33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
IXEMGabeo #22469 itt a sárgalap:D megkapta kicsi Messi egyéb panasz? -
#22468 Mar vagy 5:1-re kellene vezetnunk.
5 darab 100%-os helyzetet hagytunk ki megint. Sanchez is ures kapu melle fejel 4 meterrol. -
#22467 Nagyon tovább akarjuk juttatni a Chelsea-t -
#22466 Messi amikor ellökte Lampardot az mi volt ja hogy olyat szabad,az sportszerü?
-
#22465 Azért ott volt 2 téves ítélet, itt meg egy sem. -
IXEMGabeo #22464 ijj éreztem h ez kemény meccs lesz:)
csak nehogy a sok ellendrukker Övrebóval jöjjön, mert akkor nem látta a 2 összecsapást -
Zenszkij #22463 én tudtam, azért hagyta ki mert ő a világ legjobbja, ilyen a sors -
#22462 Messi ha így folytatja nem hogy aranylabdát nem kap idén de egyet vissza is vesznek...:D -
IXEMGabeo #22461 kihagytaaa!!! -
#22460 Huhu, ez van amikor egy csatár védekezik -
IXEMGabeo #22459 lol 11-es:D -
IXEMGabeo #22458 na az angol bírókat megint hagyjuk:D
és azért ez az eset jócskán messze volt a Zidane fejestől is...
akkor a szándékot büntette, mert ez nem volt durva... -
#22457 Itt 5 bíró van akik látták is mi történt. Ha látták akkor piros. Az egy dolog hogy Balotelli talpalásait elengedik mert angliában vakok a bírók... -
#22456 Ez nem sarga, hanem piros.
De hiaba is mondanal barmit, ha kiesik a Chelsea akkor biztos jon a sok ellendrukker, hogy ez nem piros. Pedig itt szandekos sportszerutlen szabalytalansag, azonnal piros jar erte. Olyan mint az utes vagy fejeles. -
#22455 Abszolut nem volt benne a meccsben a durvaság!
Angol bajnokin kifele szabadrugás kb. nem piros lap! -
#22454 Puhl Sándor jobban tudja, de szerintem ez szabálykönyv szerint piros. Buta volt Terry. -
IXEMGabeo #22453 ilyenkor ez max sárgalap nem? vagy a szándékot büntette a bíró? -
#22452 135 perc alatt, bár ez a félidő egész jól sikerült, még egy 2-1es félidő és rendben is vagyunk. -
#22451 31 kapura lövés, 2 gól... -
pacclacc #22450 Bár hogy is foglalnánk véleményt, mindenhogy hülyén jönnek! Hanem állitják ki, és Chelsa megy tovább mit hallanál?
Ha meg kiállitják, és Igy tud nyerni csak a Barca, mit mondanak majd?
Mindehol csak a Hülyeség fog folyni :S -
#22449 Az. Angolok 2. gol utan azt se tudtak, hol vannak, erre visszahozzuk a merkozesbe oket, megint azzal, hogy eladjuk a felpalyanal a labdat, mint az elso merkozesen.
Helyzetuk nem volt megint es megint csinaltunk nekik egy golt. -
bodajoci #22448 Ilyen gólt kapni bazzzz -
#22447 Jó, azért messze volt a Zidane fejeléstöl amit a hülye kommentátor mond!
-
pacclacc #22446 Szándék az volt sajnos, de hogy a Birok nem arra törekednek, hogy mindenki a pályán maradjon :S
Én nem értem Terry-t de a Birot se! Nem igy kellen eldölnie egy elödöntőnek... -
IXEMGabeo #22445 mi volt ez a kiállítás dolog? -
#22444 2 Chelsea ziccer 2 Chelsea gól -
#22443 2-1, nem semmi gól... -
Zenszkij #22442 hátulról ok nélkül beletérdelt, visszajátszották, én is a bírót szidtam, de jó nagy gyökér ez a Terry -
#22441 Na vajon miért?!?
Mondjuk török biró,nem lep meg a dolog... -
#22440 Mi a faszért nem játsszák vissza a kiállítást? A gól 8szor volt már visszajátszva, a piros 1szer... -
#22439 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL -
#22438 Ez már átok -
IXEMGabeo #22437
ezen a Lampard gólon azóta is ámulok:O
mekkora meccsek voltak ezek -
#22436 Úgy is fent lenne. Szóval ez védekezőbb, mint egy 4 védős rendszer Adrianoval és Alvessel -
bodajoci #22435 Én már csak azt nem értem, h mért nem kezd Alves... Bár, ha tovább jutunk, akkor a kutyát nem érdekli :) Csak vhogy nem csípem Pepnek ezeket a "váratlan" húzásait. -
#22434 Chelsea 11 emberes védekezését a következő emberek végzik:
Cech – Ivanovics, G. Cahill, Terry, A. Cole – Mikel, Raúl Meireles – Mata, Lampard, Ramires – Drogba -
#22433 Az FC Barcelona hivatalos kezdőcsapata: Valdés, Puyol, Mascherano, Piqué, Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc, Alexis, Messi és Cuenca
Cuenca számomra több mint meglepő. Pedro legalább végig robotolja a meccset. -
#22432 ilyen stadionban,ilyen szurkolók előtt ma csak a továbbjutás elfogadható!! Megcsinálja a Pep Team,én érzem!
-
#22431 Nekem végül is tök mindegy, minden csatornát tudok fogni.
Max a kommentátor miatt választom hogy melyiken nézzem.
Hajrá Barca.
-
#22430 El sem hiszem, hogy a TV2 kozvetitti a merkozest.