Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Nem vagyok babonas, de nem veletlenul kerdeztem, hogy ki fogja kozvetiteni a merkozesunket. 😄
Ugyanis iden 4-bol harom merkozest a Farkas kommentalt, amikor pontot veszitettunk. 😄
Raadasul utalom hallgatni, amikor 3:0-ra vezetunk meg akkor is azon morfondirozik, hogy az ellenfelnek micsoda eslye lett volna pedig megverni minket, ha igy meg ugy alakul.
Kesz vagyok tole.

bakkerman
mérkõzés utáni nyilatkozatok:

XAVI: „Úgy gondolom, hogy nagy fölényben játszottunk a gyorsan bekapott elsõ gól dacára is, amit a saját hibánkból kapunk. Ez a mi filozófiánk, a magunk játékát akartuk játszani, pontosan tudtuk, hogy másképp nem gyõzhetünk. Sokkal jobbak voltunk.

„A fõ feladat az, hogy soha ne térjünk le errõl az útról, mindig tartsuk meg a filozófiánkat. Nem tudunk másként játszani, és végül most is gyõztesen hagytuk el a pályát. Az egész csapat remek meccset játszott, és megérdemli ezt a sikert.”

„Rég volt már, mikor bemutatkoztam… Ellenük még lesz egy meccsünk hazai pályán, de az nyilvánvaló, hogy ez egy döntõ találkozó volt, és lélektanilag megerõsödve térünk haza.”

CESC: „Számomra ez egy különleges nap. Az elsõ félidõ nehéz volt, mert nagyon jól követték az embereket, de a második játékrészben már igazán nagy meccset játszottunk.”

Sokáig futballoztunk három védõvel, és ez az igazi mélyütés, ha egy ilyen pályán, mint a Bernabéu, három védõvel játszol. És az, hogy még nyertünk is, mindent elmond errõl a csapatról. Ez egy óriási morális töltetet és nyugalmat is ad egyben.”

PEP MESTER: "Ennek a csapatnak a tökéletes képét az mutatja, hogy miután Valdés az elsõ percben óriási hibát vétett, és ajándékozott egy gólt a Madridnak, ugyanúgy futballozott, mintha mi se történt volna. Amennyiben mentálisan nem erõs Victor, úgy inkább hosszan elõrerúgta volna a labdákat a hazaadásoknál, de õ nem ezt tette. A továbbiakban is ugyanazt nyújtotta, amit szokott, mivel tudta, hogy szükségünk van a kontinuitásra" - védte meg kapusát Guardiola,valamint hozzátette: "AZ ÖLTÖZÕBEN GRATULÁLTAM IS NEKI AZ EGÉSZ CSAPAT ELÕTT."

"Habár több labdát veszítettünk, mint általában, mégis kiemelném a játékosaim hozzáállását, motiváltságát és nagymértékû ambícióját, hiszen a találkozó egésze alatt a gyõzelemre törekedtek, még vesztes állásnál, valamint három védõvel is. Csupán három védõjátékossal terveztünk, mivel nem akartuk, hogy - a spanyol szuperkupához hasonlóan - Messivel szemben a Madrid védõi fölénybe kerüljenek. Erre késõbb szerettünk volna váltani, de a korai gól hatására még gyorsabban átálltunk. Tudtuk, hogy ez veszélyes, de az életben sokszor vállalnod kell a kockázatot."

"Nem hiszem, hogy különösebben visszavetné ez a Madrid teljesítményét. Fel fognak õk állni, ráadásul nem veszítettek el semmit sem ezzel a vereséggel. A bajnokságot májusban kell megnyerni, nem novemberben vagy decemberben. Ez nem így mûködik" - zárta rövidre az esetleges lélektani elõny kulcsfontosságú szerepét Pep, majd nagyon pozitív jelzõkkel illette a chilei Alexis Sánchezt: "Egyszerûen szenzációs volt. Kereste a védelem közepén nyíló réseket, és pazarul bemozgott ezekbe az üresen hagyott területekbe. Pontosan az efféle fölényre van szükségünk."

Guardiola végül - továbbra is szerény módon - elutasította azt a felvetést, hogy ez volt az edzõi karrierje során a legfontosabb madridi sikere: "Mindegyik kiemelkedõ jelentõségû, de például az elsõ kettõvel a bajnoki címünket biztosítottuk be. Azt hittem, egy kicsit nehezebben megy majd" - fejezte be a sajtótájékoztatóját a katalán szakvezetõ.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman

Christian88

http://www.twitch.tv/hegii

bakkerman
jóóóóóreeegggeeeeeeeeltttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEGVERTÜK A MADRIDOT!!!!! <#worship><#worship>

Na a meccsrõl: elsõ percben sokkolt mindenkit szegény VV,és ez rányomta a bélyeget az elsõ félidõre,20-25. percig NAGYON rosszul játszottunk,jópárszor még a 16os elõtt eladtuk a labdát,vagy megszerezte a Real a kemény,fegyelmezett letámadásaiknak hála. Aztán jött a gól(Messi zseniális passzt adott Alexisnek),és utána már jobban pörögtek a fiúk,de azért a Realnak is voltak nagy ziccerei(Ronaldo a kapu torkából lõtt mellé). Második félidõre már elég jól összeállt a csapat,bár a védelemnek voltak megingásai,én személy szerint Carles játékától nem voltam elájulva,sok esetben körülményes volt,és lassú,de amikor nagyon nagy gáz volt,akkor mindig helytállt,sajnos öregszik õ is 😞 Abidal tegnap többet hibázott a megszokottnál,bár sokszor olyan helyzetbe került,hogy csak egy megoldás lehetett,elrúgni a labdát amerre lát! Középpályán a Xavi-Iniesta tengely szokásosan muzsikált,nehezen tudták õket zavarba hozni,sõt Init csak szabálytalanul lehetett megállítani. A támadóinkról: Messi nem sziporkázott,de hasznosan játszott,és ugye az Alexisnek adott passza mesés volt. Cesc góljával lett meg a meccs,elsõ igazi Clasicoján(1. a bajnokságban) gólt fejelt,jól játszott! A Meccs embere nálam Alexis Sanchez,óriási futómunkát végzett,robotolt egész meccsen,jó megoldásai voltak,több gólhelyzetben is nagy szerepe volt,és gólt lõtt. A különbség a két csapat között szerintem meccsrõl-meccsre csökken,de amiben mi határozottan jobbak voltunk,az az egyéni teljesítmények! Ronaldo,Özil,Marcelo nem játszottak jól,kilettek kapcsolva,igazi CR-nek volt 2 óriási ziccere,de azokat se õ maga kaparta ki magának,míg nálunk Messi ugyan nem brillírozott,de Xavi-Iniesta hozta az elvárhatót,és ez a nagy különbség! Jobbak vagyunk még mindig,ha nem lett volna a Getafei kisiklás,akkor vezetnénk a bajnokságot pontelõnnyel,de menni kell elõre,klub vb,bajnokik,tavasszal BL,Clasico,kupa! Tegnap megmutatta a csapat a világnak,hogy nem szabad leírni minket,a VILÁG LEGJOBBJAI VAGYUNK!
blaugrana al vent,un crit valent,tenim un nom el sap tothom BARCA BARCA BAARCAAA!!

tobias88
Õszintén szóval egyre inkább azokkal a pártatlanokkal értek egyet, akik szerint Iniesta érdemlné az aranylabdát. Idén már nem fog összejönni neki, de a 2010es évben neki kellett volna kapnia, majd 2012ben összejön. Szó szerint nincs olyan meccs ahol ne csinálna valami meghökkentõt, valami fantasztikusat, ma õ volt a különbség <#wink>
tobias88
Azt azért a meccsrõl el kell mondani, hogy kiegyenlítettebb volt, mint 3 éve bármelyik. Ugyan úgy lehetett volna 3-1 is a végeredmény, szóval a Madrid nem áll rosszul. <#pardon1>
tobias88
Ha a mai meccsen dõlt volna el az aranylabda sorsa, akkor egyértelmû, hogy Iniesta kapná majd, mert amit ma nyújtott az az emberfeletti és a bámulatos kombinációja volt. A 2 nagyon nagy játékos hozzá képest szürke másodemberként viselkedett.

Az 1. percben majdnem szívrohamot kaptam, 15 percig ócsároltam Valdest, hogy 3 évig nem csinál ilyent, most meg 20 másodperc alatt, de a vége egész jó lett <#taps>
[HUN]FaTaL
Olééééé 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Óriási közhely, de ma megint a jobbik csapat nyert. És még agyon sem kellett verni a sógoromat, pedig Valdes hülyeségénél majdnem....Üdv mindenkinek, hajrá Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Visca El Barça!

Jakuza001
Jah meg valami.
Kritizaltam Guardiolat a 3 vedos jatek miatt, de ma azt kell mondjam, hogy olyan jol valtottuk le a felallasunkat a kritikus reszeben a merkozesnek, hogy a Real abszolut nem tudta lereagalni es hogy mit kezdjen vele.
Szoval megkovetem, mert ma nagyot alkotott.

pzoli00
grat ez megérdemelt gyõzelem volt, kár hogy Ronaldo nélkül játszottunk, de jön még kutyára teherautó 😊

Jakuza001
Mint ahogy megfogta a Barcat az elso makos gol.
Ez benne van a jatekban, de mig a mienket egy nagy kapushiba okozta es az utana levo balszerencse, addig nalatok csak a balszerencse jatszott szerepet.
Ugy gondolom hogy a merkozes elso 15-20 percetol eltekintve, nem voltatok azonos sulycsoportban.
Attol kezdve hogy atvettuk a jatek iranyitasat, ami a kulcspontja ajatekunkbnak a kozeppalyan, onnantol kezdve elveszitettetek a merkozest.
30. perctol azt jatszhattuk amit mi tudunk, a Madrid pedig semmit nem tudott felmutatni, nem voltak kiemelkedo periodusai a jatekuknak, ugy fejeztek be a merkozest, ahogy elkezdtek.
Nem volt atmenet a jetkukban, ezert mondtam azt, hogy nem azert kaptatok ki mert leengedtetek, egyszeruen nem volt tobb, vagy kevesebb a jatekotokban.

Óriási szívfájdalom számomra, hogy Iniesta nem fog Aranylabdát nyerni. Borzasztóan megérdemelné!

cesc fábregas

SLICK
Érezhetõen óvatosabbak voltak a 2. félidõben. Majd ugye jött az a szerencsés megpattant lövés, ami a 2. gólt eredményezte, az totál megfogta a Madridot. Ha az nincs bárhogy alakulhatott volna még a meccs.

#19961:Ezt a "nagy volt az arc" megnyílvánulásod nem tudom mire alapozod, tavaly meg azelõtt még csak-csak megértem. De most semmi jele nem volt annak, hogy elbízták volna magukat a játékosok vagy az edzõ vagy bárki. Inkább ne mondj hülyeségeket és örülj, hogy nyertetek.

Jakuza001
<#eljen>
Korrekt a gratulacio koszonjuk, de ugy gondolom, nem az volt a gond, hogy visszavettetek, hanem az elejen a gyors gol megfogott minket es szetesett kicsit a jatekunk, de attol kezdve amikor atvettuk az iranyitast, nem sok eselyt adtunk a Madridnak.

ennyi. újra meg újra csak ezt tudom mondani, mint mindig <#eplus2>

Messi és ronaldo között kicsit ÓRIÁSI volt MEGINT a különbség.. szerintem ronaldo egyre csak hátráltatja a realt.. <#nemtudom>

Egyébként 1-6 is lehetett volna, ha csak az iniesta álltal betett labdákat értékesítjük kb. 4-8 méterrõl, de én bõven megelégszek ezzel az 1-3-mal, nagyon kellett..<#hamm>

túl nagy volt az arc madridban szokás szerint! a favágóik ma is mutattak valamit, de ez a madrid egy nagyon fáradt csapat!
tavasszal megint lehet próbálkozni <#idiota>

més que un club

SLICK
Grat a gyõzelemhez!

Sajnos érthetetlenül visszavettünk a 2. félidõre és ezt ki is használtátok.

Christian88

Jakuza001
Ilyen a jatekossors.
Egy mezonyjatekos jatszgat szurken es eleg egy gol es azt mondjak , hogy azok jo jatekosok az egy eselyuket amikor kell kihasznaljak.
Egy kapusnak meg eleg egy rossz mozdulat ill. hiba es hiaba ved mondjuk egesz merkozesen jol *(mondjuk Valdes ma hibat, hibara halmozott), mar nem tudja kijavitani a hibajat.

Iniesta nagyon ott volt a szeren...😊 fura, h pont Fabregas fejelte a gólt õt alig láttam a pályán xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jakuza001
Istencsaszarkiralyok vagyunk!!!!!!!! 😄

A mezony legjobbjanak Alexist akartam megjelolni, de kenytelen voltam megvaltoztatni a velemenyemet, mert a merkozes masodik feleben Iniesta valami iszonyat nagyott jatszott.

Nagyszeruen jatszva egy teljesen korrekt jatekvezetes mellett ezt a merkozest nagyon siman behuztuk.

oléééé

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Iniesta ismét jól játszott😊 varázsolt szinte

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Christian88
Ronaldo mehet a cityhez 😄

Sippie
A végét azért nem kéne elkönnyelmûsködni... 3 a 3-ban támadnak és elpepecselik. Van még negyed óra ha most gólt lõnek még húzós lehet a vége.
rég nem követem az eseményeket mi van David El Guaje Villával?😊

annyi durva belépõje volt már, rosszabb, mint a Roy Keane volt anno

Sippie
Egy iyen becsúszás után mit reklamál Ramos?
Kezd megint elborulni az agya, szokásos... lehet már most ki kellett volna állítani, mielõtt komolyabb bajt okoz.
matyi0323
Az elején jól hallottam, hogy azt mondta a kommentátor hogy 15(???) éve nem nyert a barca?

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

1-3 O yeaah

Te sem vagy tévedhetetlen, ha valamiben jó vagy legalább ne hangoztasd állandóan😉 jobb a szerénység

Xaviiiii

banok
Vezet a Barcelona

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

limperatore
😄ASDS:A

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Jakuza001
Ez kerlek nem veszmadarsag, hanem a hozzaertes, nem veletlenul nezem en mar sok evtizede a merkozeseket.
Majdnem biztos voltam abban, hogy ezt fogjak jatszani, olyan 95%-ban.

Az viszont jo jel, hogy a Madrid elvesztette a magabiztossagat es mi egyre jobban jovunk fel.
Ha nem nyerunk igazabol Valdesen fog elmenni a merkozes, mert odaajandekoztunk 35 percet a merkozesbol es gyakorlatilag helyzet nelkul ilyen falabu Benzemaval lovettunk egy szanalmasan nevetseges golt, amihez ugymond "szerencse aradat" kellett a Madridnak.
Ugy latom hogy atvettuk a kozeppalyan az iranyitast a 30. perctol, annak az eredmenye is volt az egyenlito golunk, ami egy nagyon szep gol volt, Messi gyonyoruen ment el 4 embert atjatszva, majd egy nagyszeru golpaszt adott es Alexis mondhatni tokeletesen lotte el a hosszu sarkot. (Szerintem ennel jobban nem lehet loni es ezt nem azert mondom mert gol szuletett belole)

kazai21
12 emberrel?Ez nem a Getafe barátom😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

Ez a Di Maria duracellel megy, úgy nyargal keresztül-kasul a pályán...

The Matrix has you...

EZAZ!!!

The Matrix has you...

Zenszkij
elment a mûhold LOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

pont most akartam írni, hogy az van amit megjósoltál - Te kis vészmadár 😄 -, már saját térfelünkön letámadnak és egyelõre nem ülnek rá az eredményre

The Matrix has you...

Jakuza001
Valdes lol.
Na ennyire nem ertek a focihoz. 😄
Azt jatsza a Real, amit josoltam. Innen ma nagyon nehez lesz gyozni, azon mulik majd a merkozes, hogy tudunk egyenliteni vagy sem.
Ilyenkor a psziches dolgok szamitanak, ha jon a masodik gol a 10-20 perc kozott, akkor altalaban nagy golarannyal szokott gyozni az a csapat amelyik igy vezet tobb gollal.
Ha viszont nem sikerul nagybb elony kicsikarni, akkor altalaban a merkozes vegso fazisaban sokszor elofordul, hogy megforditja a merkozest.
Persze lehet mas forgatokonyv is , mert olyan is sokszor elofordul, hogy a vegen nagyon kinyilt csapat ellen konnyu golt szerezni.

visszatér Valdez hibaszériája? nemá...

amikor hátrarúgták már kétszer gondoltam rá, hogy csak rúgd ki, ne passzolj!!!!....erre passzol....

The Matrix has you...

Sippie
Valdez a csodakapus 😄😄😄😄 na most beállhat a reál 12 emberrel védekezni
Mighty
Aztakurva....

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Jakuza001
Amire szamitottam.
Remelem azert, akik mostanaban annyit nem jatszottak, nem lesznek forman kivul.

Talán a legerõsebb kezdõ most... Rem erõsek is lesznek. Mind1, ha nyerünk akk azért rúgok be, ha meg nem akk azért. Sógorommal nézzük, õ Pool drukker, és sztem a Realnak drukkol ma, úgyhogy megverem kb <#mf1>

Visca El Barça!

Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Messi y Alexis

cesc fábregas

Iván helyébe ezt a Realos hülye gyereket ott helybe kettéfejelném.

cesc fábregas