Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thierry Henry, amikor ismét meglátta az Arsenal trófea vitrinjét:
"Wááó. Pont ugyanolyan, mint amikor itt hagytam!"
fail ASD:ASA:ASSAF
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
1. Pep Guardiola Barcelona 201
2. José Mourinho Real Madrid 112
3. Sir Alex Ferguson Manchester United 107
4. André Villas-Boas Chelsea 78
5. Roberto Mancini Manchester City 45
6. Muricy Ramalho Santos 20
7. Ivan Jovanovics APOEL Nicosia
11
Jorge Luis Sampaoli Universidad de Chile 11
9. Domingos Paciencia Sporting CP
10
Jorge Fossati Al-Szadd 10
Jupp Heynckes Bayern München 10
12. Arsene Wenger Arsenal 9
13. Ralf Rangnick Schalke 8
Ricardo Alberto Gareca Vélez Sarsfield 8
15. Nabil Maalul Espérance Tunisz
7
16. Diego Vicente Aguirre Penarol 6
Jürgen Klopp Borussia Dortmund 6
18. Víctor Manuel Vucetich Monterrey 5
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Spanyol Király Kupa, nyolcaddöntõ odavágó
Barcelona, Camp Nou
64.124 nézõ
Vezette: Fernández Borbalán
FC Barcelona: Pinto; Alves, Mascherano, Piqué, Puyol, Sergio Busquets, Xavi, Thiago; Cuenca (Alexis Sánchez, 74’😉, Cesc (Keita, 87’😉 és Pedro (Messi, 59’😉.
Osasuna: Riesgo; Damià, Lolo, Sergio, Raitala, Timor, Nekounam, Cejudo (Lamah, 68’😉, Annunziata (Ibrahima, 84’, Lekic és Roberto Torres (Puñal, 71’😉.
Gólok: 1-0: Cesc, 14’ 2-0: Cesc, 18’. 3-0: Messi, 72’. 4-0: Messi, 91’.
Visca El Barça!
Meg igy is rizikos volt par stabil kezdot a vege fele a palyan tartani.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
22.00 Barcelona-Osasuna
tv: Sportklub, Digisport Plus
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Mar nagyon tele van a hocipom, hogy csak olyan csatornakon adjak a merkozeseiket amiket eddig neztem, amit nem tudok fogni.
"Nyugalom, tudom, mit csinálok. Amikor majd meghozom a döntésemet, akkor elsõként az elnöknek fogok szólni" - szólt ismét a szerzõdéshosszabbításáról Guardiola, aki szerint vele ellentétben "a B keret játékosaival, valamint Pintóval és Abidallal azért folynak már most komolyabban a tárgyalások, mert õk nagyon fontos láncszemei a csapatnak a jövõre nézve."
A spanyol média szerint Bielsa lehet Pep utódja
"Tudjátok pontosan, hogy mit gondolok Bielsáról. Nincs semmiféle kétségem afelõl, hogy remekül végezné a feladatát a Barça élén. Mindennel rendelkezik ahhoz, hogy sikeres legyen ennél a klubnál" - reagált arra a felvetésre Guardiola, mely szerint Marcelo Bielsa venné át a helyét a Barcelona élén, amennyiben a távozás mellett dönt. Spanyol lapinformációk szerint ez 2013 nyarától lenne lehetséges, ám természetesen errõl egyáltalán nem beszélt Guardiola.
Messi szerepeltetése
"Nem kérdeztem meg Messit, hogy játszani akar-e szerda este, mert tudom, mit válaszolna. Leo mindig pályára akar lépni, ám én vagyok az, aki eldönti, hogy végül ezt megteheti-e vagy sem. Nem csak Leo van ezzel így egyébként, megkérdezhetném akár Maxwellt, Adrianót vagy Iniestát is, mindannyian játszani akarnak. A szerdai nap folyamán fogok dönteni."
Az Osasuna fejlõdött a tavalyi év óta
"Nem hiszem, hogy ezt komolyan gondolja, nem hiszek Mendilíbarnak. Biztos vagyok benne, hogy komoly célokkal érkeznek, és nem feltett kézzel. Sokat fejlõdtek a tavalyi év óta, edzõjük egy karakter, aki a nehézségek ellenére is megtalálja a helyes utat a kiváló mentalitása miatt. A 8-0-ás gyõzelmünk semmit sem jelent erre a mérkõzésre nézve, mivel egyrészt ez egy kupameccs, másrészt az a találkozó már hónapokkal ezelõtt volt."
Jonathan Soriano pótolja Villát?
"Felmerült a lehetõség, hogy Soriano véglegesen felkerül az elsõ csapathoz, mivel megüti ezt a szintet, ez nem kétséges. Óriási hátrány viszont a számára, hogy ha felhívom, már nem szerepelhet a B csapatban. A hónap végéig dönteni fogok a személyét illetõen."
----------------------------------------------------------------
FC Barcelona – Osasuna:
Spanyol Király Kupa, nyolcaddöntõ odavágó
Barcelona, Camp Nou
22:00
Vezeti: Fernández Borbalán
Barcelona: Pinto, Alves, Piqué, Fontás – Busquets, Xavi, Thiago, Rafinha – Cuenca, Pedro és Fábregas.
Osasuna: Riesgo, Damiá, Flano, Lolo, Raitala – Timor, Nekounam, Cejudo, Anunciatta, Lamah – Lekics.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az a kurva vicces,hogy nem VV nyert,10/11-es szezonban 44 tétmeccsen kapott 25 gólt,ebben a szezonban 26 meccsen 16-ot kapott,évrõl-évre Zamora díjas,csapatával a toppon van,Casillas több gólt kapott tavaly,Neuer 2. helye vicc kategória,én azt Casillasnak adtam volna,Buffon is mit keres ott a top 5-ben. Nálam VV-Casillas-Van der Sar a top 3
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
1. Iker Casillas (Real Madrid; Spanyolország) 248 pont
2. Manuel Neuer (Schalke/Bayern München; Németország) 130
3. Víctor Valdés (Barcelona; Spanyolország) 114
4. Gianluigi Buffon (Juventus; Olaszország) 63
5. Petr Cech (Chelsea; Csehország) 41
6. Fernando Néstor Muslera (Lazio/Galatasaray; Uruguay) 34
7. Joe Hart (Manchester City; Anglia) 26
8. Julio César (Internazionale; Brazília) 23
9. Justo Wilmar Villar (Valladolid/Estudiantes La Plata; Paraguay) 17
10. Edwin van der Sar (Manchester United; Hollandia) 16
Kicsit viccnek érzem, hogy az idén sokszor trágya teljesítményt nyújtó Casillas megint nyert. Neuer sokkal jobb volt, de talán még Valdes is (bár az egyetlen hibája az évben a Madrid ellen pont, nem kellett volna)
fotográfik kolomp edisön :D