33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Neoncsoves #22549 nem fogok idézgetni, bármelyik Real topikba rendszeresen bejáró ember megmondja, hogy te elsők közt vagy akik átjönnek trollkodni egy győztes El Clasico után -
IXEMGabeo #22548 ha a kiöregedésre gondolsz akkor azt felejtsd el, mert tele van a csapat fiatalokkal... -
#22547 Srácok srácok... :D lám lám még is csak dukál ide eza kép :D
-
#22546 Mutasd mar meg hol. Te kevered magadat, magaddal. -
Neoncsoves #22545 azért a két játékos stílusa között is van különbség. míg Messi az alacsony súlypontú, gyors ember, Ronaldo jóval magasabb, tehát ő nem tud elsuhanni a védők hónalja alatt :) persze, mindkét játékos tehetséges, de Messi nagyon sokat köszönhet az alkatának is, meg a lyukas Real védelemnek is -
IXEMGabeo #22544 lehetséges...
viszont az a jövő titka mennyire kraft van a Barcában. Kellene egy velős újfajta játékstílus, amit még nem ismertek ki az ellenfelek és ismét produkálnának egy 2009-es szezont;) -
Neoncsoves #22543 én titokban a bajnokság elvesztésére is célozgattam -
#22542 de most komolyan, ti mint Barca drukkerek, mit gondoltatok meddig lesz a csúcson ez a csapat??? 3-4 éve vannak folyamatosan a csúcson és vertek mindenkit, ez nem tart örökké ezt ti is tudhatnátok, nekik most jött el a vége -
Neoncsoves #22541 ne haragudj, de tavaly pont innen tőletek jött át pár troll (Jakuza pl.), tény hogy utána én is átjöttem ide... ez van, mindig vannak kárörvendők. én azért picit örülök hogy kiestetek, egy Chelseat talán könnyebb két vállra fektetni, persze csak ha túljutunk a Bayernen -
IXEMGabeo #22540 ha az elmúlt Barca-Real meccseket figyelembe vesszük Messi mindig kimagasló volt kettejük közül. Roninak volt egy kupadöntős gólja tavaly meg most betalált megint marha nagy kaland. Messi meg lassan több, mint 10 gólnál jár a Real ellen... -
#22539 Ezt úgy írod mintha minden évben a Barca nyerné a BL-t már évek óta...:D -
#22538 elhiszem....
-
#22537 for troll. :D -
#22536 az is tény, hogy Pep szezon végén veszi a kalapját, higgyétek el -
#22535 Szerintem inkább a sok fogyatékos troll veri ki a biztosítékot. -
IXEMGabeo #22534
nem rossz:D, de azért ennek ellenére nincs jó hangulat -
IXEMGabeo #22533 bőven van még bennük potenciál, egyébként még az a csoda, hogy ennyire megmaradt a motiváció. Reijkaard időszak végén 2008-ban bajnoki 3. hely volt és az elődöntőben való kiesés, de valami siralmas volt az a szezon...
itt azért nem gondolom azt, hogy generáció és edzőváltás lenne. Bár tény h Pep mindent elért itt, amit szeretett volna -
Neoncsoves #22532 nem kell a világvége hangulat, legalább átérzik itt páran milyen a hangulat nálunk amikor kiesünk, illetve elveszítünk egy bajnokságot... most az egyszer nem sikerült, nem értem miért van armageddon -
#22531 Nm lehet kihagyni......
Messi, számolj el 20-ig!
-1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,12,13,14,15,16,17,18,19,20.
-És a 11-es?
-Ja, azt kihagytam...?
SORRY :D -
#22530 Jakuza te annyira nem értesz a focihoz, hogy te meg egy antitálentum vagy :) -
Neoncsoves #22529 bajnoki meccs, 2. (döntő) gól... CRoni, nem más. hol blokkolt le? -
IXEMGabeo #22528 jól van értékelem a humorodat, már rájöttem, hogy csak szivatsz itt mindenkit, csak nyugodtan -
#22527 minden csapat életében eljön az ínséges időszak a Barca életében ez most kezdődik, el kell fogadni! -
#22526 Mar az eleje balszerencsesen kezdododott Piquet serulesevel.
Ha nincs a szerencsefaktor ezt a paros merkozest nem egy, nem ket gollal hanem minimum ottel jutunk tul.
Jol irta az SMSezo, az antifootball nyert ma. -
#22525 Guardiola szezon végén távozik, ebben mostmár biztos vagyok, két meccset egy Klasszikust és egy BL elődöntőt hazai pályán elbukni, ezért biztos nem kap dícséretet, ez van, szerencsés esetben majd jön egy Villas Boas a kispadra -
IXEMGabeo #22524 aha akkor nézd vissza a 2008-as elődöntőt és döntőt amikor Roni 2 11-est is kihagyott döntő pillanatokban...
megint jön valaki Ronival hát kapja be az a zselézett hajú gyökér és még van pofája valakinek kinyilatkoztatnia (úgy, hogy Messi kivételesen kihagyott 1 büntetőt), hogy Roni jobb nála krízis helyzetekben.
Tények nem azt támasztják alá, hogy amikor Real-Barca meccsek voltak akkor Messi lett volna, aki leblokkolt volna a Real ellen bármikor is -
IXEMGabeo #22523 utolsó gólt ne is vegyük, mert a legvégén érkezett amikor a Barca mindent egy lapra feltett. Chelsea előrevágta a labdát Torres egyedül vihette Valdesre. Már olymind1 volt...
itt a 2 gólon van a hangsúly, amik pont a hosszabbításokban érkeztek, szép gólok voltak az igaz, dehát a Barca vagy 20 gólt lőhetett volna:) Ez van...volt mázlija bőven a Chelseanek, de, mint írtam grat nekik és bőven visszakaptak most mindent... -
#22522 lol
fain vagy:D -
#22521 Messi volt ma a buktató, ennyi, az igazán nagy játékosok (CR7) krízis helyzetben berúgják a büntetőt, nincs miről beszélni -
#22520 Jah akkor módosítom ahogy egy Barca drukkernek jó legyen. Tehát a csapat szemkápráztatóan játszott jobbnál jobb helyzeteket kihagytak,és egy büntetőt a 10 emberrel csak bekkelő Chelsea ellen. Ha van igazság a futtballban akkor 10 meccsből 8x a Barcelona nyer csak pont ezen a 2őn e mákos Chelsea ellen nem ment.
De minden tekintetben őket illeti meg a továbbjutást,és lehet megóvják a meccset ,és megkapják a döntőt! -
GazCamp3r #22519 neked nem aludni kéne már? Holnap suli... -
IXEMGabeo #22518 vicc lesz, ha Mourinho megint ott fog röhögni a végén, nagyon bízom a Bayernben:) -
paly90 #22517 jó nem veszekszem tovább.. de az tény h tettek érte h szerencséjük legyen...ha egy cspat a barcának barca pályán rúg két gólt emberhátrányban az nem csak a szerencsén múlik
itt én be is fejeztem, pá -
pacclacc #22516 Az a Durva h van egy csapat, aki akora labdatartása van h felborul a pálya, és képtelenek nyerni. Erre a szurkoloik meg azt mondják h mekkora szar az ellenfél...
Gondolkodni meg én fogok??? -
#22515 Csak sajna ez nem egy technikai sport, úgyhogy az egyetlen számadat ami lényeges az a gólok száma. -
IXEMGabeo #22514 ez a meccs döntetlen lett... -
#22513 Remélem nem, akkor jövőre már nem lesz ennyi nyomorék troll ebben a topicban, mint pl. a #22506-os hsz szerzője. -
#22512 én és még pár millióan NEM -
bodajoci #22511 ha ezt nem látom, nem hiszem el, h ilyen létezik...
-
#22510 A nyomorék itt egyedül te vagy :)