33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• dienesoft
    Szerintem mellesleg Guardiola nem fog elmenni. Nem hinném, hogy ez egy alapvetően vesztes helyzet minden tekintetben Guardiola részéről. Én nagyon megszerettem őt az évek során, hozzátartozik a csapathoz és nem akarnám, hogy elmenjen.
  • Jakuza001
    Bennuk nem vagyok annyira biztos.
    Mindenesetre teny, hogy nincs vedelmunk miota Piquet serult volt sokaig es Abidalt muteni kellett. Biztos vagyok benne, hogy egeszseges Abidal mellett 3-bol minimum ketto nem tortenik meg.
    Az teny viszont hogy Messin ment el, mindket merkozes az elsoben rola fordultak le, most meg a tizi es a ket 100%-os ziccer kihagyasa miatt.

Mindenesetre felesleges felroni neki, mert annyi merkozest nyert mar meg nekunk. Van olyan hogy nem megy valakinek, sajnos pont most rossz pillanatban tortent ez meg nala.
    Mar 2-3 merkozes ota erezheto rajta a fasulsag, gyakorlatileg o vitte a hatan a csapatot az egesz szezonban es mostanra teljesen elfaradt.
  • Special One
    bárkit nem ültethetnek le a kispadra, mert itt az első meccstől kezdve hozni kell az eredményeket, újfent csak Villas Boas londoni kirándulását tudom felhozni, pedig ő egy piszok jó tréner, viszont egy Barca szintű csapat nem engedhet meg magának egy szezon eleji hosszabb "gyengélkedést" mert azon sok minden elúszhat
  • IXEMGabeo
    igen ezen agyaltam pont h ez szép sorminta és nincs miért a Barcának szégyenkezni, ha beleszámolod 2006-ot is akkor 6 éve a futball egyik legmeghatározóbb csapata, melyből tömérdek spanyol EB és VB bajnok akad. Ez tulajdonképpen a Barca aranygenerációja, ami 6 éve tart kisebb megszakításokkal.

2010-es Inter elleni elődöntő nem volt ennyire balszerencsés, mint a mostani 2 meccs együttvéve:(
  • IXEMGabeo
    nem tudom, Reijkaardot is szívesen látnám megint én őt nagyon bírtam, Unay Emery meg talán még Hiddinkkel is megnézném a Barcát...
  • Special One
    fuck , te aztán nagyon álomvilágban élsz barátom, tudok egy jó dilidokit, esetleg ha...
  • IXEMGabeo
    még az sincs kizárva, hogy Fabregas és Piquet is. Ők is Barca nevelések
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDD

Más: Jövőre úgyis mi nyerjük a BL-t :D

2008: elődöntő
    2009: győzelem
    2010: elődöntő
    2011: győzelem
    2012: elődöntő
  • Special One
    ha Pep távozik, ki jöhet szóba helyette??? láttátok mit művelt Villas Boas a Portóval, utánna pedig a Chelsea-vel? mi van ha jön egy edző aki teljesen más stílust részesít előnyben mint amit az elmúlt 5-6 évben játszott a csapat? egyszóval nagy a rizikófaktor, Pep azért vált be ennyire mert itt nőtt fel, ismert mindenkit és őt is ismerte mindenki, egy hullámhosszon volt a bandával és az qrva sokat számít
  • Jakuza001
    Nem menne el hat. Max a kiegeszito emberek. Messi az eletet koszonheti ennek a klubnak Xavit,Iniestat,Puyolt ez a klub tette naggya es a katalanoknak sokkal nagyobb az ontudatuk, mint valmi jott-ment portugal senkinek. Ez a klub nevelte fel oket, ok mar itt fogjak befejezni.
  • IXEMGabeo
    Ronaldinho és Deco is megunta a banánt ez így természetes, viszont jövőre még bőven együtt lehet a csapat...
  • Special One
    én sem a pénzre gondoltam, de ezek a srácok így együtt már 4 éve folyamatosan elvertek mindenkit, megnyertek mindent, eljön az az idő amikor elgondolkoznak és új kihívásokat keresnek
  • Jakuza001
    Nem gond az antibarcadivatszurkerek megjelentek ez a lenyeg, mert csak a karorom elteti oket, miutan evekig alaztuk oket.
  • pacclacc
    Akkor nem tudod mire veri a farkát otthol Florentinóóó xD

Na jó ne viccelödjünk.....
  • IXEMGabeo
    ja, be ne vegyétek José szövegét, hogy a Barca szétesik:D, amit mond az kb 4-5 éven belül következhet be, de nem jövőre. Amiben igaza lehet az az talán, hogy Pep távozik...
  • Special One
    így van, csak az a baj, hogy sokan 3-4 éve ismerik a Barcát és nem tudják elviselni, ha nem megy a szekér
  • [HUN]FaTaL
    Xavi is sokmindent megnyert a Barcával mégsem megy innen sehova, Puyol sem. Nem a pénz miatt írtam. Messi szerintem leszarja a pénzt, legalábbis nem nézném ki belőle, hogy a többi fizetés miatt igazolna el valahova.
  • Neoncsoves

Korrekt írás.
  • Jakuza001
    Na ez a gyerek egy troll, mert temahoz hozza nem szol csak massal foglalkozik, mert egy takonypoc.
  • dienesoft
    Itt egyértelműen nem magára az armageddonra kell gondolni (bár aláírom, ilyen szarul csak mostanában éreztem magamat drukkerként), de alá kell írni azt a tényt is, hogy ez a meccs bizony sok olyan helyzetet hozott, ahol a Fortuna mocskosul elkerült minket.
    Nem a kieséssel, hanem a kiesés mikéntjével van itt a legnagyobb probléma. És igen, szar érzés egy hosszú és jó széria után sorban így kiesni és kikapni, ráadásul most nem is kimondottan rossz játékkal. Ez az "aarmageddon" forrása jelenleg.
    Mellesleg elismerem: a Chelsea beismerte elsősorban MAGÁNAK, hogy képtelen más játékstílussal kiejteni minket. Bejött? Bejött. Lehet sírni, de egyszer minden szép sorozatnak és sikertörténetnek vége szakad. Van még egy Spanyol-kupa, ami lelkileg helyrehozná a csapatot. Idén nem sikerültek a nagy dolgok, de nem tudom elképzelni, hogy innentől kezdve mindenkinek szabadna leírnia a Barcát, mint futballhatalmat. Lesznek változások, de szerintem ez rá is fér az egész csapatképződményre.
  • Special One
    Jakuza the anti-expert
  • Neoncsoves
    a pénz nem megoldás. persze segíthet, de....
  • Special One
    azt majd meglátjuk, van itt egy multimilliárdos ManCity, PSG, szóval soha ne mond, hogy soha, egyébként is hány BL-t és Aranylabdát nyert a Barcával? minden játékos keresi a kihívást, Messi pedig pláne ilyen
  • Jakuza001
    Engem oreg nem igazan latsz rendszeresen atmenni trollkodni, legalabb ne hazudoznal.

A legutolso allitolagos trollkodasom is nem volt mas mint egy video link az allitolagos ket sargas esetrol, amikor valamelyikotok arenazott hogy nem allitottak ki ket sargaval a Villareal jatekost.
    Ugy tunik a valosagrol egy videolink is trollkodasnak szamit.
  • IXEMGabeo
    sztem ő az elixir és az Effe félékre gondolt...
  • IXEMGabeo
    így van nem tudni mit hoz a jövő, de én szerintem a Barca jövőre még jó lehet, de az, hogy totálisan szétessenek pont jövőre...

Amit mondasz, azt én a Manchesternél, Chelseanél és a Milannál látom. Öregek illetve a Manchester fiataljai nem értek még be...

Milan évek óta aggok háza miért nem őket hoztad fel...
  • Neoncsoves
    én néha át szoktam nézni amikor meccsetek van, és kb 4-5 rendszeres látogatót látok, de azok közül max 1 aki átjár, akit már említettem párszor.

mindegy, nem is lényeg. nem kell fosni, nem jöhet össze mindig minden
  • [HUN]FaTaL
    Az, hogy valaki irogat egy topicba, az még nem trollkodás.
  • [HUN]FaTaL
    Nem, Argentínából :D

Nem fog máshova igazolni Európában.
  • horpeti
    Barcames a normálisabbak közé tartozik asszem. :) VELE nincs gond. :P
  • [HUN]FaTaL
    Nem követem a real topicot, nem tudom ki rendszeres olvasója, annyira nem is érdekel. Ennek a topicnak sem látod ott a nagyrészét trollkodni, én sem szoktam.
  • Special One
    Messi nem öreg, dehogyis, viszont az is fix, hogy nem innen fog visszavonulni
  • Neoncsoves
    az az 1-2 debil nem ír rendszeresen a topikba, maximum Real Madrid szimpatizáns. Jakuza kollégát meg rendszeresen látom átjönni, illetve van még 1-2 barcás arc akit szoktam látni irogatni. (ja igen, barcames).

tavaly nálam is párszor eldurrant az agyam és átjöttem, de utána át is jöttem elnézést kérni mert van ennyi tartás bennem
  • Jakuza001
    *Piquet (Torres helyett, eliras)
  • IXEMGabeo
    jaj még felhozod Ronaldo alakját. Totál vicc, nem Crouch méretekről van szó h ne tudjon mozogni. Gyors, de azért nehogy már Messinek ezért legyen könnyebb. Tudod te hány alacsony súlypontú játékos lehetne akkor a világ legjobbja? mégis Messi az...

egyébként pedig az, hogy a spanyol kiscsapatok ellen összejön Ronikának egy mesterhármas, meg Messinek is, aki Arsenal ellen lő négyet és a Realnak is rúgott már hármat, míg Ronika olykor olykor kifog egy egy jó meccset a Barca ellen. Alkat ide vagy oda...

döntő pillanatokban azért ő is hibázik sőt, mert erről volt szó ez volt a téma.
  • [HUN]FaTaL
    Mi van Messivel? 25 éves, az neked öreg?:D lol
  • Special One
    Tello, Cuenca??? láttam ez elmúlt két meccsen ők még nincsenek készen, viszont az Iniesta-Messi-Xavi trió vitte az elmúlt 4 évben a hátán a csapatot, Xavi-nak talán van még 1-2 jó éve, Iniesta??? Messi??? anno Figo is elhagya a Barcát, vagy nem is olyan régen Raúl, esetleg Beckham a ManU-t szóval bármit hozhat a jövő
  • [HUN]FaTaL
    Na azért ti sem mentek a szomszédba trollkodásért. Minden classico után itt van 1-2 debil.
  • Jakuza001
    Csak Villa,Torres,Abidal,Pedro es a tobbiek nagy resze nem jatszott egesz szezonban. Az egesz egy tomeny balszerencse volt. Olyan mint az elmult harom merkozes, ahol makbol kaptunk ki, kihagyva szinte minden helyzetet kapufakat love, jatekosokkal megserulve stb.
    Jovore csak nem lesz ilyen balszerencse hullam.
  • [HUN]FaTaL
    Inkább számold össze hány BL-t nyertetek :D Ja várjunk csak, egyet sem... :D