33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• IXEMGabeo
    Messi parádézott

Van még kérdés hogy ő-e a legjobb játékos manapság?

Mérföldekre van tőle lemaradva Roni, aki szintén nulla volt ma a Németek ellen
  • bakkerman
    sokan elsőre itélkeznek felette,pedig a világ egyik legmagabiztosabb,és legjobb szűrője Busi!
  • bakkerman
    Pique szerint Alban látszik a fokozott érdeklődés a részünkről,amióta együtt van a spanyol keret az EB miatt,egyre többet keresi a Barcas játékosok társaságát,és nagyon felszabadultan,de ugyanakkor kő keményen odateszi magát minden edzésen,és nagyon jó kedélyű. :)
  • bakkerman
    Ma van Masch születésnapja,Isten éltessen mikiegér!
  • bakkerman
    Puyi nem szeretk kiöltözni ezt már tapasztalhattuk párszor :D
  • tobias88
    Puyol nincs a képen, de szerintem ő a szokásosban van

• bakkerman
    tipikus olyan játékos egyébként,aki egy bizonyos bajnokságra "született". Nálunk jó lehet,feküdne neki a stílusunk,és végre balszélen is lenne egy futóbolondunk :D
  • szucsy89
    Szerintem nem olyan jó. Nem véletlenül nem kellett a Juvénak sem, de majd most az EB-n kiderül mit tud.
  • bakkerman
    a srácok eleganteba nyomják

egyébként a sport.es szerint megvan a megállapodás a Valenciaval,Jordi Alba 12 millióért érkezik,záradékokkal ez még növekedhet. Remélem tényleg így van,és akkor a spanyol-olasz meccsen már képzeletben Barca mezben fogom nézni a gyereket! :)
  • bakkerman
    spanyol meg olasz lapok szerint is Sebastian Giovinco neve felmerült nálunk. Idén a Parmaban 36 bajnoki 15 gól,16 gólpassz. Nézegettem videókat a srácról,jól mozog,jól passzol,és nagyon lendületes,szélen,és középen is bevethető. Alexisnél idén láthattuk,hogy akinek a kemény oalsz fociban is megy a játék,annak spanyolban is fog! Kiváncsi vagyok erre a történetre,nekem szimpatikus ez a srác
  • bakkerman
    Manuel Llorente, a Valencia elnöke elismerte, hogy a Barcelona érdeklődik Jordi Alba iránt, arra ugyanakkor még várni kell, hogy eredményes megbeszélésekről tudósíthassunk. A klubvezető szerint ugyanis egyelőre nem került sor egyeztetésekre, és várhatóan a következő napokban sem fogja elsietni ezt a két klub.

Ettől függetlenül persze minden esély megvan Jordi Alba megszerzésére, a kérdés inkább az, hogy mikor konkretizálódhat az átigazolás, és mennyi pénzébe kerülhet mindez a Barcelonának.
    „Egyelőre nem tárgyalunk. Feltételezem, hogy a Barcelona érdeklődik Jordi Alba iránt, de a mai napig nem került sor tárgyalásokra. Egyelőre fejben nem is ezzel az üggyel foglalkozom” – nyilatkozta röviden Manuel Llorente, így feltételezhető, hogy az ügy nem fog komolyabbra fordulni az Európa-bajnokság előtt, illetve a kontinenstorna alatt.

Ez annyiban mindenképpen a Barcelona helyzetét rontja, hogy ha Alba jó teljesítményt nyújt a Eb-n, úgy a piaci értéke felértékelődhet.

nem értem mit tökölnek Zubiék,15-ért hozható lenne,ezt Valenciában kijelentették már egyszer,és van más érdeklődő is,pl.: a Milannal is ott van a kalapban a neve a srácnak,egy esetleges jó EB után meg még drágulna is...most kéne lépnünk,ismerik Rosellék Albát,fölösleges várni!
  • bakkerman
    jó viszonyban van a két klub,szerintem péntekig megszerezzük,és EB után bemutatják Zubiék :))
  • [HUN]FaTaL
  • bakkerman
    hivatalosan is megkezdődtek a tárgyalások Jordi Alba ügyében,a csapat vezetői szeretnék lezárni a transzfert még az EB-ig,Valenciaban inkább azt várják,hogy dobbantson az EB-n,és elgalább 20 milliót kérhessenek,de ha most megadjuk a 15-öt,akkor miénk.
  • bakkerman
    sose feledünk!

PEP GUARDIOLA!

A MESTERÜNK!
  • minimize
    majd levonjuk a Fabregas-üzlet fennmaradó részéből.
    ahogy olvasom, meg sem érne ennyit, szal' (remélem)felejtős Londonnak a srác.
  • bakkerman
    Tito nem akar csatárt igazolni,bízik Villaban,védők az elsődleges célpontjai. Abi orvosa szerint csakis rajta múlik,hogy visszatér-e a pályára!! Ami kurvajó hír!!! ABI22
  • bakkerman
    Cuenca ügy szerintem ejtve,3-4 hónapra lesérült,Thiago 2 hónap.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem soha nem fog beférni ebbe a csapatba, 10 millióért meg az évszázad üzlete :D
  • bakkerman
    21 éves,későn került fel,technikailag,tudásban már jobb nem lesz,csak tapasztaltabb. Felőlem mehetne,de ne egy Arsenalba,ahol 3 meccs alatt összetörnék,hanem menjen egy Osasunaba,kölcsönbe opicóval.
  • tobias88
    Főleg hogy sérült jelenleg. 10 misit bőven nem ér meg, vagy ha csoda folytán igen, akkor egy 30 misiért visszavásárlási opció bele a szerződésbe és kész.
  • [HUN]FaTaL
    Arsenal are interested in winger Isaac Cuenca (21). Already asked for him in January, scouting continued. 10M fee. Vilanova decides. [sport]

10 millió? Vigyék :D
  • bakkerman
    igen igen,Torres zsákbamacska,hogy fog muzsikálni így friss BL győztesként,Llorente-ből szerintem nagyon sokat kivett ez a Bilbaos tavasz,nála benne van a lehetősége egy leszereplésnek :S De hátha összejön a címvédés!!
  • tobias88
    Semmi ilyen nincs a linken, ne menjetek rá, máshova is beírta.

u.i.:Te miért vagy bugyuta?
  • bodajoci
    Soldado még tényleg kellett volna...
  • bakkerman
    végleges spanyol keret:

Kapusok: 1 Iker Casillas (Real Madrid), 12 Victor Valdés (Barcelona), 23 Pepe Reina (Liverpool)
    Védők: 17 Álvaro Arbeloa (Real Madrid), 5 Juanfran (Atlético Madrid), 15 Sergio Ramos (Real Madrid), 3 Gerard Piqué (Barcelona), 2 Raúl Albiol (Real Madrid), 4 Javi Martínez (Athletic Bilbao), 18 Jordi Alba (Valencia)
    Középpályások: 16 Sergio Busquets (Barcelona), 14 Xabi Alonso (Real Madrid), 8 Xavi Hernández (Barcelona), 6 Andrés Iniesta (Barcelona), 20 Santi Cazorla (Málaga), 13 Juan Mata (Chelsea), 21 David Silva (Man. City), 10 Cesc Fabregas (Barcelona)
    Támadó: 22 Jesús Navas (Sevilla), 7 Pedro Rodríguez (Barcelona), 19 Fernando Llorente (Athletic Bilbao), 9 Fernando Torres (Chelsea), 11 Álvaro Negredo (Sevilla)

Pedro csak bekerült!
  • bakkerman
    Bartomeu szerint nincs szüksége a csapatnak több új játékosra a nyár során,elég erősek leszünk ezzel a kerettel is ha felépülnek a sérültjeink. Szóba jött Neymar neve,arra annyit mondott,hogy őt 2014-ig szerződés köti a Santoshoz,addig marad...Az új edző(Tito) dönthet arról,hogy neki kellenek-e új játékosok. cikk
    én azon a véleményen vagyok,hogy azért egy balhátvéd mindenképpen kell,és jól jönne egy középhátvéd is. Így a védelembe bekerülne 2 friss,motivált játékos,akik versenyhelyzetet teremtenének hátul! Középpályánk remek,van egy csiszolatlan gyémántunk,Thiago,aki jövőre REMÉLEM már zsinórban fogja játszani a meccseket kezdőként,és ott van Cesc is,akit jövőre hajtani fog a vágy,hogy bajnok legyen a Barcaval! Támadósorunk is jó,felépül Villa akkor lesz egy Leo-Villa-Alexis triónk,ami nagyon gyilkos,főleg a bajnokságban. De sok minden függ a távozóktól,hogy lesznek-e egyáltalán,és ha igen,kik...az EB után felgyorsulnak majd az események :)
  • bakkerman
    hehe :DDD
  • bakkerman
    szép videó :(

Tito,te jössz!
  • [HUN]FaTaL
  • tobias88
    Soldado nem megy az EB-re, Del Bosque nem normális az már biztos...
  • Gaba94
    Szia bakkerman! Ha minden igaz nem rég küldtem neked egy pü-t. Megkaptad? :)

bocsi az offért!
  • tobias88
    Felesleges is főleg úgy, hogy bármilyen 1-2 hetes sérülés az EB részvételedbe kerülhet hiszen 2 hét múlva EB és ki tudja, hogy az 1 hetes sérülésed meg e gyógyul addigra és kerethirdetés pár nap múlva lesz.
  • bakkerman
    Campeones!! :)

• bakkerman
    14...

Gracies Pep!
  • bodajoci
    Jó volt ez így, hülyeség lett volna megszakadni 3 gól után. Szép búcsú Peptől, sokat köszönhet neki a csapat, meg mi is
  • dienesoft
    Azért szerintem szép volt a búcsú, a végén erős spórolással.
    Köszönjük Guardiola.
  • Ferrari23
    Hát attól még messi futhatott volna, meg a brazil alakulat :D Közük nem lesz az EB hez :D
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom nem akartak lesérülni az EBre...
  • Ferrari23
    Simán gálázhattak volna erre játszanak egy ennyire szánalmas, fos kritkán aluli passzolgassunk hátul meccset.... :D:D Lehet csak szerintem fos ez így, de mind1 :D

Grat amúgy!