33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• homeless
  • Sippie
    ez a szöveg. Persze ha Cech ekkora király Valdeshez képest, és a trófeái száma mégis töredéke, akkor ez azt jelentheti hogy szar csapatban véd :P
  • pett3rson
    Szépen csinálta, ezt már lehet jó labdaérzéknek hívni :)
  • bakkerman
    és azt az 5(!!!) ZAMORA DÍJAT se azért kapja valaki,mert van előtte egy jó védelem,nézz utána kik kapták meg eddig ezt a címet,olyan nevek,mint Zubizarreta,Casillas,Canizares,Sadumi,Arconada! VV az egyedüli,aki ÖTSZÖR érdemelte ki ezt a címet,a világ egyik legjobb bajnokságában(ami ugyan most 2 csapatos,de akkoris). Senki nem veheti el ezeket tőle. Hidd el,VV ott Barcelonaban ugyanakkora Isten,és legenda,mint Xavi,Carles,és még sorolhatnám. NEM Ő A LEGJOBB kapus a világon,de hogy nélküle nem tudom elképzelni a Barcat,az is biztos!
  • bakkerman
    biztos,hogy Cech jobb kapus,mint VV,ezt beismerem,de én azt mondom,hogy Cech a közelébe nem mehetne Victor kesztyűjének,5 bajnokságot,3 BL-t,2 klub VB-t,2 copa del reyt nyert,a KAPUBAN! Voltak bakijai,de a sikereket nem veheti el tőle senki,és senki se kérdőjelezheti meg! Ott volt előtte Puyol,Pique,egy nagyon jó középpálya,ez igaz,de Ő IS 100%-IG bennevolt minden sikerünkben,és kudarcunkban is! Nem vagyok elvakult vele szemben,ahogy senkivel szemben se,de VV-nek sokat köszönhetünk,és ezt Katalóniában is nagyon jól tudják.
  • hedonist
    Figyelmedbe ajánlom ezt a hétvégén készült videót a Premier League-ből.

Alul a kommentek sem rosszak:D

amugy Valdes meg a kesztyujet sem hordozhatna Cechnek ;)
  • pett3rson
    Tök mindegy kit hoztok fel, ha egyszer egyik kapus sem tudja alapszinten a labdakezelést...ha megnézitek többnyire ebből van a hiba. Néha kellene erre is edzésidőt fordítani és mindjárt megcsappanna az éves 1-2 (classico) gól, mert ezen tényleg elmehet néhány pont vagy akár 1-2 kupa is.
  • Sippie
    Nekünk meg nem egyszer kivédte már a szemünket is BL-ben.
  • Sippie
    Jólvan pubi, elhiszem hogy nagyon okos gyerek vagy
  • tobias88
    A csoda Cech alig 1 hete csinálta ezt
  • homeless
    Atyaúristen. Cech Valdes helyett???? Veled tényleg kár vitatkozni.
  • hedonist
    Azt elfelejthetitek, ahogyxan Luizt is:)
  • Sippie
    Na őt pl szívesen látnám a csapatban :P
  • IXEMGabeo
    Ha Valdez lepkés és nem Barca szint akkor mi van a 3. legjobb kapussal a világon, aki még mindig elviekben Petr Ceh? nem láttátok ő is miket potyázott a válogatottban? Ilyen alapon őt is azonnal száműzni kéne nem?
  • gabi89
    Legtöbb Barca meccset is nézem szóval ezt buktad... :D elfogult vagy ennyi.
    Nem azt mondtam, hogy sz*r kapus hanem ,hogy tök átlagos. Barca elküldené végre akkor kb. egy erős középcsapatban védene aki 7-8ig helyre érne oda bajnokságban jó esetben. (szvsz persze...)
  • [HUN]FaTaL
    2002-es VB döntő pl. :) Igaz, ha ő nincs el sem jutnak odáig.
  • tobias88
    Nem világklasszis kapus, soha nem volt bent a legjobb 3 kapus között a világon de vagy 5 éve nem volt kint a legjobb 10en kívül sem... Hibák mindenkivel történnek, emlékezzünk vissza Kahn-ra néha miket lepkézett
  • homeless
    A Clásicókon kívül nem sok Barca meccset láthattál. Valdes is világklasszis teljesítményt nyújt ha éppen nem balfaszkodik.
  • gabi89
    Na igen de akiket linkeltél azok a bakik mellett világklasszis teljesítményt mutatnak. Valdes meg közelükben sincs akkor sem ha jól véd. Főleg,hogy a játékstílusotok miatt meg a jó védelem... néha dolga alig van.
  • homeless
    Na jó szerintem nincs értelme ennek a vitának...
  • Sippie
    azt ugye tudod hogy ha nem lenne katalán akkor valószínű hogy egyáltalán nem ő állna a kapuban.
  • homeless
    Ezt nem hiszem el, hogy mindenki így lehúzza Valdest. A legnagyobbak is szoktak hibázni.
    Buffon:

Casillas:

Van der Sar:
  • Effe88
    Ez amúgy elég érdekes.Mindig nagy világklasszisaitok voltak(rivaldo,maradona,romario,messi,xavi,ronaldinho stb.stb.) de vhogy kapus poszton mindig nyomingerek védenek nállatok(bonano,hesp,rüstü,valdes:D)..
    Valdes szerintem is nagyon gyenge(egy levantébe el védene), azért ez a klub szerintem megérdemelne egy világklasszis kapust is...
  • Sippie
    Na a bravúrokért oda ne rohanjak. Ez a dolga...
    Ettől függetlenül egyáltalán nem kiemelkedő kapus. Nem véletlenül nem kapott sok lehetőséget a válogatottban sem. Nem Barca szintű játékos, már leírták előttem. Klasszis csapathoz klasszis hálóőr dukálna. Nekünk nincs, ennyi.
  • Jakuza001
    "Hibázott Valdes, de nem azért, mert rossz megoldást akart választani."

Ugye ezt te se gondolod komolyan ? Eleve nem szabadott volna meg atvenni sem, hanem kivagni, mert nagyon kozel volt hozza a csatar.
  • homeless
    Hibázott Valdes, de nem azért, mert rossz megoldást akart választani. Egyszerűen szarul vette át a labdát és elpattant tőle, Di Maria meg villámgyorsan odaért. Valdes nélkül 100%, hogy nem nyert volna ennyi trófeát a csapat, ezért elég erős csimpánznak nevezni. Inkább annak örülnétek, hogy Villanova megnyerte az első clásicót, ráadásul lehengerlő játékkal.
    (tudom lehetett volna nagyobb különbség is, de így is előnyben vagyunk)
  • Jakuza001
    Vannak helyzetek, amikor egy jo kapusnak vagy jo hatvednek fel kell ismernie, hogy mit tehet meg es mit nem, es hogy azonnal el kell rugnia a labdat vagy passzolhat-e.

Idenyek ota kapunk ilyen levente golokat, hogy meg egyet akarunk passzolni, amikor adott szituacioban elkellene bikazni a labdat es inkabb jojjon bedobassal vagy sajat felpalyajanak kozeperol az ellenfel, minthogy ilyen golokat kapjunk.
    Egy vicc golt kaptunkt es ugy hoztuk magunkat sokkal nehezebb helyzetbe egy tisztan es kenyelmmesen megnyerheto szuperkupagyozelem helyett, hogy az ellenfelnek egy valamirevalo kidolgozott helyzete sem volt.
  • tobias88
    Én még ennél is jobb véleményen vagyok. 2-3szor annyit passzol mint egy normális kapus és sokkal inkább nincs játékban, fél óránként ha érkezik labda a kapujára. Nem lehet úgy valaki jó kapus, mindenki által elismert, ha nincs kapura menő lövés amit kivédhet. A labdakezeléseknél meg kb 4 év alatt 2 hibája volt, mindkettő a Madrid ellen. Megnézném Casillas-t hogy ő mennyi ilyent csinálna, de biztos vagyok benne hogy neki is összejönne pár ha ennyit kellene passzolnia
  • homeless
    Ez kicsit bonyolultabb dolog. Valdes már nagyon régóta a csapatban van. Tisztelik és szeretik a szurkolók is és a játékosok is. Szerintem jobban megéri ez a szezononkénti 2-3 balfaszkodás, mint hogy széthúzás legyen az öltözőben. Egyébként meg 1000szer több bravúrt bemutatott már, mint ahány balfaszkodást, csak ilyenkor azt érdekes módon mindenki elfelejti.

• Sippie
    Na most néztem meg a meccset, tegnap lemaradtam róla.
    Hááát érdekes. Az első dolog hogy kéne már venni egy kapust. Mert eddig csak bohócok álltak a kapunkban. A játékvezetés érdekes volt, lehetett volna piros mindkét oldalon, meg legalább egy tizenegyes nekünk amit nem fújt be. Ronyaldó még mindig egy hisztis gyökér, akiről kiderült hogy a könyöke is a vállához tartozik, legalábbis saját bevallása szerint. Ramos dettó, megtapossa Pedrot, erre csak azért megy oda hogy igyon, semmi "bocs baz+". Ez ilyen Reál specialitás lehet.
    A kommentátor meg... ki ez a f*sz? :D Piquet-nek szólni kell hogy nevezze át magát Puyolra, mert van egy barom aki nem tudja megkülönböztetni tőle (pedig tökre hasonlítanak ám).
    De a lényeg! Az ilyen Ibra féle átigazolások helyett a múltban már rég venni kellett volna egy klasszis kapust! Röhej hogy egy ilyen csapat hálóját egy csimpánz védi. Érdekes egyébként, mert kapusokkal világ életünkben szarul álltunk. Nincsenek jó megfigyelőink ilyen téren, hogy egy Neuer félét kifogjanak, és ez szomorú.
  • tobias88
    Engem az idegesít hogy annyival jobbak voltunk, hogy el kellett volna dönteni a kupát. Ehhez képest 3-2 lett, amire Madridban találnak egy gólt és nyerik a kupát, meg addig még a formájuk is javulhat...
  • hagyimiklos
    Istenem, ez a Valdes egyre hülyébb.
    A madrid meg talált két gólt, helyzet nélkül köszönhetően elöszőr a védelemnek és a két védőnek aki nem foglalta el a poziciójukat és szaladgáltak a szögletzászlótól vissza és Valdes marhaságának.

Nem is emlékszem, hogy egyáltalán volt e valamirevaló helyzete az ellenfélnek, talán még kapura se rúgtak.
  • bodajoci
    Nincs olyan év, h Valdes ne csinálna 1-2 ilyen hülyeséget, de szinte a Madrid ellen mindig.
  • bakkerman
    de a lényeg ez!
  • bakkerman
    Valdes Valdes...jobban játszottunk,és jobbak is vagyunk náluk jelenleg,ez tisztán látszott a meccsen végig,amikor kellett visszahúzódtunk,amikor úgy volt támadtunk,és nem tudtak mit csinálni,lásd 0-1-ről 3-1. Csak ugye jött Valdes koma,és visszahozta a Realt a párharcba... Bernabeuban gólt kell lőni,mert kapni is fogunk
  • Oziris666
    Valdes nem Barca szint(sose volt) már rég vmi ifinek kéne védenie...
  • tobias88
    3-2, furcsa hogy örülhetnek a Madridiak nagyon, mi meg kurva idegesek lehetünk
  • [HUN]FaTaL
    Hihetetlen, hogy szinte minden classicon csinál egy ilyet, ez már röhejes.
  • tobias88
    Ez valami vicc volt. Minden ellenünk volt ma. A bíró nem kicsit a 2 meg nem adott 11essel meg a 2 elmaradt Albiol sárga lappal amivel 3 lett volna neki + Valdes évente 1 hibát csinál, azt megint a Madrid ellen.
  • Christian88
    Valdes visszahozta a Real-t :/