Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
cesc fábregas
FC Barcelona
AC Milan
BATE Borisov
Plzen
simaliba..
cesc fábregas
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
fotográfik kolomp edisön :D
A négy pontból álló közleményben a fõvárosi klub kitér arra is, hogy meglepõ döntés vizsgálatot elrendelni néhány órával azok után, hogy a Barcelona elnöke nyilvánosan reklamálta ezt a szövetségnél.”
Madridban vagy elment a józan ész vagy nem tudom, de hogy azt hiszik, hogy ennél, a szabályt "alig" sértõ esetnél csak azért indul eljárás mourinho ellen, mert a Rosell nyilatkozott... Vicc
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
cesc fábregas
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amúgy nem miatta linkeltem be hanem a cikk utolsó 2 bekezdése miatt.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
PRO4 adja meg a Digisport, nálunk. ORF1 és SAT1em sincs, meg inkább nézem magyar kommentátorral, még ha a fos digin is lesz. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
meg most halottam a reklámját vagy az RTL-en vagy a TV2-õn, hogy valamelyik sport is adja (nem a digi), de sajna nem értettem rendesen, nem voltam a szobában.
Kiírva egyenlõre még nem látom sehol...
http://goo.gl/gd6Zi5
1.Alves alapemberünk
2.Alves nagyszerû helyen van,karrierje csúcsán,alapember a világ legjobb csapatában
3. HA,ESETLEG valahol megfordulna Rosell fejében,hogy eladja,akkor se most,mivel 10 nap van az átig. szezonból,ennyi idõ alatt nem lehet találni helyettest,vagy ha igen,irreálisan nagy pénzért.
JM-t bírtam régen a Chelsea-ban, de egyre hiteltelenebb, amit csinál. Hiába nyert 2 csapattal is BL-t most a Reálban nagy szemét lett, eddig legalább a Special One volt, de mostmár minden határt átlép:S
-Ki az.: Korán kel,kenyeret süt,fehér ruhában van és nem a pék?
-?
-?
-?
-De a pék.<#idiota>#idiota>