Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
1. kalapos csapatok így:
Bayern, Inter, Benfica, Madrid, Chelsea, Arsenal, Apoel<#idiota>#idiota>, Barca
2. kapaos csapatok:
Napoli, CSKA Moskva, Basel, Lyon, Leverkusen, Marseille, Zenit, Milan
Egyértelmû, hogy a Milan a legerõsebb a 2. kalapból, de ellenfélnek csak a CSKA Moskva - Basel - Zenit 3ast látnám szívesen.
Összefoglaló amúgy meg.
Visca El Barça!
jó az utánpótlásunk na! 😄
cesc fábregas
cesc fábregas
Mondjuk en inkabb ugy dontottem, hogy nem ezt a merkozest nezem, hanem a Valencia merkozest, azt ugy erzem sokkal dramaibb lesz es ott meg van tetje a merkozesnek itt meg nincsen.
Tetszik, az Alcántara tesókra kíváncsi leszek 😊
streamek
cesc fábregas
Végülis nem baj, megnézhetjük mit tudnak így.
Tud valaki angol streamet?
http://goo.gl/gd6Zi5
Pinto, Oier, Montoya, Bartra, Piqué, Fontàs, Sergi Gómez, Muniesa, Maxwell, Thiago, Dos Santos, Riverola, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Cuenca, Deulofeu,Kiko Femenía.
Kizartnak tartom, hogy vedekezes jellegu merkozes lenne barmelyik csapattol, ez inkabb ugye az elmult merkozeseken a Realra volt jellemzo.
Azon fog mulni, hogy ki tud nagyobb nyomast tenni a masik felre a letamadassal.
Mi mostanaban ezt nem jol viseltuk, sokszor megzavarodtunk foleg a gyenge vedekezes miatt es amiatt, mert nem volt valahogy osszeszokott a letamadasunk a pressure az ellenfelre.
Amugy dontetlent tippelnek igy latatlanban, de barmi elofordulhat.
Akkor tudunk nyerni, ha viszont az elmult evek magabiztossaga elokerul ujra, az mindenkeppen szukseges lesz a gyozelemhez es hogy ne kapkodjunk fejetlenul a kritikus szituaciokban.
Velemenyem szerint a Barca meg mindig sokkal jobb csapat a Realnal, a sok serult es a vedelemmel valo kiserletegzetes, csak annak az eredmenye, hogy levagyunk maradva pontszeruen, illetve amiatt hogy sokkal kevesebbszer hasznaljuk ki a helyzeteinket, pedig minden merkozesen megvannak, de mig kb 3/4-t regebben berugtuk a helyzeteinknek, most korulbelul valahol 20-25%-nal tartunk helyzetkihasznalasbol.
Én optimista vagyok a klasszikussal kapcsolatban. Tény, hogy a Madrid idén bombaerõs, de úgy érzem, hogy, ha mindkét csapat a legjobbját nyújtja mi vagyunk a jobbak. Már nyáron is mondtam, hogy az idei Barca az elmúlt évek legjobb Barcája. Cesc és Alexis érkezésével gyakorlatilag kimeríthetetlen lett a taktikai repertoárunk. Volt olyan meccs, amikor egy félidõ alatt vagy 3 formációt váltogattunk. Hasonló lehet a kulcs jövõhéten is.
Nagyon nehéz meccsre számítok, de úgy érzem, hogy Pep ismét meglepheti Mourinhot és minket is!
cesc fábregas
törpemessi stb...azért ez idegesítõ,hogy ennyire semmibe néznek minket,de KIT ÉRDEKEL,divat csapatnak ott van a City,és a Real,õket lehet isteníteni,aki meg Barca drukker elég régóta,mint például én,annak mondhat akárki akármit,vagy játszhat akárhogy a csapat,mindig is gránátvörös marad! Ez a lényeg!
Visca El Barça!
Jah, hogy ez volt az aki nem adta meg a tizit a Valencianak. 😄
De en meg ilyet nem lattam, hogy nem tudjak spanyol elso osztalyu birok, hogy ellenfeltol kapott labdanal nincsen les.
Most is szepen elvitte a vedoket kozeppasz sarok tovabbpassz keresztbol hjosszu lapos es gol. Na ezt a focit hianyoltuk az elmult hetekben.
A második lassítására értem ide. 😞
Na majd a szünetben megnézem az elsõt is. 😊
Ugy latszik ereztem, hogy videot kell rola linkelnem ma. 😄
Talan ma nem leszunk olyan gorcsosek a korai gol miatt,azert meg kene egy gol megnyugvaskent aztan lehet szepen es okosan jatszani.
Visca El Barça!