Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tviktor91
Leszek én a házigéza szavazzatok meg.<#idiota>

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Jakuza001
Viszont ugyanugy a lenyeget nyilatkozta, mint azok akiket nem furt ki.

Jakuza001
Akkor valasszunk meg teged. Eleget vagy itt ugy is.

+1

tobias88
"Erre majd ugyis azt fogjak irni, hogy csak azert nyilatkozta ezt Valdano, mert kifurta a portugal a csapattol."

Viszont õ tényleg azért nyilatkozta <#circling>
[HUN]FaTaL
Jó lenne egy házigazda.

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
tényleg kellene a házigazda ide minél hamarabb
Jakuza001
Erre majd ugyis azt fogjak irni, hogy csak azert nyilatkozta ezt Valdano, mert kifurta a portugal a csapattol.

Pedig nem o az egyetlen madridi aki ezt nyilatkozta.

Tényleg jó látni. Hozzáírhatnál még 1-2 nevet, többek közt a tiédet is és ezt folytathatnátok valahol máshol mert elég volt a szemetelésbõl.

tviktor91

Jakuza001
"de egy szánalmas kis g**i vagy (sztem mikor fogantál akkor egyik szülõ tajt részeg lehetett , hogy ennyire egy elcseszett embert sikerült a világra hozni"

Es akkor mi szanalmas Barcelona szurkolok, megtekinthetjuk a minosegi forumozot. 😄DDD

Jó látni ,hogy a barca topic tele van minõségi fórumozókkal 😄DDD
rumkola.jakuzza xD
Effe88
hajrá Dean küldjed neki a savat😄😄😄

de egy szánalmas kis g**i vagy (sztem mikor fogantál akkor egyik szülõ tajt részeg lehetett , hogy ennyire egy elcseszett embert sikerült a világra hozni XD :XD 😄DD
a lényeg azon van ,hogy te egy szar video alapjan azt álltítod JM belerugott a cesc-be közben ezen a videon is látszik hogy hozzá sem ért a fejéhez!!! ezek utan mirõl is beszélünk????
tobias88
Most már értem, Mourinho miért csípte meg Villanova arcát. Biztos tetszett neki <#nyes>

Jakuza001
Belemagyarazzuk. Istenem te milyen szanalmas okoskodassal jossz itt, Ugye biztos nem a feje fele rug, es ugye nem annak nem koszonheto hogy nem talalja el rendesen mert az egyik barcelonai seged eltolja pont idoben ?
Veletlenul fujta oda a szel is mi ? Es akkor azt mondja hogy meg csak meg sem probalta megrugni. Meg Villanovat sem inzultalja hatulrol ? Csak halkan megjegyzem ha te igy beprobalkoztal volna mondjuk nekem, en tuti ki is verem vagy 3 fogadat, hogy megtanuld mit nem szabad csinalni buntetes nelkul.

Casillas
de Istenem, annyira egyszerûek vagytok. egy olyan pixeles, fos szögbõl készült videó alapján elhordjátok minden szarnak, mikor van millió meg egy felvétel, ahol simán látszik, hogy nem csak hogy hozzá sem ért Fabregashoz, hanem még csak meg sem próbálta megrúgni, simán elvitte a lábát a feje mellett, még mozdított is rajta, hogy ne "találja el"....

persze elõre látom, hogy ti majd ebbe is belemagyarázzátok, hogy biztos meggondolta magát utolsó pillanatban, mert egyébként látszik rajta hogy szilánkokra akarja törni Cesc koponyáját, vagy hogy valójában meg akarta rúgni, csak nem találta el három centirõl <#wow3>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

büdös mocskos cigány

fotográfik kolomp edisön :D

<#nevetes1>
tviktor91
DURR...és koppant.😄

UUUU
Te még mindig nem vetted észre, hogy ez az amire itt senki nem kiváncsi ?
Gondolom, éppen ezért nem véletlenül céloztak a szellemi szinvonaladra.
Légyszives menj az Arsenalos topicba drámázni, hadd olvassunk inkább másfajta üzeneteket itt.

bocsi az offért - hg-tól elnézést kérek - de ha valaki csak erre képes egy tök korrekt levél után akkor az illetõrõl megvan a véleményem 😊
Tegyük hozzá le is tiltott nehogy véletlen ezt is PMben tudjam neki leírni 😄D Csak ha nem olvassa el akkor miért tilt le? Még a logikus gondolkozásra sem képes vagy lehet magából indul ki és azt hiszi olyan vagyok mint õ mikor is anno anyázott vagy 20 PM levélben xD de én akkor sem tiltottam le , gondoltam elvan a gyerek ha játszik.
Kb mint egy 5 éves kisgyerek 😄D
Köszöntem neki ill. írtam 3 sort , semmi szitkozódást sem tartalmazott , erre kapok egy ilyen levelet!
Hát kérem ez bõven elárulja kinek hol van a szellemi színvnonala...
Csak nevetni tudok az ilyen embereken <#nevetes1>
Jakuza001
Elküldve: 2011. 08. 19. 21:08
Tárgy: 1
Sry te bohoc, de nem vagyok hajlando elolvasni az uzenetedet, mert a szellemi szinvonalad nem eri el egy egysejtuet se.
Ezek után teljes ignore , az ilyen ember kár hogy megszületett 😞
tviktor91
omg

Marci0115
omg

WuFraZselic
ja igen 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
ez kurva jó, bár angolul mintha fent lenne már 1 napja (vagy 1.5?) 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

minimize
nagyon nagy. a vége amúgy vicc,duzzoghat Wenger,aprópénzért tért haza a tudásához képest, ez tény. de bocs, hogy belekotyogtam.

No one can stop Death!

bakkerman
'114 – Kaka a pálya másik végén álldogál és gospel dalokkal szórakoztatja magát.

SÍÍÍÍROOOK <#nevetes1><#nevetes1><#taps><#eljen><#worship><#idiota><#idiota><#vigyor5>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
tobias88
A mérkõzés hosszabbításának összefoglalója (ha folytatódott volna):

'93 – José Mourinhónak olyan szintû gyönyört okozott a Barcelona segédedzõjének arcon csípése, hogy képtelen leállni és úgy érzi egyre több és több ember arcbõrét kell a két ujja közé szorítania. Következõ áldozatának Gerard Piquét szemeli ki, de a világbajnok hátvéd már azelõtt elkezd vérezni, mielõtt José a közelébe érhetett volna. Pique rövid (le)ápolás után visszatér a pályára.

'97 – Cristiano Ronaldo rádöbben, hogy elméje és gondolatai segítségével már nem csak a haját tudja belõni, de a gallérját is fel tudja hajtani. Áll is, mint a cövek.

'101 – Fabregas továbbra is bizonyítani szeretné a benne lakozó Barca-gént, ezért jó hangosan ráüvölt Iker Casillasra: „A Camp Nouban csak a szép futball nyerhet!” , majd azonnal az arcához kap és összeesik. Valójában azért, mert Marcelo visszajött a pályára és pofán rúgta.

'104 – Az oldalvonal mellett egy újabb tömegverekedés alakul ki, miközben Messi három gólt is szerez, de legnagyobb bánatára senki sem figyelt, így marad a 2-2.

'107 – Pinto úgy érzi a játékvezetõ nem áll a helyzet magaslatán, ezért leszalad az öltözõbe egy viperáért...

'109 – Coentrao a szögletzászlónál ül, elõre-hátra dülöngél és félhangosan motyogja: „Könyörgöm, valaki vigyen vissza Portugáliába!”

'112 – Mesut Özil elveszi Pintótól a viperát és elkezdi üldözni David Villát, hogy elégtételt vehessen.

'114 – Már hosszú-hosszú percek teltek el anélkül, hogy Pepe agyon rúgott volna valakit, amikor véletlenül Ricardo Carvalhót teszi a földdel egyenlõvé, miközben Xavi a kezdõkörben üvölt: „Nem veszitek észre, hogy Cesc mennyire szenved??!!!” Emiatt egy újabb tömegverekedés alakul ki.

'114 – Kaka a pálya másik végén álldogál és gospel dalokkal szórakoztatja magát.

'115 – A semmibõl hirtelen elõbukkan Arsene Wenger, aki elkezdi London irányába ráncigálni Fabregast, aki könnyek között 'második apámnak' szólítja a franciát, majd kiszabadul a Wenger-kampóból és elrohan.

'117 – José Mourinho elégedetten konstatálja, hogy minden egyes Barca edzõ arcát megcsípte már, kivéve egyet...

'120 – Miközben a pályán állt a bál, Guardiola hasznossá tette magát és begyûjtött 8 trófeát (három különbözõ kontinensen), így akár összesen kilenc kupával és egy újabb világra szóló rekorddal zárhatja a szerdai napot, feltéve ha csapata megszerzi a Spanyol Szuperkupát is...

'121 – A hosszabbítás végére nem maradt olyan játékos aki ne sérült volna le, vagy ne kapott volna piros lapot, így a bírói hármas az Arsenal csapatának ítéli oda a trófeát, hátha Wenger abbahagyja a duzzogást...
<#eljen>
beigazolódott , bizony nem fogtad fel amit írtam... (lehet nemtudod a PM jelentését 😞
"Viszont mernék fogadni ,hogy az eszedig nem jut el ennek a hsz-nak a mondanivalója (lényege) és tuti válaszolsz valamit 😄"
Ment egy PM mert nem ide tartozik amit szeretnék még mondani és téged ismerve nem fogod fel ésszel ,hogy PM-ben azaz privát üzenetben írj ha bárit szeretnél.
UUUU
Nem is tudom, mi más szóval lehetne jellemezni egy olyan embert, aki egy földönfekvõ emberbe bele akar rúgni hátulról, mert egy sporteseményen nem tud veszíteni.
Az se különb, aki ezen nem háborodik fel, az is ugyanolyan féreg.

Jakuza001
Kotekedo jellegu ? Nem hangnemu ? Csak felhivnam a figyelmedet arra a szimpla tenyre, hogy aki itt kotekedni kezdett az te voltal.
Tehat ezzel a "a martiromsaggal" menj az ovodas ismeroseidhez.

Amugy meg kutyat nem erdekli a profilod, mint ahogy az sem, hogy te a Celeb musorokra izgulsz, mert a szubkultura es az IQ nelkuliseg, ami teged eltet.

Ha pedig nem erdekel a reakcio, akkor van egy olyan sanda gyanum tartsd meg magadnak a dualpostolast es mufelhaborodast, ha mar nem megy egy hozzaszolasban.

Az pedig igen csak minosit teged, hogy edzobazol egy sunyi alattomos embert, mikozben a valos "tetu" meghatarozastol felhaborodsz. Ezt hivjak ketszinusegnek, amin nem csodalkozom.

Lehet nem sûrûm volt benne része 😄DD

Egyébként a JM rugásához annyit ,hogy az nem volt olyan nagyon erõs rúgás de a szándék nem volt szép tõle ez tény és való de ha meg azt vesszük, hogy mennyit színészkedik a csapat akkor meg ettõl jóval nagyobb rúgást érdemelne amblock az egész csapat 😄D (Cesc-t meg sajnálom mert nem ezt érdemelné ! Marcelonak járt volna az a rúgás , vagy egy jó nyakleves de lehet a színfalak mögött meg is kapta xD
Látom képes voltál a profilomra rákattintani , hogy tudj valami kötekedõ jellegû hozzászólást írni nekem, bár ez annyira nem izgat! (Ezeket a mûsorokat szerintem rajtam kivül több ember is követte és bizony ezért mi vagyunk az emberiség legallja amit büszkén válllalok <#idiota> :]
Örülök annak is ,hogy mindent megtudsz magyarázni 😊
Ám mennyivel normálisabb lett volna a hozzászólás ha a "tetu" szócskát elhagyod...
De tudjuk amilyen a mosdó olyan a törölközõ, jelen esetben eléggé piszkos.
No de erre ne is reagálj mert nem vagyok rád kíváncsi! (Ha esetleg szeretnél valamit akkor azt PM formájában tedd meg) Viszont mernék fogadni ,hogy az eszedig nem jut el ennek a hsz-nak a mondanivalója (lényege) és tuti válaszolsz valamit 😄
Jakuza001
Hagyd az ilyeneknek edzoba, nem tetu. Pedig aki egy foldon fekvo jatekosba Real edzokent belerug meg a masik segededzot hatulrol inzultal, keves jobb szoval lehet jellemezni.
Ezek utan a csak olyanoknak lehet gratulalni es minositeni, akik ilyen tettek utan nem haborodnak fel.

sajnos nincsen rá jobb szó.

cesc fábregas

[HUN]FaTaL
Mi a baj a Lie To Me-vel? (FOX)

Szerintem jó sorozat (volt, amíg le nem lõtték).

Jakuza001
En meg mivel neked az eszedhez nem tudok, igy marad a Hazudj ha tudsz vagy a Celeb vagyok, ments ki innen! cimu topicnyitasodhoz. 😄

Én neked tudok gratulálni, téged minõsít amiért ilyen jelzõket aggasztasz az edzõbára!
Jakuza001
Jol nezzetek meg a tetu muringyo labat.

Alexisnek tetszett a balhé <#nevetes1>

cesc fábregas

[HUN]FaTaL
Jaja. Ennél az lenne viccesebb, ha Messi meg Kaká egymás mellett állnának és beszélgetnének. Mondjuk az aznapi vacsoráról vagy nem tudom 😄DDD

bakkerman
két normális ember<#eljen> marcelo meg lent jobb oldalt épp a piroslapja után sétálgat vissza balhézni 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nézd má' egy normális játékos a Madridban <#zavart1>

[HUN]FaTaL
Rájöttem Kaká miért nem passzol Mourinho elképzeléseibe:

<#idiota>

tviktor91
Már asszem linkeltem..

ASADSSAS:ASAD szakadok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Messi az egekben, Mourinho a pokolban

"Miért nem szeretik a Real Madridot" - ezzel a címmel jelentkezik a 'New York Times' internetes blogjának legújabb anyaga, amely elemzi és összefoglalja a szerda esti, végül katalán sikerrel végzõdõ összecsapást. A nemzetközi média tehát nem felejt, miközben immáron Madridban is kezdenek elégedetlenkedni Mourinho viselkedése láttán. Leo Messi természetesen ismét a mennyben van.

Azt nem állítanánk, hogy José Mourinho el fogja sírni magát a nemzetközi média kijelentései láttán, annyi viszont bizonyos, hogy sokat nem fogja lapozni a csütörtöki újságokat, illetve böngészni az internetes portálokat. Habár játékában egyre acélosabb a Madrid, a portugál tréner mégsem volt elégedett ezzel, és inkább magára hívta fel a figyelmet negatív reklám gyanánt.

A 'New York Times' labdarúgásra szakosodott internetes blogja például idézi Piqué szavait, érthetetlennek nevezi Marcelo kirohanását a találkozó végén, illetve megjegyzi, hogy a brazil hátvédnek valójában már a pályán sem kellett volna lennie, mivel korábban piros lapot érõen oldalba rúgta Leo Messit egy fejpárbaj során.

Európában sem lelhet azonban megértõbb zsurnalisztákra Mourinho, az olasz 'La Gazetta dello Sport' például úgy fogalmaz, hogy "Messi varázsolt, Mourinho pedig tönkreteszi a spanyol futballt". Angliában is azon a véleményen vannak, hogy a 'Special One' viselkedése nem futballpályára való, és ennek a szemléltetésére a 'The Times' például Piqué szavait használja. A 'Guardian' ugyan komolyabban nem formál véleményt, de Messi dicsérete mellett kiemeli Mourinho agresszivitását, illetve érdekes módon Higuaín és Pinto incidensét. A lap szerint az argentin támadó torkon ragadta a spanyol kapust, amit érdekes módon más lapok nem nagyon jegyeztek meg, bár egy ilyen mértékû tömegverekedés kapcsán nem meglepõ, hogy nem tiszta még minden részlet.

Katalóniában önmagától értetõdõen gyakorlatilag nemzeti ünnepnapot akarnak Messinek, aki fõként a 'SuperMessi' jelzõt kapta meg. A 'SPORT', valamint a 'Mundo' nagyobb részletességgel elemzik Mourinho viselkedését és a madridiak durvaságát a meccs végén, ám ebben azért nincs semmi különleges, lévén, hogy Mourinho akkor is a katalán média egyértelmû célpontja lenne, ha nem csinált volna semmit sem.

Az viszont már egy kissé jelzés értékû, hogy a madridi 'AS' a következõképpen fogalmaz: "Egy erõs Madrid lerombolta a róla alkotott képet Marcelo és Pepe brutalitásával". Sõt, a címlapon az a kép szerepel, melyen Messi éppen elpöcköli a labdát Casillas felett, megszerezve a második barcelonai gólt, Cristiano Ronaldo pedig térden csúszva nézi az argentin klasszis találatát. Az 'AS' ehhez egy Mourinhót kifigurázó szójátékot is rendelt: 'Miért? (Por Qué?) Mert Messi'.

cesc fábregas

Jakuza001
Nem lehet, 26.-t neztem. Azota valtoztattak meg.
Meg is lepodtem, hogy pentekre BL-t irtak be, es akkor meg azt hittem elirtak, ami vegul is lehetseges es lehet pont ezutan javitottak masra.