33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#22020 nem láttam, de akkor sem gól, mer a bíró nem adta meg -
#22019 na meg az ellenfélnél nincs olyan hogy les, hiába van előrébb a játékos, mehet nyugodtan tovább :D -
#22018 Akkor remélem láttad a félidei elemzést. -
#22017 Akkor most lathattal a felidei ellemzesben. -
#22016 Akkor is szerencsésnek lehetne mondani a Getafe csapatát, ha 4-0 lenne, de így...
Én neten nézem, szóval az amúgy is kevésszer visszajátszott esetről végképp nem tudok állást foglalni -
#22015 Remélem Pedro is vág egyet és talán újra belelendül. Ma mintha nem mozogna olyan gyengén. -
#22014 én egy videót sem láttam, ami ezt bizonyítaná... -
#22013 Az lehet, de ma sem maradtunk le ket zsenialis Messi megmozdulasrol.
Mind a golja, mind a nagyszeru mellel Sanchez ele passzolt labda remekbe szabott volt.
Raadasul annyira tolnak minket minket a birok, hogy ma se adtak meg nekunk egy szabalyos golt, mert a vedo a golvonal mogul rugta ki a labdat. -
#22012 A helyzetkihasználás megint a nulla körül mozog -
#22011 Végre, gyönyörű gól :) -
#22010 Megint vezethetne a csapat alsó hangon 2-3 góllal, remélem nem fog visszaütni. -
#22009 Sanchez -
#22008 sport2, szuper...
Streamforum, livetv.ru és myp2p -
#22007 Remélem lesz magyar stream :) -
#22006 na emberek 20:45 sport2 Barca-Getafe!! jó szurkolást! CATALUNYA PER SEMPRE! -
#22005 Benned van a hiba. Pepe-Ramos-Mou együtt nem ér fel Balotelli "tehetségével"
A mezszáma is az IQ-ját mutatja, 45ös... -
#22004 Ez, ha jól emlékszem a tavalyi aranylabda kiosztásakor készült, de lehet, hogy rosszul emlékszem. Amúgy borzalmas az az öltöny :D -
#22003 lehet bennem van a hiba,de én ezek közül Balotellit nézem valamibe,sőt,azt kell hogy mondjam,őt csípem is. -
#22002 Balotelli,Pepe,Ramos,Mourinho fantastic four -
#22001 Tényleg Mourinho tudja már, hogy Balotelli eladó?
Pepével jó haverok lennének. -
#22000 nem tudom mikor és hol készült a kép,de azért Leoka válaszhatott volna jobb öltönyt is,totál elüt a többiekétől :DDD
-
#21999 ide nem kell Van Persie az biztos,majd megy a Citybe,vagy a Real-ba,nekünk nem kell az biztos. -
#21998 33. forduló
FC Barcelona – Getafe
Atlético Madrid – Real Madrid
34. forduló
Levante – FC Barcelona
Real Madrid – Sporting Gijón
35. forduló
FC Barcelona – Real Madrid
36. forduló
Rayo Vallecano – FC Barcelona
Real Madrid – Sevilla FC
20. forduló
FC Barcelona - Málaga
Athletic Club de Bilbao – Real Madrid
37. forduló
Granada – Real Madrid
FC Barcelona – RCD Espanyol
38. forduló
Real Betis – FC Barcelona
Real Madrid – RCD Mallorca.
33.-35.-36.-20. fordulóban bukhat pontot szerintem a Madrid. -
XLVII #21997 "Angol sajtóinformációk szerint a spanyol élvonalbeli FC Barcelona szemet vetett a Premier League-ben szereplő Arsenal holland csapatkapitányára, Robin van Persie-re."
Állítólag 48 millió eurót sem sajnálnánk érte adni.
Hát nem tudom, de szerintem nem éri meg. Eléggé sérülékeny játékosnak tartom. Ennyi pénzért valaki mást kellene nézni.
De ez még csak sajtóhír úgyhogy lehet kacsa is. -
#21996 igen igen,a Bilbao ellen még esetleg bukhat pontot a Real,pontosan nem tudom a sorsolásukat,de ha mi verjük őket a Clasicon,és legjobb esetben 1 pont marad az előnyük,még azis előfordulhat,hogy mentálisan besokallnak,és következő bajnokijukon is vesztenek pontot,pontokat,és akkor lehetünk még bajnokok. -
#21995 Most mar jobban oda kell figyelni a bajnoki merkozesekre, nem lehet csak a mezt kikuldeni.
A kis kulonbseg meg azt jelenti, hogy verre meno El Classico lesz, ha csak addig nem tortenik valami, bar en nem sokat adok az A. Madrid merkozesre, mert sosem szoktak ugy kuzdeni, mint mi ellenunk az Espanol.
Szerintem a Bilbao merkozes lesz ami eldonti a bajnoksag vegkimenetelet. -
#21994 Este nagy meccsünk lesz,egy remek Getafe ellen,továbbra sem szabad figyelni a Realt,nyernünk kell a meccseket,felszabadultan kell játszani,és akkor nem lesz gond!
FC Barcelona – Getafe:
Barcelona, Camp Nou
21:00
Vezeti: González González
Barcelona: Valdés, Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano – Busquets, Xavi, Thiago (Iniesta) – Messi, Pedro, Alexis (Tello).
Getafe: Moyá, Valera, C. Díaz, Alexis, Masilela – Casquero, Lacen, Barrada, D. Castro, Gavilán – Miku. -
pacclacc #21993 Te nagyon okos vagy !!!
Aki igy tudja mi volt a meccseinken! Nyilvan Barca meccset te nem is nézel :D
-
#21992 Sorold nyugodtan, mert az amiga fele elvakult szurkolok, azt hiszik hogy nyomhatjak a bullshit kamu szovegeiket.
Folytathatnad a leirtakat a Valenciaban kezzel mentett goltol, vagy Pepe kezilabdajara a Levante ellen,Ramos Betis elleni kezezesere, Mallorcatol elvett szabalyos goltol, amivel 2:0-ra vezettek volna, a Barcelonatol elopott ket pontra az Espanol ellen ahol kezzel vedtek a golvonalon.
Akkor beirhatnam Del Horno elleni karaterugasat Ramosnak, vagy a konyokoleset a Rayo jatekos ellen.
Vicc, hogy ezekutan biroznak, mikozben oket toljak ketszer annyi, buntetovel, amikben olyan kamu iteletek voltak mint a Bilbao vagy A. Madrid ellen, akik vezettek ellenuk es kellett valami okossag, egy kamu tizenegyessel es kiallitassal, megadjak nekik az eselyt.
Az altalam leirt osszes merkozesen, legalabb 2 ponttal kaptak tobbet a megerdemeltnel, koszonhetoen a biroknak, hiszen gyoztek Valenciaban a dontetlen helyett, szinten a Levante ellen gyoztek mikozben nem kapott az ellenfel meg egy teljesen jogos buntetot, de ugyanez volt a helyzet a Betisnel is. Masllorcan 2:0 utan mi tortent volna veluk 15 perc alatt ? ott is elhagytak volna 2 pontot minimum, mint ahogy mi is ott hagytuk az Espanol otthonaban, amikor nyujtott kezzel utottek ki a labdfat a golvonalrol, ugy hogy a biro 5 meterre allt az esettol.
Szoval az azonos pontszam lenne egy vicc. Mert a kozelunkben nem lennenek es meg Mourinho birozik, amikor nem tudnak nyerni, mikozben olyan kretenek vannak a csapataban, mint Pepe, aki meg a sajat jatekosat is lerugna. Szegyen hogy ilyen jatekosok jatszhatnak egy olyqn csapatban mint a Real es szegyen, hogy ilyen favago szintre rantotta le a portugal ezt a patinas klubot. -
#21991 Tolásnak nem nevezném azért, mert idén egálban bíráskodtak eddig velünk és ellenünk. -
#21990 én is ezt olvasom mégis leszarom :DD -
Abi,Dani,Piquenbauer,Pedrito nagyon remélem láthatjuk még ezt a 4-est így a pályán -
#21988 annyi a léyneg,hogy lehet tolnak minket a BL-ben,szemellenző nélkül ezt lazán bevallhatjuk,és bevallják Barcelonaban a sociok is,de a bajnokságban a Real 10 pontos előnye nem lett volna,hogyha minden meccsükön korrekt játékvezetés van. ez a 4 pont előny ami most kialakult a reális,volt pár idegenbeli meccsünk amit mi nagyon csúnyán elbasztunk,és mostanában meg a Real hullajtja a pontokat,ez a reális különbség. Ha a Clasicot hozzuk,akkor én elégedett leszek ezzel a bajnoki szezonnal,2/2 Real elleni győzelem,annál nagyobb öröm nincs,amikor megverjük a nagy riválist. Veszítsük el a bajnokságot,de úgy,hogy mi mindent megteszünk,és nem a bírókon megy el. Akkor nekem semmi gondom nincs. Mi se nyerhetünk mindig :)) -
Odacsap77 #21987 Az az érdekes, hogy a realosok (gondolok itt a szurkolókra, játékosokra, vezetőkre) csak akkor bíróznak mikor pontot vesztenek.
Akkor miért nem bíróztak mikor Pepe egy kézilabda kapust megszégyenítő mozdulattal szabályosan védte ki egy Getafe támadó lövését a 16-oson belül?
Vagy akkor, mikor a Betis ellen először kb. a 30. percben Ramos védte kézzel a labdát, majd a 93. percben 2 EMBER kezén csattant a labda a 16-oson belül-persze ez madridi kéz volt.Soroljam még?
Az a baj, hogy nem csak edzésen kézilabdáznak.. (erre a hozzászólásra is jön nemsokára egy válasz, valami alibi szöveggel.)
Színészetről meg már nem is beszélek.. (Ronaldo, aki elesik a saját lábába, és 11-est követel, Marcelo, Özil, Pepe, aki mindenkit lerúg aki él és mozog a pályán..)
Ezzel szemben mennyi 11-est kaptak? 10. Barcelona? 5- úgy, hogy sokkal többet támad, mint bárki más a világon.Rengeteg 11-est néztek el ellenünk.. és most felteszem a kérdést, minket tolnak a bírók?
Miért kell bírózni pl. egy ilyen meccs után mint a Real Madrid - Valencia? tökéletes volt a játékvezetés pár apró hibával, mint amilyen minden meccsen van.. mondjátok mivel kellett volna többet nyújtania a játékvezetőnek? Vagy csak egyszerűen fáj, hogy pontot vesztett a Madrid, és megszokásból jön a bírózás?
(Utolsó mondatokat már nem is ebbe a topikba ide szántam..) -
#21986 Egyetértek. -
#21985 Nso-n amúgy a Madridosok között nem 1 volt, aki a Pepe vs Arbeola esetet azzal magyarázta, hogy "Dehát a Valencia játékost akarta térden taposni!".
Ez már enyhítő körülmény egy ember megítélésénél a Madridban? -
#21984 Amúgy mielőtt Madridba ment Mou, nem voltak ilyen "szócsaták" a magyar Barcások és Reálosok között, NSO-n most meg már az anyázás megszokott dolog az idióták között. (Azt mondjuk nem tudom miért fáj ennyire a másik véleménye)
Végén még világháborút robbant ki a Mohamed Ali követő... ("Csípj mint a méh") -
#21983 zsebdiktátor :D:D:D ez tetszik :D -
#21982 így van...kis zsebdiktátor, nem bír meglenni a seggén -
homeless #21981 Mindenki tudja, hogy Mourinho a páylán kívül is taktikázik. Ha a Barca nyerné a bajnokságot, akkor az a football győzelme lenne az alattomos módszerekkel szemben.