33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#23271 lol :DDDD -
#23270 Pontosan erről beszéltem... -
#23269 Pedig 1-2-t jó lenne lőni, nem kéne 0-0-val menni a Bernabeuba, arról nem beszélve, hogy bármikor kaphatunk egyet kontrából. -
#23268 Engem a puff jobban idegesít -
#23267 Hát nem nagyon. A Madrid védekezik kézzel lábbal ahogy tud, mi meg pihenünk labdát járatva... -
#23266 Egyik csapat sem erőlteti meg magát túlságosan. :D -
#23265 Vajon a kommentátor miért hívja Piquet Puyolnak az egész meccsen?:D -
#23264 Gyengébb, de a Madrid szerintem örülne annak ha náluk játszana Arbeloa helyén. Barca szinthez képest gyengébb főleg védekezésben, de amúgy jó játékos. -
#23263 Adriano szerintem sokkal gyengébb játékos. De be van illeszkedve, majd meglátjuk :) -
#23262 Ugyanezen okból nincs a keretben sem Song, hanem Sergi Roberto (Thiago sérült) -
#23261 Semmi baja, de még ez lenne a 2. tétmeccse. Egyértelmű hogy Adrianonak kell kezdenie. -
#23260 Köszi.
És Albaval mi a helyzet? Nem akarják a mélyvízbe dobni az RM ellen, vagy megsérült a múlthéten? -
#23259 Nem, ahogy Puyol sem. 1-2 hónap alatt akarják fokozatosan visszahozni a játékba. -
#23258 Villa miért nem kezdő? Nem bír még egy meccset? (Nem láttam az első fordulot) -
#23257 Barcelona: Valdés – D. Alves, Piqué, Mascherano, Adriano – Xavi, Busquets, Iniesta – A. Sánchez, Messi, Pedro. Vezetőedző: Tito Vilanova
Real Madrid: Casillas – Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos, Coentrao – Khedira, Xabi Alonso – Callejón, Özil, C. Ronaldo – Benzema
A réges régi felállás szerint megyünk, Inesta középpályán lesz és Pedro lesz szélen. Bár arra azért kíváncsi leszek, ki lesz a jobb szélen. -
#23256 este Clasico!
FC Barcelona – Real Madrid:
Spanyol szuperkupa, odavágó
Barcelona, Camp Nou
22:30
Vezeti: Clos Gómez
TV: Sport1
FC Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Puyol (Mascherano), Alba – Busquets, Xavi, Iniesta – Fábregas, Alexis és Messi.
Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Ramos, Albiol, Coentrao – Xabi Alonso, Khedira, Özil – Di María, C. Ronaldo és Higuaín. -
#23255 JDS kölcsönbe került a Sevillahoz erre a szezonra. Bízom benne hogy sokat fog játszani -
#23254 tény hogy valszeg nem vágja földhöz az a 2000 vagy 3000 euro amennyi lesz a büntetés :D -
mrroma #23253 mar regota jar buntetes erte, ezzel jar, tudta mit csinal! -
#23252 Messit is büntették már meg egy "Boldog szülinapot Anyu" üzenetért. -
#23251 megbüntetik Villat...
komolyan ez a szövetség egy VICC! mezlevételért sárga lap jár,legyen akármi is a mez alatt,nem szoktak pénzbírságot adni...a családjának üzent szerencsétlen,erre megbüntetik?? ez mi a fasz? -
#23250 :)
-
#23249 -
#23248 -
#23247 -
#23246 nem tudom hol készült a kép,de eléggé érdekes
-
#23245 egy nagyon fullos apartmanból,jófajta egri vörösbor társaságában néztük a meccset a rokonsággal,és nagyon tetszett amit láttam(lehet a bikavér miatt nem tudom :DD),a játék még mindig tipikus Pep-es,de látszik egy fajta felfrissülés is a csapaton,ez Titonak köszönhető! 5-1 nagyon szép eredmény a nyitányon,külön örültem Carles góljának,mindig nagy öröm ha a Capitano szerez gólt!! Villa pedig góllal tért vissza,respekt! -
bodajoci #23244 5:1 Villának maximum grat, Messi meg király, és az is marad -
#23243 Sőt! 3x annyi pontunk van mint a Reálnak. -
#23242 2 pont, mutatják is
-
#23241 Villa -
IXEMGabeo #23240 ollé Villa góllal tért vissza:) -
#23239 Kísértetiesen hasonlít Tello karierje Pedro-éhoz eddig. -
IXEMGabeo #23238 Akkor félrenéztem csak hallgatom a meccset közben egyéb dolgom is van... -
Gaba94 #23237 nem szóltam :D -
#23236 ? Tello nem szerzett gólt, gólpasszt adott, Pedro szerzett gólt. -
#23235 Az a Tello szerintem pedro :)
Nekem nem igazán jön be ez a mez vagy még csak nagyon szokatlan :/ -
IXEMGabeo #23234 4-1 Tello gólt szerzett.
Tetszik ez az új design mármint ami a mezt illeti -
#23233 Miért is? Én nem láttam hogy les volt e vagy sem mert nem volt normális visszajátszás. -
Gaba94 #23232 Valdés - Alves, Puyol, Mascherano, Jordi Alba - Busquets, Xavi, Fábregas - Pedro, Messi, Tello
Tello helyett igazán kezdhetne Ibi...