33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    Felőlem a borotvált illetve hajas homlokok is elsülhetnek, csak lőjünk 2vel több gólt mint a Chelsea

Rossz játék sem izgatna, odavágón se mentünk sokra a jó játékkal
  • [HUN]FaTaL
    "In their last three games (Levante Chelsea Madrid), Barcelona have missed 14 of the 16 clear chances the team has created."

Remélem holnap előkerülnek a góllövőcipők :D
  • tobias88
    Egész jó beharangozó holnapra:

• pzoli00
    nem érdemes szidni a játékosokat és az edzőt sem, a múltheti Levante elleni meccs óta nagyon nem megy a játék, ilyen a foci, mindig vannak hullámvölgyek és ez nektek most a legrosszabkor jött ki, a Real-nak is sűrű a program, de ők most fejben összeszedettebbek voltak és ez ennyit számít
  • tobias88
    Kupa számomra nem sokat ér. Az is egy cím persze, de össze se hasonlítható a bajnoksággal vagy a legfontosabbal, a BL-el
  • tobias88
    Engem nagyon nem érdekelt. A tegnapi csapat sajnos nagyon gyenge volt, de a Madrid se hozta a jó formáját, így a Bayern Chelsea döntővel is lehet számítani, bár azért a Madridnak több az esélye mert a mumust legyőzték.
  • neogabe
    Egyébként azt meg kell hagyni, ha Barca drukker lennék tutira felvágtam volna tegnap az ereimet! Ahogy a Madrid húzta az időt,és rombota a játékot, ez az egyetlen dolog, amit a bíróra fel lehet hozni, mert hagyta, a Madrid idő után ráérzett, és keményen rá is játszot!
  • homeless
    Ezt egyértelműen Pep baszta el. Tello egyszerűen nem Barca szint, nem kéne erőltetni, főleg egy Real Madrid ellen nem. Na mindegy ennyi hiba belefér a rengeteg trófea mellett. Remélem a Real és a Barca is tovább jut a Bl-ben és a döntőben tudunk visszavágni.
  • bakkerman
    én már akkor is,ha a tegnapi után tovább tudnánk jutni a Chelsean! És ne feledjük,kupadöntősök vagyunk,ahol a Realon kellett tovább jutnunk még a negyeddöntőben,tehát én nagyon elégedett lennék a kupa győzelemmel is! :)
  • XLVII
    Meg kell nyerni a BL-t és én maximálisan elégedett leszek.
  • bakkerman
    "Lapoznunk kell, és fel kell készülnünk a rendkívül fontos találkozóra, ami a Chelsea ellen vár ránk. Nagy csapás ért minket, de Pep emlékeztetett bennünket, hogy amit ebben az idényben elértünk, az nagyon nehéz feladat volt. A távolság nagyon nagy, figyelembe véve, hogy milyen kevés van hátra a bajnokságból, de a végsőkig küzdünk."
    Puyi

• Jakuza001
    Nem kell ezt ennyire eldramatizalni.
    A nagy szamok alapjan varhato volt, hogy kikapunk egyszer. Nem lehet mindig gyozni. A BL-ben kikaptunk ugy, hogy kb 5 gollal kellett volna nyerni, tegnap kikaptunk ugy, hogy alig tudtunk pihenni es velemenyem szerint ilyen rosszul mar honapok ota nem jatszottunk. Ezert nyert a Real.

Csak az a fajo, hogy nem csinaltak semmi exrat, ennel sokkal jobb Realt is legyoztunk mar nem egyszer. Egyszeruen makoltak egy golt az elejen es varhato volt, hogy amugy is arra fognak jatszani, hogy behuzodnak es csak szimplan kontrara jatszanak. Ezt mar leirtam a merkozes elott is, hogy ez lesz. De meg igy is siman nyerhettunk volna, ha nem ilyen rosszul jatszunk es ha Guardiola nem ilyen rosszul kezeli a helyzetet.
    Korabban bekellett volna cserelni Sanchezt. Felesleges volt nem kockaztatni. Ha valamit megakarsz nyerni es kilatastalan helyzetbe kerulsz, meg kell lepni, ne varni, hogy majd talan egy nem mukodo jatek megvaltozik.
    Tello pedig rem gyenge volt lehet azt mondani, hogy a golunkat az o lovese elozte meg, de ha egy Villa jatszik vagy Sanchez a helyen mar sokkal hamarabb golt lotek volna, mert ket akkora helyzete volt elotte, hogy jobb jatekosok abbol az egyiket legalabb belovik.

Azt is hozza kell tenni, hogy Abidal Piquet jatekval ilyen levente golokat biztos nem kaptunk volna. Na de ezt is megmondtam, hogy a vedelmunkkel komoly gond lesz a kivalasukkal foleg a pontrugasoknal.
    Ha marad ez a gyenge vedelem, akkor ugy gondolom egy ilyen helyzetbol a Chelsea is talalni fog egy golt es 3 golt ennyire betomorulo csapat ellen valoszinutlen, hogy loni tudunk. Raadasul mint irtam az is sokat szamit ilyenkor, hogy ugy jatszottunk, hogy egy napi pihenot ilyen nehez merkozes elott kapott az ellenfel. Mi akkor mindig fasultan szoktunk jatszani.
  • bakkerman
    Nehéz mit írni a tegnapi a meccsről,lefújás után több percen keresztül csak bámultunk apával egymásra,néztük a falat,lestünk ki az ablakon,nem tudtunk szóhoz jutni. Csalódottság,elkeseredettség és üresség van bennem a meccs óta,tudtam hogy elfog jönni egyszer az a nap,amikor megtörik az átok,és elkap minket a Real. Szarul játszottunk,minden kreativitás nélkül,a védelmünk még hagyján,a Kapitány szívét-lelkét kitette tegnap is a címerért,de a többi játékosunkból nagyon hiányzott az a plusz,amivel eddig oktattuk a blancokat. Egy divatdrukker szó nélkül el megy egy ilyen meccs mellett,és nyugodtan alszik,de én bevallom őszintén olyan 1-ig else tudtam aludni,csalódott és szomorú voltam nagyon Az a 90ezer ember,aki tegnap kiment a Camp Nouba,nem ezt érdemelte! A bajnokság elment,de a BL meglehet még,Pep összeszedi fejben a srácokat,és kiütjük a Chelseat,figyeljétek meg! Hazai pályán,egy ilyen vereség után csodát fognak tenni Xaviék,én hiszek bennük!! CATALUNYA PER SEMPRE!!
  • bodajoci
    Az is igaz, ha nem kapjuk azt a buta 2. gólt, akkor nagyon megfoghattuk volna a Madridot sztem. Csak nem figyeltünk hátul, mert elkapta őket a hév :)
  • bodajoci
    Meg Valdes is védett nagyot is, mikor Ronaldo fejelt...
  • bodajoci
    Lehet itt Tellot szidni, de az egyetlen gólunkat is az ő kapuralövése előzte meg, csak Ikerről elpattant.
  • bodajoci
    Nem kell itt 1-2 ember nyakába varrni a meccset. Szar volt az egész játékunk, nagyon keveset mozogtunk, alig alig volt üres terület ahova mehettek volna a gyilkos passzok.
  • XLVII
    Nem érdemeltünk győzelmet, de még csak 1 pontot sem. Ilyen impotens játékot, még annak idején amikor Louis van Gaal volt az edző, akkor láttam utoljára. Bizonyítottuk azt is hogy esőben nem tudunk játszani. Nem kell kifogásokat keresni, nem érdemeltük meg idén a bajnoki címet. Abban már csak reménykedem hogy kedden nem fog esni és akkor talán nyerünk.
  • Jakuza001
    A gaz az, hogy helyzet nelkul kaptunk megint ket golt. Egy pontrugas, meg egy Tello fele hatrapassz az ellenfel 16osanak sarkarol.
  • neogabe
    Most már azt sem mondhatjátok,hogy az egyetlen valamire való csapatot nem vertük meg....

Münchenben találkozunk!

Viszlát!
  • vili 27
    Ez a meccs 2 pontosabban 3 emberen csúszott el.
    1. Valdes (mindkét gólban benne volt)
    2. Guardiola (Fabregast és Alexist kezdőnek kellett volna tenni)
    3. Tello (ez a rakás szerencsétlenség)
  • pzoli00
    zsinórban a második vereség után nem lesz sétagalopp a keddi meccs
  • Odacsap77
    Akár hogy is, elég szarul esik, hogy kikaptunk otthon a Realtól. Remélem még az évben vissza vághatunk egy BL döntőben :) Most kell a legjobban szurkolni a csapatnak, és biztatni őket.Chelsea ellen kemény lesz otthon, remélem csak ki-szenvedjük a továbbjutást, tuti, hogy ott is görcsös lesz a csapat..
  • GazCamp3r
    Tellot kb Barca gyepére nem engedném többet ilyen fos játékkal... lehetett volna 5-1 a barcának, hogyha mondjuk be is tudják fejezni a támadásokat... Tello csak kb 3-at baszott el 1 az 1 ellen... hülyenoob -.-
  • bodajoci
    Ezzel együtt én is úgy érzem, h Pepnek a bl most fontosabb volt. ha nem így lett volna, akkor Alexis tuti kezd, Xavit meg nem hozza le.
  • pzoli00
    ilyen a foci, ez benne van a pakliban
  • [HUN]FaTaL
    Teljesen értelmetlen. Ilyen szar játék mellett kár elemezni, teljesen megérdemelten kaptunk ki.
  • pzoli00
    nincs mit elemezni
  • commissioner
    Na, lehet elemezni:

• bodajoci
    El kell ismerni, h nem érdemeltünk győzelmet semmiképp ezen a meccsen. Alexis vitt egy kis élt a játékba, de gyengék voltak, Messi sem vállalt szinte semmit, kár volt a 2. gólért. Talán, ha az nem megy be... Bl-ben kéne alkotni még vmit.
  • Jakuza001
    Azert itt latszik, hogy mennyire hianyzik, egy Abidal, egy Villa, egy jo Pedro, Piquet.
    Ezt a negy jatekost nem lehet potolni egy Telloval, egy Adrianoval, Cuencaval, stb.
  • Odacsap77
    nagyon jól csinálta mourinho most az egyszer, hogy feltolta a két középső középpályásukat, így nem tudtak alkotni ott Xaviék fentebb ahol kialakítják már előre a helyzetet.Tellonak az alibi kapura lövései nem jók ide.., egyszerűen a párharcok felét, illetve a rengeteg( hozzánk képest rengeteg ) eladott labda miatt nem tudtunk kialakítani annyi helyzetet..szerintem még jobb, hogy kikaptunk így nincs rajtuk már a teher, hogy még a bajnokság is van..
  • szabii98
    Jó meccs volt, ez a Tello gyerek vágja hogy kell játszani, grat nektek is:)
  • Jakuza001
    Guardiola nyert egy merkozest a Madridnak, raadasul a gond az, hogy az madrid nyert amelyik a leggyengebb jatekat produkalta a classicok elmult merkozeseik kozul, de mivel mi gyengen jatszottunk es meg raadasul egy teljesen fail felallassal, megnyertek a merkozest egy teljesen kontrajatekra jatszo taktikaval.

Sokat szamitott a nappal kevesebb piheno, raadasul ez a keves piheno kihatassal lesz a BL merkozesre is.
  • pzoli00
    ennyit az alábecsült Real-ról srácok! :D 7 pont
  • Sippie
    Ja és ilyen teljesítménnyel a BL-től is búcsúzhatunk, a jobban védekező chelseanek nem fogunk így gólt lőni.
  • rumkola
    büdös kurva életbe B+!!!!
  • Jakuza001
    Erthetetlen, bazd hogy lehet az a gyerek meg a palyan es kaptunk rola egy golt.
  • Sippie
    Pihenteti keddre szerintem, hiába mondja Guardiola hogy a bajnokság fontosabb, szerintem mindenki tisztában van vele hogy a BL ezerszer többet ér, meg közelebb is van.

Ronaldó meg kapja be...
    Jó, itt ma többet úgy se lövünk, eddig néztem.
  • Jakuza001
    Tello bekaphatja.