33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Gaba94 #21980 Érzik a vesztüket. -
#21979 Szomorú, hogy a Realt így segítik folyamatosan a bírók...nem tudom, minek köszönhető ez, de lassan elmegy a kedvem a focitól...ők kezezhetnek a 16oson belül, nincs 11es...így mi értelme? -
#21978 Hát igen. Ha a bírók mindig a megfelelő döntést hozták volna, egálban lenne a két csapat. Csak az a ha... Idegesítő, hogy akár hányszor pontot vesztettek a bajnokságban a bíró a hibás és valamilyen módon szerepel a nyilatkozatban, de amikor nyertek a bírók segítségével akkor nem hibázott a bíró egyáltalán. -
#21977 Madridban megint bíróztak a semmire, hihetetlen -
#21976 én is szeretném leszarni a bírókat,de amikor állandóan arról olvas az ember a zinterneten,hogy bírók így bírók úgy,így segítenek minket,úgy segítenek minket....idegesítő -
#21975 miért kell folyton a bírókkal foglalkozni???
néha úgy érzem mintha senki nem a meccs miatt nézni a focit, hanem a bírók miatt....igen, vannak tévedések itt is ott is, de ezeket nem tudjátok megváltoztatni, akkor minek 50 oldalon át anyázni meg szitkozódni és hogyha ez nincs meg az nincs, akkor van 42332 pontunk
de biztos bennem van a hiba, hogy a meccset nézem és nem a bírókat...
(és most küldjetek el anyámba, mer bemertem írni) -
#21974 Karanka:
„Csak nyolcvanezren voltak. Ha mi mondunk valamit, akkor abból mindig baj lesz, de most az egész világ láthatta. A lényeg, hogy egységesek vagyunk, és készen állunk az utolsó pillanatig küzdeni, ha hagynak bennünket. Az egész világ látja, mi történik. Engem azért figyelmeztetett a bíró, mert normális hangnemben beszéltem... Ez ellen nem tudunk semmit tenni, csak bízni a saját munkánkban. Ez a csapat a végsőkig küzdeni fog" – jelentette ki az edző.
áhá,most emgkérdezném tőle,hogy ugyanmár,légszíves áruld el,miből lett az a 10 pont... -
#21973 Így beszél egy elvakult szurkoló. :-) -
#21972 Ugy tunik elfelejtettek, hogy a szezonban hogy toltak oket.
Mar reg eldolt volna a bajnoksag, ha nem neztek volna el rengeteg dolgot nekik es mar vagy 8-10 ponttal minimum vezetnenk a tabellat. -
Odacsap77 #21971 Meccsről:
1: ha ez a meccs 0-2, akkor egy szót sem szólhat a real (igaz, akár 2-0 is lehetett volna)
2: Iszonyatosan megérdemelte a valencia ezt az eredményt, így csúszni-mászni..hát nem is tudom, láttam-e már valaha ilyet.
3: Pepe nem értem mit keres még mindig a madridban (főleg a kezdőben)
4: CR megmutatta miért nem ő kapja az aranylabdákat. 1 (azaz egy) cselt tud csinálni, igaz ez rögtön egy kombináció: biciklicsel, aztán elrúgom a ge.ibe, aztán futok utána. Kritikán aluli szabadokat lő (és már nagyon régóta), egyszerűen fogalmam sincs, hogy lehet még mindig ő az első számú szabadlövő...de hát ők tudják. -
#21970 Amúgy ez tényleg nem normális
1. Real Madrid 100–27 +73 79 pont
2. Barcelona 90–23 +67 75 pont
3. Valencia 46–37 +9 49 pont -
#21969 Szerintem fognak mégegyet x-elni. Viszont simán lehet, hogy mi sem nyerjük meg az összes hátralévő meccset. De legalább szoros lesz a vége :)
A BL-t mindenképpen be kéne húzni, de sajnos a döntőben a Madrid ellen, egy meccsen bármi lehet. -
#21968 de sajnos egy pont is egy pont, ami elég a bajnokság elveszítéséhez -
#21967 Ha mindent nyerünk és behúzzuk a Classicot (hazai pályán illene), akkor már csak 1 pont a különbség, az nem sok. :) -
#21966 igen igen, hiszen rengeteg tizenegyest fújtak be nekünk (5) és nem adtak meg egy csomót a reálnak (10). És egy darab pontot sem buktunk egész szezonban a nyomorék bírók miatt :) -
#21965 A Real topiclakók szerint minket tolnak a bírók, lol :D -
#21964 Amúgy a Madrid meccs után ha valaki még a Barcát hívja unszimpatikus színész csapatnak, az nonszensz...
Ronaldo és Özil is úgy elesett a 16oson belül, hogy nem vagy alig értek hozzá. Pepe meg a saját csapattársát rúgja agyon -
#21963 Dehogy lesznek -
#21962 lazulások :D
-
#21961 Remelem latta mindenki az MU merkozes kiallitasat es a 11-est, amit raadasul meg les is elozott meg.
Fogadom most mindegyik, MUs aki ide betevedett csalasrol beszelni a barcelona eseteben, kussba lesz egy darabig. -
#21960 Hát, rántásnak azért azt nem nevezném, de most megnéztem megint és Sanchez nem dobta magát, mert a lábuk megakadt még a húzás előtt, onnantól meg már az egyensúlya a béka segge alatt volt -
#21959 Meznel/szerelesnel sarga, automatikusan mindenhol, mint itt is teljesen jogos volt, mert lerantotta a nadragjanal fogva. -
#21958 Nem láttam a meccset, de ez a 11es egy vicc volt tényleg. Olyan repülést mutatott be a Zaragózai, hogy az eszméletlen. Minero 2. sárgája szerintem túlzás volt, Sanchez dobta a sárgáért magát (szabálytalannak szabálytalan volt). A mi 11esünk meg nincs meg sehol -
#21957 Messi inkább hátravitte a labdát, ezek meg sárgalapot reklamálnak, lol :D -
#21956 Keita <-> Busquets csere is lehetne. Pedroval meg nem tudom mi van, magára találhatna. -
#21955 Remelem Fabregast lecserelik, mert egy nagy nulla, mint ahogy Adriano is.
Viszont Sanchez megint jol jatszik. -
#21954 első félidő alapján büszke vagyok a csapatra,ebben a szezonban idegenben voltak gondjaink,de most fordítani tudtunk,csak így tovább,hajrá fiúk! -
#21953 Puyol,Leo,mi kell még???? két legenda amikor úgy van kihoz minket a szarból!!! LEO ETS UNIC! -
#21952 Na meg is van.. :) Messi -
#21951 Így is van, Leo -
#21950 Messssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -
#21949 1-1 gyerünk tovább Catalunya per sempre! -
#21948 1-1 mekkora kapushiba volt ez. -
#21947 Na azé! Mázli után, itt is mázli (hiba) -
#21946 egy ilyen hót nulla zaragoza nehogymár megfingasson minket,küzdjetek srácok!!!! blaugrana! -
#21945 Megint milyen faszbuzi ez a biro ?
Miert nem fujjak le a lest ? 3-an alltak lesen amikor Puyol elfejelte a labdat. -
#21944 Mikor kezdünk el focizni?
Lesgól.
És mi a fasz ez a krumpliföld megint, amit pályának neveznek? Mondjuk ritkaszarul is játszunk. Ma biztosítja be a bajnokságot a real... -
pett3rson #21943 szerintem ez nem volt tizenegyes. a labdára indult Valdes, nem érte el, visszahúzta a kezét, a támadó meg ahogy kell feldobta magát. gondolom minden spanyol megeszi ezt, de ez nem szabálytalan nálam. szerencsére az Úr velünk volt :D -
#21942 köszi! :) -
#21941 20.00 Real Zaragoza-Barcelona
tv: Sport2 hu
streamek: