Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Afellay fél évre kidõlt...ez egy ilyen év lesz akk nem sokat fogunk nyerni:/
Visca El Barça!
Minek színészkedtek és cseréltek annyit a Realosok <#eplus2>#eplus2>
"„A végelszámolásnál az összegyûjtött pontok számítanak, mi pedig már öt pontot vesztettünk el. Valóban aggasztó – ismerte el José Mourinho, a madridiak portugál trénere. – Az elsõ félidõben nem játszottunk jól, de a szünet után egyértelmûen mi domináltunk annak ellenére, hogy nem sok lehetõséget dolgoztunk ki. El kell ismerni, a Racing remekül védekezett. Hiába minden erõfeszítésünk, nem voltunk elég dinamikusak, a színészkedések és az idõhúzó cserék miatt pedig a ritmusunkból is kiestünk."
Azért most se hagyott szó nélkül valami hátráltató tényezõt...
"Nem voltunk elég dinamikusak." - ez lett volna normálisan a vége
Azért most se hagyott szó nélkül valami hátráltató tényezõt...
"Nem voltunk elég dinamikusak." - ez lett volna normálisan a vége
Hát, sérülten én nem szívesen lépnék pályára, de lehet hogy Sanchez más típus... <#idiota>#idiota>
A pontatlan passzoktól kezdve a mondat nem Messire vonatkozott, hanem kollektíve a csapatra. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
azért az a passz, amit a végén Villának adott az csak Villán múlott h nem lõtte be, ha nyert volna a csapat nem lenne mirõl beszélni. Madrid pl csak 7 pontos😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
kivancsi vagyok hogy pep taktikailag tud e ujitani vmit
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Messi is kihagyott egy ziccert, rengeteg pontatlan passz, rossz labdaátvételek, szóval inkább a csapat van hullámvölgyben.
Pedro-t sem hoztam volna le, Villa semmivel sem volt jobb. Pedroban jobban benne volt a gól tegnap.
Visca El Barça!
1 félidõben megevett minket a valencia,nem voltunk meccsben,szar védelemmel,szar támadó játékkal. 2 félidõre felszívták magukat a srácok,de ugyanakkor Puyol lekapása az kurva nagy hülyeség volt Pep részérõl...végén Villa megnyerhette volna a meccset,de nem tette,nem lepõdtem meg rajta. Az a helyzet,hogy a világnak már abszolút megvan ellenünk az ellenszere,ez abszolút látszott a Milan ellen is,és tegnap is. A Realnak is csak mozzanatai voltak a Racing ellen,2004 után még akár azis lehet,hogy nem a két oriás-ból kerül ki a bajnok! Én nem tartom reálisnak a BL gyõzelmet,nem tudom eldönteni,hogy most a csapat van hullámvölgyben,és õket kellene felrázni,vagy az ellenfeleink kiismertek minket,és Pepnek újítania kéne :S egy a lényeg VISCA EL BARCA!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Adtunk a védekezésünkkel egy félidõt a Valenciának. Na és? Nem kell mindjárt pánikolni. Jó volt ez a meccs, Villát meg ne szidjátok, múltkor meg õ rúgott egy baszott nagy gólt a Milannak. Ha az nincs azt a meccset bukjuk.
Visca El Barça!
Szerintem jó, izgalmas meccs volt, nem értem, hogy miért van mindenki kiakadva...
Fabregas pedig óriási igazolás volt!
Fabregas pedig óriási igazolás volt!
ilyen játékkal hétvégén kikapunk!
4. forduló és 1 pontra vagyunk a Madridtól, akikkel még 2 mérkõzést játszunk. Nem kommentálnám különösebben...
Ismet igazam lett az eredmenyyel kapcsolatban.
Mondjuk velemenyem szerint ezzel a valenciai dontetlenlennel szerintem meglesz a bajnoksag.
Az teny, hogy meglehetett volna nyerni a masodik felidoben a merkozest. Viszont ilyen vedelmi bakikkal, hogy ket golt ajandekozunk az ellenfelnek nem lehet ennyiszer eloadni.
Mondjuk velemenyem szerint ezzel a valenciai dontetlenlennel szerintem meglesz a bajnoksag.
Az teny, hogy meglehetett volna nyerni a masodik felidoben a merkozest. Viszont ilyen vedelmi bakikkal, hogy ket golt ajandekozunk az ellenfelnek nem lehet ennyiszer eloadni.
nah akkor VILLA TAKARODJON A PICSÁBA a kibaszott anyjába nemtudom hova de el innen a faxba DA:SD:ASD:sa TORRES SZINT kb TORRES SZINT ennyit tud zselézni a haját ez a csira gyökér de hogy nemcsinál lofaszt se már miota csak bassza el a helyzeteket és olyan mintha 10 emberrel játszanánk az is KURVA biztos..villa die..
Az hogy te mit hiszel engem nem erdekel. Igen egyertelmuen mar most kijelentem, hogy ezen mulhat a bajnoksag vegkimenetele.
Tudod van olyan hogy felteteles mod. Persze ehhez ismerned kellene a magyar nyevet.
Mas: Guardiola nem merte meghuzni a gyozelemhez szukseges valtoztatasokat. Fent hagyta Busquetset es Abidalt is, raadasul levitte a ma legveszelyesebb tamadojat Pedrot.
Csatar helyett csatart hozott be, ami egyertelmuen jelzi, hogy nem kepes kockaztatni.
Szerintem Abidal helyett be kellett volna hozni posztra Adrianot, es Busquets helyett kellett volna behozni Villat.
Szerkezetileg pedi ugy valtoztatni, hogy visszahivni jobb hatved posztra Alvest, Pedrot atkuldeni jobb oldali csatar posztra.
Mig Adriano bal szelre , Mascherano szuro kozeppalyasnak Busquets helyere es Villa baloldali eknek.
Tudod van olyan hogy felteteles mod. Persze ehhez ismerned kellene a magyar nyevet.
Mas: Guardiola nem merte meghuzni a gyozelemhez szukseges valtoztatasokat. Fent hagyta Busquetset es Abidalt is, raadasul levitte a ma legveszelyesebb tamadojat Pedrot.
Csatar helyett csatart hozott be, ami egyertelmuen jelzi, hogy nem kepes kockaztatni.
Szerintem Abidal helyett be kellett volna hozni posztra Adrianot, es Busquets helyett kellett volna behozni Villat.
Szerkezetileg pedi ugy valtoztatni, hogy visszahivni jobb hatved posztra Alvest, Pedrot atkuldeni jobb oldali csatar posztra.
Mig Adriano bal szelre , Mascherano szuro kozeppalyasnak Busquets helyere es Villa baloldali eknek.
63. percben elhasználni a 3. cserét, na az vicc...
Puyol lehozni az így is ingatag védelembõl, na az vicc...
Alves még mindig nem tudja hol kell játsszon, na az vicc...
Puyol lehozni az így is ingatag védelembõl, na az vicc...
Alves még mindig nem tudja hol kell játsszon, na az vicc...
Nem hittem volna, hogy szarabbak leszünk ma, mint a Madrid.
Ez vmi vicc 😄DDDD
Ez vmi vicc 😄DDDD
Nézd már, Alves jobb hátvéd. Ennyi idõbe tellett Guardiolának észrevenni? Na azért ennél gyorsabban cselekvõ edzõnek gondoltam <#shakehead>#shakehead>
"Ha viszont igy marad minden, akkor nem hozzuk a legalabb dontetlent, ami szerintem a bajnoki gyozelmet jelentene."
Ez azért valami irtózatlan borzalmas kijelentés volt tõled, a többiben egyetértek. A tavalyi szezon menetelése a 2 csapattól egyedülálló és megismételhetetlen, idén egyikük se fogja ezt megcsinálni. 4. meccs után lehet 12 pontos hátránya pl a Madridnak a Barca ellen, akkor se nyerte még meg a bajnokságot közel sem.
Ez azért valami irtózatlan borzalmas kijelentés volt tõled, a többiben egyetértek. A tavalyi szezon menetelése a 2 csapattól egyedülálló és megismételhetetlen, idén egyikük se fogja ezt megcsinálni. 4. meccs után lehet 12 pontos hátránya pl a Madridnak a Barca ellen, akkor se nyerte még meg a bajnokságot közel sem.
gyerekek ezt a meccset buktuk 😄ADS nagyon gáz XD
Pont errol a vedelemrol beszeltem. Ket oriasi vedelmi hibabol ket ajandek gollal ajandekoztuk meg a Valenciat. Nagyon hianyzik Piquet belulrol.
Mondjuk nem csak itt latom a hibakat, hanem egyszeruen egy rossz taktikai huzas eredmenye ez a jelenlegi 2:1. Most oszinten Mascerano mit keres jobb hatved pozicioban ?
Miert ilyen merkozesen kell ilyennel kiserletezni ? Mar reg eszre kellett volna venni, hogy nem szabad ennyire elol jatszatni Dani Alvest es visszakellene vonni. Raadasul a masik oldala sebezheto a Valencianak.
Ezt kellene csak eszrevenni es akkor a dontetlen meg hozhato.
Alvest visszavonni Mascerano kozepre Busquets melle vedekezo kozeppalyasnak, es Abidalt lecserelni, mert nem megy a jatek neki es arra a helyre behozni Adrianot.
Aztan levaltani a tamadasokat a Valencia jobb oldalara, mert ott a leginkabb sebezhetok.
Ha viszont igy marad minden, akkor nem hozzuk a legalabb dontetlent, ami szerintem a bajnoki gyozelmet jelentene.
A dontetlen jo eredmeny itt ilyen jatekkal.
Mondjuk nem csak itt latom a hibakat, hanem egyszeruen egy rossz taktikai huzas eredmenye ez a jelenlegi 2:1. Most oszinten Mascerano mit keres jobb hatved pozicioban ?
Miert ilyen merkozesen kell ilyennel kiserletezni ? Mar reg eszre kellett volna venni, hogy nem szabad ennyire elol jatszatni Dani Alvest es visszakellene vonni. Raadasul a masik oldala sebezheto a Valencianak.
Ezt kellene csak eszrevenni es akkor a dontetlen meg hozhato.
Alvest visszavonni Mascerano kozepre Busquets melle vedekezo kozeppalyasnak, es Abidalt lecserelni, mert nem megy a jatek neki es arra a helyre behozni Adrianot.
Aztan levaltani a tamadasokat a Valencia jobb oldalara, mert ott a leginkabb sebezhetok.
Ha viszont igy marad minden, akkor nem hozzuk a legalabb dontetlent, ami szerintem a bajnoki gyozelmet jelentene.
A dontetlen jo eredmeny itt ilyen jatekkal.
Ez eddig valami iszonyat. Úgy kontráznak le minket, mintha nem is azonos osztályban játszanánk. Hogy az istenben lehet 1 Valenciaival több kontránál? Nem hiszem el...
Alvest vissza kell vinni jobb szélre, mert jobb szélen indult eddig minden ami veszélyes volt.
Alvest vissza kell vinni jobb szélre, mert jobb szélen indult eddig minden ami veszélyes volt.
védelem jó az a lényeg!!!!!!
alves mi a rákért csatár :@
alves mi a rákért csatár :@
LOL 😄
fotográfik kolomp edisön :D