Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
jó volt a meccs,helyzetkihasználáson még mindig van mit javítani,de ez a 4-0-ás gyõzelem lélektanilag jókor jött,Alexis most játszott a legjobban,amióta nálunk tolja,játék is jó volt helyenként,én elégedett vagyok a 3 ponttal. amiben nagyon egyetértek veled,az a védelemrõl alkotott véleményed,idén tényleg nincs rendben a védelmünk,még a rettentõ magabiztos Pique is olyan dolgokat csinál,hogy egy Real elleni az 3-4 bekapott gólt érne...Közeleg nagyon a Clasico,ha bajnokok akarunk lenni,akkor muszáj rendbetenni a védelmet,és a helyzetkihasználást is(ez mondjuk mentális dolog),mert nagyon bennevan egy vereség a Bernabeuban,a jelenlegi formánkat nézve

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jakuza001
Egy pozitiv dolgot azert en veltem felfedezni, hogy Messi mostanaig igen onzon jatszott, az elmult par forduloban es most egyre tobbszor probaltak egyre tobbszor megatszani egymast Villaval es Alexissel.

Az viszont tovabbra se tetszik, hogy Dani Alves, amikor tiszta ziccerben van , meg akkor is mindenaron leakarja passzolni a labdat neki.
Ellenben amikor meg lekellett volna neki passzolni ellotte 20 meterrol.

Ezekben a jatekszituaciokban mostanaban nagyon rossz donteseket hozunk.
A vedelemben is nagy lyukakat veltem felfedezni. Igazabol a merkozest lehoztuk kapott gol nelkul, ellenben olyan helyezkedesi hibakat vetettunk parszor, hogy alacsonyabb szinten is megszoktak buntetni.
Most nekunk ebben szerencsenk volt, de pl egy Real nem fogja ezeket elpuskazni.

Itt olyanokrol beszelek, hogy eladtuk a labdat kozeppalyan es az ellenfel egybol elindtotta a balszelsot a baloldalon, erre a kisfonok (Mascherano)
szepen lezarta elotte a teruletet, de mellette meg Pique is odarohant fejetlenul, ahelyett, hogy beljebb vedte volna a kozepso teruletket is.
A szelso meg visszacsel utan kozepre tette a labdat ket kozepso erkezo ember ele a labdat es az amugy is emberfolnyben erkezo tamadok (3 vedo, 4 tamado volt a helyzetnel) kozepen 3v1ben maradtak egy vedore.
Meg szerencse hogy elugyetlenkedtek egy rossz lovessel.
Ilyen regen nem volt rank jellemzo, most meg a vedok neha ossze-vissza rohangalnak mint a mergezett egerek es nem tudjak hol a poziciojuk es teruletuk, amit le kellene vedekezniuk.

Nyertek 4:0-ra, de a meccstõl azért nem kell elájulni sztem.

Visca El Barça!

[HUN]FaTaL
Mascherano is jól játszik szerintem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jakuza001
Megint kb csak Sanchez es Villa jatszik ugy ahogy jol, a tobbiek nem igazan eroltetik magukat, talan meg Iniesta de o meg sokszor tekeredik ra a labdara.

bakkerman
egy kis érdekesség 😊

kommenteket is olvassátok!

ez szimpla pszichológia, illetve külvilág felé kommunikáció. nem akar negatív megnyilvánulást, hogy aztán a játékosokat errõl IS faggassák, elég a meccsrõl blablázni valamit, nem kell még az edzõ "sírását" is kommentálniuk. megkapják majd õk a fejmosást, ne aggódj, de nem egy sajtótájékoztatón keresztül 😊

The Matrix has you...

bakkerman
tegnap láttam a reklámját a sport 1-en,habozás nélkül berendeltem,~3200 forint nem pénz! Vaciláltam,hogy karácsonyra vegyem-e meg,de nem bírtam ki,és remélem már csütörtök délelõtt kézhez kapom ezt a szépséget 😊
Moncz Attila - FC Barcelona,a világ legjobb futballklubja

bakkerman
ez csupán véletlen,alakulhatott volna úgyis a sorsolásunk,hogy vasárnap játszunk Valenciaban,aztán szerdán Milánóban BL meccs,szombaton meg Real ellen Clasico,azis a véletlen mûve lett volna,mint ahogy a mostani sorsolás is. elsõsorban a csapatunkban kell keresni a hibát,és az okokat,amiért kikaptunk,nem a sorsolásban. bár,én se örülök,de tenni nem tudunk semmit,max Rosell tudna elérni valamit a szövetségnél

Voyager5
Ezek a dolgok akkor sem azért történnek, hogy kibasszanak veletek.
UUUU
Valóban, közel két hónapja amikor vezettük a bajnokságot, akkor is már ugyanezt irtad.

Jakuza001
Ez nem osszeeskuves elmelet ez a valosag. Meglehet nezni a sorsolast. Amit meg belinkeltel egyszer fordult elo az is tobb mint egy evvel ezelotti nyilatkozat.
Mondom iden mar ez a negyedik alkalommal fordult elo. Nem eloszor es nem masodszor.

bakkerman
egyetértek veled

Voyager5
Felesleges összeesküvés elméleteket gyártanod, mert ilyen volt már (meg lesz is) milliószor madridi részrõl is.
Gondolom a TV társaságok szava a döntõ kb. ilyen esetekben...
Mourinho többször is említette meccs utáni sajtótájékoztatókon, hogy ez nagyon nemjó így:

"Mindenesetre azt azért még megemlíteném, hogy remélem egy olyan csapat, amelyik szerdán játszik a BL-ben, nem szombaton, hanem vasárnap fog bajnoki mérkõzést játszani.”
Jakuza001
En meg mindig azt mondom, amikor keveset pihenunk akkor jatszunk ilyen fasultan. Szinte mindig igy volt az elmult 4 evben. Nezzetek meg a pontveszteseket mind valogatott vagy BL merkozesek eloztek meg.
Nem veletlenul jegyeztem meg mar tobb mint egy honappal ezelott, hogy szamomra nagyon erdekes ez a sorsolas ahol van ahol mi 2.5 napot sem pihenunk mig a rivalisunk van hogy 4-et.
Jo pelda erre az Ajax utani merkozes a Realnak amit kedden jatszottak, de erdekes modon vasarnap kellett jatszaniuk az Espanollal.
Mig nekunk ha szerdan jatszunk akkor is szombatra teszik a komolyabb merkozeseket lasd Sevilla. Ez higyjetek el nem veletlen. Ezert mondtam a szovetsegben is eszrevettek, hogy mi akkor jatszunk mindig tompan, ha nincs ideje pihenni a jatekosoknak.

Elfaradt a csapat ez tisztan latszik, raadasul teljesen tevut volt a kiserletezgetese Guardiolanak a 3 vedos rendszerrel, foleg akkor mikor a stabil vedoink serultek voltak.

bakkerman

Pep nyilatkozat
„Nincs mit mondanom a játékvezetõrõl, ez nem az én feladatom – válaszolta Josep Guardiola arra a kérdésre, befolyásolta-e a bíró a meccs eredményét. – Még sok van hátra a bajnokságból, és ki kell pihennünk a mögöttünk hagyott idõszak fáradalmait. Most a Rayo és a Levante ellen kell játszanunk, és csak utána jön a Real Madrid elleni találkozó.”

„Sok helyzetünk volt, számos lehetõséget alakítottunk ki egy hat emberrel védekezõ csapat ellen, amelynél csak Miku volt elõl. Nem sikerült betalálnunk, aztán kaptunk egy gólt szöglet után. A meccs végéig próbálkoztunk. NINCS MIÉRT HIBÁZTATNOM A JÁTÉKOSAIMAT*, és gratulálok a Getafének! Nagyon jó mérkõzést játszottunk, és a Getafe nagyon felkészült volt, de nem hiszem, hogy jobb volt nálunk. Nem hiszem, hogy ezzel elúszott a bajnoki cím. Még sok van hátra. A Barca történetében elõfordult már néhány alkalommal, hogy a Real Madrid mögött álltunk” – tette hozzá a szakember.

*nagyon szeretem Pepet, általában korrekten nyilatkozik, de ezt õ se gondolhatta komolyan...lehet gyengén játszani,ha küzdenek a srácok,mindent megtesznek,de úgy nem játszhat egy Barcelona,ahogy tegnap,és ez nekem elfogadhatatlan!

nem kell kétségbeesni senkinek,lesz még 2 clasico ebben a bajnokságban,de Pepnek látnia kellene ezeken a meccseken a gondokat,és a játékosoknak is újragondolniuk a dolgokat. Nincs veszve semmi,még triplázhatunk is idén,szóval hajrá!

bakkerman
nulla játék (bár ezt idegenben idén megszokhattuk),helyzetkihasználás ismét nulla,nagyon sok gyenge egyéni teljesítmény= getafe-barca 1-0....a Real 6 ponttal vezet,mostmár még nehezebb dolgunk lesz,minden ellenfelünk tényleg 11 emberrel fog védekezni,és még egy idegenbeli pontvesztés,és marad a 2. hely. sok van még vissza a bajnokságból,de ez az idei Real kibaszott jó,kibaszott jó formában vannak,mi meg csak jók vagyunk,de 2-3 meccsenként beszopunk egy rossz formát,és jobb esetben is csak 1 góllal nyerünk. VISCA EL BARCA!!!!!!!!!

Ismét egy idegenbeli töketlenkedés. Vhogy nem volt lélek a játékukban.

Visca El Barça!

6 pont a hátrányunk <#shakehead>
szép lassan elhúz a madrid....

Jakuza001
4. alkalommal pihentunk egy nappal kevesebbet nalatok BL merkozes vagy valogatott merkozes utan, ebbol 2 dontetlen es egy vereseg volt a merleg.

SLICK
akkor meg nem mi vezettük a tabellát...
Hozni kell a kötelezõket...

[HUN]FaTaL
Ja dehát nem véletlen vezetitek a bajnokságot, mostmár nem kevés ponttal.

SLICK
Mikor elkezdõdött a BL, akkor mi is kifogtunk egy ilyen sorozatot, miután Zágrábból tértünk vissza egy idegenbeli meccsre. Ott asszem le is X-eltünk vagy kikaptunk, pontosan nem emlékszem.

Jakuza001
Tessek Busquets.
Nehogy lecserelje, a minek. Egyeneset nem rugott bele egesz merkozesen a labdaba, de legalabb fejeltek rola egy golt, mert nem tudja hova kellene helyezkedni. Meg is mondtam, hogy baj lesz.

Amugy ez a tompa jatek volt az eredmenye annak, hogy egy nappal kevesebbet pihentunk kulfoldi utazas utan. Mindig ez van es ezt eszrevette a szovetseg is.

pzoli00
látszik az eredményen <#hehe>

tobias88
Nem volt az nulla, bõven jobbak voltunk mint a Getafe...
tobias88
Ez már nevetséges, kapufa, épphogy les, fantasztikus védés. Lehet hogy fortuna tényleg a Madridot szeretné már bajnoknak, mert nekünk eddig nem volt mákolós mérkõzésünk egy sem idén, csak olyan ahol mindig egy pici hiányzott a játékból és döntetlen lett, vagy mint ma, kikaptunk pedig sokkal jobbak voltunk. Madridnak meg ma a piros, elõzõ héten a Valencia ellen is mák. Ez van...
[HUN]FaTaL
Nehogymár a bíróra fogd, nulla volt, amit ma nyújtottunk.

tobias88
Ez 11es volt. De így is minket "támogat" a bíró állandóan ugye...
tobias88
Nah, a 6-3-1 es felállás most 10-0-0 ra fog átállni. Csoda lesz az 1 pont.
Sippie
😄
Na ennyi volt a meccs, 1 pont se lesz ebbõl 😄
[HUN]FaTaL
Ez nulla ma.

Felállt védelem ellen a faszért nem próbálkozunk átlövésekkel?

Pfff...

6 pont lesz a madrid elõnye, idén már nem leszünk bajnokok. Pep is mi a faszért Keitát hozza be Cesc helyett.

Sippie
Sziporkáznak a bírók a Barca ellen...
Jakuza001
Nem tudom, ki fog ma golt loni.
Hosszu hetek ota a helyzetkihasznalasunk pocsek. Ma sincs maskepp.
Busquetset pedig mar az elso 10 perc utan lecsereltem volna, annyira rosszul jatszik.
Be kell hozni helyett mese nincs Fabregast, mert ez igy keves lesz.

banok
22.00 Getafe-Barcelona
tv: Sport2 hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tobias88
Vezetett az atletico 0-1re, kapusra vezette rá Benzema a 20. percben, elhúzta és a kapus elütötte, de hogy ezért egybõl pirossal kiküldi a kapust, az azért vicc. És a barcát segítik a bírók ugye...
bakkerman
Abidal hosszabbít,2014-ig,de lesz benne opció plusz 1,vagy 2 évrõl is! A jelenlegi szerzõdése jövõ nyáron jár le,de maradni szeretne mindenképpen,és innen visszavonulni! <#eljen><#taps>

bakkerman

Az Isteni Carles <#worship>

A 4-esek összecsapása 😊

<#worship><#worship> a két Legenda 😊

bakkerman
nálam is,utána sorban Xavi,Iniesta,Pedro,Mascherano,Pique,Busi,Puyol,VV,Alves...<#idiota> neeem,amúgy nálam aranylabda top3 1.Messi 2.Ronaldo 3. Xavi

Jakuza001
NS: Del Bosquénél Messi az év legjobbja

bakkerman
Kurva jó meccs volt,még a borzalmas minõségû stream is full HD-nak tûnt,olyan színvonalú meccset játszott a csapat 😊 Megvan a csoportelsõség,hátradõlhet a csapat,és csak a Clasico-ra szabad koncentrálni! Xavi gólja valami eszméletlen volt,az a passz amit kapott...<#worship>

szucsy89
grat az elsõ helyhez, a 2 csapat védelme ma katasztrófa volt... azért ennél mind2 csapattól több kell majd véleményem szerint az egyenes kieséses szakaszban.
A védelem tényleg gáz volt, de nem is a megszokott 4-es játszott hátul. Azért jó kis meccs volt. Milannak is voltak jó periódusai, de összességében sztem jobb volt a Barca.

Visca El Barça!

Jakuza001
Behuztuk, de vedelmunk egy hulladek.
A helyzetkihasznalasunk is pocsek a 3 rugott gol ellenere is.

tobias88
hát, mûködött a gépezet, de pont az a labdabirtoklási plusz hiányzott, ami miatt nem kapunk sok gólt még a jobb csapatok ellen sem
Sippie
Messit kicsit faragják. Már megint nyom a milán mint az elsõ meccsen, na ki szavaz az utolsó pillanatban lõtt egyenlítõ gólra? 😄
tobias88
Aquilani 3. sárgája lehetett volna ez a Sanchez visszahúzás, nonszensz
tobias88
lol, most Busquets bokáját taposta meg <#idiota>, biztos unatkozik ott elöl
Sippie
Ibra tékvandózik
tobias88
Ibraból megint kijött a kick boxos, szépen fejberúgta Abidalt <#idiota>