33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    Volt, az odavágón kihagyott egy ordító ziccert :D
  • pett3rson
    egy gólpasszt adott, elég az is...ilyen szintű játékosban mindig benne van a gól, csak egy olyan jól működő védelem, mint amilyennel a tegnapi Barcelona kiállt nem sok esélyt kapott, azzal a kevéssel meg nem tudott élni, szerintem ennyi történt.
  • Jakuza001
    De mas miatt fel kellett hogy tunjon, mert o a kampoval veszi le a labdat, vagy fejel. LOL

• bakkerman
    labda nélkül semmit nem ért a 180 perc alatt a Milannak,ha torgelle futkosott volna Ibra mezében,nekem az se tűnt volna fel.
  • Jakuza001
    Tenyleg a nagy Zlatannak volt a ket merkozesen egyaltalan kapuralovese, ha azt a szabadrugast nem szamitom, amit belerugott a sorfalba ?
  • bakkerman
    ‎"A foci nem a játékvezetőről szól! Szégyen! Nem hiszem el, hogy megadott egy olyan büntetőt, aminél játékban sem volt a labda. Úgy néz ki az UEFA két bizonyos csapatot akar a Bajnokok Ligája döntőjébe juttatni. Már tudom, hogyan érezhet Mourinho, amikor a Camp Nouból távozik." - Most már lassan az egész világ tudja mit művel az UEFA és a Barca a labdarúgással már 3 éve.... "
    Zlatan Ibrahimovic.

savanyú a szőlő kampóorrnak,választhat egy újabb csapatot,ahova "BL-t megy nyerni" ASD:ASASF:ASAF
  • Jakuza001
    Hagyd rá, még a linkje se érdemel megjegyzést, mert azt nem Alcantara irta, hanem https://twitter.com/#!/ivanperezrodrig twitterre bejegyzett pacák hülyeségét linkelte be, hogy mekkora idióta.
  • Sippie
    az első akkor nem volt jogos, ha én vagyok a hupikék törpike
  • Hunor88
    Ide is belinkelem, ok?
    Link
  • Sippie
    hagyjuk már azt a büntetőt, az odavágón nem kaptunk meg egyet, ha a mostanit nem számítjuk akkor is 2-1 ide. Ezen lehet lovagolni, de fölösleges.
  • LasCar16
    Rosszul értelmezed újra, az a baj hogy ÍGY estünk ki,nem pedig az hogy kiestünk.. az a büntető nagy törést okozott mentálisan a félidő előtt, simán látszott a második játékrész kezdetén is.. így a 3. gól után már mind1 volt,lényeg az hogy ellenetek tökéletes védekezés kell, ez szinte meg lett oldva, és nem attól érdemeltetek továbbjutást h volt sok helyzetetek, amiknek a végén sikerült szerelni..,mert nektek ez az ami számít.. plusz a tiki-taka, ennek ellenére nem ez jelenti azt, hogy "megérdemelnénk ez alapján, mert látványosabban játszunk" lehet itt még magyarázni meg okoskodni, hogy az büntető volt,de őszintén mikor láttatok hasonló szitut így befújva??
  • Sippie
    olyan topikba is megy az izmozás, ahol nem sok közük volt idén a BL-hez :D
  • Hobehto
    Gyerekek.....jártam bent a Milan topicban, miket beszélnek az emberek...Istenem. Nem tudják elfogadni a helyzetet, hogy így estek ki, nem is az, h így, hanem , h kiestek!! A legjobban az tetszett, mikor egy értelmiségi a gólhelyzeteket elemezte, és írja, hogy az 50 gólhelyzet kialakítása per 1 gól az semmi(mármint Barca részről) és 6/1 a Milan részről messziről jobb teljesítmény....háhhhh vicc de komolyan!!!!
  • bakkerman
    Giovincot szóba hozták velünk,szerintem kamu,alapból az ő posztján nálunk teltház van,na meg ha egy Afellay nem fér be a kezdőbe,akkor ő sem férne be...
  • Jakuza001
    Varj sot ha a barca kap egy tizenegyest, akkor 3:0-val jova irjak az ellenfelnek a merkozest. :P
  • Sippie
    Teljesen mind1, ha nincs azt a büntetőt nem számoljuk, akkor is 2-1 ide, és a barca jut tovább
  • Nyiri
    Hali!

Hol lehet venni eredeti Barca mezt venni? Puyol felirattal?

Thx
  • rooney8
    ez aztán tiszta büntető volt...

grat :D
  • tobias88
    WTCC-ben volt ilyen, hogy több súllyal indult valaki, ha az előző versenyen az első 3ban volt. Most majd olyan lesz, hogy Messi csak jobbal lőhet rá ha vezet a Barca
  • Jakuza001
    Mi az hogy elvette az elmenyt a biro ? Jah, hogy a szabalyokat azert hozzak, hogy szorosak lengyenek a merkozesek, nem azert, hogy a szabalytalansagokat lefujjak ?
    Holnap bevezetik, hogy ha valaki vezet a felidoben 3:0-ra, visszaallitjak az eredmenyt 0:0-ra, hogy izgalmas legyen ? Ami jar az jar, bekaphtjak a nyavajgok, hogy ilyen marhasagokat talalnak mar ki.
  • tobias88
    Amúgy sok helyen most azon megy a vita, hogy a bíró elvette az élményt, hogy izgalmas meccs legyen, mert a Milan továbbjutás nem volt reális. De az első meccsen a bíró Alexises esetnél a 0-1et vette el, ami után biztosan izgalmasabb meccset látunk, mint az idei legrosszabb BL meccs, ami végül is lett.

Az az igazi baj, hogy a Barca nyert megint sokadjára. Schumacherrel is ez volt a probléma anno. 2000ben még mindenki szerette, de 2005re, mikor már zsinórban nyert 5 vb címet, csak azok nem szurkoltak ellene, csak azok nem utálták, akik neki szurkoltak.
  • Jakuza001
    Marhasag, ez a lerantas tipikus esete a 16-oson belul.
    Ezt nem lehet felre ertelmezni es merlegelni, hogy ezert lehet, hogy meg adhatok 4db-t. Ami jar az jar, marhasag allitani azt, hogy merlegelni kell az esetet, a szabalytalansag az szabalytalansag es pont az a baj, hogy a birok merlegelnek kulonbozo helyzetekben, mint monddjuk nagy aranyu vezetesnel azt mondva, hogy ugyanmar nem gond ha szabalytalankodott mar 5-0 az eredmeny, miert is adjak meg egy tizenegyest.

Emiatt van az, hogy osszvissaza fujnak esetenkent a birok.
    Ez egy teljesen lathato szabalytalansag volt, raadasul a biro 5 meterre allt az esettol meghozza nem a mi altalunk latott kamera szogbol, hanem pont a masik oldalrol, de meg innen is latszodik, hogy Busquets mar majdnem a foldon van teljes testevel, amikor Nesta elengedi a mezet.
    Ezt a jo birok 100bol 99szer befujjak, meghozza teljesen jogosan.
  • tobias88
    Ez igaz, csak talán az indexen olvastam a Magyar játékvezetői bizottság elnökének a válaszát az újságírói kérdésre, ami nagyjából ez volt:
    "Egy dolog van a szabálykönyvben és egy dolog az amit a bírók a meccseken alkalmaznak. Kialakult egy konszenzus, hogy a rögzített helyzeteknél többet engednek meg a bírók, mint amit a mezőnyben szokás. Ha nem így lenne, 1 meccsen lenne 4-5 darab 11es."

Szerintem nem volt tizi ez miatt sem meg a bevett gyakorlat miatt sem, de nem ez döntött.

Amúgy jó lenne már egy közös álláspont ilyen helyzeteknél, mert hiába jönne a videóbíró, mert van aki ezt befújja és van aki nem. Ugyan ez van a kezezéssel is, amit valamelyik bíró még akkor is lefúj, ha le van szorítva, más meg csak a szabályok szerint (váll fölött vagy kéz kereste a labdát)
  • Jakuza001
    Teljesen mindegy innen is egyertelmu az eset, mint ahogy mar mondtam, mar a szoglet elott fogast keresett a mezen Nesta, a labda nem is erdekelte.

Annyira szoritotta es huzta a mezt, hogy jol lathatoan, majdnem o is orra bukik, mikozben Busquets elesik, mert meg akkor sem engedte el a mezt, mikozben Puyol probalta kizarni.

A kitoro jatekost pedig mezenel fogva lerantani szabalytalan es a szabalykonyv egyertelmuen kiter arra, hogy sarga lap jar erte azonnal, merlegeles nelkul, fuggetlenul attol, milyen helyzetben tortenik a 16-oson belul vagy kivul.
  • tobias88
    Amúgy az azért felháborító, hogy csak ebből az 1 kameraállásból van meg. Van kint 30 kamera egy ilyen meccsen.
  • Jakuza001
    A meg sem fogta a mezet es le se rantotta szovegekre. :P

• tobias88
    Ha nagyon akarnám, bármelyik csapatról össze tudnék állítani egy ilyen videót. Közel sem volt olyan bíráskodás tegnap, hogy ezért bárkiben felmerülhetne a csalás. Minden 2. meccsen bírózik a vesztes mert minden meccsen tévednek a bírók.
  • bodajoci
    Úgynézem megint az a szitu, mint anno az ominózus cselzi meccs után...Megy a fika, de ahogy akkor is, most is könnyen elfelejtik az emberek az ODAVÁGÓT!!! Pedig ez két meccsen dől el, és ha akkor nekünk nem fújtak be jogos 11-est, hát most megtették egy vitathatóval. Hozzáteszem, h akkor is fújhattak volna ilyen könnyű szívvel, vagy síppal még legalább egy tizit :) De kinemszarjale, tovább jutottunk :)
  • shevy
    jelen állás szerint az eredményesség egyenlő 71-71kupával rendelkezünk mi is ők is :)
  • bakkerman
    MU topikból :) hát igen,két elbukott BL döntő mély sebeket ejtett rajtuk,megértem őket :(

• bakkerman
    a Kapitány :))

Leo!

:))

Carles :))

MINDIG EGYÜTT!
  • bakkerman
    jóreggelt,éreztem hogy reggel tisztogatnom kell,de leszarom :DDD 180 perc alapján jobbak voltunk,de jobbak lennénk 360 perc után is,csak akkor nem 3-1 lenne az összesítés hanem 6-2. Mindkét büntető befújható volt,az más kérdés,hogy a Milannak is volt egy olyan szituja,mint a mi első büntetőnk,de hát,na,hazai pálya előnye. elődöntősök vagyunk,jöhet a Chelsea/Benfica.
  • Sippie
    Nem a 100 év alatti termésre gondolunk, hanem a jelenkorra :P
  • tobias88
    Mármint a legeredményesebb
  • tobias88
    Az a Madrid
  • Odacsap77
    Csak irigyek, a világ legjobb, és legeredményesebb csapatára. Ennyi a történet.
  • tobias88
    Amúgy azt a vak nem veszi észre, hogy ha mi nem kapunk meg egy jogos 11est, vagy kapunk egy jogtalan pirosat, nincs nyavalygás - sírás az ellenfél fórumjában, de ha a Barcát segíti egy bírói tévedés, akkor jön ide mindenki, akit az elmúlt 3 évben vertünk
  • LasCar16
    kérdezd meg Puhl Sanyit is
  • Jakuza001
    Mar ugy kezdodott a szituacio, hogy a szamozasnal fogta a mez kozepet es meg azt is visszaismeteltek hogy megcsavarta oldaliranyban, hogy jobban tudja fogni.
    Angol riporterek egybol megjegyeztek, hogy teljesen jogos tizenegyes.
  • tobias88
    Én kb 3 másodpercet láttam belőle. Ennyit játszottak vissza kb. Ez alapján megítélni nem nagyon tudom, de elég sok ilyen van a 16oson belül szögletnél.