33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#23191 augusztus 1től van ez a szezon + tavaly ronaldo-nak akarta adni Mou mert aranylabdás lett -
#23190 legkorrektebb végeredmény az lenne,ha ők hárman alkotnák a dobogót -
#23189 kapja már meg inkább vmelyik spanyol
casillas,xavi,iniesta -
#23188 Xavi-Iniesta kettősből kell hogy valaki megkapja. Ronaldo egy bajnoki címre nem fog lasztit kapni,ebben biztos vagyok. -
#23187 Szerintem Xavi is. -
IXEMGabeo #23186 megérdemelné már egy spanyol. Iniesta vagy Casillas az, aki teljes mértékben megérdemelné -
#23185 Olyané valóban nem lehet. Messi viszont nyert ezt-azt :D Plusz minden eddiginél több gólt lőtt egy szezonban.
De egyébként Iniesta is esélyes szerintem, az EB legjobb játékosa lett, ha jól emlékszem. -
#23184 a felsoroltak közül 3 az előző naptári évben volt, kettő pedig gólkirályi-cím, amire nem adtak még aranylabdát. bár lehet idén kivételt tesznek -
#23183 ja bocsi,az lemaradt,hogy ezzel Leo-t akarta támadni,de szerencsétlennek nem sikerült -
#23182 Mourinho az ESPN-nek: Az Aranylabda nem lehet olyan játékosé, aki nem nyert semmit a szezonban.
Spanyol kupa,Klub VB,spanyol szuperkupa,európai szuperkupa,spanyol bajnokság gólkirály,BL gólkirály.
any problem? -
#23181 fix időpontok az első három fordulóra:
aug. 19 21 óra Barca-Sociedad
aug. 26 19 óra Osasuna-Barca
szept. 2 20 óra Barca-Valencia
9 pont elvileg simaügy kéne hogy legyen,esetleg a Valencia ellen szenvedhet meg a csapat -
#23180 Gamper kupán remélem nem a nagycsapat fog játszani, mert előző nap lesz bajnoki meccs. Amúgy meg Messit is behívták az argentín csapatba augusz 15.ére, szóval ő sem pihenhet... -
#23179 Masch hosszabbított!
-
IXEMGabeo #23178
Rendesen megy az edzés! -
bodajoci #23177 Már helyretették, visszaállították kb egy héttel ezelőtti állapotba :) Sok volt az a nyolc -
bodajoci #23176 nem ízlett :) -
bodajoci #23175 Jah én is csak néztem először, lehet nem ízlatt a 8:0 vkinek :D -
#23174 Valami Kadhafi barát felnyomta az eurobarca-t -
IXEMGabeo #23173 Xavi és Ronaldo együtt nyaralnak -
#23172 ma 15:40 Duna TV-n Spanyolország-Japán ! -
#23171 Most nézem, megsérült a meccs előtt, így már érthető a dolog. -
#23170 Dehogy, vicceltem. Én az amerikai túrákat is utálom mikor csinálják. Meg pl a szemét spanyol szövetség is pénzszerzés miatt betervezett egy meccset augusztusra, ott a pénz fontosabb úgy látszik, learatják a spanyol csapat termését -
#23169 Még jó, h nem te vagy a döntéshozó...
Ennyit ér neked a világ legjobb játékosa és az arany tojást tojó tyúkotok, hogy 1.5 m- ért kockáztatnád az egészségét? Hát én 100 m ért sem kockáztatnám a Chelseaből senki egészségét főleg egy rohadt felkészülésin... -
#23168 1 percet azért kibírt volna, akkor is kezdő. 1,5 millió bukta -
Gaba94 #23167 Hivatalos: Pinto - Alves, Mascherano, Bartra, Adriano - JDS, Espinosa, S. Roberto - Afellay, Alexis, Deulofeu
Tito első meccse :) A támadó trióra nagyon kíváncsi leszek! Deulofeu -
#23166 akkor másfél millió euróról csúszik le a klub,a Hamburg ennyit fizetett volna ha Messi kezdőként pályára lép. De amúgy jobb is,ha most még nem játszik,nem kéne megkockáztatni egy esetleges nagyobb sérülést! -
Gaba94 #23165 "18:00-tól adja a Sport1 ÉLŐBEN a meccset,hajrá!"
és tényleg. ezt nem is tudtam. köszi az infot! :) -
Gaba94 #23164 Messi nem utazik -
#23163 Tito Vilanova hétfő kora este kijelölte a Hamburgba utazó keretét, melyben az első keretből 10 játékos, a B csapatból pedig 12 futballista található. Fontás, Villa és Puyol még mindig nem kapták meg az orvosi engedélyt a játékra, így rájuk nem számíthat Vilanova vezetőedző, mint ahogy Cuenca és Thiago sem bevethetőek, hiszen egyelőre még mindketten a rehabilitációjukat végzik. A Hamburgba való megérkezés után Alexis és Adriano fognak sajtótájékoztatót adni Vilanova mesterrel egyetemben. A 22 fős utazó keret: Pinto, Alves, Bartra, Muniesa, Dos Santos, Alexis, Messi, Mascherano, Afellay, Adriano, Oier, Ilie, Sergi Roberto, Deulofeu, Rafinha, Juan Ángel Román, Sergi Gómez, Lobato, Patric, Planas, Balliu és Espinosa.
18:00-tól adja a Sport1 ÉLŐBEN a meccset,hajrá! -
#23162 öreg messi nem szórakozik
-
#23161 Gerard Deulofeu iránt érdeklődik a Pool meg a QPR is. Tito egyelőre nem döntött felőle,hogy az első keretben vagy a B csapatban fog szerepelni ősszel,de jelenleg a felnőtt csapatnál edz. Aki látta az U19-es EB-n játszani pár hete,azoknak nem kell bemutatnom,hatalmas kincs a srác,nem szabad eltékozolni! -
#23160 De legalább nincs neki a sámlis probléma a nőkkel -
#23159 jaja,mondjuk Leohoz képest nem nehéz nagydarabnak lenni :DDD szegény barátnője nem hordhat magassarkút se...:DDDDD -
IXEMGabeo #23158 jó nagydarab Messihez képest!:D -
#23157 nem csipázom Jamest,de óriási kép,ezért berakom :D
-
#23156 Az FC Barcelona már szerdán bejelentette, hogy Agostinho Cá és Edgar Ié ügyében megegyezett a portugál Sporting Lisszabonnal, ám a szerződés aláírására csupán pénteken kerülhetett sor, miután mindkét játékos átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton. Cá és Ié négy esztendőre írtak alá a Barçához, melynél egyelőre a B keret játékosai lesznek, ám ha felkerülnek az első csapathoz, úgy a kivásárlási áruk 12 millió euróról 30 millióra emelkedik.
Agostinho Cá és Edgar Ié számára ez a hét remekül végződött. Előbb a Barça szerdán bejelentette, hogy megegyezett a két játékos ügyében a portugál Sporting Lisszabonnal, majd pénteken Cá és Ié aláírták a négy évre szóló kontraktusukat. A gránátvörös-kék egyesület egyelőre a B keretben számol Cával és Iével, ám természetesen nyitva áll előttük az első keret kapuja, ha úgy teljesítenek.
Pénteken Cá és Ié előbb a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzőközpont orvosi részlegébe mentek, hogy elvégezzenek rajtuk egy sor vizsgálatot, majd miután mindent rendben találtak náluk az orvosok, mindkettejük aláírta a már említett, négy évre szóló kontraktusát a katalán klubbal.
A dokumentumok szignózásánál a klub részéről Josep María Bartomeu alelnök, Jordi Mestre utánpótlás-igazgató és Narcís Julià, az egyesület professzionális labdarúgásának a koordinátora voltak jelen. A kontraktus értelmében Cá és Ié kivásárlási ára a B keretnél 12 millió euró lesz, ám amennyiben felkerülnek az első csapathoz, úgy ez az összeg 30 millió euróra fog emelkedni.
A szerződés aláírása után érthetően mindkét játékos rendkívül boldogan nyilatkozott a Barça TV kameráinak. Cá kifejezte boldogságát, hogy"a világ vitathatatlanul legjobb együttesének" a tagja lehet, illetve amikor az erősségeiről kérdezték, a fejjátékát, az összjátékát és a labdaszerzései képességeit emelte ki. A sérüléséből gyógyuló Ié pedig, aki saját magát egy "agresszív és rendkívül gyors" játékosnak tartja, elmondta, hogy "megtiszteltetés és egyben egy álom beteljesülése ez a szerződés."
Üdv!
-
#23155 Official: Barcelona have closed the 2011-2012 season with a record profit of 48.8M -
pett3rson #23154 Azért megnézném, hogy hogy strandol egy Ibiza-i nyilvános strandon :) bár lehet a sok drogos nem ismeri fel a "kisgyereket" :D
Inkább valami kibérelt kecóban nyomhatja aminek van saját strandja....futja a zséből :) -
#23153 Leo
„Remélem, mindent visszaszerzünk. Ez a célunk. Tudjuk, hogy nagyon nehéz a feladat, de maradt bennünk tüske a Chelsea ellen elbukott BL-elődöntő miatt – ahol a visszavágón büntetőt hibáztam –, és a bajnoki versenyt tekintve a Reallal szemben, amikor kikaptunk a Camp Nouban.”
Saját teljesítményét és játékát illetően azt mondta: célja, hogy minden évben fejlődjön, vagy sikerüljön kijavítani a hibáit.
„Remélem, az előttünk álló idényben elkerülnek a sérülések, és játékra alkalmas állapotban leszek minden mérkőzésen. Igyekszem nemcsak gólokkal, hanem játékosként is még jobban segíteni a csapatot. Remélem, van még lehetőség a további fejlődésre.”
Az argentin tartalmas nyaralást tudhat maga mögött. Amíg európai csapattársai a lengyel-ukrán közös rendezésű Eb-n izzadtak, addig ő a válogatottbeli kötelezettség mellett kiélvezte a szabadság és népszerűség minden ízét: amerikai gálameccseken lépett pályára, mexikói és ibizai strandokon lubickolt.
„Már szerettem volna kezdeni, én nem szoktam hozzá az olyan hosszú vakációhoz, mint idén. Én szeretek edzeni, játszani, alig vártam, hogy visszatérjek.”
A Barcelona már az új vezetőedző, Tito Vilanova irányításával kezdte meg a szezont, akiről Messinek régi emlékei vannak.
„Tito már akkor nagyon sokat segített nekem, amikor gyerek voltam. Soha nem gondoltam, hogy majd a felnőtt csapatnál találkozunk, de nagyon boldog vagyok, hogy így alakult.”
-
#23152 nagy penge a srác,olyan cselei vannak,meg megindulásai,öröm focit játszik a gyerek! érdemes lesz foglalkozni vele!