Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
20:45 Viktoria Plzen-Barcelona
streamek itt: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=278&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Jakuza001
Nem lesz egyszeru ez a merkozes ugy erzem.

[HUN]FaTaL
Jaja 😊)

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
énis,bár kedves banok fórumozó társunk mindig kiszolgál minket(is) 😊)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
<#worship>

Remélem lesz valami stream. 😊

bakkerman
ma Csheországban a Plzen ellen játszunk,és 3 rekordot is megdönthet a Pep Team!
-Pep Guardiola számára ez lesz a 200. alkalom, hogy tétmérkõzésen irányítja az elsõ csapatot
- Víctor Valdés 38 percre van attól, hogy megdöntse Miguel Reina „góltalansági” klubrekordját
-Lionel Messi a 200. találatát jegyezheti a felnõttcsapatban

Remélem nyerünk,és bebiztosítjuk a továbbjutásunkat,és szurkolok a rekordereknek is 😊)) Pepé ugye alap,hogy meglesz,VV és Messinek pedig óriási grat hogy eddig jutottak,köszönöm srácok <#worship><#worship>

tobias88
az a vicc, hogy az elsõ góljánál mutatta ezt, valamit sejtett elõre? <#idiota>
bakkerman
ez kurvajóóóó 😊)))

cesc fábregas

bakkerman
Beteljesült a kérésem,végre megint jól játszott a csapat!!! <#worship> Ennek a gyõzelemnek nem azért van jelentõsége,mert 5-0-ra nyertünk,hanem mert a játék megint fasza volt,visszajöhet a magabiztosságunk,pláne Leonak!!! Köszönöm a tegnap estét! <#worship>

Hülye Alves...mekkora gólt rúgott <#taps>

Visca El Barça!

<#taps>

[HUN]FaTaL
Mekkora gól 😄

Sippie
Alves büntetett a lerúgásért 😄
DONGUBA
cunciiiiiiiiiiiiiiii gooooooooooool

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Jakuza001
Annyira, hogy azt almodtam 6-ot rug. A fele mar meg van. 😄DD

Ma kivételesen megy a játék <#smile>

[HUN]FaTaL
Jók vagyunk?😊 Most értem haza. 😊

Messi nagy duzzogva rúgott egy mesterhármast 😊

Visca El Barça!

Nagyon. Ma is oktatja a focit. <#vigyor2>

tobias88
Messi formán kívül...
olyan segget Én sem hagynék sokat magára...😊

The Matrix has you...

Sippie
Shakirázik biztos 😄
[HUN]FaTaL
Piquevel amúgy mi a fene van? Még mindig sérült?

bakkerman
Sport2 adja a meccset élõben,19:45-tõl

bakkerman
beharangozó az esti meccsre

Azt nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a Barcelona nincsen csúcsformában ebben a pillanatban, de drámai képet is erõs túlzás lenne festeni a szituációról. Tény, hogy a Sevilla ellen nem volt elég kreatív a gárda, és akadt gond a helyzetek kihasználásával is, míg Granadában a játék képe talán még rosszabb volt, bár a három pontot ezzel együtt sikerült begyûjteni. Kritikák azonban így is zúdultak bõven a csapatra a nemzetközi és a spanyol sajtó részérõl egyaránt, de természetesen a leginkább Madridban szeretnék válságban látni az elmúlt három idény bajnokát. A Barcelona egésze mellett külön figyelemmel tisztelték meg az újságírók Lionel Messit is, akik szerint az argentin vagy kifáradt, vagy egyszerûen rossz formában van, de semmiképpen sem az, akit máskor csodál a világ.

A Mallorca már hetek óta nem tudott gyõzni a bajnokságban, az elmúlt fordulóban vereséget is szenvedett a Sporting ellen hazai környezetben, azt megelõzõen pedig egyaránt döntetlent játszott az Atlético, a Valencia, a Sevilla és az Osasuna ellen. Mindemellett egyszer sem nyert idén még idegen pályán, de hagyományosan is rosszul szokott szerepelni, ha elhagyja az otthonát. Ilyen körülmények között aligha számít esélyesnek a piros-fekete együttes, de a csapat nemrégiben kinevezett új edzõje, Joaquín Caparrós a meccs elõtt igyekezett hangsúlyozni: úgy kell pályára lépniük, hogy „hisznek a gyõzelem lehetõségében”.

A két oldal helyzetét áttekintve nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy olyan csapatok találkoznak szombaton, melyek nincsenek a legjobb formájukban, ilyen formán viszont halmozottan szükségük lenne némi sikerélményre. A Mallorca szempontjából a sikerélmény persze alighanem mást takar általában, mint a Barça esetében…

A katalánok kezdõcsapatában Pep Guardiola kisebb forradalmat hajthat végre, hogy némelyeket pihentetni tudjon. A védelemben Mascherano és Alves maradhat a csapatban, de várhatóan Puyol és Adriano is bekerül a négyesbe az elõzõ mérkõzéshez képest Abidal és Maxwell kárára. A középpályán talán Xavi jut pihenõhöz, de Thiago mindenképpen esélyes a kezdõ tagságra, és Keita is csapatba kerülhet Busquets rovására. A legnehezebb a támadósor összetételét megjósolni, mert Pedro kiesésével Guardiolának alighanem muszáj pályára küldenie Villát és Messit is, illetve õket még kiegészíteni vagy Iniestával, vagy Fábregasszal, esetleg Cuencával.

A számszerû eredmény kevéssé számít a Camp Nouban ezúttal, sokkal fontosabb, hogy a játék visszatérjen korábbi medrébe. Gyorsaság, pontosság, kevés érintés és kreativitás. Ha mindezek megvannak, a kritikusok sem számítanak.
--------------------------------------------------------------------

az utolsó bekezdéssel nagyon egyet értek,ha megtaláljuk végre az igazi játékunkat,és gyorsan,kreatívan,2-3 húzásból a kapuig tudunk jutni,akkor jönni fog az eredmény is!

várható kezdõnk: VV-Alves-Masch-PUYOL(<#worship>)-Adriano-Keita-Thiago-Cesc-Leo-Ini-Villa

Jakuza001
Ez igy van, de azert az pozitivum a multra nezve, hogy a Classicokra, mindig kivalo volt a formaidozites.

tobias88
Olvasd el amit írtam. Akkor is voltak rossz meccsek, ezt írtam...
bakkerman
nekemis a 2008-2009-es csapat tetszett nagyon,egy kipukkant,motiválatlan csapatot vett át Pep,zöldfülüként,és amit elért 1 év alatt,azzal a futball egyik legnagyobb legendájává vált. a Ronaldinho-Deco-Eto'o féle idõszaknak is megvoltak a szépségei,érdekes módon,abban az idõszakban többet betliztünk a bajnokságban,de akkor még nem két csapatról szólt.

épp azért a legjobb csapat a 2009-es😊 több, mint 100 gól, gólkirályi cím Messinek, minden kupa begyûjtése, annál nagyobb szezonja senkinek nem lesz... és még a legszebb futballt akkoriban játszotta a csapat.

Mostanra már kiismerték a csapat stílusát ez a gond. Nem azt mondtam, hogy óriási hullámvölgy van és hogy szar a csapat. Szerintem még mindig a világ egyik legjobb csapata a Barca, de nekem a 2009-es csapat volt a csúcs...illetve a Reijkaard féle idõszak Ronaldinho, Deco párossal😊 sok más laikus nézõ és én sem érzem úgy, hogy olyan szenzációs játékot nyújtana a csapat, 70-80%-os labdabirtoklás szart sem ér, ha nincs megnyerve a meccs

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
(Mainz-Hoffenheim effektus)

bakkerman
nem kell komolyan venni,ha még télen is ott lesznek a top 4 környékén,akkor komolyabban elgondolkodhatnak egy esetleges EL helyezésrõl

tobias88
Amúgy a Levante még mindig vezet <#idiota>
tobias88
2010-2011re gondoltam. Amúgy aztán hatalmas a hullámvölgy ami miatt arról kell már a "hozzáértõknek" beszélni, hogy ez már egy gyenge csapat... A 6 kupás szezonban is voltak hullámvölgyek - rossz meccsek, csak nem emlékszik rá senki már...
tobias88
Jah, a 2010es még jobb csapat...
az volt az igazi, amikor Ronaldinho itt volt és a Reijkaard is😊, és természetesen Guardiola 1. éve szenzációs volt, a világ legjobb Barcája volt a 2009-es. Azóta elég sok víz lefolyt a Dunán

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Ettõl függetlenül ez a meccs valóban egy fos volt.

#19590: Na ja. Mi is jó lesz ha innentõl nem nagyon játszunk több döntetlen, különben lassan elköszönhetünk a bajnoki címtõl, a realnak nagyon megy az idén. Kemény lesz a classico is, de remélem behúzzuk õket. 😄

ez a gáz, hogy hátul passzolgatnak és nem halad a meccs semmit. Barca-Sevilla meccs is elég szar volt sok ember szerint, de ez a Granada meccs is kínkeserves volt, ahogy hallottam. Én csípem a Barcát, de szerintem már kiismerték az évek óta zseniálisan mûködõ játékukat. Hasonló módon, mint a Spanyol válogatottnál is, beállnak az ellenfelek és úgy vannak vele minek menjenek át a másik térfélre, ha az ellenfél hátul passzolgat és kevésbé haladnak az akciók

bakkerman
énis majdnem bealudtam,ez van...gyengén nyomták a srácok :S a véleményem meg az,hogy ne velünk foglalkozzanak,hanem kezdjenek pontokat gyûjteni,mert repülnek vissza az adelante-ba

[HUN]FaTaL
Mintha a Barca tehetne róla, hogy nem tudják elvenni tõlük a labdát és 10 emberrel védekeznek a 16-os elõtt. 😄

azért az kicsit elgondolkodtató, hogy 1-2 nézõ a Granada meccs szünetében követelte h ne közvetítsenek Barca meccset, mert elalszanak...

mit szóltok ti ehhez?

[HUN]FaTaL
Szerintem annyira nem rossz a helyzet felállt védelem ellen, mint amennyire itt most lefestetted.

Szerintem csak egyszerûen most nem annyira megy a srácoknak. Fognak még botlani a fehérek is. 😊

bakkerman
tegnap néztem a Real-Villareal meccset,nagyon jók a fehérek idén,az az érzésem,hogy meccsrõl meccsre jobbak,egész egyszerûen nincs ellenfelük,se a BL-ben,se a bajnokságban,villámgyors akcióik vannak,2-3 húzásból lövik a góljaikat,nagyon izgalmas lesz a bajnokság,most Pepen a sor,hogy húzzon valami váratlant,az ellenfeleink kiismertek minket,nagy nehezen tudunk csak nyerni felállt védelem ellen,játékban kell fejlõdnünk nagyon,hétvégén remélem újra láthatok igazi Barca futballt!

bakkerman
lehetett pihentetni 1-2 embert a támadósorból,nem volt olyan rossz,hálistennek olyan keretünk van,hogy ilyen kisebb kiruccanásokon megengedheti amgának Pep,hogy 1-2 suhancot behívjon 😊 én támogatom az ilyen dolgokat,nagyon sok mostani alapemberünk is így kezdte 😊 Szerintem tehetség a srác,lehet nem fog megragadni az alapcsapatban,de biztos vagyok benne valahol nyugat európában alapember lesz idõvel

Jakuza001
En meg abban remenykedem, hogy Guardiola elfelejti ezt a Cuenca gyereket, mert annyira gyenge. Remelem Sanchez hamar felgyogyul.

bakkerman
jóhír,hogy Pedrito bokájában nincs szakadás,ma dõl el mennyit kell kihagynia,ha egyáltalán kell. 3 pont megvan,de amúgy ez is felejthetõ meccs volt,otthon a mallorca ellen végre igazi csiki-csukit akarok látni,nagy villanásokat,és szép gólokat!!!!

ezt a meccset jobb lett volna nem megnézni<#idiota>
szenvedés...
david villaval nem tudom mi van, de ebben a szezonban bûn gyenge!!!!
remélem minél hamarabb elkezdünk úgy játszani ahogy azt megszoktuk ,)

Jakuza001
A ket csapat altal mutatott jatekanal, mar csak a biro teljestimenye volt rosszabb.

Sippie
Cesc nem volt valami szimpatikus a lecserelése után. Belehalt volna ha aláír valami mezt egy szurkolónak? Miattuk vannak ott ahol, ha nem lenne aki kijárna a meccsre, vagy nézné tv-ben, akkor a kutya sem fizetné meg õket.
Vééégre vééége <#idiota>

Visca El Barça!