33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#22509 Te festomazolo, meg mindig nem esett le, hogy nem az ellenfel jatekosaitol fugg az, hogy szerencseje van e egy csapatnak vagy sem. Annyit makolt a Chelse 2 merkozes alatt, amennyit mas egy egesz idenyben nem. -
#22508 Mit sírtok már!
Megnyertetek már 620kupát egyszer nem nyertek nagyvalami!Ettöl még ugyis titeket tart mindenki a világ legjobb csapatának... -
#22507 sorozatban a harmadik vereség, szar formában van a csapat, ennyi, kijelenthetjük, hogy ez most Messi-n múlt, én azt mondom, hogy még a Király kupa döntő is necces lesz, kipukkadt a Barca lufi, ennek is el kellett jönni egyszer -
eLiXir #22506 Sziasztok.
Ilyenkor szeretek ide ellátogatni, igaz kevés alkalmam volt ezidáig erre, de KURVA NYOMORÉK CSAPATOTOK VAN :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#22505 Ha fociztál már, tudhatnád, hogy egy bizonyos szintig tudsz pontos lenni, utána már csak szerencse. Az élet bőven vissza adta Övrebőt a Chelseanek, majd jövőre -
IXEMGabeo #22504 az túlzás h szar volt a Barca, a Chelsea taktikája bejött fogalmazzunk így.
A kapufa is egy hajszál és nem az már nem feltétlen a játékos tudását tükrözi. Messi is emberből van hibázhat...hamár a 11-esről van szó. -
#22503 Első meccsen lefocizta a Barca a Chelsea-t, itt azért nem. Én már félidőben lehoztam volna Xavit Thiago-ra sokkal többet tett volna hozza a meccshez -
paly90 #22502 könyörgöm:D:D:D
a Barca játékosok rúgták kapufára nem?:D:D arról nem a Chelsea tehet
-
#22501 Beszelsz ertelemrol es felfoghatatlan szmodra az a teny, hogy egy fos 11 emberrel vedekezo csapatot ketszer focizzak le a palyarol es egy kapuznak ellene es talal 3 golt mikozben akkora makjuk bvan, hogy lonek nekik 3 merkozes alatt 6 kapufat es sehol nincsenek a palyan csak olyan makjuk van, hogy meg a golvonalrol is kiperdul a labda. -
#22500 Én csak leírtam avéleményem de nem hozzád szóltam te atomtudós ! Szar volt aBarca ennyi és kész elkell tudni viselni a vereséget! -
IXEMGabeo #22499 nem is a bírói ítéletekre utaltam, hanem a szerencsére.
93. percben kapták a gólt most pedig a 2 félidő végén szereztek 2-t is. Szerencse malac a fejük felett volt ugyanis játéktudásban közük nem volt a Barcához, dehát ez van. Kegyetlen a foci...
tökmind1 ki nyeri a Chelsea megérdemelne egy BL-t mondjuk, mert Lampard, Droga, Terry nagy kedvenceim és szegények hajszállal maradtak le a sikerről, de azt se bánnám, ha a Bayern nyerne viszont a Real Madrid nem akarom h nyerjen, mert akkor nézhetném Mourinho önelégült pofáját a favágó játékkosaival...és CRonaldocska örömével pfejj -
#22498 Még tovább se jutottunk, de akkora mákunk azért úgy se lesz hogy 10 ember ellen játszunk és még 11-est is kapjunk majd...:D -
paly90 #22497 értelem az megvan látom...nem a barcások hagyták ki a ziccereket..és nem ők rúgták kapufára.... -
#22496 A tizenegyes jos is megjott lol trollkodni. -
#22495 Bocsi de a verhetetlen Barcának simán tovább kellett volna mennie nem? 11est be kell rúgni! Ennyi :) Real már egyből mákos lesz? :D 2 meccsen nem tud a Barca nyerni egy "nyomi" Chelsea ellen? -
GazCamp3r #22494 te meg akkor húzzál a faszba a saját csapatod topikjába... -
#22493 Hulyerek 4 kapufat meguszni az nem szerencse az skill biztos. -
milan0911 #22492 A Chelsea ugyanúgy felhozhatja azt a meccset, ugyan is az továbbra is egy elcsalt meccs volt, ezt meg tisztán, kétes döntések nélkül hozta le a Chelsea. -
GazCamp3r #22491 hát holnap mocskos nagy Bayern drukker leszek az tuti...
-
paly90 #22490 mi azon a szerencse h 10 emberrel rúgnak 2 gólt, és a nagy Barca nem tud gólt lőni?
ne a Chelseat szidd,hanem inkább a saját csapatod háza táján kutakodj... -
#22489 Ellenük nem fognak bekkelni és ki is kapnak rendesen. -
IXEMGabeo #22488 nem írom le a Bayernt...hátha ők lesznek a döntőben -
#22487 Ha jó meccs volt megnézem. :)
Ez van sajnos, idén valószínűleg a Real nyeri a BL-t, bár remélem, hogy nem. -
#22486 Miert mar tovabbjutottak?Remelem nem is fognak -
GazCamp3r #22485 Inkább az a lol, hogy a szutyok geci Real Madridnak milyen mákja lesz... fos Chelsea B ellen kell majd játszaniuk, és így makkolják be a BL-t... -
Unreal1942 #22484 Ez ilyen! De nem azért drukkol jó esetben az ember egy csapatnak, mert örökké nyer. Majd legközelebb! -
#22483 BOTRÁNY -
#22482 Nem kar erte. A legszerencsetlenebb szezonunk volt, es egy ilyen szanalom szerencse csapat tovabbjut makbol az a lol. -
XLVII #22481 Ha nem akarsz infarktust kapni ne nézd meg. -
#22480 Ez ennyi. 14 ziccerből a 2 meccsen berúgtunk 2őt, a Chelsea 3 ziccerből 3at. Ennyi...
Többet ér a 100%os helyzetkihasználás mint a 80%os labdabirtoklás -
IXEMGabeo #22479 2 gólt bekaptak pont az 1. félidő végén...egyébként a kihagyott 11-es is benne volt, meg a balszerencse is.
Viszont legalább most a Chelsea drukkerek nem hozhatják már fel 2009-et mindent visszakaptak a sorstól -
#22478 Sajnos nem láttam a meccset, nem voltam itthon, de úgy látom nem kár érte. :(
Azért majd letöltöm és megnézem holnap. -
#22477 és tényleg továbblőttük a chelsea-t -
IXEMGabeo #22476 TOrres:D -
IXEMGabeo #22475 kapufa...ekkora pech nem létezik -
IXEMGabeo #22474 áá és les -
#22473 Csak attól elfáradok hogy nézem.Ez nagyon izzadtság szagú... -
IXEMGabeo #22472 akkor nyilván visszafogottabb lett volna... -
#22471 Jah hogy már pirosnak kéne lennie. -
Ferrari23 #22470 A 2. lapja kellett volna, hogy legyen és mehetne a zuhi alá...