33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    lol :DDDD
  • [HUN]FaTaL
    Pontosan erről beszéltem...
  • [HUN]FaTaL
    Pedig 1-2-t jó lenne lőni, nem kéne 0-0-val menni a Bernabeuba, arról nem beszélve, hogy bármikor kaphatunk egyet kontrából.
  • tobias88
    Engem a puff jobban idegesít
  • tobias88
    Hát nem nagyon. A Madrid védekezik kézzel lábbal ahogy tud, mi meg pihenünk labdát járatva...
  • [HUN]FaTaL
    Egyik csapat sem erőlteti meg magát túlságosan. :D
  • [HUN]FaTaL
    Vajon a kommentátor miért hívja Piquet Puyolnak az egész meccsen?:D
  • tobias88
    Gyengébb, de a Madrid szerintem örülne annak ha náluk játszana Arbeloa helyén. Barca szinthez képest gyengébb főleg védekezésben, de amúgy jó játékos.
  • [HUN]FaTaL
    Adriano szerintem sokkal gyengébb játékos. De be van illeszkedve, majd meglátjuk :)
  • tobias88
    Ugyanezen okból nincs a keretben sem Song, hanem Sergi Roberto (Thiago sérült)
  • tobias88
    Semmi baja, de még ez lenne a 2. tétmeccse. Egyértelmű hogy Adrianonak kell kezdenie.
  • [HUN]FaTaL
    Köszi.

És Albaval mi a helyzet? Nem akarják a mélyvízbe dobni az RM ellen, vagy megsérült a múlthéten?
  • tobias88
    Nem, ahogy Puyol sem. 1-2 hónap alatt akarják fokozatosan visszahozni a játékba.
  • [HUN]FaTaL
    Villa miért nem kezdő? Nem bír még egy meccset? (Nem láttam az első fordulot)
  • tobias88
    Barcelona: Valdés – D. Alves, Piqué, Mascherano, Adriano – Xavi, Busquets, Iniesta – A. Sánchez, Messi, Pedro. Vezetőedző: Tito Vilanova

Real Madrid: Casillas – Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos, Coentrao – Khedira, Xabi Alonso – Callejón, Özil, C. Ronaldo – Benzema

A réges régi felállás szerint megyünk, Inesta középpályán lesz és Pedro lesz szélen. Bár arra azért kíváncsi leszek, ki lesz a jobb szélen.
  • bakkerman
    este Clasico!

FC Barcelona – Real Madrid:
    Spanyol szuperkupa, odavágó
    Barcelona, Camp Nou
    22:30
    Vezeti: Clos Gómez
    TV: Sport1

FC Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Puyol (Mascherano), Alba – Busquets, Xavi, Iniesta – Fábregas, Alexis és Messi.

Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Ramos, Albiol, Coentrao – Xabi Alonso, Khedira, Özil – Di María, C. Ronaldo és Higuaín.
  • bakkerman
    JDS kölcsönbe került a Sevillahoz erre a szezonra. Bízom benne hogy sokat fog játszani
  • Sippie
    tény hogy valszeg nem vágja földhöz az a 2000 vagy 3000 euro amennyi lesz a büntetés :D
  • mrroma
    mar regota jar buntetes erte, ezzel jar, tudta mit csinal!
  • Sippie
    Messit is büntették már meg egy "Boldog szülinapot Anyu" üzenetért.
  • bakkerman
    megbüntetik Villat...

komolyan ez a szövetség egy VICC! mezlevételért sárga lap jár,legyen akármi is a mez alatt,nem szoktak pénzbírságot adni...a családjának üzent szerencsétlen,erre megbüntetik?? ez mi a fasz?
  • bakkerman
    :)
  • bakkerman
  • bakkerman
  • bakkerman
  • bakkerman
    nem tudom hol készült a kép,de eléggé érdekes
  • bakkerman
    egy nagyon fullos apartmanból,jófajta egri vörösbor társaságában néztük a meccset a rokonsággal,és nagyon tetszett amit láttam(lehet a bikavér miatt nem tudom :DD),a játék még mindig tipikus Pep-es,de látszik egy fajta felfrissülés is a csapaton,ez Titonak köszönhető! 5-1 nagyon szép eredmény a nyitányon,külön örültem Carles góljának,mindig nagy öröm ha a Capitano szerez gólt!! Villa pedig góllal tért vissza,respekt!
  • bodajoci
    5:1 Villának maximum grat, Messi meg király, és az is marad
  • Sippie
    Sőt! 3x annyi pontunk van mint a Reálnak.
  • tobias88
    2 pont, mutatják is

• tobias88
    Villa
  • IXEMGabeo
    ollé Villa góllal tért vissza:)
  • tobias88
    Kísértetiesen hasonlít Tello karierje Pedro-éhoz eddig.
  • IXEMGabeo
    Akkor félrenéztem csak hallgatom a meccset közben egyéb dolgom is van...
  • Gaba94
    nem szóltam :D
  • Sippie
    ? Tello nem szerzett gólt, gólpasszt adott, Pedro szerzett gólt.
  • Christian88
    Az a Tello szerintem pedro :)

Nekem nem igazán jön be ez a mez vagy még csak nagyon szokatlan :/
  • IXEMGabeo
    4-1 Tello gólt szerzett.

Tetszik ez az új design mármint ami a mezt illeti
  • tobias88
    Miért is? Én nem láttam hogy les volt e vagy sem mert nem volt normális visszajátszás.
  • Gaba94
    Valdés - Alves, Puyol, Mascherano, Jordi Alba - Busquets, Xavi, Fábregas - Pedro, Messi, Tello

Tello helyett igazán kezdhetne Ibi...