Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
de kurvaszép az idegenbeli mezünk!! 😊))))

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
szerintem thiago kimegy jobb szélre,alexis be csatárnak,cesc pedig közép közép

bakkerman
CESC CSATÁR POSZTON????

bakkerman
Villa a villareal ellen se kezdett,és ígyis szépen mûködött a gépezet,jót fog tenni neki ez a "belharc",nincs senkinek biztos helye a kezdõben,pláne Cesc és Alexis érkezése után,muszáj mindenkinek 110%-on pörögni,szerintem ez jót fog tenni a csapatnak!!

banok
18.00 Real Sociedad-Barcelona
tv: Sport2 hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Valdés, Alves, Fontàs, Adriano, Busquets, Keita, Xavi, Thiago, Fàbregas, Pedro y Alexis

cesc fábregas

bakkerman
kevesebb mint 1 óra a meccsig,sport2 adni fogja,mindent bele!! 😊)

0:3 meg lennék elégedve! 😊

bakkerman
Real Sociedad - FC Barcelona
San Sebastian, Anoeta
18:00
Vezeti: Mateu Lahoz

Sociedad: Bravo - Estrada, Demidov, I. Martínez, D. la Bella - Illarramendi, Aranburu - X. Prieto, Zurutuza, C. Vela - Agirretxe.

FCB: Valdés - Alves, Mascherano, Abidal, Adriano - Busquets, Xavi, Iniesta - Alexis, Messi, Pedro.

nyerni kell!

bakkerman
Pep mester! <#worship><#worship>

Az FC Barcelona szakvezetõje, Josep Guardiola csütörtök este óriási elismerésben részesült, hiszen Nuria de Gisperttõl, a Katalán Parlament elnök asszonyától átvehette a Katalán Parlament aranyszintû érdemérméjét. Az átadási ceremónián Guardiola két jó barátján, Evarist Murtrán és Mónica Terribasszon kívül felszólalt a Katalán Kormány elnöke, Artur Mas is, és természetesen dicsérték Pepet, valamint az általa vallott értékeket. A katalán tréner persze a maga visszafogott és szerény stílusában szólalt fel a felé irányuló dicséretözön ellenére is.

A ceremónián, melyet a Diadán, azaz a katalán nemzeti ünnep napján tartottak meg, számtalan illusztris politikai személyiség megjelent, ám nem hagyhatta ki az ünnepséget a díjazott két közeli barátja, Evarist Murtra, korábbi igazgatója a klubnak, illetve Monica Terribas, a ’TV3’ katalán televízió elnöke sem.

„Pep maga a méltóság - csupa nagybetûvel. Számára a cél sosem szentesíti az eszközt. Õ egy katalán világpolgár, akit ha követünk, sosem fog semmi rossz történni velünk” – fogalmazott röviden Murtra még az érdemérme átadása elõtt. Szintén a ceremóniát volt hivatott felvezetni Terribas, aki amellett, hogy végigment Guardiola karrierjén, megemlítve a Pep életében fontos személyeket is, meglehetõsen emelkedett hangulatban zárta a mondandóját: "Remélem, hogy velünk maradsz örökre, de ha valaha távoznál is, a csillagok vezetnek majd." Azért is írunk emelkedett hangulatról, mert Guardiola ezen a ponton láthatóan elérzékenyült.

A megható szavak után Guardiola következett, aki az érdemrend átvétele után természetesen a saját szerény, visszafogott és alázatos stílusában formált véleményt errõl a rendkívül rangos elismerésrõl.

"Az érdem azoké, akik kineveztek és bíztak bennem, azaz nem az enyém. A Barça edzõjének lenni számomra azt jelenti, hogy a lehetõ legjobban élvezhetem azt, amit szeretek csinálni, ugyanis imádom az edzõi hivatást, imádom a munkámat, és szenvedéllyel dolgozom. Valero Rivera mondta egyszer, hogy az FC Barcelona csakis jó dolgokat tesz velünk, én pedig minden szituációban erre gondoltam, ez vezérelt, és ez láttatta meg velem, hogy milyen kivételezett is vagyok."

idézõjelbe kellett volna tennem az idegbajos szót...tudod, hogy értettem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
hangulat ember volt,voltak olyan meccsei hogy pislogtam,még a villarealos idõszakában is,de volt hogy hetekre-hónapokra beleszürkült a mezõnybe. mostanában nem figyeltem a munkásságát

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

Jakuza001
Szerintem rossz szot hasznalsz ra, mert abszolut nem volt idegbajos, inkabb mondjuk azt, hogy a tet osszenyomta, amikor teljesiteni kellett volna. Tehat nem volt igazi versenyzotipus.
Persze ettol meg jo jatekos volt a maga nemeben.

Riquelme volt az utolsó jó irányító az argentín válogatottban. Mondjuk õ idegbajos volt az volt a gáz vele. Döntõkben, és a fontos pillanatokban mondott csõdöt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hedonist
Majd Pastore talán lesz.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
argentín válogatottal az a baj,hogy van 1753 kibaszott jó csatáruk,de olyan igazi irányító középen nincs,nincs aki adogassa a labdákat,Messire párszor rálett már erõltetve ez a szerep,de ez nem az õ játéka,mögé kell egy Xavi,egy Iniesta,és onnantól vagy gólpasszt ad,vagy gólt lõ,ez nincs meg az argentínoknál

Jakuza001
Villa is kettot villant eddig.

nem õ a szar, hanem a csapategység...illetve az edzõkkel van gáz Argentínában, állandóan elzavarják õket, holott nem feltétlen õk a hibásak, bár láttuk Maradonát, hogy miképp nem hozta ki a maxot egy szuper jó válogatottból...

limperatore
egyes milanosok szerint szar a valogatottban <#idiota>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Jakuza001
Messi 2 golpassz ismet a valogatottnal.
Azt kell mondjam van olyan szeme mint Xavinak, raadasul o is ugyanugy megtudja valositani. Geniusz.

bakkerman
nagyon jó cikk Laporta-val,olvassátok el.

bakkerman
Csütörtöki ülésén az FC Barcelona igazgatótanácsa elfogadta a klub 2011-2012-es költségvetését, illetve döntött arról is, hogy szeptember 24-én, Mercé napján, és az Atlético Madrid elleni hazai bajnoki napján tartják majd a pártoló tagok éves közgyûlését. Ez alkalomból a küldöttek szavazhatnak majd a klub tavaly elfogadott és ebben az évben már élõ mezszponzori szerzõdésérõl, és jóváhagyhatják vagy elvethetik azt.

Toni Freixa az igazgatótanács nevében csütörtökön délután elmondta, hogy szigorúan a szabályokat figyelembe véve az elnökségnek nem lenne kötelessége a sociók kezébe utalni a mezszponzoráció kérdését, mivel a 2003-as közgyûlésen már elfogadásra került ez a lehetõség. Freixa jelezte: „Érvényben van egy megegyezés a 2003-as közgyûlésrõl, ami engedélyezte hirdetés elhelyezését a csapat mezén, ezért az alapszabályok értelmében nem lenne szükség az egyeztetésre. Ez csupán tisztességbeli kérdés, és a sociók akaratának a figyelembe vétele.”

Arról a lehetõségrõl, hogy mi történik, ha a pártoló tagok ezúttal elutasítják a mezszponzoráció lehetõségét, nem beszélt Freixa. A szeptember végén esedékes közgyûlésen két másik kérdésben is szavazhatnak majd a sociók, az egyik javaslat teljes körûen megtiltaná a dohányzást a Camp Noun belül. A másik felvetés az aktív, állandó szurkolásért program, mely a folyamatosan mérkõzésekre járó, és aktívan szurkoló nézõknek garantálna kedvezményeket, így még jobb hangulatot, és nagyobb szurkolói támogatást elérve a csapat érdekében.

A nap másik bejelentése az új idény költségvetésérõl szólt. Eszerint a Barcelona 2011-2012-ben 461,1 millió euró bevétellel számol, ami 20,1 millió eurós adózás utáni profitot eredményezne. A kiadási oldal elõzetesen 430,2 millió euróra rúg, azonban egyéb financiális kiadások miatt a nyereség 20 millió körül várható. A költségvetést szintén a pártoló tagoknak kell majd elfogadniuk szeptember 24-én.

Hát itt tanulnak egymástol! Pl Arbeloa válogatott meccsen megtanulta h kell feldobnia magat 16 oson bellül 😄DDDDDDDDDDD Barca szinvonal, Tanul a gyerek 😄 Jó ez igy

tobias88
viszont az komoly, hogy Barca-Real on egymás ellen, válogatottban egymásért csinálnak ökörségeket <#vigyor2>
tobias88
Arbeloa-Ramos-Busquets, van ész a válogatottban is sajnos...
tviktor91
Mert nem olyan fos csapatban van mint az arsenal.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Nuno88
Fabregasnak nagyon megy mióta idekerült!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

fotográfik kolomp edisön :D

😄😄😄 õ még Messinél is jobb

Hopp. Most nézem rossz helyre nyomtam a választ.
#19144-re akartam.

<#idiota><#eljen>

<#taps> A legjobb igazolás.

[HUN]FaTaL

<#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

WuFraZselic
meg amúgy ne hasonlítsd már a Barcát a poraiból felépülõ PSG és Juvéhoz 😊 nagyon új emberre nem volt szükségetek, bár én Thiagot kicsit sajnálom Fabregas érkezése miatt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
igen, csak a Milan nem fizette ki a 24 milliót ibráért, max 8at (3 évre vették meg)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ki az a MI?

tobias88
Amúgy meglepõ, hogy idén a PSG és a Juve vitte a pálmát 86 és 72-vel, míg mi költöttünk 10et és azt is úgy, hogy ez a max, mert ennyi fér bele a BL gyõzelem és Liga gyõzelembe <#nyes>
tobias88
Amúgy ha megnézed, érthetõ az Arsenal gyengesége, eddig is Wenger tartotta össze a csapatot. Nyári átigazolás összesítés:

FC Liverpool -43m €
Manchester United -46m €
FC Chelsea -59m €
Manchester City -67m €

ehhez képest
FC Arsenal +11m €
Még a Liverpool is 55öt köröz az Arsenalra (bár náluk ez külnleges idény volt). Arsenalnal sajnos kivonják a pénzt a csapatból, nem csak ezt a 10 milliót, hanem 40-50et évente legalább. <#rolleyes>
minimize
<#eljen>

No one can stop Death!

Jakuza001
Oke akkor az angolok a legerosebbek, mert a legerosebbek nyernek az esetek tobbsegeben a veletlenektol eltekintve allitolag. Csak ne talalkozzanak BL dontoben spanyolokkal, mert az elmult 6 evben harombol haromszor kente ott el a szajukat a "bohocligas" Barca. 😄

bakkerman
jó mondjuk ez nem mérvadó,nem tudom melyik a hétvége nagyobb meglepetése,hogy egy kibaszott erõs MU vert egy kibaszott gyenge Arsenalt 6 gólla,vagy mi B csapattal egy Villarealt

Christian88
MU - ARSENAL 8-2<#zavart1><#vigyor><#idiota>

http://www.twitch.tv/hegii

szucsy89
"mikozben ez a spanyol bohocliga adja a BL gyoztest es a vilagbajnok jatekosokat"

Ez így hülyeség, a te olvasatodban 06-07-ben az olasz bajnokság volt a legerõsebb (világbajnoki cím, BL gyõzelem)? Segítek nem, már akkor elkezdett lefelé csúszni a lejtõn...

Én csak azt nem értem, miért próbálgatod bizonyítani, hogy a spanyol bajnokság milyen erõs? Egyáltalán nem, amelyik bajnoskágban a meccseken 6-7 gól esik, azt én nem tudom komolyan venni, persze ez az én véleményem. Viszont az sokat elmond, hogy egy 3. helyezett Villarealt ilyen könnyedén kitöm a Barca, szinte "B" csapattal. Az a baj, hogy egyre csak nõ a szakadék a 2 óriásklub és a többi csapat között, és ennek a levét a Real és a Barca fogja meginni ha ez így folytatódik hosszú távon... az más kérdés, hogy jelenleg ha ebbõl a "bohócligából" kilép akármelyik 2 klub Európába, nincs ellenfelük... ezeknek az okairól jópár oldalon keresztül lehetne beszélgetni.
bakkerman
jó,oké,az angol bajnokság erõsebb,kész,aláírom. de amikor egy arsenal 4 gombóccal megy haza,meg egy mu 3-at kap egy BL döntõben,akkor nem kell azzal jönni,hogy "jajj de nektek nincsenek komoly ellenfelek a bajnokságban" meg "jajj nektek könnyû felkészülni,mert gyenge a bajnokságotok"
vita lezárva

Tyler1
Real-Spurs példa komolyan? ne vicceljetek már, nem egy szint a 2 csapat. álljon ki a Sevilla a Chelseavel és kapnak ugyanennyit. a Barca max megveri az angol csapatokat(bár mintha rémlene nekem egy Arsenal gyõzelem), a Real meg elõbb játsszon komolyabb csapattal is.

ettõl függetlenül, ez még mindig 2 csapatos bajnokság, ahol a 3. helyezett 25-30 pontokkal van lemaradva, és ahol meccsenként rúgtok 6-7-8 gólt. ez nem erõsség. skót ligában ugyanez történik.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
Cesc4 interjú:

„Jelen pillanatban a Barça a világ legjobb csapata. Mondhatnám azt is, hogy arra hivatott, hogy a történelem legjobbja legyen. A gárda 12 trófeát nyert egy relatíve nagyon rövid idõ alatt, és benne van a potenciál, hogy a következõ években még sokkal többet nyerjen. Én is címeket szeretnék nyerni a Barçával, többek között ez az egyik oka annak, hogy itt vagyok.”

„Tudom, hogy kezdetben nem fogok olyan sok meccset játszani. Tisztelem és elismerem Xavi és Iniesta státuszát a klubnál. Õk a barátaim és mindkettõjüket csodálom. Elfogadom, hogy lesznek mérkõzések, amikor csak a kispadon ülök majd, de ez is annak az ára, hogy a világ legjobb csapatában szerepelsz” – magyarázta a középpályás, aki már az elsõ meccsein bizonyította: nincs szüksége sok idõre, hogy beilleszkedjen.

„Jól ismerem a Barça játékrendszerét köszönhetõen azoknak az éveknek, amikor itt voltam, úgyhogy papíron a beilleszkedésnek nem szabad nehéznek lennie. De azért remélem, hogy az emberek türelmesek lesznek, és nem gondolják azt, hogy egy hónapon belül a csapat legfontosabb játékosa leszek.”

„Szükségem volt egy váltásra az életemben. Nem nyertünk egy címet sem, ez pedig frusztráló volt. Olyan klubban szerettem volna játszani, mely képes arra, hogy évrõl évre nagy címeket nyerjen. Jelen pillanatban úgy látom, hogy az Arsenal nem lesz képes a Chelsea, a Manchester City vagy a Manchester United elõtt végezni. A távozásomról való döntés jelentõs részben azon alapult, hogy nem láttam képesnek az Arsenalt arra, hogy akár az Európa-liga, akár a Bajnokok Ligája trófeáját megszerezze a közeljövõben”

bakkerman
egyébként meg abszolút a Chelsea,Arsenal,MU,Inter fanok szubjektív véleménye az hogy a spanyol bajnokság egy fos,mert csak két csapat van,ugye ebbõl 2nek már csúnyán elkentük a száját(mu,arsenal),inter most mourinho nélkül kapna egy 4-est,a chelsea-sek még mindig 2009 szellemében alkotnak véleményt,amire ugye kutya nem kiváncsi 😊 tavaly ha az elõdöntõben nem kerül össze a Barca a Real-al,akkor a BL döntõ-ig ment volna a Real is. az angol bajnokságban lazán bajnok tudna lenni akármelyik csapat,persze nem 20 ponttal a 3. elõtt,de megtudnák nyerni

Jakuza001
Persze, persze. Ezzel ismet az a baj, hogy a bejuto 4 angol csapatbol a 3-at "bohocligas" spanyolok vertek ki. Azokkal meg nehez jatszani, akik be se jutnak (Liverpool), vagy akivel nem sorsoljak a csapatokat ossze. (Chelsea)

Amugy pedig abban az idenyben a Tottenham 5. lett az angol pontvadaszatban, amire nem mondhato, hogy az alsohaz.

Na ez a csapat kapott ami megelozte a megemlitett Poolt egy otost idegenben es sima 0:6-os osszesitessel bucsuzott a Reallal szemben, ugy hogy meg a sajat palyajukon is kikaptak.