33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#22669 Na de a 2. gól kellett különben a mafia hogy vette volna fel a nagy pénzt a pontos végeredmény 2-1-ért? -
#22668 Dehogy erdemlik meg. Antifocival ketszer jatszottak a szerencsere, meg hazai palyan is es a vicc az, hogy a foci igazsagtalansaga miatt ugy nyertek, hogy lottunk 4 kapufat tobb mint 100szor lottunk kapura es semmi masra nem jatszottak csak a rombolasra.
Szegyen lenne ha egy ilyen csapat barmit is nyerne. -
Odacsap77 #22667 Azért az kicsit undorító szerintem, hogy mikor kikaptunk mind Inter,MU,Chelsea,Realos (és a többi, egyszóval:mindenki) átjött ide és a számolgatós messis "viccet" stb. h csicska barca stb. benyomta. Ránézek Real topikra és megy hogy nem baj majd jövőre ott lesztek stb szöveg megy :dD nevetséges.. Ide meg jön minden olyan csapat szurkolója akit az elmúlt 2-3 évben megvertünk (egyszóval : mindenki ).. hogy már megint bírók stb. meg hogy 10 ember ellen se tudtatok.. azt se írja be senki, hogy pl. ronaldo 2. gólja les volt.. érdekes :) -
Axl Rose #22666 Haha, na persze, de azért GazCamp3r csumira osztja az észt most is a Real topicban -
IXEMGabeo #22665 hamár így alakult nekem olymind1 ki nyeri, a Chelsea abból a szempontból érdemli meg, hogy Terry, Lampard, Drogba utolsó esélye a BL nyerésre. ők nagyon megérdemelnék -
IXEMGabeo #22664 mert ez a társaság nem troll:D, amúgy nem volt vészes tegnap se. -
#22663 ha ez nem volt krízishelyzet akkor nem tudom hogy az micsoda :) ja nagyon nagy a c.ronaldo, arcba legalábbis. -
Axl Rose #22662 Jó, persze, világos, én is tudom miért nincsenek sehol sem és éppen most miért zokogják álomba magukat a kispárnájukat ölelve. -
#22661 Most már Ronaldoval is működik a dolog
Tegnap volt vagy 150 üzenet, nem hiszem hogy nem a trollok voltak. -
#22660 Pedig szívesen beírnám azt a tegnapi számolós poént, amit nyomattak... :) -
#22659 Én örülök neki, hogy nem trollkodik itt senki.
Remélem a Bayern szarráveri a cselszit a döntőben. -
#22658 Nezd a jo oldalat, legalabb eltuntek a trollok es remelem ma egy masik topicban jelennek meg. -
Axl Rose #22657 Ilyenkor miért nem halljuk az összes Real troll hangját, aki átjött ide tegnap osztani az észt ??? -
IXEMGabeo #22656 mit mondtam, ez már a 3. 11-es döntő pillanatban, amit kihagy:) -
GazCamp3r #22655 ez mekkora win... sírok :DD de mint játékos azért tényleg isten volt... -
#22654 Pontosan. 1szer hagy ki 11est a szezonban, de azt pont a legrosszabbkor. Fejben ő se volt ma ott. -
#22653 az elmúlt 20 év legjobb játékosa, c ronaldo közelébe se érhet -
IXEMGabeo #22652 ez csúnya volt, dehát igaz, ami igaz -
#22651 mellette lassan már egy elefánt is el tud bújni... -
IXEMGabeo #22650 C Ronaldo elbújhat az mellett a Ronaldo mellett -
IXEMGabeo #22649
őt szerettem:) ő igazi fenomén volt -
#22648 Ronaldo? Már visszavonult. -
IXEMGabeo #22647 kurva életbe de utálom ezt a buzi Ronaldottt -
vajo #22646 Chelsea egy szar. Angol foci szar. Elárultam mindent. -
#22645 Egyértelmű. De épp azt mondom, hogy egy Reál ellen miért ne csinálnák ezt? Játékban elveri őket a Madrid, szóval ez az egyetlen megoldás. A Real-Chelsea szerintem a legrosszabb bl döntő lesz ha összejön -
homeless #22644 Az Arsenal ellen azért játszották ezt, mert gyakoroltak a Barca elleni meccsre. -
#22643 Arsenal ellen is így játszottak és lehozták 0-0al a cserecsapattal. Miért csinálnák ezt másképp a Madrid ellen, ha ott kb ugyan úgy alig van esélyük mint a Barca ellen? -
#22642 Nem sok Chelsea meccset láthattál ha így gondolod!Azért mert itt ezt kellett játszani,az nem jelenti azt h mindig ezt játsza a csapat!
-
homeless #22641 Igen, de akkor még nem sok csapat játszotta ezt. Ebben a szezonban viszont alig volt olyan csapat aki felvállalta a saját stílusát a Barca ellen. Gyakorlatilag az egész világ megszokta a Barca stílusát, egyzerűen nem hat már az újdonság erejével. Szerintem csak abban lehet reménykedni, hogy a Barcelona játékosai is szép lassan megszokják, hogy 10 emberrel védekeznek ellenük, és rutinból fognak játszani ilyen szituációkban is. Ha viszont ez bekövetkezik, akkor megint nem lesz ellenszer még vagy 2-3 évig. -
IXEMGabeo #22640 Inter is már ezt játszotta 2010-ben a csapat ellen... -
#22639 Mi történt a Barcelonával?
Szerintem ez egy nagyon jó elgondolkoztató cikk. -
#22638 Mindig higgadt tud maradni és tiszteli az ellenfelet, ez becsülendő.
Persze, h belül mit gondol..:D -
Zenszkij #22637 "Kivételes 180 percet játszottunk, de ezek szerint most nem rajtunk volt a sor. A következő napokban beszélni fogok Sandro Rosell elnökkel, eldöntjük, mi a legjobb a klubnak" - kezdte Guardiola a meccs utáni értékelést.
„Szomorú vagyok, mindent megtettünk, hogy bejussunk a döntőbe. Gratulálni kell a Chelsea-nek a védekezéséért, hibáztunk, mert nem lőttünk gólt. Nagy kár volt Ramires találatáért. A második félidő végén már csak imádkoztunk, hátha találunk egy gólt, de nem sikerült. Vannak dolgok, amik elúsznak, csak az marad, hogy gratuláljunk a Chelsea-nek ezért a teljesítményért."
Egy igazi sportember szavai. -
#22636 A baj ott van, hogy egyrészt a barcanak nincs jó szélső játékosa - Cuenca nagyon gyenge volt tegnap - másrészt meg Messi az egyetlen csatár és köré épül minden. -
#22635 Amúgy a párharcról a Görög EB győzelem jutott eszembe. Végig védekezték a meccset, 1-1 helyzetük volt, azt meg belőtték-befejelték. Valami ilyesmit fog a döntőben is csinálni a Chelsea, mert játékban a másik ág csapatait sem tudják felülmúlni, nem csak a Barcát. -
Jimbo #22634 Talán meg kellett volna próbálni távolról lőni, sokszor volt, hogy ki sem léptek az angolok, csak összetömörültek a 16-osuknál.
Ez a Barca egyik nagy hátránya, van 145871245 passzotok egy támadásban, de utoljára 16-oson kívülről talán még Kubala lőtt gólt -
#22633 ez a Barca egész évben gyengébb volt magához képest...mindig vártam, hogy na akkor majd most elkezdenek atom módon focizni, de sosem következett ez be...tavaly amit csináltak az volt a csúcs, azt felülmúlni már nem lehetett, de még ott maradni sem sikerült, megjegyzem a lehetőség most is adott volt.
Év elején sem voltak már olyan acélosak a Real elleni szuperkupameccseken, de ott legalább fél helyzetből is gólt tudtak lőni, most meg ilyen Cuencák félidőkön át játszottak totális nullát, meg ziccereket lőttek égbe -
homeless #22632 Én nem vagyok ennyire optimista. Az idei szezon volt az első, ahol az összes meccsen (beleértve a világ 2. legjobb csapata elleni meccseken) 10 védővel játszottak ellenünk, és ez még csak rosszabb lesz. Még fegyelmezettebb, még kevésbé kinyíló védelemre kell számítani. Ilyen helyzetben becsúszik néha 1-2 döntetlen. -
#22631 Ugy lehet motivalatlan, hogy mar megnyertek mindent tobbszor is.
Az nem motivalo tenyezo szvsz, hogy ketszer egymas utan nyerj meg valamit, ha elotte mar haromszor megnyerted. -
#22630 Ez meg a másik amit nem értek. Jön egy Rijkaard, aki az első 1-2 évében megnyer mindent, majd jön a hullámvölgy. Utána jön egy Guardiola, aki az 1-2 évében megnyer mindent aztán jön a hullámvölgy. És ezek 'csak' játékosból lett edzők, mi lenne ha valódi edzői kvalitásokkal rendelkező ember kerülne a csapat élére mint fergusson, wenger, vagy akár murinnyó (bár azt nem kívánom). Most nem tudom hogy marasztalni kéne Pep-et, és akkor majd lesz jó szezon meg rossz szezon, vagy nálunk ez jellemző hogy az új edző 1-2 évig a maximálisat kihozza a csapatból, aztán akármit csinál bukó szezonok jönnek. Rejtély... Komolyan nem értem. Motiváció hiány? Hogy lehet motiválatlan egy csapat amely BL győzelemre, klubvb győzelemre hajt hogy történelmet írjon? Fel nem tudom fogni.