33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Sippie
    Fene, pedig 1-1nél még bizakodtam hogy izgalmas classico lesz. De most készülhet a rugdosásra, reméljük lábtörés nem lesz :S
  • Jakuza001
    A jol megszokott Real Madrid kamutizenegyes is megvolt.
  • bakkerman
    milyen gyorsan mennek az évek,még emlékszem Dinho nálunk volt,és a sportklubon a barca tv leadott valami felkészülési meccset,és már akkor oktatta a népet :D
  • bakkerman
    ma lett 21 éves Thiago,Isten éltesse sokáig!
  • tobias88
    De az óta volt pár Clasico más játékkal, és ott csak a szerencsén múlt, hogy a Barca nyert. Remélem olyan taktikával fognak kiállni Pepe nélkül.
  • bakkerman
    Reméljük minden rendben ment!!! Akkor ez a tegnapi győzelem sokkal többet ér egy sima 3 pontnál,ez a győzelem Abié!!!!
  • XLVII
    Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője a katalánok Getafe ellen 4–0-ra megnyert tegnap esti bajnokija után elmondta, Éric Abidal túl van a májátültetésen.

Az operációt kedden délután 3 órakor kezdték el a barcelonai klinikán, és a beavatkozás közel kilenc órát vett igénybe. A francia futballistát az éjszaka folyamán ébresztették fel az altatásból.

„Mielőtt beléptem, arról tájékoztattak, hogy befejeződött az operáció, és negyvennyolc órát várnunk kell, hogyan alakul az állapota. Nagy köszönettel tartozunk az orvosoknak. Különleges nap volt ez számunkra, mivel tudtuk, hogy miközben játszunk, Abidal a műtőben fekszik. Köszönjük a hetvenezer embernek, aki kedd este kijött a Camp Nouba" – mondta Josep Guardiola.
  • bakkerman
    jóreggelt,jó meccset láthattunk tegnap,néhol igencsak szemet gyönyörködtetően csapatták a srácok! :) Az első félidőben nagy dühített,hogy miket hagytunk ki,de jött Messi egy hihetetlen góllal...amit ott csinált Iniestaval,na az maga a futball!!! Az első gólunk is nagyon szép volt,Alexisről eddig is tudtuk,hogy jó a lövőtechnikája! 3. gólunknál Cuenca álomlabdát adott,szép fejes volt a kis chileitől :) Amúgy meg,az a gól amit elvettek tőlünk,egész szezonra nézve top10-es lett volna,Xavi csatárokat megszégyenítő higgadtsággal oldotta meg a helyzetet,nagy kár hogy elvették :( 4-0,ez a lényeg!! BARCA!
  • pett3rson
    reméljük Pep felkészül erre a verzióra is és kitalál valami okosságot. Jó lenne elkenni a szájukat és végül megnyerni szépen a bajnokságot, olyan egyetlen pontocskával :)
  • [HUN]FaTaL
    A 9 emberes védekezés az favágással jár, és egyedül ezzel tudtak nyerni tavaly is a kupadöntőben. De most nem fognak :D
  • Jakuza001
    En tudod mire szamitok ?
    Arra, hogy ugy fog gondolkozni a muringyo, hogy a dontetlent kell mindenaron megvedeni es visszafog allni a 9emberes vedekezesre es egy csataros kontrakra, es ez lesz amivel ki is nyirja magat, mert mar ezerszer leirtam, hogy lehet a Barcat megverni jatekkal, ha nincs kulso tenyezo.

Amugy nem vettetek eszre, hogy annyira nagy edzo a portugal, hogy nincs is sajat otlete ? Azt probalja jatszatni, amit mi jatszunk, mar regota, meg a 3-5-2-t is probalja masolni.
  • pett3rson
    tényekhez nem is nagyon lehet hozzáfűzni, ez is igaz :)
  • Sippie
    Egyébként csak én féltem a játékosokat a classicotól? Ha megmarad az előnye a reálnak, simán felküldhetek 11 favágót akinek más feladata sem lesz csak lerúgni Messit, Xavit, Init, így a Bl-t is be tudnák húzni
  • LasDen #22047
    értettem az egészet (tudom nem magyarázom már ki :D), de a többihez nem akartam hozzáfűzni semmit...
  • pett3rson
    megláttad a lényeget, az már biztos...
  • LasDen #22045
    szerintem nincs miért bocsánatot kérnem, nem írtam semmi olyat, ami bárkire is rossz lenne...
  • pett3rson
    persze-persze. mindig ez van, előbb duma aztán gondolkozás és sűrű bocsánatkérés. azért túl sok elvakult barca-sal nem nagyon találkozhattál ebben a topikban, többnyire mi is kritizáljuk - főleg Jakuza - a saját csapatunkat,ha szarul játszunk, még akkor is ha nyerünk, mert sok helyzetet viszont nem használunk ki.
    Ahogy eddig láttam többnyire jogos reklamációkat fogalmaztunk meg, ha pedig nekünk fújtak - akármilyen szégyen is - elismertük. Ugyanez kevés csapat topikjáról mondható el azért. Vannak rendes, tisztességes szurkolók is, akik felemelt fejjel tudnak veszíteni is, ha az szabályos keretek között zajlott.
  • [HUN]FaTaL
    Nem ezt mondta, hanem hogy Fabregas (mivel Arsenal játékos volt) győzze meg RvP-t, hogy miért is kéne ide jönnie neki.
  • LasDen #22042
    akkor bent volt, +-1 nem számított most....egér meg nem vagyok, nem szeretem őket...vak meg, hát affelé haladok :D
  • Sippie
    Ja csak úgy fogalmazta meg hogy "Fabregas mehetne" de akkor lehet hogy rábeszélni mehetne.
  • Christian88
    Én csak olyat hallottam, hogy Fabregasnak kellene rávenni RvP-t, hogy milyen jól járna, ha ide jönnne játszani. Cseréről szerintem szó sem volt.
  • Sippie
    Mondjuk a riporter magyarázta ezt, de tényleg most jut eszembe hogy mekkora baromságokat mondott ezen kívül is. Ettől függetlenül is iszonyat pénz ez, és szerintem olyan kidobott lenne mint az Ibra féle. Fabregassal szerencsénk volt, itt nevelkedett könnyen beilleszkedett, de másnál ez egyáltalán nem ilyen könnyű, nem is értem hogy került szóba a neve. Vagy max arra hajtunk hogy nehogy a reál vegye meg előbb? :D
  • tobias88
    Kommentátor:
    "Kiderült hogy április 21-én lesz a Barcelona - Real Madrid meccs. Sokak szerint ott fog eldőlni a mérkőzés" - Már hol máshol dőlne el?
  • IXEMGabeo
    ki mondta ezt amúgy? sztem már rég nem téma kettejük közti ordító különbség
  • Jakuza001
    Az vazz, mi volt mar az az utolso percben ?:P
    aztan az otos sarkanal az alapvonarol kepes volt ugy rugni a labdat, hogy felso kapufa lett. :P
    Kesz van ez az ember, valahonnan a Marsrol johetett, mert hogy en attol fuggetlenul, hogy Barcelona szurkolo vagyok, de az eltel 35 ev ota amiota nezem a labdarugast en meg ilyen labdarugot nem igazan lattam, pedig eloben lattam Pelet jatszani es Maradonat,Van Basten es hasonlo labdarugokat.
    Na de egyik se volt ekkora UFO.
  • IXEMGabeo
    utálom azt a faszt:D
  • Jakuza001
    Missei 51 merkozes 61 gol 25 golpassz.
    Most gondolhatja barki is komolyan, hogy hiszti kriszti jobb jatekos nala, mikor kozeleben sincs ?
  • Jakuza001
    Persze -persze, ettol meg az bent volt es te meg egy madridi vakeger vagy. :P
  • [HUN]FaTaL
    Már miért adnák Fabregast érte? Szó nem volt ilyesmiről.

De RvP szerintem is felesleges ide.
  • Sippie
    Amúgy ezt a Van Persie-t komolyan gondolják? Védőt kéne venni basszameg, nem ilyenekre szórni a pénzt. Hova, minek, kinek a helyére? Ráadásul 50 milláért? Annyiért már komplett védősort kapnánk. Indítsunk már valami petíciót, mert én megeszem a kalapom ha megveszik, főleg ha Fabregast adják érte.
  • [HUN]FaTaL
    Pedro is 170 :D
  • IXEMGabeo
    az a Messi-Iniesta-Messi sarkos cseles gól nem volt gyenge:D:D

kis Alexis is milyen fejelt már azt nincs 170 cm az ürge:D
  • [HUN]FaTaL
    Ez milyen cselsorozat volt, UFO ez, nem ember :D
  • Sippie
    Zseniális ahogy bánnak a labdával, Messi Iniesta, úgy adják egymásnak a labdákat hogy követni nem lehet, mindig tudják mit akar a másik. Xavi is akkora labdákat osztogat, mint egy ház :D Jó lenne a jó formát megőrizni a BL-re, csak mégjobb helyzetkihasználással.
  • Sippie
    Mekkora fasz ez a riporter amúgy? Egész este zöldségeket beszél... első debütálása Muniesának? Persze, megvolt már vagy 2 éve... honnan szedik elő az ilyen balfaszokat?
  • IXEMGabeo
    Alexis dupázott amúgy 4-0 abból 3 Messi gólpassz
  • LasDen #22024
    amúgy az hogy kinek drukkolok nem másítja meg egy esettel kapcsolatos véleményemet, mégha ez egy rivális csapat kárára is történt....
  • LasDen #22023
    nono...nono...
  • tobias88
    Nah, így hogy normálisan megállították, bent volt, de sokat nem számít.
  • Sippie
    persze hogy nem látsz, hisz reál drukker vagy