33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#23432 a futball világban az ilyen speciális esetek gyorsan jutnak el más országokba is :) -
Elnézést a tudatlanságomért de ők honnan ismerik?
-
#23430 Afellay--->Schalke 1 év kölcsön -
#23429 -
XLVII #23428 EZ IGEN !!! -
#23427 tipikus ronyaldó. Emberileg egy nulla a pacák, Iniesta lábujjáig nem ér fel. -
#23426 Majom megint kitett magaert:DDDD
Milyen fejet vag?
-
Gaba94 #23425 Iniesta named best player in Europe.
-
IXEMGabeo #23424 mindenkinek vannak erősségei, de azért Mourinho papának se jött be minden hiába tartják a legnagyobb taktikai zseninek... -
#23423 én is így látom,sok haverom lehurrogott még nyár elején,hogy mit akarunk mi vele,meg hogy vannak nála jobbak is a piacon,de én már akkor is mondtam,hogy örülök neki,hogy ő jött,megéri azt a viszonylag olcsó vételárat -
#23422 Azt azért el kell hogy mondjam hogy Albaval piszkos mód jól jártatok. Gyors agresszív cselez ütközik... -
#23421 Peppel pont az volt a probléma, hogy ha megfogták a játékunkat akkor nem nagyon tudott újítani, szerintem nem egy taktikai zseni típusú edző. Ő inkább a filozófiát adta át a játékosoknak meg mentálisan tehette őket rendbe (Piquetnek már nem ez az első hogy fegyelmezetlen, ugye pont a Shakirás nyár után a VB után is elég szar formában kezdett, aztán beleverte a fejébe hogy nem így kéne). Titoról már régebben is azt mondták hogy inkább ő adja a taktikai részét a játéknak, úgyhogy most rá vár a feladat hogy ha kell akkor váratlant húzzon, akár cserével, akár pályán lévő játékosok variálásával. Legalábbis én ezt várom tőle, hogy tudjon reagálni az ellenfél taktikájára is, pl az ilyen letámadásokra. -
#23420 Pique meg...leszokhatna a celebségről,meg az állandó fészbukozásról,meg twitterezésről,az már picit gáz,hogy EDZÉS közben nyomogatja a telefonját,és minden szarral foglalkozik,csak nem a játékkal. Neki Carles kéne hogy legyen a minta,a példakép,nekik kéne leülniük beszélgetni,mert kezd elszaladni a ló vele. Nagyon jó védő,de ha nem tud a focival foglalkozni,akkor irány a pad,és játsszon középen Busi vagy Song -
#23419 Pep idejében is voltak olyan meccseink,olyan csapatok ellen,akik letámadtak minket,ez nem új probléma,lekell tudni kezelni ezeket a helyzeteket,ahogy te is mondod,hiányoznak a váratlan megoldások,hátrányban leszűkül a játékunk arra,hogy adjuk oda a labdát Leonak vagy Iniestanak,és majd lesz valami...ez bejöhet a bajnokságban,ahogy bejött tavaly is,de így nem lesz BL győzelem. Hiába van enkünk egy villámgyors Alvesünk,meg Jordink,ha ők nem mernek vállalkozni,és betörni,hanem inkább odaadják a labdát a középpályásoknak,akik a betömörülő védelem ellen semmit se tudnak csinálni. Én azt mondom,hiányzik a csapatunkból egy Neymar,vagy egy olyan virgonc,szélvész gyors,életveszélyes ember,aki már csak a jelenlétével képes szétszedni védelmeket. Leo-t is kezdi kiismerni az egész bajnokság,persze benne ottvan a gól mindig,de ha mögötte nem hoznak 100%-ot Xaviék,akkor HASZTALAN,és csak sétálgat a pályán,mint láttuk ezt tegnap is. Fejben kell felpörgetni a srácokat,fel kell tüzelni őket. -
#23418 Az a baj hogy a vasárnapi bajnoki megmutatta hogy nem csak a classicoig kell fejlődnünk hanem amúgy is. Ha letámadnak minket szétesik a játék, egy értelmes passz nincs előre, megzavarodik a védelem is, eladjuk a labdákat és gólt kapunk. Utána meg futhatunk az eredmény után. Márpedig biztos hogy BL-ben is minden csapat ezt fogja csinálni (ha egy Osasuna 70 percig tudja) és akkor bizony szarban leszünk. Valamit újítani kell, több váratlan megoldás kell, mert már olvassák a passzainkat. Akár egy az egybe verjék meg az embereket, iniesta alexis simán képes rá. Piquet meg jó lenne ha a focira koncentrálna a modellkedés, shakira, jetskizés meg egyéb szarságok helyett, azokat majd csinálhatja 8 év múlva, akkor is ugyanígy fog kinézni. -
#23417 első félidőben kihasználta a Madrid a két helyzetét,mi nem tudtuk,elmentek 2-0-ra,onnan pedig már nekünk kellett mindenáron támadni,görcsösek lettünk,szarul játszottunk. A védelmünk hozzánk képest katasztrófa volt,támadásainkat is megölték,Pique-n egész meccsen csak pislogtam,hogy mi a faszt kolbászolt az ellenfél térfelén Messivel egy vonalban??!! Kit keresett ott,Shakirát??? Lagymatag,élettelen "produkciót" láthattunk tegnap a komplett csapattól,ment a nulla futásos tili-toli,sehol egy beindulás,egy kreatív passz,semmi. Sokat kell fejlődnünk az őszi Clasicoig,de a Real-nak is,még mindig az a véleményem,hogy ők csak akkor vernek meg minket,ha mi tudásunk alatt játszunk,ha top formában van ez a Barca,akkor megveri a Realt. Nincs nagy probléma,hozni kell a bajnokikat szépen,beindul majd a BL is,a keretünk jó,jók leszünk,Hajrá Barca!! -
bodajoci #23416 Nagy árat fizettünk azért a Valdes szerencsétlenkedésért, persze nem csak azon múlott. -
mrroma #23415 Ja meg a biro -
mrroma #23414 Ha Higu nincs akkor legalabb 5-1, igy szerencsetek volt!!!
-
Rudee #23413 Pepe elrúgta a labdát. Vagy lábfejjel tartott rá és véletlen a labdát találta el? -
Rudee #23412 Egyik gond az, hogy nincs topikom :) A másik az, hogy semmi bántót nem írtam, de már szúrja a szemed. De ha neked tetszik, ahogy a történteket megmagyarázzák a hülyeségekkel, akkor olvass csak. -
Rudee #23411 Azzal aztán előrébb leszel... Kis hülye meg a családodban előfordulhat. -
hagyimiklos #23410 A kis hülye trolljának le kell minuszolni a hozzászólásait, amikor trollkodik itt és utána mindjárt nem jön ide, ha minuszolás miatt nem látszódik a hozzászólása, sehol sem. -
vili 27 #23409 Na nem rosszból de minek ez a duma, és mit keresel te itt ? Ünnepelj a topikodban, ne itt trollkodj !!! -
Rudee #23408 Az lefocizás, hogy a félpályán passzolgatnak a birkák és várják hogy mikor lehet belőni a védelem mögé a labdát? Jó vicc. Törpikének nem ment megint, csak a pontrúgás. -
#23407 Szanalom foshalmaz realnak nyertunk egy szuperkupat csak negy golt ajandekoztunk nekik es 9 emberrel lefociztuk oket. Vicc. -
#23406 Hát sajnos a futball ilyen. 3 félidő alatt sokkal jobban játszottunk, abból 1ben ember hátrányban és mégis a Madrid nyer érdemtelenül... -
#23405 ennyi helyzetből -
#23404 Ennyi, a Madrid ebből 2 gólt szerzett az első meccsen... -
#23403 épp hogy Pepe tartott rá... -
#23402 Mert nekünk fújnak a bírók ez egyértelmű :D -
Rudee #23401 Mint ahogy Messi rátartott lábikója sem volt sárga. -
Rudee #23400 Piros előtt már 2-0 volt, eddig volt egy szabadotok, aztán hello. -
#23399 na ezen felröhögtem :D 10 emberrel jobban megy baz... -
#23398 lol mekkora gól :D -
#23397 micsoda csavar... Casillas mekkora hibája -
#23396 nah, megint Messi -
#23395 Az volt, csak az előző meccsen Albiol kaphatott volna 4 sárgát és kapott 1et. Ilyen a szerencse, amiből eddig a Madridnak sokkal de több van -
#23394 Mezráncigálás sem sárga, teljesen jogosan, egyértelmű. -
#23393 Minek hozunk be védőt? Hátrányban vagyunk. Oké, hogy 3 védő van csak, de... Na mindegy.