33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• kaposi1
  • bakkerman
    ameddig papíron Pep az edzőnk,addig én nem foglalkozok semmilyen találgatással,majd a távozása után Rosell bejelenti a nyilvánosságnak,kész. Még mindig "A Mester" vezeti a csapatot,nem érdekel milyen nevekkel dobálóznak...
  • XLVII
    "A sajtó szerint a Barcelona elnöksége a sikeredző pótlásán is gondolkozik, szóba került a legutóbb az Olympiakosznál dolgozó Ernesto Valverde, a Chelsea-től az idény közben menesztett André Villas-Boas, sőt Laurent Blanc francia szövetségi kapitány neve is."
    Tessék lehet válogatni.
  • bakkerman
    Egyébként ha megnyertük volna a bajnokságot ismét,és esetleg a BL-ben megvédjük a címet,akkor is elment volna. Csak akkor a csúcsról távozik. Egy rossz szót nem szólhat rá senki,amiért most itt hagy bennünket. Biztos hogy nem fog leülni sehova nyáron,ez tuti :) Nehéz helyzetben lesz a klub nyáron,de ha sikerül találni egy olyan edzőt,aki remek motivátor,és a támadófoci híve,akkor jövőre ismét jöhetnek a trófeák,mert a keret képes rá!Pep távozásával nem egy edzőt veszítünk el,ő annál több,ezt a játékosok is nagyon jól tudják,főleg a katalánok. A kupát megfogjuk nyerni,Pepnek,és Abidalnak ajánlva! FC BARCELONA per sempre!
  • Jakuza001
    Konnyen lehet hogy a szezon vege azert nem sikerult ennyire, mert a jatekosok mar tudtak regota, hogy mi a helyzet.
  • bakkerman
    Az FC Barcelona játékosai már tudják, hogy miként döntött Josep Guardiola a jövőjét illetően, és immár szinte biztos, hogy a tréner a távozását jelentette be. Xaviékat délelőtt 10.00-ra hívta edzésre korábban az edző a Ciutat Esportiva Joan Gamperbe, de a tréning maga csak 11.00-kor kezdődött.

Még erősítette a spekulációkat az, hogy 9:15-kor Guardiola leült beszélgetni Sandro Rosell elnökkel az edzőközpontban, ami talán csak végső megerősítésként szolgált, talán Rosell még megpróbálta a lehetetlennek tűnőt, az utolsó pillanatban meggyőzni Pepet a maradásáról.

Az ugyanakkor szinte biztos, hogy a döntés nem változott, és Guardiola Rosell jelenlétében már be is jelentette ezt a játékosok előtt a Ciutat Esportiva öltözőjében. Ezek szerint a szezon végeztével a szakember elhagyja az FC Barcelona kispadját.

A hivatalos bejelentésre kora délután kerül majd sor.

• bakkerman
  • bakkerman
    mai edzésről :))

Dani : "Te Leo,ez nem Ramos labdája?" :DDDDDDDDD
  • Jakuza001
    Butasagokat beszelsz. Jol lathato, hogy nem minden merkozest vesznek ugyanugy.
    Peldaul a bajnokikat egeszen mashogy kezelik ez iden jol lathato volt, foleg a kisebb csapatok ellen.
  • bakkerman

maradj Pep...
  • pett3rson
    ezeknek a srácoknak minden motiváció. Nekik nem elég sosem semmi, minden meccsre ugyanúgy készülnek mintha BL-döntő lenne, legalábbis fejben, mivel egy olyan dolgot képviselnek, mint A BARCELONA. Mi lehet ennél nagyobb motiváció??
  • tobias88
    Amúgy ahogy Llorrente ma játszik, ha kedden nálunk lett volna, enyhén nagyobb esélyünk lett volna a továbbjutásra. (az más kérdés, hogy máskor meg nem használható úgy, mint pl Sanchez)
  • tobias88
    Amúgy ha Guardiola elmegy, ami jó lenne ha nem történne meg, szívesen látnám a kispadon Bielsa-t. 20 éve edzősködik, Chile-t felhozta a 14. helyre az 50.ről a világranglistán és a 2010es vb-n is jól szerepelt velük, na meg 1 év alatt elég sokat javított a Bilbao játékán, ami eléggé hasonlít most a Barcáéra.
  • Krisz018
    http://www1.skysports.com/football/news/11833/7707249/Guardiola-to-quit-Barcelona
  • [HUN]FaTaL
    Jajj mindig ez a bohócliga, aztán a Bilbao oktatta a MU-t az ELben
  • Voyager5
    Pár madridista biztos megkövezne, de én nekik is drukkoltam :D
    Spanyol focit szeretem, spanyol döntőt akartam :(.
    Na mindegy, EL-ben még jók vagyunk, EB-n meg remélem a legjobbakat :)
  • Balázs 17
    nem egy meccsen kéne pihentetni őket

nem is értem a barcát, hogy szinte egy alap kerettel akarja lejátszani a szezon összes meccsét

4-5 góllal mennek akkor se hozzák le pl. Messit
  • tobias88
    Ráadásul az 5 az 4.
    A Chelsea-nél a legjobbak pihentek. A 4 legjobb ember aki szerinted nem döntő tényező hogy nem pihent: Messi, Xavi, Iniesta, Puyol
  • tobias88
    Amíg nem vagy tisztában a kerettel, ne állítsd azt hogy 5 játékos pihent a Madrid ellen, mert elég tudatlannak fogsz tűnni
  • Tyler1
    Ti meg ötöt? Nem hiszem, hogy az a 3 ember volt a döntőtényező.
  • tobias88
    BL-ért ment mindkettő, de ahogy nézem nem is 7, hanem 8 játékost pihenetett a Chelsea ugyan úgy mint a Bayern.
  • bakkerman
    jó,csak ők mentek az EL ligáért,a két spanyol meg ment a bajnokságért...nem mind1
  • tobias88
    Ahol nem játszott 7 alap ember...
  • Tyler1
    Megnézheted, mert szombaton a Chelseanek ugyanolyan kemény derbije volt...
  • tobias88
    Azért megnézném, hogy az angoloktól melyik csapat szerepelne jól úgy 2 bl meccsen, hogy közben van egy legalább annyira fontos bajnoki, bár a válasz egyértelmű: Egyik sem. A Chelsea és a Bayern tudott pihenni hétvégén, a Clasicó miatt a 2 spanyol nem. Én kitaláltam volna valamit a szövetségben, hogy elhalasztom a meccset, mert így szó szerint büntetve volt a 2 csapat.
  • Sippie
    a bóhocligás 6. kiejtette az angol (még) első helyezettet. Nos igen...
  • Sippie
    Amúgy ha Gomez max 1 gólig jut a döntőbe, Messi a BL gólkirálya lesz :D
  • Rockynhooo
    Engem most az basz fel a legjobban hogy az ismerőseim a la ligat tiporják ismét hogy mekkora szarok hogy egyik sem jutott a döntőbe meg bohóc liga ismét előkerült :D eskü ha ezt tudom előre hogy ez lesz még szorítok is a barcanak kicsit
  • tobias88
    Amúgy a BL elődöntők közül a 2 Bayern Real összecsapás és a Chelsea-Barca meccs is bőven bekerülhet a történelmi meccsek közé, mert olyan színvonal volt a Bayern Realon és olyan pech a Barca meccsen, hogy az ritkaságszámba megy
  • Christian88
    Hiába válaszolsz neki, szerintem az életben nem látjuk már :DDD
  • bakkerman
    nézzétek meg benne a videót!
  • bakkerman
    na mégse jött össze az álomdöntő,de így hogy mind a 4 elődöntőt láttam,az az igazság,hogy teljesen megérdemli a Chelsea is a döntőt,a Bayern meg főleg. Keddi meccsünkről már újat én nem tudok mondani,ki lett vesézve a téma,számunkra ez a szezon elment,még lesz egy kupadöntőnk,azt meg kell nyerni mindenképpen! Összességében nem vagyok elégedetlen ezzel a szezonnal,voltak sok szép meccseink,amikor örömfocit játszottunk,és votlak olyan meccseink is,ahol a szív és a lélek kellett ahhoz hogy egyáltalán nyerjünk. Pep nyáron megmutathatja mekkora edző,bízom benne hogy marad,és jövő ilyenkor ismét mi leszünk a bajnokság fő esélyesei,és a BL-ben is mentelni fogunk!
  • Sippie
    "Messi volt ma a buktató, ennyi, az igazán nagy játékosok (CR7) krízis helyzetben berúgják a büntetőt, nincs miről beszélni"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:D:D::DDDDDDDDDDDDD:D:D:D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDD:D:D:D::DDDDDDD:D:DDDD:D:D:D:D:DDDDDDDDD
  • Sippie
    Több mint valószínű hogy ez történik, még ha Kassai ki is szórt pár alapembert a csapatból. Még egyszer nem lehet ekkora mázlija a csapatnak mint 1 hét alatt.
  • Sippie
    Ez bizony igaz. Meg egy pár védő sem ártana.
  • Effe88
    hát vegyetek
    pénzetek van
    Valdes amúgy se egy világszám
  • Christian88
    Bárcsak egy ilyen kapusunk lenne, mint Casillas vagy Neuer. :(
  • IXEMGabeo
    én most elvonatkoztattam a Barca meccstől. Azért hangsúlyoztam ki, hogy hamár így alakult. Egyébként tegnap sokat taglaltuk, hogy a Chelseanak kellett jó adag szerencse nem kell mondanod
  • dienesoft
    Egyszerűen ne vedd fel az ilyet. Azért legyél itt, hogy a többi igazi drukkerrel összevesd a véleményed, vagy leírd, esetleg kiírd magadból. A többi meg forduljon fel ahol van. Csak irígységből írnak ilyet és közben nem gondolnak arra, hogy a Barca 4 éven keresztül uralkodott és átgázolt a világ futballmezőnyén... :)
  • tobias88
    Amúgy nem mellesleg a Bayern-Chelsea döntő a bwinnél 200 forintra 4000et fizetett