Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Jó csoport. Szerettem volna ha nem veletek kerülünk össze de hát így alakult. Meglátjuk mire leszünk képesek. Legutóbb 2006-ban az elõdöntõben voltunk együtt, akkor egy 1:0-val ti mentetek tovább, pedig ha Sheva gólját megadják a Nou Campban... 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Jakuza001
Megerdemelte, hiszen o a vilag legjobbja, de ez a dij teljesen felesleges.

tobias88
Mennyire meg van szeppenve ilyenkor, hihetetlen <#vigyor2>
UEFA Best Player in Europe: LIONEL MESSI

cesc fábregas

tobias88
Legalább lesz 2 érdekes meccsünk.
Group H
FC Barcelona
AC Milan
BATE Borisov
Plzen

simaliba..

cesc fábregas

tobias88
Puyol elég kemény volt <#idiota>

WuFraZselic
gondoltam

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
igen.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

WuFraZselic
te is ott voltál az öltözõben, mikor a "bocsánatkérés" megtörtént?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

tviktor91
Hétvégén kezdõdik a LÁszló liga.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

bakkerman
beteg ez az ember,egyszerûen nincs erre más szó. ideje lenne visszatakarodnia oda ahonnan jött,milánó kék-fekete részére,ott eltûrik ezt a viselkedést,de a spanyol focit ne bassza tönkre. remélem idén nem nyernek semmit,és akkor tényleg visszahúz. félreértés ne essék,én nem a real madridot okolom ezekért a dolgokért,hanem mourinhot.

"A szerdai meccs egyik meglepetése volt, hogy a Real elsõ számú kapusa és csapatkapitánya, Iker Casillas egy percet sem játszott. Casillas az eldurvuló Szuperkupa után felhívta a barcelonai Puyolt és Xavit is, a kapus el akarja kerülni, hogy a két klub közötti ellenséges hangulat a válogatottban is megmaradjon. Elnézést kért, Mourinho ezt nem nézte jó szemmel, bár a meccs után sajtótájékoztatón azt mondta, Casillas azzal beszél telefonon, akivel akar."

fotográfik kolomp edisön :D

tobias88
"Labdarúgó Szövetség illetékes bizottsága kedden úgy döntött: Fegyelmi vizsgálatot indít José Mourinho és Tito Vilanova ellen súlyos, illetve könnyebb szabálysértés miatt.

A négy pontból álló közleményben a fõvárosi klub kitér arra is, hogy meglepõ döntés vizsgálatot elrendelni néhány órával azok után, hogy a Barcelona elnöke nyilvánosan reklamálta ezt a szövetségnél.”

Madridban vagy elment a józan ész vagy nem tudom, de hogy azt hiszik, hogy ennél, a szabályt "alig" sértõ esetnél csak azért indul eljárás mourinho ellen, mert a Rosell nyilatkozott... Vicc
én fõleg a 2003/2004-2008 ig tartó idõszakra gondolok, állandóan akkor lõttek gólt, na meg az a sok 1-0 is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nuno88
90. perc után? Hagyjuk már...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

semmi, csak ironikus kissé😊 amúhy gondolom tudjátok h a Napolival 2 bajnoki címet nyert Diego, sõt a közönség annyira szerette h egyszer helikopterrel vitték be a pályára (Napoli stadionjáról van szó természetesen)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pofázik az olasz Ducce😄

csak azt felejti el a Milannak mennyi szerencséje volt a 90. perc után:S

sz4bolcs
andwhat? 😄 Attól még sajnálom..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Maradona 2 egykori csapata

sz4bolcs
Sajnálom Napolit.. ez alázás volt 😞😞

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

bakkerman
úristen Ini mekkora labdát adott Keitanak a 2. gólnál,atyaég. fantasztikus gólok egytõl egyig,osztálykülönbségek vannak a csapatok között

cesc fábregas

bakkerman
Cesc már két trófeánál tart,ennyit gyûjtött az Arsenalban is <#idiota> jó mondjuk a Gamper az nem hivatalos torna,de akkoris 😄

5-0 a vége 😊

limperatore
cesc megrúgta elsõ gólját napoli ellen

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Igen,lehagytam hogy kár lenne érte.

[HUN]FaTaL
Remélem nem adjuk el.

http://goo.gl/gd6Zi5

Még egy kis Mou.
Amúgy nem miatta linkeltem be hanem a cikk utolsó 2 bekezdése miatt.

[HUN]FaTaL
"Jó kommentátoraik vannak"

Szerintem nem.

tviktor91
Már meg mi a baj a digivel? Jó kommentátoraik vannak..ráadásul HDban nyomják

[HUN]FaTaL
PRO4et hallhattad a tv2-n.

PRO4 adja meg a Digisport, nálunk. ORF1 és SAT1em sincs, meg inkább nézem magyar kommentátorral, még ha a fos digin is lesz. 😊

ORF1 és SAT1 is adja
meg most halottam a reklámját vagy az RTL-en vagy a TV2-õn, hogy valamelyik sport is adja (nem a digi), de sajna nem értettem rendesen, nem voltam a szobában.
Kiírva egyenlõre még nem látom sehol...

[HUN]FaTaL
Digi is adni fogja a Porto elleni meccset, nem csak a PRO4. Így legalább láthatom 😄

szucsy89
Pár év múlva (de akár 1-2éven belül is) viszont el tudom képzelni, hogy megy oda, mert van olyan pénzéhes mint azok akik most ott vannak...
tviktor91
Orosz mencseszter sziti.

Persze hogy komolytalan, de az Anzsiból már kezd elegem lenni. Megveszik a fél világot ahelyett hogy csapatot építenének. Ez a sok pénz meg kinyírja a focit.

bakkerman
ezt fölösleges komolyan venni
1.Alves alapemberünk
2.Alves nagyszerû helyen van,karrierje csúcsán,alapember a világ legjobb csapatában
3. HA,ESETLEG valahol megfordulna Rosell fejében,hogy eladja,akkor se most,mivel 10 nap van az átig. szezonból,ennyi idõ alatt nem lehet találni helyettest,vagy ha igen,irreálisan nagy pénzért.

tobias88
Eddig nem nyújtott maradandót, de kit vennénk a helyére? <#idiota>
Mindig is szerettem a Realt /és a portugál válogatottat/, ha mással játszottak mindig nekik drukkoltam, de amióta murinnyó odament egyszerû magyar szóval: undorítónak találom az elõbbit, és egyre negatívabb érzésekkel viseltetek az utóbbi iránt. Így kell ezt biztosan?

látom MTA-s szintû beszélgetések folytak itt😊

JM-t bírtam régen a Chelsea-ban, de egyre hiteltelenebb, amit csinál. Hiába nyert 2 csapattal is BL-t most a Reálban nagy szemét lett, eddig legalább a Special One volt, de mostmár minden határt átlép:S

bakkerman
faszomba már mi volt már megint itt????

tviktor91
Nekem nemsoká lejár.<#vigyor5>

-Ki az.: Korán kel,kenyeret süt,fehér ruhában van és nem a pék?
-?
-?
-?
-De a pék.<#idiota>

tobias88
Nekem mind1, hogy ki lesz, csak ne Madridos és büntetett <#whatever>
tviktor91
Jó házigazda lennék pedig...Mátyás az igazságost játszanám el.

Jakuza001