Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Thiago Alcantara 1:0

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

"Boldogok vagyunk, mert jól játszottunk. A gyõzelem elsõsorban a csapat érdeme, ha én gólt szerzek, az fõként a társaimnak köszönhetõ, akik segítenek engem, én pedig õket. Egy csapat vagyunk, így pedig meg fogjuk nyerni a bajnokságot" C. Ronaldo.

Nem semmi,gondolom tegnap elvertek egy harmatgyenge Zaragoza-t,bár nem láttam a meccset, és már meg is nyerték a bajnokságot a kupát a BL-t.

érdekes a barca kezdõje... remélem nyerünk simán

[HUN]FaTaL
Jaja tudom 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Jakuza001
Akkor nezd meg a meccset, most kezdik a Sevilla ellen.

tobias88
Remélem addigra formába jön a csapat, mert most még jobbak. <#kacsint>
Malagától én az elején nem várok sokat, majdnem hogy egymás nevét se tudják még a játékosok.
[HUN]FaTaL
A Malagára leszek kiváncsi. 😊

Jakuza001
Zaragoza ellen lehet, majd ellenunk megint kikapnak. 😄

tobias88
Madrid ott folytatja, ahol ellenünk abbahagyta a 2. meccs elsõ félidejének végén. Érdemes nézni a sport1-en <#wink>
7-10 hely között végeznek! a bl-ben is kipofozzák õket majd!
milyen csapatuk volt.... fel játékos a citybe van már 😊

tobias88
Fabregas, Nasri és Clichy nélkül végképp legyengült a csapatuk <#pardon1>
shevy
már 8

[HUN]FaTaL
7-2, lol

[HUN]FaTaL
Elfelejtettem nézni. 😄

bakkerman
Cesc volt csapata ma már eddig beszopott egy hatost a unitedtõl :ASAS:SAASF:ASAGSAG:ASFSA

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Holnap este 21:00-tól FCB-Villareal,indul a spanyol bajnokság a mi részünkrõl is,remélem nyerünk!

<#worship>

Jakuza001
Akkor majd levonjak, hogy nem is lott ott golt ? 😄
Szoval attol meg lott ott is ket golt.

tobias88
Amúgy az elég érdekes, hogy a tegnapi meccsen 2 embert is kiállítottak a közel sem annyira durva Porto-ból, mint amennyire a Reál szokott durvulni a Barca ellen...
tobias88
Igen, pont olyan, az nem hivatalos. Egyébként Emirates kupán voltam is már <#beka3>
bakkerman
a joan gamper kupa nem hivatalos rendezvény,egy helyi torna,olyan mint az emirates cup

3 az a 2
😊

fotográfik kolomp edisön :D

tobias88
Úgy látom, Sanchez és Fabregas jókor igazolt Barcelonába. Rögtön 2 kupa <#taps>
bakkerman
jó meccs volt,az elsõ félidõben úgy a 20. percig nem találtuk a játékunkat,de utána elfáradt a porto,és jöhetetett a henger,Leo fantasztikus volt,mekkora labdát adott Cescnek...ááááá. PEP GUARDIOLA PEDIG A BARCELONA TÖRTÉNETÉNEK LEGSIKERESEBB EDZÕJE!
KÖSZÖNJÜK PEP GUARDIOLA <#worship><#worship> egy legenda lett a tegnapi meccsel!

Gamper kupa nem hivatalos meccs!!!!! azt nem számolják!

Jakuza001
2x Madrid elleni merkozes 3 gol, Gamper kupa 2 gol, UEFA super kupa 1 gol.
4 merkozes 6 gol

3 meccs 4 gól 3 gólpassz!!!!!

Na ez is meglenne. <#taps>

DONGUBA
Fabregaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Es ha Fabregas beall es nyer a Barcelona akkor mar joval tobb kupaja lesz mint az arsenalnal😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Jakuza001
El se kezdodott az ideny es a kicsi mar 5 golnal tart, ez a nem semmi.

Nuno88
Mekkora ajándék gól volt 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DAFFANGER
http://streamonline.
gportal.hu/gindex.ph
p?pg=34504756 Barca-Porto magyar kommentár

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Jakuza001
Latom en csak jo lett volna Digis stream, mint ami volt a BL selejtezonel is. Bar kitudja lehet a Pro4-es verzio is jo lesz. 😄
Amugy THX es Respect. <#worship>

banok
Az oldalamon (meccs streamek topik) vannak streamek már kirakva az esti meccshez.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Valdés; Alves, Mascherano, Abidal, Adriano; Xavi, Keita, Iniesta; Messi, Pedro y Villa.

#19042: PRO4, Digisport

cesc fábregas

DONGUBA
Tv melyik adja?

Jakuza001
Hol van Banok es az o Digis streamje ? 😄 Ilyenkor amikor kellene mindig eltunik. 😄

este szerintem 3:1-re nyerünk 😊

bakkerman
ha Messi csak annyira játszik jól mint tavaly õsszel,akkor megkapja,alapból elõnybõl indul,mivel a csapata BL-t nyert

Jakuza001
BATE nem ellenfel. Ellenbenn a Plzen az sokkal veszelyesebb, mint altalaban a cseh csapatok, mert jelentos jatekerot kepviselnek, amit peldaul tegnap a Roma meg is tapasztalt.

Messi kapja, ha hasonloan teljesit mint tavaly. Szerencsetlen krisztina hercegno meg csak akkor tud majd nagy trofeat nyerni, ha a Barcelona vagy Messi elmegy valami Mars expediciora. 😄

bakkerman
sorsolásnak örülök,BATE,Plzen ugyan gyengécskének tûnik,de nem felejtsük el,pár éve a BATE 1 csoportban volt a Juve-val,és a Reallal,és akkor megizzasztotta mindkét csapatot,a Plzen meg egész európa számára ismeretlen klub,abszolút nem ismerjük õket. Milan ellen lesz két nagy derbi,már várom 😊

bakkerman
Xavi,Leo <#worship> 95% hogy a lasztit is a mi fiúnk kapja 😊

mindenki tudta!
aranylasztit is megkapja megint!

Tyler1
Chelsea kikapott az uefától.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tviktor91
Mi volt a baja?

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mi is tudtuk.

tviktor91
Tudta elõre..

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

cesc fábregas