33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Ferrari23 #22950 Mekkora lófing focival búcsúztatta a barca pep-et..... Szánalom ez a 2. félidő... -
Coco #22949 sanchez mikor vert utoljára gólt? ennyi erővel pinto is játszhatna a helyén :) -
#22948 Mennyire latvanyosan kilog ebbol a csapatbol, a Pinto es az Adriano.
Teljesen mas szinten jatszanak a tobbiek.
A Bilbao meg ugy tunik teljesen elfogyott a szezon vegere. Nem szoktak ahhoz hozza, hogy ennyivel tobb merkozest kell jatszaniuk egy szazonban. Tisztan latszodott a jatekosaikon, hogy meg 20 perc se telt el a merkozesbol es teljesen kifulladt nemelyikuk es kapkodta a levegot.
Ahogy szoktak mondani, ez egy masik kavehaz. Nem is ertem a Barcelona hogy birta ezt a megterhelest 5 even keresztul ennyi merkozesszammal, amihez a valogatott merkozeseket hozza se szamoltuk, pedig a spanyol valogatottnak a gerincet adjak. -
#22947 Úgy hiszem ezek után Pedro-t be fogja hívni Del Bosque a csapatba... -
#22946 szezon legjobb 3 perce, ellenállhatatlan a csapat -
#22945 Pedro -
#22944 Hajrá! :) -
bodajoci #22943 Ma este remélem szépen búcsúznak a fiúk Peptől :)
-
#22942 20+Keita szerintem nagyon kevés és szerintem nem csak én, de a Milan is így van vele. Mostanában a Milan inkább vett mint eladott, így Silva szerintem maradni fog, vagy csak irreális összegért jönne Barcába, pl Keita + 40 millió.
Javi Martinez középhátvédként is jó, és én az ő megszerzését könnyebbnek tartom valamivel és ő 35ért nagyjából elhozható lenne. -
#22941 hát az az igazi,de nekem tetszett az arany színű is,ami nem olyan régen volt,néha el kell szakadni egy picit a hagyományoktól :) mondjuk én azt nem értem honnan jött ez a lilás pinkes szín középre,persze tetszik,de szerintem a normál gránátvörös ugyanilyen kompozicióban "eredetibb" lenne -
#22940 Hát majd legfeljebb még nagyobb adósság jön össze :D -
IXEMGabeo #22939 csíkos mez az igazi:S -
#22938 Mindig van az a pénz... csak kérdés nekünk van-e annyi :D -
#22937 Én azt olvastam hogy Silvát nem engedik el, vagyis elengedik, az Olimpiára. Nagyon remélem hogy nem lesz belőle semmi, ha Shevchenko és Kaká után őt is elveszítem(jük), akkor nem tudom mit csinálok... -
#22936 majd kiderül,szerintem az EB-ig már nem lesz előrelépés ebben az ügyben,mindenki az EB utánra tartogatja az erőforrásokat,hátha feltűnik valami fiatal titán,vagy feljebb megy valakinek az ára. Kiváncsi leszek mit ügyködik majd Rosell és Galliani,ha valóban fő célpontunk a brazil -
#22935 Lehet én nem állok két lábbal a földön de Silvát nem engedném el semmi pénzért. A világ legjobb belső védőjének tartom. Keita valóban jól jönne, de már korántsem fiatal, 30on túl van, lehet lenne még 1-2 jó éve de jó lenne nem öreg rókákat igazolni ismét. -
#22934 háát,figyelj,20 millió+Keita? Keitanak feküdne az olasz foci,erősödne a középpályátok szerintem -
#22933 Viccnek tartanám ezt az ajánlatot. -
#22932 Javi Martinezből nagyon nagy játékos lesz,szerintem EB után tuti elviszik,de jelenleg rá nincs szükségünk. A Keita+pénz= T.Silva féle bizniszben én benne lennék,a Milannak szüksége van egy Keita tipúsú romboló,de ugyanakkor kreatív emberre,szerintem belemennének -
#22931 Amúgy én inkább Javi Martinezt hoznám, csak ugye a Bilbao-ból igazolni nehéz... -
#22930 Tudásra nagyjából egálban vannak, de mivel Thiago egy XavIniesta klón, ezért nem kéne elherdálni. Ráadásul nem szokása a Barcának a jó játékosait elcserélni, szóval ez annyira igaz mint Bale érkezése -
#22929 A Keita + pénz - Thiago Silva obban tetszik :D -
#22928 felröppent egy Thiago Silva-Thiago Alcantara csere,de rohadt nagy kamunak hangzik,a Milan piszokjól járna az tény -
#22927 Két nap múlva Copa del Rey döntő! Igazából még fel sem fogtam,hogy most fogjuk látni utoljára Pepet a kispadon,lehet hogy örökre,lehet hogy nem,ki tudja?! Már előre félek attól,hogy megfogom könnyezni a meccs végét,akár nyerünk,akár nem,biztos dobálni fogják őt a srácok,és ünnepeltetni...:( -
#22926 a védelem se lesz rossz,így hogy Ramos az EB idejére mentesül Mourinho faszságai alól,visszanyerheti emberi énjét,és nem egy patkány módjára fog a pályán mozogni,hanem a Barcasokkal összefogva 1 célért fog küzdeni. -
#22925 Ha Pedrot leveszed, akkor is van elég csatár. :) És gondolom még van, aki be lett hívva, de nem soroltam fel. -
#22924 Pedro nem lesz ott, nem hívja be Del Bosque elvileg... -
#22923 Legalább pihennek a következő szezonra. Amúgy szerintem nem lesz ott gond. Ott lesz Pedro és Torres (mindketten kezdik visszanyerni a formájukat) és David Silva sincs rossz formában. Plusz Soldado, Llorente. Csatárfronton nem lesz gond.
Középpálya megoldott (Alonso, Busquets, Fabregas, Xavi, Iniesta, meg még akiket fel sem soroltam) :D Mondjuk a védelem megérezheti Puyol hiányát. -
#22922 Villa nem lesz ott az EB-n és Puyol sem, szóval a Spanyolok meglehet hogy leszerepelnek bár a Bilbaoból most be lehet építeni Llorrentét és Javi Martinezt is -
A hazai viszont nagyon jó! -
Tréning póló, jobb lett volna idegenbeli meznek :D -
#22919 Biztos ízlésficamom van, de nekem mindkét mez rohadtul tetszik, igazán extrém. :) A hazai is marha jó. -
#22918 Mou 2016ig hosszabbított. Mit ne mondjak, nem örülök neki hogy Spanyolhonban marad Mr. Beképzelt Tuskó. -
nekem nagyon tetszik emberek!! :D -
#22916 Nekem a hazai mez tetszik, szebb, mint az idei volt. De ez a sárga valami förtelmes :D -
#22915 Hazai se különb. Pedig volt egy fake mez, ami hajazott a horvátokéra, az gyönyörű volt. -
#22914 Az idegenbeli valami iszonyat hányadék :D -
#22913 tetszik,hogy picit szakítottunk a hagyománokkal,nem lesz csíkos a mezünk,de lehet ez egy új korszak kezdete is,immáron Titoval :) Jövőre ilyenkor ebben a mezben fogja Carles a magasba emelni a bajnoki trófeát,és ki tudja,talán a BL-ét is? :))) MÉS QUE! -
#22912 -
gyönyörű!