LE rendesen elbaszta ezt a meccset a cserékkel. Mondjuk 4-1-ről elbukni, igazi művészet.

[HUN]FaTaL
Csak tavaszra is maradjon 😊

bakkerman
Najo elmegy a francba Leo...😄DDDDD De a legjobb hogy vigyorog elvezi a dolgot,ez jo jel oszre 😊