Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
elfelejtettem h neki csak ilyen kupa meccsen megy😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
egyertelmuen nem akartunk teljes erobedobassal kuzdeni, az elejen.
Aztan ugy tunik felduhitett minket azz, hogy a margit jatekosok, megint agyatlan modon rugdaloznak es a biro asszisztal hozza, mert nem fogja kemeny kezzel a merkozest.
Ennek lett az eredmenye, hogy Iniesta leserult, de mar elotter egy csomo sargat lehetett volna kiosztani. Peldaul Ramosnak,Alonsonak,Diarranak es meg krisztina hercegnonek is akkor, amikor a mûringyó ugralt a nagy semmire ellenben Ronaldo egy meter magasra rugta fel Alvest.
Messi sarga teljesen jogos volt, de erthetetlen, hogy egy perccel kesobb egy ugyanolyanert nem ad sargat a biro, ebbol latszik, hogy nem kovetkezetes.
Hala istennek jott erte a buntetes.
Az elso felido legnagyobb jelenete az Alves gol, de egy 5 percccel elotte korulbelul volt egy 20 masodperces olyan tiki-taka volt az ellenfel terfelen jobboldalon, hogy csak neztem ki a fejembol, kar hogy csak szoglet lett belole nem gol.
A masik nagy jelenet, pedig az elso golunk utan a siras Ronaldotol, siman elkezdtem rohogni a gyerekes megmozdulasan.
Nem érdemeltük meg, ennél jobbnak kell lenni a 2. félidõben. Casillassal mivan megbolondult? van?
Aúgy meg nevetséges hogy a 2. sárgáját megúszta Diarra, ez sima sárgás...
Guardiola se normális...azért Figo esetét ne hasonlítsuk már össz ezzel a neandervölgyi vandál ámokfutóval...könyörgöm.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
http://goo.gl/gd6Zi5
Kezdem megszokni. A legszarabb, hogy itt van az összes magyar adó a szobában, csak szar és nincs idõm a szerelõkkel foglalkozni, úgyhogy ki sem hívtam õket. Talán február elején...
http://goo.gl/gd6Zi5
A roman stream pedig, amit nezni szoktam Spcasttal, az tokeletes szokott lenni. Sosem szaggat es 1000 feletti bitrate miatt a minoseg is kituno.
Csak az a franya gagyi nyelv ne lenne. Lehalkitani pedig azert meg sem olyan jo, mert a hatterzajok, szurkolas hangja nelkul nem annyira hangulatos nezni barmilyen merkozest.
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Király Kupa negyeddöntõ, visszavágó
Barcelona, Camp Nou
22:00
Vezeti: Teixeira Vitienes
Barcelona: Pinto - Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Busquets, Xavi, Iniesta - Alexis Sánchez, Fábregas és Messi.
Real Madrid: Casillas - Arbeloa, S. Ramos, Varane, Marcelo - L. Diarra, X. Alonso - Higuaín, Özil, C. Ronaldo - Benzema.
ha ma nyerünk,akkor jobbak leszünk a Realnal a Classicokat figyelembe véve,jelenleg 86-86 gyõzelme van egymás ellen a két csapatnak. Hajrá fiúk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A streamje meg szar volt multkor is szaggatott 15 masodpercenkent az egesz.
"Ha valami olyasmit csinálunk majd, mint ami Figóval történt azon az ominózus mérkõzésen, az azt jelentené, hogy nem tanultunk semmit sem abból a leckébõl. Az FC Barcelona intézménye rendkívül sajnálja azt, ahogy viselkedtünk Figóval. A labdarúgás egy játék, ezt nem szabad elfelejtenünk."
"Arra szeretném kérni a szurkolókat, hogy jöjjenek ki szerda este a Camp Nouba, mert nem egy edzõ, nem egy játékos, hanem a Real Madrid fog pályára lépni ellenünk."
Nincs lefutva még a párharc
"Nagyon óvatosnak kell lennünk. Egyáltalán nem hiszem azt, hogy a katalánok könnyû gyõzelemben és továbbjutásban gondolkodnak a Real Madrid ellen. Azt viszont biztosan tudom, hogy a játékosaim nem ezen a véleményen vannak, ezt már számtalanszor megmutatták Nektek."
"A Real Madrid egy igazi rivális, egy olyan, aki ellen soha, semmilyen körülmények között nem bízhatjuk el magunkat, nem szabad senkivel sem elhitetni, hogy már továbbjutottunk. A Real Madrid ugyanis a legkellemetlenebb ellenfél, akivel összekerülhetünk bármelyik sorozatban, s ahhoz, hogy két vállra fektessük, jól kell védekeznünk és jól kell támadnunk."
"Nem szabad figyelnünk az eredményjelzõre, különben nem mi fogunk továbbjutni. Ha nem fogunk jól játszani, kiesünk; ha az elõny megtartására koncentrálunk, kiesünk. A Madrid a játék néhány aspektusában jobb, mint mi, hatékonyabb a kontrajátéka, mélyen védekeznek és villámgyorsan mennek át támadásba. Én úgy vélem, szereznek majd legalább egy gólt, úgyhogy meggyõzõdésem, hogy ha tovább akarunk jutni, akkor nekünk is gólt, gólokat kell lõnünk."
"A Real Madrid nevét hallani mint ellenfél már önmagában sem a legjobb érzés, hiszen amint már mondtam, nagyon jó együttes. A párharc akkor sem lenne lefutva, ha még nagyobb különbségû gyõzelmet értünk volna el Madridban. Igen, kieshetünk még."
Megtiszteltetés lenne Mourinhóval vacsorázni
"Egy nap, amikor már egyikõnk sem fog edzõsködni, egészen biztosan leülünk majd egymással vacsorázni. Megtiszteltetés lenne a számomra, ha ez megvalósulna."
-----------------------------------------------------------------
Az utolsó mondata nagyon szép,egy igazi úriember! Hiába ekkora a rivalizálás a két csapat között,mégis ilyet tud nyilatkozni,és biztos vagyok benne,hogy ez nem a médiának szól! Az odavágón például õ ment oda sok sikert kivánni Mourinhonak,és általában minden Clasicon õ nyújta elõször a kezét a portugálnak.

http://www.twitch.tv/hegii
<#eljen>#eljen> <#taps>#taps>