Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christian88
Pro 4-ett UPC-n tesztelik, eddig nekünk se volt most 50-esen bejön. Ha valakinek tudtam segíteni ezzel 😊

http://www.twitch.tv/hegii

tobias88
Pro4 lefedettsége 16%, Digi sporté meg elvileg 33%os, szóval az még annyira nem vészes... Igaz nálunk egyik sincs hogy dögölnének meg. Mi a f@szért nem adja el a tv2 más csatornának? Mert a pro4en tuti nem jövedelmezõ...
Sippie
mondjuk hasonlót kívánok a digiTV-nek a szaros sportcsatornája miatt amit UPC-sként szintén nem lehet fogni, és a UPC-nek is kívánok hasonlókat hogy képtelenek megállapodni. Bezzeg kínai adó az kell. Na mind1, majd nézem rojadirectáról valami linken.
 castor
stream lesz hozzá, tudja valaki?

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

tobias88
Valami hasonlót akartam én is beírni most. Jelenleg az ország 90% nem láthatja a bl-t...
Sippie
rohadna le a tetves mocskos TV2 a kurva annyába.
immovable
Köszi. 😊
PRO 4

immovable
Hello.

Melyik csatornán közvetítik?
már idötlen idök óta egy Barca Milan meccsre vártam föleg mostanában és a sors most megadta ezt nekem 😄 6-0 kell ide nincs mese XD

szucsy89
Én ennyire nem vagyok bizakodó, a középpálya miatt, valamint Ibra és Pippo nagyon fog hiányozni 😞

Sok sikert, és legyen egy jó meccs!
bakkerman
FC Barcelona – AC Milan:
Barcelona, Camp Nou
20:45
Vezeti: Martin Atkinson (brit)

FCB: Valdés, Alves, Mascherano, Abidal, Adriano – Busquets, Xavi, Fábregas – Pedro, Iniesta és Messi.

Milan: Abbiati, Abate, Nesta,Thiago Silva, Antonini – Van Bommel, Ambrosini, Aquilani, Boateng – Pato és Cassano.

nagyon jó,izgalmas meccsre számítok,nem szabad lebecsülni a Milant,olasz bajnokok,azaz olaszország legjobb csapata ellen játszunk,én nagyon nagyon boldog lennék egy gyõzelem után,de a döntetlenbe se halnánk bele,a lényeg,a játékunk legyen meg,tudjuk játszani,akkor gond nem lehet! Hajrá Barca!!!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
torres örülne ha annyi mozzanata lenne egy meccsen mint villanak,de csórit észre venni nem lehet

Oziris666
Elcserélni Torresre😄DD

még nincs elveszve a bajnokság megbocsátható😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
persze,de a helyzetkihasználása nagyon gyenge,ez 1-0-nál vagy 2-0-nál nem gáz,de ha esetleg ikszen állunk,vagy kikapásra,akkor már full nem pálya az iylen helyzetkihasználás

nem lenne szabad Villát bántani. Gólképes támadó a világ egyik legjobbja, ahol megfordult ott mindig rengeteg gólt termelt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
Busquets mekkora csibész,úgy tett mintha fejelni akarna,pedig kézzel baszott rá egyet a lasztira 😄DDDD persze ezért megint minket fognak utálni,hogy miért nem lett kiállítva,de leszarom 😄DDD én jót kacagtam Busin,az meg hogy iksz lett a meccs,hááát jajjistenem,még van 36 forduló,meg 2 clasico,ez a két pont hátrány lazán ledolgozható

bakkerman
ezt saját maguknak baszták el a srácok,na mind1,2. forduló ment le még csak,várni kell mostmár a Real botlását. Villa hihhetetlen szar formában van,1/10-es mutatója lehet kábé,10 helyzet per meccs,abból 1 gól,valamit kéne vele csinálni

[HUN]FaTaL
Jaja én se láttam hála istennek. Na mindegy, tavaly a Hercules, most ez. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Még jó h nem láttam a meccset, mert agyhúgykövet kaptam volna<#falbav> Mind1 minden évben vannak ilyen meccseink...

Visca El Barça!

sz4bolcs
olyan kedvesek vagytok 😄 Amúgy mit csinált? én csak fél szemmel néztem a meccset..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

villa remélem spontán lángralobban és elhalálozik...ilyen pancsert..

mai meccs nagy vicc volt.........

sz4bolcs
alves még fejelhetett volna egy öngólt, hogy teljes legyen az öröm...

david villa köszi szépen elvitted a pénzemet!!!!!!!!!!!

sz4bolcs
azt hittem, beakad <#idiota>

sz4bolcs
kezd kurvajó lenni a meccs 😄

Christian88
Jól elkiabáltad.

http://www.twitch.tv/hegii

sz4bolcs
ez az... lõjetek öngólt 😄😄😄:

limperatore
hát erre senki nem számított 😄
x-re volt még 1,53 rányomtam egy all int

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

sz4bolcs
de jó, hogy nem fogadtam a barcára :ASD:ASD

#19181 <#banplz>

GYERÜNK FIÚK!!!!!!!

sz4bolcs
micsoda felszabadítás az ellenfél kapuja elõtt 😄😄

sz4bolcs
pedro <#idiota><#idiota>

sz4bolcs
lol :ASD:ASD:ASD

WuFraZselic
azért a kommentátor remélem viccelt, mikor azt mondta, hogy a játékvezetõ azért nem fújta le Busquets kezezését, mert megvárta mi lesz az akció vége...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

mi a faszt csinálnak hihetetlen villa.............

tobias88
Pedro milyen önzetlen volt hogy direkt belerúgta a kapusba, hogy a kipattanót Fabregas berúghassa <#nyes>
messit be!!! 😄

bakkerman
köszönjük szépen,alexist lerúgták

sz4bolcs
hát az elég tré.. 😄

limperatore
fizet bwin 1.01-t 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

sz4bolcs
Komolyan kérdem, mert nem értek hozzá... 😄

bakkerman
CESC!!!!!! mekkora vétel volt basszameeeeg!!!! 2-0 jöhet a Milan 😊

limperatore
haha 😄

bakkerman
én csúszásba vagyok,mert megállítottam még a meccs elején mert kimentem cigizni,szal bocsi ha mindenre késõbb fogok reagálni XDD

sz4bolcs
van olyan fogadóiroda, aki fizet, ha fogadok most a barcára?

bakkerman
Xavííííííí 1-0 😊))

limperatore
na újabb izgi meccs 😄 10 perc és eldõlt 😄