Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
Chelsea,Pool,MU,Arsenal közül

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Akkor nem láttad a Bl egyenes kieséses szakaszát sem, Real-Tottenham?

hedonist
Már bocs, de a Barcán kívûl melyik 'élcsapatotok' verte el bármelyik angol csapatot? Mert, h a Madrid nem játszott egyik el sem tudtommal mostanság.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Jakuza001
Persze hogy nincs, ellenben annak van hogy az elcsapataik, hogy verik el az angol bajnoksag elcsapatait.

Tyler1
nem helytálló, de az sem, h a spanyol liga azért erõs, mert a Barca, v a Real az, és mert a BL gyõztes is itt játszik. ezeknek közük sincs a ligák erõsségi rangsorához.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jakuza001
Ezzel a magyarazattal csak az a baj, hogy a spanyolok a sajat bajnoksagukban jatszanak, ami azt jelenti, hogy ennyire eros jatekosokat nevelt ki az az allitolagos bohocliga. Nem mashol tanultak meg focizni, hanem hazai bajnoksagban. Tehat ez a magyarazat egyaltalan nem helytallo.

Tyler1
*le volt

Tyler1
baromság. pár éve meg a Brazília adta a világ legjobb játékosait, és válogatottját, de a bajnokságának köze nem volt ehhez, ami ugye jócskán volt maradva az európai top ligáktól.

Jakuza001
Olyannyira mas vilag, hogy a spanyol csapatok ugy vertek ebbol a masvilagbol szarmazo csapatokat elozo evben, mintha a junior ligabol jottek volna.

minimize
senki sem állította ezt. de ritkán van az elsõ, és a 3. közt 20+pont különbség. ez bõven elég "zsinórban 2-3kikapáshoz". ez pedig Spanyolhonban gyakrabban elõfordul, mint a PL-ben.

No one can stop Death!

Voyager5
Azért annyit elfelejtetek, hogy az éremnek két oldala van.
Lehet, hogy itt egyszerûbben, könnyebben nyerik a meccseket, viszont tulajdonképpen nem lehet hibáznia sem a Barcanak, sem a Realnak, ha bajnokságot akarnak nyerni.
És ez egy rohadt nagy mentális nyomás. A tavalyi szezonban a Barca 18 pontot hullajtott el, a Real meg 22-t. Mindkét csapat bejutott a király kupa döntõjébe, a BL-ben meg ugye a Barca nyert, a Madrid meg elõdöntõig jutott. (Halkan megjegyzem, hogy szerintem, ha máshogy alakult volna a sorsolás akkor a BL döntõn is el classico lett volna.)
A PL-ben többet hibáznak, így azért ellehet "lazsálni" 1-1 meccset. Itt ha zsinórban kikapsz 2-3szor akkor tulajdonképpen le is mondhatsz a bajnoki címrõl.
Nem azt mondom, hogy erõsebb a Liga mint a PL, félreértés ne essék.. de azért ez sem olyan egyszerû mint ahogy azt kívülrõl látják.
Oziris666
Ne haragudj de megint hülyeséget mondasz 2db csapat adja õket és pont ez a gond a bajnokság jövõjére nézve...

Szerintem ezt a témát hagyjuk. A Premier League az egy teljesen más világ. Miden tekintetben messze veri az összes többi bajnokságot. Legalábbis szerintem.

cesc fábregas

minimize
engedtessék meg, de nincs igazatok. valójában évi 2keményebb(!!) meccs vár pl. a Barcelonára, míg a MU-ra(pl.) nem egészen ez vár,nem csoda, ha se az angol válogatott, se az angol klubcsapatok nem bírják "szusszal" a BL-t a végéig.
a Barcelona pillanatnyilag a világ legjobbja, de az hogy: "Egy azonban jelenleg biztos a spanyol bajnokság két éllovasa, ugyanilyen torony magasan kiemelkedne a Premier Leagueban"-több, mint vicc. megnézném, 38forduló után pl. a Real hol állna.
nem offenz-ként írtam, de ezek a tények.

No one can stop Death!

Az NB1-ben is izgalmas a bajonkság, akkor ezek szerint az nem bohócliga, de a spanyol bajnokság az😄

UUUU
Mihez képest erõsek ? A Swanseahoz ?

Nagyon izgalmas az angol egy csapatos bajnokság, ahol a szinte a mostanában állandó gyõztes Manchestert a Barcelona lealázza a BL döntõben. Azokból az erõs csapatokból "csak" hármat vertek el vagy ki a spanyolok a Bajnokok Ligájában.
Az egyenes kiesésnél a Real úgy verte a Tottenhamet bucira, aminél egy Osasuna is nagyobb ellenállást tanúsit.

A BL döntõ oktatását, meg jobb ha fel sem elevenítem, mert felesleges, aki látta az észlelte, hogy milyen távol állt a Barcelona focija az ellenfelétõl. Egy azonban jelenleg biztos a spanyol bajnokság két éllovasa, ugyanilyen torony magasan kiemelkedne a Premier Leagueban.

Valamint általában nem rájuk jellemzõ az a patetikus ingadozó forma, ami az angol élcsapatok jellemzõje, aminek köszönhette az elmúlt években az MU a címeit, hogy állandóan megbotlanak olyan csapatok otthonában, ahol több góllal kellene nyerniük, miközben nem azért hullajtják el a pontokat, mert olyan erõs az ellenfél, csak egyszerüen képtelenek egyenletes formát mutatni.

limperatore
azt akarta mondani h míg angliában izgalmasak a mérkõzések, több erõs csapat is van, addig spanyolországban 2 meccsen dõl el a bajnoki cím

vagyis nem teljesen igaz mert barca úgy is nyer 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Jakuza001
Pont ertem a lenyeget, jottel megint okosnak tunni es beszolni a spanyol bohocligaval, mikozben ez a spanyol bohocliga adja a BL gyoztest es a vilagbajnok jatekosokat.
Akarsz meg valami okosnak latszo dolgot mondani ?

hedonist
angol bohocliga😄 na takarojjá😊

Oziris666
Ha nem érted a lényeget,nem muszáj beleszólni...
Full nem errõl volt szó

Jakuza001
Ha jol emlekszem ennek a spanyol csapatok vertek siman az angol bohocliga elcsapatait a BL egyenes kiesesi fazisaban.

bakkerman
értem mire akarsz kilyukadni,de nekem minden Barca meccs más és más,vagyis abból a szempontból ugyanaz,hogy minden meccset ugyanúgy várok,és minden meccsen az elsõ gólig nagyon izgulok 😄 persze a mai világban Barca drukkernek lenni nagyon szép és jó,de emlékszem én még azokra az idõkre amikor Davidsot azért kellett Rijkaard-nak kölcsönvennie,hogy egyáltalán harcban legyünk az UEFA helyekért..

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Oziris666
Najó,de gondolom drukkerként se ,meg semlegesként fõleg nem élvezetesek állandóan ezek a sima 5-6gólos meccsek... Szép foci meg minden de max azon izgulhat az ember h lesz e 5.gól...

Letölthetõ összefoglaló a gólokkal itt:

http://www.filesonic.com/file/1806339381/barcelona_villarreal.avi
bakkerman
én leszarom mivan lentebb,te is leszarod mivan a stoke-al,vagy a fulham-el,meg aztis leszarom hány esélyes a bajnokság,meg kell nyernünk,ennyi.

Oziris666
Jah látszik megint milyen kiélezett lesz a bohóc liga!
Barca Real után jön kb. 30-35ponttal lemaradva a 3.helyezett...
Fõleg h Athletico,Valencia,Sevilla,Villareal mind gyengültek is!
nagyon nem lesz ez szórakoztató hosszu távon

bakkerman
oktattunk,Fabregas ragyógóan játszott,jó meglátásai voltak,és gólt is lõtt. Thiago is nagyon tetszett,a gólja kurvaszép volt!!! Leo fantasztikus,ahhoz nem kell kommentár 😄 Alexis is faszán mozgott. jó lesz ez,csak így tovább!! nem semmi 2 nap volt a foci életben,a világ 3 legjobb csapata 19 gólt lõtt összesen(barca,real,mu)

tobias88
Azért a Zaragoza sokkal gyengébb ennél a Villarealnal, de ez nem azt jelenti, hogy amiatt hogy 5-0ra nyert a Barca, jelenleg jobb a Madridnál, mert a Madrid féle 0-6 inkább 0-10 volt, csak a szokásos (hálisten) rossz helyzetkihasználás <#circling>
tobias88
Bõven jó volt ez. Viszont a meccs több problémát vet fel, mint amennyit megold. 3-4-3ban Thiago és Fabregassal a kezdõben jól játszott a csapat, majdnem hogy gálázott, bár az a labdabiztonság nem volt meg.

Az alap ugye azért a 4-3-3 lesz, ahol 1 védekezõ középpályás kell a 2 szélsõ mellé és a maradék két posztra marad Xavi-Iniesta-Fabregas-Thiago 4es ami szinte borzalmas ha azt vesszük, hogy Xavi és Iniesta a világ legjobbja a posztján, Fabregas nagyon jó és 35 millió euró + Thiago egy elképesztõ tehetség (Iniesta 2.0 lehet). Pep újféle fejfájás okát tudhatja magáénak <#whatever>
Azt azért nem értem, h a sárgák mért ilyen nyuszi módra játszottak. Az elsõ perctõl kezdve tele volt a gatyájuk...

Visca El Barça!

[HUN]FaTaL
Lehetett volna ez több is, ha az utolsó 20 percben nem ülnek le a fûbe a srácok. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

<#taps>

Remélem megint gyártjuk majd az ötösöket, mint tavaly is<#vigyor2>

Visca El Barça!

Jakuza001
Igen, es erre szamithat majd a Real is, mert ez nem egy Zaragoza szintu csapat ellen tortent. 😄

Szép játék volt! De h ennyire kiakarjanak kapni ezt nem gondoltam volna! Még egy Zaragza is keményebb elenfél lett volna! 😄 Na Mindegy Grat!

[HUN]FaTaL
Iskolajáték 😊

[HUN]FaTaL
5, Messi (74')

Nem egy verhetetlen csapat az biztos.

ennyi -_-"

Biztos menni fog, hisz Ez a Fostakony Villareal csak Nézeget a Pályán azon kivül semmit 😊 Meglátom az arcukat az van rájukirva, h ez igy volt megbeszélve, nincs mit tenni! 😄DDDDD

csak lefekszenek nekünk -.-

cesc fábregas

[HUN]FaTaL
Na még kettõt, hogy csönd legyen Madridban 😄

[HUN]FaTaL
4-0 (Messi 52')

Ezt a Villarealt még a tegnapi Zaragoza is elverné nem Barátom?

[HUN]FaTaL
3-0 (Sanchez 47')

Igen.

[HUN]FaTaL
2-0 a szünetben? Most értem haza

Ja! Ugy mozognak ezek a Villareal játékosai, mint az öreganyám! Nagy 0 egy csapat!

Nuno88
Cesc Fabregas 2:0

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

tviktor91
Bent volt gránátvörösek.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..