33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#22349 Csak keddre nehogy lesérüljön valaki azért.. -
#22348 rugdosódjanak nyugodtan,addig mi lőjjük a gólokat :) -
#22347 Amúgy ma Undiano Mallenco lesz a bíró, aminek örülni nem örülhetünk mert hagyja a rugdosódást amit a Madrid csinál majd ma -
#22346 Leo 53 tétmeccs, 63 gól...hihetetlen hogy létezhet ilyen...:DDDDDDD és az a kutya Pelé meg összemeri hasonlítani a 40 kilós kedvencét Messivel... -
#22345 atyaúristen,csak pislogok a számokon...egész egyszerűen az az igazság,hogy a mai futballban vannak ők ketten,valahol nagyon magason a "felhők fölött",és a többi focista csak utánuk jön valahol itt lennt a földön...eszméletlen számok,a világ két legjobbja a világ két legjobb csapatában,aki ezt nem vallja be,az vagy nem ért a focihoz,vagy csak utálja őket. -
#22344 Egész jó összehasonlítás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#22343 Hát igen, szerintem se. Ha ma eldől a bajnokság, az csak 1 felé dőlhet. Épp az a cél, hogy ma ne dőljön el -
XLVII #22342 Azt nem hiszem hogy ma nekünk jó lenne ha eldőlne a bajnokság. -
#22341 na emberek ma eldőlhet a bajnokság! Óriási meccs lesz! -
#22340 Hat nemtom.....biztos nem a szar Inter-rol -
#22339 Ja csak az a gond, hogy szimplan szerencsere jatszani a labdarugas legalja. -
#22338 ha neked mondja vki h mákosok vagytok akkor barcara,mura, v milanra kell gondolni? :D:D:Dddd -
#22337 Nem ugatok kispajtas......velemenyemet nyilvanitottam ki -
pett3rson #22336 ezt majd nézzük meg a második meccs után is :)
én benne vagyok a chelsea 100%-os kapuralövés/gól arányban, Nekünk elég lesz 25% is, ha mondjuk az 16 kapuralövést mutat..a többit meghagyom neked kiszámolni... -
#22335 Egy meccsen szerintem meg a kapura lövést és ziccereket kell mindig nézni, abból jön le, hogy ki volt a jobb. Az meg egy teljesen más kérdés hogy ki nyert.
A football nem olyan mint a snooker, hogy aki több golyót lök le, az nyer, hanem mint a 9es billiárd, hogy hiába lövöd te le az első 8at, ha az ellen lelövi a 9est, nyer
Chelsea - Barcán az arány is stimmelt 1 - 8 volt a ziccerek aránya. -
#22334 Holnapi kedvcsináló!
-
#22333 Ezért miért kell leugatni? Nem provokálni jött, hanem teljesen igaza van. -
#22332 Menj a topikodba verd ott a nyalad....makosok vagytok ennyi... -
#22331 Mindenki a 72 % 18 arányon lovagol.
Hát nekem sokkal szembetűnőbb és fontosabb ez a mutató: gól/kapuralövés cfc 100%
fcb 0% -
pett3rson #22330 igen? nem nagyon látszott a mozgásán. persze Ő érezte, ha gond volt, gondolom akkor kérte, hogy cseréljék le. -
#22329 Sanchez megsérült, kérdéses a szombati játéka, ezért hozta le. -
#22328 Xavi cseréjét a végén én sem értettem, vagy hozza le korábban ha pihentetni akarja, vagy küldje be Tellot.
Sanchezt szerintem pihenteti az el classicóra, még nincs olyan erőnlétben mint a többiek. -
pett3rson #22327 szasztok.
tegnap végre megint sokat nevethettem...no nem a Barca-n, hanem Drogba-n :D
ez a játékos régebben még valamit tudott ami fociról szólt, most is volt pár zseniális mozdulata, de a többi...hát az kegyetlen nagy vígszínház volt :DDD
egyébiránt a jobb helyzetkihasználás hozta volna meg a gyümölcsét a tegnap felépített stratégiának, ami úgy látszott működik is a Chelsea ellen. nem jött össze, otthon viszont tényleg ki kellene őket tömni, hogy betömjünk pár szájat. cseréket nem értettem, nem is jöttek be szerintem. Sanchez tegnap is nagyon jó formában volt, nem értem miért kell lehozni állandóan, mire jó ez?
Nem tetszik Messi önzése, nálam már túl sokat akar egyedül megoldani, valamint nekem is hiányzik a távoli bomba, néha jó lenne felnyitni a védelmet, rögtön könnyebb lenne átpasszolgatni köztük.
Mindegy, jövő héten megoldják a fiúk, bízok bennük. -
#22326 meg hülye real persze :D -
#22325 Hol láttál te itt bírózást tegnap?
Ha a Barca nyer, akkor szokott hülye bíró, a szerencse, uefa, unicef meg minden egyéb lenni. -
#22324 és az normális h ha a barca kikap akkor egyből a bíró a hibás? :D -
#22323 Nem egyszer volt már a sport2őn -
#22322 de ez el classico! :D -
#22321 Sport1? Pedig már készültem a streamekre, mert a szombat az sport2 nap -
#22320 Jogos ! DE! Azért egy Barca drukker ne sértődjön már meg mikor egy szezonban kb 3-4x kikap a csapat és végre örülhet az akinek csapata legyőzi,vagy annak hogy végre, mégha csak 90+ percben is. Persze Barca ellen csak mákkal lehet nyerni..semmi nem kel hozzá..elfutni beadni,és még be is lőni az ahülye labdát. Ez szinte vérlázító,hogy merte Drogba is belerakni a lábát abba a szar beadásba! Én lehet ki is nyírom magam,mert legalább ez volt az utolsó látott meccs életemben és boldog leszek ,mert nem fogom tudni a visszavágó eredményét! :D Néha már tényleg vicc ami akár itt az sg-n is megy. Persze vanak Trollok,de ugye a fanok egyből ugranak,ahelyett hogy viccként fognák fel. Erről egy mondás jutott eszembe amit anyukám hintett el egyszer mikor haver mondta itt,hogy Clinton lett az usa elnöke,mikor újraválasztották. Anyum erre: Nem mindegy ki az elnök,nekünk ugyanúgy kell dolgozni! :) -
#22319 Sport 1
19:45
Labdarúgás (élő)
Spanyol bajnokság, 35. forduló, Barcelona-Real Madrid
8-kor kezdődik. -
GazCamp3r #22318 Melyik adó fogja közvetíteni a hétvégi el classicot, és pontosan mikor kezdődik a meccs? :) -
Jogos. :) -
#22316 Hagyd el a villát:.....MOST:DDDDDDDDDDDDDD -
#22315 nem,csak én mindig azt furcsállom,hogyha minket legyőz egy csapat(nem egy getaféra gondolok),utána megy az áradozás hogy na mivan öcsém legyőztük a nagy Barcelonat,megnő a mellény,és ha a visszavágón meg kapnak egy négyest(pl.: Arsenal) akkor meg a nagy mellény hirtelen leszűkül,és jön az,hogy hát igen,ennyi különbség van a két csapat között. 180 perc alatt ha legyőz minket valaki,akkor óriási respekt,és megyek is a Chelsea/Arsenal/Real topikba gratulálni. de ahhoz nem tudok gratulálni,hogy valaki talál egy gólt ellenünk,úgy hogy amúgy labdát nem látott az a csapat egész meccsen,és akkor jönnek át ide,hogy "ne a nagy Barca(vagy szarsza,uefalona,fc platini,barkasz ésatöbbi) kikapott" . -
#22314 Hazai pályán a Madrid ellenállhatatlan. Igaz, hogy mostanság nem sok minden jött össze nekik, meg ez nagy meccs, szóval Ronaldo se fog jól teljesíteni, de szerintem továbbmennek. -
#22313 Szerintem is. Annyi különbséggel hogy én a Real - Bayernre 50-50et mondok. -
#22312 Drogbára büntetőt fújni? A tegnapi után? :D Ha bíró lennék, visszanézném a korábbi meccseket, és már a mérkőzés előtt szólnék neki hogy ne essen el, úgyse fújok rá semmit, csak az időt pocsékolja. -
#22311 Amúgy szerintem még mindig nekünk van a legtöbb esélyünk bejutni a BL döntőbe, utána a Madridnak, utána a Bayernnek és a legkisebb még mindig a Chelseanek. Csak annyi változott, hogy a Bayernnek és a Chelseanek is nőttek az esélyei. -
#22310 De ahhoz el kéne jutni a 16osig. A Barca 16osán belül kb 5ször volt a labda.
Amúgy a fogadóirodák szerint a várható eredmények sorrendben:
2-0,3-0,1-0,2-1,3-1,4-0
Remélem igazuk lesz. (kivéve a 2-1el)