Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Hala istennek Sport 1-m van, de azert kosz.

banok
22.00 Real Madrid-Barcelona
tv: Sport1 hu/sk, Digisport 1 ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=302&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Jakuza001
Haverokkal itthon.
Kaja,pia,csajok bekeszitve, most mar csak nyerni kell 😄

[HUN]FaTaL
Sajnos nem leszek itthon úgyhogy felvételrõl fogom nézni a meccset, ha hazajöttem. 😊

Hajrá Barca!! 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Jakuza001
Az biztos, hogy a Farkas most a Sevilla merkozest kozvetitti jelenleg.
Remeljuk ezekszerint nem o fogja.

tobias88
Lehetne már 22:00. Amúgy nem tudni ki vezeti, a sport-tv soha nem jelenti ezt elõre, meccs közben kiderül.
Jakuza001
Nem tudja valaki, hogy ki fogja kozvetiteni a merkozest ?
En szemely szerint remelem a Horvath Feri es nem az a balfek Farkas.

tobias88
Amúgy úgy érzem, hogy jelenleg mindkét csapat annyira jó, hogy benne van egy 6 kupás szezon, de 1 a bökkenõ, hogy a másik ebben biztosan valamelyik sorozatban meg fogja akadályozni.
tobias88
életem legrosszabb napja lenne, az szent <#zavart1>
[HUN]FaTaL
Gólokban biztosan nem egyenlítenek ma 😄

Sippie
reméljük folytatódik a remek sorozat😊
bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
még 5 és fél óra a meccsig,kérdésem az,ki hol nézi a meccset? 😊) én itthon fogom nézni,szokásos módon átjön fater,sör,csipsz minden mennyiségben,ezúttal a kocsma kimarad 😄

bakkerman
azért ez nálam nem így van,everton-blackburn meccsre kapásból nem ülnék ée,ahogyan egy freiburg-hamburg se hozna lázba,vagy egy catania-parma. ha leülök meccset nézni,akkor szép megoldásokat,klasszis játékosokat,jó játékot akarok látni. persze lehet jó meccs egy wolverhampton-wba meccs is,de inkább egy jó kis napoli-roma vagy egy chelsea-arsenal

tobias88
angolt és spanyolt nézek csak <#idiota> meg néha Inter-Milan-t
banok
Ez így ebben a formában nem igaz mert az pl. Európa Liga (ITV-k, FIVE), Bundesliga (ESPN uk), Seria A (ESPN uk) nem a Sky kezében van.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Jakuza001
Nem talalt.

tobias88
Egyáltalán nem hülyeség, csak fogalmad nincs róla mi a Sky. Van 4 különbözõ hd sportcsatornája, de ez mellett van film meg minden más egyéb is, szóval 4 csatornán csak sport megy fõleg foci...
[HUN]FaTaL
Nekem van digim, de utálom, borzalmasak a kommentátorok. Legfõképp a BL-t sajnálom, hogy náluk van a liszensz.

tippmix945
Szerintem hülyeség ha egy csatornánál van az összes nagy bajnokság,mert így csak 1-2 meccset tudnak leadni minden bajnokságból az idõpontütközések miatt.
És úgy õszintén leszarom pl a Dortmund-Kaiserslautern vagy a MU-Wolverhampton meccset,inkább nézem két kisebb csapat kiélezett küzdelmét.

Voyager5
Csaknem pécsi vagy? 😊

Nade amúgy nemcsak a Digit kell szidni, mert pl a T-vel megtudtak volna egyezni, csak a kedves T nem ment bele abba, hogy a legolcsóbb (minden ügyfél számára) elérhetõ csomagban sugározza a csatornát.

UPC-nél úgytudom eleve messze voltak az álláspontok egymástól.
Jakuza001
Az a gond, hogy ilyen digi fele TVket beengednek a piacra.
De hat a penz beszel, a kutya ugat..

Persze a nagy igergetesuk is kamu volt, hogy megegyeznek az UPC-vel, hogy az o kinalatuk is bekeruljon a csatornak koze.

Aztan ki jar rosszul, hat persze hogy a nezo.
A komoly merkozeseket is latja par szazezer, max millio nezo, mert van kb 6 megye ahol szolgaltatnak, vagy veheted meg kulon a parabolat. A kabelesek mashol meg ugy sem cserelik le a szolgaltatojukat. Raadasul en speciel meg ki se tehetnek a varoskep miatt parabolat, meg ahhoz is engedelyt kell kernem, ha kiakarom cserelni a redonyoket a szaros ablakon.

tobias88
Komolyan mondom örülnék annak, ha az angol helyzet lenne nálunk is. Ott minden a sky-nál van, de legalább ha megveszed, láthatsz mindent és bármilyen lakásban/helyen tudod fogni, nem úgy mint a digit...
[HUN]FaTaL
Francia, Portugál is a Diginél van.

bakkerman
még 1-2 éve adták a franciát is,aztán szó nélkül lekerült...

Jakuza001
Az a gond hogy mindent felvasarolnak eloluk es igy marad a hulladek skot,holland es egyeb merkozes.

A hollandot is csak azert vettek meg, mert a Dzsudzsak ott jatszott. Nem lepodnek meg ha jovore az orosz kovetkezne.

Ugye a fo bajnoksagok kozul, maradt egyedul a spanyol, de az angol,olasz mar atkerult mashova.
Raadasul olyan csatornara, amit a magyar elofizetok nagy resze nem is lat.

bakkerman
a sport tv kezd nagyon eligénytelenedni sajnos 😞 ez a harmadik félidõ is egy vicc,ebbõl a hugyfos magyar fociból akarnak minnél többet kihozni show mûsorokkal,meg "sztár" vendégekkel,de kalap szart nem ér,csak Betta miatt nézem. 😄 emlékszem még régebben,amikor még suliba jártam,pénteken végeztem,jöhetett a hétvége,és szombat déltõl vasárnap estig FOCI,FOCI,FOCI minden mennyiségben...angol,olasz,spanyol,német,azok voltak a szép idõk,1 nap láthattam a MU-t,a Barcat,a Bayernt,meg az AC Milant,ma meg arab meg kínai szar streamekhez kell nyúlnom,ha megakarok nézni egy Chelsea vagy egy Milan meccset 😞

Sippie
Adhatnának másik spanyol bajnoki meccset helyette
tobias88
mivel se angol, se olasz, se német bajnokságuk nincsen már, viszont 2 csatornájuk az van, így bõven megtehetik a 2 órás bevezetõt...
így van, semmi gond😊 Jó szurkolást estére!

Classicokat akkor is megnézem, ha alig nézek focit. Ez mindig pikáns

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
így van,22:00-tól lesz a meccs

Sippie
Most hány órakkor lesz a meccs? Sporttv-n 8kor kezdõdik a közvetítés de éjfélig nincs más mûsor. Ezek két óráig nyomatják a felvezetõt??
Jakuza001
Valoban meglepodnek, mert en mashogy gondolom.
A legbiztosabb mondja, hogy elveszitse a merkozest a Real, ha beall nagyon vedekezni es atadja a kozeppalyat.
Nem hinnem hogy ezt tennek. Inkabb ugy gondlom, hogy egy stabilabb vedo vonallal allnak fel, de nem teljesen behuzodva a tizenhatos ele, hanem inkabb elobbre vedekezve a kozeppalyasokkal a felpalya kozepso reszen, valamint egy letamadasos taktikaval, mar az ellenfel jatekteren.

Ezzel lehet legyozni jatekkal a Barcelonat, ha beallnak vedekezni akkor maximum a makfaktorral tudnak gyozni, mint peldaul a kiraly kupaban tavaly, de ott a Barcelona lohetett volna a masodik felidoben vagy 4-5 golt legalabb, mert annyi 100%-os ziccert rontottunk el.
Persze lehet igy is nyerni ellenunk, de ahhoz az egiek segitsege kell es nem jatekban felulmulva minket.

balintka
Realosként írom, hogy a Ronaldinho-s féle barca meccsek elé mindig leültem, gyönyörû focit produkáltak. Ma már ezt nem tudom elmondani. Mondjuk ma kénytelen leszek kivételt tenni. 😊
Abszolút nem flamekeltésbõl született ez a komment. Jó szórakozást estére!

bakkerman
Ronaldinhohoz nem volt/nincs hozzáfogható játékos,abban az idõben olyan meccsei voltak a csapatnak,hogy szó szerint vártam minden hétvégét,hogy akár felvételrõl,vagy akár élõben,de lássam õket! Persze a nagy szakemberek szerint a mostani Barca a legjobb,de azt a lazaságot,azt az örömfutballt én már nem látom,amit Dinhoéknál.

bocsánat bírom is még a törpicseket hisz van Messi mezem😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ezt a Ronaldinhot élvezet volt nézni😊 szvsz sokkal jobb játékos volt, mint Messi, oedig a kis törpét is bírtam

bakkerman
Elérkezett a várva várt pillanat,DECEMBER 10. EL CLASICO! Tegnap tizenhatóráztam melóban,de csak az éltetett,hogy ma mekkora meccs lesz 😊)
Egy kis ráhangolódás:

ja ja, ennyit mourinhoról.

Egyébként hozni kéne, 50-em van most a barcán 😄
15 messin, hogy több gólt lõ mint c 😊

tobias88
Amúgy szerintem elég sokan meg fognak lepõdni, de a Madrid nem fog támadó szellemûen fellépni, hiába várja mindenki. Valencia ellen is ezt rebesgették, aztán jött a felállás:

Casillas – Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo – Xabi Alonso, Khedira, L. Diarra -– Özil, C. Ronaldo – Benzema.

Én most se várok mást...
láttunk már olyat, hogy egy "kiscsapatnak" nevezett Monaco anno milyen szép eredményt ért el, elõfordulnak az ilyenek, mert a focilabda gömbölyû, de túl sok következtetést és boszorkány-üldözést még nem indítanék miatta 😊

The Matrix has you...

igen viszont a Juve meccs nagyon nagy volt a 3-3 ott jól játszottak az 1. félidõben és sztem megnyerhették volna 3-1-nél...

szerintem sem erõs a Napoli. 2 meccs nagyon kijött nekik a BL-ben. Elismerésre méltó, hogy 4 éve még 3. osztályban szerepeltek kb most pedig itt tartanak ez nagyon szép, de sztem most ki fognak esni a köv csoportkörben pláne, hogy minden nagy csapat a Milanon kívül 1. lett a csoportjában

Jakuza001
Vannak de nem folyamatosan. Nagy szamok torvenye alapjan becsuszhat rossz eredmeny, de hogy ennyi mint a Napolinak ?
Csak az elmult honapban.

Catania - Napoli 2:1
Atalanta - Napoli 1:1
Cagliari - Napoli 0:0

Aki latta mondom a borgatyasok elleni merkozesuket hazai palyan az tudja, hogy ott jutottak gyakorlatilag tovabb a BL-bol, de a Bayern siman verhette volna oket akar 5:1re is, oriasi makjuk volt hogy 1:1 lett.
A Villareal merkozet meg ne is vegyuk bele az eredmenyek koze, lattuk, hogy mi es a Real mit csinalt veluk, raadasul ugye tet nelkuli merkozesen mar teljesen leengedve jatszottak, ugy hogy elotte a Malaga es a Santander is elverte oket. Nem veletlenul 15. a bajnoksagban.

Nem kell ettol a Naplitol megijedni, vannak nala sokkal veszelyesebb csapatok.

[HUN]FaTaL
Ilyeneket a mi eredményeink között is találni. Persze ettõl még nem mondanám, hogy a napoli egy túl erõs csapat lenne a jelenlegi BL mezõnyben.

UUUU
Catania 2 - 1 Napoli

Szerintem ne erölködj.

hedonist
pont ebbõl látszik, h te nem értesz hozzá😊

nem mindig az eredmények mutatják az igazat.

reszemrol ennyi, ostobasagaidbol eleg volt egy idore

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Jakuza001
Persze,persze, azert 5. a bajnoksagaban a Napoli mert iszonyat eros es azert jatszott mindossze egy gyoztes merkozest az elmult 5 merkozesebol, 3 dontetlen es egy vereseg mellett.
Lehet hogy te mast nezel, de hogy erteni nem ertesz hozza, az is biztos.

hedonist
Akkor te nem azt a focit nézed, mint mi😊

A Napoli nagyon erõs, iszonyatos kerettel! Irgalmazzon annak, aki összekerül vele!

Elég csak pár név: Cavani, Lavezzi, Hamsik és egy nagyon erõs védelem!

Ja és egy összerakott csapat nem mellesleg..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Jakuza001
Szerintem egyaltalan nem eros csapat a Napoli, eleve csak szerencsevel jutottak csak tovabb.
Raadasul lattam a Bayern elleni merkozesuket es azt kell mondjam, hogy a koran sem acelos borgatyasok is siman nyerhettek volna ellenuk idegenben is tobb gollal.