33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#22629 Az lehet, de arra jo lett volna, ha vezetunk tobb gollal, akkor lerotalni a jatekosokat, de igy nem lehetett szinte pihentetni a jatekosokat.
Marpedig nem volt kivel potolni oket. A 3 belso kozeppalyasunkat (Xabi,Iniesta,Fabregas)
csak Thiagoval lehetett cserelni es Keitaval, aki szinten serult volt, majd afrika kupazott. -
#22628 Guardiola: "My future? I'll make a decision in the coming days" -
#22627 csodálkozom hogy még 33 millió eurot ér a gyerek. Azért ne gondolja már hogy védő létére olyan mint ronaldinho. Ideje lenne kicsit helyrerakni agyban, hogy kötelezettségei is vannak ám, nemcsak a szórakozás.
Mind1, ez van 3 év után megtört a Barca egyeduralom húha :D Már csak az a kérdés, hogy ez tartós folyamat-e és Messi, Xavi meg a többiek szarnak-e bele mert már mindent megnyertek, vagy csak átmeneti lustaság. Jó lenne ha az utóbbi lenne, mert ha az előbbi akkor lehet eladni a fél csapatot és majdnem nulláról építkezni. -
IXEMGabeo #22626 amióta Piquet Shakirára gondol
valahogy így kezdődött Ronaldinhoval is, akinek kikötötték h ne szexeljen és bulizzon annyit -
#22625 Azért afellay még kevés a kezdőhöz... Arról meg a vezetésnek kell gondoskodnia hogy legyen megfelelő csere minden poszton. Abidal szerencsétlen eset, de amióta Piquet shakirára gondol azóta semmit nem produkál. És ez nem új keletű dolog, a védelem már évek óta, sőt évtizedek óta gyenge. Bíztunk Maxwellben, megvették azt a csigrinszkit is aki 2 meccset se játszott, erre mindkettőt eladták. Yaya Toure sztem kétszer annyit ér mint busquets valaha fog, erre eladták. Oké Mascherano jól játszik, de a többi?? Hol vannak a megfelelő cserék? Ne mondja már meg nekem Pep hogy Muniesa tökéletes csere lenne ide bazdmeg.... A két fiatal legalább bekerül a mélyvízbe, talán jövőre többet fog érni, de ezt az idényt kőkeményen elbaszta a csapat. Én nem tudom mire áldozta fel, egy kibaszott kupameccsre??? Komolyan mondom, ha itthon vagyok lehet szétverek valamit, de egy kibaszott duplázásnak örültem volna, ha jövőre be is húzzuk a BL-t, az sem ér annyit, mintha egymás után 2 idényben húzzuk be. Ezvan, rohadtul csalódott vagyok, bár sejtettem hogy ez lesz. A reál ellen jól kezeltem, 2-1nél kikapcsoltam a faszba a tévét, és a 70. percnél a mostani meccsnél is megmondtam hogy több gólt már nem lővünk, de ez egy rohadt nagy csalódás. Ha egy jobb csapattól kapunk ki akkor elfogadom, de ez a chelsea egy kalap szar volt. Akárcsak mi, a jelenlegi formánkban. -
#22624 Azert ne feledd el, hogy olyan dolgok miatt nincs vedosorunk, amire nem lehetett szamitani.
Abidal Alves Piquet Puyol Mascherano boven eleg lett volna meg rotalva is, ha meg hozza adjuk Adrianot is.
Csak mar az ideny elejen kidolt Piquet es Puyol, aztan jott Abidal mutetje. Ez a harom ember elozo idenyben a legfontosabb lancszeme volt a vedelemnek es utana valamit rogtonozni kellett a maradek jatekosokbol.
A tamadoknal ugyanez volt a helyzet egesz idenyben. Ugye emlekszunk hogy kezdodott az ideny, Sanchezt azonnal lerugtak ket honapra es meg csak pirosat se kapott egy szandekos szabalytalansag utan a vedo es ott hullattuk el az elso pontjainkat.
Utana leserult Villa, majd Iniesta esett ki hetekre, majd Xavi es bajlodott serulesekkel es meg csak rotalni se tudtunk mert Affelay meg ideny elott leserult.
Pedro szinten serult volt ezert kellett a ket fiatalt bedobni a melyvizbe elol.
Az 5 hosszu ideny amiben mi jatszottuk a legtobb merkozest es a valogatottak magas szama, egyszeruen most daralta szet a csapatot. -
#22623 A legnagyobb szánalom az MU drukkerek, amelyek úgy bíztatják a chelsea-t mintha a saját csapatuk lenne :D Ótvar szar... mintha én hirtelen a reálnak drukkolnék :D Röhej :D -
#22622 az, ezért nem is értem mi a picsát akarnak azzal a gyerekkel, amikor egy kurva védősorunk nincsen. Középső védő kell, balszélső kell, és jobbszélső alves csere kell, erre folyton ezzel a fasszopó vanpersivel jönnek. kit érdekel az az ember, hova férne be? sehova... egy tetves védőt vegyenek már könyörgöm, mert már agyfaszt kapok az átigazolási politikájától a barcának... -
#22621 Az idei BL döntő vereség után is legyen ekkora pofád. -
#22620 van ez így
-
#22619 ahol a játékosok 80%-ka 150 cm ott nagyon sok taktikai variációt nem lehet kitalálni, marad a rövidpasszos tili-toli -
Balázs 17 #22618 nem kötekedésként, de ebből látszik, hogy Pep nem egy nagy edző
és nem csak erre a meccsre gondolok, hanem amikor látszik, hogy szenved a csapat, nem csinál semmit, nem próbál meg változtatni csak erőlteti tovább hátha egyszer majd bejön
semmi átlövés, semmi váratlan... -
IXEMGabeo #22617 Van Persie ide? az egy vicc az az ember:D csak, mert volt egy jó fél szezonja és éppen ő lett a PL legjobb játékosa. Az is egy vicc az a csávó... -
#22616 Hát hát... félig meddig jól tettem hogy nem itthon néztem a meccset, félig meddig rosszul.
Utalnék a #22394-es hozzászólásomra, megmondtam hogy búcsúzhatunk a BL-tól. Ez a teljesítmény amit az idei szezonban produkáltunk egy kalap szar volt. Másodszor a sok kis geci nem-barca drukker meg alapból érdemel egy ban-t innen, mi a faszt jön ide trollkodni. Kis gecik, 3 év után sikerült legyőzni minket? Nagy teljesítmény gratulálok bazdmeg.
Gratulálok a chelsea-nak, szép kis máker csapat, de teljesen mind1 mert a döntőben úgy kiszopnak mint a fasz, akár a bayern, akár a reál jut tovább. A 4-ből az volt a leggyengébb csapat, 4 kapufával jutottak tovább, ez is nagy teljesítmény. Sajnálatos hogy a tizinél még meg volt az esélyünk, és katasztrofális hogy egy 10 emberrel játszó retek csapatot nem voltunk képesek megverni. Messi kilómterekre került az aranylabdától, jó lenne ha valaki kicsit rendet tenne a fejekben, és nem szarnának bele a kibaszott kupasorozatokba. Mint barca drukker nem vagyok elégedett az idei szerepléssel, lehet akármire fogni, és kérdezném hogy VAN PERSIE? Mi a fasznak az ide, egy normális védősorunk nincsen, hol a faszba voltak a második kapott gólnál a védőink? Puyol lassú, még én is lefutnám, a többiek meg no komment. A holnapi meccs dönti el hogy ki lesz a BL győztes, mert hogy ez a szaros angol csapat labdába sem rúghat a másik kettő ellen az 100%.
Jelenleg szétbasz az ideg, de nem volt még a történelemben olyan csapat amelyik egymás után 2x nyert bl-t most sem lesz, remélem jövőre összeszedik magukat a fiúk, mert ilyen retek csapatoktól kikapni szégyen... ezekután a kupagyőzelemben is kételkedek, ha mégis sikerülne elvárom hogy a szuperkupán odavissza picsázzák el a madridot. -
IXEMGabeo #22615 így már érthető...hmm...szóval csókosa a Special one:) -
#22614 Pérez újraválasztása előtt szinte nem is volt állandó vezetősége a klubnak, aki épp az aktuális elnök kedvence vagy puszipajtása volt, az ült le a kispadra, és ahogy váltották egymást az elnökök úgy váltották egymást az edzők, jelenleg Florentino és Mourinho puszipajtások és Mou jövőre még nagyobb hatalmat kap a klubnál, így teljességgel megtudja valósítani az elképzeléseit, más kluboknál ez nem így van, vagy rábólintonak egy igazolásra vagy nem, Madridban Mourinho-nak teljhatalma van ezen a téren, a zseton pedig hegyekben áll a pálya körül -
#22613 A gond az, hogy nem fog elbukni a Bayern ellen nyerni fognak egy kamu 11-essel otthon majd figyeld meg. -
IXEMGabeo #22612 más idők...2010 végéről beszélünk. Megjön José előtte volt egy Pellegrino őt még oké, hogy elküldték, de pl Schustert csak azért küldték el, mert 1 év alatt nem tudott BL-t nyerni...pedig akkor simán bajnok lett a Real és ő sem volt rossz edző...Capellot pedig azért küldték el, mert olasz focit játszatott a Madriddal, de végül így is bajnokok lettek, majd szépen elküldték mondván ő benne sem bíznak, ha BL-t kell nyerni.
Mourinho elbukott mindent 1 év alatt, igaz 1 ponttal 1 bajnokságot, majd egy újabbat és a Barca ellen a BL-ben az elődöntőt is, tehát evidens volt így is h kap még lehetőséget? Mert pl a Reálnak nem lett volna érdeke h továbbra is ennyi fizetést adjon egy olyan edzőnek, akinek 1 év alatt nem sikerült megnyernie semmit sem, majd tavaly nagy nehezen bejött Copa Del Rey és még mindig bíznak benne? Érdekes mindenesetre tényleg lehet ennek a Special One-ak varázsa, most azért kíváncsi leszek, hogy ő marad-e, ha a csapat elbukik a Bayern ellen... -
#22611 a Barcelona egy időre lekerült az európai és világ futball trónjáról, ez már tény, szóval kijelenthetjük, hogy a 4 éve tartó egyeduralom ezennel megtört, de ki lesz az új trónörökös? -
#22610 Emlékszem még azokra az időkre, amikor Saviola szerencsétlenkedéseiből hoztuk a meccseinket 1-0 és 1-1-el...és akkor az még nem számított rossz eredménynek. :) -
bodajoci #22609 Minden csoda 3 napig tart, ezt is túléljük, volt már ennél sokkal rosszabb is a csapat :p Meg lesz még sokkal jobb is. -
#22608 Pontosan. Mashol ilyenkor a feher kendot lobogtatjak. -
#22607 azokban az időkben szinte évente változott a klub elnöksége, így ez nem meglepő, de meglátszott az eredményeken is, először is kell egy stabil pont, egy edző (Mourinho) és utánna jönnek az eredmények, lásd. tavaly kupagyőzelem, BL elődöntő, idén ?bajnokság? esetleg ?BL? is, rekord rekord hátán, az tisztán látszik, hogy Madridban valami elkezdődött, én azon sem csodálkoznék ha Mou után Zidane-t ültetnék le a kispadra, mert az utóbbi időben nagyon nyomják -
#22606 Enge ilyen bohocok nem tudnak cukkolni csak rohogok a szanalmassagukon. :P -
IXEMGabeo #22605 direkt cukkol nem látod? ő maga a Special one:D ez itt a portugál mester csak megtanul magyarul és feljött az SG-re:D -
#22604 En divatdrukker. :PPPP
Majd ha barmilyen csapatnak tobb evtizede szurkolsz mint en, aki tudja ki volt Kocka es Pájaro loco es nem olyan bohoc mint te, majd beszolhat, hogy ki a divat.
En mar akkor a barcelonanak szurkoltam amikor , itthon meg a szlovak egyet lehetett fogni es nem volt mindennap musor a TVben. De tudod mit legyek divatbarcelona szurkolo, te meg csorgosipkas. :P -
IXEMGabeo #22603 leginkább a Real Madrid edzői voltak nagy nyomás alatt az elmúlt években...Azt nem értem Mourinhot miért nem rúgták ki 1. évben holott Capello és Schuster is bajnok lett a csapattal és azonnal kirúgták őket...José vajon miért maradhatott? -
#22602 Ez az. Számtalanszor láttunk példát arra, hogyan viselkednek sportszerűtlenül a játékosok. Megfejeli, beugat, elszakad a cérna, vagy csak a mostani meccset látva egyszerűen megtérdeli hátulról Alexis-t Terry. Egyik sem volt szép. Mindenesetre az nagyon fontos volt, hogy a meccs utáni himnuszt őrjöngve énekelte az egész stadion és azt hiszem ez az igazi csapatszeretet, nem pedig a kifütyülés meg a másik megköpködése. -
#22601 akkor viszont te szégyent hoztál a csapatodra, mert folyton az ellenfelet és szurkolóit szidod egy vesztes meccs után, te divatdrukker te -
#22600 azért akkor még más volt a foci mint manapság, láttad Guardiolát, vagy Mourinho-t meccs közben? óriási nyomás alatt vannak -
#22599 Ugy van ahogy mondod, Hallottad a szurkolokat ?
Bekaptuk a mar mindenmindegy golt annyira kitamadtunk es a szurkolok azonnal elkezdtek enekelni a himnuszt a csapat melle allva. Nem kezdtunk el rugdosodni, Por Quezni, nem probaltuk kinyomni az ellenfel edzodjenek szemet, jo goreny modjara, nem rohantunk a biro utan a parkoloba.
Ez egy mas szint mi az ellenfelhez mentunk gratulalni. Ez a kulonbseg csapat es csapat kozott. -
IXEMGabeo #22598 én se szeretném, de sajnos előbb utóbb bekövetkezhet...
bár ott van Ferguson aki a franc tudja miért van 26 éve a United kispadján... -
#22597 ha egy edző maradni szeretne akkor nem az utolsó előtti napig halasztaná a szerződés aláírását, ugyanis jelenlegi kontraktusa június végén lejár -
#22596 Erről jut eszembe a meccsel kapcsolatban: veszíteni tudni kell. És inkább így veszítsünk, mint hogy megalázzon minket bármelyik csapat. :) -
IXEMGabeo #22595 szerintem is túlságosan zöldfülü még erre a feladatra.
Portonál biztosan sokat nyomott a latba az is, hogy ott volt egy könnyű bajnokság aránylag és egy Európa liga, ahol a nyomás is kisebb és a pénzek is...Nem volt nehéz annyira, hamár itt tartunk ráadásul portugál révén ő is ismert ott mindenkit, hamár itt Pepnél felhoztad mennyire könnyű dolga van h tulajdonképp a Barcelonával "nőtt fel" és a B csapat edzőjeként került fel a nagycsapathoz...
én a Dortmund edzőjét Jürgen Kloppot is megnézném, ő is a kedvenc edzőim közé tartozik:D -
#22594 MAd meglatjuk, de nem biztos hogy tovabball, persze az is lehet egy forgatokonyv, de en ketlem. -
#22593 Sajnos szerintem is el fog menni, ha nem is másik csapathoz, de nyilatkozta már, hogy lehet, hogy kiszáll egy időre, mert szeretne több időt tölteni a családjával.
Ennek ellenére remélem, hogy marad, őszintén nem is tudok senkit elképzelni most a helyére. -
#22592 mégiscsak vágod valamennyire a témát, viszont piszkosul elfogult vagy a csapatoddal szemben, ami érthető, de azért néha gondolkozz mielőtt leírsz valamit -
#22591 Szerinted engem erdekel a szemelyeskedesed kis kreten ?
Annyira jelentektelen vagy, hogy mas szellentese is tobbet nyom a lattban, mint egy 300 oldalas hozzaszolasod. -
#22590 Az hagyján, de ráadásul szerintem több meccset játszottunk idén, mint bármely más csapat, plusz a normális alapozás is elmaradt a nyáron. Nem lehet mindig nyerni, ez most egy ilyen szezon volt. Azért remélem a kupadöntőt behúzzuk.