33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#22309 Tipikus cinikus lenézõ Barca drukker.
-
#22308 Én abban bízom,hogy ha mondjuk Drogbát felrúgják a 16oson belül,vagy netalán kézt ér a labda,majd bemeri fújni a bíró a 11est abban az atmoszférában. De még mindig Barca az esélyesebb ez tény! -
#22307 Amúgy őszintén remélem, hogy a visszavágóra gyűjtenek egy kis kurázsit a fiúk, és ha neadjisten egy szép barca támadás közben Drogbát megfújja a szellő, és hanyattvágja magát, akkor baromira nem rúgjuk ki a labdát, hanem befejezzük az akciót. -
#22306 Megnyerték a meccset? Meg. Eredmény 1:0. Hány gólt lótt a Barca? De tudom katalán szemszögből,gólhelyzetre,"szépségre" tili-tolira játszák a focit. Gólra csak akkor ha ők rúgnak 4et. Minden más esetben csak a szerencsefaktor számít. Miért ne örülhetnének aChelsea hívők és az angolok? Barcát verték meg,olyan játékkal ami ezt az eredményt hozta. Niért nem akadályozták meg agólt, akkor nincs miről beszélni. Csak benézték ennyi,elcsúsztek túlszaladtak lekéstek. -
#22305 Dani Alves lövöldözget, az tényleg 10 méterrel fölé is megy általában -
#22304 Az azért komoly, hogy a Chelsea játékosai istenítik magukat, az angol sajtó meg adja alájuk a lovat. Komolyan azt hiszik, hogy jól játszottak tegnap, sőt nem is hogy jól, brilliánsan -
#22303 „Most a Chelsea a favorit, neki kedvező az eredmény. De legalább kihívás lesz a következő 90 percben játszani. Akkor annyi helyzetet kell kidolgoznunk, amennyit csak tudunk. Csak a győztesre fognak emlékezni, de van még egy esélyünk, hogy újra teremtsünk legalább 24 helyzetet, és néhányat megpróbáljunk berúgni belőlük. Talán nagyobb kockázatot kell majd vállalnunk" - mondta Guardiola.
Hát ha ennek az elképzelt 24-nek csak a negyede bemenne akkor csúnya zakó vár a Chelsea-re. -
#22302 Pontosan belehetne vállalni! Rárúgnák mindne támadás végén,be is pattanhat stb. Én edző lennék biztosan azt mondanám,hogy lőjetek fiúk. Fejezzetek be minden akciót lövéssel lesz ami lesz. Passzolgatunk 80 percen át,és semmi. Amint kicsi rés van már ellőni,technika megvan. Realt enynivel jobban bírom ott CR megrúgja lesz ami lesz. Van hogy fölé 10mrel de ha eltalálja rendesen beakad! Ezt kellene valahogy kombinálni a játékukban,apassz-távoli lövések. Betömörülések ellen így mehetne,mert akkor kilépnének,és így könnyebb mélységi passzokkal operálni is. -
#22301 én is hiányolom a távoli lövéseket,pláne kisebb csapatok,pl.: bajnokikon miért nem vállal be Xavi,Ini,vagy Cesc egy-két távoli bombát? Kitűnő rugótechnikájuk van! -
#22300 A visszavágó sima Barca sikert jósol. Tegyük fel mi lesz ha,nem jut tovább a katalán csapat,akkor ki mit fog mondani? Szar béna Chelsea bemákolták a 2 meccset ekkora egy mákos csapt stb? Fociban minden megtörténhet,lásd a tegnapi meccset? Bekell rúgni a ziccereket ennyi. Egyébként Barcánál van aki legalább 16 mről eltalálja a kaput? Miért nincsenek átlövések pl? Mindig csak tilitoli 10 védővel szemben. 20mnél senki nem zavarja őket nyugodtan meglehetne lőni a labdát! -
bodajoci #22299 Vannak ilyen meccsek sajnos...
-
#22298 akkor is gyere vissza,ha azok a helyzetek amik tegnap nem mentek be,majd bemennek otthon,és kaptok egy 4-est(ami a reális különbség). Addig meg sok sikert a bajnokságban,meglesz az EL-t érő 5. hely,én bízom bennetek! -
#22297 Majd a visszavágó után várunk szeretettel ismét itt. -
#22296 Tovàbb fogunk jutni.
Az meg nem nekünk ciki h nulla csapat lètünkre elvertük MEGINT a Barcat -
#22295 nem fogom semmire a vereséget,nem bírózok,nem anyázok. a Chelseanek 1 helyzetből bement 1,nekünk a nagyon sokból egy se. De otthon kizárt dolog,hogy ez megismétlődjön,ezzel szerintem a Chelsea drukkerek is tisztában vannak. -
#22294 na jó reggelt emberek! Aggodalomra semmi ok,ez a Chelsea KURVÁRA KIBASZOTTUL nincsen egy szinten velünk,de még olyan szinten sincsenek,mint voltak 2009-ben. Óriási szerencséjük volt,hogy esett az eső,és hogy a helyzetkihasználásunk a béka segge alatt volt. Otthon ezek tőlünk minimum 3-at fognak kapni,ezt már most mondom. Nulla csapat nagyon ez a Chelsea,akiket a saját közönségük kifütyül,hogy ugyanmár szerezzenek egy labdát,az nem méltó egy BL döntőre,és nem is lesznek BL döntősök. -
#22267 Én arra gondoltam komolyan, hogy kicsit rosszabbul kéne játszani szándékosan, aztán kijönne a Chelsea. Más fegyvert az ilyen csapatok ellen nem látok... -
IXEMGabeo #22266 igazából 2 kapufa már gyakorlatilag a szerencsén múlik. Chelsea is vesztett már el így BL-t 2008-ban 2 Drogba kapufa. Most kapták vissza az élettől. Ilyen a foci, de akkor is ideges vagyok picit:D:D:D -
#22265 Engem kihagyhatsz, egy pillanatig sem mondtam semmi rosszat a Barcáról, vagy a mai meccsről. Nem kárörvendtem, de azt kifejezetten utálom, ha agyatlanul szitkozódnak, nyílván nem is hagyom magam. Bár jobb lett volna ezt is elengedni a szemem előtt... -
#22264 és ez szerinted kicsit sem gáz? -
paj01 #22263 Sajnos a Barca magának köszönheti, hogy minden épeszű ember bunkerfocit játszik ellene. Aki nekimegy a barcának annak meszeltek lehet az reál vagy MU akármi! Ezt kell játszani lásd Inter. Egyszerűen olyan magas szinten megy a tili toli elől, hogy az összes mezőny jatekosnak menni kell hátra rombolni...ez van. Nyilván mindenki próbál alkalmazkodni... a chealsea is es meglett az eredménye ma este. -
#22260 Angol - Angol
Én is MU nak szúrkolnék -
#22256 Majd kinövöd :) -
#22254 Volt 2 kapufánk, 3 lövési esélyünk 8 méterről, 1 Puyol fejes, 1 mentés a gólvonalról, ez azért bizakodásra ad okot -
#22242 :D
hát mindenki játsza a saját játékát
nem támaadht ki a cselzi ész nélkül csak mert nektek az a jó:D
ez már nem sporitn gijon meg levante:D
fabregas meg kis törpe gyenege volt nagyon nálatok:D
de azért ez a cselzinek 1-0 édes kevés lehet a kamp núba -
#22241 Még mindig azt gondolom, hogy a Chelseanek nem sok esélye van a továbbjutás szempontjából. Össze sem hasonlítható ez a meccs a Bayern - Real al, mert ott a Bayern jobb is volt a Madridnál de ma itt nem volt elmondható.
Visszavágós meccs meg borzalmasan unalmas lesz. A Chelsea 11 emberrel védekezik majd, ugyan azt mint a 2. félidőben. Remélem ott nem lesz ekkora balszerencsénk... -
#22240 Nem dúl bennem a harag, egyrészt lesz egy visszavágó is, másrészt nem szoktam a falat kaparni idegességemben egy focimeccstől, csak utálom az ostoba trollokat, mint, amilyen te vagy. :) -
#22239 Haver nem erről van szó :D Ezt senki nem kérdezte. De kösz, hogy megosztottad velem boldoggá tettél :D Itt arról van szó, hogy néztem a meccset és ma se nyertétek meg :D:D
Na mind1 :D befogom a szám míg hátra van 1 meccs bérmi lehet. Azért jó meccs volt a végén elég rendesen ordibáltam :D -
#22238 Mást nem tud csinálni, hiszen a csapata idén is sokra vitte a nemzetközi kupasorozatban -
pacclacc #22234 "Gyakorlatilag bemakkolta a meccset a Chelsea.
ÉS? Ez volt a céljuk. Ennyit tudtak kihozni magukból, ELLENBEN mi meg nem jutottunk el a góli (nagyrészt Fabregas jóvoltából), de senki sem tudott odafigyelni rendesen.
"
Nagyon őrülök annak, h ilyen jól láttad a meccset, és hogy nem szapultad a Chelsa játékát! Korrekt
-
#22230 És igen, így kell tökéletesen elb*szni egy lehetőséget. Fabregast le kellett volna venni, itt nagyon sok minden bukott. Gyakorlatilag bemakkolta a meccset a Chelsea.
ÉS? Ez volt a céljuk. Ennyit tudtak kihozni magukból, ELLENBEN mi meg nem jutottunk el a góli (nagyrészt Fabregas jóvoltából), de senki sem tudott odafigyelni rendesen.
Ha a visszavágóra Guardiola összeszedi a fiúkat, akkor ezt a jelenlegi Chelsea-t otthon nagyon meg kell gyepálni, mert nincs szükségünk még egy Interhez hasonló kiesésre. -
#22229 Ja és most jön a 12 emberrel védekezés, és minden lágy szellő esetén fetrengés, á'lá drogba mester. -
pacclacc #22228 Mivan elolvastál valamit, vagy kifejtenéd? -
#22227 Ti még az ELből is kiestetek, csöndben lennék a helyedben. :D -
#22226 Tobiat plusszoljatok fel Barca drukkerek, mert a sok buziparaszt realos leminuszlta. -
#22225 Ha bemennek a helyzetek kapnak mellé 3-at és semmi gond. :) -
#22224 Még is kikaptatok, problem? Még szégyenteljesebb így,nemde? -
pacclacc #22223 Nos ha ez a Szar Chelsa kicsit majd jobban játszik, és talál egy hasonló gólt a Katlanba, akkor ... -
#22222 Nem játszottunk rosszul a 2. félidőben sem, csak a Chelseaben a legtávolabbi ember, Drogba sem volt 30 méternél távolabb a kapujánál. Egyértelmű, hogy a Barca jobb volt, de ekkora mákot szerintem még egyszer nem fog ki a Chelsea... -
#22221 Neked ugy tunt, hogy mi nem akartunk ma focizni ? LOL es ram mondjak az ellendrukkerek, hogy elvakult vagyok.
Kapura lovesek aranya 5:23 ez elmond mindent.