33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#22100 Még 5 darab 11es és beérjük a Madridot, bíráskodásról ennyit... -
#22099 *67 -
#22098 Utalom, amikor az ellenfel nem akar jatszani.
Kicsi megint ket golt vert be, ezzel mar 63-nal jar a szezonban.
Meglepodnek, ha az idenyben nem dontene meg Gerd Müller 57 gólos rekordját. -
#22097 8 tagú sorfal :D nyomhattak volna inkább valami figurát, mint a milan ellen, csak precízebben -
#22096 Na végre mááááá bazzeg... Messi kimás :D -
#22095 A Real ellen is fújtak egy kamutizit mégis tudtak fordítani, ezt kéne nekünk is. Csak erre a felivelgetős játék nem megoldás. Pláne ha az összes labdát a kapus kezébe fejeljük.
Amúgy meg Fabregas, Thiago le, Ini, Alves be és 4-3-3. -
#22094 Viszont erre mondjak, hogy nevetseges ismet a merkozes jelenlegi elbiralasa. -
#22093 Borzalmasan gyengén játszunk. -
IXEMGabeo #22092 ő egy nagyon okos közgazdász, aki azért BL győztes csapat tagja volt;) -
#22091 fuhh az a csávó. Csak azért szerepelhetett a csapatban, mert vérbeli katalán volt, és ami a szívén az a száján, az meg bejött az elnöknek. -
#22090 22.00 Levante-Barcelona tv: Sport2 hu
streamek: -
#22089 Mai meccs szerintem nagyon szoros és nehéz lesz, de nyerni fogunk.
Oleguer meg olyan szinten volt gyökér, mint amennyire ma Balotelli hülye -
#22088 jaja :DDD -
#22087 1:50-nél beszartam.Még annyira se tudja utolérni a támadót hogy lerántsa...:DDDDDDDDDDDDdd -
#22086 szegény csávó,nagyon nem volt Barca szint...:DDDDD
-
#22085 Hát, én visszasírom Oleguert
Az új Barcások azt se tudják ki ő, pedig a mintapéldája a "kivétel erősíti a szabályt" mondásnak a Barca kiváló akadémiájával kapcsolatban. -
#22084 és tényleg,igazad van :DDDD azért jó belegondolni,hogy a csapatunkban 4 olyan játékos is van,aki nagyon mélyen beírta magát a Barca történelmébe,és hétről hétre akár egyszerre is láthatjuk őket a pályán! -
#22083 Hát, vissza nem vonultatnám, mert akkor nem lenne 5ösünk, 2-3 év múlva 6osunk, 7-8 év múlva meg 8asunk és a végén 10esünk se -
#22082 A szíve is ízig-vérig Blaugrana,jövőre is láthatjuk,de ha visszavonul utána is számomra ő lesz a Kapitány mindig! És a mezét visszavonultatnám addig,amíg nem jön ismét egy saját nevelésű világklasszis középsőbekk :) -
#22081 Nekem ő a kedvencem, de sajnos már a csupaszív játékát nem sokáig láthatom -
#22080 Ma lett 34 éves a Kapitány,Carles Puyol!!! Isten éltesse nagyon sokáig még!!!!
-
#22079 Komolyan mondom én Mou-ból azt is kinézem, hogy Altintop a pályán lesz és az lesz a feladata, hogy rúgjon le akit tud lehetőleg úgy, hogy ne kapjon lapot, hogy kiállítás ne legyen de azért sérüljenek le a BL döntőre páran. -
#22078 Jah és a sehonnai Brazil bajnokságba rúgja majd a szezonbeli 30 gólt és istenítik majd a Brazilok... És minden héten jön egy Pelé nyilatkozat -
XLVII #22077 Pepe és Ramos egymást rúgják az nem baj. Pepe-ből ki is nézem.
Hát nagyon remélem hogy nem favágás lesz!!!! Ha mégis veszek egy Real sálat és leköpöm,elégetem,levideózom és fölnyomom a youtube-ra.
Bocsesz Real drukkerek. -
#22076 nem fognak azok a győzelemre menni. Csak arra hogy lábat törjenek, borítékolható lesz a pepe ramos rugdosódás, esetleg olyanok lépnek a pályára akiknél nem baj ha eltiltást kapnak. B csapat, csonttörésre. -
XLVII #22075 "Barcelona: Afellay hat hónap és 21 nap után felépült sérüléséből"
Forrás:NSO
Nem kapkodta el. :) -
XLVII #22074 "Brazília: Neymar elmondta, a Santosnál szeretné befejezni karrierjét"
Forrás: NSO
Van isten, nem jön hozzánk. -
XLVII #22073 "C. Ronaldo: A vereség nem szerepel a szótáramban"
Remélem sírni fog a Nou Camp-ban. Arca az van akkora hogy nem fér be az öltözőbe.
-
XLVII #22072 Apu biztos betolta az akadémiára hátha lesz belőle valaki. -
#22071 Hehe :D
-
#22070 Jaja, beindult a Twittere és a hülyeségek is jönnek vele -
#22069 remélem csak félrefordították,mert amúgy nagyon cink az öreg...elhiszem,hogy Neymar az ő pártfogoltja,ő is Santos nevelés,de azért levehetné a brazil szemellenzőt Pelé,Neymar egyelőre még csak egy túlhypeolt brazil tehetség,amíg nem jön be európába,és tesz le valamit az asztalra,addig nem lehet egy lapon említeni Messivel. -
XLVII #22068 Szerintem az öreg agydaganatot kapott vagy agyfingást vagy nem tudom.
Neki az a filozófiája hogy csak Brazil állampolgár lehet a világ legjobb játékosa? Megkérdezném tőle hogy látta-e az idei klub vb-t. Nálam elég szépen leszerepelt a kis kedvence. -
XLVII #22067 -
#22066 http://www.nemzetisport.hu/jatekosok/labdarugas-messinek-eloszor-neymarnal-kene-jobbnak-lennie-pele-2125592
ez komoly?? :D -
#22065 Úristen,milyen jó hír!!!
„Éricet és az unokatestvérét tegnap operálták meg Barcelonában, és jelen pillanatban minden rendben van. Ő szeretné megköszönni mindenkinek a támogatást, az üzeneteket, amit neki címeztetek. Köszönjük” – tette közzé Abidal felesége, Hayet Abidal az üzenetet férje közösségi oldalán.
Hasonlóan nyilatkozott David Venditelli, a futballista ügynöke is a TV3 katalán televíziónak, megerősítve, hogy egyelőre nincs ok az aggodalomra:
„Tudjuk, hogy a következő órák kulcsfontosságúak lesznek abból a szempontból, hogy minden a lehető legjobban menjen. Egy nagy mosollyal fogadott bennünket, és arra kért engem, hogy minden katalánnak, spanyolnak és a világon máshol élő szurkolónak is köszönjem meg a támogatást, mert a világon tényleg mindenhonnan kapott támogatást, és mindenki mielőbbi felépülést kívánt neki.” -
#22064 Íme az ember, aki azt látja, amit látni akar. Szép álomvilágot építettél, irigyellek érte. -
#22063 Nem volt az annyira kamu, csak nekünk ilyenből a szezonban egyet nem kaptunk pedig minimum 5öt, de inkább 10 ilyen eset volt... -
Coco #22062 szerencséjük volt azért azzal a 2 (3) pontrugással. az utolsó párperc 2 nagyhelyzetük volt össz talán. -
#22061 *készülhetünk