33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Jakuza001
    Te festomazolo, meg mindig nem esett le, hogy nem az ellenfel jatekosaitol fugg az, hogy szerencseje van e egy csapatnak vagy sem. Annyit makolt a Chelse 2 merkozes alatt, amennyit mas egy egesz idenyben nem.
  • Oziris666
    Mit sírtok már!
    Megnyertetek már 620kupát egyszer nem nyertek nagyvalami!Ettöl még ugyis titeket tart mindenki a világ legjobb csapatának...
  • Special One
    sorozatban a harmadik vereség, szar formában van a csapat, ennyi, kijelenthetjük, hogy ez most Messi-n múlt, én azt mondom, hogy még a Király kupa döntő is necces lesz, kipukkadt a Barca lufi, ennek is el kellett jönni egyszer
  • eLiXir
    Sziasztok.

Ilyenkor szeretek ide ellátogatni, igaz kevés alkalmam volt ezidáig erre, de KURVA NYOMORÉK CSAPATOTOK VAN :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • tobias88
    Ha fociztál már, tudhatnád, hogy egy bizonyos szintig tudsz pontos lenni, utána már csak szerencse. Az élet bőven vissza adta Övrebőt a Chelseanek, majd jövőre
  • IXEMGabeo
    az túlzás h szar volt a Barca, a Chelsea taktikája bejött fogalmazzunk így.

A kapufa is egy hajszál és nem az már nem feltétlen a játékos tudását tükrözi. Messi is emberből van hibázhat...hamár a 11-esről van szó.
  • tobias88
    Első meccsen lefocizta a Barca a Chelsea-t, itt azért nem. Én már félidőben lehoztam volna Xavit Thiago-ra sokkal többet tett volna hozza a meccshez
  • paly90
    könyörgöm:D:D:D
    a Barca játékosok rúgták kapufára nem?:D:D arról nem a Chelsea tehet
  • Jakuza001
    Beszelsz ertelemrol es felfoghatatlan szmodra az a teny, hogy egy fos 11 emberrel vedekezo csapatot ketszer focizzak le a palyarol es egy kapuznak ellene es talal 3 golt mikozben akkora makjuk bvan, hogy lonek nekik 3 merkozes alatt 6 kapufat es sehol nincsenek a palyan csak olyan makjuk van, hogy meg a golvonalrol is kiperdul a labda.
  • MrSpock
    Én csak leírtam avéleményem de nem hozzád szóltam te atomtudós ! Szar volt aBarca ennyi és kész elkell tudni viselni a vereséget!
  • IXEMGabeo
    nem is a bírói ítéletekre utaltam, hanem a szerencsére.

93. percben kapták a gólt most pedig a 2 félidő végén szereztek 2-t is. Szerencse malac a fejük felett volt ugyanis játéktudásban közük nem volt a Barcához, dehát ez van. Kegyetlen a foci...

tökmind1 ki nyeri a Chelsea megérdemelne egy BL-t mondjuk, mert Lampard, Droga, Terry nagy kedvenceim és szegények hajszállal maradtak le a sikerről, de azt se bánnám, ha a Bayern nyerne viszont a Real Madrid nem akarom h nyerjen, mert akkor nézhetném Mourinho önelégült pofáját a favágó játékkosaival...és CRonaldocska örömével pfejj
  • REALista
    Még tovább se jutottunk, de akkora mákunk azért úgy se lesz hogy 10 ember ellen játszunk és még 11-est is kapjunk majd...:D
  • paly90
    értelem az megvan látom...nem a barcások hagyták ki a ziccereket..és nem ők rúgták kapufára....
  • Jakuza001
    A tizenegyes jos is megjott lol trollkodni.
  • MrSpock
    Bocsi de a verhetetlen Barcának simán tovább kellett volna mennie nem? 11est be kell rúgni! Ennyi :) Real már egyből mákos lesz? :D 2 meccsen nem tud a Barca nyerni egy "nyomi" Chelsea ellen?
  • GazCamp3r
    te meg akkor húzzál a faszba a saját csapatod topikjába...
  • Jakuza001
    Hulyerek 4 kapufat meguszni az nem szerencse az skill biztos.
  • milan0911
    A Chelsea ugyanúgy felhozhatja azt a meccset, ugyan is az továbbra is egy elcsalt meccs volt, ezt meg tisztán, kétes döntések nélkül hozta le a Chelsea.
  • GazCamp3r
    hát holnap mocskos nagy Bayern drukker leszek az tuti...

• paly90
    mi azon a szerencse h 10 emberrel rúgnak 2 gólt, és a nagy Barca nem tud gólt lőni?
    ne a Chelseat szidd,hanem inkább a saját csapatod háza táján kutakodj...
  • tobias88
    Ellenük nem fognak bekkelni és ki is kapnak rendesen.
  • IXEMGabeo
    nem írom le a Bayernt...hátha ők lesznek a döntőben
  • [HUN]FaTaL
    Ha jó meccs volt megnézem. :)

Ez van sajnos, idén valószínűleg a Real nyeri a BL-t, bár remélem, hogy nem.
  • DONGUBA
    Miert mar tovabbjutottak?Remelem nem is fognak
  • GazCamp3r
    Inkább az a lol, hogy a szutyok geci Real Madridnak milyen mákja lesz... fos Chelsea B ellen kell majd játszaniuk, és így makkolják be a BL-t...
  • Unreal1942
    Ez ilyen! De nem azért drukkol jó esetben az ember egy csapatnak, mert örökké nyer. Majd legközelebb!
  • DONGUBA
    BOTRÁNY
  • Jakuza001
    Nem kar erte. A legszerencsetlenebb szezonunk volt, es egy ilyen szanalom szerencse csapat tovabbjut makbol az a lol.
  • XLVII
    Ha nem akarsz infarktust kapni ne nézd meg.
  • tobias88
    Ez ennyi. 14 ziccerből a 2 meccsen berúgtunk 2őt, a Chelsea 3 ziccerből 3at. Ennyi...

Többet ér a 100%os helyzetkihasználás mint a 80%os labdabirtoklás
  • IXEMGabeo
    2 gólt bekaptak pont az 1. félidő végén...egyébként a kihagyott 11-es is benne volt, meg a balszerencse is.

Viszont legalább most a Chelsea drukkerek nem hozhatják már fel 2009-et mindent visszakaptak a sorstól
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos nem láttam a meccset, nem voltam itthon, de úgy látom nem kár érte. :(

Azért majd letöltöm és megnézem holnap.
  • Christian88
    és tényleg továbblőttük a chelsea-t
  • IXEMGabeo
    TOrres:D
  • IXEMGabeo
    kapufa...ekkora pech nem létezik
  • IXEMGabeo
    áá és les
  • REALista
    Csak attól elfáradok hogy nézem.Ez nagyon izzadtság szagú...
  • IXEMGabeo
    akkor nyilván visszafogottabb lett volna...
  • REALista
    Jah hogy már pirosnak kéne lennie.
  • Ferrari23
    A 2. lapja kellett volna, hogy legyen és mehetne a zuhi alá...