33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Neoncsoves
    én ma nem hittem el amikor hallottam hogy lemondott Guardiola nálatok. a játékoskeret megvan a jó játékhoz, egy jó edző kell ismét és simán esélyesek vagytok jövőre egy BL címre - legalább annyira mint mi. sok szerencsét kívánok az új edzővel is, bár lehet lefele ívelő karrier vár rátok, mint anno a Reallal történt...
  • tobias88
    Te vagy hülye vagy vagy nem tudom...

"Tavaly előtti Inter visszavágó például, de a 11es után se volt nagyon helyzetünk 2-3nál több 40 perc alatt, az meg elképesztően kevés."

Azaz a Chelsea elleni odavágót nem említettem, azzal nem volt semmi baj. A 11es után 2 helyzetünk volt 40 perc alatt. Az az ő hibája is volt.
  • [HUN]FaTaL
    Ne nekem írd.
  • IXEMGabeo
    ez nem Pepen múlt ez a Chelsea elleni meccs...
  • [HUN]FaTaL
    Szóval a 4 kapufa és a kihagyott büntető az edző hibája, nem a játékosoké, azok sosem felelősek. Értem én...
  • tobias88
    BL döntőt ért volna mindkettő és egyiken se tudott mit kitalálni a beálló ellenfél ellen, 2 legnagyobb hibája szerintem a Barcelonai edzősködése során
  • pzoli00
    hát nem tudom, azért nagy arc volt Guardiola, hiányozni fog, Villanova pedig nem ugyanaz a kaliber akárhonnan nézzük, valószínűleg ő csak a B-terv
  • Jakuza001
    Ott a pont, pedig most ugy van beallitva milyen nagyott jatszott az ellenfel. Meg a loturot. Szerencsefaktor es semmi egyeb.
    Teruletre beallva vedekezni a legkonnyebb es rombolni es jatszani a szerencsere, hogy talan nem kapunk golt, kozben meg talalunk egyet.

Ez milyen taktika ? A vicc az egeszben, hogy ketszer volt ugyanigy makjuk.
    Sot azt mondhatnam mar az olaszok es a bajnokin az arsenal ellen is.

Persze most mar barmit lehet mondani, de peldaul a Bayern mert jatszani Madridban , hazai palyan meg egyenesen focit jatszottak es nem szanalmasan behuzodva sajat palyajukon ugyanugy a makra jatszva es semmivel nem torodve csak a rombolassal.

De a vicces, hogy olyan focit jatszo csapatot siman vertunk volna mint a bajorok, mert nem fetrengessel, jatekmegszakitasokkal es foleg nem betomorulo vedelemmel jatszottak, ott lett volna terulet jatszani. Sot amondo vagyok hogy a Madrid meg a Chelseat verte volna siman, mert ott nem csak alacsony jatekosok vannak es ok megtehettek volna, hogy beiveljek szelrol a labdakat, ami nalunk az alacsony emberek miatt nem mukodhet.
    Azt mar leirtam, hogy az idei ideny rendkivul balszerencses volt, pont olyan mint az utolso merkozesunk, ahol a vedonk leserult es meg az ures kapus helyzetek sem mentek be, mig a masik oldalt ket elore rugott labdabol talaltak ket golt ugy hogy ha a rendes vedelmunk jatszik Abidallal es Piquevel meg egyet se rugnak.
  • IXEMGabeo
    a B csapatból lett szintén a csapat edzője mi?
  • [HUN]FaTaL
    Egy meccs, az lószar.
  • tobias88
    Tavaly előtti Inter visszavágó például, de a 11es után se volt nagyon helyzetünk 2-3nál több 40 perc alatt, az meg elképesztően kevés.
  • [HUN]FaTaL
    Hagyd már ezt az ellenszert. A Chelseat is elvertük volna az odavágón, ha berúgjuk a helyzeteket. Az már nem az edző dolga. És a visszavágón lévő tizenegyes sem.
  • tobias88
    Én azért nem tartom jónak Villanovát, mert elvileg az ő ötleteit is használta Pep, azaz a 10 emberes betömörülésre neki sincs ellenszere. Olyan edző kellene aki kitalál valamit az aktuális játékstílus mellett, ezért lenne jó Bielsa.
  • bakkerman
    Villanovanak sok szerencsét,azért mégiscsak eltöltött majdnem 4 évet Pep mellett,úgy ismeri a csapatot mint a tenyerét,én adnék neki egy esélyt a következő szezonra is
  • bakkerman
    Gràcies a tots Pep
  • IXEMGabeo
    Bielsa felfogása illene a csapathoz. Amúgy pár napja beszéltük sejthető volt h Guardiola elmegy:S én mondtam...Bielsát és Blancot is megnézném mit tudna, de még Hiddinkkel is kiegyeznék..

ugyanez volt Reijkaardnál 2008-ban csak ott méginkább kiütközött a csapat morál hiánya...
  • bodajoci
    Én sajnálom, h elmegy Pep, ugyanakkor van abban igazság, h kicsit meg kellene újulni a csapatnak, talán Tito hoz vmi újdonságot, bár sokat nem remélhetünk tőle, mert eddig is a csapat mellett volt.
  • Jakuza001
    Csak hogy tudd az a beceneve, hogy az orult. :P
    Talald ki miert. De ha esetleg hozzank jonne edzonek, akkor meglatnad, mit csinal a kispad mellett allandoan. :P

Mondjuk ennek ellenere egy nagyon jo edzo, mondjuk ilyen idenyek utan iszonyat nehez lenne neki is megfelelnie.
  • tobias88
    Azért nem egy Mou
  • barcames
    Egy nagy korszak most vége
    Öröm visszagondolni erre a csodálatos 4 évre
    Remélem a következő szezonban nem fog visszaesni a csapat!

• Odacsap77
    Ő találta ki még anno a tili tolit (mármint Bielsa) :)
  • Jakuza001
    Te lattad mar Bielsat merkozes kozben ?
    Mindent lehet ott ra mondani, csak az uriember jelzo nem passzol hozza olyankor. :P
  • tobias88
    Én nagyon örülnék ha kivásárolnák Bielsa-t a szerződéséből. Úriember stílus mint Pep és játékstílusban is hasonlót képvisel.
  • [HUN]FaTaL
    Azt akartam írni, nem tudom miért írtam játékosokat. Na mindegy :D A lényegen nem változtat, meglátjuk Tito milyen lesz, leginkább az a kérdés, hogy mennyire tud kijönni a játékosokkal edzőként, sok munkája volt a jelenlegi csapatban is a háttérből. Valószínűleg Pep is őt javasolta és mindenképpen jobban ismeri az egész rendszert, mint kívülről bárki úgyhogy végeredményben jó döntésnek tartom, de mint az előbb is írtam: majd meglátjuk.

Az tuti, hogy jobb mint AVB :D
  • shevy
    nem szólt a játékosoknak októberben, hanem a vezetőségnek szólt
  • [HUN]FaTaL
    Guardiola azt mondta, már októberben szólt a játékosoknak, hogy hamarosan elhagyja a klubot.

És hivatalos lett, hogy jövőre Tito lesz az új edzőnk. Mivel senkit nem tudok, aki Pepet helyettesíteni tudta volna, ezért csak annyit mondok, hogy majd meglátjuk. :)

Nagyon sajnálom, hogy Pep lelépett. :(
  • kaposi1
    Akkor ez már régen el volt döntve, a többi csak színház volt.
  • tobias88
    Ezt nem értem. Most akkor Guardiola már most elmegy? Vagy ha nem, akkor miért kell egyből edzőt kinevezni, főleg őt!?
  • Zséé
    TITO VILLANOVA NUEVO ENTRENADOR DEL FC BARCELONA
  • Christian88
    Szerintem először várjuk meg ki lesz az edző. :)
  • [HUN]FaTaL
    Én is ettől félek. :(
  • tobias88
    Amúgy jövőre kiderül, hogy mennyi köze volt Guardiolának a Barca sikereihez. Remélem hogy nem sok, de sejtem hogy sok és ínséges idők várnak ránk
  • tobias88
    Valószínű.
    Játékosként nem keveset keresett, de edzőként is kapott a 4 év alatt egy 30 millát biztosan + prémiumok a címek után, amiből volt nem is 1.
    4 év alatt a 13 cím nem rossz, de jó lenne ha 14 lenne a kupával
  • LasDen #22716
    majd elmegy napszámba...
  • Rockynhooo
    és akkor miből lesz pénze? majd jól felkopik az álla
  • LasDen #22714
    bárki is legyen majd a MU edzője nem fog feleaddig sem maradni mint SAF...

Pep meg előbb pihenni megy mielőtt csapatot keresne...
  • Steve Downie
  • Botond #22712
    Legalább kiderült ki váltja Fergussont a következő 25 évre...
  • [HUN]FaTaL
    Jesszus

Inkább Bielsat hozzuk el a Bilbaotól.
  • kaposi1
    Úgy látszik már hivatalos.
    Guardiola távozik a Barcelonától!!!!