33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    lol Fabregas :D

Még a végén nem kell venni középhátvédet
  • bakkerman
    rossz nézni Pepet amikor mutatja a kamera...látszik az egész emberen hogy már nincs ott fejben...a közönség élteti,ahányszor feláll a padról rákezdenek,de mégis olyan leszarom,kedvetlen arcokat vág...
  • bakkerman
    Puyiiiii!!!!!!! Mindig örülök,ha a kapitány szerez gólt
  • tobias88
    Amúgy az a Valaki nagyon jó lenne ha Javi Martinez lenne, akinek fő szerepe van a Bilbao játékában. Kiválóan tud védekezni védekező középpályás létére, ami a Barcában hátvédnek feljogosítja

Csak 2 gond van vele. Első, hogy 30-35 millió, a másik meg hogy élete végéig lehet hogy Bilbao-s lesz...
  • bakkerman
    folyamatosan ezt a vidit nézem visszafele már egy 10 perce,de még mindig nagyon sírok Danin...hogy öltözhet fel így??? :DDDDD
  • bakkerman
    Sylar a hősökből

Cesc

dúrván hasonlítanak gecc :DDDD
  • tobias88
    Hát igen, erősítés el kellene. Szerintem egy újabb 6 kupás szezonra lenne alkalmas keret lenne az alábbi (posztonként azt is jeleztem, hogy mennyire fontos az illető a sorrendiséggel):

Kapus: Valdes, Pinto
    JH: Alves, Puyol, Adriano
    KH: Mascherano, Puyol, Pique, Valaki aki védekező középpályás is lehet
    BH: Jordi Alba, Adriano, Puyol
    VK: Busquets, az a bizonyos valaki, Mascherano
    KK: Xavi, Thiago, Iniesta
    TK: Messi, Fabregas, Affelay
    JK/JSZ: Iniesta, Villa, Pedro, Cuenca
    BK/BSZ: Sanchez, Pedro, Tello

Keita felőlem mehet oda ahova akar és szerintem menni is fog, mert Guardiola kedvence volt. Abidal-ban én meg már nem bízom sajnos, öreg ahhoz hogy ebből felálljon. Ez így egy 18as keret ami bőven fenntartható. Aztán a 2 védőn kívül jöhetne akár RVP is főleg, hogy Podolski megy az Arsenalba. Így Tello vagy/és Cuenca mehetne kölcsönbe.
  • bakkerman
    Alba mindenképpen kell,meg egy középső védő. Támadósorból nem szabad eladni senkit se,venni meg főleg nem,esetleg Cuencat kölcsönadhatnánk egy spanyol elsőosztályú csapathoz,ahol fix kezdő lenne
  • tobias88
    Már Alba hírek is jöttek, de több más is... Nso meg mindent megír amit a neten talál
  • XLVII
    Meg kellene mondani a vezetőségnek hogy nem elöl kell megerősíteni a csapatot hanem hátul, Alvest nem kellene eladni, ő mindig odateszi magát a meccseken.
  • bodajoci
    Jó lenne, ha nem széledne szét a csapat, csak azért, mert Pep elment.
  • bakkerman
    én se. Alapból nem illik bele az ő játéka a miénkbe,nem is lenne kezdő ha a Messi-Alexis-Villa hármas egészséges,a padra meg nem 30 milliós játékost kell vennünk. Én a távozókról olvasgattam az eurobarca fórumán,ott Alves,Pedro,Cuenca neve merült fel spanyol lapértesülések szerint. A brazilt vinné az Anzhi,és a City is. Majd meglátjuk mi lesz itt még nyáron!
  • XLVII
    NEM AKAROM :(
  • Jakuza001
    Szerintem sem tortent semmi olyan, amitol meg kellene botrankozni.
    Ilyen arovel azt is be kellene tiltani, hogy a karhjaikat magasra emeljek es egymasra ugraljanak egy gol utan.
    A tegnapi nem lepte at azt a keretet, amire azt lehetne mondani, hogy az ellenfel vagy szurkoloinak becsmerlese lenne.
    Ha fuget mutogatnanak az ellenfel szurkoloi fele, akkor az mas teszta lenne, de itt szo sem volt ilyenrol.

A csaptarol pedig, a maradek fordulokban ill merkozeseken pedig egy a cel, a kupa megszerzese es az, hogy Messivel minnel tobb golt rugassanak, hogy meglegyen a 67 gol es a golkiralyi cim.
  • bakkerman
    nekem nincs bajom az ilyen gólörömmel,inkább táncoljanak,és bohóckodjanak,mint mutogassanak a nézőtérre. Puyi meg egy igazi vezér,a mindenkori edzőn kívűl neki van a legnagyobb szava az öltözőben,és a pályán is,jogos amit csinált,ha ő úgy gondolta,hogy nincs helye a bohóckodásnak,akkor igaza van :)
  • kaposi1
    Egy végtelenül szimpatikus dolog volt amit tegnap láttam PUYOL-tol.
  • bakkerman
    nagy zsuga volt a tegnapi,grat a caspatnak! :) ÉS végre láttam egy jó Pedrot!!! Ha neki megy a játék,akkor zseniális dolgokra képes,sajnos idén nem volt formában,de jó volt látni végre tegnap,hogy jól mozgott :)
  • tobias88
    1. Real Madrid 35 29 4 2 112–30 +82 91
    2. Barcelona 35 26 6 3 104–26 +78 84
    3. Valencia 35 15 10 10 54–43 +11 55

2 éve mekkora dolog volt hogy a Barca 100 fölé ment. Kicsit vicces ez a táblázat így.
  • tobias88
    Én se értettem, hogy a szezon 2. felében hogy kerülhetett Cuenca és Tello Pedro elé a rangsorban. Ég és föld a különbség köztük, ha Pedro formában van (amit játék nélkül nehéz összehozni)
  • tobias88
    Ahhoz képest, hogy Messi azért nem ment el Guardiola búcsúztatójára, mert nem bírta volna ki sírás nélkül, bombaformában játszott. Ennyit számít ha van területünk.
  • Jakuza001
    Nem is ertettem, hogy a Chelsea ellen miert nem jatszattak.
  • [HUN]FaTaL
    Sima henger :)

Pedro is jókor lendül formába...
  • bodajoci
    Jól megszórták a Rayo-t :)
  • [HUN]FaTaL
    Tegnap írtam, tehát tegnap volt. :)

Végül nem láttam, mert megint faszkodik valamit a szolgáltató, most sincs tv, biztos az utcán szar megint a kurva oszlopon valami, úgyhogy a mostani meccset is streamen fogom nézni.javascript:document.newmessage.submit();
  • Sippie
    tegnap volt
  • Jakuza001
    ??? Ez mikor, mert en se ma, se holnap nem latok ilyen merkozest.
  • [HUN]FaTaL
    Ha valaki kiváncsi a fiatalokra (én lehet, hogy megnézem):

SPORT1
    19:45
    Labdarúgás (élő)

Spanyol másodosztályú bajnokság, 36. forduló, Celta Vigo - Barcelona B
  • Sippie
    najó, de azért előtte a fejünket fogtuk :D
  • bakkerman
    meg 13 trófea :DD
  • tobias88
    Jó, persze, de aztán jött 9 nyert meccs, aztán egy döntetlen, aztán 10 nyert meccs
  • tobias88
    Ezek alapján Villanovával megint jöhet egy jó időszak, de én Pep-nél pont úgy gondoltam, hogy alkalmas a posztra.
  • bodajoci
    Ez Pepnek a kedvenc dala. Mindig ezt hallgatták állítólag a döntő meccsek előtt, meg után, ha nyertek...többnyire nyertek
  • bakkerman
    ez a zene megy a vidiben is amit tegnap belinkeltem...alapból érzelmes dal,és azokkal a képsorokkal meg nagyon megható,amikor dobálják a srácok Pepet,vagy amikor Messivel,vagy Inivel pacsizik...
  • bakkerman
    érdemes visszaolvasni az Eurobarca forumában a Pep topikot,mennyire ment a kritizálás a kinevezése után,alkalmatlan,sötét idők jönnek,stb...
  • Sippie
    Guardiolánál se lehetett, főleg ahogy az első két meccsét kezdte :D
  • XLVII
    Nem kell ítélkezni elsőre, meglátjuk mit hoz a jövő. Villanova már nagyon régóta a háttérben dolgozik a Barcánál,soha nem lehet tudni mit hoz a jövő.
  • XLVII
  • bodajoci

Köszönjük Pep
  • [HUN]FaTaL

:DDDDDDD

#22748: Bocs elnéztem, azt hittem a Chelsea elleni tizenegyesről beszélsz.

Ehhez képest ha megadják Bojan gólját mi jutunk tovább, gondolom akkor igencsak másképp vélekednél.
  • tobias88
    Ha lehozza Xavit, akiről még az összes szurkoló is látta, hogy nem tud hozzá tenni a Meccshez, lehet hogy máshogy alakul. Sokszor nem cserélt Pep, mikor kellene.