Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az viszont tovabbra se tetszik, hogy Dani Alves, amikor tiszta ziccerben van , meg akkor is mindenaron leakarja passzolni a labdat neki.
Ellenben amikor meg lekellett volna neki passzolni ellotte 20 meterrol.
Ezekben a jatekszituaciokban mostanaban nagyon rossz donteseket hozunk.
A vedelemben is nagy lyukakat veltem felfedezni. Igazabol a merkozest lehoztuk kapott gol nelkul, ellenben olyan helyezkedesi hibakat vetettunk parszor, hogy alacsonyabb szinten is megszoktak buntetni.
Most nekunk ebben szerencsenk volt, de pl egy Real nem fogja ezeket elpuskazni.
Itt olyanokrol beszelek, hogy eladtuk a labdat kozeppalyan es az ellenfel egybol elindtotta a balszelsot a baloldalon, erre a kisfonok (Mascherano)
szepen lezarta elotte a teruletet, de mellette meg Pique is odarohant fejetlenul, ahelyett, hogy beljebb vedte volna a kozepso teruletket is.
A szelso meg visszacsel utan kozepre tette a labdat ket kozepso erkezo ember ele a labdat es az amugy is emberfolnyben erkezo tamadok (3 vedo, 4 tamado volt a helyzetnel) kozepen 3v1ben maradtak egy vedore.
Meg szerencse hogy elugyetlenkedtek egy rossz lovessel.
Ilyen regen nem volt rank jellemzo, most meg a vedok neha ossze-vissza rohangalnak mint a mergezett egerek es nem tudjak hol a poziciojuk es teruletuk, amit le kellene vedekezniuk.
Visca El Barça!
The Matrix has you...
Moncz Attila - FC Barcelona,a világ legjobb futballklubja
Mondom iden mar ez a negyedik alkalommal fordult elo. Nem eloszor es nem masodszor.
Gondolom a TV társaságok szava a döntõ kb. ilyen esetekben...
Mourinho többször is említette meccs utáni sajtótájékoztatókon, hogy ez nagyon nemjó így:
"Mindenesetre azt azért még megemlíteném, hogy remélem egy olyan csapat, amelyik szerdán játszik a BL-ben, nem szombaton, hanem vasárnap fog bajnoki mérkõzést játszani.”
Nem veletlenul jegyeztem meg mar tobb mint egy honappal ezelott, hogy szamomra nagyon erdekes ez a sorsolas ahol van ahol mi 2.5 napot sem pihenunk mig a rivalisunk van hogy 4-et.
Jo pelda erre az Ajax utani merkozes a Realnak amit kedden jatszottak, de erdekes modon vasarnap kellett jatszaniuk az Espanollal.
Mig nekunk ha szerdan jatszunk akkor is szombatra teszik a komolyabb merkozeseket lasd Sevilla. Ez higyjetek el nem veletlen. Ezert mondtam a szovetsegben is eszrevettek, hogy mi akkor jatszunk mindig tompan, ha nincs ideje pihenni a jatekosoknak.
Elfaradt a csapat ez tisztan latszik, raadasul teljesen tevut volt a kiserletezgetese Guardiolanak a 3 vedos rendszerrel, foleg akkor mikor a stabil vedoink serultek voltak.
Pep nyilatkozat
„Nincs mit mondanom a játékvezetõrõl, ez nem az én feladatom – válaszolta Josep Guardiola arra a kérdésre, befolyásolta-e a bíró a meccs eredményét. – Még sok van hátra a bajnokságból, és ki kell pihennünk a mögöttünk hagyott idõszak fáradalmait. Most a Rayo és a Levante ellen kell játszanunk, és csak utána jön a Real Madrid elleni találkozó.”
„Sok helyzetünk volt, számos lehetõséget alakítottunk ki egy hat emberrel védekezõ csapat ellen, amelynél csak Miku volt elõl. Nem sikerült betalálnunk, aztán kaptunk egy gólt szöglet után. A meccs végéig próbálkoztunk. NINCS MIÉRT HIBÁZTATNOM A JÁTÉKOSAIMAT*, és gratulálok a Getafének! Nagyon jó mérkõzést játszottunk, és a Getafe nagyon felkészült volt, de nem hiszem, hogy jobb volt nálunk. Nem hiszem, hogy ezzel elúszott a bajnoki cím. Még sok van hátra. A Barca történetében elõfordult már néhány alkalommal, hogy a Real Madrid mögött álltunk” – tette hozzá a szakember.
*nagyon szeretem Pepet, általában korrekten nyilatkozik, de ezt õ se gondolhatta komolyan...lehet gyengén játszani,ha küzdenek a srácok,mindent megtesznek,de úgy nem játszhat egy Barcelona,ahogy tegnap,és ez nekem elfogadhatatlan!
nem kell kétségbeesni senkinek,lesz még 2 clasico ebben a bajnokságban,de Pepnek látnia kellene ezeken a meccseken a gondokat,és a játékosoknak is újragondolniuk a dolgokat. Nincs veszve semmi,még triplázhatunk is idén,szóval hajrá!
Visca El Barça!
szép lassan elhúz a madrid....
Nehogy lecserelje, a minek. Egyeneset nem rugott bele egesz merkozesen a labdaba, de legalabb fejeltek rola egy golt, mert nem tudja hova kellene helyezkedni. Meg is mondtam, hogy baj lesz.
Amugy ez a tompa jatek volt az eredmenye annak, hogy egy nappal kevesebbet pihentunk kulfoldi utazas utan. Mindig ez van es ezt eszrevette a szovetseg is.
Felállt védelem ellen a faszért nem próbálkozunk átlövésekkel?
Pfff...
6 pont lesz a madrid elõnye, idén már nem leszünk bajnokok. Pep is mi a faszért Keitát hozza be Cesc helyett.
http://goo.gl/gd6Zi5
Hosszu hetek ota a helyzetkihasznalasunk pocsek. Ma sincs maskepp.
Busquetset pedig mar az elso 10 perc utan lecsereltem volna, annyira rosszul jatszik.
Be kell hozni helyett mese nincs Fabregast, mert ez igy keves lesz.
tv: Sport2 hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Az Isteni Carles <#worship>#worship>
A 4-esek összecsapása 😊
<#worship>#worship><#worship>#worship> a két Legenda 😊

Visca El Barça!
A helyzetkihasznalasunk is pocsek a 3 rugott gol ellenere is.