33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Rockynhooo
  • bakkerman
    Naaa csak egyet a mama kedvéért!! AASDASF:ASASF:asASF

• bakkerman
    Habár José Mourinho kétségtelenül ironikusan értette, Guardiola azért megköszönte a portugál tréner azon kijelentését, hogy "a Barça nem csupán favorit, a Barça szuperfavorit a Bajnokok Ligájában."

"Nem hiszem, és a játékosaim sem hiszik, hogy ilyen könnyű lesz. Köszönjük Mourinho bizalmát, de mind a négy csapatnak van esélye a döntőbe jutásra."

egy igazi úriember Josep,nem is vártam mást tőle,a köpködés nem az ő műfaja. Mondhat bármit az a betegarcú,mindig is Pep lesz az első,aki egy meccs előtt/után a kezét nyújtja! Benne még van emberség.
  • bakkerman
    :DDDDDDD érdekes :DD
  • tobias88
    Hát, jelenleg én fogadnék is rá. Bilbao simán bejut a döntőbe a Sporting ellen, a másik ágról meg csak Spanyol juthat be (szerintem a Valencia lesz az). Barcát jóval esélyesebbnek tartom a Chelsea ellen, mint a Madridot a Bayern ellen (fogadóirodák is), de a Madrid is be fog jutni szerintem.
  • Voyager5
    Milyen durva lenne, ha mindkét sorozatban spanyol döntő lenne :D
  • tobias88
    Persze, de a mai csapat ellen senki nem állt úgy ki mint annó. A 30-40 méteres területre indítgattak be, ma meg 15 métert hagynak nekik.
  • balintka
    Nagyon nagy csapat volt! Minden meccset megnéztem realosként. Sajna ma ezt nem tudom elmondani.
  • bakkerman
    micsoda csapat volt az,Puyol legjobb korban volt,Sylvinho,Belletti,Deco,Dinho,Eto'o stb...az a csapat tudott játszani,nem voltak Messi féle megindulások,Dinho-Deco 2-3 passzból 100%-os ziccert csinált,Eto'o pedig könyörtelenül bevágott mindent!
  • tobias88
    Én is emlékszem, még meg is könnyeztem anno (pedig az nagyon ritka dolog ), kár hogy úgy véve nem ért semmit a Valdest elrántós fejes góljuk miatt.
  • tobias88
    Ha nem lenne bírói hiba, akkor is találnának. Egyszerűen nem képesek elismerni, ha a másik csapat jobb náluk.
  • bakkerman
    ezt a gólt sose fogom elfelejteni...csodagól volt!
  • bakkerman
    a sok okos szerint a spanyol bajnokság 2 csapatos...igen,valóban,utóbbi években csak két csapat tud odajutni a bajnoki cím közelébe,de a többiek meg fingatják az angol bajnokot,német csapatokat stb...a premier ligából már csak 1 csapat érintett a nemzetközi porondon...
  • bakkerman
    "Vannak olyanok, akik öt esztendő alatt öt alkalommal jutottak el a Bajnokok Ligája elődöntőjébe Frisk és az utódaiknak köszönhetően. Továbbá léteznek olyan emberek, akik ugyan nyolc év alatt csak hatszor voltak elődöntősök a csapataikkal, de mindezt négy különböző egyesületben és kemény munka árán érték el" - vont párhuzamot egyértelműen Mourinho és Guardiola között Paramés, aki folytatta a gondolatmenetét a Twitter csatornáján.

"A kompenzáció biztosan végbement ezekért a teljesítményekért, melyekkel nem létező gólt adtak meg, játékosokat állítottak ki jogtalanul színészkedés után vagy éppen olyan találatoktól fosztották meg az adott együttest, amely szabályos volt."

Paramés végül, aki nem először kelt ki a Barça ellen és gyakorlatilag minden olyan eseményt kommentál, mely véleményes a katalánokra nézve, a Bajnokok Ligája végső szakaszára is előretekintett: "Ezek tudatában jöjjön, aminek jönnie kell. Nyugodt vagyok és boldog, ám tisztában vagyok vele, hogy mi fog történni. Már most szeretnék gratulálni a későbbi győztesnek" - utalt merő gúnnyal a Barcelonára a 'Special One' szóvivője.

ez a nyomorék megérdemelné hogy május 19.-én a BL döntőben Puyi a trófeával a kezében a szemébe kacagjon
  • tobias88
    Mou szóvivője is aztán egy érdekes ember. Minden olyan eseményt kommentál, amikor a Barca javára téved egy bíró és mindig csalással vádol mindenkit akit tud.

Rendben van amúgy, hogy a Barca részéről nem, vagy ritkán foglalkoznak a bírói tévedésekkel a nyilatkozatokban, de így a könnyen befolyásolható köztudatba az vonul be, hogy mindig nyomják a csapatot. (Pedig idén egyik párharc sem volt ilyen a kettőből)
  • bakkerman
    ez nem a foci tippek topik,vagy írsz normálisan,flame nélkül,vagy ha nem tudsz,akkor törlöm. ez ugyanúgy másra is vonatkozik
  • tippmix945
    Chelsea-Barcelona:3-1
    Barcelona-Chelsea:0-0
  • tippmix945
    törölgetünk?
  • tobias88
    Azt hiszem egy ideig nem kell aggódni a Spanyoloknak, hogy 4ről lecsökken 3ra a BL indulók száma. A veszély nem állt fent, de most a BL-ben a legjobb 4ben 2, az Európa Ligában pedig 3 csapat spanyol. És panaszkodnak, hogy gyenge a Spanyol bajnokság...
  • Kocka08
    Kérlek írd rendesen a csapat nevét nem sokkal több mozdulat, talán megéri.
    Jó meccs lesz nagyon várom, de sztem butaság aki azt mondja h Benfica veszélyesebb lett volna a Chelsea :)
    Esélytelenek nyugalmával várom a meccset de azért ha kifogunk 2 jó napot akkor bizony lesznek izgalmak.
  • Jakuza001
    Ezzel szemben en ugy gondolom a megjegyzesed soraira, hogy a Chelsea merkozes sokkal, de sokkal nehezebb lesz, mint amilyen a Milan volt, mert az angolok ki-ki meccset akarnak majd jatszani, a multbeli merkozes miatt, sokkal jobban felfogjak emiatt szivni magukat.

Amugy meg a sorsolasrol, nem csak en vagyok azon a velemenyem, hogy az UEFA mar evek ota manipulalja a sorsolasokat, hogy a nagy nezoszamot hozo merkozesek jojjenek ossze a megfelelo idopontokban. Nem lehetett veletlen a 3 evvel ezelotti eset, amikor a CCN-hez lezart boritekban megerkezett a kieseses sorsolas egy nappal a parositasok elott es mind a 4 merkozes resztvevoi stimmeltek benne, meg a helyszinek sorrendjeben is.
    Persze kesobb rafogtak, hogy veletlen lehetett, de ilyen veletlenek ritkan fordulnak elo, foleg ha egyetlen egy nevtelen levelrol van szo es nem tippverseny kereten belul erkezett a level, hanem azzal, hogy csalnak a sorsolassal.
  • tobias88
    Komoly a cikk. Chelsea-nek már 5 11est lehetett volna ítélni. Eddig csak 4ről hallottam, jövőre már 6 lesz. 1 11es ott jogos volt, 1et meglehetett adni, de mellette kiállították Yaya Toure-t, ráadásul az odavágón elmaradt 11es a Barcának meg elmaradt piros a Chelseanél.

A másik eset amit felhoz, az az Inter elleni visszavágó. Na de az odavágón nagyobb bírói segítségett kapott az Inter, mint a visszavágón a Barca.

Milan ellen meg felhoznak 2 11est, de abból az egyik meg teljesen jogos
    ( 2 év múlva már jogtalan lesz, újabb 2 év múlva a Milan volt aki jobban játszott a 180 perc alatt)
    És ugyan úgy volt egy Sanchez eset az odavágón.

Lehet mondani, hogy segítik a Barcát, csak a másik meccsen meg hátráltatják. Úgy tűnik, odavágókon hátráltatják, visszavágókon segítik, de az antiBarcások a második 90 percre csökkentik a meccs hosszát.
  • tobias88
    Mourinho már bírózik, pedig nem is ellene játszik a csapat:
    "Let me be honest, I don't think the final will be a Real Madrid/Chelsea final. It could be Bayern or Barcelona, I just don't think it will be Real Madrid v Chelsea and we know why."

azaz

"Hogy őszinte legyek, nem gondolom, hogy Madrid Chelsea döntő lesz. Lehet Bayern Barcelona döntő, de Madrid Chelsea döntő nem hiszem hogy lesz, mint tudjuk, hogy miért."

Nem hiszem hogy arra gondolt, hogy a Chelsea jelenleg nagyon gyenge és irtózatos csoda, hogy a legjobb 4 között vannak, vagy arra hogy a Barca ennyire jó
  • Sippie
    Ja egyébként te cselzi drukker vagy? Mert pont egy drogbával a soraim között inkább nem dumálnék a helyedben színészkedésről :D
  • bakkerman
    Tudunk ezekről,mi is látjuk ami történik. Látja a több százezer socio is,ott Barcelonaban. Én ahogy annyi idős lettem,hogy tudjak nézni focit,megértsem a játékot,ismerjem a csapatokat,a játékosokat,számomra csak egy csapat létezik,ez a Barca. Akkoris ugyanolyan izgalommal,és örömmel ültem le a TV elé,amikor a csapat olyan helyzetben volt,hogy nem volt aki szórja ötösével a gólokat,nem volt olyan csoda középpályánk mint most,és nem BL döntőkért harcoltunk,hanem hogy egyáltalán BL főtáblára kerüljünk. Nagyon bántanak engem azok a dolgok,írások,kommentek,amiket naponta látok a facebookon,az interneten,de én innen nem tudok mit csinálni. Én a Klubot,a fantasztikus hagyományokat szeretem,nem arra verem a mellem,hogy hány trófeánk van,lett az utóbbi években. Nagy hazugság lenne,ha azt mondanám,hogy 2009-ben nem segített(ek) minket a döntőbe jutásnál,mert tény,hogy ott akkor a Chelsea ellen voltak érdekes dolgok. Láttam Busquets esetét az Inter ellen,elitéltem őt ezért. Láttam tavaly a Real ellen amit Dani csinált,nem szép dolog,valóban. Én ennél többet nem tudok hozzáfűzni,örülök a csapat sikereinek,mégha azok mások szerint a nagy hátszélnek köszönhetőek. Nem verem magam arra,hogy mi hány BL-t nyertünk,vagy Messi hány gólt lő,ezt nagyon jól tudják a barátaim is. A lényeg,hogy tisztában vagyok(vagyunk) ezekkel a dolgokkal,de bűn vagy nem bűn,én ezekkel együtt is szeretem,tisztelem ezt a klubot,ugyanúgy tisztelem a Chelseat,ugyanúgy tisztelem az Intert,vagy bármelyik ellenfelünket.
  • Jakuza001
    Kerdezd meg magadtol, melyik merkozesnek lenne nagyobb bnezettsege ? A Banfica-Barcelonanak, vagy a Chelsea-Barcelonanak, az elozmenyek miatt ?
  • Sippie
    Köszönjük Emese
  • lippet
    Azért ez már undorító.... Minden csapatban vannak színészek, de kérem ez már egész színháza társaság. Ti ezt nevezitek focinak? Sajnállak titeket...
  • Sippie
    Ajánlom figyelmedbe eme hozzászólást, te okoskodó
  • lippet
    Ajánlom figyelmébe minden Barca drukkernek!

Itt már nem csak 1-1 megadott/nem megadott 11-esekről, piros lapokról van szó. Itt veritek magatok, s szurkoltok az FC Platini-nek. A nagyságos (Platini) meg mondta régebb, hogy REAL - Barca döntő lesz idén. Ha ez a játék alapján nem jön össze, akkor jönnek a bírók... Szánalmas amit az UEFA csinál. Aztán meg fel vagytok háborodva, hogy az ellenfél kap egy talán nem jogos 11-est 10 évente egyszer... Kicsit szálljatok már le a magas lórol!!!
  • bakkerman
    egyébként nem is tudtam,hogy a Milan ellen Puyi megelőzte Miguelit a tétmeccsek rangsorában,a Kapitány 550. tétmeccsét játszotta Barca mezben,ezzel 2. lett a rangsorban,Xavi vezet 618-al

• bakkerman
    a Benfica masszív kis csapat,okozhattak volna meglepetést,de így valahogy tovább botorkált a Chelsea,nulla (0) játékkal,én picit megkönnyebbültem,a Benficatól jelen esetben jobban tartanék mint a Chelsea-től.
  • bakkerman
    Muniesa a következő szezontól már az első keret 100%-os tagja lesz,így én kizártnak tartom Thiago Silva érkezését...
  • Oziris666
    Jó hát az isteni Barcának semmilyen csapat se tud gondot okozni ezt tudjuk...
  • tobias88
    Dehogy volt az egyből piros. Sárgát mindenképpen megért, de az első volt kétséges. Chelsea 2. góljánál meg magas láb volt a középpályánál, pedig még láthattak volna a semleges nézők 3-4 perc izgalmas focit.

A Benfica sokkal jobb volt a párharc alatt, de annyira szerencsétlenek, hogy azt már rossz volt nézni. Ez a Chelsea szerintem nem fog gondot okozni a Barcának, a másik elődöntő meg tényleg alakulhat akár hogy, bár a Madrid azért esélyesebb.
  • Oziris666
    A kiállitás teljesen jogos volt söt egyböl piros is lehetett volna böven!
  • Hunor88
    Google fordító? Nem hiszem, hogy jól írja le...
  • tobias88
    Nah, most már pirosat is kapott az egyik Benficás. Jogtalan 11esnél ahogy szokás, reklamált mindenki (ahogyan a Milanosok tegnap) és ott 2 sárgát is kiadott a reklamálóknak. Most akkor a Chelsea-t is nyomják?
  • tobias88
    Nah. Chelsea kapott egy kamu 11est. A tegnapi 2. 11esünk inkább megadható volt mint ez. Kíváncsi vagyok hány hozzászóló fog nyavalyogni miatta
  • tobias88
    Ekkora egy idiótát aki a cikket írta:
    "@ivanperezrodrig: @Thi_Alcantara91 dos penaltis que no eran" Y hoy hace sol en Barcelona

Idéz valami ivan nemtomkitől és a fordító szerint nem azt írja hogy igaza lenne, hanem valami olyant, hogy fényes nap ez Barcelonában...