Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
cesc fábregas
Málaga, La Rosaleda
18:00
Vezeti: Undiano Mallenco
Tv: Sport 1 élõben
Málaga: Caballero, J. Gámez, Demichelis, Mathijsen, Monreal – Maresca, Duda – Cazorla, Juanmi, Isco – Rondón
Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Busquets (Mascherano), Xavi, Iniesta – Cesc, Messi, Alexis Sánchez
2. középpályás labdajáratással lehet próbálkozni,de amit írtál,csak ideig-óráig tudnak ellenünk labdát birtokolni az ellenfelek
Az arany pedig nem megfelelo. A kisebb csapatok ellen persze nem szivjak annyira fel magukat a jatekosaink, igy sokkal alacsonyabb szinvonal is eleg.
Na de egy BL vagy Classico szintu merkozesen ez nem jellemzo rank.
A bajnoki merkozest sem azert veszitette el a Madrid, mert elfaradt a letamadasban. Loturot, buta modon visszahuzodtak a felpalya moge 15 perc elteltevel es hagytak jatszani a Barcat, aki elt is a lehetoseggel es felallast valtott, mert ugy mar eleg volt 3 ill. neha ket vedo is. (Teszem hozza akkor sokkal jobban jatszott a Real es sokkal batrabban is)
Velemenyem szerint agressziv letamadassal kell periodusonkent megzavarni a precizios jatekunkat. Nem mondom hogy egyszeru, mert hihetetlenul technikas jatekosaink vannak es meg tudjak sokszor oldani az 1 v 1 szituaciokat is. De egy Realnak akkor is szerintem az ilyen taktika mint a szerdai szegyen es mindenki radobbenhet ara, hogy az allitasaik arrol, hogy Guardiola csak makos stb es Mourinho a zseni nem fedi az igazsagot.
Es mint irtam a szerdai felallas a portugalra is eleg szegyen.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Szerintem jelenleg 2 módon verhetõ a Barca:
1 - Kontrákkal, de ehhez nagyon jól mûködõ védelem, és sok szerencse kell.
2 - Amit Te is írsz: ha megpróbálod uralni a kp-t ellenük.
A második jelenleg kb lehetetlen. Egy-egy meccs egy-egy szakaszában elõfordulhat, de az is inkább csak azért van mert a Barca nem akar igazán játszani, vagy nem kipihentek stb. Nem igazán lehet felvenni ezzel a kp-val a versenyt.
MU-s haverjaimnak is 10 perc után megmondtam, hogy min. 2-3 góllal kikapnak a Bl döntõn ha továbbra is ezt játsszák. Sõt talán itt is írtam vmelyik topikban. Úgy is lett.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amugy megneztem neked, pontosan $71.99 az ara.
Ha jol lattam akkor par focinadrag ara is le van ertekelve 40-rol, 20 dollarra es par sportszar is 16-rol, 6 dollarra.
A szerdai merkozesre visszaterve, amint lattam, hogy milyen gyavan focizik a Real (nyilvan edzoi utasitasra) es nem is nagy igazan a pressing a tamadoteruleten, tudtam, hogy kontrabol nem fognak megverni minket.
Probaltak ugyanazt a taktikat eljatszani, mint az Inter masodik merkozesen 5 vedovel, 4kp-val es egy ekkel (CR), akinek ugyanazt a feladatot jelolte ki a mûringyó, mint anno Eto'o-nak, hogy lepjen hatra Messi oldalan vedekezni.
Pedig akkor sem mukodott, nem is ertettem, hiszen akkor is 1:0-ra megvertuk a csapatat, raadasul csak a bironak koszonhettek, hogy tovabbjutottak, mert valljuk meg Yaya hasat nezte a kezenek.
Nem is ertettem. Sot kifejezetten szerintem egy Realtol hazai palyan ez a hozzaallas barmilyen edzo reszerol sem megfelelo.
Egy RM-nek hazai palyan vegig nyomas alatt kell tudnia tartani az ellengfelet, meg egy Barcelonat is, de legalabbis mindent megtenni a gyozelemert tamadojatekkal. Egy Barcelona ellen ongyilkossag kontrara jatszani szimplan, mert annyira uralja a jatekot a labdatartassal, hogy nagyon keves jo eselye van az ellenfelnek.
Raadasul ongyilkossag olyan tamadok mellett mint Messi,Iniesta es sorohatnam a neveket, akik barmilyen helyzetbol egy villanassal tudnak golt szerezni.
Szerintem szerdan a portugal leszerepelt, gyavan es otlettelenul kuldte a palyara a csapatat. Nem meltoan egy ilyen multtal rendekezo csapathoz, mint amilyen a Real Madrid.
fotográfik kolomp edisön :D
klikk
Sajnálom Zidanet, és igazából az egész Realt. Mindig is szerettem õket (hiába a legnagyobb rivális), de amióta murinnyó ott patkánykodik, nagyon ellenszenves lett az egész brigád. Casillas egyedül nagyobb ember a szememben, mint a csapatuk többi tagja együttvéve. Szerintem õ szenved a legtöbbet és rendesen õ szégyenkezik a többiek miatt...
Pep Guardiola szerdán ünnepelte a 41. születésnapját, amikor is csapata meglepte õt a Real Madrid újabb legyõzésével, így kisebb ünneplésre már akkor is volt mód, de a jó eredmény hatására a tréner csütörtökre is megszervezett egy összejövetelt. Erre csak az edzõkollégák voltak hivatalosak, a játékosok ezalatt az idõ alatt szintén együtt ebédeltek, és a La Masía új ebédlõjét próbálhatták ki.
A hír persze nem ez, sokkal inkább az a fontos, hogy mi történt Guardiola ebédjén. A tréner a közvetlen társaságban ugyanis tartott egy kisebb beszédet, és ennek során egyértelmûen arra utalt, hogy tervei szerint maradni fog a Barcelona vezetõedzõje jövõre is.
Mint ismert, Guardiola egyelõre nem jelentette be a minden évben esedékes szerzõdéshosszabbítását, de nagyon úgy tûnik, hogy már nem váratja sokáig a közönséget.
„Kiváló, igazik profikból álló csapat vagytok, és a munkátok életbevágóan fontos annak érdekében, hogy a csapat továbbra is jól mûködjön. Közületek mindenkire szükségem van” - mondta a zártkörû találkozón a segítõinek Pep, aki továbbá azt is kifejtette, hogy minden bizonnyal jövõre is õ lesz a Barça trénere.
„Nektek köszönhetõen érzem magamban az erõt ahhoz, hogy folytassam. Azt kérem tõletek, hogy ez az egység és barátság mindig maradjon meg, ha együtt leszünk, ha nem egy, kettõ vagy három évig.”
Jó döntést fog hozni Pep,akár marad,akár nem,én tiszteletben fogom tartani a döntését,rengeteget tett ezért a klubért,saját kezében a sorsa!
http://goo.gl/gd6Zi5
Amugy az eredeti linken tobb mez es kiegeszito megtalalhato es megveheto.
http://soccer-gear.worldsoccershop.com/search?asug=&w=barcelona&x=0&y=0
De ez a ket mez hulladek ocsmany.
http://www.twitch.tv/hegii

😄DDDDDDDDDDD